ای بابا. زور تون میاد بگید کدوم سرویس !!!!!نقل قول:
آقا مهدی کدوم سرویس رو میگی سرعت پایینه ؟
Printable View
ای بابا. زور تون میاد بگید کدوم سرویس !!!!!نقل قول:
این داستانی که سرعت از ساعت 24 تا 4 خرابه حتی برای سرویس هایی که شبانه رایگان هم ندارند همینه.کلا داستان برای همه سرویس ها یک جوره.
من کاشمرم مخابرات اینجا میگه فقط طرح 9 و 13 شبانه داره ولی 2020 مشهد میگه همه طرح ها شش ماهه دارن شبانه به نظر دوستان ممکنه اینجا با مشهد فرق داشته باشه؟ چون شارژ و پنل ما هم همون گلدنته
واقعا که دیگه آخرشه ،من طرح 10 رو شش ماهه شارژ کردم .ساعت های یک ونیم تست کردم چه سرعت دانلودی داشت به 30 هم نمی رسید :n04: یعنی فکر می کنید این سرعت ارزش دانلود شبانه رو داره :n13:
سلام دوستان منم مجبور شدم از256 نامحدود به یه طرح دیگه برم.اومدم طرح شماره7 یعنی نقرهای3ماهه رو انتخاب کردم جالبه که زده10گیگ با27500که جمعش واسه 3ماه میشه82500که ازمن در حدود86هزاروخورده گرفتن .سرعت دانلودشم متغیره ونهایت 150 تو وقت اداری میرسه اونم فقط برا چند ثانیه.شب وروزش سرعتش فرقی نداره من یه فایل1200مگابایتی رو تو3ساعت دانلود کردم
حالا کسی میدونه کدوم طرحاش دانلود شبانه ایگان داره
از 4 به بعد چی میشه؟نقل قول:
آره همینجوریاست دیگه خیلی جالبهنقل قول:
جالبه من عمری هست که همین بعثت رو دارم سرعتم شب و روز نداره زیاد (شب 10 کیلو بایت کم میشه ) .نقل قول:
افت سرعت بطور کلی از یه چیز دیگه هم میشه :
سیم کشی ساختمون اگه ضعیف باشه تاثیر داره
اگر نازک باشه تاثیر داره
اینا رو از یه سیم کش که باز نشسته مخابرات هست سوال کردم.
امروز رفتم مخابرات میگه نمیشه سه ماهه ات رو 6 ماهه کنی . اقا قضیه این طرحهای نوروزی چیه که گذاشتن عوضی ها . میگفت نوروزی ها 6 ماهه اش شبانه داره اما طرح های معمولی کلا شبانه نداره . باز زنگ زدم 2020 میگه نوروزی ها کلا شبانه داره و طرح های معمولی فقط 6 ماهه به بالا .
منظور از نوروزی هاش همونهایی که نوشته برنزی نوروزی ، نقره ای نوروزی و ... و معمولی ها رو نوشته فقط برنزی ، نقره ای ، طلایی و ...
...ییدم ما رو به خدا با این پشتیبانیهاشون . به جان خودم راست میگن میخوان کلا اینترنت رو قطع کنن.
برو بابا . دیگه از سیم کشی ساختمون اگه باشه که باید سرعت روزانه هم بیاد پایین دیگه . یا کلا اگه از شرکت دیگه هم داشته باشی باید سرعت اون هم پایین باشه . در صورتی اکثرا اینطوری نیست . فقط محدودیت . چیزی جز محدود کردن ما دلیل این همه سرعت پایین و ... نیست . حتی گرونی هم دلیل نیست وگرنه طرح نامحدود رو حذف نمیکردن .نقل قول:
حالا انشاله مشکل شما که رفع شد یه زحمتی بکش یه تست اینحا بذار بخصوص آمار شبانه اش رو به ما بده (افت سرعتش چقدره مثلا یا واقعا رایگانه!)نقل قول:
نقل قول:
دو روز نمیزارن آب خوش از گلو ما پایین بره معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن که روز یه طرحو میزارن فرداش برمیدارن...
اینم از اون سامانه مزخرف گلدنت اول گیگ اضافه پلکای بود دیروز عوضش کردن باز حالا کردن پلکانی دوباره.
آره والا دوست عزیز منم گیج شدم کدوم از آخر شبانه داره والا اینا خودشونم نمیدونم.
اون خری که این تعرفه هارو گذاشته چرا مثله آدم حلو هرکدوم ننوشته شبانه داره یا نه؟اینا میخوان اینقد مارو اذیت کنن که از خیر اینترنت بگذریم.
دوستان واقعا شما فکر می کنید سرعت زیر 30 دانلود شبانه ارزشش رو داره ؟؟؟؟؟؟
سلام
من امروز حضوری رفتم طرف میگه همه طرح ها شبانه داره سه ماه هاشم داره :n08::n02: یعنی به ساز کی باید رقصید؟ :n29:
داداش خوبه که دو صفحه پیش گفتم ها(نمیدونم دقیق چند صفحه پیش بود ولی گفتم) بعثت 5-4 روز پیش از دوباره شارژ کردم.نقل قول:
ای بابا. زور تون میاد بگید کدوم سرویس !!!!!
قبل 4 سرعت بد ولی بعد از 4 واسه من سرعت فیکس 120نقل قول:
از 4 به بعد چی میشه؟
خوش به حالت. نه داداش دیگه کار از کار گذشته.مشکل از این چیزا نیست. مشکل از این بی..... مخابراته! همون روز های اول که تازه از مخابرات گرفتم، سرعت 120 بود و کم هم نمیشد. واقعا برو خدا رو شکر کن تا کم نشه سرعتت!نقل قول:
جالبه من عمری هست که همین بعثت رو دارم سرعتم شب و روز نداره زیاد (شب 10 کیلو بایت کم میشه ) .
افت سرعت بطور کلی از یه چیز دیگه هم میشه :
سیم کشی ساختمون اگه ضعیف باشه تاثیر داره
اگر نازک باشه تاثیر داره
اینا رو از یه سیم کش که باز نشسته مخابرات هست سوال کردم.
:n03:
پسر خالم طرح نقره ای گرفته 2 گیگ ترافیک 14000تومن امروز وصل شده بود رفتم خونشون ببینم چطوریه اول این که سایت های خارجی اصلا نتونستم باز کنم (تو حالت لودینگ میموند)در حالی که سایت های دولتی مثل مخابرات مشهد و بانک ملی رو راحت باز میکرد یه فایل از بانک ملی گرفتم سرعتش تا 200 کیلو رفت.بعد اومدم از فری گیت استفاده کردم که خیلی راحت سایتای خارجی با سرعت همون سایتای داخلی باز شد اما هر کاری کردم نتونستم چیزی دان کنم .یاد اینترنت ملی افتادم
یه چیز خیلی عجیبه برام اونجا می خواستم برم تو tvcenter صفحه پیوندها میومد اما الان خونه خدمون که بعثت دارم tvcenter بازه:n13:.
2030 اختلال داره شدید باز شارژ رو به حالت قبل محاسبه می کنه منظور پلکانی است.اگه رفتید به 2030 دیدین بعث هست و تمدید میشه و یا ... من که بودم فرصت نمی دادم.
این هم یک تست سرعت ساعت 1:30 بعدازظهر با طرح برنزی طرح 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من گفتم به طور کلی ! نگفتم که شبانه یا یه طرح خاص...نقل قول:
بعضی ها هستن (دیدم که میگما ) بعثت دارن ولی تو روز کلا 80-90 بیشتر نمیشه سرعت دانلودشون !
داغ کردیا :n02::n08:نقل قول:
برو بابا
پس مثل بعثت هست !نقل قول:
این هم یک تست سرعت ساعت 1:30 بعدازظهر با طرح برنزی طرح 10
اگه نمیدونستید که بدونید که این دنگ و فنگ ها فقط و فقط واسه مخابرات خراسان رضویه.
استان های دیگه علاوه بر طرح های دیگه حتی طرح های نامحدود رو هم ارائه میدند.
اومدند قیمت ها رو افزایش دادند.
طرح ها رو عوض کردن.
نامحدود رو حذف کردند.
دانلود شبانه رو به شرط و شروط گذاشتند
و...
ولی حتی 1 درصد هم کیفیت کارشون رو افزایش ندادند.
فقط کاری کردند که از ما پول بسولفند.
چوقوک رو رنگ کردند جای موکوسوتقی به ما فروختند.
من میگم که بریم به سازمان ملل و از دست مخابرات خراسان رضوی شکایت کنیم.:n08:بگیم دارند به ما ظلم میکنند:n27:
اگه شبانه رایگان میخواین برید بعثت بگیرید. بعدشم رایگانه اونم فقط از ساعت 6-1 مطمئنم. چون هروقت 10 دقیقه زودتر گذاشتم دان کنه از شارژم کم کرد. خداییش طرح بعثت خوبه روزانه اش که خوبه رایگان هم بین ساعت 6-4 سرعتش مثل سرعت روزش هست یعنی 120. توی همین دوساعت امروز 500 تا دان کردم.:n01:
داداش تو باغ هستی؟!!نقل قول:
بعثت تموم شد رفت !
دقیق از 12 تا 7 صبح رایگانه حالا شما بزار از 12:10 تا 6:50 که خیالت راحت باشه ...نقل قول:
این کارشون یه جور اخاذی هست ! یعنی چی 6 ماه به بالا رایگان داره ؟؟؟ خیلی مسخرس والا !نقل قول:
دانلود شبانه رو به شرط و شروط گذاشتند
بعثت عزیزم دوستت دارم ... همیشه دوستت داشتم و خواهم داشت ...:n12:
تست قبلا از طرح بعثت.
یادش بخیر اون زمان هنوز مخابرات دزدی نمیکیرد.
239 روز قبل :
و
و اما تست الان :
و
دوستان ناراحت نباشید اینا همه عوارض شانس منه،!! ما محلمون مخابرات adsl نداشت به محضی که دستگاه ها رو نصب کردن از همون روز این طرح های جدید اومد:n01:
ببخشید دیگه
قراره شنبه نهایی بشه و تحویل بدن adsl رو خدا بخیر کنه از شنبه - شاید کلا اینترنت کشور قطع بشه واسه چند ماه
دوستان اینترنت نامحدود 128 و 256 توی همه مخابرات ها الزامی هستش
من دیروز زنگ زدم مخابرات ایران در تهران بهشون گفتم چرا همه جای کشور نامحدود می دهن مخابارت مشهد نمی دهد
گفت پیگیری می کنیم
قانون مجلس هستش که باید اینترنت نامحدود بدهن
2دقیقه هم وقدتون را نمی گیرد زنگ بزنید مخابرات ایران بهشون بگید
دست این بی ناموس های که توی مخابرات مشهد پول ملت را بالا می کشن را رو بکنید
باتشکر
خوب شماره تماس رو بذارید تا ما هم تماس بگیریم :n16:
الان که اینجوری نیست.الان 11 گیگ میشه 38500 تومن. یعنی تا 5 گیگ رو 4 تومن حساب کردند واز ۶ گیگ تا 10 گیگ رو 3000 تومن و از 11 گیگ به بعد رو هر گیگ 2000 تومن.نقل قول:
یعنی اینجوری :
5x4200=21000
5x3=15000
1x2000=2000
======
38000
وای بچه ها.
دزد رو گرفتم. :n19::n19::n19:
مچ شون رو گرفتم.
ای نامردها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعد هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خودتون متوجه میشید.
وای به خدا این بول ها خوردن نداره.
من فردا میرم مخابرات تا یه چند نفری رو با آرپی جی به هلاکت بروسونم.:n23:
سلامنقل قول:
من با همه این شماره ها تماس گرفتم
یادتون باشد که جوری حرف بزنید که فکر نکنید دارید دورغ می گید و وقشنگ توضیح دهید
سلامنقل قول:
داداش این لینگ های که شما دادی مثل این لینگ هست
فقط این لینگ خوش اب رنگ هستش
طبق مصوبه مجلس و مخابرات نامحدود باید باشد
قیمت ها همشون درست هستش(تعرفه های اصلی مخابرات ایران در مخابرات مشهد اعمال شده است)دیگر تعرفه ها را خود مخابرات مشهد اضافه کرده
که می شه گفت راه دزدیشون توی این تعرفه های من دراودی خودشون هست
الکی هم نرو اونجا چیزی بگو صدات به جای نمی رسد
فقط اگر هم می روی اونجا بگو چرا کل کشور نامحدود اراع می کنند شما نمی کنید(با طراح الماس خامت نکند)
دوستان کار از کار گذاشته قیمت ها بالا هستش کاری نمی شه کرد
تنها کار فقط باید بهشون فشار بیاریم تا اینترنت نامحدود را اراع بکنند
نقل قول:
پس این قضیه شارژ پلکانی چی ؟
مگه قرار نبود اگه خواسته باشی 11 گیگ بگیری بشه 22000 تومن ؟
پس چرا الان میزنه 38000 تومن ؟:n04:
هر گندی هم میخوان بزنن مخابرات مشهد توش پیشتازه، لعنت به این دزدهای بی وجدان
من که شاید جمع کنم برم از تراشه سیب بگیرم. قیمتاش بهتره. میرم وقتی که دوباره طرحای مخابرات بهتر شد برمیگیردم :دی
سلامنقل قول:
دو روز پیش 11 گیگ می زدم 38 هزار می زد
دیروز 11 گیگ زدم زد بودش 23 هزار تومان
باز امروز 11 گیگ را می زنه 38 هزار تومان
شک نکن دارن دزدی می کنند 20 روز هم که سایتشون را خوب ابدیت نکنن و تمام تعرفه جدید را اعمال نکنند پول خوبی توی جیبشون رفته
برای چند روز اینده باید 11 گیگ را 22 تومان بدن ولی تا اون موقع به دلایل شیرپاک نخورده بودن بعضی هشون فعلا دارن از اون بدبدخت های که با پول بیشتری شارژ می کنند
سوع استفاده می کنند
مطمعنا اگه مشترکاش کمتر بشن دوباره سرویس هاشو به سلیقه کاربران یه سروسامونی میدهنقل قول:
هرکی امکانش رو داره از یک isp دیگه که بهتره بگیره تا روز به روز بدترش نکنن:n22:
WTF :n04:نقل قول:
آقا اینا دیگه کین ! ؟ شورشو مسخره کردن دیگه
همه با هم یکی بشیم یه تاپیک بزنیم ملت رو جمع کینم ببریم دم ساختمون مرکزی دست به کودتای 28 اسفندی چیزی بزنیم چطوره ؟ کفن سفیدش هم با من ! :n24::n25:
اگه خوب نیست به بهونه ی 4 شنبه سوری چند روز دیگه دم و دستگاهشون رو بیاریم پایین ..ها ... ؟ :n10::32:
حدود چند ماه پیش که سرعتا به گند کشیده شده بود این تاپیک رو زدیم و اعتراض کردیم سرعتا برگشت زنگ زدن به همه عذرخواهی کردن 20 روز هم به همه اضافه کردن.
حالا هم اگه باز متحد بشیم و اعتراض کنیم و بهشون فشار بیاریم حتی میتونیم قیمتا رو بیاریم پایین یا نامحدودو برگردونیم....
آره ولی یه ساعاتی اونطوری که گفتم شده بود ولی سریع درستش کردن.نقل قول: