نقل قول:
اینو نمیدونم به احتمال خیلی زیاد همونطور که رفیقمون پینوکیو گفت شما tvتو آپدیت کن چون tv این وسط هی داره قاط میزنه.و اگر نه سینما که درست میشه
Printable View
نقل قول:
اینو نمیدونم به احتمال خیلی زیاد همونطور که رفیقمون پینوکیو گفت شما tvتو آپدیت کن چون tv این وسط هی داره قاط میزنه.و اگر نه سینما که درست میشه
نقل قول:
ولی متاسفانه مودم تلوزیون هنوز برام نفرستادند گفتنداگه وایرلس میخواهی باید تا اخر اسفند صبرکنی ایا میشه بصورت افلاین ابدیتش کرد اگه امکان داره میشه بگی برنامه ابدیتش از کجا دانلود کنم متشکرم
1-نه دوست عزیز این مشکل همیشه هست
وارتباط نیز از طریق کابل اپتیک است
2-با این حال باز هم صدا بیس ساب زیاداست
نقل قول:
lمتشکرم از پاسخ گویی شما ولی
1-نه دوست عزیز این مشکل همیشه هست
وارتباط نیز از طریق کابل اپتیک است
2-با این حال باز هم صدا بیس ساب زیاداست
به نظر من سابوفرهای الجی به علت داشتن یک اسپیکر بزرگ در روی ساب صدای بیس ان زیاد است
منظور از - قابلیت Time Machine Ready) DVR) در مدل 57000 چی هست ؟ آیا منظور ضبط فیلمها بر روی usb هست ؟ و ایا این قابلیت رو داره ؟ هارد اکسترنال میشه به این تلویزیون وصل کرد ؟؟؟
فک کنم فقط از گیرنده دیجیتال میشه ضبط کردنقل قول:
هارد هم 100% وصل میشه
فقط یکی از دوستان یادمه گفته بود باید 500 گیگی یا بالاتر باشه؟!
1-تلویزیون رو آپدیت کن ایشالا مشکلت حل میشهنقل قول:
من تاحالا آفلاین آپدیت نکردم ولی میدونم که شدنیه
یه گوگل کن دستت میاد...از بچه های همینجا هم یادمه اینکار رو کرده بودن
2-اگه همه تنظیمات رو انجام دادی و بازم سابش اذیت میکنه
یه راه ساده هست البته من توصیه میکنم اگه فنی هستی و حال حوصله اینکارا رو داری انجام بدی
وگرنه ممکنه یه بلایی سرش بیاری
اون هم اینه که یه مقاومت برابر با مقاومت ساب ووفر به صورت سری تو ورودی ساب بزاری(مقاومت یا همون امپدانس ساب رو پشتش نوشته)
کار سختی هم نیست
یه سر مقاومت رو به یکی از سیمهای ورودی و سر دیگشو به ورودی ساب وصل میکنی
فقط باید توان مقاومت بالا باشه وگرنه زود میسوزه چون ساب توان زیادی مصرف میکنه
لطفا اگه نمیدونید اطلاعات نادرست ندیدنقل قول:
بله فرمت m2ts رو پخش میکنه
سلام من بالاخره نفهمیدم توتلوزیون هی بسیو تداخل وجود دارد یا نه اگه تو این تصویر ببینید می فهمید وجود داره فکر میکنید عیب از کجاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
رفیق آخه اینطوری که معلوم نیست.عزیز من وقتی عینک نزنی معلومه تداخل تصویر وجود داره
این تصویری هست که از تصویره 3 بعدی انداخته شدهنقل قول:
و به قول مهدی تا عینک نزنی نمیتونی سه بعدی ببینی
الان شما بگو دنباله چی هستی دقیقا تا بشه خیالت رو راحت کرد
سلام من دنبال چیزی نیستم فقط تو سایت FlatpanelsHDدر نقد تلوزیون lw65100 نوشته بود تداخل وجود داره اما خیلی کم و تداخل در این تلوزیون صفر نیست اما از هر تلوزیونی کمتر استنقل قول:
تداخل چی؟ متوجه نمیشمنقل قول:
خدمتت عرض کنم منظورم از اینکه دنبال چی هستی اینه که قصد خرید دارید؟
دنبال کسب اطلاعات هستید فقط یا ....
که بتونم در حد توان راهنمایی کنم
اون نقده 6500 تو فلت پنل ماله قبل از آپدیت هست و بعد از اصلاح الگوریتم و آپدیت نرم افزار تلوزیون
این اصلاحیه رو نوشتن و گفتن که سه بعدی در 6500 ( و 5700 ) بسیار بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سایت واسه فیلم سه بعدی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز پخش نمیکنه.
چرا الکی یه چیزی میگی؟
من 57000 دارم ولی نمیخونه .
بیا ببین .
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
نه عزیز . روی usb ضبط نمیکنه. باید هارد اکسترنال وصل کنی بهش.نقل قول:
اونم 500 به بالا . خالیه خالی.
خود تلویزیون فرمتش میکنه و آمادش می کنه.
راستی من 5شنبه زنگ زده بودم گلدیران برای BDplayer و باهاشون بحثم شد که چرا تو بازار یه دونه هم نیست و ...
و گفتم برای جشنواره و دریافت کارت هدیه اجباریش کردید
طرف برگشت گفت عجله نکنید جشنواره تا اردیبهشت91 ادامه داره
گفتم بگم دوستانی که قصد خرید دارن بدونن و عجله نکنن ( شاید تا اون موقع بیشتر پول جور کنن مدل بهتری بگیرن)
ممنون !نقل قول:
ولی اینم که پولیه دادا !
یه سایت رایگانی چیزی تو بند و بساط نداری بدی ما
دادا اینا که همش هندیهنقل قول:
تازه پولیم هست؟نقل قول:
خوب 10 تومن میدیم طرف 200 گیگ میریزه رو هارد دیگه کلی دنگ و فنگ دانلودم نداریم:31:
اون پایین لینک داره نوشته سه بعدی !نقل قول:
آره بابا پولیه همش.
در اولین فرصت بودجه برسه دستم همین حرکت رو انجام میدم.
می ارزه بابا . 10 تومن پول یه دونه بلوری هم نیست
10-20 تومنش مهم نیستنقل قول:
مهم هارد هست که داشته باشی
لامصب هارد گرون شده
آره خداییش رشد قیمت هارد از سکه بیشترهنقل قول:
من چون هارد گرون نمیتونم هارد بگیرم.ولی اینس ایته هم پولی نست فقط باید عضو باشی من گذاشتم از فردا شب همه ی فیلم و کارتونای سه بعدش رو دان کنم.کی میگه سه بعدی نداره دوستان یه چرخی توش بزنید
امروز رفتم تلویزیونهای ال جی رو امتحان کردم برای خرید
از نظر کیفیت تصاویر دو بعدی خیلی خوب بودن
از نظر سه بعدی 57000 در مقایسه با 65000 دارای تداخل تصویر بیشتری بود عمق تصاویر خیلی عالی بود
متاسفانه فرمت m2ts رو پخش نمیکرد که از نر من یه امتیاز منفی بود
شما یه بلوری پلیر بگیری فک کنم خیلی از فرمت ها رو پخش کنه که اینم که میگی شاملش بشه؟! ( البته تا جایی که من میدونم ساپورت نمیکنه!)نقل قول:
چی هست حالا این m2ts ؟!
راستی این تداخل که میگی منظورت چیه دقیقا؟
یه توضیحی بدی ضرر نداره
نقل قول:
رفیق پسیو تداخل تصویر ندارخ.این دو تنا tv هم فقط یه دو تا تفاوت دارن 57000:120 هرتز و کنتراست 8 میلیون ولی 65100:220 هرتز و کنتراست 9 میلیون.تداخل تصویر توی پسیو وجود نداره و این دو تا tv بقیه چیزاشون همش یکیه
مهدی جون 65100 - 240hz هست ، کلا برای پال 100 و 200 هستن و برای NTSC میشن 120 و 240نقل قول:
من متوجه نمیشم این دوستمون منظورش از تداخل چیه؟
یه توضیح بده این 2زاریه ما ام بیوفته
شما بلوری پلیر بگیر برای m2tsکد:امروز رفتم تلویزیونهای ال جی رو امتحان کردم برای خرید
از نظر کیفیت تصاویر دو بعدی خیلی خوب بودن
از نظر سه بعدی 57000 در مقایسه با 65000 دارای تداخل تصویر بیشتری بود عمق تصاویر خیلی عالی بود
متاسفانه فرمت m2ts رو پخش نمیکرد که از نر من یه امتیاز منفی بود
کلا برای پخش بهتره از بلوری پلیر استفاده بشه تا خود tv
m2ts همون فرمت دیسکهای بلوری هستکد:شما یه بلوری پلیر بگیری فک کنم خیلی از فرمت ها رو پخش کنه که اینم که میگی شاملش بشه؟! ( البته تا جایی که من میدونم ساپورت نمیکنه!)
چی هست حالا این m2ts ؟!
نقل قول:
همین سایه یا کراس تاک خودمونه میگه.ببخشید اگه تلفظ کراس تاک اشتباهه
این تداخل تصویر مثل درهم شدن تصاویر با هم بود مثل عکسی که دوستمون تو صفحه قبل گذاشته بود یا مثل تصاویری که چشم پزشکها برای امتحان میزان بینایی استفاده میکنن و شما چشمتون ضعیفه و به خوبی نمیبینید. من هر دو مدل 57000 و 65000 رو باه هم تست کردم با یک فیلم که همزمان پخش میشد . کیفیت 65000 خیلی بهتر بود تداخل تصویر داشت ولی کمتر از 57000 یعنی یک تصویر صاف با یک وضوح تصویر خوب نمی دیدم . عمق تصویر خیلی خوب بود فیلم legend of flight پخش میشد در بعضی صحنه ها هواپیما انگار که از صفحه تلویزیون به بیرون می اومد
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
من همه فیلمهای تبلیغاتی تلویزیونها رو از سایت demo world دانلود کردم کیفیت فیلمها فوق العاده و full hd و فرمت اونهاm2ts هستنقل قول:
راستش یکی از محاسن بزرگه سه بعدی ال جی و کلا تکنولوژی passive اینه که سایه یا همون کراس تاک و لرزش و پرش نداره
تو اکثره سایتها هم به این نکته اذعان داشتن
حالا شما چجوری تداخل یا سایه میبینی نمیدونم
من تا الان همچین مشکلی ندیدم
یه احتمال هست که شما چشمتون مشکل دوربین یا آستیگمات داشته باشه؟
در مورد m2ts هم باید بگم که نه تلوزیون و نه بلوری پلیره ال جی این فرمت رو پخش نمیکنن
نمیشه که بلوری پلیر m2ts پخش نکنه چون فرمت بلوری m2ts هست اگه پخش نکنه پس دیگه چرا بهش میگن بلوری پلیر؟کد:در مورد m2ts هم باید بگم که نه تلوزیون و نه بلوری پلیره ال جی این فرمت رو پخش نمیکنن
دوسته عزیز از رو بلوری که خوب مشخصه پخش میکنهنقل قول:
ولی الان بحث سره اینه که از رو هارد پخش کنه
و تا جایی که من تو نت سرچ کردم و تو فرومهای خارجی هم کسایی که پلیر های ال جی رو دارن
بحث هاشون رو دنبال کردم گویا پخش نمیکنه و اونا هم ناراحت هستن
حالا شما هم زحمت بکش یه سرچی بکن و نتیجه تحقیقاتت رو به ما هم بگو
ویرایش:اگر منظورتون از m2ts همون MPEG2 TS/PS هست باید بگم که پخش میکنه :)
این فرمتها ی Home Link Playable Content Format ش هستن:
DivX®/DivX HD, MPEG2 TS/PS, MPEG1 SS, XVID, MKV, AVI, WMA, MP3, AC3, AAC, JPEG, PNG
و این ها هم فرمتهای Video Content Formatش هست:
DivX®/DivX HD, MPEG4 AVC, HP@L4.1, MPEG2, HP@ML, SMPTE VC1, AP@L3, MPEG2, HP@ML, AVCHD, MKV
اینا هم Disc Playback Capabilityشهست:
Blu-ray™ Disc, BD-R/RE, DVD, DVD±R/RW, Audio CD, CD-R/RW
دوستان حالا يه راهي براي پخش فايل ايميج يا ايزوي بلوري سه بعدي از هارد بدون كانورت كردن معرفي كنيد
روی هارد قضیه فرق میکنه بلوری ها به دوصورت روی هارد هستند یا به صورت ایمیج ایزو یا به صورت فایل اصلی
ایمیج ایزو رو که فکر نمیکنم بلوری پلیر بتونه اجرا کنه فایل اصلی هم با اطلاعاتی که من دارم باید فایلهای قسمت PLAYLIST که به صورت mpls هستند اجرا کنید تا بلوری به درستی اجرا بشه در بلوری فایل اصلی m2ts هست ولی فایلهای اجرای m2ts فایلهای mpls هستند که در قسمت PLAYLIST هستند یعنی حتی اگه شما بتونید خود فایل m2ts رو هم اجرا کنید زیرنویسها و صداها و.... رو نخواهید داشت و به درستی بلوری اجرا نشده
برای خارج کردن ایمیج ایزو هم برنامه power iso به راحتی این کار رو انجام میده زیاد هم طول نمیکشه
من بلوری پلیر ندارم ولی دوستان که دارن امتحان کنند و نتیجه رو اعلام کنند
سلام دوستان
الان lg فول ال ای دی 42 اینچ تو بازار چی هست ؟ 8600 که خیلی کمیاب شده
ممنون
راستش فول ال ای دی فقط سایز 47 و 55 دارهنقل قول:
مدلی به نام 8600 من ندیدم
تو ایران یه مدل داره LW9500 که سه بعدی نیست و یه مدل هم LW98000 داره که سه بعدی هست
هر دو هم nano full LED هستن
و هر دو هم فقط 47 و 55 اینچ دارن
فک کنم منظور شما از 8600 همون 98000 هست چون اینه که کمیاب شده:46:
ممنون از پاسختوننقل قول:
داریم دوست عزیز 8500 یا 8600 42 اینچ فول ال ای دی
[QUOTE=baran77777;6837229]این تداخل تصویر مثل درهم شدن تصاویر با هم بود مثل عکسی که دوستمون تو صفحه قبل گذاشته بود یا مثل تصاویری که چشم پزشکها برای امتحان میزان بینایی استفاده میکنن و شما چشمتون ضعیفه و به خوبی نمیبینید. من هر دو مدل 57000 و 65000 رو باه هم تست کردم با یک فیلم که همزمان پخش میشد . کیفیت 65000 خیلی بهتر بود تداخل تصویر داشت ولی کمتر از 57000 یعنی یک تصویر صاف با یک وضوح تصویر خوب نمی دیدم . عمق تصویر خیلی خوب بود فیلم legend of flight پخش میشد در بعضی صحنه ها هواپیما انگار که از صفحه تلویزیون به بیرون می اومد
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
شما دوست عزیز درست می گید ودر سایت فلت بنل در بخش کیفیت تصویز lw65100بعد از ابدیت به ان اشاره شده است البته این تداخل از فاصله 1.5 کمتر مشهود است که چیز نگران کنده ای نیست خودم این تداخل را از فاصله 1 متری دیدم و خیلی کم است که در بعضی صحنه ها مشهود است البته سو تفاحم نشود من خدا یکی از طرفداران سینما 3 بعدی هستم
8600 مدل قدیمی هست و فکر نکنم الان در بازار پیدا بشه به جای اون 95000 هست که خیلی زیبا هست و کیفیت اون عالیه قیمتش هم مناسبه
در مورد فرمت m2ts تلویزیون ال ای سامسونگ و حتی یه گیرنده دیجیتال غیر معروف هم به راحتی پخش کرد عدم اجرای اون در این تلویزیونهای ال جی بعید بود چون فرمت بلوری و full hd هستن