آقا در حد یک نیمه خیلی زود قضاوت نمیکنی؟نقل قول:
جفتشون خوبن وگرنه انقدر طرفدار نداشتن...من خودم وقتی تک نفره میخوام بازی کنم فیفا و وقتی میخوام با کسی بازی کنم پس بازی میکنم و جفتشونو واقعا خوشم میاد
Printable View
آقا در حد یک نیمه خیلی زود قضاوت نمیکنی؟نقل قول:
جفتشون خوبن وگرنه انقدر طرفدار نداشتن...من خودم وقتی تک نفره میخوام بازی کنم فیفا و وقتی میخوام با کسی بازی کنم پس بازی میکنم و جفتشونو واقعا خوشم میاد
دیگه بیشتر نمیتونستم بازی کنم آخه داشتم بالا میاوردم :31:نقل قول:
باگ های دیدم تو فیفا که به پس امیدوار شدم
چهره ها رو که اصلا نمیشه تشخیص داد کریس رونالدو رو یه لحظه فکر کردم سیدوکیتاس:31:
من تازه pes نصب کردم و یدونه جوی استیک vira 911 دارم چطوزی می تونم 2 نفره بازی کنم یعنی یک نفر کی بورد یه نفر جوی استیک؟ توی فیفا جوی استیک که وصل می کنی راحت میشه بازی کرد ولی pes رو تنظیماتشو بلد نیستم اصلا هم 2 تا دسته نشون نمیده ...اگه میشه راهنمایی کنید ... ممنون
با سلام به تمام pes بازهای عزیز. این نظرات که در پایین میاد,کاملا شخصی و اصلا اصراری به درست بودنش. بهترین pes تاریخ این سری از بازیهارو دارم بازی میکنم. کاملا بازیکنها در اختیارتن. این تویی که اونهارو هدایت میکنی,بسته به تواناییت میتونی بازیکنان حریف رو دریبل بزنی. با توانایی خودت باید دفاع کنی. راستش گاهی اوقات اون کارای تیمی که مد نظرم هست رو انقدر خوب توی زمین اجرا میکنم که احساس میکنم دارم یک فوتبالی واقعی رو هدایت میکنم. یک سری پاسکاریها در جهت پیدا کردن یک روزنه و بعد یک پاس تو در دقیقا به جایی که مد نظرته و یه گل زیبا. واقعا لذت بخشه. دیگه نمیتونی با گرفتن x بری توی پای حریف و راحت توپ بگیری باید به موقع x بزنی تا خطا ندی. این چیزها بیشتر در بازیهای دو نفره به نظرم رسیدند. نمیدونم شاید من اشتباه کنم اما معتقدم دروازهبانها از دوره های گذشته هم ضعیفترند یا حداقل اصلا بهبود پیدا نکردند. واقعیتش انقدر دارم لذت میبرم دوست دارم همچنان بازی کنم تا بیشتر با بازی آشنا بشم. فعلا همینها به نظرم رسید و گفتم.
کاملا قبول دارم توی بازیهای تک نفره هوش مصنوعی بازی خیلی هوای حریفو داره.اما توی بازیهای دو نفره من تقریبا راحت دفاع میکنم.توی تک نفره چون زیاد بازی نکردم نمیتونم نظر بدم اما خدایی روی سوپر استار اونم با بازیکنهای مستر لیگ آدم روانی میشهنقل قول:
دوستان سلام
من نسخه ی pc بازی رو نصب کردم کمی کیفیت بازی مات بود که با اون پچی که توی سایت pesbaz بود مشکلم حل شد حالا کیفیتش شده هولو
نسخه ی xbox 360ش رو هم گرفتم یکم گرافیکش ماته ، نمیشه کاریش کرد؟ نسخه ی انگلیسیش برای xbox360 نمیاد؟
توی PES نتونستم مستر لیگ رو خوددم بازی کنم
خودش نتیجه رو اعلام میکنه
واسه همه همینجوریه یا تنظیمات خاصی داره؟
نه اینطوری نیست و تنظیمات خاصی هم ندارهنقل قول:
البته یه قسمت به نام Club Boss هست که مدیر باشگاه میشی و نمیتونی خودت بازی کنی
شما دقیقتر تو ضیح بده تو چه قسمتی رفتی تا اگه تونستم راهنماییت کنم
اره منم همین قسمت رفتم :13:نقل قول:
منظورت همون قسمت Club Boss هست دیگه؟ البته باید قبلا انلاکش کرده باشینقل قول:
نقل قول:
ممنون بابت پاسخ هاتون :18::31:
چیکارش کنم کنم؟
بلهنقل قول:
قبلا هم با پچ انلاک کرده بودمش
خب این قسمت اصلا مسترلیگ نیست و یه قسمت جدیدیه که امسال به بازی اضافه شده و شما به عنوان مدیر باشگاه توی اون نقش ایفا میکنید و نقش مدیر هم قطعا بازی کردن نیس و کارایی از قبیل استخدام سرمربی و.... هست برای رفتن به قسمت مسترلیگ تو همون فوتبال لایف برو و اونجا نوشته مسترلیگ برو داخلش و بازی کن:46:نقل قول:
الان pes هایی که موجوده از نظر گزارشکر مشکل داره یا سالم هست ؟
اگه مشکل دار بود با پچ مشکلش حل میشه ؟
اگه تا حالا نگرفتی یه نسخه جدید یکی دو روزه اومده بگیر که گزارشگر انگلیسی رو داره . اگر هم نه می تونی فقط گزارشگر انگلیسی رو دانلود کنی . 14 اکتبر بازی میاد که همینه به احتمال زیاد زودتر اومده بیرون .نقل قول:
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
باید وایسی تا پچ xbox بیاد . که فکر کنم تا حالا نیومده .نقل قول:
خبرهای جدید از DLC اا اگتبر..
درست شدن همه نقل و انتقالات و ترکیب تیمها.
ابدیت واقعی شدن قدرت بازیکنان و تیمها.
اظافه شدن 13 کفش ار نایک و ادیداس و پوما.
ابدیت لباس 29 تیم ازجمله رئال مادرید و اسپورتینگ و لورکوزن و ...
کد:http://dl.dropbox.com/u/484907/temp/dlc.html
گزارش و زبان انگلیسی رو از همین سایت p30world دانلود کردم - زبان نوشتاری درست شده ولی گزارشگر انگلیسی درست گزارش نمیکنه - به طور مثال در شروع بازی میگه نیمه اول به پایان میرسه .
کسی لینک سالم گزارشگر انگلیسی رو داره ؟
سلام به همگی :40: چند نفر بهم ایمیل زدن گفتن نسخه اصلی و اورجینال pes 2012 رسید :18: میخواستم از شما بپرسم واقعا همینطوریه یا شایعه است ؟؟؟ من pes رو دارم با منو انگلیسی ولی گزارشگر اول بازی میگه بازی 0-2 هست :31:
افکت پازل که واسه صحنه آهسته واسم میاد بشتر مواقع گیر میکنه یعنی بازی انجام میشه تکهای پازل مونده وسط بازی بعد از چند ثانیه میره- صحنه آهسته هم دیر پخش میشه
کسی میتونه کمکم کنه؟ اصلا میشه کاری کرد پازلا نیان موقع صحنه آهسته؟
ممنون
گزارشگر 400 مگیه رو دانلود کنی درست میشه . بازی هایی که الان هستند فقط از لحاظ زبان بازی و گزارشگر فرق می کنند که اون هم میشه درستش کرد .نقل قول:
نقل قول:
تو چند صفحه قبل هم گذاشته بودم ، خودم تست کردم کامله :46:
[HTML]http://dl.----------.com/Game/Patch/Pes%202012%20Eng%20Fix%20(www.----------.com).rar[/HTML]
اقا مستر لیگ چجوری میشه بازیکنهای اصلی تیم رو انتخاب کرد؟
بچه ها سرعت بازی رو روی 1 بزارین خیلی خوب میشه....خیلی تاثیر داره...
چرا 1؟ من 11 رو هم رو 2 بازی میکردم. به نظر من 2 بهترهنقل قول:
سلام.من یه مشکل اساسی دارم،هم تو fifa12 هم تو12 pes!!!توی منوها و تمرینات که هستم تصویر خوبه!ولی تو بازی که میرم مدام تصویر مکث داره و گیر داره.از سخت افزار نیست.چون تو بازیهای دیگه این مشکل رو ندارم.لطفا کمک کنید!!
اینم یکی دیگه از شاهکارای کونامی که یادم رفته بگم.قضیه گیر زدن نمیدونم واسه چیه، ولی اصلا چه لزومینقل قول:
داره که این افکت 2 بار پشت سرهم تکرار بشه. هرکاریم کردم نشد برشداری. دوستان راه حلی هست؟ واقعا
بازی می کنه با اعصاب.
یا علی
نقل قول:
سلام دوستان عزیزم
این سریال یا dvd اریجینال رو از کجا میشه خرید کرد الان توی ایران؟
دوستان من بازی انگلیسی که سایت دانلودها از 2-3 روز پیش گذاشته رو دانلود کردم . موقع نصب یه اررور داد که ایگنور کردم ولی ظاهراً مشکلی نداره :31:
فرق زیادی با 11 نکرده فقط 2تا نکته هست که هنوز هم نمیشه با رونالدو یا مسی همه رو دریبل کرد در حالی که دوستان گفته بودند میشه !
یه ایراد بزرگ هم که داره اینه که دروازه بان ها هیچ کدوم اسکیل کارد ندارند !!!!! توی 11 برای بعضی دروازه بان ها 2تا اسکیل کارد وجود داشت . یکی تک به تک گرفتن و یکی هم پنالتی گرفتن . من گفتم که 2تا کمه و برای 12 حتماً اضافه می کنند نگو همون 2تا رو هم برداشتند !!!!!!!
نقل و انتقالات هم که هیچی باید متنظر پچ جدید بمونیم :8:
سلام دوستان
چطوری میشه تیمی که توی مستر لیگ ساختی رو توی exhibition برای بازی 2 نفره بیاری؟
شما اول football life رو انتخاب کن و بعدش مسترلیگ و بعدش ک تغییرات رو درست کردی 2 تا گزینه میاد که یکی واسه بازیکنان اصلی و یکی با بازیکنای ضعیف هستنقل قول:
دوستان عزیز من این بازی رو با کاور و سی دی سیلور که حاوی 2 دی وی دی بود چند روز پیش گرفتم که یک شرکت ایرانی هم منتشرش کرده بود منو کاملا انگلیسی هست ولی گزارشگر همونجور که دوستان عزیز در پست های قبلی هم گفتن مشکل داره من سه تا patch رو ریختم یکی واسه وضوح تصویر بود که عمل کرد و یکی دیگه درست کردن نقل و انتقالات بود و آخری هم patch fire 1.0 بود که این آخری رو اصلا توصیه نمیکنم بهتون بریزین چون لباس یک سری تیم ها رو بهم میریزه و لباس یک سری تیم های دیگه رو درست میکنه ولی اون 2 تا patch اولی بسیار خوب بود.این از patchهای بازی.در مورد خود بازی بگم که بازی بسیار واقعی تر شده و این که دسوتان میگن پاس بد میده یا کامپیوتر درجه سختیش زیاد شده رو قبول ندارم نیاز به یک مقدار تمرین داره من که واقعا باهاش حال کردم و دروازه بان ها هم هیچ مشکلی ندارن هیچ بهتر و باهوش تر هم شدن و زمانی که میخواین حمله کنین بازیکنان هم تیمی شما بسیار طبیعی تر و با هوش مصنوعی بالا جایگیری های بسیار خوب و عالی انجام میدن که کلی لذت بخش هست.این هم از تحلیل من از این بازی امیدوارم به دردتون بخوره:46:
در قسمت Extra Content باید با 100 GP بازش کنی تا بازیکنای اصلی قرار بگیرند.نقل قول:
سلام
من چندتا سوال در مورد بازی داشتم لطفا جواب بدید
1.گل زدن تو pes 2012 راحتتره یا FIFA 12
2.بازی نسبت به پارسال واقعی شده (چون پارسال با رئال مادرید ژاوی رو از بارسا خریدم)
3.تو قسمت منیجر فقط میشه تیم دفعه اول که انتخاب میکنی کنترل کنی یا دیگر تیمها هم بهت پیشنهاد میدن؟
4.تو قسمت پلیر فقط میشه بازیکن خودتو کنترل کنی یا دیگران هم میشه؟
5.مثل فیفا میشه پلیر منیجر هم شد؟
6.جو استادیوم ها مثل فیفا پرشور هست ؟مثلا موقع گل زدن
سلام دوستان
چطوری میشه تیمی که توی مستر لیگ ساختی رو توی exhibition برای بازی 2 نفره بیاری؟
افکت پازل که واسه صحنه آهسته واسم میاد بشتر مواقع گیر میکنه یعنی بازی انجام میشه تکهای پازل مونده وسط بازی بعد از چند ثانیه میره- صحنه آهسته هم دیر پخش میشه
کسی میتونه کمکم کنه؟ اصلا میشه کاری کرد پازلا نیان موقع صحنه آهسته؟
ممنون
کسی نیست کمک کنه واقعا رو اعصابه ؟ :41:نقل قول:
اقا این نسخه ایکس باکس چرا نمیاد مردیم از صبر کردن! هنوز آخرین نسخه ای که برای PC و ایکس باکس اومده همون نسخه ای هست که برای اولین بار لیک شد فقط یه گزارشگر انگلیسی اومده با یه پچ رسمی و کرکش! هیچ خبری از لیک شدن نسخه نهایی نیست انگار کونامی بدجوری محافظ کارانه می خواد عمل کنه و تا قبل 14 ام اکتبر قرار نیست نسخه نهایی رو بده! تازه یکی هم باس دانلود کنه اوه کی میره این همه راهو...
salam dostan avalan SHARMANDE KE FINGILISH MINEVISAM be dalile kharabie windowsam bebakhshid.
man bazie pes12o baraye xbox gereftam mige update kon ke shenidam age up konam kopikhor bodanesh mipare kesi midone bayad chika bokonam?!!
سلام خواهشا جواب منم بدید
سلام دوست عزیزنقل قول:
وقتی مسترلیگ خودتو سیو میکنی و میخوای همون تیمت تو exhibition هم بیاد برو تو منوی انتخاب تیم ها آخرین گزینه رو انتخاب کن
اگه اشتباه نکرده باشم اسمش هست USER DATA :46:
Good Luck :12::12:
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_z051
اقا مستر لیگ چجوری میشه بازیکنهای اصلی تیم رو انتخاب کرد؟
وقتی ک تغییراتُ درست میکنم مثل تایم بازی اینا... ؟ بعد یه فیلم چند ثانیه ی نشون میده. بعد باید یه اسم وارد کنم اصلا دوتا گزینه نمیاد میشه واضح تر بگی؟نقل قول: