دوستان با اومدن كدكِ H265 كه قابليتش در حفظ كيفيت با حجم كم ثابت كرده كدوم تي وي از اين كدك پشتيباني ميكنه؟؟
تي وي من كه سامسونگ مدل UA40ES6960M هستش متاسفانه ساپورت نكرد :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان با اومدن كدكِ H265 كه قابليتش در حفظ كيفيت با حجم كم ثابت كرده كدوم تي وي از اين كدك پشتيباني ميكنه؟؟
تي وي من كه سامسونگ مدل UA40ES6960M هستش متاسفانه ساپورت نكرد :(
TV های 4K عزیزم
جواب من بود؟؟؟ يا كاربرِ ديگه؟؟!نقل قول:
بله دوست عزیزم جواب شما بودنقل قول:
پپشتیبانی از فرمت hevc یا h265 در tv ها 4k هست
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
بعد از کلی تحقیق و خوندن نظرات شما عزیزان تصمیم داشتم سونی مدل w904 سایز 46 اینچ رو تهیه کنم.اما خیلی کمیاب شده و اصلش گیر نمیاد.
در حد این مدل کامل باشه سایز 46 اینچ،فوول اچ دی،از مدلای 2013 ، 2014 چه پیشنهادی دارید.
ممنون میشم از راهنماییاتون.
سلام ، دوستان میخواستم لطف کنید بفرماایید بین دو مدل 40 سامسونگ 6390 و 6430 چه اختلافی وجود داره دوستانی که این مدلها رو دارند بنده رو راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
سلام من تلويزيون ''samsung c8000 55 دارم ميخواستم مدل جديدتر بگيرم امروز رفتم نمايندگی آمار قيمت دستم بياد ديدم مدل ''HUC9990 55 رو 9,900,000 ميده و همين مدل رو ''65 با اختلاف 8 ميليونی ميده 17,900,000 کسی ميدونه اين اختلاف قيمت که ميشه 2 تا از همون مدل رو خريد برای چی هستش يعنی 10 اينچ بيشتر انقدر اختلاف قيمت هستش :n04:
دوست عزیزنقل قول:
هرچه اینچ بالاتر برود قیمت هم بالاتر است و مدل مشابه همین در 110 اینچ حدود 120 میلیون قیمت دارد.
سلام بله ميدنم ولی تو 10 اينچ اين قيمت برام عجيب بودنقل قول:
سلام دوستان.یه زمانی میخواستم یه تی وی بگیرم اومدم تحقیق و تفحص و یه جورایی بی خیال شدم.چون فهمیدم هیچی همون تلویزین لامپی ها نمیشه.هرجای خونه بشینی با بهترین کیفیت میتونی برنامه ها رو ببینی:n01:
الان دیگه تلویزیونمون آخرای عمرشه و یه بارم تعمیر شده و خودتون میدونید وسیله برقی بره تعمیر چی میشه.
این شد که مصمم شدم ال ای دی یا پلاسما بخرم.
منتها یه سری سوال برام پیش اومده که ممنون میشم کمکم کنید.
1- آیا هنوز ال ای دی یا ال سی دی و پلاسما هنوز تو تصاویر معمولی مشکل دارن.هنوز وقتی نزدیک تی وی میشی تصاویر مثل نقاشی آبرنگ میشه؟(مهمترین دلیل برای ارجح دونستن سی آر تی).
2- هنوزم با تغییر زاویه دید ، رنگ ها تار میشه.مثلا یه مانیتور ال ای دی دارم که فقط باید مثل بچه آدم بشینی روبروش رو صندلی تا یه فیلم رو با کیفیت بتونی ببینی.
3- در حال حاضر خصلت 3بعدی بکار میاد وقتی هنوز شبکه هامون معمولیه و اچ دی هم نیست؟
4- تی وی هایی که میشه به نت وصلشون کنی به چه درد اساسی میخورن؟
آیا فقط میشه وبگردی کرد؟اگر اینجوره با کامپیوتر بهتر نمیشه این کار رو کرد؟اگر کار خاص دیگه ای انجام میده این اینترنت و وای فای بگید شاید بعدها بکار بیاد؟
5- تی وی های داخلی مدلی هم دارن که ر-س-ی-و-ر داشته باشن؟
6-مگر نمیگن فلان تلویزیون اچ دی هست و شیکه های سیما مثل ورزش و پویا و... اچ دی پخش میشن (برا همین نمیشه با ر-س-یور معمولی بگیریشون)؟پس چرا تو مشخصات شبکه ها میزنه SD
7- پلاسما بهتره یا ال ای دی؟دلیل ؟(هنوز ال سی دی تولید میشه؟خریدش پیشنهاد میشه؟)
8- مشکل burn in پلاسما هنوز پا برجاست؟
فعلا اینا تو ذهنم بود.بازم سوال داشتم میپرسم.:n02:
ممنون از همه:n16::n40:
چرا کسی جواب نمیده:n04:
1- خیر قربان
2-خیر قربان
3-سه بعدی دیگه میشه گفت دمده شده دیگه الان همه سمت 4K میرند.
4-با Tv وبگردی جالب نیست و بعد از یه مدت کوتاه خسته میشی.بیشتر بدرد آپدیت و تماس اسکایپ میخوره.
5-خیر
6-تو پخش دیجیتال زمینی که sd هستش.تو ماهو آره هم بعضی فرکانسهای Hd کیفیت sd پخش میکنند.
7-هیچکدام. الان بصورت فراگیر LCD بکلایت LED بهتره.
8-بله تاحدودی.
SONY XPERIA Z3
ممنون از جوابتون.
در مورد کیفیت تصاویر sd و زاویه دید فکرنمیکردم انقدر تغیی کرده باشه که به این قاطعیت بگید نه!!:n02:
در مورد تصاویر 3D که گفتم میخواستم بدونم با توجه به شرایط موجود شبکه های تلوزیونی اصلا صرف میکنه که بخوایم بخاطر خصوصیت 3D بودن هزینه اضافی بدیم یا بهتره برای کاهش هزینه یه تی وی معمولی (به فرض یکسان بودن ویژگی های دیگه) بگیریم.
وگرنه اونقدر ها بودجه ندارم که بخوام به 4K فکر کنم که فکر نمیکنم تو ایران حالا حالاها کاربردی هم داشته باشه.
در مورد اینترنت که حق با شماست.اصلا وبگردی با تی وی اونم با این سرعت چه کاریه.فقط میخوام بدونم این آپدیت لازم و کاربردیه؟یعنی دنبال همچین تی وی باشم؟تماس اسکایپ هم نمیدونم چیه!!
منظورتون از LCD بکلایت LED همون تی وی های امروزی که بنام ال ای دی هست دیگه؟
عزیزان یه مقایسه بین Samsung 40H6390 و Sony 40W600B رو آگه داشته باشید خیلی ممنون میشم
مخصوصا از لحاظ کیفیت پنل و پردازش تصویر
خیلی ممنونم از لطفتون
Sent From Xperia Z2 Using Tapatalk
اینقدر این دو تیوی از نظر کیفیت تصویر شبیه هم هستن که واقعا نمیشه، مقایسه ای از این نظر بینشون داشت. فقط شاید این موارد باشه:نقل قول:
برتری های سامسونگ:
1) طبیعتا کنتراست بالاتر پنل سامی
2) روشنایی بیشینه بالاتر
3) پشتیبانی از زیرنویس فارسی در هنگام پخش فیلم از روی مموری
برتری های سونی:
1) صفحه یکدست تر
2) صدای قویتر
3) حالت Cinema سونی دقت رنگ بیشتری از حالت Movie سامسونگ داره
بازم میگم موارد بالا اصلا قابل لمس نیست. مثلا کنتراست بالاتر سامسونگ چیزی نیست که به چشم بیاد. برای هردو تیوی هم تنظیمات کالیبره راحت پیدا میشه و لازم نیست به حالت های پیش فرض خود دستگاه قناعت کنید.
بنظرم اگر زیرنویس فارسی مهم نیست، سونی رو بخرید چون طراحیش بهتره. مخصوصا اگر بخواید با پایه روی میز بذارید.
دقیقا زیر نویس فارسی هست که برام مهمهنقل قول:
وگرنه در خرید سونی شک نمیکردم
حتی input lag W600b بهتر هستش، برای من که اهل گیم هستم این مسئله مهمه. اما خب از زیر نویس فارسی نمیتونم بگذرم
فقط خواستم ببینم اگر تفاوت کیفیت پنلها فاحش هستش قید زیر نویس رو بزنم و از روی لبتاب فیلم ببینم
طراحی برام مهم نیست همون بیشتر کیفیت خود پنلها برام مهمه
پس با این تفاسیر فرق آنچنانی بین هردو مدل تلوزیون نیست
ممنون داداشم بخاطر کمکی که بهم کردی
فقط اینکه داداش شما خودت هر دو تلوزیون رو از نزدیک کیفیتشون رو دیدی؟
Sent From Xperia Z2 Using Tapatalk
جواب منم بدید:n16::n16::n16:نقل قول:
دیگه الان 3D بودن TV یه آپشن دائمی شده. جوری که TV اگه 3D نباشه از کیفیت پایینی برخوردار و قدیمی هستش.نقل قول:
آپدیت رو هم میشه دستی انجام داد با این اینترنت مسخره دستی بهتره.بعضی اوقات کارایی و کیفیت TV ارتقاء پیدا میکنه.
اسکایپ هم تماس باکیفیت تصویری هستش با اینترنت.
اینا LCD هستن فقط پشتشون لامپهای LED کار گذاشتن.
SONY XPERIA Z3
سونی w600 رو فقط در مغازه یکی از دوستان تست کردم، با فیلم اسپایدرمن.نقل قول:
اما سامسونگ h6390 رو تقریبا یک نصف روز در خونه باهاش کار کردم.
برای این محدودهی قیمت و این سایز دیگه بهتر از این دوتا نیست. ولی نباید انتظار معجزه هم ازشون داشته باشید. مثلا clouding به هرحال در lcdهای ردهپایین ناگزیر وجود داره. حالا یکی کمتر، یکی بیشتر.
خیالتون راحت باشه. انتخاب سامسونگ اصلا باعث نمیشه کیفیت تصویر پایینتری گیرتون بیاد.
با سلامنقل قول:
لطف کنید در مورد واژه clouding کمی توضیح بدین که اصلا چیه و چه کاری انجام میده.
اگر دقت کنید در آسمان شب، قسمتهایی که ابر وجود داره، به سیاهی قسمتهای صاف نیست. کمی به بنفش یا دقیقتر بگم سورمهای میزنه.نقل قول:
روی LEDها هم اگر یک تصویر سیاه نمایش داده بشه، ممکنه در قسمتهایی از صفحه مناطقی به رنگ همون ابرها دیده بشه و صفحه بصورت یکدست سیاه نباشه.
سلامنقل قول:
نظرتون در مورد تلویزیون ال جی مدل lb 65200 40 چیه ؟
سامسونگ 40 h6390 برتره یا این مدل از ال جی؟
الجی بخاطر استفاده از پنل IPS نمیتونه رنگ سیاه عمیقی تولید کنه و سیاهش کلا به سرمه ای میزنه. کنتراستش طبیعتا پایین تر میاد.نقل قول:
اگر از من بپرسن همیشه کنتراست بالاتر و رنگ های پنل VA سامسونگ و خیلی از مدلهای سونی رو به تصویر پنل های IPS الجی ترجیح میدم. اما این مساله خیلی سلیقه ای هم هست. هستن کسانی هم که رنگ الجی بعلاوه زاویه دید گسترده ترش رو بیشتر دوست دارن. مخصوصا در جمع خانواده که بیشتر کانالهای تلویزیونی دیده میشه و افراد ممکنه با زاویه از تیوی بشینن.
الان بین این دو مدل یعنی الجی 42lb65200 و سامسونگ 40h6390 حدودا 500 تومن اختلافه. الجی بخاطر سه بعدی بودن، داشتن اسمارت کاملتر و کنترل هوشمند گرونتره.
بنظر من اگر مشکل جا ندارید، با حدودا همین پولِ الجی مدلهای 48H6390 یا 48H6430 سامسونگ رو بخرید. سایز بزرگتر واقعا ارزش داره. LED خیلی زود به چشم آدم کوچک میشه.
این دو مدل سامسونگ هم فرقی با هم در تصویر و امکانات اصلی ندارن. فقط اون 6430 یکی دوتا آیتم جزیی بیشتر داره. هیچکدوم هم سه بعدی نیستن.
دوستان این تلویزیون خوبه ؟ Samsung F5570
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وقت به خیر
آقای متین پور،برای pc قصد خرید مانیتور تی وی دارم و 22 اینچ ایکس ویژن رو انتخاب کردم حال لطف بفرمایی که کدوم مدل ایکس ویژن 22 اینچ بالاتر هست و یا مدل پیشنهادی 22 اینچ بهتری شما دارید - و پشت تلویزیون ها هر کدام از ورودی های hdmi رو شماره گذاری کرده و فرق برخی از ورودی ها که فقط نوشته شده 1 و 2 و 3 با ورودی hdmi dvi چی هست آیا کیفیت تصویر در هر کدام از این ورودی ها متفاوت هست؟
ورودی های hdmi این مدل رو از لحاظ کیفیت تصویر چه طور ارزیابی می کنید؟
نقل قول:
دوست عزیز
انتخاب یک وسیله بسته به نیاز کاربر از آن وسیله را دارد وبرای این منظور شما باید نیازهایتان را از سیستم بسنجید بعد اقدام به خرید بکنید .
هر برندی برای کاربرهای خود کاربرد های را در سیستمشان گنجاندند و شما باید از سیستمی استفاده کنید که هم پورتهای مورد نظرتان و هم کاربردها و کیفیت آن با بودجه شما همسان باشد و همچنین خدمات گارانتی و پس از فروش آن قوی باشد.
و ورودیهای HDMI با هم تفاوتی از نظر کیفیت ندارند در مورد کاربردهای پورتها مطالبی را برایتان می گذارم.
پورتها و عملکرد آنها
وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
استفاده از عملكرد MHLهنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیون را متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMIبه تلویزیونوصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بیندرگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره یعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمای خانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.
بین مدل های ایکس ویژن 22 اینچ (LE-22D40 - LE-22D30 - LE-22D20 - LE-22A20) نمی دونم کدوم مدل بالاتر هست در صورت اطلاع لطف بفرمایی اطلاعاتی از این مدل ها قرار بدی.
دوست عزیزنقل قول:
برای بررسی به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ایا میشه گیرنده دیجیتالی که hdmi داره از طریق کابل به پورت hdmi پشت کیس وصل کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا باید حتما گیرنده دیجیتال usb بگیرم؟:n13:
با سلامنقل قول:
منظور از ورودی تیونر چیه که بعضی تلویزیون ها دارن وبعضی ندارن؟
با سلام
سوال قبلیو که جواب ندادین،چندتا سوال دیگه هم دارم که امیدوارم جواب بدین،ممنون میشم
1-الان من میخوام تلویزیون بخرم ،از کجا مطمئن باشم که تلویزیون نو و اک بهم میدن ؟،چون تلویزیون خریداری شده را روز بعد ارسال می کنند
،که همین هم خودش سواله که چرا همون لحظه خرید تحویل نمیدن؟
2-سرنوشت تلویزیون های روشن تو مغازه ها چی میشه؟
عزیز تیونر همون جای آنتن هوایی هستش،البته بعضی مدلها ورودی ریسیو ر هم دارند.نقل قول:
SONY XPERIA Z3
1-الان دیگه اکثر مدلها روکش نایلون نازک دارن.و بیشتر مدلها منوی مخفی دارند، و مدت کارکرد رو نشون میده.نقل قول:
2-بیشتر اونها برگردونده میشه به شرکت،ولی بعضی نمایندگیهای مرکزی این مدلها رو ارزونتر میفروشن. خودم یکی اینجوری خریدم.
ولی نمایندگی های معمولی حتی دسته دوم رو به جای نو میفروشن.(البته اینرو خودم به چشم خودم دو بار دیدم)
SONY XPERIA Z3
پس طبق گفته شما بهتره از نمایندگیهای مرکزی خرید کرد،دزستهنقل قول:
و یه سوال دیگه ،چرا کالای خریداری شده را روز بعد تحویل میدن؟
بلهنقل قول:
کالای خریداری شده رو تو تهران اگه قبل از ظهر بخرید تا بعدازظهر اگه سرشون شلوغ نباشه تحویل میدن.چون نمایندگی های مرکزی از انبارهای مرکزی حاشیه تهران کالا رو میفرستن،که زمانبر هستش.
SONY XPERIA Z3
شما میدونید نمایندگی مرکزی سامسونگ کجاست؟نقل قول:
مثلا چه مدلایی؟گیر میاد تو بازار.نقل قول:
منظورم تو فروشگاه ها و مغازه ها.
یه سوال دیگه.
میگید دست دوم رو جای نو میفروشن.
تو شیراز کسی میدونه کجا بخریم معتبر تره.سامسونگ و الجی
نهنقل قول:
ولی برید سایت سام سرویس.یا از 118 شماره روابط عمومی رو بگیرید و بپرسید.
SONY XPERIA Z3
اگه منظورتون SONY هستش،سری W9 و W8 و W7 و W6 و X9 و X8 تو مغازهها هستش.نقل قول:
SONY XPERIA Z3