من خودم اصفهانم ولی شاید این لینک به شما کمک کنه:نقل قول:
[HTML]http://www.mihanmarket.com/Shop.aspx?id=140[/HTML]
:20::20:
Printable View
من خودم اصفهانم ولی شاید این لینک به شما کمک کنه:نقل قول:
[HTML]http://www.mihanmarket.com/Shop.aspx?id=140[/HTML]
:20::20:
یک سری فروشنده ها اینجا قیمت خودشونو اعلام میکنند گفتم شاید به درد بخوره:
[HTML]http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=12377[/HTML]
:11: :11: :11: :11:
منم همین کارو میکنم که بازی اجرا نمیشهنقل قول:
سیستم میهنگه
مگر اینکه با گرافیک 64 بازی کنم
راهنمایی کنید
خواهش میکنم
شاید power option روی حالت پاور سیور هستنقل قول:
مطمین بشین روی حالت های پرفورمنس باشه
سلام
دوستان عزیز
فکر کنم اینجا جاش نباشه ،
اما کسی از دوستان می دونه که چه جوری ، می تونم با لپ تاپ و کامپیوتر ، همزمان از یه مودم (Asus AM604) استفاده کنیم و به نت وصل شیم،
یه سیم lan داره و یه سیم usb ؟
ممنونم
این چه وضع جواب دادنه !!!!!!!!!!! همون بهتر پستاتو تایید نکنن ، :5: بعد به من می گه ، اصلا اعصاب ندارم :32:از جلو چشمام خفه شو :31:نقل قول:
آخرین بارت باشه ها ها ها ... می کنیا !!! اصلا نمیاد بهت :21:
من ازت سئوال می کنم چه جوری می شه hidden شون کنم بدون پاک کردن ، تو می گی پاک کن !!!نقل قول:
چند بار بگم وقتی بک آپ گرفتی دیگه نیازی به اون درایو نیست و باید پاک بشه....
دوست من مودمت باید wireless باشه تا بتونی بطور همزمان هم با کامپیوتر هم لپ تاپ ، به اینترنت متصل بشید ...نقل قول:
اگه مدل ایسوسی که گفتی این باشه : می تونی اون کاری که می خوای انجام بدی ...
کد:http://www.parstele.com/net/?s=modems.am604g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
بلوتوث سیستم من مشکل پیدا کرده و وقتی میخوام چیزی بفرستم به مثلا بلوتوث موبایلم بلوتوث گوشی رو پیدا میکنه ولی این ارور رو میده!!
(ممکنه کامل توضیح بدید که دوباره مزاحم نشم و نپرسم و پست نزنم و...:31:)
ممنونمنقل قول:
نه این مدل وایرلس هستش ، اما برای من بدون وایرلس هست !
فکر کنم بشه ،
نیاز به تنظیمات داره ، که بلد نیستم!
تفاوت اندازه شارژر هارو دیدم گرخیدم :31:نقل قول:
شارژش پیدا شد شارژ 6090 اندازش 2 برابر 1155 بود :31::31::31:
با حالت power option اجرا مبشهنقل قول:
با حالت hight perfrmance اجرا نمیشه
مطمئنم رو حالت hight perfrmance هست
کسی mafia 2 نصب کرده ؟؟؟؟
نقل قول:
سلام.
خوب این چه کاریه؟؟؟
وقتی میخواین مانیتور رو خاموش کنید FNو F4 رو بزنید که مانیتور رو خاموش میکنه و میره برا مانیتور خارجی.
به همین راحتی.
نقل قول:
(دوستان لطفا در نظرات و پیشنهاداتی که میدین کمی تامل بفرمایید و بدون تحقیق صحبتی نشه که یه جون بخاد متضرر مالی بشه).
عزیز اینکه میفرمایید باید ببینید پشت باطری هردوشون چه اطلاعاتی نوشته و از جمله مقدار جریان کشی از آداپتور و ولتاژنامی ورودی که همان ولتاژ خروجی آداپتور می شود که اینو پشت آداپتور نوشته.
دقت کنید که این باطری ها از نوع اینفو لیتیومی هستند و به این راحتی ها صدمه نمی بینند اما همین باطریها با سیستم در ارتباط هستند دارای چیپهای ظریفی می باشند که اگر آداپتوری با جریان دهی بیشتر به آنها وصل شود باعث معیوب شدن آن میگردد .
اگر قرار بود هر آداپتوری رو به هر سیستمی بزنیم خوب بود دیگه.
من باطری موبایلمو به یه 100 ولت دی سی وصل میکردم و در 1 ثانیه اونو شارژ میکردم.:31:
که چنین نیست.
yas44co جان دستت درد نکنه اما این میهن مارکت بیشتر یه شوخیه تا یه سایت فروشنده.نقل قول:
من تا حالا چند تا کالا خواستم و تماس گرفتم و اونا گفتن ما نداریم و من گفتم خودتون قیمت دادین و اونا جواب میدن نه ما قیمت دادیم به نسبت ارزش دلار که بالا رفته گفتیم حتما این قیمتشه وگر نه الان نداریم.
کلا سایت رو پر کردن.
قیمتها هم همه نجومی.
آقا من خیلی گشتم ولی تا حالا رقیب جدی برای این غول hp 6090 پیدا نکردم.
لطفا اگه رقیب جدی داره که بتونه شکستش بده بگید؟؟؟؟؟:11:
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
راستی من الان تو سایت دیدم قیمت از 1.450 تا 1550 بود!!!!!!!!!!!
نمی دونم از کجا بگیرم؟؟
اصلا شاید بیخیال گارانتی شم.شما نظرتون چیه؟؟؟
---------- Post added at 02:49 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------
پایین ترین قیمتی که شما ازش دراین چنده؟؟؟؟؟آره میهن مارکت بهش اعتباری نیست.نقل قول:
ممنون
قیمت توی سایت میهن مارکت 1450 ولی تو لیست خود سایتی که این قیمتو داده 1.610زده!!
با درود
من اچ پي 6080 خريدم ديروز
يه نكته كه ذهنمو مشغول كرده اينه كه سقف گرمايي كه ميتونه داشته باشه و بيشتر از اون واسه دستگاه مضره چيه؟
من با اسپيدفن كه تست كردم موقع بازي تا هشتاد هم ميره
چون موقع خريد اين فروشنده خودشو كشت كه منو منصرف كنه و جنس ايسوسش رو بندازه بهم هي ميگفت خراب ميشه
ممنون جواب ميدن و اينكه اولين كارايي كه بايد انجام بدم چيه؟
ريكاوري؟ و ديگه؟
سلام :21:
یک مشکل :31::31::31:
امروز داشتم تایپ میکردم رو کلید های چپ و راست زدم انگار قاب دور دوکمه هاش شل هست و داره بلند میشه... :41:
دلیلش ؟ مال من اینطوریه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟ :13:
فردا میبرمش گارانتی احتمالان وایسم تا بهم بدن اش دیگه ؟ :27: پیچ سفت کردن که کاری نداره :31: ... البته گارانتی الماس هست :41::41:
خیلی ممنون عجب دردسری درست کردن برای ما :دینقل قول:
Email : behnoot[@]gmail[.]com
دوست عزیز توی 6090 نیاز به fn نیست با همون f4 مانیتور رو می شه سویچ کرد ولی بعد از 4-5 ثانیه ارور می ده که هیچ مانیتور خارجی پیدا نشد و دوباره مانیتور روشن می شه.نقل قول:
تنها راهش همون استفاده از نرم افزاره
دوست من شما می تونید یه کول پد براش بذاریدنقل قول:
من یه کول پد 9000 تومانی خریدم و وقتی که بعد از 4-5 ساعت بازی میام با اسپید فن تست می گیرم ، دما از 68 بالاتر نمی ره ...
کلا حداکثر دمایی که برای قطعات سیستم نرماله به این شکل هست :
cpu 105 , graphics 75 .motherboard 100
در مورد اینکه چب کارایی باید انجام بدی ، تو صفحات قبل دوستان مفصلا توضیح دادن ..
باید
اول با recovery Manager ، یه بک آپ بگیری ( 2 تا دی وی دی ناین یا 4 تا دی وی دی معمولی نیاز داری )
دوم از پوشه ی SwSetup در درایو c ، یه کپی یا رایت بگیری
سوم اگه دوس داری با برنامه ی Acronis Disk Director Home یه پارتیشن جدید ایجاد کن و البته اگه مایلی ، می تونی بعد از بک آپ گرفتن از درایو D که با نام recovery هست ، اون رو هم با اکرونیس پاک کنی ( البته فرقی نمی کنه که پاک کنی یا نه )
* قبل از مرحله سوم ، اگه کار گرافیکی سنگینی داری و ویندوز ارجینال خود لپ تاپ که نسخه home است جوابگوت نیست ، می تونی Ultimate نصب کنی ... البته به نظر برای اولین بارم شده تو عمرمون از یه ویندوز ارجینال استفاده کنیم بد نباشه !!!!
با سلام مارک رم لپتاپ 6090 اچپی چیه؟؟؟؟ ( سامسونگ؟--- میکرون تکنولوژی؟--ترنسند؟؟؟)
سلام دوست عزیزنقل قول:
گذینه ی 2 یعنی میکرون تکنولوژی صحیح است:20:
2 تا رم 4 گیگ داره
من بعد از اینکه بایوس رو آپدیت کردم دمای سی پی یو خیلی بالا میره بین 85 تا 90 .در صورتی که هیچ کاری باهاش انجام نمیدم ،نه بازی نه برنامه ای اجرا می کنم.فن هم مدام کار میکنه با سرعت خیلی زیاد.انگار که جارو برقی تو خونه روشنه.
چیکار کنم که برگرده به حالت اولش؟:2:
موقع روشن شدن del رو به بزنید بعد load کنید مثل روز اول بعد سیو کنید بیرون بیاین
یعنی delet + F9 +F10 = Save=Restart
یکی میتونه مشخصات دقیق قطعات داخلی (ذکر نام برند) این لپ تاپ رو بزاره
مثلا هاردش چه برندیه ؟
و اینکه امروز رفتم قیمت کنم دیدم 6091 تفاوتش با این در نداشتن بلوری هست اما 6091 یه امکانی داشت که میتونستی باهاش از طریق وای فای فیلم و موزیک رو به تی وی وای فای دار بفرستی و بدون هیچ سیم کشی تصاویر رو روی تی وی داشته باشه با صدا
درسته ؟
یعنی 6090 این ها رو نداره .شما مطمئن هستید؟نقل قول:
سلام ، من 6080 دارم ، فرقی ندارن : این مشخصات کامل :
CPU
Processor Name: Intel Core i7-2630QM
Original Processor Frequency: 2000.0 MHz
CPU Brand Name: Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
CPU Vendor: GenuineIntel
CPU Stepping: D2
CPU Code Name: Sandy Bridge-MB SV
CPU Type: Production Unit
CPU Platform: Socket G2 (rPGA988B)
Number of CPU Cores: 4
Number of Logical CPUs: 8
Motherboard
Motherboard Model: Hewlett-Packard 1657
Motherboard Chipset: Intel HM65 (Cougar Point) [B2]
Motherboard Slots: 4xPCI Express x1, 4xPCI Express x2, 1xPCI Express x8
PCI Express Version Supported: v2.0
USB Version Supported: v3.0
Mainboard
Mainboard Manufacturer: Hewlett-Packard
Battery
Battery Location: Primary
Battery Manufacturer: 13DP-SDI
Device Chemistry: Lithium-ion
Design Capacity: 55080 mWh
Design Voltage: 10800 mV
Memory # 1
Module Size: 4096 MBytes
Memory Type: DDR3 SDRAM
Memory Speed: 666.7 MHz (PC3-10600)
Module Manufacturer: Micron Tech.
Memory # 2
Module Size: 2048 MBytes
Memory Type: DDR3 SDRAM
Memory Speed: 666.7 MHz (PC3-10600)
Module Manufacturer: Hynix (Hyundai)
Processor
Processor Manufacturer: Intel(R) Corporation
Processor Version: Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
External Clock: 1333 MHz
Maximum Clock Supported: 4000 MHz
Current Clock: 2000 MHz
Video Card # 1
Video Chipset: Intel HD Graphics 3000 (Sandy Bridge GT2)
Video Card: Intel Sandy Bridge-MB GT2 - Integrated Graphics
Video Card # 2
Video Chipset: ATI RADEON HD 6770M (WHISTLER XT)
Video Memory: 1024 MBytes of SDRAM
Video Card: AMD RADEON HD 6770M [HP]
H.D.D
Drive Model: TOSHIBA MK7559GSXP
Drive Capacity: 715,404 MBytes (750 GB)
Media Rotation Rate: 5400 RPM
DVD Drive
Drive Model: hp CDDVDW TS-L633R - Lightscribe
Drive Type: DVD+R DL
Audio Adapter: Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B2]
Network Card: Realtek PCIe GBE Family Controller
Network Card: Broadcom 4313 802.11b/g/n
منبع : خودم + برنامه HWiNFO32 3.80
پولتون رو زیاد حروم نکنید .نقل قول:
کیفیت ساخت و قطعات سری 6000 عین هم هستند.
من خودم 6050 دارم و بیشترین کار رو ازش میکشم و نرم افزارهایی چون Catia و solid work که هم رندر میکنه و هم احتیاج به گرافیک داره و...
و هم اینکه بازیهای قوی نصب ردم دارم حال میکنم . مثل مافیا 2 و call of duty Black ops و...
در ضمن اگه dv6-6091 باشه که با ci3 هست و قابل قیاس با 6090 نیست . این لینکش [HTML]http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5068472.html[/HTML]
با سلام
من مدل 6090 رو یه ماه پیش خریدم اما الان یه مشکلی دارم.
اونم اینکه موقع بوت شدن ویندوز smart hard disk check error رو میده با زدن اینتر وارد ویندوز میشه اما تا سه دقیقه کلن ویندوز هنگه و بعد با یه ارور از طرف intel rapid storge تقریبا به حالت عادی بر میگرده.
اون ارورم مربوط به همون هارد هستش.
کسی میدونه مشکل رفع شدنیه یا اینکه باید هارد تعویض بشه؟
سلام.نقل قول:
من والا قیمت جدید ندارم چون حدود یه ماهه که 6099 دارم.
اما با این میهن مارکت خیلی به مشکل برخوردم و اذیت شدم.
یه دفعه یه جنسی رو اعلام میکنن و وقتی میخوای میگن نداریم و .....
در مورد گارانتی هم والا چی بگم.....
اونایی که گارانتی معتبر دارن تازه وقتی میری سراغشون دنبال یه ایرادی تو دستگاه یا تو حرفات می گردن که بگن این جز گارانتی نیست و تقصیر خودته حالا چه برسه به این که گارانتی درست و حسابی تو ایران نداره.
من که بدون گارانتی گرفتم هیچ موردی هم ندارم.
نقل قول:
سلام.
خوب خیلی خوشحالم که گرخیدی و این کار رو نکردی.:8:
فکر کنم خودتم موجه شدی که یه فرقهایی هست.:27:
امیدوارم موفق باشی و از این کارا نکنی.:31:
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما درست میگین.
یه دوستی تو رجیستری یه کلید برا این مورد ساخته بود که با fn+f4 جواب می داد .
حالا باید برم سراغش و بپرسم و بیام اینجا بنویسم.
مرسی.
این مدل که شما لینک دادین 6091ex هست که با 6091nr فرق داره !نقل قول:
6091nr دارای Ci7 هست و فقط بلوتوث نداره !
کد:http://www.shopping.hp.com/product/computers/notebooks/dv6tqe_series/rts/4/computer_store/LH593UA%2523ABA
از دوستان یکی لطف کنه بگه دیفالت تنظیمات Beat Audio Setting و قسمت Listening Exprience ، چی هست ؟
چون من دس کاری کردم ، صدا مطلوب نیست برام
ممنون
شما به قسمت Advanced settings برو بعد گذینه ی Reset رو بزن تنظیمات همه قسمت ها کامل به حالت اول بر می گردهنقل قول:
سلام بچه ها منم رسما به جمع شما پیوستم و دیشب رفتم گرفتم. :10:
من که 6080 از یه جای دیگه برداشتم به قیمت 1190 با گارانتی الماس از اصفهان فکر کنم خوب خریدم نه؟؟؟ انشاالله مبارکم باشه:27:
6090 رو هم با اون گارانتی خوب که قبلا گفتم الان 1395 میداد. اما اون گارانتی تعویض رو فقط برای 6090 میکرد هر کار کردم 6080 رو قبول نکرد. و بر عکس 6090 هیچ اشانتیونی برای 6080 نمیداد نمیدونم چرا!!! :41:
من که خدایی باهاش خیلی حال میکنم. البته یه چند تا تست سنگین هم از cpu گرفتم خیلی داغ شد ولی قدرتش هنوز دستم نیومده.
راستشو بخاین ترسیدم اخه کول پد نداشتم گفتم همین شبه اولی نزنم بپکونمش وقتی کول پد گرفتم نتیجه تست های بسیار سنگینو هم میزارم تا حال کنید....
نظرات من در باره این لپ تاپ: البته من بیشتر معایبش رو میگم چون کمتر گفته شده....
1. جای انگشت خیلی روش میمونه که البته با یه کلییر قابل حله.
2. شارژرش موقع شارژ خیلی داغ میشه.
3. اگه که سوکت شارژرش پشتش بود به نظرم راحت تر بود.
4. دامای سیستم نامساوی پخش شده سمت چپ داغ میشه ولی سمت راست وقی آب بزاری روش یخ میزنه :31:
5. من که با صداش خیلی حال کردم کی میگه کمه با JBL برابری میکنه کیفیتشو دیگه حرف نزنم بهتره .....خداست...
6. زاویه دیده صفحه نمایش خوبه با خیلی LED ها برابره ولی میتونست بهتر باشه.
7. داغیه سمت چپ هم تا حالا مناسب بوده ولی یه کول پد با فن متمایل به سمت چپ کاملا ضروریه. کول مستر خوب گیر نیاوردم وگرنه همون دیروز میگرفتم.
8. یه سری دوستان هم مثل این که با هاردش مشکل پیدا کرده اند خدا کنه برای ما پیش نیاد. یه جا hard disk protect داشت که روشن بود بهتر نیست خاموشش کنیم.
همون طور که میبینید اسم اینا رو نمیشه گذاشت مشکل.....
البته اینها نظر شخصیه و جای بحثی نداره...
چون من اگه بازم میخاستم لپتاپ بردارم همینو بر میداشتم.:40:
ممنون دوست مننقل قول:
اون قسمت رو خودم می دونم ، ولی listening Exprience به حالت اول برنمی گرده و تنظیماته خودمه همچنان !!!
لطفا یکی از اون قسمت عکس بذاره ، چون عدد نداره که بگید بهم !!!
ممنون می شم ..
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
رو دست من بلند شدی ، من خریده بودم 1260 !!! خوب با این قیمت می خواستی گارانتیه تعویض و اشانتیونم بده !! می خوای هماهنگ کنم جمیله ای چیزی هم بده باهاش :31: تعارف نکننقل قول:
مبارکت باشه و خوش اومدی :11:
قربونت
دوستان عزیز اینجا که 4 تا پارتیشن داره :18:کدومارو پاک کنم:
c 680Gb
hp-tools 100Gb
d recovery 14.5Gb
system 200Gb
جمشون که از 750 بیشتره:13:
این که اگه درایو ریکاوری رو پاک کنی دیگه توی بوت f9 نداری جریانش چیه پس چه جوری میتونیم بکاپ ها رو برگردونیم؟؟؟
دوستان منتظرم لطفا سریع و کامل و دقیق و...:11:
از 750 مگابایت بیشتره نه 750 گیگا بایت !نقل قول:
برا چی میخای پارتیشنا رو پاک کنی ؟؟؟:46: