سلام بچه ها
من این هفته واسه اولین بار از شهرتان میام واسه دیدن بازی میخواستم توصیه یا چیزه خاصی ندارید که بدرد بخوره مخصوصا درمورد بلیط بلیطو روز بازی میدن؟ دوربین بردارم گیر که نمیدن؟
Printable View
سلام بچه ها
من این هفته واسه اولین بار از شهرتان میام واسه دیدن بازی میخواستم توصیه یا چیزه خاصی ندارید که بدرد بخوره مخصوصا درمورد بلیط بلیطو روز بازی میدن؟ دوربین بردارم گیر که نمیدن؟
تا یاد دارم کاری به دوریبن ندارن.بعدشم گفته شده که روز بازی بلیط میفروشن...
مهدی رحمتی : اگر من مصدوم شوم چه کسی پاسخگوست ؟
شبکه تلویزیونی جام جم که برای ایرانیان خارج از کشور پخش میشود برنامهای را به مناسبت لیگ برتر هر هفته نمایش میدهد که اجرای آن برعهده پیمان یوسفی است. این برنامه که نود در نود نام دارد، دیشب از این شبکه پخش شد. در قسمتی از آن مهدی رحمتی دروازهبان تیم استقلال در مصاحبه با گزارشگر این برنامه بعد از شکست مقابل تراکتورسازی تبریز به انتقاد از برنامهریزی فدراسیون پرداخت. رحمتی گفت:« چرا بازیکنان ملیپوش تیمهای استقلال و پرسپولیس باید این همه کم استراحت کنند. ما بلافاصله بعد از بازی با قطر به باشگاههایمان پیوستیم. سوال من این است که اگر این مسابقات روز جمعه برگزار نمیشد، چه اتفاقی میافتاد؟ علی کریمی در همین بازی پرسپولیس و ذوب آهن در دقایق آخر روی پای خودش هم به سختی میایستاد.»
دروازهبان تیم استقلال که سه بار توسط یاران تراکتورسازی دروازهاش را گشوده دید برای توجیه این شکست سازمان لیگ را مقصر معرفی کرد:« چرا ملیپوشان با این همه هزینه باید تحت فشار برنامهریزی سازمان لیگ باشند. آنها میخواهند لیگ را زودتر برگزار کنند اما من میخواهم بدانم اگر تحت این فشردگی مهدی رحمتی مصدوم شود چه کسی پاسخگوست؟!»
رحمتی در فصل پیش زمانی که همراه تیم سپاهان در ورزشگاه آزادی ۴بار دروازهاش توسط آبیپوشان گشود شد نوع نورپردازی ورزشگاه آزادی را به عنوان عامل شکست سپاهان معرفی کرد!
bordobakht
نگاه کردن دربی یا هر بازی فوتبال توی ایران از پای تلویزیون خیلی جذاب تره
توی ورزشگاه ها جز دلخونی و جنگ اعصاب(از لحاظ محیطی) چیزی نصیب آدم نمیشه
ما که هر سال خونه یکی از فامیل جمع میشیم یه استادیوم کوچولو با بهترین جو رو درست میکنیم قربونشون برم همه ی فامیله ما هم از دم اس اسی هستن :10:
مهمترین چیز اینه که اصلا دربیرو ازادی نیایننقل قول:
دوربینم فکر نکنم بذارن بیارین.چون یکی دو نفر داشتن با موبایل فیلم برداری میکردن مامور گیر داد گفت جمعش کنند.البته خیلیا هم عکس میگرفتن
البته تا دربی هنوز باید برای ترکیب تیم صبر کنیم .. خدای نکرده مصدومی چیزی ندیم!
ولی من هم موافقم که خط هافبک رو باید درست بچینیم ... اون منطقه رو حتما باید در دست داشته باشیم ... و میلاد هم باید فیکس باشه ... اصلا چرا فیکس بازی نکنه؟
+
اواتارم رو تا بعد دربی عوض کردم ... خوشگله!:46:
تیم داوری داربی مشخص شد قهرمانی داور، سخندان کمک داور اول، فغانی داور چهارم
چند روز پیش گمانه زنی ها برای دانستن داور داربی جمعه پرسپولیس و استقلال آغاز شده و رسانه ها بر اساس اطلاعاتی که به دست آورده اند، نام داور این دیدار حساس را فاش کرده اند. در این بین نام محسن قهرمانی بیش از بقیه گزینه ها مدنظر قرار گرفته و حالا از کمیته داوران خبر می رسد که این داور گزینه قطعی و نهایی است.
محسن قهرمانی پس از محسن ترکی دومین داور مشهدی خواهد بود که این شانس را دارد که داربی بزرگ پایتخت را سوت بزند. تا امروز از محسن قهرمانی به عنوان گزینه احتمالی داربی نام برده می شد این در حالی است که او گزینه قطعی است
bordobakht
ساعت بلیتفروشی دربی پنجشنبه مشخص میشود
به گزارش خبرگزاری فارس، سازمان لیگ فوتبال همانند دیدار گذشته استقلال و پرسپولیس قصد ندارد بلیت های این مسابقه را گران کند.
قیمت بلیت دربی مثل سایر مسابقات (۵، ۳ و ۲ هزار تومان) است. بلیت فروشی نیز قرار است در روز مسابقه صورت گیرد اما ساعت شروع فروش بلیت روز پنجشنبه مشخص می شود.
سازمان لیگ به دلیل برنامه ریزی از قبل برای این بازی جلسه هماهنگی برگزار نمی کند.
دربی ۷۱ ساعت ۱۸:۳۰ روز جمعه برگزار می شود.
bordobakht
چرا امسال اینجوری شده؟
رحمتی و ۱۶ نکته مهم/اگر علی کریمی مصدوم بشود چه کسی میخواهد جوابگو باشد؟/از ترس محرومیت و مصدومیت باختیم
اقای رحمتی وقتی پول میلیاردی را برای چه دلایلی میگیرید به تخصص تان میگیرید.شما که اکثرا سواد انچنانی و یا تخصص ندارید فقط فوتبال بلد هستید این پول دیه جان و اعضای بدنتان است که در ۳۴ بازی ۹۰ دقیقه ای که ۲ بازی محروم ۳ بازی مصدوم ۴ بازی ذخیره و ... حتی بازیکنانی مثل میداودی از اول فصل تا اخر فصل مصدوم بوده و از دهات خوزستان به تهران امده در بهترین جای تهران اپارتمان با تجهیزات کامل ، اخرین خودرو و در بهترین بیمارستان تهران خود را درمان میکند و دیروز امده امروز مدل مو عجیب وارد میدان می شود برای هر روز خوردن و خوابیدن وگشتن یک میلیون تومان پول میگیرد اما حالا اگر مصدوم شود فتح اله زاده با پول ملت بدبخت ایران جوابش را میدهد شما نگران خود باشید که با قرارداد میلیاردی وارد استقلال شدی تا ۲ برابر طالب لو گل بخوری و بهترین دروازه بان باشی.حالا اگر شما مصدوم شدید چه کسی جواب خواهد داد.مگر مصدوم شدن برایتان بد است.وقتی می بازید بد شانس هستید چون یک توپ به تیر خورد اما در مقابل فولاد چندین توپ فولاد به تیر دروازه جنابعالی خورد اما با شانس بردید ولی نگفتید شانسی بردیم اگر ۳ توپ به تیر نمی خورد و پنالتی گل میشد چطور باخت را توجیه میکردید.
ورزشکار نباید به برد خود ارزش و برد حریف را شانسی بداند هر چند مهم ۳ امتیاز است.
ما فقط یک سوال داریم بازی با پرسپولیس چند امتیاز دارد؟
رحمتی: ما ۸ بازیکن ملیپوش داریم. (خسته بودند)
۱-اگر بازیکنی مثل علی کریمی مصدوم بشود چه کسی میخواهد جوابگو باشد؟ ۲-در بازی با تراکتورسازی هم برای ما همین خطر وجود داشت.
۳-اگر یکی از ملیپوشان ما مصدوم میشد چه اتفاقی رخ میداد؟!
۴-چرا میخواهند به هر شکل شده لیگ را برگزار کنند؟
۵- ۷۵هزار استقلالی میخواستند پیروزی ما را ببینند
۶-اما ما نتوانستیم هواداران را راضی به خانههایشان بفرستیم.
۷-این به خاطر خستگی ملیپوشان بود.
۸-مسوولان نباید به هر قیمتی که شده لیگ را برگزار کنند.
۹- بازیکنان که آدم آهنی نیستند.
۱۰-ما مستحق این شکست نبودیم.
۱۱- چند بار توپ را به تیر دروازه تراکتورسازی زدیم
۱۲-آنها با خوششانسی مقابل ما پیروز شدند.
۱۳-این شکست در آستانه دربی بسیار نگرانکننده است.
۱۴-هیچ ارتباطی بین این بازی و دربی وجود ندارد.
۱۵- هواداران نگران دربی نباشند.
۱۶- شکست مقابل تراکتورسازی را در دربی جبران میکنیم.
اقای رحمتی شانس با شما یار نبود و اینکه ۵ بازی اول شما باتیمهای ضعیف بود داماش، فولاد ،فجر،مس،سپاهان بحران زده
bordobakht
فکر میکنم برای این باشه که میترسه مصدوم بشه بازنقل قول:
+
اواتار مبارک:31:
+
بچه ها برید سایت باشگاه به برد رای بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش
عجب!!! ناصر این چه سایته زردیه اخه ازش مطلب میذاری؟:31:نقل قول:
اقای رحمتی شانس با شما یار نبود و اینکه ۵ بازی اول شما باتیمهای ضعیف بود داماش، فولاد ،فجر،مس،سپاهان بحران زده
این چیه نوشته؟از کی تاحالا این تیمها ضعیف شدن که ما خبر نداریم؟:13:
ویرایش2
این گزارش تمرین امروزه که یکی از بچه ها مستقیم دیده و گزارش کرده گفتم براتون اینجا بذارم
تمرین استقلال در حال برگزاریه
* یه عده تماشاچی یه نفس دارن دارن بازیکنهارو تشویق می کنن
* این بازیکن نیوزلندی هم تو تمرین حضور داره . چه قد و قواره ای داره ، جوون هم هست . به نظر خوب میرسه
* کرار جاسم باور کنید از بهترین های تمرینه . خوشم میاد که بعد بازیه نه چندان خوبش جلو تراکتور هی بیخود و بی جهت نمیخنده . به نظر میرسه که از اصلی های بازی جمعه است . لطفا کرار رو باور کنید!
* داش فرهاد هم دور زمین داره می دوئه و امروز تو تمرین های گروهی شرکت نکرد
* آرش برهانی کلا بی اعصاب به نظر میرسه !!
* پژمان هم با مولایی بدنساز تیم تمرین اختصاصی میکنه. اینجور که من میبینم برا بازی جمعه مشکلی نداره. چند باری هم تو تمرینات گروهی شرکت کرد و پا به پای بقیه فوتبال بازی کرد
* ولید علی هم بالاخره پیداش شده و اتفاقا خوب داره کار میکنه
* خیلی جالبه که این توحید غلامی همیشه یکی از خوبهای تمرینه
* ترابپور هم با رحمتی و زرین ساعد و برومند داره کار میکنه . برومند همچین تمرین میکنه هر کی ندونه انگار اون قراره جمعه تو دروازه واسته
* " آندوی استقلالی " شعاریه که بارها تماشاچیا سر دادن. جالبه انگار فقط آندو استقلالیه
* "جباری ریوالدو " هم یه شعار دیگس که میگن ...الان باید گفت ریوالدوی جباری
* " اسی شهر اهواز " شعار رو توروخدا شریفاتو میگن
* " میلاد میداوودی" این شعار که داده میشه بعدش واویلا هم میاد. ولی میلاد خیلی توجهی به شعارها نداره . معلومه از خودش راضی نیست. آرش برهانی هم همینطور . به تشویقهایی که میشه واکنشی نشون نمیده
* تو یه صحنه حنیف تو مصاف یک در مقابل یک اشتباه دفاع میکنه که زودی هنکه تمرین رو قطع میکنه و از طریق مترجمش اشتباهات بچه غول رو متذکر میشه . خیلی باحال بود , عمران زاده مسه بچه کوچولوها نگاه میکرد و سر تکون میداد . هنکه هم اصلا ازش نمیترسید
* تمرین فردا هم دور و بر ساعت 6 شروع میشه . ورود تماشاچیا هم آزاده . محل تمرین هم اکباتان / باشگاه پاس
* ای بابا چرا تمرین تموم نمیشه ... خیلی طول کشیده
نتیجه گیری : روحیه بچه ها خوب بود . مخصوصا حنیف ، حمودی ، شریفات ، آندو و میثم حسینی خیلی آماده بودن . هوادارها هم امروز کلی تشئیق کردن و روحیه دادن . قطعا تو روزهای باقیمونده باز هم شرایط بهتر میشه . اگر وقت کردین تمرین اس اس رو بیاید .
بازی5-2به نفع اس اس میشه
:40:استقلال:40:
فقط کافیه که فرهاد رو خوب تغذیه کنن.
یه فکری هم به حال توپهای هوایی بکنن هم بد نیست دیگه اون 2تا گل رو هم نمیخوریم.
5-2 ؟!نقل قول:
من اينطور فكر نميكنم. دليلش هم اين بازي هاي چند ساله ي 2 تيمه ... هيچ كدوم خيلي ريسكي بازي نميكنن ... بازي اي هم كه ريسكي و با موقعيت نباشه قطعا پر گل نميشه ... چند سالي هست حسرت يه دربي فني و پر گل مونده رو دل همه ... هم استقلالي ها و هم پرسپوليسي ها.
اميدوارم بازي خوبي باشه :20:
منم به نوبه خودم امیدوارم که دربی رو ببریم و چه بهتر که با دو گل اختلاف ببریم :31:
ولی از حق نگذریم, پرسپولیس جلو ذوب قشنگ بازی کرد و این واقعا منو نگران کرده.
عاشق استقلالم ولی باید اعتراف کنم استقلال تو بازیهای این فصل اون هماهنگی و زیبایی رو تو بازیهاش
ندیدم. انتظاری که ار این تیم کهکشانی داشتم براورده نشده. هنوز نمی تونیم وسط میدان رو کاملا ببندیم و حرکات ترکیبی
خیلی به ندرت انجام میشه. امیدوارم به مشکل برنخوریم.
نقل قول:
این سوال برای منم پیش اومد واسه همین این مطلب رو گزاشتم ببینم کسی به تیکه ی اخرش که این تیم ها ضعیف هستند توجه میکنه.
بازیه اول که با سپاهان بود اول لیگ خوب بود ولی الان بهش میگن بهران زده.
فولاد رو زدیم گفتن با شانس.
فجر رو زدیم گفتن جوان بودن تجربه نداشتن.
مس رو زدیم گفتن هوا خنک بود.
داماش رو زدیم گفتن هوا ابری ود.
حالا استقلال یه باخت داده می خوان هر طور شده وارد حاشیه کنن تیم رو.
با 1 باخت هیچ چیز از ارزشهای استقلال کم نمیشه.رئال مادرید به این بزرگی میبازه.
حالا استقلال یه باخت داد زمین که به اسمون نمیاد.تا چند روز ناراحتی با 2تا برد پشت سر هم یادمون میره.
خلاصه استقلال در شرایط بدتر از این هم بوده ولی اول و اخرش استقلالی هستم و خواهم بود.
از باخت استقلال ناراحت میشم و از بردش خوشهال.
آرش جان بی انصاف نباش:31:نقل قول:
خداییش بازی استقلال سپاهان زیبا بازی نکردیم ؟ یا جلو فولاد و مس زیبا نبود بازی ؟
بازی با فولاد 11 تا موقعیت گل داشتیم توی اهواز کدوم تیم میتونه 11 تا موقعیت گل داشته باشه ؟ روبهروی سپاهان هم اگه نیمه دوم بدشانس نبودیم برنده میشدیم گل سپاهان هم خلاف جریان بازی بود
به نظرم این چیزایی که توی روزنامه ها مینویسن همه با قصد و قرضه
همش شده انتقاد
کافیه استقلال یه باخت بیاره تا همه هجوم بیارن سمت استقلال
من که شخصا از لقب کهکشانی بدم نمیاد ولی همین لقب کهکشانی هم با قصد و قرض به استقلال داده شد وگرنه کدوم تیم کهکشانی بابته دفاع آخراش کمبود بازیکن داره
من خودم از خدامه که استقلال همه چی تموم باشه, درسته موقعیت های خیلی زیادی ایجاد شده ولی تو یه بازی
مثل تراکتور که اونطوری بازی گره بخوره هماهنگی بدرد میخوره. تو همون بازی وقتی تراکتور بازی رو میبست از دفاع میکشیدن
زبر توپ و بازی مستقیم می کردن. خوب معلومه دیگه آخرشم اینجوری میشه.
به نظر من استقلال هنوز هماهنگ نیست, بازیکنای خیلی خوبی داریم ولی عیار تیم هنوز کاملا معلوم نیست
بیایم به چشم سازنده به انتقاد نگاه کنیم :31:
مثلا هنوز حمودی و حیدری با هم مشکل دارن, تیموریان باشه موقع دفاع خوب جمع میشن ولی بدون تیموریان گیچ میزنن.
به سانتر هم که نه نگفتن جلو تراکتور, این که دیگه به دفاع آخر کار نداره.
امیدوارم همه این مشکلات حل شه, که جلو یکی مثل قلعه نویی اینجوری به مشکل نخوریم.
نمیدونم دیشب نودو دیدید یا نه.....بازیه استقلالو تراکتورو که نشون داد اگه ضربه ایستگاهیارو فاکتور بگیریم موقعیتا 5-0 به نفع استقلال بود یعنی تراکتور هیچی نداشت.با ضربه ایستگاهیا بازم 6-3 به نفع استقلال بود(اون صحنه هایی که 90 از بازی نشون داد)
استقلال در اوجه بد بودنشم از تراکتور برتر بود
نقل قول:
قلعهنويي: آنهايي كه ميگويند 3 موقعيت داشتيم چيزي از فوتبال نميدانند
اقای قلعه نویی دیشب 90 دیدی؟3 تا موقعیت بیشتر داشتی؟فیلم بازی هم بله موجود بود و شما به جز 3 تا کاشته هیچ حرفه دیگه ای واسه گفتن نداشتی.....نقل قول:
حالا خدا را شکر فیلم بازی موجود است، اگر فیلم بازی نبود آنها چه حرفهایی می زدند؟
آندرانیک تیموریان:تیم دوازدهم جدول که کری خواندن نمی خواهد
آندرانیک تیموریان هافبک دفاعی استقلال که در بازی با تراکتورسازی به علت سه اخطاره بودن عایب بود در خصوص آخرین وضعیت خود می گوید:خدا را شکر خیلی آماده ام و در بهترین شرایط بدنی به سر می برم.وی در مورد دربی نیز می گوید:شرایط تیم حریف خوب نیست و بازیکن آنچنانی ای بجز علی کریمی ندارند که آن هم اگر پرویز مظلومی بخواهد من به راحتی مهار می کنم، در کل ما آماده بردن این بازی هستیم و برای حریف هم کری نمی خوانیم چون تیم دوازدهم جدول که کری خوانی ندارد.
bordobakht
سامره: شک ندارم که مجیدی در دربی گل می زند /گل زدن به پرسپولیس کار آسان و راحتی است
تیم مس سرچشمه بالاخره پس از پنج هفته موفق به کسب اولین پیروزی اش در مسابقات فصل جاری شد. این تیم در دیداری که پنجشنبه هفته گذشته و مقابل شاهین بوشهر داشت، توانست با تک گل علی سامره این تیم بوشهری را مغلوب و اولین سه امتیاز خود را دشت کند. سامره در خصوص این بازی گفت: از آنجایی که در ۵ بازی گذشته مان موفق به کسب ۳ امتیاز نشده بودیم، حساب ویژه ای روی ۳ امتیاز این بازی باز کرده بودیم و می توانم بگویم در یک شرایط سخت و کاملاً اضطراری به مصاف شاهین رفتیم.سامره از اینکه توانسته است با گل خود اولین پیروزی مس سرچشمه را رقم بزند بسیار خوشحال است. او گفت: خوشحالم که توانستم در این دیدار برای تیمم مثمرثمر واقع شوم. اگر کمی دقت می کردم می توانستم حداقل یک گل دیگر هم به شاهین بزنم اما برای من مهم پیروزی تیم بود که خوشبختانه در پایان هم حاصل شد. این گل سومین گل من در مسابقات فصل جاری بود و امیدوارم تا پایان فصل به روند گلزنی ام ادامه بدهم و بتوانم در جمع گلزنان برتر لیگ قرار بگیرم. آنقدر انگیزه دارم که مطمئن هستم می توانم به هدفی که مد نظرم است دست پیدا کنم.علی سامره در مورد آینده تیمش اظهار داشت: مطمئن هستم که تیممان از این پس روند رو به رشدی را در پیش خواهد گرفت. به عکس خیلی ها که مس را از حالا یکی از کاندیداهای سقوط می دانند، معتقدم که تیممان با پتانسیلی که دارد می تواند این فصل در لیگ شگفتی ساز شود.این مهاجم در پایان در خصوص دربی ۷۱ هم گفت: اگرچه در این دربی حضور ندارم اما قطعاً دلم همراه استقلال خواهد بود. باید به مهاجمان استقلال بگویم که گل زدن به پرسپولیس کار آسان و راحتی است و خود من به سادگی دروازه این تیم را باز کرده ام. اگرچه دوست دارم استقلال برنده این بازی شود اما پیش بینی ام این است که این دربی مساوی می شود و فرهاد مجیدی را هم یکی از گلزنان این بازی می دانم.
آب که سر بالا می رود ،قعرنشین هم کری می خواند!/ ادامه جنگ رسانه ای استقلال و پرسپولیس
جنگ رسانه ای دربی با مطالب روز دوشنبه روزنامه استقلال جوان وارد فاز تازه ای شد.
به گزارش اوج نیوز،روز یکشنبه روزنامه پرسپولیس در یکی از عناوین روی جلد خود خبر از قهر پرویز مظلومی و در پی آن اعتصاب بازیکنان استقلال در آستانه دربی داده بود.
مطلبی که ساعاتی بعد با واکنش سایت استقلال روبرو شد و تیم آبی ،روزنامه سرخ را به اطلاع رسانی صحیح دعوت کرد.
ماجرا اما روز دوشنبه با مطلب روزنامه استقلال جوان ادامه یافت که در تیتر نخست خود نوشت:استقلال مدعی قهرمانی/پرسپولیس مدعی سقوط و در ادامه آورده بود که وقتی آب سر بالا می رود ،قعر نشین هم کری می خواند!
این جنگ رسانه ای به نظر می رسد تا روز ماقبل دربی هم ادامه خواهد داشت ،به ویژه اینکه برخی آگاهان بر این باورند که شایعه قهر پرویز مظلومی به دلیل حضور علی فتح الله زاده در رختکن استقلال هم از طرف برخی نزدیکان به باشگاه پرسپولیس در رسانه ها منتشر شد
شهرآورد سرخابی های پایتخت از نگاه آمار
درگزارش زیر عملکرد دو تیم در هفتاد بازی گذشته مورد بررسی قرار گرفته است:
* در هفتاد دیدار گذشته تیم های استقلال و پرسپولیس ۸۵ بازیکن دو تیم موفق به گل زدن شدند که سهم تیم استقلال ۴۱ بازیکن و سهم تیم پرسپولیس ۴۴بازیکن است.
* در تیم استقلال علی جباری و غلامحسین مظلومی هر کدام با ۵گل؛ عباس مژدهی ۴ گل و حسن روشن ؛ صمد مرفاوی ؛ صادق ورمزیار و فرهاد مجیدی هر کدام با ۳گل به ترتیب در صدر گلزنان این باشگاه قرار دارند.
در تیم پرسپولیس تهران نیز مرحوم صفر ایرانپاک با ۷ گل، حسین کلانی ۶ گل، همایون بهزادی و مهدی هاشمی نسب هر کدام با ۴گل و فرشاد پیوس با ۳ گل، گلزنان برتر پرسپولیس به تیم استقلال محسوب می شوند.
* غلامرضا فتح آبادی ، شاهرخ بیانی و مهدی هاشمی نسب از بازیکنانی هستند که در هر دو تیم بازی کردند و موفق به گلزنی شدند.
فتح آبادی ۲ گل به پرسپولیس و یک گل به استقلال، بیانی ۲ گل به استقلال ویک گل به پرسپولیس و مهدی هاشمی نسب وقتی درتیم پرسپولیس بود ۴ گل به استقلال زد و زمانی که عضو تیم استقلال بود یک گل برای این تیم به ثمررساند.
* تیم های استقلال و پرسپولیس از فروردین ماه سال ۱۳۴۷ که نخستین دیدارخود را برگزار کردند تا به حال در مجموع ۷۰ بار مقابل یکدیگر صف آرایی کردند که در مجموع تیم استقلال در ۲۲ بازی و پرسپولیس در ۱۷ دیدار برنده شدند و ۳۱ بازی نیز با نتیجه تساوی خاتمه یافته است.
* پرگل ترین دیدار این دو تیم ؛ شهرآورد ۱۶ شهریور ۱۳۵۲ است که با نتیجه شش بر صفر به سود تیم پرسپولیس به اتمام رسید.
* در طول ۴۴ سال گذشته، دیدارهای چهارم، ششم و سی و هشتم دو دیدار ناتمام ماند که فدراسیون فوتبال هر سه دیدار را به سود تیم استقلال اعلام کرد.
* تاکنون ۱۴۱ گل در ۷۰ دیدار بین تیم های استقلال و پرسپولیس رد و بدل شده است که سهم استقلال با ۷۲ گل برابر با ۱۰/۵۱ درصد و سهم پرسپولیس با ۶۹گل یعنی ۹۰/۴۸ درصد است.
* تنها دیدار سی ام دو تیم که در روز ۱۹ اسفندماه سال ۱۳۶۷ برگزار شد، ضربات پنالتی تعیین کننده تیم پیروز میدان بود که پرسپولیس با نتیجه ۴ بر ۲استقلال را پشت سر گذاشت.
* از نظر سرعت در زدن گل، تیم استقلال رکورد دار است. علی سامره در دیدارپنجاه و سوم در دقیقه اول بازی، رضا عادل خانی و داود سید عباسی به ترتیب در شهرآوردهای یازدهم و پنجاه و ششم در دقیقه سوم و امید روانخواه دردقیقه چهارم دیدار شصت و چهارم برای استقلال تهران گل زدند، حسین کلانی مهاجم سرخ پوشان در دقیقه دوم دیدار ششم برای پرسپولیسی ها گلزنی کرد.
* تیم پرسپولیس تهران از نظر گل زدن در دقایق پایانی بازی رکورد دار این دیدارهاست. مازیار زارع در دقیقه ۴+۹۰ دیدار شصت و ششم گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند.همچنین صفر ایرانپاک در دیدار هفتم ، حسین کلانی در دیدار هشتم و همایون بهزادی در شهرآورد دوازدهم در دقیقه ۹۰ بازی برای تیم پرسپولیس گلزنی کردند . پیروز قربانی مدافع استقلال نیز در دقیقه ۲+۹۰ در دیدار پنجاه و هشتم گل پیروزی بخش آبی پوشان را به ثمر رساند.
* تیم استقلال تهران از شهرآورد چهل و دوم در روز ۲۷ مهر ماه سال ۱۳۷۵ تا دیدار چهل و نهم در نهم دیماه ۱۳۷۹ در هشت دیدار متوالی موفق به شکست پرسپولیس نشد.
* شش دیدار سرخ آبی پایتخت ( بازی ۶۲ تا ۶۷) نیز با نتیجه مشابه یک بر یک به پایان رسید.
هفتاد و یکمین دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال تهران روز جمعه هفته جاری در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران به مصاف هم می روند.
برای اولین بار در دنیا،کانون هواداران استقلال دقیقه ۷ را به نام فرهاد مجیدی ثبت کرد!
کانون هواداران باشگاه استقلال در نظر دارد بر اساس پیشنهاد و درخواست هواداران این تیم ، از این پس در تمامی مسابقات استقلال ، در دقیقه ۷ به صورت هماهنگ و یکپارچه فرهاد مجیدی کاپیتان ارزنده خود را مورد تشویق قرار دهد . شروع اجرای این طرح از دربی ۷۱ خواهد بود و بر این اساس طرح ، در دقیقه ۷ دیدار تیمهای استقلال - پیروزی که در روز جمعه ۲۵ شهریور برگزار می شود هواداران این تیم از جا برخاسته و یک صدا فرهاد مجیدی را تشویق خواهند کرد از این پس نیز در تمامی مسابقات استقلال (چه میزبان باشد و چه مهمان ) این طرح با حمایت هواداران تیم استقلال به مرحله اجرا در خواهد آمد.
این طرح ابتکاری که با هدف قدردانی از تلاشهای خستگی ناپذیر کاپیتان شایسته تیم استقلال اجرا می شود اولین نمونه در تاریخ فوتبال ایران و دنیا محسوب می شود.
کانون هواداران استقلال ضمن نامگذاری دقیقه ۷ به نام فرهاد مجیدی ، اعلام کرد هماهنگی لازم با لیدرهای کانون صورت گرفته و از هواداران این تیم نیز درخواست کرد به هر صورت ممکن درباه این طرح اطلاع رسانی کنند تا اتحاد و انسجام لازم برای تشویق کاپیتان شماره ۷ خود در دقیقه ۷ هر مسابقه حاصل شود .
جاسم کرار:در دربی به پرسپولیس گل می زنم
جاسم کرار، هافبک عراقی تیم استقلال، پس از ترک اردوی عراق با تاخیر به تهران رسید تا در تمرینات آبی ها را همراهی کند، اما این بازیکن معتقد است که برای تاخیرش دلیل دارد و آن ها را به مسئولان توضیح می دهد.
جاسم کرار، هافبک عراقی تیم استقلال، پس از ترک اردوی عراق با تاخیر به تهران رسید تا در تمرینات آبی ها را همراهی کند، اما این بازیکن معتقد است که برای تاخیرش دلیل دارد و آن ها را به مسئولان توضیح می دهد.او می گوید:« در مورد تاخیرم در رسیدن به تمرینات استقلال توضیحات بسیاری دارم که قرار است در اسرع وقت آن ها را به مسئولین ارائه کنم. شرایط استقلال کاملا ایده آل است و تیم با یک باخت از هم نمی پاشد، بازیکنان همگی بزرگ و با تجربه هستند و باخت اول به چشم یک تجربه نگاه می کنند. من به عنوان بازیکن تیم تمام تلاشم را بکار بردم اما قسمت نبود که خیلی خوب کار کنم و برای استقلال گل بزنم اما تلاشم متوقف نمی شود.»
کرار با اشاره به بازی روز جمعه با پرسپولیس می گوید:«از داربی پایم به گلزنی باز می شود این بازی برای من به عنوان بازیکنی که این بازی را تجربه نکردم، بسیار اهمیت دارد.قصد دارم در شرایط بازی یکی از بهترین ها باشم و با شرایط ایده آل برای استقلال گل بزنم و در ذهن هواداران بمانم.»
دربی پایتخت، مساوی تمام میشود
کارشناس فوتبال و بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال تهران گفت: به قدری در لیگ بازیهای بد و ضعیف دیدهایم که الان بازیهای پرسپولیس و ذوب آهن و همچنین استقلال و تراکتور سازی را جذاب و دیدنی فرض میکنیم.
میرشاد ماجدی درگفتوگو با ایلنا با بیان مطلب فوق افزود: زیبایی بازی پرسپولیس در اصفهان به جهت دریافت گل زود هنگام این تیم و عقب نشینی ذوب آهن بوده و جذابیت بازی استقلال و تراکتورسازی نیز به خاطر حضور پرشور تماشاگران و تشویق بیامان آنها بود.
وی اضافه کرد: از پرویز مظلومی سوال دارم چرا برای ضربات ایستگاهی تراکتور هیچ چارهای نیندیشید و هر بار که این ضربات تکرار میشد خطر بیشتری دروازه استقلال را تهدید میکرد و کادرفنی استقلال تا دقایق پایانی بازی نتوانستند این حربه موثر و کارساز تراکتور را خنثی کنند.
بازیکن اسبق استقلال تهران در خصوص دربی?? نیز اظهار داشت: یادمان باشد در این بازی همواره بازیکنان با تجربه تاثیرگذار بودهاند و نقش آنها در بازی کاملا متفاوت و حیاتی است.
وی ادامه داد: معتقدم چنانچه تیمی بتواند جریان بازی را بدون استرس پیش ببرد قطعا در انتهای بازی با کسب نتیجه مورد نظر از بازی خارج خواهد شد.
ماجدی تاکید کرد: در تیم پرسپولیس علی کریمی و بادامکی میتوانند این وظیفه دشوار را بر عهده داشته باشند و در تیم استقلال نیز سید مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی دارای ویژگیهایی هستند که میتواند به کمک آبیها بیاید.
ماجدی در پایان خاطرنشان کرد: با تمام این تفاصیل گمان میکنم باز هم به نتایج دو، سه سال اخیر دربی بازگردیم و شرایط فعلی دو تیم طوری رقم خورده که نتیجه مساوی در این بازی محتمل و قابل پیش بینی به نظر میرسد.
دودربی سرخابی در یکروز!
به گزارش وتبال آنلاین روز جمعه ۲۵ شهریور دربی بزرگ پایتخت بین پرسپولیس و استقلال برگزار می شود. اما چند ساعت قبل از دربی اصلی، دربی ب برگزار می شود و تیم های دوم استقلال و پرسپولیس در چارچوب لیگ برتر تهران، در ورزشگاه مرغوبکار تهران به مصاف هم می روند. این بازی ساعت ۱۰ صبح برگزار می شود. پرسپولیس از سال قبل تیم ب خود را تشکیل داده است و استقلال نیز از فصل جاری تیم ب خود را راه اندازی کرده است که وضعیت دو تیم ب سرخابی ها دقیقاً برعکس تیم های اصلی شان است، تیم ب استقلال در قعر جدول لیگ برتر تهران است در حالی که پرسپولیس ب علیرغم چند بازی معوقه نتایج خوبی گرفته و جزو تیم های بالای جدول است.
درخواست هواداران از مظلومی و تشویق استقلال توسط نوجوان سرخپوش
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال در فاصله ۳ روز به آغاز دربی ۷۱ از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را پیگیری کرد. قرار بود تماشاگران امروز در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا نکنند اما منصور پورحیدری پس از مشاهده آنها مقابل درب ورزشگاه دستگردی از مسئولین خواست تا تماشاگران را راه دهند.
پورحیدری از هوادران تیم استقلال خواست از فردا تا روز دربی در تمرینات شرکت نکنند تا این تیم در آرامش کامل به تمرینات تاکتیکی بپردازند.
* میلاد میداودی و مجتبی جباری با کمی تاخیر به محل تمرین آبیپوشان رسیدند.
* سامان گوران که در این چند وقت اخیر با تقلید صدای علی دایی، فردوسی پور و... در برنامههای مختلف و همچنین حضور در برنامه خنده بازار سروصدای زیادی به پا کرده است، در تمرین آبیپوشان حاضر شد و کارهای تاکتیکی این تیم را نظاره کرد.
* ولید علی که روز گذشته خود را به تهران رسانده بود از امروز در تمرین تیمش شرکت کرد تا برای دیدار با پرسپولیس آماده باشد.
* حدود ۲۰۰ نفر از هواداران استقلال به شدت به تشویق این تیم پرداخته و از مظلومی خواستند تا مثل دو بازی گذشته مقابل پرسپولیس این تیم را شکست دهند. این هواداران بارها بارها مظلومی و بازیکنان تیم استقلال را مورد تشویق خود قرار داده و برای دیدار با پرسپولیس به آنها روحیه دادند.
* فریدون زندی که با مصدومیت روبرو است با لباس شخصی در تمرین آبیپوشان شرکت کرد و برای دقایقی با مظلومی به صحبت پرداخت.
* پژمان منتظری و فرهاد مجیدی در ابتدای تمرین به دویدن دور زمین و کارهای اختصاصی پرداختند.
* یکی از نکات جالب امروز حضور یکی از تماشاگران با پیراهن پرسپولیس بود این نوجوان درحالی که پیراهن سراسر سرخ به تن داشت، در میان تماشاگران استقلال نشسته و به شدت بازیکنان این تیم و مظلومی را تشویق میکرد.
* مدافع تنومند نیوزلندی با نام استیو هولد در تمرین آبیپوشان شرکت کرد. جثه درشت این مدافع باعث تعجب بازیکنان شده بود.
* فرهاد مجیدی زودتر از بازیکنان ورزشگاه دستگری را ترک کرد و در کارهای تاکتیکی این تیم شرکت نکرد.
* عکاسان حاضر در ورزشگاه که برای پوشش تصویری تمرین استقلال در محل تمرین حاضر بودند، از منصور پورحیدری سرپرست استقلال گلایه می کردند. پورحیدری از عکاسان خواسته بود که تنها ۱۵ دقیقه در کنار زمین حضور داشته باشند و در بقیه دقایق تمرین به جایگاه خبرنگاران و یا تماشاگران بروند که این مسئله مشکلاتی را برای عکاسان رسانه های مختلف بوجود آورد.
* تمرینات استقلال از فردا بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران پشت درهای بسته برگزار می شود.
تیم فوتبال استقلال روز جمعه از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه آزادی مهیمان پرسپولیس تهران خواهد بود.
bordobakht
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
اتفاقات، هواداران سرخابی را به اوج هیجان خواهد رساند
دربی تهران به شماره ۷۱ رسید. بازی بزرگ سال حالا تمام فوتبال ایران را تحتتاثیر خودش قرار داده و تمام دوستداران فوتبال منتظر این بازی تاریخی سنتی و حیثیتی هستند. دیداری که به اندازه کل فصل ارزش دارد.
نزدیک شدن به دربی حال و هوای فوتبال ایران را عوض کرده است. تمام افرادی که به نوعی این بازی بزرگ را درک کردهاند از تماشاگران گرفته تا تدارکات تیمها حساسیت این بازی بزرگ را به خوبی می دانند. دربی یک دیدار خاص یا بهتر بگوییم یک جنگ تمام عیار است، جنگی که اعتبار و حیثیت یک تیم و هوادارانش را تحتتاثیر قرار میدهد و همین حساسیت بالا روی کیفیت بازی به لحاظ فنی تاثیر میگذارد تا جایی که گاهی اوقات دربی تهران به اندازه یک بازی محلی افت میکند و بازیکنان نمیتوانند ارزشهای واقعیشان را نشان دهند.
حساسیت دربی از زبان مهدی هاشمینسب که در مقطعی مرد سرنوشتساز دربیهای تهران بود شنیدنی است. هاشمینسب در این رابطه میگوید: حساسیت دربی آنقدر بالا است که اگر یک فرد عادی بخواهد طول زمین را راه برود حداقل ۱۰ بار زمین میخورد. در چنین شرایطی باید به بازیکنان حق داد که کادر فنی آنها تحت تاثیر حساسیت دربی قرار بگیرد اما واقعیت این است که در دیگر نقاط دنیا چنین وضعیتی نیست و همواره دربیهای بزرگ، بازیها زیبا و تماشاگرپسند از آب درآمده است.
دربی تهران به لحاظ فنی زیبا و تماشاگرپسند نمیشود و نباید هم انتظاری بیش از این داشت چراکه فوتبال ایران هرچند یازدهمین سال حرفهای شدنش را پشت سر میگذارد اما هنوز هم فقط نام حرفهای را با خودش یدک میکشد و در واقع فوتبالی آماتور محسوب میشود که البته در بسیاری موارد مثل ایجاد زیرساختها از حالت آماتور هم پاینتر است. در چنین شرایطی نباید انتظار داشته باشیم که بازیکنان استقلال و پرسپولیس که البته جزو ستارههای لیگ محسوب میشوند و پول حرفهای میگیرند عملکرد بهتری داشته باشند. ستارههایی که حرف از حرفهایگری میزنند اما در زمین بازی حساسیت دربی آنها را ذوب میکند و به بازیکنانی معمولی تبدیل میشوند.
دربی تهران هیچگاه زیبا و تماشاگرپسند نبوده و از لحاظ فنی کیفیت بسیار پایینی داشته اما به دلیل وجود همان حساسیتها همواره برای علاقمندان به فوتبال جذاب بوده و هست. دیداری که هر لحظه از آن آبستن حادثه و اتفاق جدیدی است و کوچکترین مسائل آن هم با واکنش هواداران ۲ تیم مواجه میشود و عکسالعملهای خاص آنها را به همراه دارد.
دربی ۷۱ تهران از راه رسید و خیلی زودتر از آنچه که تصورش را بکنیم این بازی هم تمام میشود و به خاطرهها می پیوندد. هواداران ۲ تیم باز هم با شور و هیجان خاصی منتظر این دیدار هستند و استادیوم آزادی یکبار دیگر اوج حساسیت، استرس و اضطراب را درک خواهد کرد اما با شرایط موجود، باز هم نباید منتظر یک دیدار زیبا و تماشاگرپسند باشیم.
دربی تهران مثل سابق تحت تاثیر حساسیتهای خاص خودش قرار خواهد گرفت و به لحاظ فنی چیزی برای عرضه نخواهد داشت بلکه باید از اتفاقات و حوادث آن لذت برد، اتفاقاتی که دوآتشههای سرخابی را به اوج هیجان خواهد رساند.
bordobakht
برید اینجا
گل میلاد به تیم ملی عمانو دانلود کنید به گلزنیش تو دربی امیدوار میشید از 50متری کوبوند کنج دروازه:40::31:
.................................................. ....................
اینطور که تو خبرها اومده استیلی میخواد تیمشو هجومی بفرسته تو زمین یعنی دقیقا همونیکه ما میخوایم واااای یه موقعیت شوت واسه میلاد ایجاد بشه تمومه......
مصاحبه تند مظلومی علیه روشن:حجازی رئیس بود این هم رئیس است
پرویز مظلومی سرمربی استقلال تلاش می کند شرایط آبی ها را ایده آل نشان دهد . او بعد از ۲ برد متوالی مقابل پرسپولیس بی واهمه قول سومین برد را می دهد و در این قول، تیم پروپیمانش همراه اوست.
فتح اله زاده در کار فنی استقلال دخالت نمی کند
مظلومی در خصوص شایعات اخیر مبنی بر اینکه فتح اله زاده سرپرست باشگاه در کارفنی تیم دخالت می کند، گفت: فتح اله زاده هیچ گاه در کار ما دخالت نمی کند و حتی ترکیب تیم را نیز پیش از بازی از من نمی پرسد.
وی تصریح کرد: فتح اله زاده همیشه در میان نیمه بازی ها به رختکن می آید و برای بازیکنان صحبت می کند اما صحبت های او هیچ گاه دخالت نیست و اطمینان داشته باشید من هم اجازه دخالت به هیچ فردی را در کار فنی استقلال نمی دهم.
وی اظهار داشت: به هیچ عنوان به خاطر صحبت های فتح اله زاده در میان نیمه بازی مقابل تراکتورسازی قهر نکرده ام و این حرف ها شایعه است.
اگر روشن بازی را ندیده پس چرا نظر می دهد؟
سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص انتقاد روشن از عملکرد این تیم در دیدار مقابل تراکتورسازی گفت: هم بازی روشن بوده ام و برای او به عنوان پیشکسوت احترام زیادی قائلم اما او در گفت و گویی می گوید بازی را ندیده پس اگر ندیده برای چه در مورد عملکرد تیم ما اظهار نظر می کند؟
وی تاکید کرد: از فتح اله زاده خواستم اگر کمیته فنی می خواهد درست کند ازابتدای فصل این کار را انجام دهد زیرا کمیته فنی باید سرمربی را با نظر خود انتخاب کند.
مظلومی گفت: برنامه های خود را هر هفته به پورحیدری می دهم و او مدیر تیم ماست و پورحیدری نیز برنامه ها را که شامل برنامه های تمرینی نیز می شود هر هفته به فتح اله زاده می دهد.
حجازی رییس کمیته فنی بود اما انتقاداتش را رسانه ای نمی کرد
مظلومی با تمجید از از عملکرد مرحوم حجازی به عنوان مدیر فنی استقلال در فصل گذشته گفت: سال گذشته مرحوم حجازی مدیر کمیته فنی باشگاه استقلال بود و کمک زیادی نیز به ما کرد. ما بارها در جلسات کمیته فنی باهم بحث های بسیار جدی می کردیم و اختلاف نظر هایی نیز با حجازی داشتم اما او با حرفه ای گری تمام بحث ها را رسانه ای نمی کرد و با انتقادات خود به استقلال کمک زیادی کرد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از زمانی که روشن آمده دایما در روزنامه ها از ما انتقاد می کند و از او و سایر پیشکسوتان می خواهم مشکلات خانوادگی را رسانه ای نکنند.
وی خاطرنشان کرد: از فتح اله زاده خواستم هرچه سریعتر این مشکلات را برطرف کند زیرا نباید در این شرایط حساس وارد حاشیه شویم و از روشن هم می خواهم اگر رییس کمیته فنی است در شرایط حساسی که ما پیش از بازی مقابل پرسپولیس هستیم در خصوص تیم این چنین اظهار نظر نکند.
تمام بازیکنان به غیر از زندی به شهرآورد می رسند
مظلومی در خصوص وضعیت بازیکنان خود برای دیدار مقابل پرسپولیس اظهار داشت: تمام بازیکنان خود از جمله پژمان منتظری را برای این دیدار در اختیار خواهیم داشت و تنها بازیکن مصدوم ما فریدون زندی است.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: امیدوارم دوستانی که نمی خواهند سومین برد خود در دوران سرمربیگری ام در استقلال مقابل پرسپولیس را جشن بگیرم به کمک ما بیایند.
هشت ماه است از استقلال پول نگرفته ام
مظلومی گفت: در حال حاضر هشت ماه است از استقلال حقوقی نگرفته ام و با عشق خود به این تیم کار می کنم اما در این راه انتظار شنیدن انتقادات غیر سازنده را هم ندارم. در مدت زمان حضور در استقلال فتح اله زاده از من به خوبی حمایت کرده اما در بعضی مواقع که نیاز به حمایت های بعضی دوستان دارم بسیار تنها مانده ام. در استقلال به دنبال منافع نیستم و اگر افرادی منافعی در جایگاه من دارند می توانند بیایند و سرمربی استقلال شوند و من نیز اعتراضی ندارم.
قرمزی چشمای من!
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: بعضی افراد قرمزی چشمان من را نشانه تسلیم و شکست مقابل تراکتورسازی دانستند اما باید بگویم قرمزی چشمانم به خاطر بی خوابی بود که هواداران تراکتورسازی باعث آن بودند. آنها تا صبح مقابل هتل ما سر و صدا ایجاد کردند و من و تعدادی از بازیکنان تا صبح بازی نتوانستیم برای یک لحظه هم بخوابیم.
برای سومین بار پرسپولیس را شکست می دهم
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت:از همان روز اول معتقد بودم با فرصت دادن به استیلی پرسپولیس به روزهای خوب خود باز خواهد گشت که این موضوع نیز عملی شد.
مظلومی گفت: پرسپولیس در دیدار مقابل ذوب آهن نشان داد به تیم بسیار قدرتمندی تبدیل شده است و ما نیز در مقابل این تیم کار بسیار سختی در پیش رو داریم اما راه بردن پرسپولیس را به خوبی بلد هستم و قول می دهم با حمایت هواداران مان برای سومین در دوران سرمربیگری ام در استقلال پرسپولیس را شکست می دهم. ۷ امتیاز از پرسپولیس بیشتر جمع کرده ایم و می خواهیم با پیروزی در دیدار های رفت و برگشت مقابل این تیم امتیازات خود را با پرسپولیس افزایش دهیم.
bordobakht
حالا فك كنيد دقيقه 7 گلم بزنه ، چه شود !!نقل قول:
برای اولین بار در دنیا،کانون هواداران استقلال دقیقه ۷ را به نام فرهاد مجیدی ثبت کرد!
زنده باد ال كاپيتانوي ايران
رحمتی: اگر به پرسپولیس گل بزنم فوتبال را کنار میگذارم!/ دوست دارم میداودی، خسرو یا آندو گل بزنند
کیانوش رحمتی هافبک دفاعی استقلال در دیدار روز جمعه مقابل پرسپولیس به احتمال فراوان یکی از بازیکنان ثابت تیمش خواهد بود.
او در گفتوگو با خبرنگار سایت گل حرفهایش را در مورد دربی اینگونه آغاز میکند:«پرسپولیس تیم بزرگ و قابل احترامی است و ما بازی آسانی در پیش نداریم. این بازی سه امتیاز بیشتر ندارد ولی برای هواداران ما بسیار حساس است و باید تحت هر شرایطی پرسپولیس را شکست بدهیم.»
او ادامه میدهد:« شکست دادن پرسپولیس میتواند خیلی زود دوباره ما را به صدرجدول برساند وحتی روحیه استقلال را تا پایان بازیهای نیم فصل در بالاترین حد نگه دارد. به نظر من هر تیمی بیشتر آرامش داشته باشد و از فرصتها استفاده کند برنده خواهد شد.»
کیانوش در پاسخ به این سوال که نتیجه را چطور پیشبینی میکنی، میگوید:« اگر بخواهم با تعصب حرف بزنم باید بگویم که پرسپولیس را میبریم ولی منطق میگوید که این بازی قابل پیشبینی نیست. با این حال امیدوارم برنده دربی ما باشیم.»
خیلیها معتقدند جنگ اصلی در میانه میدان است و رحمتی هم این موضوع را تایید میکند:« به نظر من در دربی خط هافبک دو تیم حرف اول را میزند. ما امیدوارم که با اضافه شدن پژمان منتظری و آندو تیموریان شرایط بهتر شود و کادرفنی راهکارهایی را در نظر خواهد گرفت تا وسط زمین را از پرسپولیس بگیریم.»
از رحمتی میپرسیم که آیا دوست داری به پرسپولیس گل بزنی و او با هیجان خاصی جواب میدهد:« من از بچهگی آرزو داشتم در دربی بازی کنم و اگر در این بازی گل بزنم فکر کنم از فرط خوشحالی از فوتبال خداحافظی کنم! من دوست دارم در این دیدار بازیکنانی که تا حالا سابقه گل زدن به پرسپولیس را ندارد گلزنی کنند. بازیکنانی مثل خسرو حیدری، میداودی یا آندو.»
برهانی: با شکست پرسپولیس، باخت به تراکتورسازی را فراموش میکنیم
به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی پس از تمرین روز گذشته استقلال در خصوص آخرین شرایط این تیم بعد از شکست مقابل تراکتورسازی گفت: رفته رفته بهتر میشویم و باخت به تراکتورسازی را فراموش میکنیم. متاسفانه در بازی گذشته ناباورانه باختیم ولی ریکاوری خوبی انجام دادیم و در بازی روز جمعه به دنبال جبران شکست هفته قبل هستیم.
وی گفت: تا قبل از بازی با تراکتورسازی شرایط بسیار خوبی داشتیم ولی در آن مسابقه بدشانسی آوردیم و حالا آماده هستیم تا برابر پرسپولیس از موقعیتهایمان نهایت استفاده را برده و به پیروزی برسیم.
برهانی درخصوص شرایط پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم بسیار خوبی است و حمید استیلی زحمات زیادی کشیده ولی بازی برای هر دو تیم سخت است. از این نکته نباید غافل شد که با بازیکنان و شرایطی که استقلال دارد شانس بیشتری برای پیروزی خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سوال که چه تیمی برنده دربی خواهد بود، گفت:مطمئن باشید که اگر از موقعیتهایمان استفاده کنیم استقلال برنده این مسابقه خواهد بود.
منتظری: درد دارم، اما امیدوارم به دربی برسم
به گزارش خبرگزاری فارس، پژمان منتظری که با مصدومیت روبهرو است، در حاشیه تمرین استقلال در خصوص اینکه آیا به بازی روز جمعه مقابل پرسپولیس میرسد یا خیر گفت: تلاش خود را انجام دادهام ولی پایم هنوز درد دارد. فکر میکنم نباید زیاد به پایم فشار بیاورم. تا دیروز فکر میکردم که شرایط خیلی خوب است اما در تمرینات دیروز پای مصدومم من را اذیت کرد ولی فکر میکنم تا روز بازی فرصت هست و با تلاشهای دکتر نوروزی و خانم محمدی بتوانم به دربی برسم.
وی در خصوص شرایط پرسپولیس گفت: پرسپولیس روحیه خود را پیدا کرده ولی ما می دانیم مسابقات گذشته و جایگاه دو تیم در این مسابقه تاثیری ندارد و این بازی به غیر از حساسیتی که برای همه دارد حواشی مختلفی خواهد داشت. به دنبال سه امتیاز هستیم چون در شخصیت تیمی ما اثرگذار است.
منتظری در خصوص عملکرد خط دفاع استقلال در غیاب او گفت: استقلال در بازی گذشته روی ضربات ایستگاهی دچار مشکل شد. در بازی روز جمعه حتی اگر خودم هم باشم باید باهوشتر عمل کنیم. نظم دفاع ما در این چند بازی خوب بوده ولی باید در فاصله چند روزه تا مسابقه ضعفهایمان را برطرف کنیم.
مدافع استقلال درپایان در خصوص پیش بینی نتیجه بازی گفت: چون سال گذشته به صورت رفت و برگشت پرسپولیس را بردیم باز هم همه توقع دارند این کار را تکرار کنیم ولی باید حواسمان را جمع کنیم که اسیر اتفاقات مسابقه نشویم.
bordobakht
علی کریمی: دشمن استقلال نیستم/ داور نباید تحت تاثیر حاشیهها قرار بگیرد
علی کریمی در گفت و گویی با سایت باشگاه پرسپولیس شرکت کرد و به سوالات مختلف درخصوص بازی با ذوب آهن و همچنین دربی پایتخت پاسخ داد.
متن این مصاحبه به شرح زیر است:
* برابر ذوب آهن و با وجودی که شما و دیگر ملی پوشان به دلیل خستگی حتی یک جلسه هم با تیم تمرین نکردید، عملکرد قابل قبولی داشتید.
به نظر من مهم عزم و انگیزه مثال زدنی تیم است که خوشبختانه پرسپولیس روز به روز به این هدف نزدیکتر می شود و در مورد خستگی ملی پوشان هم درست اشاره کردید. ما واقعا خسته بودیم ولی وقتی به جمع بازیکنان ملحق شدیم و شور و نشاط بچه ها را برای رویارویی مقابل ذوب آهن دیدیم، باور کنید خستگی را فراموش کردیم. ضمن اینکه ذوب آهن یکی از تیم های خوب و توانمند فوتبال کشورمان است که از بازیکنان کلیدی بهره می برد و این موضوع نیز به جذاب تر شدن دیدار فوق کمک کرده بود. با این حال بنده و سایر بازیکنان باید برای رسیدن به قله موفقیت بیشتر زحمت بکشیم و بازی به بازی بهتر شویم.
* قبول دارید پرسپولیس حداقل باید صاحب یکی، دو ضربه پنالتی می شد؟
در مورد داوری اعتقاد دارم باید کارشناسان و اهل فن نظر بدهند. ضمن اینکه وقتی بازی تمام شده، اظهار نظر بنده و حتی پیشکسوتان و کارشناسان تاثیری در نتیجه رقم خورده نخواهد گذاشت.
* به نظر کارشناسان کریمی در پست نوک حمله موفق عمل کرد. نظر خودت چیست؟
در فوتبال پیشرفته و حرفه ای امروز جهان، بازیکن باید توانایی حضور حداقل در دو، سه پست کلیدی را داشته باشد. ضمن اینکه بنده در گذشته در تیم های مختلف در این پست بازی کرده بودم و با این پست بیگانه نبودم، اما مهم نظر سرمربی است که تشخیص می دهد باید در چه منطقه ای از زمین بازی کنیم.
* هواداران معتقدند اولین پیروزی پرسپولیس با علی کریمی در فصل جدید در هفته هفتم و بازی حساس مقابل استقلال رقم خواهد خورد؟
خب طبیعی است که پرسپولیس در اوج آمادگی روحی و بدنی به سر می برد و برای این بازی انگیزه مثال زدنی دارد، اما نباید فراموش کرد که پرسپولیس و استقلال دشمن یکدیگر نیستند، بلکه رقیب همدیگر هستند. ضمن اینکه تجربه ثابت کرده هر گاه این دو تیم سرحال و آماده باشند تیم ملی با صلابت قوی روانه مسابقات رسمی می شود. بنده معتقدم چه بازیکنان، چه هواداران دو تیم باید رعایت اصول اخلاقی را بکنند و در کنار آن ارائه گر فوتبالی سرعتی، جذاب و تماشاگر پسند باشند، بخصوص این دیدار که برای کشورهای حوزه خلیج فارس پخش مستقیم می شود، پس باید این مسابقه گوشزدی برای رقیبان آسیایی، بخصوص کشورهای همسایه باشد که فوتبال ایران چه به لحاظ شخصیتی و چه به خاطر فنی از کیفیتی مطلوب برخوردار است. ضمن اینکه برخلاف اصل ثابت شده فوتبال که همیشه به بازی خوب امتیاز نمی دهند، امیدوارم هر تیمی که در مستطیل سبز بهتر بازی کرد و مستحق پیروزی بود، صاحب هر سه امتیاز مسابقه شود.
* دیدگاه کریمی در مورد داور دربی، معطوف داور ایرانی است یا خارجی؟
خوشبختانه در چند دربی قبل داوران ایرانی عملکرد قابل قبول داشته اند و شخصا دوست دارم یک هموطن ایرانی افتخار قضاوت این مسابقه نصیبش گردد، اما داوری باشد که تحت تاثیر حاشیه های بیرون از مستطیل سبز و مسائل مربوط به آن قرار نگیرد. از طرفی بنده اعتقاد دارم پرسپولیس باید به حدی خوب بازی کند و صاحب موقعیت گل شود که حتی اشتباهات سهوی داور و کمک داور نتواند مانع پیروزی اش شود.
* خیلی ها معتقدند اصل روحی و روانی مهمترین عامل در کسب پیروزی در این مسابقه به شمار می رود.
مسئله روحی و روانی در این بازی، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد که این هنر تیم ها و مسئولان مربوطه آن است که چگونه نفراتشان را در بهترین شرایط روحی و روانی قرار دهند، اما در فوتبال حرفه ای امروز جهان آمادگی بدنی و هماهنگی تیمی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد.
* طی چند هفته اخیر برخی ها با مطرح کردن نام یکی از مهره های ایرانی و خارجی تیم حریف قصد تحریک کریمی و رو در رو قرار دادن شما را با استقلال داشتند، اما شما درایت و صبوری به خرج دادید و وارد حاشیه نشدید.
اگر فوتبالیست بخواهد با مصاحبه یک مسئول یا یک بازیکن حریف از کوره در برود و هر روز بخواهد پاسخگوی این و آن باشد، به نظر من فوتبالیست نیست. طبیعی است که اینگونه مسائل در فوتبال امروزی جهان منسوخ شده است. از طرفی شخصا معتقدم اگر قرار باشد جواب کسی را بدهیم، باید در زمین مسابقه و ارائه توانایی هایم پاسخ دهم.
* قبول دارید که دربی همیشه حساس است و نمی توان این بازی را به چشم بازی های دیگر دید؟
بله، این بازی از زمانی که به یاد دارم حساس و پر استرس بوده و به هیچ ترتیبی نمی توان آن را نادیده گرفت. چه بسا که در گذشته خیلی ها قصد داشتند این مسابقه را عادی جلوه دهند و نتوانستند، اما این حساسیت برای بازیکنان فقط ۵ الی ۱۰ دقیقه است و بعد از آن عادی می شود. در مجموع این مسابقه به عنوان سمبل لیگ برتر فوتبال ایران به شمار می رود و همیشه حساس است.
* به عنوان آخرین سوال فکر می کنید چرا بازیکنان پرسپولیس برخلاف سایر تیم ها با وجودی که حتی چک هم به عنوان پیش پرداخت از باشگاه دریافت نکرده اند، صبوری به خرج داده و حاشیه ای برای تیم درست نکرده اند؟
اولا در شرایط کنونی که دربی در پیش است، همه به فکر ارائه فوتبالی منطقی و کسب هر سه امتیاز هستند. ثانیاً بازیکنان دو تیم به خوبی درک کرده اند که پرسپولیس و استقلال سالهاست با چنین مشکلاتی مواجه هستند و بالاخره اینکه، بازیکنان پرسپولیس با توجه به عملکرد مدیریت فعلی باشگاه در مورد مسائل مالی، نگرانی از این بابت ندارند.
bordobakht
هنکه مخالف حضور مهدی امیر آبادی در دربی
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، میشائیل هنکه تمرینات تاکتیکی و فنی استقلال را زیر نظر دارد و این اتفاق باعث شده است که هنکه اختیارات بسیاری از لحاظ اعمال نظر فنی در تیم استقلال داشته باشد اما این مسئله مشکلاتی را بین وی و سرمربی آبی ها به وجود آورده است که از دیدار این تیم مقابل تراکتور سازی نمود پیدا کرد.
گفتنی ا ست هنکه در تمرینات استقلال برای تعیین ترکیب اصلی استقلال اعمال نظر می کند. وی معتقد است که مهدی امیر آبادی شرایط حضور در ترکیب ثابت استقلال را ندارد اما مظلومی با این نظر مخالف است
borodobakht
گل اول دربی را چه کسی خواهد زد / نیم نگاهی به ۶۵ بازی استقلال و پرسپولیس
تاریخچه ۶۵ بازی استقلال با پرسپولیس
در ۶۵ بازی گذشته استقلالیها ۲۰ بار و پرسپولیسیها ۱۵ بار پیروز از میدان خارج شده اند
و در ۳۰ بازی نیز دو تیم به نتیجه تساوی رضایت داده اند .
استقلال ۶۱ گلزده است این در شرایطی میباشد که پرسپولیس ۶۳ بار موفق به گلزنی شده است
در زیر آمار کل بازیهای استقلال و پرسپولیس را مشاهده میکنیم
که نشان از برتری استقلال بر پرسپولیس در مجموع ۶۵ بازی انجام شده است
بازی شماره یک:
ستقلال ۰ ـ پرسپولیس ۰
بازی دوستانه
جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۴۷
بازی شماره ۲:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
بازی برای معرفی نماینده ایران به آسـیا
جمعه ۲۰ دی ۱۳۴۷
بازی شماره۳:
استقلال۳ ـ پرسپولیس ۱
گلها: احمد منشی زاده ۸ ، علی جباری۴۴ و کارو حق وردیان۸۸ **** ناظم گنجاپور۷۲
قهرمانی باشگاههای تهران فصل(۴۸-۴۷)
جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۴۷
بازی شماره ۴:
استقلال ۳ ـ پرسپولیس ۰ ( نتیجه در طول بازی:۱-۰ به سود استقلال)
گلها: غلامحسین مظلومی ۹
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۴۷
این بازی تا دقیقه ۸۲ با نتیجه ۱بر۰ به سود استقلال دنبال میشد
که به علت مردود شدن گل خوردبین و اخراج عزیز اصلی از بازی
تیم پرسپولیس میدان را ترک کرد و در نهایت
تیم استقلال با نتیجه ۳ بر صفر برنده اعلام شد.
بازی شماره ۵:
استقلال ۳ - پرسپولیس ۲
گلها: جواب قراب۷۳ ، کارو حق وردیان ۸۷ ، عباس مژدهی ۸۸****علی پروین ۷ و حسین کلانی ۲۳
بازی دوستانه
جمعه ۳ مهر ۱۳۴۹
بازی شماره ۶:
استقلال ۳ - پرسپولیس ۰ (نتیجه در طول بازی:۱- ۱)
گلها: مژدهی ۷۵ ****حسین کلانی ۲
قهرمانی باشگاههای تهران
یک شنبه ۲۷ دی ۱۳۴۹
این بازی تا دقیقه ۷۵ با نتیجه ۱بر۱ دنبال میشد که
بازیکنان تیم پیروزی در پی اعتراض به اخراج کلانی و بهزادی
زمین را ترک کردند و بازی در نهایت ۳ بر ۰ به نفع استقلال اعلام شد
بازی شماره ۷:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها:غلامحسین مظلومی ۳۰ **** صفر ایرانپاک ۹۰
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۵۰
بازی شماره ۸:
استقلال ۱- پرسپولیس ۴
گلها: علی جباری ۷۵ **** حسین کلانی ۴۳و۹۰, صفر ایرانپاک ۵۶ , محمودخوردبین ۷۵
بازی رفت قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۵۰
بازی شماره ۹:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۲
گلها: صفر ایرانپاک ۵۰ و حسین کلانی ۸۹
بازی برگشت قهرمانی باشگاههای ایران
پنجشنبه ۳ فروردین ۱۳۵۱
بازی شماره ۱۰:
استقلال ۲- پرسپولیس ۰
گلها: علی جباری۴۰ و ۸۷
بازی باشگاههای تهران برای راهیابی به لیگ تخت جمشید
جمعه یازدهم اسفند ۱۳۵۱
بازی شماره ۱۱:
استقلال ۱- پرسپولیس ۰
گلها: محمدرضا عادلخانی ۳
بازی دوستانه( چهارجانبه جام اتحاد)
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۵۲
بازی شماره ۱۲:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۶
گلها: همایون بهزادی ۵۰ ،۹۰ و ۸۶ ، ایرج سلیمانی ۴۵ ، ۵۶ و حسین کلانی ۳۲
بازی رفت اولین دوره لیگ تخت جمشید
جمعه ۱۶ شهریور ۱۳۵۲
بازی شماره ۱۳:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها:علی جباری ۷۰**** همایون بهزادی ۴۶
بازی برگشت اولین دوره لیگ تخت جمشید
یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۵۲
بازی شماره ۱۴:
استقلال ۱- پرسپولیس ۰
گلها:حسن روشن ۸۸
بازی رفت دومین دوره لیگ تخت جمشید
شنبه ۴ خرداد ۱۳۵۳
بازی شماره ۱۵:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۲
گلها: غلامحسین مظلومی ۶۰**** صفر ایرانپاک ۵۰ و اسماعیل حاج رحیمی پور
بازی برگشت دومین دوره لیگ تخت جمشید
چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۵۳
بازی شماره ۱۶:
استقلال ۳- پرسپولیس ۱
گلها: غلامحسین مظلومی۱۱ ، ۶۲ و مسعود مژدهی ۴۷****صفر ایرانپاک ۵۳
بازی رفت سومین دوره لیگ تخت جمشید
جمعه ۵ اردیبهشت ۱۳۵۴
بازی شماره ۱۷:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۲
گلها: جهانگیر فتاحی ۲۲ , اسماعیل حاج رحیمی پور ۳۸
بازی برگشت سومین دوره لیگ تخت جمشید
جمعه ۲۵ مهر ۱۳۵۴
بازی شماره ۱۸:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها: مژدهی ۲۰ برای استقلال ****محمود خوردبین ۸۵
بازی رفت چهارمین دوره لیگ تخت جمشید
چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۵۴
بازی شماره ۱۹:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها: هادی نراقی ۲۶****علی پروین ۴۰
بازی برگشت چهارمین دوره لیگ تخت جمشید
جمعه ۲ مهر ۱۳۵۵
بازی شماره ۲۰:
استقلال ۳- پرسپولیس ۰
گلها: محرم عاشوری ۴۵ ، حسن روشن ۸۳ ، سعید مراغه چیان ۸۸
بازی رفت پنجمین دوره لیگ تخت جمشید
یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۵۶
بازی شماره ۲۱:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۲
گلها: حسن روشن ۸۵ ****صفر ایرانپاک ۱۵ و ۳۴
بازی برگشت پنجمین دوره لیگ تخت جمشید
جمعه ۱۸ آذر ۱۳۵۶
بازی شماره ۲۲:
استقلال ۱- پرسپولیس ۰
گلها: غلامرضا فتح آبادی ۴۲
بزرگداشت علی داناییفرد
جمعه ۲۵ آبــان ۱۳۵۸
این بازی تا دقیقه ۷۵ یک بر صفر برای استقلال دنبال می شد
که با یورش تماشاگران پرسپولیس به داخل زمین نیمه تمام ماند
بازی شماره ۲۳:
استقلال ۰ ـ پرسپولیس ۰
بازی دوستانه برای خداحافظی صفر ایرانپاک
جمعه ۱۳ تیر ۱۳۵۹
بازی شماره ۲۴:
استقلال ۰-پرسپولیس ۰
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۶۰
باری شماره ۲۵:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها: بهتاش فریبـــا ۸۷****غلامرضا فتح آبـــادی ۱۰
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۱۷ دی ۱۳۶۱
بازی شماره ۲۶:
استقلال ۱- پرسپولیس ۰
گـلها: پرویز مظلومی ۵۹
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعـــه ۲۲ مهر ۱۳۶۲
بازی شماره ۲۷:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۳
گلها: شاهرخ بیانی ۱۲( پنالتی) و ۵۲ , ناصر محمد خانی ۶۲
نیمه نهایی قهرمانی باشگاههای تهران
یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۶۵
بازی شماره ۲۸:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۷ فروردین ۱۳۶۶
بازی شــماره ۲۹:
استقلال ۱ – پرسپولیس ۱
گلها: جعفر مختاری فر ۶۰ ****فرشـــاد پیوس ۴۶
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۱۸ شـــهریور ۱۳۶۷
بازی شــــماره ۳۰:
استقلال ۰ (۲) - پرسپولیس ۰ (۴) (نتیجه در طول ۱۲۰ دقیقه بازی ۰-۰ مساوی شد)
پنالتی زنان استقـــلال: مختاری فر و حســـن زاده
پنالتی زنان پرسپولیس: محرمی،یوسفی، عاشوری و کرمانی مقدم
یک چهارم نهایی جام حذفی ایران
جمعه ۱۹ اسفند ۱۳۶۷
بازی شمـــاره ۳۱:
استــقلال ۰ - پرسپولیس ۱
گلها: عابدیان ۱۸
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۱۷ آذر ۱۳۶۸
بازی شماره ۳۲:
استقلال ۲- پرسپولیس ۱
گلها: عباس سرخاب ۴۶ و صمد مرفاوی۷۲**** نادر میراحمدیان ۱۲
فینال باشگاههای ایران(جام قدس)
جــمعـه ۴ خـــرداد ۱۳۶۹
بازی شماره۳۳:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها: شاهرخ بیانی ۶۲(پنالتی) **** فرشاد پیوس ۷۵
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۲۸ دی ۱۳۶۹
بازی شماره ۳۴:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
قهرمانی باشگاههای تهران
جمعه ۴ بهمـــن ۱۳۷۰
بازی شماره ۳۵:
استقلال ۲- پرسپولیس۰
گلها: عبدالصمد مرفاوی ۸ و صادق ورمزیار ۱۵
بازی رفت اولین دوره لیگ آزادگان
پنجشــــنبه ۱۵ اسفـند ۱۳۷۰
بازی شماره ۳۶:
استقلال ۱- پرسپولیس ۰
گلها: عبدالصمد مرفاوی ۴۸
بازی برگشت اولین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۸ خرداد ۱۳۷۱
بازی شماره ۳۷:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
جام برتر برای راهیابی به لیگ ایران
جمعه ۱۱ دی ۱۳۷۱
بازی شماره ۳۸:
استقلال ۳ - پرسپولیس ۰ (نتیجه در طول بازی : ۲-۲)
گلها: صادق ورمزیار ۷۹(پنالتی) و ادموند اختر۸۷ **** فرشاد پیوس ۲۱( پنالتی) و بهزاد داداش زاده ۵۶
بازی رفت نیمه نهایی چهارمین دوره لیگ آزادگـان
جمعه ۳۱ دی ۱۳۷۳
این بازی تا دقیقه ۸۸ با نتیجه ۲بر۲ دنبال میشد که به علت یورش تماشاگران پرسپولیس
به داخل زمین و ایجاد جنجال توســـط بعضی از بازیکنان این تیم
بازی ۳ بر صفر به سود استقــلال اعلام شد.
بازی شماره ۳۹:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
بازی برگشت نیمه نهایی چهارمین دوره لیگ آزادگـان
جمعه ۷ بهمن ۱۳۷۳
به خاطر مشکلات بازی رفت این بازی در بندر عباس برگزار شد
بازی شمــاره ۴۰:
استقلال ۳ - پرسپولیس ۱
گلها: ادموند اختر ۷ ، صادق ورمزیار ۱۶ (پنالتی) و محمد تقوی ۳۶ **** مرتضی کرمانی مقدم ۴۹
بازی رفت پنجمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۶ مرداد ۱۳۷۴
بازی شماره ۴۱:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
بازی برگشت پنجمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۸ دی ۱۳۷۴
بازی شماره ۴۲:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۱
گلها: ادموند بزیک ۸۷
بازی رفت ششمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۷۵
بازی شماره ۴۳:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۳
گلها: ادموند بزیک ۳۰،مهدی مهدوی کیا ۷۱ و بهنام طاهرزاده۸۷
بازی برگشت ششمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۲۰ تیر ۱۳۷۶
بازی شماره ۴۴:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۱
گلها: مهدی هاشمی نسب ۴۵
بازی رفت هشتمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۲۲ آبــان ۱۳۷۷
بازی شماره ۴۵:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها: فرد ملکیان ۴۰**** هاشمی نسب ۴
بازی برگشت هشتمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۷۸
بازی شماره ۴۶:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۲
گلها: سهراب بختیاری زاده ۵۰**** مهدی هاشمی نسب ۱۲(پنالتی) و افشین پیروانی ۸۵
بازی فینال جام حذفی ایران
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۷۸
بازی شماره ۴۷:
استقلال ۰- پرسپولیس ۰
بازی رفت نهمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۲ مهرماه ۱۳۷۸
بازی شماره ۴۸:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۲
گلها: مهدی هاشمی نسب ۷ و پایان راْفت ۸۰
بازی برگشت نهمین دوره لیگ آزادگان
یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۷۸
بازی شماره ۴۹:
استقلال ۲ - پرسپولیس ۲
گلها: مهدی هاشمی نسب ۶۷ و محمد نوازی ۸۶****: رهبری فرد۵۷ ( پنالتی) و علی کریمی ۸۹
بازی رفت دهمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۹ دی ۱۳۷۹
در انتهای این بازی درگیری بین بازیکنان دو تیم صورت گرفت ولی چون بعد از
پایان بازی بود در نتیجه بازی تغییری ایجاد نشد
بازی شماره ۵۰:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۰
گلها: علیرضا اکبرپور ۷۴
بازی برگشت دهمین دوره لیگ آزادگان
جمعه ۵ اسفند ۱۳۷۹
بازی شماره ۵۱:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها: محمد نوازی ۳۸(پنالتی)****رضا جباری ۲۵
بازی رفت اوّلین دوره لیگ برتر
جمعه ۲۸ دی ۱۳۸۰
بازی شماره ۵۲:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
بازی برگشت اوّلین دوره لیگ برتر
پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۱
بازی شماره ۵۳:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها: علی سامره ۱ **** علی انصاریان ۷۵ (پنالتی)
بازی رفت دومین دوره لیگ برتر
این بازی در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد
جمعه ۲۰ دی ۱۳۸۱
بازی شماره ۵۴:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۲
گلها: اکبرپور ۶۲**** یحیی گل محمدی ۱۱ بهنام ابوالقاسم پور ۵۲
بازی برگشت دومین دوره لیگ برتر
جمعه ۲۳ خرداد ۱۳۸۲
بازی شماره ۵۵:
استقلال ۲ - پرسپولیس ۱
گلها: سامره ۸ و محمود فکری ۵۷**** عیسی ترائوره ۷۵
بازی رفت سومین دوره لیگ برتر
جمعه ۲۵ مهر ۱۳۸۲
بازی شماره ۵۶:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها: داود سیدعباسی ۳ ****حامد کاویانپور ۲۰
بازی برگشت سومین دوره لیگ برتر
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۲
بازی شماره ۵۷:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
بازی رفت چهارمین دوره لیگ برتر
اول آبان ماه ۱۳۸۳
بازی شماره ۵۸:
استقلال ۳ - پرسپولیس ۲
گلها: رضا عنایتی۶۸،محمود فکری۸۳ و پیروز قربانی ۹۰ **** شیث رضایی۷۴ و سهراب انتظاری۷۷
بازی برگشت چهارمین دوره لیگ برتر
جمعه ۷ اسفند ماه ۱۳۸۳
بازی شماره ۵۹:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۰
گلها: رضا عنایتی ۵۶
بازی رفت پنجمین دوره لیگ برتر
شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۴
بازی شماره ۶۰:
استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
بازی برگشت پنجمین دوره لیگ برتر
جمعه ۱۹ اسفند ۱۳۸۴
بازی شماره ۶۱:
استقلال ۱- پرسپولیس ۲
گلها: صادقی ۱۷ **** معدنچی ۲۳ و اولادی ۷۱
بازی رفت ششمین دوره لیگ برتر
جمعه ۱۲ آبان ۱۳۸۵
بازی شماره ۶۲:
استقلال ۱- پرسپولیس ۱
گلها:علیزاده ۴۱**** نیکبخت واحدی ۱۳
بازی برگشت ششمین دوره لیگ برتر
جمعه ۱۰ فروردین ۱۳۸۶
بازی شماره ۶۳:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گلها:امیدرضا روانخواه ۵۷ ****محسن خلیلی ۸۴
بازی رفت هفتمین دوره لیگ برتر
یکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶
بازی شماره ۶۴:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گل:امیدرضا روانخواه ۴ ****محسن خلیلی ۲۶
بازی برگشت هفتمین دوره لیگ برتر
پنجشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۸۷
بازی شماره ۶۵:
استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
گل:آرش برهانی ۴۶ ****علی کریمی ۸۷
بازی رفت هشتمین دوره لیگ برتر
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷
گلزنان تیم استقلال:
۵ گل: علی جباری -- غلامحسین مظلومی
۴ گل: عباس مژدهی
۳ گل: حسن روشن -- صمد مرفاوی -- صادق ورمزیار
۲ گل: کارو حق وردیان -- ادموند اختر – محمد نوازی -- علیرضا اکبرپور
علی سامره – محمود فکری -- غلامرضا عنایتی -- امیدرضا روانخواه
۱ گل: احمد منشیزاده -- جواد قراب -- محمد رضا عادلخانی – جهانگیر فتاحی -- هادی نراقی -- محرم عاشوری -- سعید مراغه چیان
غلامرضا فتح ابادی -- بهتاش فریبا -- پرویز مظلومی -- جعفر مختاری فر -- عباس سرخاب -- شاهرخ بیانی -- محمد تقوی
فرد ملکیان -- سهراب بختیازی زاده -- مهدی هاشمی نسب – داوود سید عباسی -- پیروز قربانی – امیر حسین صادقی
علی علیزاده -- آرش برهانی
گلزنان تیم پرسپولیس:
۷ گل: صفر ایرانپاک
۶ گل: حسین کلانی
۴ گل: همایون بهزادی -- مهدی هاشمی نسب
۳ گل: فرشاد پیوس
۲ گل: علی پروین -- محمود خورد بین -- ایرج سلیمانی – شاهرخ بیانی
اسماعیل حاج رحیمی پور -- ادموند بزیک -- علی کریمی -- محسن خلیلی
۱ گل: ناظم گنجاپور -- غلامرضا فتح ابادی -- ناصر محمد خانی -- رضا عابدیان -- نادر میر احمدیان -- بهزاد داداش زاده
مرتضی کرمانی مقدم -- -- مهدی مهدوی کیا -- بهنام طاهر زاده -- افشین پیروانی-- پایان رافت -- بهروز رهبری فر -- رضا جباری
علی انصاریان – یحیی گل محمدی – بهنام ابوالقاسم پور -- عیسی ترائوره -- حامد کاویانپور -- شیث رضایی -- سهراب انتظاری
مهرزاد معدنچی -- مهرداد اولادی -- علیرضا نیکبخت واحدی
۶۵ بازی دربی در فالب عناوین زیر برگزار شده است
۱۵ بازی در قهرمانی باشگاههای ایران لیگ برتر
۱۴ بازی در قهرمانی باشگاههای ایران لیگ آزادگان
۱۴ بازی در قهرمانی باشگاههای تهران
۱۰ بازی در قهرمانی باشگاههای ایران لیگ تخت جمشید
۵ بازی به عنوان دوستانه
۲ بازی در جام حذفی
۲ بازی در قهرمانی باشگاههای ایران(قبل از لیگ تخت جمشید)
۱ بازی در فینال قهرمانی باشگاههای ایران جام قدس
۱ بازی برای معرفی نماینده ایران به آسیا
۱ بازی برای راهیابی به لیگ ایران
در این بازیها ۳۶ بازیکن برای استقلال و ۳۷ بازیکن برای پرسپولیس گلزنی کرده اند
بهترین گلزنان استقلال علی جباری و غلامحسین مظلومی با ۵ گل و عباس مژدهی با ۴ گل
بهترین گلزنان پرسپولیس صفر ایرانپاک با ۷ گل و حسین کلانی با ۶ گل و همایون بهزادی و مهدی هاشمینسب با ۴ گل
علی جباری،غلامحسین مظلومی برای استقلال ،حسین کلانی،ایرج سلیمانی،صفر ایرانپاک،
شاهرخ بیانی هم برای پرسپولیس ، بازیکنانی هستند که توانسته اند در یک بازی دو گل بزنند
صفر ایرانپاک و مهدی هاشمی نسب دو بازیکنی هستند که توانسته اند در سه بازی متوالی گلزنی کنند
هر دو این بازیکن برای تیم پرسپولیس گلزنی کردهاند
همایون بهزادی تنها بازیکنی است که در یک بازی توانسته است ۳ گل بزند
مسعود مژدهی،صمد مرفاوی،غلامرضا عنایتی و امیدرضا روانخواه برای استقلال،حسین کلانی،همایون بهزادی،ادموند بزیک،
و محسن خلیلی هم برای پرسپولیس در دو بازی متوالی موفق به گلزنی شده اند
آخرین بازی که یک بازیکن در یک بازی بیشتر از یک گل زده است مربوط به ۲۲ سال پیش یعنی سال ۶۵ میباشد
که در آن بازی شاهرخ بیانی با پیراهن پرسپولیس ۲ بار دروازه استقلال را باز کرده است.
بازیکنانی که در بازی دربی با پیراهن دو تیم بازی کرده اند بالای ۱۰ نفر میباشد ولی مهدی هاشمی نسب،
غلامرضا فتح ابادی،شاهرخ بیانی از جمله بازیکنانی هستند که در دربی برای هر دو تیم گلزنی کرده اند
بیشترین فاصله ای که بین دو برد یکی از دو تیم افتاده است ۱۱ بازی میباشد که تیم پرسپولیس از بازی
سی و یکم تا چهل و دوم نتوانست استقلال را شکست بدهد( یعنی برابر با ۳۱۰۶ روز یعنی دو ماه کمتر از ۷ سال)
استقلال ۱۳ بار فاتح نیمه اول بوده است و پرسپولیس ۱۲ بار در نیمه اول پیروز به رختکن رفته است
و نیمه اول ۴۰ مسابقه نیز مساوی شده است
ورزشگاه ازادی ۴۹ بار میزبان این بازی بوده است ، ۱۴ بازی هم در شیرودی برگزار شده است ،
۱ بازی در ورزشگاه امام خمینی تبریز و ۱ بازی نیز در ورزشگاه آزادی بندر عباس برگزار شده است
در ۶۵ مسابقه دو تیم داوران از ۳۱ کارت قرمز استفاده کرده اند که سهم استقلال ۱۶ کارت و پرسپولیس ۱۵ کارت بوده است
بیشترین حضور در دربی در اختیار علی پروین با ۲۰ بازی است و پس از آن محمود فکری با ۱۸ بازی در رتبه دوم قرار دارد.
موفق ترین مربی پرسپولیس در دربی علی پروین بوده است که طی ۲۵ بازی ۶ برد – ۱۳ مساوی – ۶ شکست کسب کرده است
و در آن سو منصور پورحیدری طی ۱۸ بازی مربیگری استقلال با ۶ برد – ۸ تساوی و ۴ شکست رتبه اول را در اختیار دارد.
محمود فکری با ۱۲ بار کاپیتانی استقلال در دیدار دو تیم رکورد دار است . پس از او علی جباری با ۱۱ بار کاپیتانی
و همایون بهزادی با کاپیتانی ۹ بار در رتبه های بعد قرار دارند
احمد عابدزاده ۱۳ بار در دربی حضور داشته که در هیچ کدام شکست نخورده است
مهدی هاشمی نسب نیز ذر ۹ دربی حاضر بوده است که در هیچکدام شکست نخورده است
سه بازیکن بازی دربی را به عنوان بازی خداحافظی خود انتخاب کردهاند که هر سه بازیکن از تیم پرسپولیس بودهاند
کاشانی در سال ۵۱ ، دادکان در سال ۶۱ ، پیوس در سال ۷۶
اکبر کارگرجم مدافع مستحکم آبی ها در ۱۵ بازی متوالی دربی بازی کرده است یک رکورد منحصر به فرد محسوب میشود
از سال ۷۸ تاکنون هر تیمی که در نیمه اول در ضلع جنوبی ورزشگاه قرار گرفته است بازی را نباخته است
در جریان دربی های گذشته، ۱۵ مربی برای استقلال و ۱۸ مربی برای پرسپولیس رهبری کرده اند
۱۴ بازی از ۶۵ بازی برگزار شده با تساوی بدون گل به پایان رسیده است
در ۹ بازی که داوران عربی دربی را سوت زده اند، پرسپولیس موفق به کسب ۴ پیروزی و ۵ تساوی شده است
جمال الشریف( ۲بار)، معال کیالی، محمود الرفاعی و محمد کوسا از سوریه، عمر مهنا و رحمان الزید از عربستان
و سعد کمیل از کویت(۲بار)
در تاریخ دربی ۳۲ داور خارجی این بازی رو سوت زده اند که از این بین ۱۰ داور از آسیا و ۲۲ داور از اروپایی بودهاند
استقلال در چهار بازی متوالی سوم تا ششم پیروز از زمین خارج شده است
پرسپولیس در سه بازی متوالی چهل و دوم تا چهل و چهارم پیروز از زمین خارج شده است
پس از پیروزی تیم استقلال در بازی چهلم ،بردهای این تیم دو برابر بردهای پرسپولیس بوده است
یعنی پس از چهل بازی استقلال صاحب ۱۶برد ، ۸ باخت و ۱۶ تساوی بوده است
دیر هنگام ترین گل تاریخ دربی که باعث پیروزی آبی پوشان نیز شده است
در دربی پنجاه و هشتم در دقیقه ۳+۹۰ توسط پیروز قربانی به ثمر رسید
سریعترین گل تاریخ دربی در ثانیه ۳۷ بازی پنجاه و سوم توسط علی سامره به ثمر رسید
بیست و ششمین دربی،پر تماشاگرترین بازی تاریخ دربی بوده است.در این بازی که ۱۲۰ هزار نفر در استادیوم
حاضر شدهاند که نتیجه بازی یک بر صفر به نفع استقلال شده است
در طی شصت و پنج بازی انجام شده ۱۲۴ گل رد و بدل شده است که سهم استقلال ۶۱ گل و سهم پرسپولیس ۶۳ گل بوده است
از ۲۰ بازی که استقلال برنده از زمین خارج شده است پرسپولیس در ۱۰ بازی موفق به گلزنی نشده است
از ۱۵ بازی که پرسپولیس برنده از زمین خارج شده است استقلال در ۹ بازی موفق به گلزنی نشده است
با احتساب ۱۴ بازی که با تساوی بدون گل به پایان رسیده است باید گفت استقلال در ۲۳ بازی
و پرسپولیس در ۲۴ بازی موفق به گلزنی نشدهاند
بردهای تیم پرسپولیس هیچ وقت بیشتر از تیم استقلال نبوده است
و این یعنی باخت های استقلال همیشه کمتر از پرسپولیس بوده است
در این ۶۵ بازی در دو وهله ، در دو بازی متوالی هیچکدام از دو تیم موفق به گلزنی نشدهاند
وهله اول بازی اول و دوم ، وهله دوم بازی بیست و سوم بیست و چهارم
در ۴ بازی متوالی سی و چهارم تا سی و هفتم و در سه بازی متوالی بیست و دوم تا بیست و چهارم پرسپولیس موفق به گلزنی نشده است
استقلال هم در ۴ بازی متوالی چهل و یکم تا چهل و چهارم موفق به گلزنی نشده است
در چهار بازی متوالی شصد و دوم تا شصد و پنجم نتیجه مشابه ۱ بر ۱ به دست آمده است
۳۱۰۶ روز ، تعداد بیشترین روزهایی میباشد که پرسپولیس نتوانسته است استقلال را شکست دهد
۲۴۱۹ روز ، تعداد بیشترین روزهایی میباشد که استقلال نتوانسته است پرسپولیس را شکست دهد
در ۴ وهله ،در سه بازی متوالی بازی با نتیجه مساوی به پایان رسیده است
وهله اول : بازی ۲۳ تا ۲۵ وهله دوم : بازی ۲۸ تا ۳۰
وهله سوم : بازی ۵۱ تا ۵۳ وهله چهارم : بازی ۶۲ تا ۶۴
بازینکان خارجی حاضر در دربی
استقلال(۵ بازیکن)
رافت قلیاف – آگوستی گیلائوری -- داسیلوا – جانواریو
پرسپولیس(۱۲ بازیکن)
عیسی ترائوره –
پتروویچ – دیکارمو – آتسو -- توره
بردهای استقلال با این نتایج به دست امده است
۳بر۰ ---- یک بازی
۳بر۱ ---- سه بازی
۳بر۲ ---- دو بازی
۲بر ۰ ---- دو بازی
۲بر ۱ ---- دو بازی
۱بر۰ ---- هفت بازی
همچنین در سه بازی تیم استقلال با رای فدراسیون فوتبال ۳ بر ۰ برنده اعلام شده است
بردهای پرسپولیس با این نتایج به دست امده است
۶بر۰ ---- یک بازی
۴بر۱ ---- یک بازی
۳بر۰ ---- دو بازی
۲بر۰ ---- سه بازی
۲بر۱ ---- پنج بازی
۱بر۰ ---- سه بازی
تساویهای این دو تیم نیز با این نتایج به دست امده است
۰بر۰ ---- چهارده بازی
۱بر۱ ---- چهارده بازی
۲بر۲ ---- یک بازی
در یک بازی که از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برگزار میشده است
بازی با نتیجه ۰بر۰ به پایان رسیده اما پرسپولیس در ضربات پنالتی برنده شده است
bordobakht
خاطرات سیروس دینمحمدی از داربی تهران
سیروس دینمحمدی به دلیل سالها حضور در استقلال، دربیهای زیادی را تجربه کرده و طبیعی است که خاطرات زیادی هم از آن داشته باشد. با دینمحمدی درخصوص مسابقه روز جمعه استقلال و پرسپولیس گفتوگویی انجام دادیم که در ادامه میخوانید:
* من به خاطر اینکه استقلالیام، همیشه دوست دارم استقلال در دربی برنده شود. من بازیهای امسال لیگبرتر را دیدهام و به نظرم فوتبالمان نسبت به سالهای گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته. قبلاً تیمها بیشتر به فکر دفاع و گل نخوردن بودند اما حالا شرایط فرق کرده و همه میخواهند حمله کنند و به گل برسند که این مسئله قابل توجه و مثبتی است و باعث رشد فوتبال ما میشود.
* فکر میکنم حدود ۸ یا ۹ دربی را حضور داشتم. یک برد داشتیم، ۲،۳ باخت و بقیه هم مساوی. اوج مساویها، در زمان بازیگری ما بود و به نظرم حساسیت و فشردگی مسابقات خیلی بیشتر از حالا بود. یادم میآید وقتی توپ را استپ میکردی، ۶ نفر روی پایت تکل میزدند زیرا جنگندگی و کری خیلی زیادی بین دو تیم وجود داشت. از دقیقه یک مسابقه، هر دو تیم با دوندگی و جنگندگی زیاد پرس میکردند و در مجموع تب فوتبال خیلی بالاتر از حالا بود. بعد از افتی که فوتبالمان داشت و نرفتن به جامجهانی و حذف تیمهای ملی، مردم از فوتبال دلسرد شدند اما خدا را شکر امسال شرایط خیلی خوب است و مردم دوباره با ورزشگاهها آشتی کردهاند.
* من در مسابقاتی که با پرسپولیس داشتیم، بیشتر با حامد کاویانپور و حمید استیلی کری داشتم و معمولاً به هم متلکهای فوتبالی میانداختیم البته در روزنامهها هم با یکدیگر کریخوانی داشتیم. یک زمان مهرداد میناوند از اتریش مصاحبه کرد و گفت دربی را پرسپولیس میبرد که همان مسابقه را استقلال با پاس من و گل علیرضا اکبرپور برد و من هم جواب میناوند را در مصاحبهام دادم.
* جالبترین خاطره من از دربی، مربوط به مهدی هاشمینسب و گلی است که او به عابدزاده زد. وقتی با سر دروازه پرسپولیس را باز کرد، غش کرد و روی زمین افتاد. هر چقدر هم زدیم توی صورتش که بلند شود، انگار نه انگار. من فکر کردم خدای ناکرده مهدی تمام کرده و یک پارچ پر از آب روی صورتش ریختم و گفتم جان مادرت بلند شو! البته مهدی هم چند لحظه بعد بلند شد و بازی هم با تساوی ۲ ـ ۲ خاتمه یافت
رحمتی: مهاجمان پرسپولیس را خوب می شناسم
خودشان هم می دانند استقلال و من چه شرایطی داریم؛
رحمتی: مهاجمان پرسپولیس را خوب می شناسم
دروازهبان تیم فوتبال استقلال در بازی با پرسپولیس برای این دیدار مهم آماده می شود، وی که هفته قبل سه گل از مهاجمان تراکتورسازی دریافت کرد معتقد است که این اتفاق بار دیگر تکرار نخواهد شد و مهاجمان پرسپولیس نیز به این مسئله واقف هستند.
مهدی رحمتی، دروازهبان تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: شرایط من برای مقابله با پرسپولیس ایده آل است برای حضور در دربی ترسی ندارم و کاملاً آماده هستم بر عکس تصورات برخی آنقدر آماده و با انگیزه هستم که مقابل مهاجمان قرمز ایستادگی کنم.
وی افزود: این بازی برای من اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا برای حضوری دوباره در مقابل پرسپولیس از قبل برنامه ریزی بسیاری داشتم و در حال حاضر این امر برای من محقق می شود.
رحمتی تصریح کرد: مهاجمان پرسپولیس را به خوبی می شناسم. بازی های آنها و نوع عملکردشان را تماشا کردم و می دانم در مقابل چه کسانی قرار می گیرم.
وی اظها رداشت: بازیکنان پرسپولیس می دانند، استقلال و من چه شرایطی داریم و عملکردمان کاملاً مشخص است
رقیب ما تراکتور است نه پرسپولیس/ مظلومی: به کسی اجازه دخالت نمیدهم حتی به فتح اله زاده
حواستان جمع باشد رقیب ما تراکتور است نه پرسپولیس
فتح اله زاده:
با احترامی که برای پرسپولیس قائل هستم رقیب ما برای قهرمانی تراکتور است نه پرسپولیس ، دیگر دوست ندارم در این مورد حرف بزنم حواستان باشد.
حاجی با انتقاد از مطبوعات گفت من در رختکن نه تعویض کردم و نه بحث فنی حالا این خبر از کجا به بیرون سرایت کرده ، کار بی شرمانه است و همه دیدند خود مظلومی گفت من دخالتی نداشتم این یک حرکت هدفمند است و نه اعتصابی هست نه مشکلی. تیمی که نصف امتیاز ما را ندارد هیچ مشکلی برایشان نیست اما ما با این امتیازات باید مورد سوال قرار بگیریم و میخواهند برای ما حاشیه بسازند
اگر روشن بازی ما را مقابل تراکتور سازی ندیده است اما چطور نظر می دهد من با ایشان همبازی بودم برایش احترام زیادی قایل هستم همه اینها بخاطر کمیته فنی است اما این کمیته باید قبل از انتخاب سر مربی انجام می شد حالا دیگر دیر است به این فکر کنیم.
در اخر فتح اله زاده قول داد که اما ما هواداران را امسال خوشحال خواهیم کرد.
خسرو حیدری: روحیه ما بهتر از پرسپولیسیها است
به گزارش خبرگزاری فارس، خسرو حیدری در خصوص اینکه آیا شکست استقلال مقابل تراکتورسازی به دیدار با پرسپولیس ربط دارد یا خیر گفت:شکست در مسابقه قبل تاثیری در بازی جمعه ندارد چرا که پرسپولیس هم اکنون در جدول پایینتر از ما قرار دارد و یک باخت نمیتواند تاثیری در دربی داشته باشد.
وی افزود: امیدوارم حساسیتی که این مسابقه دارد روی بازیکنان دو تیم اثر نگذارد و بتوانیم بازی خوبی را ارائه کنیم چون در دیدار با تراکتورسازی شرمنده هوادارنمان شدیم و در این بازی باید جبران کنیم.
حیدری گفت: استقلال تیم بزرگی است و یک شکست تاثیر منفی در روحیه بازیکنان نخواهد داشت و ما در مقابل پرسپولیس به دنبال کسب سه امتیاز هستیم.
وی با اشاره به حضورش در بازی های مختلف مقابل پرسپولیس گفت: چهار بار مقابل سرخپوشان به میدان رفتم که تقریبا اکثر آنها مساوی شده است ولی این بازی برای هواداران دو تیم مهم است، هر چند اعتقاد دارم استقلال چون در دو مسابقه گذشته پیروز شده روحیه بهتری برای شکست حریف خود خواهد داشت.
مظلومی دربی را هم ببازد سرمربی میماند/ بردن پرسپولیس که پاداش ندارد!
سرپرست باشگاه استقلال با ابراز رضایت از شرایط فعلی تیم فوتبال این باشگاه گفت: ما برنده دربی می شویم اما اگر به هر دلیلی نتیجه را واگذار کردیم، همچنان از پرویز مظلومی حمایت خواهیم کرد و او به عنوان سرمربی به فعالیتش دراستقلال ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده امیدوارانه از برتری استقلال مقابل پرسپولیس می گوید. او به آینده امیدوار است حتی اگر تیمش در دربی ۷۱ بازنده باشد. او در گفتگوی خود با خبرنگار مهر که در زیر می آید به این نکات اشاره کرده است.
* خبرگزاری مهر: شرایط استقلال پیش از دربی چطور است؟
- علی فتح الله زاده: شرایط تیم خوب و ایدهآل است و بازیکنان "توپ توپ" و سرحال، آماده رویارویی با پرسپولیس در دربی هستند.
* چه پاداشی برای برد در دربی درنظر گرفتهاید؟
- برای پیروزی در این بازی پاداشی تعیین نکردهایم. ما تیم دوم جدول هستیم و قرار است با تیم سیزدهم جدول که با ما هفت امتیاز اختلاف دارد، بازی کنیم. ما اگر در این بازی برنده هم شویم اتفاق خاصی نیفتاده و پاداشی به غیر از آنچه که بعد از هر برد برای بازیکنان در نظر می گیریم به آنها نخواهیم داد.
* نتیجه دربی چه تاثیری در سرنوشت پرویز مظلومی خواهد داشت؟
- مظلومی در این بازی به امید خدا نتیجه خواهد گرفت و ما برنده می شویم اما اگر به هر دلیلی یک در هزار نتیجه را واگذار کردیم، همچنان از این مربی خوب حمایت خواهیم کرد. انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده است.
* چقدر خوش بین هستید که مظلومی در دربی هت تریک کند؟
- من به برد خوش بینم. ۹۰ درصد احتمال می دهم پرویزخان در دربی هت تریک کند.
* اگر اینطور شود که مظلومی در دربی جاوادنه می شود.
- بله همین طور است. تا جائیکه من می دانم هیچ مربی و تیمی نتوانسته در دربی سه بازی پشت سر هم را برنده شود.
* و نقش شما در این پیروزی و رکورد مظلومی چقدر است؟
- ما که کارهای نیستیم و فقط کمک می کنیم تا تیم به نتیجه برسد. مهم شادی هواداران است و اینکه تیم به نتیجه برسد. چه کسی عامل این پیروزی است مهم نیست.
* می گویند اگر استقلال دربی را ببازد به همکاری با مظلومی پایان می دهید؟
- در دربی هر نتیجهای رقم بخورد، مظلومی می ماند. این را قطعی می گویم. ما الان تیم دوم جدول هستیم و دو امتیاز با صدر جدول فاصله داریم، پس بد کار نکردهایم و از خوبهای لیگ برتر هستیم. این درست نیست که فکر کنیم، استقلال چون بازیکن دارد، نمی بازد. ما همانطور که هفته قبل باختیم، تا پایان فصل بازهم احتمال دارد ببازیم، مهم این است که چطور با شکست برخورد کنیم.
* البته این شایعات هم مطرح است که در صورت شکست به پرسپولیس باشگاه شما زیر و رو می شود.
- چرا باید باشگاه ما با یک شکست زیرورو شود؟! ما تیم دوم جدول هستیم و اگر قرار است با یک باخت باشگاه مان زیر و رو شود، پس آن تیمهایی که سیزدهم و چهاردهم هستند، اگر ببازند باید به باشگاهشان بمب اتم زده و شخم بزنند!
* چه صحبتی با هواداران استقلال دارید؟
- آنها تا به امروز ما را شرمنده کردهاند و من اطمینان دارم روز جمعه نیز ۵۰ درصدی که متعلق به هواداران استقلال خواهد بود، خیلی زود پر می شود.
* مشخص شده در این بازی چقدر از ظرفیت ورزشگاه به هواداران استقلال تعلق می گیرد؟
- با مسئولان باشگاه پرسپولیس توافق کردهایم که در هر دو بازی رفت و برگشت ظرفیت ورزشگاه ۵۰ - ۵۰ باشد.
* اما در دربی ۷۰ تعداد تماشاگران شما بیشتر بود.
- در آن بازی هم جایگاهها بصورت مساوی بین هواداران دو تیم تقسیم شده بود اما تعداد هواداران ما بیشتر بود.
* موضوع مبادله آرش برهانی و مهدی کیانی درست است؟
- هنوز در این خصوص صحبتی با من مطرح نشده است و فکر می کنم این هم جزو شایعاتی که این روزها زیاد مطرح می شود.
* کدام شایعات؟
- متاسفانه برخیها قلم را زیر پا می گذارند و نکاتی را مطرح می کنند که دور از واقعیت است. دیروز آقای نامجومطلق در شبکه ورزش در مورد تیم استقلال خیلی خوب صحبت کرد، ابراز لطف داشت و حتی عنوان کرد که تیم خوبی را بستهایم اما برخی دوستان از قول نامجومطلق امروز مطالبی را منتشر کردهاند که زمین تا آسمان با حرفهایی که ایشان زد، متفاوت است. متاسفم از اینکه بگویم آنها در روز روشن حرفهای او را تحریف کردهاند.
* هیئت مدیره استقلال هم مشخص نشده و مدارک باشگاه شما ناقص به کنفدراسیون فوتبال آسیا شد.
- من در این خصوص اظهارنظر نمی کنم، چرا که انتخاب هیئت مدیره در حیطه وظایف من نیست. قطعا مسئولان امر در زمانی که صلاح بدانند هیئت مدیره را مشخص و اعلام خواهند کرد.
* اما احتمال دارد با این شرایط به مشکل برخورد کنید و حتی از لیگ قهرمانان آسیا کنار بروید.
- فعلا درگیر آماده سازی تیم برای دربی هستیم و تمام تمرکزمان به آن بازی است. انشااله که استقلال و دیگر باشگاههای ایران با مشکلی مواجه نخواهند شد.
ضربه ای که استقلال ، پرسپولیس به فوتبال زدنند/ منتظر تصمیم AFC هستیم/ مس کرمان،ملوان و سایپا هم مشکل دارند/
عزیز محمدی: باید منتظر تصمیم AFC باشیم
رییس سازمان لیگ گفت که مدارک باشگاهها را به AFC ارسال کرده است اما هنوز هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس معرفی نشده است.
تیمهای لیگ برتری باید مدارکشان را حداکثر تا ساعت ۱۱ امروز به سازمان لیگ تحویل میدادند تا سازمان لیگ آنها را به AFC ارسال کند. عزیزالله محمدی در این باره اظهار کرد: مدارک باشگاهها را تحویل گرفتیم و امروز به AFC ارسال کردیم اما بعضی از باشگاهها نواقصی داشتند که باید آنها برطرف شود.
وی افزود: باشگاه مس کرمان تراز مالی خود را تحویل نداده و عکسهای ورزشگاههای تختی انزلی و انقلاب کرج نیز آماده نشده است.
محمدی گفت: بعضی از معیارها اصلی است و بعضی از آنها امتیاز محسوب میشود. با توجه به آن باید ببینیم که AFC چه تصمیمی میگیرد.
او همچنین در مورد هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس گفت: در حالی که مدارک همه باشگاهها را ارسال کردهایم اما هنوز هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس معرفی نشدهاند.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به معرفی نشدن اعضای هیئت مدیره این دو تیم چه اتفاقی خواهد افتاد گفت: باید ببینیم که AFC در مورد این موضوع چه تصمیمی خواهد گرفت.
علی کریمی : حساسیت دربی ۵ تا ۱۰ دقیقه است ! / این مسابقه سمبل لیگ ایران است / ما و استقلال رقیبیم ، نه دشمن !
علی کریمی در گفت و گوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به عملکرد مطلوب تیمش در بازی مقابل ذوب آهن و مسائل مربوط به بازی جمعه آینده برابر استقلال اشاره کرد .
در برابر ذوب آهن و با وجودی که شما و دیگر ملی پوشان به دلیل خستگی حتی یک جلسه هم با تیم تمرین نکردید، عملکرد قابل قبولی داشتید؟
به نظر من مهم عزم و انگیزه مثال زدنی تیم است که خوشبختانه پرسپولیس روز به روز به این هدف نزدیکتر می شود و در مورد خستگی ملی پوشان هم درست اشاره کردید. ما واقعا خسته بودیم ولی وقتی به جمع بازیکنان ملحق شدیم و شور و نشاط بچه ها را برای رویارویی مقابل ذوب آهن دیدیم، باور کنید خستگی را فراموش کردیم. ضمن اینکه ذوب آهن یکی از تیم های خوب و توانمند فوتبال کشورمان است که از بازیکنان کلیدی بهره می برد که این موضوع نیز به جذاب تر شدن دیدار فوق کمک کرده بود. با این حال بنده و سایر بازیکنان باید برای رسیدن به قله موفقیت بیشتر زحمت بکشیم و بازی به بازی بهتر شویم.
قبول دارید پرسپولیس حداقل باید صاحب یکی، دو ضربه پنالتی می شد؟
در مورد داوری اعتقاد دارم باید کارشناسان اهل فن نظر بدهند ضمن اینکه وقتی بازی تمام شده اظهار نظر بنده و حتی پیشکسوتان و کارشناسان تاثیری در نتیجه رقم خورده نخواهد گذاشت.
به نظر کارشناسان کریمی در پست نوک حمله موفق عمل کرد، نظر خودت چیست؟
در فوتبال پیشرفته و حرفه ای امروز جهان، بازیکن باید توانایی حضور حداقل در دو، سه پست کلیدی را داشته باشد. ضمن اینکه بنده در گذشته در تیم های مختلف در این پست بازی کرده بودم و با این پست بیگانه نبودم اما مهم نظر سرمربی است که تشخیص می دهد باید در چه منطقه ای از زمین بازی کنیم.
هواداران معتقدند اولین پیروزی پرسپولیس با علی کریمی در فصل جدید در هفته هفتم و بازی حساس مقابل استقلال رقم خواهد خورد؟
خوب طبیعی است که پرسپولیس در اوج آمادگی روحی و بدنی به سر می برد و برای این بازی انگیزه مثال زدنی دارد اما نباید فراموش کرد که پرسپولیس و استقلال دشمن یکدیگر نیستند بلکه رقیب همدیگر هستند. ضمن اینکه تجربه ثابت کرده هر گاه این دو تیم سرحال و آماده باشند تیم ملی با صلابت قوی روانه مسابقات رسمی می شود. بنده معتقدم چه بازیکنان، چه هواداران دو تیم باید رعایت اصول اخلاقی را بکنند و در کنار آن ارائه گر فوتبالی سرعتی، جذاب و تماشاگر پسند باشند، بخصوص این دیدار که برای کشورهای حوزه خلیج فارس پخش مستقیم می شود، پس باید این مسابقه گوشزدی برای رقیبان آسیایی، بخصوص کشورهای همسایه باشد که فوتبال ایران چه به لحاظ شخصیتی و چه به خاطر فنی از کیفیتی مطلوب برخوردار است. ضمن اینکه برخلاف اصل ثابت شده فوتبال که همیشه به بازی خوب امتیاز نمی دهند، امیدوارم هر تیمی که در مستطیل سبز بهتر بازی کرد و مستحق پیروزی بود، صاحب هر سه امتیاز مسابقه شود.
دیدگاه کریمی در مورد داور دربی، معطوف داور ایرانی است یا خارجی؟
خوشبختانه در چند دربی قبل داوران ایرانی عملکرد قابل قبول داشته اند و شخصا دوست دارم یک هموطن ایرانی افتخار قضاوت این مسابقه نصیبش گردد اما داوری باشد که تحت تاثیر حاشیه های بیرون از مستطیل سبز و مسائل مربوط به آن قرار نگیرد. از طرفی بنده اعتقاد دارم که پرسپولیس باید به حدی خوب بازی کند و صاحب موقعیت گل شود که حتی اشتباهات سهوی داور و کمک داور نتواند مانع پیروزی اش شود.
خیلی ها معتقدند اصل روحی – روانی مهمترین عامل در کسب پیروزی در این مسابقه به شمار می رود؟
مسئله روحی – روانی در این بازی، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد که این هنر تیم ها و مسئولان مربوطه آن است که چگونه نفراتشان را در بهترین شرایط روحی – روانی قرار دهند اما در فوتبال حرفه ای امروز جهان آمادگی بدنی و هماهنگی تیمی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد.
طی چند هفته اخیر برخی ها با مطرح کردن نام یکی از مهره های ایرانی و خارجی تیم حریف قصد تحریک کریمی و رو در رو قرار دادن شما را با تیم حریف داشتند، اما شما درایت و صبوری به خرج دادید و وارد حاشیه نشدید؟
اگر فوتبالیست بخواهد با مصاحبه یک مسئول یا یک بازیکن حریف از کوره در برود و هر روز بخواهد پاسخگوی این و آن باشد، به نظر من فوتبالیست نیست و طبیعی است که اینگونه مسائل در فوتبال امروزی جهان منسوخ شده است. از طرفی شخصا معتقدم اگر قرار باشد جواب کسی را بدهیم باید در زمین مسابقه و ارائه توانایی هایم پاسخ دهم.
قبول دارید که دربی همیشه حساس است و نمی توان این بازی را به چشم بازی های دیگر دید؟
بله، این بازی از زمانی که به یاد دارم حساس و پر استرس بوده و به هیچ ترتیبی نمی توان آن را نادیده گرفت. چه بسا که در گذشته خیلی ها قصد داشتند این مسابقه را عادی جلوه دهند و نتوانستند اما این حساسیت برای بازیکنان فقط ۵ الی ۱۰ دقیقه است و بعد از آن عادی می شود اما کلا این مسابقه به عنوان سمبل لیگ برتر فوتبال ایران به شمار می رود و همیشه حساس است.
به عنوان آخرین سوال فکر می کنید چرا بازیکنان پرسپولیس برخلاف سایر تیم ها با وجودیکه حتی چک هم به عنوان پیش پرداخت از باشگاه دریافت نکرده اند، صبوری به خرج داده و حاشیه ای برای تیم درست نکرده اند؟
اولا در شرایط کنونی که دربی در پیش است، همه به فکر ارائه فوتبالی منطقی و کسب هر سه امتیاز هستند. دوما بازیکنان دو تیم به خوبی درک کرده اند که پرسپولیس و استقلال سالهاست با چنین مشکلاتی مواجه هستند و بالاخره اینکه، بازیکنان پرسپولیس با توجه به عملکرد مدیریت فعلی باشگاه در مورد مسائل مالی، نگرانی از این بابت ندارند.
bordobakht
اون سالی که استقلال رو حذف کردن از لیگ قهرمانان اسیا رو هیچ وقت یادم نمیره
میبریم دیگه :دی
نتیجه ش مهم نیس
منم دارم میرم استادیوم، جای همتونو خالی میکنم دوستان
پ.ن: پی سی هم دیگه ا رونق افتاده...
من به شخصه بگم اگه کریمی و نوری کنترل شن پرسپولیسو راحت میشه برد!
خط دفاع کند پرسپولیس تنها نکته مثبتش زارع هست که با جباری حلهاگه کرارم بشه بازیکن سابق که چه شود!حمودیم که کاظمیانو مهار کنه دیگه پرسپولیس چیزی نمیمونه واسش!
خسرو هم این بازی اگه ازاد بازی کنه به نظرم بهتره!(منظورم اینه که بیاد وسط گاهی=تو بازی های قبل چند باری دیدیم جالب بوده!)
فقط خدا کنه منتظری برسه!:41:
بچه ها چند تا شعار ضد پرسپولیسی مقرون با این ایام کل کل میخوام واسه ف* ی س* ب و* ک
ممنون همه بچه های آبی پوش و گلللللل
هافبک استقلال کری خواندن را شروع کرد/حیدری:پاداشی به خاطر شکست پرسپولیس نمی گیریم
ورزش > لیگ برتر - باشگاه خبرنگاران نوشت:
هافبک راست استقلال در مقابل تراکتور از عملکرد کادر فنی آبی ها انتقاد کرد اما در حال حاضر معتقد است که تمام مشکلات در رابطه با این باخت فراموش شده است و تنها برد پرسپولیس اهمیت دارد چون هیچ بهانه ای در مورد عدم نتیجه گیری پذیرفته نیست. خسرو حیدری این را می گوید و ادامه می دهد:« شرایط تیم از لحاظ روحی ایده آل است ما مشکل خاصی نداریم و برای بازی با پرسپولیس کاملا آماده استقلال تحت هر شرایطی از پرسپولیس آماده تر است ما فقط یک باخت مقابل تراکتورسازی داشتیم که آن را هم به فراموشی سپردیم.»
حیدری در پایان می گوید:« برای برد پرسپولیس کادر فنی نیز نمی تواند بهانه ای داشته باشد زیرا در این بازی هر چه در توان داریم باید رو کنیم.شکست دادن پرسپولیس توسط بازیکنان استقلال پاداش بزرگی است ما برای پیروزی در این بازی پاداش بیشتری نمی گیریم و چنین توقعی هم نداریم.»
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رضا یزدانی دروازهبان استقلال شد
ورزش > لیگ برتر - 24آنلاین گزارش داد:
در حاشیه دیدار خیرخواهانه امروز ترانه اسطوره پخش خواهد شد. امروز پیشکسوتان استقلال و منتخب تیم ملی ایران در جام جهانی 1998 بیاد ناصر حجازی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
خانواده اسطوره ورزش ایران از نزدیک شاهد این دیدار خواهند بود و قرار است ترانه اسطوره ( بیاد ناصر حجازی ) با صدای رضا یز دانی که در این دیدار دروازه بان استقلال است، پخش شود.
این دیدار در سالن فدراسیون هندبال واقع در خیابان سئول پایین تر از وزارت ورزش و امور جوانان برگزار می گردد.
ورود برای عموم آزاد است و به احتمال بسیار این دیدار مستقیم از صدا وسیما پخش خواهد شد.
لازم به ذکر است که درآمد این بازی صرف امور خیریه خواهد شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حمید استیلی و یک گفتوگوی بیپرده/17 تای مالدیو تکرار نشد، 6تای استقلال هم تکرار نمیشود
ورزش > لیگ برتر - خبرورزشی نوشت:
سعید اکبری- ناصر قراگزلو / قدیمها، چه بود. من خیلی سختی کشیدم. خانه ما بغل کارخانه لیوانسازی بود. از صبح میرفتیم، بهکوب 6، 7 ساعت کار میکردیم که آخرش 10 هزار لیوان بزنیم. اغلب بچه محلها هم بودند که چه، آخرش 100 تومان به ما بدهند. به خدا خیلی سختی کشیدم. گفتن ندارد، میرفتم از بازار آلبالو میخریدم، میفروختم. ماه رمضان میرفتیم مسابقات فوتبال. قبل از مسابقه من بستنی میفروختم، تا بازی ما شروع میشد میرفتم توی زمین. این بود زندگی ما. غذای درست و حسابی نبود. حتی وقتی فوتبالیست شده بودیم. همیشه بربری میخوردیم با نوشابه کانادا. یادتان که هست؟یادم میآید اولین پولی که گرفتم برای دو سال بود 140 هزار تومان. پاس این پول را داد. رفتم با همان پول یک پیکان خریدم برای مسافرکشی. قهوهای بود، دادم داماد همین اکبر یوسفی اینا برایم رنگ کرد. بعد از تمرین میرفتم مسافرکشی. شوشی، راهآهنی، نازیآبادی... یکبار یادم میآید لاستیک ماشینم پنچر شد و وسط راه مسافرها را پیاده کردم و پول هم نگرفتم. بعد با اولین پولی که گرفتم رفتم و لاستیکهای خوبی انداختم. آن وقتها همیشه آرزو داشتم ماشینم کولردار باشد. خیلی عرق میکردم. حسرت این چیزها را زیاد میکشیدیم. به خدا یادم میآید قبل از اینکه ماشین بخرم با برادرم در سرمای تهران و با موتور میرفتیم اکباتان...» اینها بخشی از خاطرات حمید استیلی است، سرمربی پرسپولیس؛ مهمان دیروز ما در خبرورزشی. با همین مقدمه دلنشین، میرویم سر اصل مطلب با او.
*شما را اینجا آوردهایم تا رک با هم حرف بزنیم. از شما خواهش میکنیم هر چه در دلتان هست بگویید.
شما هر سؤالی از من دارید بپرسید. هر چه در دلتان هست، بیرون بریزید. من آمدهام تا تمام این سؤالات را جواب بدهم.
*خب، میخواهیم از دربی شروع کنیم. دیدگاه خود را به عنوان یک روزنامهنگار میگوییم. آیا شما قبول داریم میخواستند فوتبال و به ویژه دربی را کنترل کنند؟
نه، من این را قبول ندارم. کنترل یعنی چی؟
*یعنی اینکه دیگر نمیخواستند فوتبال به اندازه قدیمها جذاب باشد. به همین دلیل و همانطور که محمد خاکپور گفته بود، خواستند دربی را کنترل کنند.
به خاطر ترس از باخت است که دو تیم اینقدر مساوی کردهاند. به نظر من چیزی خارج از این نیست.
*یعنی به شما نگفتهاند دربی را مساوی کنید تا به حال؟ انگار گاهی پیامهایی به گوش شما میرسید.
خدا شاهد است در این مدت که من بودم و بازی کردم، تا به حال گفته نشده مساوی کنید. فقط میگویند کاری نکنید که مردم تحریک شوند و شلوغ شود. در این بازیها هر کسی حرکتی کند و آنها را تحریک کند ممکن است باعث فاجعه شود وگرنه من یادم نمیآید گفته باشند بروید و بازی را مساوی کنید.
*شاید فقط به شما نگفته باشند!
من خودم را میتوانم مثال بزنم که تا به حال سابقه نداشته چنین چیزی بگویند. قبل از شروع مصاحبه ما با هم حرف زدیم و من یک مثال برای شما زدم و آن هم گل کریم باقری بود. مگر میشد به کریم باقری بگویند شوت نزن و آن توپ را گل نکن؟
*ولی ما نمیتوانیم باور کنیم که دو تیم خوب بازی کنند قبل از دربی اما ناگهان در این مسابقه افت کنند و بازی بیشتر شبیه یک نمایش سرکاری باشد تا فوتبال.
نه، نمایش نیست. این حساسیت است. هر دو تیم ترس از باختن دارند و هر باختی در دربی فاجعه است. به خاطر همین تیمها دفاعی بازی میکنند. این میشود که هر تیمی گل میخورد سریع جلو میکشد و دوست دارد جبران کند. به نظر من همین حساسیت عامل اصلی است نه چیزی که مدنظر شماست.
*اما خارج از ایران اینطور نیست. خجالت میکشیم در همین روزنامه دربی ایران را با دربیهای دیگر کشورها مقایسه کنیم.
خارج از ایران هم اینقدر حساسیت ندارد. شما ببینید همه تماشاچیان ما میگویند در همه بازیها ببازید ولی دیدار رفت و برگشت دربی را ببرید. این بازی اصلاً فرق میکند. کجای دنیا طرفداران این حرف را میزنند؟ کجا طرفدار میگوید این بازی را نباز اما به هر کس خواستی بباز.
*این نشأت گرفته از چیست؟
ببینید ما باید فرهنگ فوتبال و تماشاچیان را عوض کنیم.
*شما میتوانی دور کنی این حساسیت را؟ میتوانی چه نقشی بازی کنی؟
یک نفر نمیتواند این کار را انجام دهد. کل جامعه باید دست به دست هم بدهند تا این موضوع رفع شود.
*شاید هم خوب بازی کردن و کمی جرأت موضوع را تغییر دهد.
تماشاچیهای ما آدمهای فهیمی هستند و بازی خوب را دوست دارند ولی کنار بازی خوب باید نتیجه هم بگیریم. قطعاً تیمی که خوب بازی کند نتیجه هم میگیرد مگر اینکه عوامل خارج از فوتبال نگذارد.
*به عنوان یک روزنامهنگار نظر شخصی خود را میگوییم. شما میگویید اصلاً این حرفهایی که میزنیم درست نیست اما مگر میشود ما تازه دو روز قبل از دربی، این بازی را حس کنیم. سال قبل اصلاً کسی بروز نمیداد دربی در پیش است.
ولی همیشه یک هفته قبل از دربی هیجان زیاد است. پرداخته هم میشود. شاید خیلی از باختها فراموش شود ولی در دربی برد و باخت دیر فراموش میشود و این هم به خاطر کریهایی است که هوادارها برای هم میخوانند. این باعث میشود به راحتی دربی فراموش نشود؛ پس من حرف شما را قبول ندارم. از طرفی سال به سال دارد تماشاچی زیاد میشود این خودش خیلی مهم است.
*میشود گفت کیفیت بازیکنان باعث شده تا دیگر دربی عین سابق نباشد؟
به نظر من کیفیت پایین نیامده است. شما سرعت فوتبال را مقایسه کنید.
*این یک مورد است. شما نیمکت پرسپولیس را مقایسه کنید با چند سال قبل. همان دورانی که شما بودید.
آن سالها که مسائل مالی نبود، بهترین بازیکنان میآمدند استقلال و پرسپولیس چون هوادار داشت و بازیکن میرفت که از آنجا برسد تیم ملی ولی وقتی پول آمد دیگر بازیکنان پخش شدند. تیمهای اصفهانی بازیکنان خوبی گرفتند. قدیمها یک ربع اول تیم گل میزد. بله، چون 7 تایی که روی نیمکت مینشستند در حد تیم ملی بودند.
*میشود گفت پول، استقلال و پرسپولیس را نابود کرد؟
نه، باید پول باشد اما طریقه مصرف آن مهم است. پول تنهایی گرهگشا نیست. کمککننده است اما تضمینکننده نیست. عوامل دیگری هم باید باشد که تضمین کند.
*چرا فکر میکنی تیمهای اصفهانی قوی شدهاند و استقلال و پرسپولیس ضعیف؟
شما بیینید هر تیمی که جلوی استقلال و پرسپولیس بازی میکند انگیزهاش بالاست.
*این از قدیم بوده.
چون قدیم دو تیم قویتر بودهاند. مهمترین عامل مسائل مالی است. اصفهانیها اول فصل پول را دارند. میآیند طبق سرمایه هزینه میکنند. اگر هر دو تیم یک جور پول بدهند بازیکن میآید در استقلال و پرسپولیس چون محبوبیت دارد و طرفداران زیاد ولی اگر این درست نباشد و پول کم و زیاد شود، بعضی بازیکنان میروند دنبال پول چون همیشه نیستند که پول دربیاورند. این در واقع به نگرش و فرهنگ بازیکن بستگی دارد.
*حمید استیلی در زمان بازیگری یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران بود.
جزو بهترینها نبودم.
*اما دوندگی و جنگندگی بالایی داشتید. الان یک مربی جوان هستید...
بین حرفتان، جوان هم نیستم!
*آیا واقعاً مثل دوران بازیگری موفق میشوید؟
موقعی که بازی میکنی فقط خودت هستی.
*مثلاً در شاهین بوشهر خیلی زحمت کشیدی ولی آنجور که باید کارت به چشم نیامد.
موقعی که آدم بازی میکند خودش است. میتواند خوب تمرین کند و خوب استراحت کند. آنموقع که ما بازی میکردیم علم تغذیه داشتیم. با تمام وجود بازی میکردیم و تمرین. از مربیهایی که داشتیم بروید بپرسید. غالب کار مربیگری با بازیگری فرق میکند. مربی باشی باید یک عده را دور هم جمع کنی. ممکن است نگرشها فرق کند. این عوامل فوتبالی مهم است. در تیم یک بخش مسائل فنی است اما بخش دیگر مسائل مربیگری و بیرونی است. ما کار فوتبالیمان در شاهین بوشهر خیلی خوب بود یا استیلآذین. در بوشهر عوامل بیرونی مثل مسائل مالی و حمایت نکردن تیم تأثیرگذار بود. میخواهم بگویم 40درصد مسائل درون تیم است و مابقی به مسائل بیرون تیمی مربوط میشود. ما پرطرفداریم و مسائل حاشیهایمان زیاد است اما تیمهایی که کمتماشاچی هستند این مشکلات را ندارند.
*یکی از شانسهایی که شما آوردید فوتبال ما دوباره پرتماشاچی شده است. فصل قبل بلیت گران شد. تماشاچی هم اینقدر بازی خوب در جام جهانی دیده بود، دیگر نمیآمد بازی لیگ را ببیند اما امسال برعکس شده. از همان بازی اول 60، 70هزار نفر آمدند.
یکسری دلایل هست دیگر. شما خوب به آنها اشاره کردید. واقعاً بد بازی کردن تیمها و ساعت بازیها هم تأثیرگذار بود.
*اما انگار مسائل سیاسی و اجتماعی هم تأثیرگذار بوده است که امسال کمی بهتر شده است.
حتی روزنامه شما هم امسال فروش بهتری داشته است، در قیاس با سال گذشته. درست است؟
*بله، دقیقاً. بیشک امسال دربی هم خیلی حساس شده. به این مورد خیلی خاص چطور نگاه میکنید؟ کار شما را سخت کرده. استرستان زیاد شده یا خیلی عادی کار میکنید.
همانطور که اشاره کردید ما نرفتیم جام جهانی. یکسری مشکلات بود که مردم را دلسرد و دلزده کرد ولی الان کروش آمده. در رده ملی بهتر شدهایم. ساعت برگزاری مسابقات هم خیلی تأثیر داشت. مردم خیلی زیاد آمدند. کشور ما عده زیادی جوان دارد و این جوانان دیر میخوابند. مردم علاقهمند بودند و انصافاً رسانهها هم خیلی تأثیرگذار بودند. الان از ما خوب حمایت شده و با اینکه باختیم دوباره آمدند.
*بازی ذوبآهن پیش از دربی طرفداران شما را امیدوار کرده.
ما بهتر از این هم میشویم. 4 ملیپوش داشتیم که دو تا از آنها در قطر بازی کرده بودند، آن هم در هوای شرجی. کاظمیان و بادامکی هم مریض بودند. نورمحمدی هم انگشتش شکسته بود. فکر کنم تعطیلی لیگ خیلی به ما کمک کرد. فوتبال زمانبر است. نمیتوانی تیم را جمع کنی و دور روز بعد نتیجه بگیری. همین فشار تماشاچی تأثیر دارد. باید خوب باشیم در این شرایط. اگر کار روحی و روانی صورت نگیرد هر چی هم تماشاچی داشته باشیم نمیتوانیم نتیجه بگیریم. مثلاً استقلال در شرایط خوبی رفت به مصاف تراکتور اما دیدید که با اینهمه تماشاچی به خاطر مسائل فنی باخت.
*البته خوب شرایط را تغییر دادید.
خیلیها فکر میکردند تیم ما هفته به هفته بدتر شود. ما خیلی روی این مسئله کار کردیم. حتی بازی نفت را هم که بردیم، دوباره کار کردیم. سعی کردیم از نظر روانی تیم را خوب کنیم. در همان بازی اصفهان ما دقیقه 2 گل خوردیم. خیلی سخت است تیم را در آن شرایط جمع کنی. بچههای ما منطقی بازی کردند و توانستیم دو بار عقبافتادگی خود را جبران کنیم.
*ابراهیمزاده میگفت قبول ندارم پرسپولیس 12موقعیت داشت.
این یک نظر است. باید به نظرها احترام بگذاریم ولی در این بازی ما خیلی موقعیت داشتیم و باید میبردیم. گل اول آنها که موقعیت نبود ولی ما با پاس دادن و بازی ترکیبی به گل رسیدیم.
*برای ما خیلی سؤال است شما راههای نفوذ به دروازه را خوب بلدید چرا در بازیهای قبلی...
عدم هماهنگی بود دیگر. دو روز مانده بود به لیگ، بازیکنان ملی تازه به تیم اضافه شدند. آنها 60درصد تیم ما بودند.
*در دربی چه میشود؟
ما در دربی بهتر از بازی با ذوبآهن بازی میکنیم. قول میدهم. شرایط ما میتواند بهتر از این باشد. تیمی که زحمت میکشد و کار میکند باید بهتر نتیجه بگیرد.
*پرسپولیس در بازی ذوبآهن همه را غافلگیر کرد. در دربی هم میتوانید در همین نقش ظاهر شوید یا یک جرقه بود؟
من در تیمهایی هم که بودم یعنی استیلآذین و شاهین بوشهر تیمهایم همیشه خوب بازی میکردند. در پرسپولیس شک نکنید با این بازیکنان ما بهتر نتیجه میگیریم. خوب بازی کنی شک نکن برنده هم میشوی. از خودتان نپرسیدید چرا کریمی در تیمهای من خوب بازی میکند؟ حتی روانتر از تیم ملی؟ چون من میدانم باید کجا بازی کند و معمولاً سه بار او را تغییر میدهم. صددرصد ما در دربی غافلگیرکننده خواهیم بود.
*کری نمیخوانید؟
من همیشه احترام گذاشتم و هیچوقت کری نمیخوانم.
*اصلاً کری نخواندید در دوران بازیگری؟
نه اصلاً. در آن دوران هم برای کسی کری نمیخواندم.
*یاد دربی 79 افتادیم. حتماً کری خواندید که آن صحنهها اتفاق افتاد بین شما و محمد نوازی.
من در دوران بازیگری همیشه سفت و محکم بازی میکردم اما جوانمردانه. در عمر فوتبالم یک بار این اتفاق افتاد. آنهم تازه بازی تمام شده بود. محمد بچه ما بود. ناراحت بود و آمد سمت من و یک چیزی گفت. یکدفعه من دیدم ضربهای هم خورد به صورتم. کاش حتی آن عکسالعمل را نشان نمیدادم ولی کار شده بود و من پشیمان شدم.
*کمی از آن شب میگویید؟ میگفتند 6 بازیکن دستگیر شدند.
بله، ما را بردند. آن موقع مردم فوتبال را خیلی دوست داشتند و منتظر بودند فوتبالیستها یک خطایی کنند. حالا آنجا قرعه به اسم ما افتاد. از آنجا که ما را بردند زندان تقدیر بود که بروم حکم اعدام یک نفر را در شمال کشور ببینم!
*شما را بردند زندان؟
آنجا مشکلات زندانیها را میدیدم و صحبت میکردیم.
*در بند همگانی بودید؟
نه، چون ما در کلانتری ماندیم و زندان نرفتیم. حتی ما را ممنوعالملاقات کرده بودند چون علی پروین خیلی دنبال کار ما بود که درمان بیاورد. من نمیرفتم که پروین اما گفت برو خیلی زود درمیاریمت. به خاطر همین من رفتم منتها سه روزی آنجا ماندم. تقدیر این بود و خودش شد تجربهای برای ما.
*6 نفر بودید؟
نه، من بودم و نوازی و برومند. بقیه را آزاد کردند، رفتند.
*زندانیان شما را میدیدند چی میگفتند؟ باورشان میشد استیلی، نوازی و برومند هم پیش آنها هستند؟
میدانستند این اتفاقها افتاده و به خاطر فوتبال ما آنجا هستیم. آنموقع آقای قاضی با ما حرف زد. اول رفتیم دادگستری حکم دادند و بعد رفتیم پیش قاضی! آنجا قاضی گفت مگر الگوی شما حضرت علی نیست؟ گفتیم چرا، حضرت علی(ع) است، الگوی همه شیعیان. گفت تو روی حضرت علی تف کردند اما او هیچ واکنش نشان نداد. گفتم اولاً ما حضرت علی نمیشویم و دوماً اینکه ما جلوی 100هزار تماشاچی داریم بازی میکنیم. بعد هم کله درد دارد، تف درد ندارد. بعد هم ما 90 دقیقه بازی کردیم ضربانمان روی 200 است. بعد هم نمیشود آدم خودش را کنترل کند زیاد. توضیح دادم که یک ضربه خوردم و واکنش نشان دادم. حتی قاضی گفت میدانم مقصر هم نبودی. عملی روی تو انجام شد اما رأی به نفع تو بدهم میگویند قاضی استقلالی است. بعد حکم دادند سه روز در زندان باشیم.
*مگر فوتبال درگیری ندارد؟ حرف ما همین است. در همه جای دنیا از این اتفاقات میافتد. یک لحظه به مغز بازیکن خون نمیرسد.
شما میگویید در فوتبال میگویند اینطوری است، من میگویم نه. آنها فقط میگویند شما باید رفتار خوبی داشته باشید و طرفداران را تحریک نکنید. مشکل ما این بود.
*ببخشید روزانه در خارج از فوتبال ما هزار اتفاق میافتد و هزار حرف زده میشود، چرا درباره فوتبال باید این حساسیت وجود داشته باشد؟
من هم همین را میخواستم بگویم. الان همه زوم هستند بازیکن چقدر میگیرد. خانهاش کجاست، ماشین چی سوار میشود. در دنیا کی میگوید فرگوسن چقدر میگیرد؟ همه جا میروند ببینید مقام سیاسی چقدر پول دارد، سوار چی میشود و خانهاش کجاست؟ چون پول فوتبالیست مشخص است. معلوم است از کجا پول گرفته و از کی. در فوتبال که معلوم است. مالیاتش هم معلوم است. تنها قشری که دارد مالیات میدهد، بقیه میدهند؟
*عین همین سقف قرارداد است. مثلاً پول را فرد سیاسی میدهد یا اقتصادی، یقه فوتبالیست یا مربی را میگیرند.
من نمیگویم ما همه خوب هستیم اما تنها قشری است که دارند همهجوره به آن میپردازند. صدا و سیما دارد درباره فوتبالیستها فیلم میسازد. همهاش نباید گفت دلالبازی است، باید خوبیها را هم نشان داد. چرا نمیگویید اغلب قشر مردم دست جلوی فوتبالیست دراز میکنند که کمک کنند، به بقیه قشرها چطور؟ شما بیایید جلوی همین باشگاه ما ببینید روزانه مردم چقدر نامه میدهند به فوتبالیستها، احتیاج دارند و کمک مالی میخواهند.
بعضیها واقعاً در عمل کمک کنند اما مردم دکترها را نمیشناسند. شاید الان بالای هزار جراح خوب داشته باشیم اما مردم نمیشناسند ولی درباره فوتبالیستها اینطور نیست.
*ما میگوییم دربی را کنترل میکنند، سر همین چیزهاست.
فقط ترس از باخت است که تأثیر میگذارد.
*به نظر ما به شما ربطی ندارد. میخواهند کنترل کنند که میکنند.
باید از طریق مربی باشد یا مدیرعامل دیگر. درست است؟
*از طریق رئیس فدراسیون هم میشود.
اگر میگفتند باید ما هم میفهمیدیم.
*اما پورحیدری یکبار گفت به ما گفتند کنترل کنید بازی را.
میگفتند ولی نه اینکه بازی را مساوی کنید. میگفتند چون مردم همه میبینند، کاری نکنید که مردم تحریک شوند. حرکتی نکنید. کفشتان را شکل موبایل نکنید یا علامتی انجام ندهید.
*داور چی؟
من نمیتوانم درباره داور بگویم. راجع به خودم و مدیر میتوانم اما بقیه نه. فقط ترس از باخت باعث میشد محتاط بازی کنیم.
*ولی ما به عنوان روزنامهنگار نمیپذیریم این حرفها را.
در رابطه با ایویچ هم یک نفر نگفت که به ما گفتند گل بخورید، ایویچ برکنار شود. ما فقط در بدنسازی بودیم و اینطوری باختیم.
*یک بازی با 5 بازی فرق میکند.
در فوتبال میشود. بعضی وقتها هر توپی میآورند میرود توی گل اما یک وقتی هم هست که اصلاً گل نمیشود. مثلاً سر بازی ایران و رم هر توپی که آوردند رفت توی دروازه ما.
*مثلاً شواهدی هست. چه دلیلی دارد علی علیزاده دقیقه 92 توپ را با دست بزند؟
بازیکن هیچوقت خودش را خراب نمیکند. نه او، نه کس دیگری.
*آخر کی هند میکند در آن شرایط؟
بابا خون به مغز نمیرسد. پا میشود سر بزند دستش را هم بالا میبرد. اگر دایو برود بگیرد حق با شماست. یک موقع بعضی از بازیها، در لیگهای پایینتر این کارها را میکردند. گلر و بازیکن را میخریدند اما الان دارند این مسائل را کنترل میکنند. خدا پدر و مادر فردوسیپور را بیامرزد که الان این چیزها را نشان میدهد و باعث میشود کنترل روی این چیزها بیشتر شود.
*فکر میکنید 6 بر صفر دوباره تکرار شود؟ میگفتند آنها که از استقلال آمدهاند پرسپولیس باعث این باخت شده بودند.
در باخت همیشه یک چیز میگویند. همان بازی که پرسپولیس باخت یکسری میگویند شیث باید مجیدی را میزد.
*الان بازی را ببینید نمیگویید باید این کار را میکرد؟
نه، اصلاً. هیچ بازیکنی خدا شاهد است ول نمیکند بازی را. مخصوصاً بازیکن استقلال و پرسپولیس. ما چون بیرون هستیم میتوانیم بگوییم باید میزد فرهاد را. اما در آن صحنه خیلیها اشتباه کردند. چند اشتباه بود. بعد هم در حالت عادی کی فکر میکرد آن توپ برود توی گل؟ وقتی گل شد همه میگفتند باید اینطوری میزد یا آن کار را میکرد.
*دو تیم دفاع ندارند امسال. میشود گفت دربی پرگل میشود؟
تیم ما از نظر دفاعی از استقلال بهتر است. نصرتی و نورمحمدی اسمهای بزرگی هستند اما شاید درباره کنارهها بحث باشد. شکوری و علیعسگری را داریم که خوب هستند. محمد نصرتی یکی از بهترین مدافعهاست. سرعتی که او دارد کسی ندارد. نورمحمدی بازیکن بازیسازی است و این نکته مهمی است.
*مجیدی را چطور کنترل میکنید؟
او بازیهای خوبی کرده است. کروش مجاب شده فرهاد را دعوت کند، عین کریمی. مجیدی واقعاً خوب بوده.
*کلید دربی دست این دو بازیکن است؟
ببینید این دو بازیکن تأثیرگذار هستند اما مهمترین کلید دست تاکتیک تیمی است. بازیکنان خلاق تأثیرگذارند اما همه چیز دست کار تیمی است و تاکتیک تیمی.
*کمی رودربایستی را کنار بگذاریم.
من که گفتم هر چی در دلتان هست بپرسید.
*بعد از بازی نفت سؤال کردیم از شما گفتیم چقدر لاغر شدید. گفتید 10کیلو کم کردهام. دوست داریم بدون رودربایستی این چند هفته، تمام اتفاقاتی را که نگفتید، بگویید.
من به یکسری چیزها اعتقاد دارم و همیشه گفتم در صحنه راحتی برادرم را از دست دادم. واقعاً برای این فوتبال ارزشی قائل نیستم. نه فیلم بازی میکنم و نه رأی میکنم. اصلاً نمیدانم از همین جا بروم بیرون زنده میمانم یا نه. دوست دارم راست و حسینی حرف بزنم. دوست ندارم فیلم بازی کنم. از هیچکس هم غیر از خدا نمیترسم. هر چه هم در دلم باشد، میگویم. الان شما سؤال کنید من خیلی شفاف به شما جواب میدهم.
*از این چند هفته بگویید.
خیلی سخت بود.
*این را میدانیم. از جزئیات بگویید.
خیلی سخت گذشت. مسائلی که در استادیوم بهوجود آمد. همیشه به هواداران احترام گذاشتهام و دیدم در این چند هفته چقدر از ما حمایت کردند. چند روز پیش عاشوری تعریف میکرد سیروس قایقران بهخاطر من نیامد پرسپولیس. گفتم چرا؟ گفت چون اگر میآمد من روی نیمکت مینشستم. من این خاطره را چند روز پیش برای بازیکنان پرسپولیس تعریف کردم و گفتم این قهرمانی، برد و باخت تمام میشود میرود. خدابیامرز سیروس چند سال است فوت کرده؟ عاشوری از بازی او نگفت از اخلاقش گفت. از فوتبال دهداری کی حرف میزند؟ از رفتار و منش او میگویند. اینها ماندگار است. این برد و باختها زود تمام میشود و میرود. من انگشت پروین هم نمیشوم که در نداری تیم را قهرمان میکرد. الان ما میخواهیم چهکار کنیم. تنها کار این است به پیشکسوتان احترام بگذاریم و همه چیز را در فوتبال نبینیم. ما باید کار خود را بکنیم از نظر فوتبالی و از نظر اخلاقی هم طوری باشیم که در آینده بمانیم.
*دربی را ببرید گریه میکنید؟
دست آدم نیست، احساسات آدم است. از الان نمیتوانم بگویم گریه میکنم یا نه. ولی من واقعاً احساساتی هستم اما سعی میکنم منطق بر همه چیز حکم کند.
* تا به حال گریه کردهاید ؟
خیلی دربی بوده که من یک ساعت در رختکن افتادهام.
*اما به شما گفتند بیغیرت.
آنهایی که واقعاً هوادار ما هستند واقعاً میدانند من با چه شرایطی برای پرسپولیس بازی کردهام. مثلاً در همین سفری که به مشهد داشتم خیلی هواداران میگفتند ما را حلال کن. من هم میگفتم ببخشید اگر بد بازی کردیم. من به مردم حق میدهم اما دوست داشتم یک مقدار صبور باشند و بیشتر به تیم زمان بدهند.
*البته هنوز بازی برای شما تمام نشده است. دربی را ببازید بدتر میشود.
صددرصد. هنوز هیچی نشده است. به بچهها هم گفتم. این شرایط همیشه هست. در مربیگری این شرایط هست که هر موقع باید خودمان را آماده کنیم. من با وجدان خودم کار میکنم. هر موقع شد میمانم، هر وقتم نشد میروم.
میخواستید استعفا بدهید؟
نه اصلاً.
*این چند هفته که باختید خانواده خیلی سختی کشیدند. درست است؟
خیلی سخت بود برای خانواده من. او یک مقدار عزادار است. یکی دو بار هم رفت بیمارستان. در بازی شهرداری تبریز حالش بد شد یا در همین بازی ذوبآهن. مادرم تپش قلب گرفته بود که برادرم، او را برد بیرون و حالش بهتر شد. همسرم هم اصلاً بازیهای پرسپولیس را نمیبینید. ضبط میکند تا بعداً ببیند.
*اینقدر سخت است؟
بله، دو دختر کوچک دارم که آنها هم وقتی بازیها را میبینند تسبیح میاندازند و صلوات میفرستند.
*این چند هفته از خانه بیرون میآمدند؟
من خیلی گرفتار تیم بودم. صبح میرفتم، آخر شب میآمدم. کلی کار داشتیم. خیلی زمان میگذارم برای تیم، برای مشاوران. بهخاطر همین هر وقت میرسم خانه معمولاً خواب هستند. هی به آنها میگویم دعا کنید که ببریم تا بتوانیم دستهجمعی با هم برویم بیرون.
*گفته بودید قلعهنویی راه گل زدن به استقلال را به شما یاد داد.
غیر از راههایی که تراکتور گل زد، راههای دیگری هم برای گل زدن به این تیم وجود دارد. ما راههای زیادی داریم. یکی از راههای همین ضربات ایستگاهی است. اگر توجه کرده باشید خود تراکتور هم از ضربه ایستگاهی گل خورد.
*ممکن است از امیر قلعهنویی مشاوره بگیرید؟
بله، من از همه مشاور میگیریم. از قلعهنویی هم همینطور. او همیشه به من لطف داشته است. در این مدت هم از من خیلی حمایت کرد. ما با هم رابطه خیلی خوبی داریم و بچه محل هم هستیم. جا دارد دوباره از او تشکر کنم. او فوتبال را میشناسد و میدانست چیست.
*شانس آوردید امیر نیست، درست است؟
هر مربی تفکرات خودش را دارد.
*ولی میگویند مظلومی خوششانستر است.
نباید آدمها را با هم بسنجیم. الان مظلومی سرمربی استقلال است و همیشه به او احترام میگذارم، به امیر هم همینطور.
*کدام بهتر است؛ مظلومی یا قلعهنویی؟
الان که مظلومی سرمربی استقلال است ولی از من نخواهید که آنها را مقایسه کنم. امیر هم خیلی مربی خوبی است.
*درباره مایلیکهن حرف بزنیم. او چند وقت پیش مصاحبه تندی علیه شما کرد.
من به بزرگتر از خودم بیاحترامی نمیکنم. او هم مربی من بوده و هم احترام میگذارم به حرفهایش.
*نگفتند شما باید توضیح فنی بدهید و جواب دادید من بچه نازیآباد هستم؟
ایشان مربی من هستند. معلم من هستند. من همیشه به بزرگتر از خودم احترام میگذارم.
*پس چرا هر کی را معرفی کرد انتخاب نکردید؟
یکسری مسائل فنی در حوزه اختیارات من بود. دو سه نفر را معرفی کرد که گرفتم. پزشکان تیم را با نظر ایشان گرفتیم.
*بدنساز و دستیار را اما خودتان انتخاب کردید.
ببینید معرفی میشدند به من، فکر میکردم و چون در رابطه با مسائل فنی من پاسخگو بودم، از ایشان بیشتر مشورت میگرفتم.
*نمیتوانید منکر مشکل شوید. او گفت پرسپولیس مربی نداشت 9امتیاز میگرفت. باور کنیم مشکل ندارید؟
ببینید من گفتم بعضی چیزها را بهخاطر احترام به کسوت بیان نمیکنم.
*پس بوده نکتهای.
نه حالا بیان نمیکنم. ایشان خودش بیان میکند.
*شما نبودید پرسپولیس در چند هفته اول 9امتیاز میگرفت؟
شاید بدون من 9امتیاز میگرفت.
*نیکبخت را قرار است بیاورید. در یوسفآباد هم همدیگر را دیدید. درست است؟
قراری نبود. اتفاقی همدیگر را دیدیم. رفته بودم پیش یک دوستی که علیرضا هم آنجا بود.
*ظاهراً شما اول فصل او را نخواستید.
اینطوری نبود. من فوتبال او را دوست دارم و به کارش اعتقاد دارم.
*پس چرا در استیلآذین مشکل داشتید؟
نداشتیم. خدا شاهد است هرکس در تیم من آماده باشد بازی میکند.
*قرار است از بین او و خلیلی یکی به تیم شما بیاید.
تا نیمفصل معلوم نیست. باید ببینم کی آسیب میبیند. شاید هم یک خارجی خوب گرفتیم.
*زومدیک چقدر به شما کمک میکند؟
زیاد. عاشوری و سعید عزیزیان هم خیلی به من کمک میکنند.
*شما انگار بین بعضی بازیکنان تفاوت میگذارید. مثلاً زارع علیه شما حرف زد و او را در ترکیب گذاشتید و حتی کاپیتان شد ولی به فشنگچی بعد از مصاحبهاش گفتید همین الان میتوانی رضایتنامه بگیری و بروی.
ببینید هرکسی، هر مربیای، فلسفه کار خود را دارد. من کسی نیستم که پرخاش کنم به بازیکنم. بزرگترین فاکتور من در رابطه با بازیکن صداقت کاری است. شما نمیدانید من به زارع چه حرفی زدم که آمد و اینطوری بازی کرد. ولی کسی که اینطور حرف بزند از نظر مالی جریمه میشود. فشنگچی بعد از آن مصاحبه به من گفت این حرفها را نزدهام. زارع هم آمد و گفت به این حد تند حرف نزدهام. یک حرفهای خصوصی زدیم و تمام شد رفت. من الان نقش معلم را در تیم دارم، نباید زیاد برخورد کنم و بازیکن طرد شود. من با فریدون زندی هم این برخورد را کردم. آخرین گام به نظر من، اخراج بازیکن است، نه اینکه همان اول او را کنار بگذاریم.
*اگر دربی را ببازید استعفا میدهید؟
من میمانم و استعفا نمیدهم.
*دربی را نمیبازید؟
نه، من بازنده نیستم. مینویسم و امضا میدهم.
*نتیجه بازی را پیشبینی نمیکنید؟
نه، پیشبینی نمیکنم. ممکن است یک توپ برود توی گل و یک توپ نرود.
در حاشیه مصاحبه استیلی
*این دست خداست که دربی را ببریم. دیگر بقیهاش دست خداست.
*17 تایی که به مالدیو زدیم تکرار شد؟ نشد دیگر. پس آن 6 گل هم دیگر تکرار نمیشود. جذابیت فوتبال به خاطر همین چیزهاست. هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. حرکات تکرار نمیشود، نوع بازی عوض میشود. هر بازیکنی هم تصمیم خودش را میگیرد. فوتبال که عین پلیاستیشن نیست که.
*زیاد شیرینی نمیخورم چون چاق میشوم. روی وزنم حساس هستم.
* مربیان من خوب بودند. همیشه دست آنها را میبوسم. همیشه به من میگفتند مسائل اخلاقی را رعایت کنید. خیلیها هستند اسمشان را بگویم.
*زومدیک به عاشوری هم خیلی کمک میکند.
*گلر دربی هنوز مشخص نیست. بگذارید تا روز بازی. من هم نمیدانم کی قرار است درون دروازه بایستد.
*مسائل قدیمی را نشکافیم. میگفتند من برای قطبی و دنیزلی مشکلتراشی میکنم. ببینید نمیخواهم وارد این مسائل شوم. بهتر است برویم مسائل خوب و اخلاقی را دنبال کنیم. چون اینها را بارها جواب دادهام. دنیزلی مصاحبه اخیرش را هم انکار کرده است. یکی از جانب خودش حرف زده بود. من در دوره دنیزلی حوزه اختیارات خودم را میدانستم.
*مطمئنم این دربی خیلی خوب از آب درمیآید.
*در بازی ذوبآهن کریمی بود که ما خیلی بهتر بازی کردیم. این را قبول ندارم که اگر او باشد، خوب نتیجه نمیگیریم.
*ممکن است در دربی بازیکنی گل بزند که اصلاً گلزن نیست. کی فکر میکرد کاظمیان در دو بازی 4 گل بزند؟ الان علی کریمی هم خوب برای ما گل زده است. به خاطر همین نمیشود حدس زد کی در دربی گل میزند.
*من به بازیکن احترام میگذارم و همیشه مرزی بین ما هست.
*امسال شما اصلاً مسئله حاشیهای از شیث ندیدهاید. از علیرضا حقیقی هم همینطور ولی اگر پایش بیفتد، خون به مغزم نمیرسد.
*من پروین را دوست داشتم و به خاطر او یکسال بازی نکردم. با اینکه فشار آوردند و گفتند تو کارهای نیستی و باید بازی کنی، گفتم نه، بیرون میمانم.
*در دربی هم دایی را تشویق کنند، عیبی ندارد. بد نیست به جای حرف بد، یکی از بزرگان فوتبال ما را تشویق کنند. او قهرمان ملی است و یک ورزشکار.
گل ۳۵ متری ام به پرسپولیس را دوست دارم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمود فکری کاپیتان اسبق تیم فوتبال و یکی از تاریخ سازترین بازیکنان استقلال در ادوار شهرآوردهای پایتخت در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: حقیقتش اینروزها یاد دوران بازیگری خودم افتادم، همواره در روزهای باقی مانده تا دربی نوع نگاهها و خواسته های مردم و هواداران متفاوت بود. همیشه انگیزه متفاوتی برای دربی داشتم و خدا را شکر می کنم خاطرات شیرینی از من در اذهان هواداران در مورد رقیب سنتی باقی مانده است و هنوز که هنوز است مرا مورد لطف عنایت خود قرار می دهند.
وی ادامه داد: دوبار موفق شدم در بازی بزرگ پایتخت گلزنی کنم که توانستیم در هر دو مسابقه هم برتر میدان باشیم. یک بار از فاصله ۳۵ متری از روی ضربه ایستگاهی در مسابقه ای گل زدم که خیلی آنرا دوست دارم، همه آنروز فکر می کردند آنروز پرسپولیس با ستاره هایی همچون دایی،استیلی،باقری،کاویان پور، کاظمیان، میناوند و .... مارا شکست می دهد اما ما توانستیم با توکل به خدا، درایت کادر فنی و غیرت بازیکنان که تعدادی از آنها مثل قربانی و صادقی اولین دربی را تجربه می کردند در نهایت برنده آن بازی بزرگ شویم. دومین گلم مربوط به بازی بزرگ لیگ ۸۳ در دور برگشت بود که موفق شدم با یک ضربه چکشی توپ را از میان پاهای محمد محمدی (دروازه بان آن روزهای پرسپولیس) عبور دهم، آن روز در دقیقه ۹۳ کار را تمام کردیم و یک تراژدی به یاد ماندنی برای پرسپولیسیها رقم زدیم که بعید می دانم تکرار شود.
فکری در مورد دربی ۷۱ افزود: جدول رده بندی نشان می دهد استقلال و پرسپولیس به لحاظ فنی از چه عیاری برخوردارند، اما تاریخ نشان داده تنها جدول رده بندی و بازیکنان بزرگ نمی توانند ضامن برتری یک تیم در دربی باشند. آن چیزی که الویت دارد شرایط روحی و روانی است که امیدوارم با حضور مردانی با تجربه ای همچون پورحیدری و مظلومی این بار هم همچون سال گذشته استقلال هم به لحاظ فنی هم به لحاظ روانی برتر میدان باشد و تیم برنده در پایان نود دقیقه نامش استقلال باشد.
مربی فصل گذشته استقلال در انتها افزود: از هواداران پرشور استقلال می خواهم مثل همیشه در کنار تیم محبوبمان باشند و مانند سال قبل تا آخرین ثانیه حامی تیمشان باشند. آنها به یاد می آورند که استقلال هم در ثانیه ۳۰ به پرسپولیس گل زده و هم چندین بار در آخرین لحظات اوقات تلف شده مانند سال قبل، پس برای تمام لحظات بازی و حمایت جانانه از استقلال خود را آماده کنند تا به امید خدا و با غیرت بازیکنان در نهایت روز بزرگ دیگری برای استقلال رقم بخورد.
جباری: هیچ تیمی از قبل برنده نیست
مجتبی جباری در خصوص آخرین وضعیت استقلال قبل از دیدار با پرسپولیس گفت: تیم ما به لحاظ بدنی و روحی در شرایط خوبی است و بازیکنان حساسیت این مسابقه را میدانند.
وی افزود: دربی با تمام مسابقات فرق میکند چون تماشاگران هر دو تیم توقع دارند تیمشان برنده شود اما ما امیدوار هستیم که با ارائه بازی خوب برنده از زمین خارج شویم.
جباری در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارد تیمی از قبل برنده این مسابقه لقب بگیرد یا خیر گفت: در فوتبال این قاعده وجود دارد که تمامی تیمها برای پیروزی وارد زمین میشوند. بازی استقلال و پرسپولیس حساسیت خاصی دارد و تمامی بازیکنان زمین با انگیزه خوشحالی تماشاگرانشان به زمین میروند
وی تاکید کرد: نمیتوان تیمی را از پیش برنده دانست با این وجود ما شرایط خوبی داریم و امیدوار هستیم که در بازی روز جمعه سومین شکست متوالی را به پرسپولیس تحمیل کنیم.
حیدری: به دنبال کسب سه امتیاز هستیم
خسرو حیدری در خصوص اینکه آیا شکست استقلال مقابل تراکتورسازی به دیدار با پرسپولیس ربط دارد یا خیر گفت:شکست در مسابقه قبل تاثیری در بازی جمعه ندارد چرا که پرسپولیس هم اکنون در جدول پایینتر از ما قرار دارد و یک باخت نمیتواند تاثیری در دربی داشته باشد.
وی افزود: امیدوارم حساسیتی که این مسابقه دارد روی بازیکنان دو تیم اثر نگذارد و بتوانیم بازی خوبی را ارائه کنیم چون در دیدار با تراکتورسازی شرمنده هوادارنمان شدیم و در این بازی باید جبران کنیم.
حیدری گفت: استقلال تیم بزرگی است و یک شکست تاثیر منفی در روحیه بازیکنان نخواهد داشت و ما در مقابل پرسپولیس به دنبال کسب سه امتیاز هستیم.
وی با اشاره به حضورش در بازی های مختلف مقابل پرسپولیس گفت: چهار بار مقابل سرخپوشان به میدان رفتم که تقریبا اکثر آنها مساوی شده است ولی این بازی برای هواداران دو تیم مهم است، هر چند اعتقاد دارم استقلال چون در دو مسابقه گذشته پیروز شده روحیه بهتری برای شکست حریف خود خواهد داشت.
بازیکن سابق استقلال: من می دانم که پرسپولیس برنده است !
حواشی و حساسیت پیرامون بازی فوتبال دربی ۷۱ پرسپولیس و استقلال پایتخت بهانه ای شد تا امید روانخواه بازیکن حال حاضر سایپا و گذشته نه چندان دور تیم استقلال تهران بگوید: من می دانم که پرسپولیس برنده بازی دربی است .
امید روانخواه بازیکن تیم فوتبال سایپا با بیان این مطلب افزود: استقلال تیم مورد علاقه و محبوب من است ولی با توجه به شرایط پیش آمده ی دو تیم و صحبت هایی که با دوستانم در تیم های استقلال و پرسپولیس داشتم می دانم که پرسپولیس برنده دربی ۷۱ پایتخت خواهد شد.
بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال ادامه داد:من تجربه حضور پرشور در دربی پایتخت را دارم و می دانم که این بازی چه حواشی و حساسیت هایی دارد.
قهرمانی داربی را مال خود کرد
به گزارش فوتبال آنلاین، در جلسه ای که ظهر امروز دوشنبه در فدراسیون فوتبال به پایان رسید از بین چهار گزینه محسن ترکی، سعید مظفری زاده، محسن قهرمانی و علیرضا فغانی در نهایت محسن قهرمانی به عنوان داور و علیرضا فغانی نیز به عنوان داور چهارم انتخاب شدند.
انتخاب رضا سخندان هم به عنوان یکی از کمک داوران این دیدار قطعی شده و از بین رسول فروغی و محمدرضا ابولفتحی نیز کمک داور دوم این بازی مشخص خواهد شد.
پیش ازجلسه صبح امروز، با توجه به اینکه محسن ترکی بازی تیمهای تراکتورسازی و استقلال را سوت زده و همچنین رئیس کمیته داوران نیز اعلام کرد که نمی خواهد داور دربی تکراری باشد، حذف نام های مظفری زاده و ترکی برای قضاوت بازی تیم های استقلال و پرسپولیس محتمل به نظر می رسید.
با توجه به اینکه علیرضا فغانی نیز به دلیل قضاوتی که چهارشنبه شب در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا بین تیم های الاتحاد عربستان و اف سی سئول کره جنوبی خواهد داشت و پنجشنبه نیز به ایران برمیگردد، از شانس کمی برای انتخاب به عنوان داور وسط برخوردار بود.
حسین عسگری نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال هفته گذشته در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد تیم داوری دیدار استقلال و پرسپولیس روز چهارشنبه به طور رسمی معرفی خواهد شد.
حسنزاده، سلیمانی و غیاثی ناظران ویژه دیدار پرسپولیس - استقلال
نایب رئیس فدراسیون فوتبال از انتخاب سه ناظر ویژه برای نظارت بر دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال خبر داد و گفت: این ناظران جدا از افرادی هستند که سازمان لیگ برتر برای دیدار پرسپولیس - استقلال در نظر گرفته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی تاج در خصوص برگزاری دربی پایتخت بین دو تیم پرسپولیس و استقلال گفت: به دنبال جلسهای که امروز در فدراسیون برگزار شد، اسماعیل حسنزاده به عنوان ناظر ویژه کمیته انضباطی در ورزشگاه آزادی حضور خواهد داشت و از نزدیک کلیه مسائل این دیدار را زیر نظر می گیرد.
وی در ادامه افزود: همچنین یداله سلیمانی، دبیر کمیته داوران فدراسیون فوتبال به عنوان ناظر داوری این مسابقه به مسائل داوری نظارت خواهد کرد و سیدرضا غیاثی نیز به صورت ویژه مسائل داوری دربی تهران را زیر نظر خواهد گرفت.
رئیس کمیته داوران خاطر نشان کرد: این ناظران جدا از افرادی هستند که سازمان لیگ برتر برای دیدار پرسپولیس - استقلال در نظر گرفته است و مطابق اطلاعات واصله، این سازمان به صورت ویژه اقداماتی در خصوص برگزاری این دیدار را انجام می دهد.
تاج در خصوص انتخاب داور هفتادویکمین دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال به سایت فدراسیون فوتبال گفت: همانطور که پیشتر اعلام کردیم داور این مسابقه اواخر روز چهارشنبه از طریق سایت رسمی فدراسیون معرفی خواهد شد.
سخنگوی فدراسیون در ادامه افزود: تاکنون هیچ گزینهای برای داوری این دیدار قطعی نشده است و پس از معرفی داور، رضا غیاثی، عضو کمیته داوران روز پنجشنبه و پس از انتخاب کادر داوری مسابقه، دلایل خود را برای این انتخاب اعلام خواهد کرد.
رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفهای فوتبال از برگزاری جلسه امروز این هیئت خبر داد و گفت: در جلسه امروز که با حضور همه اعضای ستاد رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفهای فوتبال تشکیل خواهد شد، در خصوص پروندههای موجود تصمیم گیری می شود.
رئیس کمیته داوران همچنین از پرداخت مطالبات داوران خبر داد و گفت: در هفته جاری بالغ بر یک میلیارد تومان از مطالبات داوران پرداخت خواهد شد. البته ۸۰۰ میلیون تومان مطالبات داوران تاکنون پرداخت شده و مابقی آن نیز تا پایان هفته جاری پرداخت خواهد شد.
هفتادویکمین دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال ساعت ۱۸:۳۰ روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود. این دیدار در چارچوب هفته هفتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور برگزار خواهد شد.
ورزش > لیگ برتر - ۲۴آنلاین گزارش داد:
در حاشیه دیدار خیرخواهانه امروز ترانه اسطوره پخش خواهد شد. امروز پیشکسوتان استقلال و منتخب تیم ملی ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ بیاد ناصر حجازی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
خانواده اسطوره ورزش ایران از نزدیک شاهد این دیدار خواهند بود و قرار است ترانه اسطوره ( بیاد ناصر حجازی ) با صدای رضا یز دانی که در این دیدار دروازه بان استقلال است، پخش شود.
این دیدار در سالن فدراسیون هندبال واقع در خیابان سئول پایین تر از وزارت ورزش و امور جوانان برگزار می گردد.
ورود برای عموم آزاد است و به احتمال بسیار این دیدار مستقیم از صدا وسیما پخش خواهد شد.
لازم به ذکر است که درآمد این بازی صرف امور خیریه خواهد شد.
منتظری همه را نگران کرد/ مدافع نیوزلندی بد نبود/ تمرین پشت درهای بسته
اخبار اختصاصی از اردوی استقلال
منتظری همه را نگران کرد/ مدافع نیوزلندی بد نبود/ تمرین پشت درهای بسته
ورزشی - اردوی استقلال در آستانه دربی شرایط ویژه ای دارد.
به گزارش «۲۴»، اردوی استقلالی ها در آستانه دربی هفتاد و یکم حال و هوای خاصی دارد که در زیر آخرین اخبار این مجموعه را می خوانید:
منتظری همه را نگران کرد
پژمان منتظری مدافع مصدوم استقلال که قرار بود پیش از دربی آماده شود و در ترکیب قرار گیرد از دیروز پا به پای دیگر استقلالی ها تمرین کرد اما در خلال همین تمرین ناگهان از ناحیه آسیب دیده پای خود احساس درد کرد و به تمرین ادامه نداد تا مربیان استقلال نگران شوند.
روشن به دادگاه می رود!
حسن روشن که قرار بود بعنوان رییس کمیته فنی باشگاه استقلال فعالیت کند اما هنوز کارش را آغاز نکرده است بزودی باید در دادگاه حاضر شود. رضا رجبی، رییس آکادمی باشگاه استقلال از روشن به دلیل اتهاماتی که زده است شکایت کرده و منتظر رسیدن تاریخ رودررویی اش با حسن روشن در دادگاه است.
تمرین پشت درهای بسته
اگر اتفاق خاصی رخ ندهد مربیان استقلال از امروز تا روز دربی تمرینات خود را پشت درهای بسته برگزار خواهند کرد.
تمرینات استقلالی ها تا دیروز در حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار می شد.
ظهور یک مدافع جدید
مدافع خارجی مورد نظر استقلال از دیروز تمرینات خود را با این تیم آغاز کرد تا مظلومی ظرف روزهای آینده نظر نهایی اش را درباره وی اعلام کند.
این مدافع نیوزلندی در تمرین دیروز عملکرد بدی نداشت و به گفته یکی از نزدیکان پرویز مظلومی، سرمربی استقلال از عملکرد وی ابراز رضایت کرده است اما فعلا قصد آزمایش این بازیکن را دارد.
روز دربی به ورزشگاه میروم تا ثابت کنم بازداشت نشدهام!
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان با بیان اینکه در بحثهای خبری روزهای اخیر بی بند و باری عجیبی دیده می شد، گفت: حالا که اتهام بازداشت شدن به من زدهاند روز جمعه برای تماشای دربی به ورزشگاه آزادی می روم تا خلاف آن را ثابت کنم.
امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: در بحثی که طی روزهای اخیر برخی رسانهها بدان پرداخته و مواردی را در خصوص موضوع سواستفاده مالی مطرح کردهاند، یک بی بند و باری عجیب خبری را دیدم. سالها بود که روزنامهها را ورق نمی زدم اما در چند روز اخیر که این بی بند و باریها را دیدم ناچار به پیگیری اخبار رسانهها شدم.
وی در ادامه افزود: در حوزه ورزش حرف و حدیثها قابل جمع کردن است اما در حوزههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی این روزها می بینیم که آبروی انسانها خیلی زیر سئوال می رود، متاسفانه مطالبی عنوان می شود که منابع آنها مشخص نیست، بعضا دیده می شود که به جای دیگری رای صادر میکنند، مسئولیتها در هم آمیخته شده و ارزش خود را از دست دادهاند و ... .
"در چند روز اخیر من هم از بی بند و باری خبری در امان نبودهام"، عابدینی با بیان این جمله به خبرنگار مهر گفت: در این چند روز در برخی از سایتها مطالبی را دیدم که برایم مهم به نظر نمیرسید اما زمانی نسبت به این موضوع حساس شدم که متاسفانه خبرهای این سایتها محل تغذیهای شدند برای خبرگزاریهای رسمی کشور. این موضوع مرا نگران کرد و در تماسی که با آنها داشتم قول دادند که این خبر را تکذیب کنند.
وی با طرح این موضوع که "آثار چنین اخباری به آسانی در جامعه جمع نمی شود"، افزود: برای اینکه تکذیب این خبر را ثابت کنم باید روز جمعه به ورزشگاه آزادی بروم و در جمع تماشاگران بازی پرسپولیس - استقلال حضور پیدا کنم تا مردم ببنید که بازداشت نشدهام!
"فکر می کنید این مسائل برنامه ریزی شده است؟"، طرح این پرسش از سوی خبرنگار مهر با پاسخی جالب از سوی عابدینی همراه شد. او گفت: همه می دانند که امیر عابدینی در فوتبال ایران حرفهایی برای گفتن دارد. حتی برخی معتقدند در حوزه سیاسی هم حداقل جایگاه کوچکی دارم و آدمی هستم که با طرح کردن خبرهای کذب در موردم می توانند خبرساز شوند.
وی همچنین خاطر کرد: متاسفانه برخی از خبرنگاران دوست دارند، خبرهای شان داغ باشد و به جای اینکه به اصل خبر بپردازند و رسالت خود را انجام دهند، خبرسازی می کنند.
عابدینی در پایان گفتگوی خود با خبرنگار مهر تصریح کرد: من هیچ دشمنی از جایی نمی بینم و اعتقاد دارم اتفاقات اخیر برنامهریزی شده نیست، البته پسرم اینطور فکر نمیکند!
داربی یک طرفه ممنوع!
داربی یک طرفه ممنوع!
پرسپولیس یک هفته مانده به جدال حساس و سرنوشت ساز هفته هفتم خیلی خوب خود را نشان داد.اگر چه سرخ ها با ۶ امتیاز هنوز از شرایط ایده الی برخوردار نیستند اما پیشرفت تاکتیکی تیم استیلی نوید یک داربی داغ و پرهیجان را می دهد.
پیش از نمایش پرسپولیس در اصفهان تصویری یکطرفه از داربی ۷۱ در ذهن تداعی شده بود.اهل فن می گفتند استقلال با این داشته ها و این سبک بازی به راحتی از پس حریف سنتی اش برخواهد آمد اما بعد ازبازی پرسپولیس مقابل ذوب آهن، تحلیل های تازه ای شکل گرفته است.
حمید استیلی نیک می دانست شکست در اصفهان آن هم یک هفته مانده به داربی تا چه اندازه می تواند برای خود و تیمش خطرآفرین باشد.باخت قبل از داربی سم است.هیچ تیمی دوست ندارد قبل از جدال بزرگ پایتخت بازنده باشد و حمیداستیلی و تیمش این گونه بودند و توانستند با دست پر از اصفهان خارج شوند.
پرسپولیس پنج شنبه شب هرگز آن تیم دست و پا بسته هفته های آغازین نبود.سرخ ها ۱۳ موقعیت گل به دست آوردند که این ویژگی به خودی خود برتری فنی استقلال را نسبت به حریف نشان می داد. غافل نیستیم که داوری به شدت نیز به ضرر پرسپولیس بود!
شاگردان استیلی حتی می توانستند برنده میدان را ترک کنند و با کسب ۳ امتیاز مهم راهی خانه شوند و سر آسوده به بستر بگذارند.اما شانس با حمید استیلی یار نبود تا بار دیگر باور کنیم که حمید اصولا درعرصه مربیگری خوش شانس نیست.
نمایش تیم او اما داربی را ازحالت یکطرفه خارج کرد.حالا دیگر نمی توان ادعا کرد استقلال تیم پیروز هفته هفتم خواهد بود. استقلال تیم خوبی است.بازیکنان این تیم در برخی پست ها برتری چشمگیری نسبت به همتایان خود دارند اما داربی حال و هوای خاص خود را دارد و نمایش پرسپولیس بار دیگر این حال و هوا را در ذهن بینندگان فوتبال زنده کرد.
آیا پرسپولیس می تواند معادلات را برهم بزند؟ بی شک پرویز مظلومی که بارها می گفت دوست نداریم پرسپولیس را در داربی حقیر و در اوج ناکامی ببینیم حالا به آروزی خود رسیده است! پرسپولیس مقابل ذوب آهن همان تیمی بود که پرویز و شاگردانش آرزو می کردند.استقلال نمی خواست با تیمی بحران زده رو به رو شود و حالا این اتفاق به وقوع پیوسته است.
آیا مظلومی پس از نمایش پرسپولیس در اصفهان خوشحال شده است؟ نمی دانیم بعد از اینکه پرسپولیس با آن پاس های تکضرب و دواندن های بی امان توپ در نقاط مختلف زمین ،ذوب آهن را به تیمی معمولی تبدیل کرده بود چه احساسی داشت؟ آیا مظلومی بازهم از آن روشی که درذهن دارد بهره خواهد گرفت؟ یک هفته پیش با او حرف می زدیم.می گفت: " می خواهم در داربی از همان روش دلخواه بهره بگیرم؛روش ۳ - ۳ - ۴ !
بی شک بعد از تماشای این بازی مظلومی تصمیم خود را تغییر خواهد داد زیرا پرسپولیس دیگر آن تیم هفته های آغازین که در تهران هم به حریفان خود " نه " نمی گفت نیست. باز هم تکرار می کنیم؛شرایط امتیازی پرسپولیس ایده ال نیست اما به واقع این تیم با نمایش دل انگیز خود در اصفهان معادلات را برهم زد و نشان داد برای داربی انگیزه های فراوانی دارد و می خواهد بازهم معادلات را بر هم بزند. فوتبال نیز از این خبر که سرخ ها نمایش امیدوارکننده ای در اصفهان داشتند خوشحال خواهد شد.داربی یکطرفه،آن داربی که پیروزش از پیش برنده معلوم باشد هیچ بیننده ای را راضی نخواهد کرد و امروز باید از تفاوت تاکتیک سرخ ها نسبت هفته های نخست خوشحال باشیم.
bordobakht
روشن: مظلومی می گفت حجازی چه کاره استقلال است؟
سایت گل - بعد از مصاحبه پرویز مظلومی با سایت گل و اعتراض به نحوه مصاحبههای اخیرحسن روشن سرپرست کمیته فنی استقلال دیروز واکنش روشن را در مقابل مصاحبه سرمربی آبیها شاهد بودیم. دیروز روشن در گفتگو با سایت گل به سوالاتی جواب داد که مطمئنا جواب مقامات باشگاه را به دنبال خواهد داشت.
+ قبل از هر چیز پرسپولیس میبرد یا استقلال ؟
استقلال ۲ بر یک پیروز میشود. البته اگر هم ببازد میگویند مقصر روشن است
+ این روزها بدجور مصاحبه انتقادی میکنید؟
حرف حق میزنم. باز هم میزنم و تا آخر عمرم زیر بار حرف زور نمیروم.
+ کسی حرف زور زده؟
میخواهم بدانم اگر مقابل تراکتور برنده هم میشدند باز میگفتند به خاطر آمدن روشن بوده؟
+ مظلومی گفته باید مثل مرحوم ناصر حجازی مشکلات را رسانهای نمیکردید؟
ناصر حجازی هم اعتراض میکرد. این آقا حتی ناصر خان را هم قبول نداشت. بنده خدا مریض بود و نمیتوانست اعتراض کند وگرنه مگر پرویز مظلومی یادش رفته بعد از باخت فصل قبل مقابل ملوان وقتی حجازی سر تمرین رفت و با بازیکنان حرف زد چه شلوغ کاری به راه انداخت و گفت این چه کاره است که به خودش اجازه داد با بازیکنان حرف بزند! یخود آقایانی که امروز دست رفاقت با من را عقب کشیدند شاهد این ماجرا هستند.
+ منظورتان فتح ا... زاده است؟
من با حاجی آشتی کردم اما او عقب کشیده. اشکالی ندارد. باور کنید آدرس حاجیلو را بدهید خودم حکم کمیته فنی را میبرم جلوی درب خانهاش.
+ چرا به باشگاه نمیروید؟
تا زمانیکه جویباری در باشگاه استقلال است پایم را آنجا نمیگذارم. من با فتح ا.. زاده آشتی کردم نه با امثال این آقا. فعلا نمیخواهم حرفی بزنم اما از این ناراحتم که فتح ا... زاده همه چیز را بیشتر از هر کسی میداند اما سکوت میکند و خودش را عقب کشیده.
+ ولی قبول کنید خیلی مصاحبه میکنید؟
من عادت به سکوت ندارم. واقعیات را باید مردم بدانند. اصلا من نمیدانم چه کسی اسم مظلومی را گذاشته سرمربی! اصلا میدانید چه کسی او را سرمربی استقلال کرده؟
+ حتما آقای فتح ا... زاده!
فعلا چیزی نمیگویم. آخر فصل حرف میزنم. امیدوارم این استقلال که خیلی خوب بسته شده و پر مهره است در بازی دربی پیروز شود و آخر فصل قهرمانی را از آن خود کند. بقیه بماند برای بعد.
رضا صادقی: دوست دارم پرسپولیس دربی را ببرد
مشکی پوش محبوب موسیقی ایران می گوید پرسپولیسی است و دوست دارد تیم محبوبش برنده دربی ۷۱ باشد.
رضا صادقی که یکی از خواننده های محبوب موسیقی پاپ ایران است این روزها مشغول بازی در فیلمی است که در خصوص زندگی خودش ساخته می شود. از طریق دوست و همراه قدیمی اش علی انصاریان دقایقی با مردی همکلام می شویم که همچون همه مردم ایران دلش برای دربی تنگ شده است.
رضا صادقی در خصوص جدال روز جمعه سرخابی می گوید: من پرسپولیسی هستم اما پرسپولیس قدیم را بیشتر دوست دارم. خدا کند این حرف به کسی برنخورد اما امیدوارم تیم محبوبم تحت هر شرایطی پیروزی بازی روز جمعه باشد.
۱۱آمبولانس و ۳۰ پزشک و پرستار تمهیدات اورژانس برای داربی
به گزارش فوتبال آنلاین،حسین عباسی درباره تمهیدات ایمنی در هفتاد و یکمین داربی که روز جمعه ۲۵ شهریور ماه در تهران برگزار میشود، گفت: تعداد ۱۱ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ دستگاه موتورآمبولانس و ۲ دستگاه خودروی فرماندهی به همراه ۳۰ نفر نیروهای عملیاتی اعم از پزشک، کارشناس و تکنسین فوریتهای پزشکی پوشش امدادی این بازی را برعهده دارند.
وی با بیان اینکه از ساعت ۱۰ صبح روز جمعه تا پایان بازی پزشکان و تکنسینهای اورژانس در استادیوم یکصد هزار نفری آزادی مستقر خواهند بود، گفت: براساس پیشبینیهای امدادی صورت گرفته، دو دستگاه آمبولانس به همراه تیم امداد پزشکی از ساعت ۱۰ صبح داخل استادیوم یکصدهزارنفری آزادی مستقرخواهند شد.
وی افزود: تماشاچیان میتوانند در صورت مشاهده حادثه به محلهای استقرارآمبولانسهای اورژانس تهران مراجعه یا باشماره ۱۱۵ تماس بگیرند.
دربی هفتادویکم خائن ندارد
در طول ۴۷ سالی که دو تیم استقلال و پرسپولیس مقابل یکدیگر قرار گرفتهاند، بازیکنانی بودند که برای دو تیم بازی کردهاند و به یاغی یا خائن معروف شدهاند.
سال گذشته هم در بازی سرخابیها، ۳بازیکن در استقلال حضور داشتند که سابقه بازی در تیم پرسپولیس را داشتند. بازیکنانی چون محمد محمدی ، حوار ملامحمد و فرزاد آشوبی
در طول ۴۷ سالی که دو تیم استقلال و پرسپولیس مقابل یکدیگر قرار گرفتهاند، بازیکنانی بودند که برای دو تیم بازی کردهاند و به یاغی یا خائن معروف شدهاند.
به گزارش آیینه میوز به نقل ازسایت گل، در طول برگزاری ۷۰ دربیای که پرسپولیس و استقلال برگزار کردند، بازیکنان معروفی چون احمدرضا عابدزاده، شاهرخ بیانی، مجید نامجومطلق، مهدی هاشمینسب، علیرضا نیکبختواحدی، افتخاری، علی انصاریان، حوار ملامحمد، داوود سیدعباسی، فرزاد آشوبی، علی علیزاده و... برای دو تیم بازی کردهاند و به نوعی خائن و یاغی از سوی طرفداران تیمهای مقابل شناخته شدهاند.
سال گذشته هم در بازی سرخابیها، ۳بازیکن در استقلال حضور داشتند که سابقه بازی در تیم پرسپولیس را داشتند. بازیکنانی چون محمد محمدی ، حوار ملامحمد و فرزاد آشوبی که حالا اولی به ذوبآهن پیوسته و دیگری در تراکتورسازی میانه میدان تیمش را در اختیار دارد.
اما شرایط فرق میکند. بازی هفتادویکم این دو تیم در حالی برگزار میشود که هیچ کدام بازیکنی را در اختیار ندارند که در تیم رقیب بازی کرده بازد. در پرسپولیس به جز نصرتی که در همان اول فصل فقط قرار داد داخلی با استقلالیها بست و حتی یک تمرین هم با این تیم انجام نداد، در پرسپولیس حضور دارد و به غیر از هیچ بازیکنی را پرسپولیس در اختیار ندارد که در تیم استقلال بازی کرده باشد.
در استقلال امسال هم هیچ بازیکنی نیست که برای پرسپولیس بازی کرده باشد و حالا برای استقلال به میدان برود.
رافت: برومند آن مشت را به بخت و اقبال خودش زد
دربی که نزدیک می شود همه یاد ۹ دی ماه ۷۰ می افتند و مشتی که پرویز برومند به صورت پایان رافت زد تا بازی به جنجال کشیده شود. ۱۱ سال بعد از این اتفاق به سراغ رافت رفتیم تا با او از دربی صحبت کنیم.
* پایان رافت این روزها چکار می کند؟
_ خدا را شکر هنوز نفس می کشم و زندگی می کنم!
* چرا اینطور حرف می زنید؟
_ خدا را شکر نزدیک دربی که می شود خبرنگارها یاد من می افتند. تعطیلات عید فطر تصمیم گرفتیم با خانواده به آستارا سفر کنیم اما نزدیک آستارا به شدت تصادف کردیم و نزدیک بود از زندگی ساقط شویم. جلوتر از ما ۷ ماشین بدجوری به هم پیچیدند و از آنجایی که سرعت من بالغ بر ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت بود طبیعتا کنترل ماشین در آن شرایط غیر ممکن بود، فقط پایم را روی پدال ترمز کوبیدم و بعد صدای خرد شدن بدنه ماشین و شیشه ها را شنیدم. از فریاد اعضای خانواده متوجه شدم خدا را شکر اتفاق ناگواری رخ نداده اما خودرو ۲۰۶ را مستقیما تحویل اوراقی دادیم!
* پس در سالی که به سال مرگ ورزشکاران معروف شده جان سالم به در بردی!
_ بله خدا را شکر خطر بزرگی از بیخ گوشمان گذشت.
* دربی ۷۱ نزدیک است، پایان رافت دربی را چطور پیش بینی می کند؟
_ راستش را بخواهید از رویارویی پرسپولیس با تیم مظلومی نگران بودم اما در یکی دو هفته اخیر پرسپولیس روند متفاوتی را در پیش گرفت و به نظر من پتانسیل موفقیت در دربی را دارد.
* نتیجه بازی را چطور پیش بینی می کنید؟
نتیجه دربی را نمی توان پیش بینی کرد. پرسپولیس روند مثبتی دارد اما استقلال از بازیکنان بزرگی برخوردار است و البته آن ها روحیه لازم را ندارند. این را هم فراموش نکنید استیلی با اینکه مربی پر دل و جراتی است اما تجربه مربیگری در دربی را ندارد.
* هنوز از پرویز برومند دلخوری؟
_ نه همان موقع هم گفتم مشتی که برومند به من زد در واقع سند بدبختی خودش بود. آن روزها برومند چهره بود و همه او را با آتیه و جانشین عابدزاده می دانستند اما با مشتی که به صورت من زد در واقع آینده خودش را تباه کرد. راستش را بخواهید گاهی فکر می کنم ای کاش اصلا اطراف برومند نبودم تا اینطور با آینده خودش بازی نکند.
* همه کارنامه پایان رافت در دربی تهران؟
_ یک گل در سال ۷۸، دو پاس گل به کریمی و پیروانی و یک پنالتی.
اختلاف پرویز مظلومی با مربی آلمانی جدی شد/هنکه مخالف حضور مهدی امیر آبادی در دربی
پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال از ابتدای فصل که با حضور مربی خارجی در تیم استقلال روبرو شد با مشکلات در این تیم مواجه شد که در ادامه بازی ها حضور این مربی آلمانی به نفع وی نیست، این مربی در آستانه دربی با سرمربی استقلال دچار مشکلات بسیای شده است. به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، میشائیل هنکه تمرینات تاکتیکی و فنی استقلال را زیر نظر دارد و این اتفاق باعث شده است که هنکه اختیارات بسیاری از لحاظ اعمال نظر فنی در تیم استقلال داشته باشد اما این مسئله مشکلاتی را بین وی و سرمربی آبی ها به وجود آورده است که از دیدار این تیم مقابل تراکتور سازی نمود پیدا کرد.
گفتنی ا ست هنکه در تمرینات استقلال برای تعیین ترکیب اصلی استقلال اعمال نظر می کند. وی معتقد است که مهدی امیر آبادی شرایط حضور در ترکیب ثابت استقلال را ندارد اما مظلومی با این نظر مخالف است.
bordobakht
هافبک استقلال کری خواندن را شروع کرد/حیدری:پاداشی به خاطر شکست پرسپولیس نمی گیریم
ورزش > لیگ برتر - باشگاه خبرنگاران نوشت:
هافبک راست استقلال در مقابل تراکتور از عملکرد کادر فنی آبی ها انتقاد کرد اما در حال حاضر معتقد است که تمام مشکلات در رابطه با این باخت فراموش شده است و تنها برد پرسپولیس اهمیت دارد چون هیچ بهانه ای در مورد عدم نتیجه گیری پذیرفته نیست. خسرو حیدری این را می گوید و ادامه می دهد:« شرایط تیم از لحاظ روحی ایده آل است ما مشکل خاصی نداریم و برای بازی با پرسپولیس کاملا آماده استقلال تحت هر شرایطی از پرسپولیس آماده تر است ما فقط یک باخت مقابل تراکتورسازی داشتیم که آن را هم به فراموشی سپردیم.» حیدری در پایان می گوید:« برای برد پرسپولیس کادر فنی نیز نمی تواند بهانه ای داشته باشد زیرا در این بازی هر چه در توان داریم باید رو کنیم.شکست دادن پرسپولیس توسط بازیکنان استقلال پاداش بزرگی است ما برای پیروزی در این بازی پاداش بیشتری نمی گیریم و چنین توقعی هم نداریم.»
اینم گزارش تمرین امروز که یکی از بچه ها با وجود بسته بودن تمرین دیده و گزارش کرده
تمرین اس اس در حال برگزاریه .. جالب ترین نکته اینه که استقلالیا شدن یوونتوس و پیرهنشون راه راه مشکی سفیده ، شورت مشکی
البته با ساق آبی
بعد گرم کردن و کارهای سرعتی ، سانتر از جناحین کار شد که معلومه تو این بخش باید تا آخر هفته باز هم کار بشه
الان هم یه بازی فوتباله بین بازیکنها
ترکیب 11 نفر اصلی اینه
---------------------------------------------رحمتی --------------------------------------------
-------م. حسینی -----------------حنیف -------------پژمان ----------------خسرو ----------
-----------------------------کیا رحمتی --------------- آندو تیموریان -------------------------
---------------کرار ----------------------جباری ریوالدو --------------------میلاد --------------
--------------------------------------------- فرهاد --------------------------------------------
البته این به منزله ترکیب نهایی واسه بازی جمعه نیست.
در حین بازی مربی ها ترکیب های دیگه ای رو هم تست میکنن
بعد از بازی فوتبال بازیکنها به تمرین شوتزنی مشغول شدن ... تو این بخش کل کل جالبی بین میلاد و آرش بود و نمیدونم کی بود که بعد از گل زدن این دو تا بازیکن جیغ میزد
جالب بود که عزیز زاده هم خیلی خوب توپ ها رو می فرستاد ته تور .... آندو و جباری هم با هم کل کل داشتن ... کیا رحمتی هم اصرار عجیبی داشت که با پا چپ شوت کنه
{ تو حین تمرین شوت زدن ، پرویز مظلومی خودش به صورت انفرادی داشت با حنیف کار میکرد ... جالب بود پرویزخان با اون هیکل سابقا ورزش کاریش کم از نفس نمی افتاد و با بچه غول ورجه وورجه میکرد ... فکر کنم تو دلش کلی به عمران زاده داشت فوش میداد که ببین با ما چه کردی که خودم دارم اختصاصی باهات کار میکنم }
البته پژمان ، میم حسینی و عزیز زاده هم به صورت اختصاصی با آتیلا تمرین میکردن
بعد از این تمرین بازیکنها به سرد کردن بدناشون پرداختن غیر از کرار ، میلاد ، مجتبی ، یوسفی و شیرزاد که مشغول به زدن ضربات ایستگاهی شدن.
یوسفی و شیرزادفقط به خاطر چپ پا بودنشون ضربه میزدن ولی در مورد سه تای دیگه نمیشه گفت کی بهتر بود ... اونقدر گل نمیزدن که خود هنکه پشت توپ واستاد و انصافا ضربه خیلی تمیزی به توپ زد
بعد از ضربه خوب هنکه به توپ ، بازیکنها انگیزه گرفتنو چند تایی هم گل زدن که واسه اینکه ریا نشه از
گفتن زننده گل معذورم :13:
فرهاد مجیدی زودتر از همه بازیکنها سرد کرد و رفت .. اینجور که به نظز میرسه فرهاد قصد داره جمعه پرسپولیسو بیچاره کنه .. خیلی تو تمرین با کسی شوخی نمیکنه و اکثرا تو خودشه ... البته غیر ار وقتهایی که قدیمی های تیم سر به سرش میذارن ، اون هم بگو بخند میکنه ... تو تمرین شوت زنی چنان شوتهایی میزد که رحمتی شاکی شده بود و اعتراض میکرد
می بازیم 100 درصد
بزرگ ترین اشتباه فتح ا... نگه داشتن مظلومی و نیوردن قلعه نویی بود
به خاطر خاله زنک بازی ها و رودروایسی ها
همون دلیلی که واعظ مرفاوی رو نگه می داشت
یکی نیست بهشون بگه اینجا استقلاله نه تاکسی که بخاد کرایه یه نفر رو حساب کنه
تو هم كه فقط دربي ميري استاديوم!!!نقل قول:
خواهشاً قبل از دربی اینطوری نظر نده!نقل قول:
اگه طرفدار استقلال نیستی لطفاً تو این تاپیک نظر نده!