سلام
به تازگی شارژ لپتابم سوت میکشه البته وقتی که وصل نیست .(وخاموش) ممکن مشکل براش پش اومده باشه .گارانتیش باز نبود وگرنه زنگ میزدم میپرسیدم
Printable View
سلام
به تازگی شارژ لپتابم سوت میکشه البته وقتی که وصل نیست .(وخاموش) ممکن مشکل براش پش اومده باشه .گارانتیش باز نبود وگرنه زنگ میزدم میپرسیدم
حسین جان از ترانسشه .... حساس نباش اگر نویزی که داره کمه ... اینطوره چون فکر کنم بهش فشار میاد و وقتی خوب بسته نشده باشه و هسته مگنتش شل باشه . اونجا هم برات باز و سرویسش میکنند
راه دیگه اینه که با یک ولت متر دیجیتال دقیقا اندازه بگیر ببین آمپر و ولتاژش در حال تغییره وقتی روشنه ؟ اگر تغییر میکنه باتری رو کمتر یک ماه می پوکونه !
ببر گارانتی بعد اینکه test failure بود
با سلام
من یه لپتاپ توشیبا دارم .
تا حالا ویندوزش رو عوض نکردم . حالا چند تا سوال داشتم
1-یه چند تا ایراد کوچیک بوجود اومده بود که میخواستم ویندوزش رو عوض کنم ولی شنیده بودم که چون ویندوز اونا اورجینال هست عوض نکنم بهتره . میخواستم دوستان نظرشون رو بگن.
2-برا تعویض ونیدوز میخواستم بدونم مثل کامپیوتر دسکتاپ هست یا فرقی داره چون شنیدم که یه سی دی هست که برا تعویض ویندوز لازم هست . اگه درست هست لطفا راهنمایی کنید که اون سی دی دقیقا چیه و کارش چیه و از کجا باید بگیرم چون من هیچ سی دی با لپتاپم ندارم
پیشاپیش متشکر م
قبل تعویض ویندوز حتما درایور هاش رو تهیه کن .نصب وبندوز هم هیچ فرقی با پی سی نداره البته اگه هاردش بازی در نیاره.نقل قول:
راستی شما اول کار بک آپ نگرفتی ؟!
سلام مسخواستم بدونم برنامه ای هست که بتونه سخت افزار رو چک بکنه وبگه که مشکل داره یا نه؟ مثلا باطری وهارد
ممنون
تشکر از راهنمایی شمانقل قول:
میشه بگید درایور چی؟ و درایورهاش رو از کجا تهیه کنم ؟ حجم اش چقدر هست میشه دانلود کرد؟
در مورد بک آپ هم نخیر بنده بک آپ نگرفتم میشه بگید از چی باید بکآپ میگرفتم و چطوری ؟
با تشکر مجدد
بلوتوث لپ تاپ من (Vostro 1510) مشکل داره.
نمی تونم با موبایل فایل ترنسفر کنم.
یعنی موبایل رو میشناسه و می تونه دیتا به موبایل بفرسته ولی در جهت عکس نمیشه
موبایل لپ تاپ رو میشناسه ولی قادر به ارسال اطلاعات نیست!
تنظیمات خاصی داره یا نه؟
سلام؛
اگر میشه dell network assistant ,license key رو اگه کسی داره بگه.مرسی.مدل 1525 inspiron
برای چه لپتاپی ؟نقل قول:
اول شما باید مدل دستگاه رو بگینقل قول:
برای بکاپ هم معمولا خود دستگاه نرم افرارشو داره
برای دریافت گزنه قرمز رو باید تیک بزنینقل قول:
این سیستم امنییتی برای جلو گیری از هک کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم نذاشت احتمالا آنتی ویروست جولشو بسته باید رو آیکون بلوتوث راست کلیک کنی و گزینه Receive a file بزنی تا یتونی فایل رو دریافت کنی
بیشتر توضیح بدهنقل قول:
میشه بگید مدلش رو از کجا باید بفهمم؟نقل قول:
با تشکر
زیر دستگاه یا پهلو های lcd میزنهنقل قول:
یک سوال: ِDell inspiron 1520 دارم. و روزانه از خود صبح تا شب خاموش نمی کنم و فقط استند بای میکنم.
این حالت برای سیستم بهتره یا خاموش و روشن کردن های متوالی؟
ممنون از شمانقل قول:
مدلش رو پیدا کردم
این بود: Tecra A7
Model no : PTA700_0ff007
حالا میشه بگید درایورش رو از کجا تهیه کنم؟
با تشکر
نقل قول:نقل قول:
ممنون میشم اگه جواب من رو هم بدید
بیش از 3 ساعت رو باید خاموش کنی ... لپ تاپ هم نیاز به استراحت داره چون استندبای پاور و باتری و هارد مشغول کارندنقل قول:
یک سوال: ِDell inspiron 1520 دارم. و روزانه از خود صبح تا شب خاموش نمی کنم و فقط استند بای میکنم.
این حالت برای سیستم بهتره یا خاموش و روشن کردن های متوالی؟
1- خوب ریکاوری کن ... ریکاوری ویندوز و برنامه های اوریجینال رو برمیگردونه و از بین نمیره ویندوز اصلش !نقل قول:
با سلام
1-یه چند تا ایراد کوچیک بوجود اومده بود که میخواستم ویندوزش رو عوض کنم ولی شنیده بودم که چون ویندوز اونا اورجینال هست عوض نکنم بهتره . میخواستم دوستان نظرشون رو بگن.
2-برا تعویض ونیدوز میخواستم بدونم مثل کامپیوتر دسکتاپ هست یا فرقی داره چون شنیدم که یه سی دی هست که برا تعویض ویندوز لازم هست . اگه درست هست لطفا راهنمایی کنید که اون سی دی دقیقا چیه و کارش چیه و از کجا باید بگیرم چون من هیچ سی دی با لپتاپم ندارم
پیشاپیش متشکر م
2- هیچ فرقی نداره ... بهتره ریکاوری و ویندوز اصلی رو نصب کنید چون درایور باهاش هست و در غیر این صورت اگر دیسک درایورهای مجزا ندارید به مشکل بر میخورید بخصوص برای نسخه غیر هماهنگ و یا اپگرید و دانگریدی! شما اول باید برای توشیبای خود دی وی دی ریکاوری تهیه کنید و بعد اقدام کنید :
کد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=37446
کد:http://209.167.114.38/support/TechSupport/TSBs/ALL/-TSB001019.htm
بهتره یه سرچ با نام ریکاوری توی تالار کنید مطالب مفید زیاد هستکد:http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/message.jspa?messageID=63286
نقل قول:
ممنون از شما
مدلش رو پیدا کردم
با تشکر
پست اول رو ببینید سایت های مربوطه هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190157
1- خوب ریکاوری کن ... ریکاوری ویندوز و برنامه های اوریجینال رو برمیگردونه و از بین نمیره ویندوز اصلش !نقل قول:
با سلام
پیشاپیش متشکر م
2- هیچ فرقی نداره ... بهتره ریکاوری و ویندوز اصلی رو نصب کنید چون درایور باهاش هست و در غیر این صورت اگر دیسک درایورهای مجزا ندارید به مشکل بر میخورید بخصوص برای نسخه غیر هماهنگ و یا اپگرید و دانگریدی!
بهتره یه سرچ با نام ریکاوری توی تالار کنید مطالب مفید زیاد هست
نقل قول:
ممنون از شما
مدلش رو پیدا کردم
با تشکر
پست اول رو ببینید سایت های مربوطه هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190157
با تشکر حالا اگه حداقل زمان کار نداشتن با لپ تاپ رو که در ان حالت به جای خاموش بهتره استند بای کرد رو هم بگیدنقل قول:
از توضیح تکمیلی تون ممنون میشم.
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
در مورد ریکاوری من تو فروم چیزی پیدا نکردم .اگه شما لینکی دارید لطفا بذارید.
1-یه سوالی که در مورد ریکاوری پیش میاد اینه که من باید قبلا بک آپ گرفته باشم تا بتونم ریکاوری کنم ولی من هیچ بکاپی ندارم.
2-در مورد دیسک درایوهای مجزا هم فکر میکنم منظورتون همون درایورهایی است که تو سایت توشیبا برا مدل لپتاپ من گذاشته است باشه . درسته؟
اگه من همه اون درایور ها رو دانلود کنم میتونم با خیال راحت ویندوز رو عوض کنم؟
3-در مورد ویندوز اصلی هم من فکر میکنم با توجه به اینکه سریالش رو دارم اگه دوباره نصب کنم باید بشه اصلش کرد درسته؟
با تشکر
من لپ تاپم vostro 1500 هستش میخواستم به تلویزیون وصلش کنم وفتم یه کابل گرفتم به اسم s-video که سوزناش با طرفی که به لپ تاپ میخورد مطابقت داشت وقتی وصلش کردم به tv هیچی نشون ندند!!!! باید کار خاصی بکنم؟!! یا کابلم باید جور دیگه ای باشه؟!!!
سلام دوستان.
در موردupgradeمیخواستم سوال کنم چه جوریه؟چون نمیخوام اطلاعات داخل هاردم بپره ؟ایا با اپگرید امکانش است؟هم ویندوزم مثل روز اول بشه و هم اطلاعاتم نپره؟
فکر کنم منظور شما ریکاوریه >ممکن اطلاعات بپره.یه بار سر من این بلا اومد چند بار امتحلن کنی دست مساد .نقل قول:
بله ویندوزت عین روز اول مییشه به شرطی که از هارد ریکاوری کنی .
هیچکی نمیدونه باید پیکار کنم؟!!!!نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
منتظر پاسخ اساتید هستم
سلام دوستان گل من یک نوت بوک Dell Inspiron 1525 دارم وو رمش 1 گیگ هست و دو اسلاد داره ایا هر اسلاد این نوت بوک 1 گیگ ساپورت میکنه یا 2 گیگ هم ساپورت میکنه؟
سلام.
شرمنده زیاد سوال میکنم..
Acer 4710 من بلوتوث داره ولی توی ویندوز ویستا وقتی می خوام درایور و نصب کنم مینویسه No Bluetooth Device دقیقا همین رو وقتی کلید بلوتوث روی کیبورد رو میزنم میده.
این به معنی اینه که لپ تاپ من بلوتوث نداره!!!!!
می خوام ببینم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاریه و از ویستا هست ؟؟؟
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من 60 گیگ اطلاعاتم را میتونم ریکاوری کنم؟تقریبا چند تا dvdمیشه؟چه نرم افزاری را نصب کنم تا برام از هارد پشتیبان(ریکاوری) بگیره؟شرمنده پرحرفی کردم.ممنون از راهنمایی شما.نقل قول:
باه با 2 گیگ مشکلی ندارهنقل قول:
بابا بیخیال یه کابل وصل کردن اینهمه درد صر نداره ثواب داره دفترچه دستگاهت رو بخونینقل قول:
از norton ghost V12.0 استفاده کنید فشرده سازی و رایت بروی دی وی دی اش عالیهنقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من 60 گیگ اطلاعاتم را میتونم ریکاوری کنم؟تقریبا چند تا dvdمیشه؟چه نرم افزاری را نصب کنم تا برام از هارد پشتیبان(ریکاوری) بگیره؟شرمنده پرحرفی کردم.ممنون از راهنمایی شما.
نقل قول:
اگر میخوای با دکمه راه اندازی اش کنی باید از درایور استاندارد خودش استفاده کنی ... از سایت خود ایسر برای همین مدل گرفتی ؟ چون به application های ایسر هم نیاز داره
باید اتومات بره ولی برای تنظیمات بیشتر اگر کارت گرافیک nvidia هست وارد nvidia control panel بشو ، از منوی view برو advanced و تنظیمات خروجی را در setup multiply display انجام بده :11:نقل قول:
1- اگر دل و سونی یا ایسر و توشیبا و ... بجز دل دارید با استفاده از برنامه recovery disc creator اونها ریکاوری بگیرید. این برنامه را در بخش all programs دکمه start menu پیدا میکنیدنقل قول:
2- به شرطی که بخوره می تونید ... باید تست کنید به عنوان یک قربانی !
3- بله میشه هرچند اکتیو شده نصب میشوند
سلام
نمیدونم چرا این برنامه Health Check کارش تموم نمیشه الان نزدیک یه روزه میخواد یه چیزیو تعمیر کنه هنوز تغییر نکرده؟ اصلا بدرد میخوره یانه ؟
ممنون
سلام بچه ها، يه سوال:
موس هاي بلوتوث همشون بايد ي رابط به usb هم همراشون باشه؟؟
منظورم اينه كه وقتي خود لپ تاپ بلوتوث داره موس هايي هست كه مستقيم به لپ تاپ وصل شه نه با رابط usb??
بله ... یک receiver همراهش هست که به USB میخوره و اون رو نیاز داره ... اون کار نمیشهنقل قول:
سلام بچه ها، يه سوال:
موس هاي بلوتوث همشون بايد ي رابط به usb هم همراشون باشه؟؟
منظورم اينه كه وقتي خود لپ تاپ بلوتوث داره موس هايي هست كه مستقيم به لپ تاپ وصل شه نه با رابط usb??
سلام.
تبدیل خروجی مانیتور به ورودی برای tv هست تو بازار؟ میخوام 1310 بگیرم، شنیدم خروجی tv نداره.میخوام ببینم با تبدیل میشه به tv وصلش کرد یا نه.
در ضمن یه سوال دیگه این پورتها کارشون چیه؟
1. HDMI
2. fire wire(IEEE 1394a)
3. RJ45 ethernet port