منم نمیدونستم که الونگ تو استقلاله تا اسمش رو شنیدم شک کردم گفتم شاید یکی دیگه باشه تا چهرش رو دیدم که دیدم اره همون الونگه آخه تا حالا هیچ جایی نشنیده بودم که استقلال این بازیکن رو خریده
Printable View
منم نمیدونستم که الونگ تو استقلاله تا اسمش رو شنیدم شک کردم گفتم شاید یکی دیگه باشه تا چهرش رو دیدم که دیدم اره همون الونگه آخه تا حالا هیچ جایی نشنیده بودم که استقلال این بازیکن رو خریده
توی سایت گل از الونگ یه مصاحبه کوتاه گذاشتند که گفته امروز به عنوان بازیکن تستی بازی کرده تا کادر فنی بازیش رو زیر نظر بگیره و هنوز با استقلال قرارداد امضا نکرده.
اما توی بازی امروز معلوم شد که میثاق هنوز هم که هنوزه برای خروج روی سانترها مشکل داره و نمونش همون توپی بود که حنیف زد توی گل.چند لحظه بعدش هم دوباره همون اشتباه رو انجام داد که به خیر گذشت.
به قولی دروازه بان خوب از نون شب هم برای تیم واجب تره.:31:
ممدوتال یه چیزایی نشون داد اما همینکه مزدک ازش تعریف میکرد پرسپولیس گل میخورد اونم از جانب بازیکنی که تال باید تحت نظر میگرفتش.فکر کنم به تعریف حساسیت داره.:31:
الونگ رفته بوده تست بده گفتن بیا بازی کن؟!؟
چی بگیم والله؟!؟
آخه مگه میشه یه بازیکن آزاد باشه و به راحتی بیاد برای یه تیم بازی کنه ؟
درسته بازی یه جورایی دوستانه بود اما قانون نداره ؟ اینجوری باشه خب پرسپولیس هم می تونست بازیکن بیاره دیگه.چه میدونم مثلا محسن خلیلی و نیکبخت و کسای دیگه رو ...
مهم ترین اتفاق دربی 72/ بعد از ربع قرن، یک بازیکن دو گل زد!
از سال 1354 تاکنون هیچ بازیکن استقلالی موفق به زدن 2 گل به پرسپولیس در یک بازی نشده است!
سایت گل- شاید خیلی از هوادران دو تیم و تماشاگران دربی ،آخرین باری که یک بازیکن موفق به زدن دو گل در دربی شده است را به یاد نیاورند. در این سال های اخیر دربی آنقدر حساس و کم گل بوده است که کمتر بازیکنی موفق به زدن دو گل در آن شده است. در دربی 72 هادی نوروزی بازیکن پرسپولیس بعد از 25 سال رکوردشکنی کرد و موفق به زدن 2 گل در دربی شد. آخرین بار این اتفاق در دربی 27 در سال 1365 روی داده بود که شاهرخ بیانی بازیکن پرسپولیس در برد 3- صفر سرخپوشان دو بار دروازه استقلال را گشوده بود!
اما جالب تر اینکه نوروزی هم مثل شاهرخ بیانی گل اول خود را از ضربه پنالتی به ثمر رساند و جالب تر اینکه فاصله بین دو گل او 40 دقیقه بود، همانظور که فاصله دو گل شاهرخ نیز 40 دقیقه بود! نوروزی در دقایق 6 و 46 گلزنی کرد و بیانی در دقایق 12 و 52.
آخرین باری که یک بازیکن استقلال موفق به زدن دو گل در یک بازی مقابل پرسپولیس شده است، به سال 1354 برمی گردد که غلامحسین مظلومی در پیروزی 3-1 استقلال موفق به زدن دو گل شد.
1-آبی:درسته که تیم نیمکت خوبی داره اما این دلیل نمیشه!نقل قول:
وقتی شما 50%تیمت رو نداشته باشی مجبور میشی بازیکنانی رو بیاری توی ترکیب که میشه گفت با ترکیب اصلی غریبه هستن.منظورم اینه که کمتر کنار هم قرار گرفتن و کاملا ناهماهنگ خواهند بود.پس این یه ضعف محسوب میشه درسته؟
2-قرمز:کلا پرسپولیس استاد خرید بازیکن بی کیفیت و ....مثال هم تا دلت بخواد فراوان داریم:31:که این مسئله براتون باید یه عادت شده باشه!به قول میناوند(خدابیامورز)من نمیدونم این بازیکنان رو از کجا میارن اینجا!
3-سبز:یه جور حرف میزنی علی رضا جان که انگار ما یه مالک به اسم موراتی داریم ومالک باشگاه شما هم مش غضنفره!خب فدات بشم هردوتا تیم دولتی وتقریبا با یه میزان بودجه حمایت میشن.بحث بحث مدیریتیه جانم.بعدش بگو مظلوم نمایی:31:
4-صورتی:کلا به غیر از علی کریمی و یه زمانی هم کاویانپو(اگه درست بگم)دیگه بازیکن خلاق در پرسپولیس نبوده،نیست و فکر کنم نخواهد بود!نبود خلاقیت=کم هوشی
5-زرد:کاملا موافقم.
6-جگری:هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم جون علی رضا:31:
پ ن:تمام مطالب فوق نظر شخصی بوده ونیت توهین نداشته ایم.مرسی.:20:
سر داستان شيث رضايي و محمد نصرتي بايد بگم
كار اين دو خيلي بد و اشتبا بود ولي
مطمئنا الان پشيمان ترين كسان خودشان هستند
بايد بگم ما ايراني ها عادت داريم به لگد زدن زمين خورده ها دوست داريم يكي تا زمين خورد كاري كنيم تا هرگز نتونه بلند بشه
پس كجاست اوني مردانگي كه سعدي ازش دم مي زد
مردي نبود فتاده اي پاي زدن گر دست فتاده اي بگيري مردي
حالا تمام مشكلات ما ورزش ما شده همين قضيه اين دو و تمام ناكمامي ها و مشكلات به گردن اين دو افتاده
تا كي بايد قرباني بدهيم ورزش ما بيمار هست ولي با محروم كردن اينها چيزي درست نمي شود
يادم مياد مجاهد خذيراوي كه در بيست سالگي چنان بازي ميكرد كه من پرسوليسي طرفدارش بودم بعد از ان قضيه مجاهد كجاست مرده يا زنده الان بايد سمت راست تيم ملي يا حتي اروپا بازي مي كرد
حرف اخر زمين خورده را دوباره زمين زدن خطاست
عاشقتونم اساتيدي مثل علي پروين - غلام پيرواني -علي كريمي كه با اشاره به خطاي اين دو خواستار بخشش ملت هستند
به قران مرد روي علي پروين نديدم واقعا نشون داد پشت بازيكنان هست و اميدوارم اين صحنه ها ديگر تكرار نشود
تكراري شد
با عرض پوزش
بازم تكراري شد شرمنده
خبر روز : محرومیت چهار ساله شیث و محرومیت یک ساله نصرتی
گفته میشود کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در رای صادره خود محرومیتی سنگین برای شیث رضایی و محمد نصرتی در نظر گرفته بود به گونهای که اخبار نیمه رسمی حکایت از این دارد که اعضای کمیته انضباطی با در نظرگرفتن کارنامه تخلفات شیث رضایی محرومیتی چهارساله را برای وی درنظر گرفتند تا به این شکل وی به صورت اتوماتیک وار از ادامه فوتبال حرفهای خود محروم شود، از سوی دیگر این کمیته با بررسی رفتار محمد نصرتی در بازی مقابل داماش به دلیل رفتار غیر متعارف وی محرومیتی یک سالهای را برای در نظر گرفتند تا به این صورت وی را مواخذه کنند.
منابع خبری نزدیک به فدراسیون فوتبال مدعی هستند این محرومیتها از سوی کمیته انضباطی برای دو بازیکن خاطی در نظر گرفته شد اما پیش از آن که این رای به دفتر دبیرکل ارسال شود تا به صورت رسمی برای ابلاغ به باشگاه پرسپولیس امضا شود، رئیس فدراسیون فوتبال درخواست میکند تا حکم را قبل از ارسال برای مهدی محمد نبی رویت کند.
گفته میشود، ساعت یازده روز یکشنبه کمیته انضباطی رای را برای کفاشیان ارسال میکند اما این رای هرگز از دفتر کفاشیان به طبقه دوم فدراسیون فوتبال دفتر دبیرکل ارسال نمیشود به همین دلیل وعده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای اعلام حکم انضباطی این پرونده جنجالی عملی نمیشود.
یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در این خصوص میگوید: «تصمیم ناگهانی مدیریت فدراسیون فوتبال مانع از صدور و ابلاغ حکم کمیته انضباطی شد، کمیته انضباطی تصمیم خود را در خصوص متخلفان این پرونده اتخاذ کرده بود اما برخی اتفاقات مانع از ابلاغ رای شد که مهمترین این اتفاقات مخالفت علی کفاشیان با صدور رای در این برهه زمان بود.»
وی که تمایلی به اعلام نامش نداشت، در ادامه توضیح داد: «برای هیچ یک از اعضای فدراسیون فوتبال روشن نیست که چرا رئیس فدراسیون فوتبال به یک باره چنین تصمیم را اخذ کرد تا رای اعلام نشود اما پیش بینی می شود کفاشیان تمایل دارد فضا قدری آرام تر شود تا رای کمیته انضباطی چالش جدیدی برای فوتبال ایران به وجود نیاورد، از طرفی این احتمال وجود دارد که اگر چنین رای سنگینی اعلام شود مسوولان باشگاه پرسپولیس به رای فدراسیون فوتبال اعتراض کنند از این رو مسوولان فدراسیون فوتبال محتاطانه با این مساله برخورد کردند.»
farsnews
سرمربی کریستال پالاس: علی پروین را 25 هزار پوند می خرم!
علی پروین 39 سال قبل می توانست با پاسخ مثبت به پیشنهاد باشگاه انگلیسی کریستال پالاس، اولین لژیونر فوتبال ایران در جزیره باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- در سال 1351 تیم پرسپولیس خود را حرفه ای اعلام کرد و با ستارگان سرشناس خود در مسابقات دوستانه با تیمهای خارجی شرکت می کرد تا درآمد زایی کند و تیم آماتورش نیز در مسابقات باشگاههای تهران شرکت می کرد. 17 آبان 1351 تیم کریستال پالاس که در لیگ دسته اول انگلستان حضور داشت، به دعوت باشگاه پرسپولیس به تهران آمد و در یک بازی دوستانه با پرسپولیس روبرو شد. این بازی با حضور 40 هزار تماشاگر در آزادی برگزار شد و داود نصیری آن را قضاوت کرد. پرسپولیس این بازی را 5-1 باخت و مهراب شاهرخی تنها گل سرخپوشان را به ثمر رساند. این یکی از سنگین ترین شکست های پرسپولیس پرسپولیس در بازی های بین المللی اش بود. اما اتفاق مهم این بازی پیشنهاد خرید علی پروین از سوی سرمربی باشگاه کریستال پالاس بود. روزنامه اطلاعات فردای این بازی در صفحه ورزشی اش نوشت:
"علی پروین بازیکن معروف پرسپولیس که در بازی دیروز این تیم باکریستال پالاس ستاره میدان بود موفق شد طی یک بازی تماشایی قدرت و مهارت فردی خود را به نمایش بگذارد و این کار او "برت هد" سرمربی کریستال پالاس را بر آن داشت تا او رابه عنوان بازیکنی درحد"کوک"و"راجرز"و سایر بازیکنان برترکریستال پالاس بخواند . "هد"دیروز در فاصله بین دو نیمه بازی به مسئولان باشگاه پرسپولیس گفت که حاضر است علی پروین را با مبلغی حدود 25هزارپوند در اختیار تیم خود بگیرد. علی عبده مدیرعامل باشگاه های پرسپولیس و آپادانا درگفتگویی که پیرامون خرید پروین با خبرنگار سرویس ورزشی روزنامه اطلاعات داشت گفت که پروین حاضر نیست حتی در ازای مبالغی بیش از مبلغ پیشنهادی آقای "هد" از پرسپولیس کناره بگیرد.چه او یک فرد ایرانیست و برای پیشبرد فوتبال مملکت خودش از جان نیز مایه خواهد گذارد".
گفتنی است ارزش ریالی پیشنهاد کریستال پالاس در آن زمان مبلغی حدود 500 هزار تومان بود.
كياني در واكنش به مصاحبه اولادي: براي او آرزوي سلامتي دارم
حتما اولادي از جايي ناراحت بوده و شايد مسائلي به وجود آمده كه اينگونه حرف زده است. به هرحال او امسال بدشانسي آورده و چندبار مصدوم شده است
سايت گل ـ بحث حضور مهدي كياني در تيم فوتبال پرسپوليس مدتي است كه شنيده ميشود و حالا ميگويند تراكتوريها براي اينكه كياني را به پرسپوليس بدهند خواهان جذب مهرداد اولادي هستند تا اين دو بازيكن به نوعي معاوضه شوند.
كياني در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در پاسخ به اين سوال كه آيا از معاوضهات با اولادي خبر داري ميگويد:« من هم اين موضوع را شنيدهام ولي اطلاع كاملي ندارم و فقط ميدانم كه چنين بحثي مطرح شده است. حالا بايد ديد مسئولان دو باشگاه چگونه با هم كنار ميآيند.» معاوضه با كياني گويا اصلا براي اولادي خوشايند نيست.
اولادي در مصاحبهاي گفته كه اصلا كياني را نميشناسد و حالا هافبك اخراجي تراكتور در جواب حرفهاي مهاجم پرسپوليس ميگويد:«حتما اولادي از جايي ناراحت بوده و شايد مسائلي به وجود آمده كه اينگونه حرف زده است. به هرحال او امسال بدشانسي آورده و چندبار مصدوم شده است. من براي او آرزوي سلامتي دارم و اميدوارم هر چه زودتر خوب شود.»
كياني در پايان حرفهايش ميگويد:« من به باشگاه تراكتورسازي اولويتهايم را اعلام كردم و اميدوارم هر چه زودتر تكليفم مشخص شود. واقعا براي من سخت است كه به صورت انفرادي تمرين كنم.»
درسته يوسف جاننقل قول:
اما نگفتی وقتی این مورد برای استقلال که یکی از پرمهره ترین تیمهای تاریخ ایرانه یه ضعف محسوب میشه
برای پرسپولیس که 6 تا بازیکن درست و حسابی توش نیست یا هست و افت کردن چی محسوب میشه؟
یه نگاه به این لیست که در بازی با استقلال نبود بنداز
حقیقی، شیث رضایی ، نصرتی ، کاظمیان ، کریمی ، رضایی ، نوری ، زارع
به نظرت اینا چند درصد پرسپولیس تشکیل میدن
توجه داشته باش که استقلال مثلا در پست هافبک دفاعی سه بازیکن داره
آندرانیک،رحمتی،الونگ
که نبود آندرانیک زیاد احساس نمیشه اما پرسپولیس فقط یه هافبک دفاعی داره که زارع
به جاش آقا زمانی بازی میکنه که یه جورایی نخودیه:31: هرجا بازیکن کم داشتیم دست به دامان ایشون میشیم
بر منکرش لعنت:31:نقل قول:
2-قرمز:کلا پرسپولیس استاد خرید بازیکن بی کیفیت و ....مثال هم تا دلت بخواد فراوان داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این مسئله براتون باید یه عادت شده باشه!به قول میناوند(خدابیامورز)من نمیدونم این بازیکنان رو از کجا میارن اینجا
اما توی مدیریت چند سال اخیر خیلی بیشتر شده
زمان عابدینی واقعا پرسپولیس باکیفیت ترین بازیکنان ایران رو جمع میکرد قبلش هم که چون پول آنچنانی در فوتبال نبود بازیکنا بر اساس علاقه قلبیشون تیمشون رو انتخاب میکردن که سهم پرسپولیس به خاطر طرفدار بیشتر طبیعتا بیشتر بود
اما سوال اساسی اینه که چجور میشه دو تیمی که یک مدیر و مالک دارن اینقدر تواناییه مالیشون با هم متفاوته؟
البته یادم اومد که استقلالیها معتقدن فقط خداس که هوای تیمشون رو داره و همه از آبدارچیه فدراسیون تا وزیر ورزش دشمن این تیمن:31:
خدا خیرت بده اخوی:31:نقل قول:
3-سبز:یه جور حرف میزنی علی رضا جان که انگار ما یه مالک به اسم موراتی داریم ومالک باشگاه شما هم مش غضنفره!خب فدات بشم هردوتا تیم دولتی وتقریبا با یه میزان بودجه حمایت میشن.بحث بحث مدیریتیه جانم.بعدش بگو مظلوم نمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این مالک چرا این چند ساله برای پرسپولیس یه مدیر خوب انتخاب نکرده
اصلا چرا ثبات مدیریت در استقلال در این ده سال بیشتر بوده
فکر کنم قریبیه دوره 4 سال مدیر تیم بود یا همین حاجیتون که هر از چند گاهی دوباره میاد تربیت بدنی خیلی راحت میتونه از یه مدیر حمایت کنه اما یه نگاه به ده سال اخیر پرسپولیس بندازی متوجه میشی که انگار اینا اصلا قصد ندارن این تیم به ثبات برسه و هر سال یکی رو بالا سر این تیم گذاشتن
کم لطفی میکنی یوسف عزیزنقل قول:
4-صورتی:کلا به غیر از علی کریمی و یه زمانی هم کاویانپو(اگه درست بگم)دیگه بازیکن خلاق در پرسپولیس نبوده،نیست و فکر کنم نخواهد بود!نبود خلاقیت=کم هوشی
تاریخ پرسپولیس رو بگردی پر از بازیکن تکنیکی و خلاقه
نمیدونم بازیهای ناصر محمد خانی یادته یا نه؟ همین طور درخشان
سراغ پروین و قبل از انقلاب نمیرم
منافی، مهدوی کیا، میناوند ،اسماعیل حلالی، معدنچی، کعبی، کاظمیان...
همین نوری جدای از افت زیادش از نظر خلاقیت اصلا چیزی از جباری کم نداره که بعضی جاها بیشتر هم داره
فکر کنم موافق باشی اولادی اگر آماده باشه نمیشه توپ رو ازش گرفت
کلا با این بخش از حرفت مخالفم
نبود خلاقیت هم اصلا مساوی با کم هوشی نیست مثالهاشم زیاده بیشتر از 20 بازیکن بزرگ میتونم اسم ببرم که تکنیکی نبودن اما سرشار از هوش بودن نیازی هم نیست بگم چون فکر میکنم خودتم متوجه شدی که این حرفت درست نیست
برای درک این قسمت کافیه به دوستان استقلالی مراجعه کنی که معتقدن امسال فقط خدا رو دارن:20:نقل قول:
6-جگری:هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم جون علی رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توهینی هم در حرفات نبود یوسف جان نظرت هم قابل احترامه:11:نقل قول:
پ ن:تمام مطالب فوق نظر شخصی بوده ونیت توهین نداشته ایم.مرسی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت: با احترام به دوستان استقلالی اما چون بحث کم ارزش کردن موفقیت حریفه و چندین بار هم تکرار شده اینو میگم
این جناب مظلومی واقعا در اوردن بهانه لنگه نداره
بابا یه بازی معمولی بود تموم شد رفت اینقدر بهانه و آسمون ریسمون بافتن نداره دیگه
پنالتی به اون واضحی تا دقیقه 20 هم که اگر شانس بود و داوری ناداوری نمیکرد که باید سه تا گل میخوردی و یه اخراجی هم میدادی
بعد در مورد داوری حرف میزنی
هنوز یادمون نرفته که همین آقا از داوریهای دو دربی فصل پیش کاملا راضی بود
((( امیدوارم در دربیهای آینده مشکل داوری نباشه ولی اگر بود بدون تعارف فکر میکنم نوبت پرسپولیس باشه که از اشتباهات داوری استفاده کنه و بازی رو ببره
چون دو دربی فصل پیش دو هدیه تاریخ داوری ایران به تاریخ باشگاه استقلال بود و حالا حالاها مونده تا حساب پرسپولیس با اشتباهات داوری صاف بشه)))
خداییش با هر منطقی حساب کردم متوجه نشدم اعتراض به زمان و قرعه کشی این جام سه تیمه یعنی چی
تا حالا سابقه نداشته که یه مربی در تورنمنت های چهار یا سه تیمه که همه جا با یه روز اختلاف بازیها انجام میشه به زمان و فاصله بین دو بازی اعتراض کنه
بعد مفهوم این اعتراض چیه یعنی باید جای پرسپولیس رو با استقلال عوض میکردن که مظلومی راضی میشد؟
بعد در مورد بادامکی
انصافا خیلی بی انصافیه که در این مورد هم جناب مظلومی حرف زده
فرق رحمتی با بادامکی اینه که رحمتی از روز اول رفت اردوی تیم ملی ولی بادامکی تا روز قبل از بازی هنوز به تیم ملی دعوت نشده بود و با تیم پرسپولیس تمرین کرده و اردو رفته نمیشه که یه هو از لیست تیم خارجش کرد دیگه وسط کسی نبود بازی کنه این دیگه ظلم میشه آخه
بعد خودشون الونگ رو بازی میدن
انگار مایلی کهن راست میگفت باید دست و پای تیمها رو بست انداخت جلوی این تیم تا هر چقدر دلش خواست گل بزنه
کلا در تاریخ استقلال بارها ثابت شده که مربیهای این تیم بردهای پرسپولیس رو کم ارزش میکنن
هنوز یادمون نرفته که در زمان دنیزلی دربی رو بردیم اما جناب مرفاوی گفت پرسپولیس هیچ تاکتیکی نداشت
بعضی جاها خیلی راحت میشه با یه تبریک هم به تیم خودت شخصیت بدی هم به خودت
متن نامه رضایی به شرح زیر است:
"میخواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانههای گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی میکنم. تقاضای من این است که من را ببخشید.
هرگز نمیخواستیم که افکار عمومی را جریحهدار کنیم. ممکن است شوخیهای ما به دلیل بیمبالاتی در دید افکار عمومی قرار گرفته و باعث آزردگی خاطر مردم شده باشد ولی این سوء رفتار ما به دلیل بیاحترامی به هنجارهای جامعه و بیاحترامی به مردم نبوده است. میپذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بیاطلاع بودیم.
شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخیهای من قابل رؤیت نیست اما میپذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت میکردیم ولی بیمبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.
ما فرزند شما هستیم هرحکمی که بدهند میپذیرم. اگر محرومیت من میتواند اسباب التیام گردد آن را میپذیرم اما تکرار میکنم قصد بیاحترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند میپذیرم. از خداوند میخواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید."
پ.ن::2:
حرکات این آقا تمومی نداره! اون از جریان هواپیما، اون از جریان بازو بند و...
امروز 8 نوامبر 2011 = 17/ 8 / 1390 روز تولد شماره 8 دوست داشتنی فوتبال ایران
این رور رو به همه ی فوتبال دوستان عزیز و همینطور به علی کریمی دوست داشتنی تبریک میگم
علی کریمی بازیکنیه که از نظر اخلاقی همیشه منو یاد اسطوره بزرگ تیم محبوبم استقلال و فوتبال ایران مرحوم ناصر حجازی میندازه
علی جان 33 سالگیت مبارک امیوارم همیشه موفق و سربلند باشی
عکس قدیمی : پرسپولیس برفی و چند سئوال از شما ؟!
حریف پرسپولیس در این مسابقه کدام تیم بود ؟ نتیجه این مسابقه و گلزنهای آن چه کسانی بودند ؟ نفر دوم از سمت راست که نشسته کیست ؟
سایت گل - تصویری که مشاهده می کنید مربوط است به یکی از پرسپولیس هایی که در دهه 70 قهرمان لیگ ایران شد . تیمی که در آن علی دایی ، نکیسا ، عابدزاده ، نامجومطلق ، پیوس ، پیروانی حضور داشتند . بعد از بارش اولین برف پائیزی در تهران تماشای این عکس خاطره انگیز برای آنهایی که دهه 70 را به خوبی به یاد دارند جالب به نظر می رسد .
این تیم پرسپولیس در زمستان 1374 در روزی که برف شدیدی در تهران می بارید در ورزشگاه آزادی به مصاف یکی از حریفان خود در لیگ آزادگان رفت . مربی این تیم استانکو بود . با توجه به عکسی که مشاهده می کنید بدون تقلب و مراجعه به گوگل و سایت های آمار و ارقام به این چند سئوال سایت گل پاسخ بدهید :
1 - حریف پرسپولیس در این مسابقه کدام تیم بود ؟
2 - نتیجه این مسابقه و گلزنهای آن چه کسانی بودند ؟
3 - نفر دوم از سمت راست که نشسته ، کیست ؟
این عکس از سایت ارتش سرخ تهیه شده است
استيلي و فتح الله زاده دور يك ميز/عابدزاده با استيلي رودررو نشد
رشيدپور در جشن آل اشپورت:حركت رسانه از كار شيث و نصرتي زشت تر بود
سایت گل -دوشنبه شب و در روز عيد سعيد قربان نمايندگي رسمي برند آلماني آل اشپورت كه البسه چند تيم ليگ برتري از جمله پرسپوليس و استقلال به علاوه لباس هاي تيم ملي و ... را تامين مي كند در خيابان وليعصر بالاتر از ميدان منيريه افتتاح شد
.به مناسبت افتتاح اين فروشگاه شيك و بزرگ جشن بزرگي از سوي دست اندركاران اين برند موفق در مجتمع تجاري تازه تاسيس حكمت برگزار شد كه اين جشن ميهمان هاي سرشناسي داشت.احمد رضا عابدزاده كه در دوره بازيگري بيشتر لباس هايش آل اشپورت بود از جمله اين ميهمانان شاخص بود كه خيلي زود جشن را ترك كرد.
به غير از عابدزاده،حميد سوريان،سيد رضا افتخاري دبير سابق فدراسيون فوتبال،مهدي محمد نبي،محمد خوردبين،حميدرضا سوريان،حميد استيلي،محمد رضا يزداني خرم ،علي سامره ،امير آصفي ،علي فتح الله زاده ،حميد طالب زاده،صادق ورمزيار، مجتبي زارع و .... حضور داشتند.
در اين جشن رضا رشيدپور مجري سابق تلويزيون كار اجراي برنامه را به عهده داشت.رشيدپور كه يك پرسپوليسي دو آتشه است حسابي حميد استيلي را تحويل گرفت و البته دقايقي درباره اتفاقي كه شيث و نصرتي رقم زدند صحبت كرد.رشيدپور كه ديگر جايي در صدا و سيما ندارد و اخيرا در يك شبكه ماهواره اي مجاز فعاليت مي كند در اظهار نظري جالب گفت:«كاري كه رسانه كرد زشت تر از حركت شيث و نصرتي بود»تا نشان بدهد از جام جمي ها چقدر دلخور و عصباني است.
در اين جشن كه با حضور چهره هاي شاخص اقتصادي و خانواده ها برگزار شد حميد استيلي و خوردبين لحظاتي بعد از دربي 72 با علي فتح الله زاده دور يك ميز نشستند و با هم درد و دل كرند.
همچنين از آنجايي كه عابدزاده خيلي زود مراسم را ترك كرد و استيلي در ميانه جشن به محل رسيد تقابلي ميان اين دو نفر پيش نيامد.
واکنش جادوگر به پیام تبریک فیفا:از اینکه به یاد من بودید، متشکرم
برخود لازم میبینم که از مسئولان سایت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال که در روز تولدم به من تبریک و شادباش گفتهاند، به عنوان یک ایرانی سپاسگزاری کنم
سایت گل- علی کریمی از فیفا بابت پیام تبریک تولدش تشکر کرد. به گزارش گل و به نقل از وب سایت شخصی علی کریمی، این بازیکن از فیفا بابت تبریک سالروز تولدش تشکر کرد.متن نامه کریمی به شرح زیر است:
"برخود لازم میبینم که از مسئولان سایت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال که در روز تولدم به من تبریک و شادباش گفتهاند، به عنوان یک ایرانی سپاسگزاری کنم. این که میبینم فدراسیون جهانی فوتبال به یاد من بوده، برایم بسیار ارزشمند و به یادماندنی است. امیدوارم بتوانم با درخشش در پیراهن تیم ملی کشورم، قدردان این همه توجه باشم."
من از بیگانگان هرگز ننالم که با من ...
فيفا، تولد علي کريمي جادوگر فوتبال ايران را تبریک گفت...
جادوگر فوتبال ايران 33 ساله شد. سایت فیفا در گزارشی به مهمترین تولدهای فوتبالی هفتهجاری پرداخته است و شاخصترین بازیکن متولد 8 نوامبر نیز کسی نیست جز علی کریمی.
در گزارش سایت فیفا به بهانه سیوسومین سالروز تولد کاپیتان پرسپولیس آمده است: کریمی یکی از بااستعدادترین بازیکنان فوتبال آسیا است که در جام ملتهای 2000 لبنان و در اوج جوانی تواناییهای شگفتانگیزش را به رخ فوتبال آسیا کشید.
به گزارش سایت گل، کریمی چهارسال بعد ستاره تیم ملی ایران در جام ملتهای 2004 در کشور چین بود که به کسب عنوان سومی این مسابقات منجر شد. او در این مسابقات 5 گل به ثمر رساند و به طور مشترک آقای گل این تورنمنت شد. درخشش کریمی موجب شد تا کریمی در آن سال عنوان مرد سال آسیا را از آن خود کند و بعد از مدت کوتاهی راهی آلمان و تیم بایرن مونیخ شد و با این تیم قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی را جشن گرفت؛ جایی که سال گذشته دوباره به آن بازگشت و این بار با شالکه قهرمانی جام حذفی را تجربه کرد. علی کریمی با تیم ملی ایران در جامجهانی 2006 آلمان نیز حضور یافت.
این گزارش همچنین به حضور کریمی در الاهلی امارات و کسب دو جام حذفی با این تیم نیز اشاره کرده است. کریمی اکنون پیراهن تیم پرسپولیس را بر تن میکند؛ تیمی که درخشش خود را با آن آغاز کرد. علی کریمی متولد 17 آبان 1357 است و امروز سهشنبه 33 ساله میشود.
همچنین خبری دیگر در مورد علی کریمیاین است که وی بازی با بحرین و اندونزی را از دست داد و برای مداوا در تهران میماند.
عباسترابیان سرپرست تیم ملی در مورد آخرین وضعیت علی کریمیگفت: پزشکان تیم ملی اعلام کردند علی کریمیبه بازی بحرین و اندونزی نمیرسد. طبق صحبتی که کادرفنی با کریمی انجام داد به این توافق رسیدند که وی در تهران بماند تا مداوای خود را کامل کند.
وی افزود: کریمی نسبت به قبل خیلی بهتر شده، اما برای اینکه بتوانیم در بازیهای آینده از وجود او استفاده کنیم ترجیح داده شد در تهران بماند. کریمی پایه تیم ملی است و نمیخواهیم او را از دست بدهیم.
رویانیان: كار كردن با عابدزاده به صلاح نبود!!!!
هفته گذشته پس از بركناری «سعید عزیزیان» از سمت مربی دروازهبانان پرسپولیس، عابدزاده به عنوان جایگزین او معرفی شد، اما خود عابدزاده در گفتوگو با رسانهها از این موضوع اظهار بیاطلاعی كرد و سپس گفت كه حاضر به همكاری با استیلی نیست و تنها در كنار یك سرمربی خارجی در پرسپولیس كار میكند.
بعد از این با وساطت «علی پروین»، شب گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و احمدرضا عابدزاده با هم مذاكره كردند و شرایط خود را برای همكاری بیان كردند، اما آن هم به نتیجه نرسید.
«محمد رویانیان» در این باره گفت: حضور عابدزاده در كادر فنی پیشنهاد استیلی بود، اما با توجه به شرایط سخت عابدزاده همكاری با او نه به صلاح باشگاه بود و نه به صلاح دروازهبانان. وی ادامه داد: در این مورد حتی نظر علی پروین به عنوان رییس كمیته فنی باشگاه پرسپولیس را نیز جویا شدیم و در مجموع به این جمعبندی رسیدیم كه نمیتوانیم با عابدزاده همكاری كنیم.
رویانیان در گفتوگو با برنامه ورزش از نگاه 2، اظهار داشت: سومدیک دستیار آلمانی استیلی که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی آلمان را نیز دارد، فعلا در حال تمرین دادن دروازهبانهای پرسپولیس است.
دایی و استیلی همبازی شدند(عکس)
علی دایی و حمید استیلی با لباس سفید...مارک پیراهن هم دایی است!
سایت گل- حمید استیلی سرمربی پرسپولیس و علی دایی سرمربی راه آهن در بازی دوستانه امروز تیم منتخب جام جهانی 98 مقابل پیشکسوتان پرسپولیس با شماره های سابق خود در تیم ملی به میدان رفتند. استیلی که در ابتدای فصل در یک فرایند پیچیده جانشین دایی در پرسپولیس شد،
اول از باقی دوستان دیگه معذرت میخوام که صحبت من وعلی رضای عزیز طولانی و البته شاید هم کسل کننده باشه.نقل قول:
آبی:
خب کاملا واضحه داداش نحوه مدیریت،جذب اسپانسر مالی،تبلیغات وهزاران ترفند مدیریتی...
قرمز:
هرجوری بخوای حساب کنی پرسپولیس حداقل 90%زمان انقلاب و 50%الان بیشتر مورد حمایت مسئولان بوده!
دلیلش رو خودت هم میدونی وجاش نیست من بگم.مثال کوچلوش هم تقسیم جایگاه تماشاگران در دربی!70%کل ورزشگاه+جایگاه روبه رو برای پیروزی وفقط 30%ضلع شرقی برای استقلال!:18:
بیخیال این بحث بشیم بهتره چون حرفی برای گفتن نزاشتن.:31:
سبز:
اینهایی که اسم بردی به غیراز درخشان،پروین،محمدخانی....رو نمیشه بگیم خلاق!
اکثرا بال چپ و راست تیم بودن که کارشون استارت و سانتر کردنه وبس!
اما شما به لیست بازیکنان پیروزی از سال1370به اینور بندازی خودت متوجه میشی که چرا سیستم کار پرسپولیس فقط سانتر+سانتر+تکل+خطا+بازم کمی سانتر+خب الان یه کله:31:+ای بابا دوباره سانتر+ وبازهم سانتر بود!نحوه بازی هم کاملا فیزیکی...نمونش هم پایان رافت(یادش گرامی!)
اگه یه کریمی رو هم نداشتین الان معلوم نبود در چه روز وحالی باشین بابا...
صورتی:
دلت میاد اینو بگی؟:31:
چرا استقلال فقط خدا رو داره؟ پس ما طرفدارها اینجا چی هستیم؟:27:
شوخیدم عزیز...:40:
سیاه:
ممنون علی رضا جان.
یوسف جان جواب ندادینقل قول:
آبی:
خب کاملا واضحه داداش نحوه مدیریت،جذب اسپانسر مالی،تبلیغات وهزاران ترفند مدیریتی...
گفتم اینها یک مالک دارن مدیریت در این تیمها هرچقدر هم مختار باشه باید به یک نفر گزارش کار بده اون نفر بالایی میتونه از مدیریت در یک تیم ایراد بگیره و در اصطلاح مدیریت دست به همسان سازی گروه ها یا سازمانهای زیر نظرش بزنه
سوال چرا مدیریت در پرسپولیس ثبات نداره؟ باید به این سوال جواب بدی با توجه به اینکه مالک هر دو تیم یکیه
در علم مدیریت به این میگن تفاوت در هدایت گروه ها یا سازمانهای زیر نظر
این ترفندای مدیریتی که میگی رو میشه مثال بزنی
مثلا فتح الله زاده چیکار کرده که مدیرای پرسپولیس نکردن
همین؟نقل قول:
قرمز:
هرجوری بخوای حساب کنی پرسپولیس حداقل 90%زمان انقلاب و 50%الان بیشتر مورد حمایت مسئولان بوده!
دلیلش رو خودت هم میدونی وجاش نیست من بگم.مثال کوچلوش هم تقسیم جایگاه تماشاگران در دربی!70%کل ورزشگاه+جایگاه روبه رو برای پیروزی وفقط 30%ضلع شرقی برای استقلال!
بیخیال این بحث بشیم بهتره چون حرفی برای گفتن نزاشتن.
دلیلت برای اینکه از پرسپولیس حمایت میشه همینه؟
سعی میکنم سربسته این رو بگم
در نظامهای تمرکز گرا و اکثریت گریز مردم ارزش چندانی ندارن
پس چطور ممکنه که چنین نظامی از بزرگترین جامعه ورزشی کشور یعنی پرسپولیس حمایت کنه؟ جامعه ای که توی اکثر نظرسنجیها حدود دو سوم جمعیت کشور رو درست یا غلط در بر میگیره
(یوسف عزیزاین قسمت از بحث رو توی پروفایل ادامه بدیم بهتره)
این بخش از بحث رو بریم جلو خیلیچیزا روشن میشه
برعکسنقل قول:
سبز:
اینهایی که اسم بردی به غیراز درخشان،پروین،محمدخانی....رو نمیشه بگیم خلاق!
اکثرا بال چپ و راست تیم بودن که کارشون استارت و سانتر کردنه وبس!
اما شما به لیست بازیکنان پیروزی از سال1370به اینور بندازی خودت متوجه میشی که چرا سیستم کار پرسپولیس فقط سانتر+سانتر+تکل+خطا+بازم کمی سانتر+خب الان یه کله+ای بابا دوباره سانتر+ وبازهم سانتر بود!نحوه بازی هم کاملا فیزیکی...نمونش هم پایان رافت(یادش گرامی!)
اگه یه کریمی رو هم نداشتین الان معلوم نبود در چه روز وحالی باشین بابا...
این استقلاله که این اواخر و بعد از قلعه نویی 90 درصد کارهاش از روی سانتر و بازی مستقیم بوده
پرسپولیس با دنیزلی بهترین فوتبال و ترکیبی ترین بازی بعد از انقلاب رو اجرا کرد
اما استقلال در اون دوران با قلعه نویی جدای از نتیجه گرفتنش سنتی ترین نوع فوتبال رو اجرا میکرد(البته من معتقدم همین نتیجه گرفتن قلعه نویی با 70 درصد بازیکنای سطح اول ایران با چنین سیستمی یکی از اصلی ترین دلایل عقب افتادن فوتبال ایرانه)
کعبی و معدنچی و مهدوی کیا اگر خلاق نیستن پس کی خلاقه؟
تو باید دو چیز رو مشخص کنی که بحث روشن بشه
1-تعریفت رو از خلاقیت بگی
2-بازیکنای خلاق استقلال رو مثال بزنی
آره:31:نقل قول:
دلت میاد اینو بگی؟
پی نوشت: رنگین کمانی جواب میدی یوسف جان جریان چیه:31: داری خودت رو آماده میکنی برای پدر شدن:31:
بنفش و نیلی رو اضافه کنی نقاشیت کامل میشه :31:
دو عکس از تمرین امروز ...
اولی عکس جالبیه : دی
تو اون عکس اولی به نظر میرسه استیلی میخواد به کریمی فحش بده !!!! :31:نقل قول:
علی کریمی بین کودکان بی سرپرست در شب تولدش
فکر کنم تصویر گویا باشه و نیازی به توضیح نداشته باشه!
دوستان ؛ قضیه کریم باقری چیه ؟ بعنوان بازیکن اضافه شده به پرسپولیس یا مربی؟
بعنوان كمك مربينقل قول:
قطه اوج حاشیه های این مربی به روز یکشنبه اول اگوست 2004 برمی گردد که گزارش داوید اسمیت و دنیس کامپل در سی ان ان، از روابط نامشروع اریکسون با یک زن مسلمان بنگلادشی به نام فاریا الام پرده برداشت.
پارس فوتبال: قطه اوج حاشیه های این مربی به روز یکشنبه اول اگوست 2004 برمی گردد که گزارش داوید اسمیت و دنیس کامپل در سی ان ان، از روابط نامشروع اریکسون با یک زن مسلمان بنگلادشی به نام فاریا الام پرده برداشت.
اسون گوران اریکسون سرمربی 63 ساله سوئدی دوران پر فراز و نشیبی را در طول دوران زندگی شخصی خود سپری کرده است.
وی که به تازگی تبدیل به یکی از شانسهای نشستن روی نیمکت مربیگری پرسپولیس شده، پیش از این دچار حاشیههای زیادی شد.
نقطه اوج این حاشیهها به روز یکشنبه اول اگوست 2004 برمی گردد که گزارش داوید اسمیت و دنیس کامپل در سی ان ان، از روابط نامشروع اریکسون با یک زن مسلمان بنگلادشی به نام فاریا الام پرده برداشت.
فاریا متولد 1966 بود و سال 1970 به انگلیس کوچ کرد. او در قبال دریافت 8000 دلار به انجام رابطه نامشروع با اریکسون دست زد. این در حالی بود که اریکسون مدت زمان زیادی با نامزد خود نانسی دل اولیو زندگی می کرد.
باید دید مدیران پرسپولیس نسبت به این مساله چه موضعی اتخاذ می کنند.
منبع:
کد:http://www.news.niksalehi.com/view/031730.php
کافیه یک مربی خارجی مد نظر مسئولان ایرانی قرار بگیره تا مطبوعات برن دنبال موارد تاریخ گذشته.
اکثرا اوقات کارنامه کاری فرد نادیده گرفته میشه تا بتونن خیلی راحت به مسائل خانوادگی و از این قبیل حواشی بپردازن
هنوز اریکسون بعنوان سرمربی پرسپولیس برگزیده نشده که توی تیتر مطلب عنوان کردن " رابطه نامشروع سرمربی پرسپولیس با یک زن " !!!
من اولین بار که تیتر رو خوندم فکر کردم استیلی همچین کاری کرده !!!
در کل نشریه های ایرانی عادت کردن که رفتار مثل خاله زنک ها داشته باشن
مگه قراره اريكسون مربي پرسپوليس بشه؟ من كه نشنيده بودم! پس دنيزلي چي شد؟
دنیزلی رفته واسه تیم ملی ترکیهنقل قول:
داره با اونا مذاکره میکنه
خیر دوست عزیز عبدالله آوچی سرمربی تیم ملی ترکیه شدنقل قول:
[HTML]http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=59441&title=%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A 7%D9%84%D9%84%D9%87_%D8%A2%D9%88%DA%86%D9%8A_%D8%B 3%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%8A_%D8%AA%D9%8A%D9%85 _%D9%85%D9%84%D9%8A_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7 %D9%84_%D8%AA%D8%B1%D9%83%D9%8A%D9%87_%D8%B4%D8%AF[/HTML]
تركيه مربي قبليش گاس هيدينگ بود ديگه؟نقل قول:
بله مربی قبلی ترکیه گاس هیدینگ بود که برکنار شد
خوب بود گاس هیدینگ رو سرمربی پرسپولیس میکردن :31:
بی شوخی امیدوارم زودتر استیلی برکنار بشه و یک مربی کاربلد و با شخصیت رو به پرسپولیس بیارن
بله ، البته بعد از اینکه نتونست با تیم ملی ترکیه به یورو 2012 صعود کنه برکنار شدنقل قول:
و الان عبدالله آوچی به عنوان مربی ترکیه انتخاب شده
دوتا سوتی داد این شبکه جام جم در بازی پرسپولیس با سپاهان !!!!
یکیش این بود که وسط بازی یه دفعه ویندوزشون ارور داد !!! :16:
یکی دیگه اش این بود که وسط بازی آرم شبکه سه اومد وسط زمین بازی :39:
---------------------------------------------------------
این رو هم اضافه کنم اصلا بازی زیبایی رو تماشا نکردم ....
انگار برای وقت طلف کردن اومده بودن سر زمین بازی ......
استیلی با تعویضهاش خوب پرسپولیس رو خلع سلاح کرد.
کاظمیان و رضایی که خوب بازی می کردند تعویض شدند و نوروزی موند و اخراج شد و کریمی که تازه رها شده از مصدومیت و بارها توپ رو از دست داد موند و آقا زمانی هیچ کاری نکرد و اولادی هم که ...
مشکل پرسپولیس از خودشه نه کس دیگه .
پرسپولیس مشکل داره...ولی مشکل مربی اون بزرگتره
پرسپولیس کم بازیکن خوب نداره...ولی این استیلی معلوم نیست داره چکار میکنه؟!
هر مربی دیگه ای بود تا حالا ده بار اخراج شده بود
ولی استیلی هنوز که هنوزه خیلی راحت داره کارش میکنه و روند ضعیفش رو دنبال میکنه
من موندم دیگه چه چیزی بدتر از این باید اتفاق بیفته که مسئولان بفهمن استیلی به درد پرسپولیس نمیخوره
دیگه از این بدتر نمیشه امتیاز گرفت
نقل قول:
یکیش این بود که وسط بازی یه دفعه ویندوزشون ارور داد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر خود شبکه سه بود ، توی شبکه سه هم همون ارور ویندوز امد :31:نقل قول:
یکی دیگه اش این بود که وسط بازی آرم شبکه سه اومد وسط زمین بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آرم شبکه سه هم که میاد خواستن یکم حرفه ای گری کرده باشن و به سبک شبکه هایی مثل اسکای موقع پخش صحنه های آهسته آرم شبکه رو نشون بدن که البته خیلی هم بد این کارو کردن :27:
نمیدونم این رفتار و تصمیمات استیلی به خاطر استرس زیادی که داره به خاطر فشاریه که روشه یا ناشی از تجربه نداشتن در مربی گری تیمی به بزرگی پرسپولیس
توی اکثر بازی ها استیلی با تعویض های اشتباهش تیمشو خلع سلاح کرده
در روزی که سپاهان یکی از ضعیفترین سپاهانهای چند سال اخیر بود دو امتیاز رو به راحتی از دست دادیم
شاید بشه به استیلی به خاطر تمرین نکردن با ملیپوشا با تیم حق داد
شاید بشه بهش حق داد چون تماشاگر ازش حمایت نکرد
شاید باید بهش حق داد چون فریب سرپرست گرامی قبلی رو خورد و اسیر خساست ایشون در خرید بازیکن شد
شاید بشه بهش حق داد چون 60 درصد دفاعش رو نداشت
اما نمیشه اشتباهات پیاپی استیلی رو ندید از تعویضهای تکراری که 90 درصد مربوط به تعویض وینگرها میشه تا مدیریت روحی و فنی تیم
تا حالا ندیده بودم مربی یک تیم در دنیا بگه تماشاگرا نیان ورزشگاه تا ما راحت تر بازی کنیم
من فکر میکنم به جای اینکه 5 یا 10 یا 20 هزار آدم نیان ورزشگاه بهتر و راحت تر باشه که یک نفر نیاد و اونم شما باشی آقای استیلی