نقل قول:نقل قول:کوروش جاننقل قول:
Iluv مارکیه که الان تو بازار هست و جنسش بد هم نیست ولی من خودم iprot خریدم
Printable View
نقل قول:نقل قول:کوروش جاننقل قول:
Iluv مارکیه که الان تو بازار هست و جنسش بد هم نیست ولی من خودم iprot خریدم
یک سوال در موردن برداشتن اسمارت کاور ( پلی اورتان) دارم. اسمارت کاور رو باید کامل برداشت یا میبرنش پشت در هنگام استفاده؟
یعنی کاربرد دوگانه داره برای پشت و رو؟ احساس میکنم بیشتر برای تکیه گاه کاربرد داره تا محافظت. یک کیف 10-15 تومنی بیشتر بدرد میخوره بنظرم. البته دیگه خریداری شده ولی خب...
سلام برنامه های شاخ ios چیه که همه میگن apple apple که واقعا به درد یک کاربر ایرانی بخوره که سیستم عاملای دیگه نداشته باشن که وقتی میخوای بگی apple به خاطر اسمش نباشه؟؟؟؟؟ :20:
سلام بچه ها .
آقا عماد از شما ممنونم که زحمت میکشی و به بچه ها کمک میکنی.
من بعد از آپدیت به 5.01 و جیلبریک فقط یه بار یه آلبوم رو توی اپ golden ear کپی کردم و هیچوقت ایپدم با آیتیونز سینک نکردم و بک آپ نگرفتم .
الان که میخوام یه سری اپ جدید بریزم رو آیپدم تو مرحله Back up گرفتن میمونه و دیگه جلوتر نمیره . جای save شدن بک آپ رو هم عوض کردم بازم درست نشد.
آخرین ورژن آیتیونز رو هم دارم .
ممنون میشم اگه راه حلی بهم پیشنهاد کنید.
سلام امین جاننقل قول:
خواهش میکنم
دوست گرامی برای رفع این مشکلتون یک بار آیتیونز رو از تو کامپیوترتون کامل پاک کنید و آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید
مشکلتون حل میشه
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
میتونید از اسمارت کاور به عنوان استند در هنگام تایپ کردن استفاده کنید یا میتونید اسمارت کاور رو به یک سطح فلزی متصل کنید ( به وسیله آهن ربای اسمارت کاور ) مثلا به یخچال و فیلم ببینید :20:نقل قول:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
برنامه شاخ که زیادهنقل قول:
شما بگو چی می خای ؟
سلام ممنون از جوابت من که اطلاعی ندارم دارم بررسی میکنم حالا اگه شما مورد خاصی به ذهنتون میرسه بگین ممنون میشم :20: میخواستم ipad بخرم ولی با قیمت الانش و اومدن سامسونگ 7.7 و 10.1 به شک افتادم ... محدودیتای apple هم شده بلای جون مااا ...
جدی میگی و یا مسخره میکنی:2:نقل قول:
تناقض توی حرفهای شما موج میزنه
اولا بگید در چه زمینه ایی و با چه قیمتی حدودا چون مثلا در زمینه موسیقی135 دلار قیمت یک نرم افزار حرفه ای هستش که البته قیمتهای پایینتر هم داره 35 دلاری :31:یا مثلا نرم افزار مخصوص عیب یابی و تعمیر خودرو میخوای و یا نرم افزاری برای چک کردن هواپیما برای پرواز! و با همین فوتوشاب هم هستش و...
دوما یا شما اینقدر پولدارید که میتونید چند هزار دلار نرم افزار حرفه ای الکی و بدون کار کردن باهاش مثل ویندوز بریزی پس خوش به حالت:31:
و یا میخوای جیلبریک کنی:27:که در اونصورت دیگه محدودیتی ندارید:21:
سوما شاید بخوای همه را رایگان بدون جیلبریک بگیری که در سطح شما نرم افزار زیاده برایت البته
یاد یک خاطره افتادم
همسایه ما رفته بود گوشی htc دیزایر خریده بود گفتم چرا ایفون4و یا4s نخریدی؟
گفت محدودیت داره!:18::27:
گفتم چه محدودیتی:18:
گفت نمیشه توش عکس ریخت و گرفت:27: خدایش تا یک هفته فکم درد گرفته بود:18:آخه وقتی ویندوز7 دستگاه را اصلا به عنوان یک دوربین دیجیتال میشناسه:31:و راحترین چیز دیدن عکسهای آیپد در pc و ریختنشونه که بدون آیتونز هم میشود دید
در ضمن خیلی از فرومهای به اصطلاح مخصوص آیفون را دیدم که مدیراشون فقط دارند از بی اطلاعی کاربرا کمال سوء استفاده را میگند مثلا برای sms زدن حتما جیلبریک کن:18:هیچ راهی نداری جز اینکه پول بدی و...:27: در حالی که بدون جیلبریک هم میشود با نرم افزار رایگان
برای همین جایی که اسمی از جیلبریک بیاد من نیستم:31: معنی نداره وقتی هنوز نمیدونند چه کارهایی را بدون جیلبریک میتونی انجام بدی بیای و اعصابت را در درجه اول و دستگاه را در درجه دوم خورد کنی که چی؟بعضیها پول ازجیلبریک شما در بیارند:2:
در ضمن چند وقت پیش ویندوز را عوض کردم و تمام نرم افزارهام هستش هنوز :21:
خیلی راحتتر هم میشه تمام نرم افزار ایپد را بریزی تو pc با save و...البته که بدون جیلبریک
خود من روزهای اول برای طبقه بندی و فولدر بندی عکسها و رمز عبور اختصاصی برای هر عکس و... رفتم یک نرم افزار رایگان چند مگابایتی گرفتم
هر چند سرعت عالی نرم افزار پیشفرض خود آیپد یک چیز دیگه است
نمیدونم این محدودیتها چی هست که فقط اونها که ایپد وایفون و ایپاد تاچ ندارند بهش برخورد میکنند:27: دقیقا کدوم محدودیت :21:
قیمتها هم نترس سامسونگ کپی کار لوح کهکشان :31: و ایپد2 همه جای دنیا یکقیمته و اینجا هم پارت سامسونگ جدید بیاد همون قیمت آیپد2 و بیشتر خواهد بود
رضایت کاربرای دنیا از محصول مهمه که اپل روی 90 درصد و بالاتره
آقا تو این تاپیک اصلا نباید از اپل بد بگی چون کاربرای تعصبی زیاد داره:31:نقل قول:
که اینجوری جوابت رو میدن
بند خدا یه محدودیت نوشت ببین چه قدر ---- شعر بهش جواب داده:31:
الان واسه منم کلی جواب مینویسه
این محدودیت ها که میگید در واقع ضعف خود ما هستند. خیلی از سرویس ها و امکانات اپل نیاز به اینترنت پرسرعت (که حداقل امکانات کشورهای اروپایی و آمریکائیه) دارند، در ضمن تحریم های سیاسی هم به این ضعف ها اضافه کنید.نقل قول:
الان هم به جز آیپد قیمت همهی جنس ها بالا رفته.
تا این لحظه تنها برندی که تونسته استفاده واقعی از تبلت رو واسه کاربرها فراهم کنه اپل بوده. چندصدهزار برنامه توی فروشگاه اپل هست که فقط و فقط مخصوص تبلت نوشته شده. ولی توی سیستم عامل ها و برندهای دیگه توجهی به این موضوع مهم نشده و علاوه بر اینکه تعداد برنامه های مخصوص تبلت خیلی کمه، همون تعداد برنامه های تبلت هم در واقع هیچ تغییری نسبت به برنامه های موبایل نکردن و به قول معروف کش اومدن تا با سایز بزرگ صفحه تطابق پیدا کنند.
بیشتر تبلیغاتی هم که بر علیه آیپد میشه ضعف های ظاهری توی مشخصات بلااستفاده (فرکانس سی پی یو، مگاپیکسل دوربین، پورت USB و...) هست.
نقل قول:
:21: محدودیت ارسال فایل bluetooth .... اها شما ipad گرفتی برای اینکه ماشین تعمیر کنی یا هواپیما بفرستی هوا یا شایدم میخوای بری باهاش ماه :27: من منظورم این برنامه ها نبود :11: برنامه هایی که به درد همه بخوره
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
هه هه من سرم درد میکنه برای کل کل :21: دیگه بالاخره میخوام انتخاب کنم این حرفا بهم کمک میکنهنقل قول:
نقل قول:
خوب منم از همین میترسم دیگه وضع اینترنتم که اینجوری... این فروشنده ها هم که جای صحبت نداره... عزیز من تو بگو چند میلیون برنامه وقتی به کار ادم نمیاد خوب به چه دردی میخوره :41: اتفاقا اینا که گفتین ضعف نیست به نظر من...
هر کدوم رو که بهتر دونستید بگیرید. به هر حال واقعیت همینه و محدودیت هایی که ما برای آیپد میشماریم مثل پورت USB و ارسال فایل با Bluetooth رو همه جای دنیا دارن باهاش کنار میان چون اصلا نیازی بهش ندارند. بحث قیمت هم که خودتون بهتر میدونید که مسائل سیاسی و اقتصادی زیادی پشتش نفهته هست :دی.نقل قول:
خوب منم از همین میترسم دیگه وضع اینترنتم که اینجوری... این فروشنده ها هم که جای صحبت نداره... عزیز من تو بگو چند میلیون برنامه وقتی به کار ادم نمیاد خوب به چه دردی میخوره اتفاقا اینا که گفتین ضعف نیست به نظر من...
میشه مثال بزنید کدوم برنامه آیپد به کار آدم نمیاد؟
نقل قول:
سلام ممنون از اینکه بدون تعصب جواب میدین و با احترام :11: اگه برنامه میخواست به کار کسی نیاد که ساخته نمیشد من منظورم این بود که همش که به کارمون نمیاد فقط ما از تعداد محدودیش استفاده میکنیم که بقیه سیستم عامل ها هم داره... بیشتر استفاده ی من وبگردی . سایت اجتماعی . موزیک . بازی و ... که تبلتای دیگه هم نیاز منو برطرف میکنن... حالا شما یک برنامه بگو ios داشته باشه android نداشته باشه که خیلی برای شما مهمه :20: همین htc hd7 که bluetooth نداره دیگه کی میره بخره :41: راستی از طریق wireless هم نمیشه فایل به اشتراک گذاشت یا انتقال داد؟؟؟؟
تعصب کجا بود :18:آخه نیست که نوشتن زحمت نداره!فکر کردن نداره!وقت تلف کردن نداره!نقل قول:
جوابت یک خطه با ایپدکار کن تا تفاوت را احساس کنی:21:
آره گفتی و منم باور کردم:31:نیست که تبلت 7.7 اینچی را با نصف مساحت کاملا میشه با یک 9.7 اینچی مقایسه کردش:27:نقل قول:
یا یک تبلت 200 دلاری را با 400 دلاری:27:
اگه تبلت میخوای برای همه کار برو آیپد بگیر ولی برای تفریح و وهزینه کم برو تبلت کیندل فایر را برای آمازون بگیر
برای برنامه نویسی هم برو ASUS بگیر:31:
اون موقع که من ایپد2 خریدم قیمت سامسونگ حتی گرانتر هم بودش:31: منتها اونقدر اندروید تعصبی بی تفکر داره که میرفتند میخریدند
اگه من میدونستم قیمت دست دوم اون هم جنسی مثل اپل که دست دوم ایپد را 60 دلار بدی فروشگاه اپل برات نو تحویل میده:21: اونقدر تو ایران اختلاف داره میرفتم دست دوم میخریدم:18: نو و دست دوم ایپد 100 هزار تومان هم اختلافش باشه چون آنچنان فرقی ندارند دست دومش ارزش بیشتری داره
ایپد جدید را هم چند ماه دیگه سر فرصت با افت قیمت چند صد هزارتومانی نو + چند صد هزار تومانی دست دوم میخرم:31:کلا اندازه یک ps3 صرفه جویی میشه:31:
ضعف اندروید اینه که هر نرم افزاری که میریزی باید کل بدنت بلرزه که ای وای ویروس نباشه:13:نقل قول:
خوب منم از همین میترسم دیگه وضع اینترنتم که اینجوری... این فروشنده ها هم که جای صحبت نداره... عزیز من تو بگو چند میلیون برنامه وقتی به کار ادم نمیاد خوب به چه دردی میخوره اتفاقا اینا که گفتین ضعف نیست به نظر من...
تو ایپد اصلا ویروسی نداره
ضعف اندروید اینه که با انتی ویروس و فایروال و... که سیستم را هم فوق العاده کند میکنه هم در امون نباشی
درios سیستم همیشه سرحال و مثل روز اول هستش
ضعف اندروید اینه که صدتا فروشگاه داره با مجموع یکصدم نرم افزار پولی و یکهزارم نرم افزار مجانی و اکثر برنامه ها هم پولی هستش :27:
ولی تو ios یک فروشگاه با این عظمت و تعداد چند هزار نرم افزار رایگان برای هر رده و...
ضعف یعنی تاخیر زیاد توی کشیدن یک خط ساده در اندروید
در ios تفاوتی با یک تخته نقاشی ندارد
:5:ضعف یعنی اندروید :5:تا شما با جستجو برای مشکلاتش به گوگل غیر مستقیم کمک کنی :13: پس هیچ وقت اندروید کامل و بدون ایراد و مشکل نخواهد شد
اپل نمیاد رو اعداد کار کنه و مخ مشتری را بزنه بعدش هم...
همین دوربین 5 مگاپیکسلی بسیار بهتر از خیلی از 8 مگاپیکسلیها کیفیت داره و جزو کیفیت بهترین 8 مگاپیکسلی میشود
دوربین ایپد2 من 0.7 مگاپیکسل بیشتر نیست :31: اگر به اعداد بود که کیفیتش میشد برای 2001 که!ولی تو نور کیفیتی در حد 3 مگاپیکسل از بیشتر تبلتهای دیگه داره
زمان تاخیر صفحه نمایشش چندین برابر بهتره
تاچش اونقدر قویه که با محافظ با بیشترین قطر و 2 برگ دستمال کاغذی روش هم بهتر از از رقیبانش میگیرد
سرعت اونقدر بالا است که اصلا حس نمیکنی کاری در حال پردازش است! و انگار یک کار طبیعی در حال انجامه .
اونقدر کار کردن باهاش راحته که از بچه 5 سال پاینتر بگیر تا ادم دم مرگ هم میتونه باهاش کار کنه
تفاوت سیستم عاملی که ios با اندروید تفاوت مرگ و زندگیه
من که 1000 برابر لبتاپ لذت میبرم و دیگه اصلا اعصاب کار کردن با وسایل اشغالی مثل لبتاپ را هم ندارم حالا خود اپل هم مک بوک ایر داره ولی من تبلت آیپد را به مک بوک ایر هم ترجیح میدم 10 برابر
اگه ایران فروشگاه اپل داشت که دیگه هیچ غمی نداشتیم منتها انگار حتما باید 5 ماه از معرفی بگذره تا قیمتها حقیقی بشود متاسفانه:41: و در بدو ورود ارث باباشون را هم روش میکشند و می دهند بدبختانه:41: سعی کنیم انقدر جملات منفی نگیم:31:با خودمم اول از همه:31:
مثلا بگیم خوش به حالمون که 5 ماه دیرتر از همه جا میخریم:18::31::2:
با کمال احترامنقل قول:
هه هه من سرم درد میکنه برای کل کل :21: دیگه بالاخره میخوام انتخاب کنم این حرفا بهم کمک میکنه
کل کل ممنوع
این 4 موردی که شما اشاره کردید از روز اول جزء اهداف ساخت آیپد بودند:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و iOS بهتر از هر سیستم عامل دیگه ای روی تبلت این نیازها رو برطرف میکنه. مثلا در مورد توییتر، این نسخه اندروید هست:
و این هم نسخه iOS:
قضاوتش با خودتون! :20:
از لحاظ بازی که از قدیم الایام، iOS حرف اول رو میزنه. تفاوت به حدیه که بسیاری از توسعه دهندگان و شرکتهای بازی سازی محصولاتشون رو یا فقط برای iOS ارائه میدن یا بعد از چندین ماه اختلاف، نسخه اندروید رو منتشر میکنند.
انتقال فایل از طریق Bluetooth با جیلبریک کردن دستگاه ممکن هست. ولی در حالت عادی امکان انجام این کار نیست.
این که میگید تبلتهای دیگه نیاز شما رو برطرف میکنند درست نیست. ممکنه از لحاظ ظاهری بقیه هم این امکانات رو داشته باشن ولی مهم ترین مسئله کیفیت ارائه هست.
شوخی بود :31:نقل قول:
انتقال فایل از طریق بلوتوث برای خیلیا اصلا مهم نیست و حتی در صورت جیلبریک شدن سیستم هم باز درصد بالایی از افراد هستن که استفاده خاصی از بلوتوث نمیکنن مگر در صورت لزوم که برنامه ای لازمش داشته باشه
در کل اپل بیسش رو این نیست که برای شما دستگاهی رو بسازه که دورش پر سوراخ باشه ک شما هر دستگاه دیگه ای رو دیدید بتونید بهش وصل کنید
بنظر من حتی بیشتر سوراخ های کنونی(((شاید آوردن اسم سوراخ بجای پورت مناسب نباشه))) اپل میتونست یه سری سیستم های جامع مثل WIDI قرار بده تا هم در هزینه و هم در شیل بودن ظاهر صرفه جویی بشه
بهر حال همیشه اپل سعی کرده که به نوعی متمایز باشه از بقیه و یه نکته ی دیگه ای که مد نظر هست شاید در طول یه مدت خاص یه کمپانی مدل های مختلفی از یه سیستم رو ارائه بده ولی همیشه میبینیم که سالی چند تا لپ تاپ 1 دونه گوشی و 1 تبلت و .... همه رو اگه ببینید میبینید که محدود هستن و این نشون میده که اپل داره به کیفیت محصول ک میکنه نه به کمیت و پر کردن بازار
دو سه سال پیش ارزون ترین لپ تاپ های بازار لپ تاپ های سونی بود و الان گرونترین ها ماله سونی هستش
یه زمانی هیچکی اپل نمیخرید و یادمه من 800 تومن دادم سری دومی که N95 وارد بازار شد من خریدمش و همون موقع از برند اپل هم محصولاتی تو اار بود مثل 3g ولی هیچ فروشنده ای اونو تو دسترس و جلو مشتری نمیگذاشت تو همه دنیا همینجور بود و تکنولوی تو دست عده ی معدودی بود
برای همین استیو اومد apple store رو زد و امکان امتحان کردن محصولات رو هم فراهم کرد حتی اگه قصد خرید نداشته باشید
این شد که اپل به اوج رسید و تو اوج موند ون کیفیت رو مد نظر قرار داد
.
.
به اوج رسیدن کار مشکلی نیست...تو اوج موندن مشکله
.
اپل هر چیزی ارائه میده باید حساب شده باشه تا بتونه تو اوج بمونه وگرنه 1 خطای کوچیک میتونه اپل رو پرت کنه به اعماق
امید میره در اینده ای نزدیک شرکت های دیگه هم وارد بازار بشن که تبلت تولید کنن ولی نه با سیستم عامل های اندروید یا ویندوز بلکه با سیستم عامل ios
فک میکنم اپل به جایی برسه که کارش فروش تکنولوی باشه بجای اینک خودش مستقیم در عرصه رقابت دخیل باشه
ثل شرکت های تولید کننده پردازنده و گرافیک
از همه ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین :11:
کلا یکی از دلایل موفقیت (= پول در آوردن) اپل اینه که هیچ وقت این کار رو نمی کنه. از دید اپل نرم افزار (OS X, iOS, ...) وسیله ایه برای فروش سخت افزارهاشون و این کاریه که ایده آل انجام می دن (نرم افزارهایی که کاملا ایده آل سخت افزارشونه). به قول استیو جابز از Alan Key:نقل قول:
People who are really serious about software should make their own hardwareلایسنس کردن نرم افزار برای سخت افزار سایرین راه سود ده ای نیست، همونطور که الان گوگل از اندروید سودی کسب نمی کنه و حاشیه سود مایکروسافت از ویندوز هم در سال های اخیر پایین اومده (الان مایکروسافت از فروش Xbox 360 و Kinect بیشتر از فروش ویندوز سود کسب می کنه). در حقیقت حاشیه سود اپل و اینه الان داره با 9 درصد سهم فروش موبایل دنیا، 75 درصد از سهم سود دنیا از موبایل رو می بره نشون می ده چرا این مدل موفق ترین مدل فعلی صنعته.
اینکه اپل جایگاه مستقیم خودش در عرضه محصولات رو هم به سایرین بده هیچ وقت اتفاق نمی افته. اپل به همه یاد داد که هر چقدر پشت صحنه قطعات اولیه و نرم افزار و IP درست کنی در نهایت سود اساسی (درآمد، ذهنیت کاربرها، محبوبیت برند و نفوذ در دنیا) رو اون کسی می بره که محصول نهایی رو تحویل کاربرها می ده. خیلی ها دوست دارن اپل تبدیل به یه مایکروسافت جدید بشه، ولی این اتفاق نمی افته.
1 سوال دارمنقل قول:
چرا این مدل موفق ترین مدل فعلی صنعته.
شما چه چیزی رو ملاک قرار میدید برای خرید یه گوشی موبایل ؟
قیمت ؟ امکانات ارقام نوشته شده تو detail کالا و یا ریزومه طولانی یه دستگاه یا نه !!! آیا شما نیازخودتونو میسنجید و دستگاهتونو انتخاب میکنید ؟؟؟
فک میکنی اون اون 9% چجوری شده 75% واقعا فک میکنی این مه آدم که دارن محصولات اپل رو میخرن آیا فک کردی وقتی دقیقه ای 99 تا آیپد فروش میره!!!(((این عدد توی کریسمس اتفاق افتاد))) آیا همه دستاه های فروش رفته واقعا نیاز کاربرا بودن ؟؟؟
خیلی هستن مک بوک دارن ولی اون جوری که از سیستم عامل مایکروسافت سر دریارن بلد نیستن با اون کار کنن و صرفا جهت لوگو و ظاهرش اونو خریدن
بهتره برگردیم به همون زمانی که اپل تبلیغاتشو برای کالاهاش در سطح کلان اعلام نکرده بود آیا اون موقع هدف از خرید کاربری بود یا ظاهرش ؟؟ تا همین چند سال پیش تو ایران هیچکی اپل رو نمیخرید چرا ؟؟؟ همه میگفتم بدرد تو نمیخوره و امکاناتش بیشتر از اون چیزی هست که تو نیاز داری ولی الان طرف رفته خریده در حد یه n73 nokia هم ازش استفاده نمیکنه
من فک میکنم تنها 40 50 درضد از 75% کاربردی هستش و بقیه بخاطر طراحی و قیمتش هستش!!!
دقت کردی prime asus چه قیمتی داره ولی ipad 2 با ثبات چه قیمتی رو برای خودش ثبت کرده ؟
یکی از دلایل موفقیت اپل رو میتونم ربط بدم به همین قیمت محصولاتش
براستی اگه شرکت اپل سیستم عامل ios رو نداشت چه اتفاقی بر سر این سهم فروش ها میومد ؟!!
تصور من اینه حتی اگه ios و بازه ی بزرگ نرم افزاری نبود باز هم اپل بواسطه قیمت و تعصب بی جهت برخی طرفداراش شاید عدد 75% برای گوشی بوجود نمیاومد ولی عدد بدست اومده زیر 45 یا 50 % هم نمیومد
مثال بارزش :
rim-blackberry
کمی تا قسمتی ابری پاسخش رو تو قسمت بالا دادمنقل قول:
اینکه اپل جایگاه مستقیم خودش در عرضه محصولات رو هم به سایرین بده هیچ وقت اتفاق نمی افته. اپل به همه یاد داد که هر چقدر پشت صحنه قطعات اولیه و نرم افزار و IP درست کنی در نهایت سود اساسی (درآمد، ذهنیت کاربرها، محبوبیت برند و نفوذ در دنیا) رو اون کسی می بره که محصول نهایی رو تحویل کاربرها می ده.
ولی منظورتون رو از اینکه کسی برندس که محصول نهایی رو به دست کاربر میده متوجه نمیشم!!
اپل یعنی :
سخت افزار+نرم افزار
برای خیلی های خود سیستم عامل مهمه که اگه این سیستم عامل روی یه تبلت شرکت ایسوس باشه یا یه پلی بوک فرقی براشون نداره و بهتر هم هست چون ارزونتره
برای عده ای دیگه سخت افزار و ظاهرش مهمه...خیلیایی که اگ بپرسی نمیتونن 2 دقیقه راجب ios حرف بزنن
میگی نه ؟؟!!! یه نگاهی به دور و بر خودت بنداز
.
.
با حرفت یعنی اینکه ios رو پورت کنن برای سیستم عامل های دیگه اپل ضرر میکنه موافقم ولی آیا فک کردی تنها اپل قادر هستش این کارو بکنه ؟؟؟نقل قول:
خیلی ها دوست دارن اپل تبدیل به یه مایکروسافت جدید بشه، ولی این اتفاق نمی افته.
developer ها ios رو برای تبلت 3.5 اینچی نوکیا یعنی n900 پورت کردن ولی به دلیل پایین بودن میزان رم این گوشی خیلی قفل میکرده
پس پورت کردنش زیادم کار مشکلی نیست...البته خب در طی این مسیر ممکنه بسیاری از این کارایی های این سیستم عامل از بین بره ولی نه همشون
طرف وقتی گوشی آیفنشو روش کرده بدلیل چسب روی صفحه نمایشش تصویر یخورده زرد رنگ نشون داده میشده و کل این روما پر شده بود از طرح این سوالات که این مشکل چیه
واقعا اگه کسی سررشته داشته باشه و بدونه چی داره میخره و برای چی هیچوقت همچین سوالاتی نمیشد!!!
چه نتیجه ای میگیرید از این سوالات ؟!
اپل تو بعضی محصولات اصلا سود نمیکنه
:5:نمونه آیپاد تاچ هستش:5:
الان هیچ شرکتی نیست که تبلتش ارزونتر از آیپد جدید در بیاد
تبلت آیپد2 با 400 دلار هم ارزانتر و هم قیمت تبلتهای دیگر اون رده هستش
بهتره این توهم گران بودن محصولات اپل را دور بریزیم
آخه یک کامپیوتر جیبی مثل ایپاد تاچ نسل چهارم 200 دلاره با صفحه نمایش رتینا و چیپ a4 و...
سود اصلی اپل روی آیفون هست و علتشم نبود رقیب هست. و شرکتهای دیگه نفهمیدن چطور باید گوشی زد
اون lg از همه خنده دارتر گوشی زده با نسبت 3به4:27: با قطر صفحه نمایش 5 اینچ:18::27: یادمه قبل از اومدن ایپد دل یک تبلت با نسبت 16 به9 و قطر صفجه نمایش 5 اینچ داده بود
هنوز نفهمیدن گوشی با صفحه نمایش بزرگتر از 4 اینچ نزنند
اونوقت توقع دارند محصول بدون ایراد هم بدهند
اون از موتورولا که تبلتش زوم از ایپد هم گرونتر بود:18:با اشغالترین کیفیت صفحه نمایش که پنل 4 بیت برای هر رنگ بود
asus هم به خاطر جایی که شرکتش هست معمولا قیمتهاش پایینتره تا سامسونگ و...
اگه نیاز کاربرا نبودن پس واسه چی خریده شدند؟نقل قول:
آیا همه دستاه های فروش رفته واقعا نیاز کاربرا بودن ؟؟؟
این حرف صرفاً توی ایران درسته و حقیقت داره. شما بقیه جاهای دنیا رو دیدید؟ خیلی از دانشجوها و دانش آموزا، مدیرها و ... مک بوک ها رو به جای نوت بوک ویندوزی میخرن و کاملاً خریدشون از روی منطق هست. حتی دولوپرهای گوگل هم کاراشونو با مک بوک ارائه میکنن !!! وگرنه سیستم عامل مک اصلا به اندازه ویندوز پیچیدگی نداره که لازم باشه سردر بیاری تا بتونی باهاش کار کنی.نقل قول:
خیلی هستن مک بوک دارن ولی اون جوری که از سیستم عامل مایکروسافت سر دریارن بلد نیستن با اون کار کنن و صرفا جهت لوگو و ظاهرش اونو خریدن
دقیقاً برعکس. نگاهی به فرکانس پردازنده، مقدار رم، پورت های جانبی بلااستفاده، دوربین با مگاپیکسل نجومی و ... توی تبلت ها و گوشی های برندهای دیگه بندازید متوجه خواهید شد که آیا اپل امکانات کاربردی و مورد نیاز رو قرار میده یا بقیه.نقل قول:
همه میگفتم بدرد تو نمیخوره و امکاناتش بیشتر از اون چیزی هست که تو نیاز داری ولی الان طرف رفته خریده در حد یه n73 nokia هم ازش استفاده نمیکنه
خب اشتباه فکر میکنید :دی.نقل قول:
من فک میکنم تنها 40 50 درضد از 75% کاربردی هستش و بقیه بخاطر طراحی و قیمتش هستش!!!
اپل موفقیتش رو مدیون همه چیزشه نه صرفاً سیستم عامل یا طراحی یا مدیرش! رمز موفقیت اپل این بود که سعی کرد توی هر چیزی که وارد میشه بهترین و لذت بخش ترین تجربه ممکن رو ارائه بده.نقل قول:
براستی اگه شرکت اپل سیستم عامل ios رو نداشت چه اتفاقی بر سر این سهم فروش ها میومد ؟!!
هیچ قانونی نگفته که همه کاربرا باید خوره و گیک باشن!!! شاید بعضیا سهمشون از آیفون و آیپد و هر وسیله دیجیتالی دیگه یه عکس گرفتن و فرستادن برای دوستانشون باشه، یا بازی کردن و فیلم دیدن و هر کار ساده دیگه. هیچ کس (یا حداقل اپل) کاربرش رو مجبور نمیکنه که تو تمام جزئیات دستگاهش وارد بشه.نقل قول:
برای عده ای دیگه سخت افزار و ظاهرش مهمه...خیلیایی که اگ بپرسی نمیتونن 2 دقیقه راجب ios حرف بزنن
ببین دوسته عزیز سیستم های متن باز در عین سادگی پیچیدگی های خودشو دارهنقل قول:
اگه نیاز کاربرا نبودن پس واسه چی خریده شدند؟
سیستم های متن باز صرفا بدرد اهلش میخوره البته این به این معنی نیستش که یه شخص معمولی نمیتونه از اون استفاده کنه
من از ubuntu استفاده تخصصی نمیکنم بلکه برای انتقال اطلاعات ازش استفاده میکنم چون سرعت بالایی داره
این سیستم ها به دلیل کار کردن با هسته نرم افزار سرعت شگفت انگیزی نصب به سیستم عامل های غیر متن باز دارن ارائه میدن
من هم لزومی نمیبینم که شخص باید خوره ی این جور سیستم ها باشه تا بتونه ازش استفاده کنه
ایران با سایر مناطق فرق داره...یادمه تو همین فروم بحث کردم که افراد میتونن به جای اینکه آیپد 2 سیم کارت خور بگیرن بدون سیم کارت بگیرن و اینترنت 3g رو از روی گوشی خودشون شیر کنن روی آیپد و اینطوری در هزینه ها صرفه جویی شده
این حرف من از نظر یه متخصص یا هر فرد عادی که تو کشوری چون امریکا یا کانادا داره زندگی میکنه منطقیه ولی توهمین فروم سیل حرف ها مبتنی بر اینکه شما که دارید پول میدید خب یه 3g شو بگیرید دیگه
تو کشور های دیگه قبل از خرید هر چیزی چه یه بازی کامپیوتری چه یه دستگاه تبلت اول شخص باید به یک سری سوالات پاسخ بده :
چرا باید آیپد بگیرم ؟
چرا تبلت های دیگه نه ؟
آیا لزوما من باید آیپد 2 خودمو با نسل بعدی عوض کنم ؟
چه رنگی بگیرم ؟ چرا ؟
چه حجمی بگیرم چرا ؟ طرف کار خاصی با یپدش نمیکنه و 8 گیگ فضا براش بسه رفته 32 گیگ خریده!!!(((البته تو ایران)))
پاسخ همه این سوالات گاها باید به کمک یه متخصص یا یه روانشناس باشه و شخص تو کشور های غربی هم این کارو انجام میده چون برای پولش و خودش ارزش قائله و باید دلایل منطقی باشه نه اینکه صرفا اعلام کنه چون همه آیپد دارن یا چون همه دارن میگن آیپد نه تبلت یا اینکه من بر حسب سلیقه از تبلت اندرویدی بدم میاد
جوابشو در بالا دادمنقل قول:
این حرف صرفاً توی ایران درسته و حقیقت داره. شما بقیه جاهای دنیا رو دیدید؟ خیلی از دانشجوها و دانش آموزا، مدیرها و ... مک بوک ها رو به جای نوت بوک ویندوزی میخرن و کاملاً خریدشون از روی منطق هست. حتی دولوپرهای گوگل هم کاراشونو با مک بوک ارائه میکنن !!! وگرنه سیستم عامل مک اصلا به اندازه ویندوز پیچیدگی نداره که لازم باشه سردر بیاری تا بتونی باهاش کار کنی.
اینجارو تقریبا باهاتون موافقمنقل قول:
دقیقاً برعکس. نگاهی به فرکانس پردازنده، مقدار رم، پورت های جانبی بلااستفاده، دوربین با مگاپیکسل نجومی و ... توی تبلت ها و گوشی های برندهای دیگه بندازید متوجه خواهید شد که آیا اپل امکانات کاربردی و مورد نیاز رو قرار میده یا بقیه.
خب اشتباه فکر میکنید :دی.
چون ما اگه به رزولوشن ی عکس که با دوربین 3 مگا پیکسل بندازیم میبینیم که ultra FHD هستش!!!
موفقیت اصلی رو سیستم عاملش میدونم چون اگه روی همون تبلت اندروید بریزیم هیچکی نگاش نمیکنه!!!نقل قول:
اپل موفقیتش رو مدیون همه چیزشه نه صرفاً سیستم عامل یا طراحی یا مدیرش! رمز موفقیت اپل این بود که سعی کرد توی هر چیزی که وارد میشه بهترین و لذت بخش ترین تجربه ممکن رو ارائه بده.
شما فک کن اپل prime رو زده با سیستم عامل ios و ایسوس ipad 3 رو زده با سیستم عامل اندروید
کدوم رو انتخاب میکردید ؟
من اگه iphone 4s 64gb بگیرم و همچین استفاده ای کنم ازش...عقل شما چی میگه ؟؟؟نقل قول:
هیچ قانونی نگفته که همه کاربرا باید خوره و گیک باشن!!! شاید بعضیا سهمشون از آیفون و آیپد و هر وسیله دیجیتالی دیگه یه عکس گرفتن و فرستادن برای دوستانشون باشه، یا بازی کردن و فیلم دیدن و هر کار ساده دیگه. هیچ کس (یا حداقل اپل) کاربرش رو مجبور نمیکنه که تو تمام جزئیات دستگاهش وارد بشه.
یه متخصص چی میگه ؟
واقعا این مقدار حافظه این امکانات ((جنبه مادی رو هم اصلا در نظر نگیرید-- چند خیلی مهمه)) آیا صرفا برای بازی کردن مناسبه ؟
متاسفانه ما همه چیزو داریم غاتی میکنیم
آیپد کنسول نیست..آیپد یک تبلت هست
آیپد گوشی نیست...آیپد تبلت هست
آِیپد خیلی چرا نیست...بلکه یه تبلت هست
اگه بازی میشه برای سرگرمی هستش...برای اینه که شما 1 ساعت فری هستی پس باهاش برو یخورده ANGRY BIRD یخورده CUT THE ROPE بازی کن
تبلت برای خوندن نوشتن دروس میتونه باشه
خب ممکنه کسی بگه این کارارو با EBOOK READER هم میشه انجام داد ولی تبلت
برای دیدن فیلم های اموزشی میتونه باشه
برای کاراهای علمی و همینطور سخنرانی میتونه باشه
شما با سیستم قدرتمند خونگیتون نرم افزار ها و پروژه ها رو مینویسید ویا میسازید...بوسیله لپ تاپتون اونو به مسئولتون نشون میدید... و بوسیله تبلتتون در مراسم دفاعیه از اون پروژه دفاع میکنید
در این پروسه به ترتیب میبینید که مرحله به مرحله از کارها راحت تر میشه...ول گستردگی نرم افزاری دیگه دیده نمیشه..شما تو تبلتتون نمیتونید فایلتونو ادیت کنید و در صورت بروز مشکل باید پروسه رو دوباره انجام بدید
در کل تبلت حس داشتن تکنولوژی همراه البته با گستره ی کمتر رو به شما میده که با گذشت زمان و بوجود اومدن قطعات با معماری وچک و پردازش بیشتر این گستردگی افزایش پیدا میکنه
در مجموع من نمی خوام از تبلت های دیگه دفاع یا اینکه آیپد رو رد کنم
هدفم یاد اوری ماهیت تبلت و همینطور اینکه چه کسی چه چیزی رو نیاز داره هستش
بیس کار همه یکی هستش چون همه تبلت هستن ولی چیزی که یکی رو از دیگری داره متمایز میکنه این نیست که ورژن بلوتوث من 4 هست ولی ماه تبلت تو 2 هست و همینطور این نیست که ماله ویندوزیه یا ماله تو IOS!!!!
فک نمیکنم در صورت وجود تبلت و PC ولپ تاپ و گوشی نیاز حادی به گوشی جز در موارد بر قراری ارتباط دیگه نیاز خاصی داشته باشهنقل قول:
من فک میکنم تنها 40 50 درضد از 75% کاربردی هستش و بقیه بخاطر طراحی و قیمتش هستش!!! خب اشتباه فک میکنید
البته زمانی که تبلت یا لپ تاپ نداشته باشه خب خیلی میتونه کار ساز باشه گوشی ولی در صورت ود تبلت و نوت بوک وشی تنها برای زمانی مورد استفاده قرار میگیره شخص بخواد یه سری اطلاعات که حالا میتونه ورزشی کاری یا هر چیزی دیگه ای باشه رو توسط یه سری APP شیر کنه
مثلا رفته دویده زمان و مسافت رو شیر میکنه روی فیس بوکش
فرشید جان فکر می کنم اصلا متوجه صحبت من نشدی... اون 75 درصد سهم بازار نبود که بگیم چند درصدش از کجا و به خاطر چی آیفون خریدن، سهم اپل از سود عاید شده از صنعت موبایل بود که اپل با فروش 9 درصد موبایل های دنیا، داره 75 درصد سود موجود در صنعت موبایل دنیا رو می کنه که نشون می ده این مدل بیزنسی که پیش گرفته (یکی کردن سخت افزار و نرم افزار در محصولات و عدم لایسنس وجه متمایز کننده محصولات - iOS - به بقیه) موفق ترین مدل فعلی صنعت موبایله، چون بیشترین حاشیه سود رو با اختلاف بسیار زیاد داره برای اپل میاره.نقل قول:
اگه اپل iOS رو نداشت مسلما به اینجا نمی سرید، iOS وجه متمایز کننده اصلی محصولات (سخت افزار) اپل از سایرینه و با لایسنس کردنش اپل مهمترین برگ برنده اش رو از دست می ده. :20: برای همینه که گفتم این اتفاق نمی افته. دوباره به جمله قبلی من دقت کن:از دید اپل نرم افزار (OS X, iOS, ...) وسیله ایه برای فروش سخت افزارهاشون.برنده کسیه که سود رو می کنه و بیشترین سود رو کسی می کنه که محصولی رو در نهایت تحویل مشتری می ده. فرضا اگه اپل iOS رو لایسنس می کرد به ASUS و الان تبلت های ASUS با iOS رو می دیدیم چه سودی برای اپل داشت؟ هیچی، 7-8 دلار حق لایسنس که یک بیستم میزان سود فعلی هم نیست و اون 19/20 باقیمونده رو ASUS و اپراتور و ... می کردن. صحبت های شما دقیقا تاییدیه بر مطالبی که گفتم، کاربر شاید خوشش بیاد iOS رو در یه تبلت 200 دلاری داشته باشه ولی این کار برای اپل سود آور نیست. نمونه اش گوگل که با لایسنس بیشتر از 250 میلیون اندروید اصلا سود قابل توجهی از این راه نداشته.نقل قول:
کمی تا قسمتی ابری پاسخش رو تو قسمت بالا دادم
ولی منظورتون رو از اینکه کسی برندس که محصول نهایی رو به دست کاربر میده متوجه نمیشم!!
اپل یعنی :
سخت افزار+نرم افزار
برای خیلی های خود سیستم عامل مهمه که اگه این سیستم عامل روی یه تبلت شرکت ایسوس باشه یا یه پلی بوک فرقی براشون نداره و بهتر هم هست چون ارزونتره
بله! فقط و فقط اپل قادره این کار رو انجام بده. پورت کردنش کار بسیار مشکلیه و هنوز بعد از 5 سال حتی یک مورد پورت موفق و پایدار هم نداشتیم به علاوه این کارها بین عموم کاربرها هیچ طرفداری نداره. کارهایی که جامعه گیک/هکر ها می کنن ارتباطی به تصمیمات استراتژیک کمپانی ها نداره و اون تصمیمات بر اساس اکثریت کاربر ها گرفته میشه.نقل قول:
با حرفت یعنی اینکه ios رو پورت کنن برای سیستم عامل های دیگه اپل ضرر میکنه موافقم ولی آیا فک کردی تنها اپل قادر هستش این کارو بکنه ؟؟؟
developer ها ios رو برای تبلت 3.5 اینچی نوکیا یعنی n900 پورت کردن ولی به دلیل پایین بودن میزان رم این گوشی خیلی قفل میکرده
پس پورت کردنش زیادم کار مشکلی نیست...البته خب در طی این مسیر ممکنه بسیاری از این کارایی های این سیستم عامل از بین بره ولی نه همشون
تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که فروش سخت افزار به کاربر نهایی با اختلاف بسیار زیاد بیشترین سود رو به همراه داره و اپل در بهترین موقعیت این کار قرار داره و حاشیه سود بی نظیرش تاییدی است بر موفق بودن راه و روششون در این بازار ها. من به هیچ وجه متوجه نمی شم این صحبت ها و دلایل شما چطور می تونه به این نتیجه برسه که اپل iOS رو لایسنس خواهد کرد و رفتن اپل به پشت پرده و واگذار کردن سود آور ترین بخش بزنسش به سایرین چه سودی برای اپل خواهد داشت.نقل قول:
طرف وقتی گوشی آیفنشو روش کرده بدلیل چسب روی صفحه نمایشش تصویر یخورده زرد رنگ نشون داده میشده و کل این روما پر شده بود از طرح این سوالات که این مشکل چیه
واقعا اگه کسی سررشته داشته باشه و بدونه چی داره میخره و برای چی هیچوقت همچین سوالاتی نمیشد!!!
چه نتیجه ای میگیرید از این سوالات ؟!
اینا دلایلی برای اینکه بم اپل علمش و برگ برندشو میفروشه نبوده و من اینکه اپل ios رو روزی بفروشه بر اساس تاریخ و رکت های دیگه دارم میگم و اینکه سایر شرکت ها هم همینکارو کردننقل قول:
من به هیچ وجه متوجه نمی شم این صحبت ها و دلایل شما چطور می تونه به این نتیجه برسه که اپل iOS رو لایسنس خواهد کرد و رفتن اپل به پشت پرده و واگذار کردن سود آور ترین بخش بزنسش به سایرین چه سودی برای اپل خواهد داشت
فلسفه شما از اول اشتباه بوده چون همونطور که خودتون گفتین فکرکردیننقل قول:
اپل هم مثل بقیه شرکتها است:18: و در نتیجه این فکر غلط توی ذهنتون جا خوش کرده که اپل هم همون رویه را دنبال میکنه:46:
اگر بخواین تو یک پست جامع براتون کاملا شرح میدم چرا ios اینقدر محبوبه و چرا اپل بزرگترین شرکت دنیا شد و اصلا چطور میشود همون روند را پیاده سازی کرد:21: فقط جایش اینجا مناسب نیست:46:
بهر حال باز هم من رمز موفقیت اپل رو تنها در سیستم عاملش میدونم هر چند طراحیش هم تاصیر گذاره ولی نه به اندازه IOS
البته من از پس زمینه فروش تکنولوژی اطلاعات لازم رو ندارم ولی شرکت هایی چون INTERL و AMD و NVIDIA هم دارم با تکثیر تکنولوژیشون و فروشش کسب درامد میکنن
من اپل رو با اینا مقایسه کردم نه با مایکروسافت
هیچ کس مثل اپل موفق نبوده در این استراتژی.. ولی خب این درسته که سایرین این راه رو پیش گرفتن.نقل قول:
مجموع سود اون AMD/NVIDIA در کل سال 2011 تقریبا یک میلیارد دلار بود و اینتل حدود 13 میلیارد، که همگی روی هم از سود یک سه ماهه اپل هم پایین تر بودن. کسب درآمدی که اینها می کنن اصلا قابل قیاس نیست با اپل در حالی که مثلا گستردگی تکنولوژیشون در دنیا بسیار بیشتر از محصولات اپله که اینها باز هم نشون می ده بیزنس اپل بسیار موفقه.نقل قول:
من حین نصب ورژن 5.1 رو ایپد 2 3g ارور 14 میگیرم ورژن اییونز هم اخرین نسخه است لطفا راهنمایی کنید
یه خبر خوش
ظاهراً اپل دیگه با ایران مشکلی نداره چون از دیروز ارور 1009 رو برای نصب اپ از من نمیگیره.!!!
البته چند روز قبل آمریکا از شرکتهای نرم افزاری و ارائه دهنده سرویسهای اینترنتی مثل ایمیل خواسته بود به ایران سرویس بدن شاید این هم از اون دسته کارها باشه
الان بیشتر از 20 روزه که این تصمیم اجرا شده تو فروم هم اطلاع رسانی شدنقل قول:
در عمل که ارور 1009 تا 2 روز پیش به قوت خودش باقی بود.نقل قول:
نخیر دقیقا یکی دو روزهنقل قول:
من هر روز دانلود دارم.پریروز از بس اذیت شدم رفتم چیز پی ان جدید گرفتم.کجا 20 روزه آقا.خبر کاملا جدیده
به هر حال تبریک به همه
برای من که 20 روز پیش راحت دانلود بود بدون همون :31:بود ولی قبل عید دوباره ارور 1009 را میدهدنقل قول:
شاید برای یکسری بازسازیها موقتی درست شده بود که احتمالا برای شما هم به وضع سابق بر میگردد یعنی استفاده از چیز-پی ان خودتون:31:
من که اولی که آیپد2 گرفتم از هر دو طرف راحت بسته بود از شانسم باز خوبه الان یکطرف بازه -نصف عکسها را هم که نشون نمیده:31:اصلا چه فایده داره بدون همون چیز بریم فقط تماشا کنیم اونهم نصفه-نیمه:18:
بعضی برنامه ها هم که اصلا از هر دو طرف بسته شده:31: ولی بعضی فیلمها بازه و همچنین اهنگها و...
این ارور هنوز کامل بر طرف نشده و برای بعضی آز ارایه دهندگان اینتر نت کماکان بر قرارهنقل قول:
ولی برای من و سایر دوستانم مدت زیادی هست که از بین رفته
کسانی رو هم سراغ دارم که الان باز مشکل دارند
اگر ادم با ایبدش با یه سرور وای فای داشته باشه و بتونه بره نت و با یه سرور دیگه((محل کار))نتونه بره در حالی که قبلا میتونست مشکل از چیه؟
سهیل جان با وارد شدن به یک سایت خاص مشکل داری یا با کل اینترنت؟نقل قول:
با دستگاه دیگه ای هم اینترنتو چک کردی ( مثلا لب تاب)؟
=========نقل قول:
عماد عزیزم من با لپ تاپم از خونه میتونم برم نت از طریق وای فای اما از طریق ایبد خیر...اما از محل کارم راحت میتونم با ایبدم از وای فای استفاده کنم....
سهیل جان شما یک بار تنظیمات شبکه آیپد رو ریست کننقل قول:
Settings=> general=>reset=> reset network settings
آیپد شما اسم شبکه وایرلستون تو خونه رو پیدا میکنه ؟
اگر نمی کنه مودمتون چی هست ؟