اتفاقن اینجا دانگل و اینجور چیزهای خیلی راحت پیدا میشه!نقل قول:
میتونید از این سایت آنلاین بخرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقن اینجا دانگل و اینجور چیزهای خیلی راحت پیدا میشه!نقل قول:
میتونید از این سایت آنلاین بخرید :
اولا ممنون که اینقدر سریع جواب دادید.نقل قول:
اگه بشه با یک فلش معمولی و با استفاده از custom firmware ها این کار رو انجام داد که خوب خیلی بهتره (مجانی میشه) :n06:
راستی این لینکایی که فرستادید دانگل برای downgrade هست یعنی نسخه دستگاه که 4.55 هست رو به نسخه های پایین تر که ه-ک شدن downgrade میکنه؟ بعد از این کار اونوقت کار دیگه ای هم باید انجام داد؟ اونوقت فرقی نمیکنه که نسخه فعلی دستگاه چی باشه؟ هر چی باشه این دانگل ها میتونن downgrade کنن؟
یه مطلب دیگه اینکه من تو نت خوندم که PS3 برای همیشه توسط گروه سه تفنگدار ه-ک شد. اون سیستمش چطوریه برای همه نسخه ها قابل انجامه؟ رایگان هن بود ظاهرا
من راستش خیلی در مورد اون دانگل مجانیها و فرمور و اینها نمیدونم!نقل قول:
در مورد اینها گویا میتونند از هر ورژنی دانگرید کنند چون دستگاه رو روی سرویس مود بوت میکنند. بعد میتونید نسخه های قدیمی تر که قابل هَک شدن هستند رو بریزید و باقی داستهان.
در مورد گروه سه تفنگدار هم هیچی نمیدونم راستش رو بخواید. دوستانی که توی کار جیل بریک هستند بهتر از من میدونند:n16:
بچه ها من یه خرده در زمینه اطلاعات در مورد ps 3 نوبم دو سوال :
1- الان میشه ps3 که فریمور 4.40 با یه cfw ای مثل rebug4.46 یه ps3 را براحتی کپی خور کرد
2- بازی های ps3 را می شه تو خود هارد ps3 کپی کرد یا نه؟
Sent from my C2105 using Tapatalk
کسی نیست جواب سوالات ساده منو بده
Sent from my C2105 using Tapatalk
سلام
نه حتما باید 3.55باشه
بله میشه
سلام حرفه ای ها راهنمایی كنید لطفا . نظرتون چیه یك ps3 slim 320 ارجینال بخرم . تو بازار بدم كبرا روش نصب كنن . به صرفه تر نیست؟ و قیمت كبرا چقد در میاد؟ آیا باید هارد اكسترنال باشه برا كپی ؟ ممنون
آقا مـا الان با Format Mass Storage هاردِ دستگاه رو فرمت کردیم [ Quick Format ] . بعدش دیگه از مولـتی من خبری نیست :(
یعنی مولتـی من پاک شده ؟!
بعدنوشت : الان آخرین ورژن مولتـی من رو گرفتم و نصب کردم .
سلام
بازی های 5تا 15 تومنی که تو بازار هست رو پلی استیشن بدون کپی خور میاد یا نه؟
یا حتما باید از این 120 تومنی ها باشه؟
اخه من تو بوشهرم نمیتونم به جایی اعتماد کنم:n01:
دوستان عزیز! نمیدونم اینجا جاش هست یا نه. من یه کنسول دارم با مشخصات و متعلقات زیر. یکی از همکارام برای پسرش میخواد. میخواستم بدونم چه قیمت باید بهش بگم:
1- کنسول PS3 کپی خور (3.55) اسلیم با هارد 160gb (در حال حاضر Rebug روش نصبه) به همراه یک دسته دوال شاک
2- دو عدد کنترلر موو با دوربین
3- شارژر مخصوص کنترلر موو و ناویگیشن (دارای 4 استند شارژ)
4- هارد یک ترابایت اکسترنال seagate
4- تعدادی از بهترین عناوین بازی شامل Uncharted 2,3 - God of war 3,4 - Last of US و.... به همراه دیسکهای نصب بازیها (خریداری شده از سایتهای معتبر) به ارزش حدود 200.000 تومان
5- کارکرد کنسول کمتر از 100 ساعت (بسیار تمیز و سالم)
با تشکر
با سلام
میشه اموزش کامل دانگرید کنسول رو بزارید برام؟
هرچی سرچ کردم توی انجمن پیدا نکردم
الان روی Habib 4.60 هستم میخوام به Habib 4.55 برگردم.
ممنون میشم کمک کنید
سلام
دوستان ی پی اس 3 داریم میخوام هکش کنم , الان بهترین روش برا -- کردن چیه؟ تاریخ اولین پست تاپیک رو دیدم خیلی قدیمی بود و ی سوال دیگه اینکه هارد دستگاهم 250 گیگ هست میتونم بازی روش کپی کنم و بازی کنم بدون استفاده از دی وی دی؟
دوستان Ps3 120g Slim ورژن 4.21 -ه-ک- نرم افزاری میشه؟
دستان کمک کنید . من الان کنسولمو ریست و فرمت کردم هیچی روش نیست . ولی قبلا از ریست کپی خور و مولتیمن روش بود . میشه توضیح بدین الان دقیقا باید چیکارکنم که بتونم مثل قبل بازی کنم ؟؟ چون کنسولو دسته دوم گرفتم . تازه گرفتم هیچی نمیدونم . الان دقیقا کدوم رو بریزم اینه همه چیز هست آدم سر درگم میشه دقیفا باید چیکار کرد . ممنون میشم یکی کمک کنه آموزشش رو بزاره. فریمور هم نمیدونم قبل از ریست چه ورژنی نصب بوده !!!!! پست اول که خیلی سخته انجام دادنش . یعنی من ریست و فرمت کردم فریمور رو باید دوباره بریزم یا فقط مولتی من بریزم حل میشه
ورژن دستگاه چنده؟نقل قول:
رو هارد کنسول هم بله میشه میشه بازی ریخت
نه نمیشه.باید سخت افزاری دانگرید و کپی خور بشهنقل قول:
شما مولتی من رو بریز فقط.نقل قول:
درضمن اگه بازیهات تو هارد خود دستگاه بوده احتمال زیاد پاک شدن و باید دوباره بازی بریزی
:n18:
سلام ب اساتید محترم
حدود 5 روز دیه ی ps3 fat 80gbاز کانادا میرسه دستم وحتما -- نشدس میخوام بدونم میشه نرم افزای هکش کرد کارخونه ای زیر 3.55 بوده اپدیت شده
سوال بعدی هم هارد تا چه ظرفیتی ساپورت میکنه(اینترنال):n02:
دوستان سلام...
من یک PS3 دارم کپی خور شده...از این قدیمی ها است و فکر کنم ورژنش 3 است ولی دقیق نمی دونم.
کی خواستم بدونم کجا می توانم ببرم و اون رو آپگرید کنم و باید به چه ورژنی آپگرید بشه؟ مثلا می خوام اون god of war ای که بعد از god of war 3 آمد را بازی کنم اما نمیاره.
ممنون
دوستان راهنمایی می کنید
من حبیب 4.60 رو ریختم رو کنسول ( کنسول ه ک نرم افزاری هست ) و مولتی من 4.60
تا حالا به PSN برای بازی آنلاین وصل نشدم
برای اتصال به PSN دقیقا باید چیکار کنم ؟ و همینطور برای اینکه بن نشم ؟
این مولتی من از روش بازی رو اجرا کردن برای آنلاین باعث بن شدن نمیشه ؟
چون میگن اگر مولتی من رو اجرا کنید باعث بن میشه پس چجوری باید بازی رو اجرا کرد برای آنلاین ؟
ممنون
راستی اگر بازی ممکن باعث بن شدن بشه هم ممنون میشم اسم هاشون رو بفرمایید
و اینکه نیاز به استفاده ازSEN Enabler برای من هست با خیر؟
و در آخر ps store رو آپدیت کنم یا نباید این کار رو بکنم ؟ ( ( دفعه اول که اکانت میسازم پیغام میده آپدیت کنم یا نه ) )
مجدد تشکر
سلام
دستگاه من اسلیم و از سری CECH -20 که CPU =45 NM و RSX = 65 NM هست و بیش از 3 سال دارمش و در جای کاملا باز نگهداری میشه ... چند سوال دارم
1- این برنامه فن کنترلر آیا آسیبی به دستگاه یا آیسی تشخیص دمای دستگاه نمیزنه ؟
2-این برنامه در حالت تشخیص خودکار در بازی دمای رو نمیزاره از 70 بالاتر بره اما دائما سرعت فن بالا و پایین میره ...این مورد برای دستگاه و فنش مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ ( یکی نوشت بود ایسی تشخیص دور فن ممکنه بسوزه و یکی دیگه نوشته بود دستگاه ممکن زود چراغ زرد بده !! )
3- از این برنامه بهتر هست استفاده بشه یا نه برای دستگاه من ؟( چون بعضی ها میگن اسلیم مشکل گرمایی کلا نداره )
4- دمای من در مولتی من 4.6 . با حبیب 4.6 بعد از نیم ساعت CPU = 72 و RSX = 80 هست که بنظرم دمای بالایی هست ... قبلا بعد خارج شدن از بازی ها دمای من CPU = 68 و RSX = 74 بود با کاستوم روجرو 4.55 ... حالا نمیدونم مشکل از کاستوم حبیب هست یا مشکل جای دیگست
البته در بازی تا حالا هنگ نکرده و اخطار دما هم نداده ...نظرتون چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید سریعتر من رو
چند سوال دیگم دارم
1- روی payload بزارم یا دستی بهش سرعت بدم ؟ ( اگر دستی باید بدم چند بزارم ؟ )
2- روی payload دائما فن دورش کم و زیاد میشه بنظرتون آسیبی به فن نمیرسه ؟
3- نصب برنامه فن کنترلر باعث بن شدن در psn نمیشه ؟ ( چون آیکونش در مولتی من نیست و جدا هست )
ممنون اگر پاسخ بدید
با سلام
من یه PS3 خریدم و ورژن دستگاه رو نوشته 3.66
آیا میشه کپی خورش کرد؟
بعله دوست عزیز به یک تعمیرکار یا فروشنده معتبر مراجعه کنید براتون انجام میدننقل قول:
من یه فروشگاه رفتم بهم گفتن ورژن های 3.55 به بعد کپی خور نمیشه ، هزینه کپی خور کردن دستگاه با ورژن 3.66 چقدر میشه ؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون.
دستگاه شما باید باز بشه و به صورت سخت افزاری دانگرید و کپی خور بشهنقل قول:
بسته به مدل دستگاه از 50 تومن هست تا 150 حدودا
سلام دوستان ، من یه PS3 دارم که ورژن فریمورش Rogero 4.46 هست ، مولتی من هم همون ورژنه ، میخوام باهاش آنلاین بازی کنم ، یا اصلن اکانت PSN بسازم ، میگه باید آپدیت کنی به 4.6.5 منم یه چک کردم تو نت مثل اینکه اینجوری میزنه سرویسم میکنه .. لطفن راهنمایی کنید و در صورت امکان لینک فریمور و مولتی من لازمه رو بزارین .. پیشاپیش خیلی ممنونم
سلام خدمت اساتید
می خوام یه PS3 بخرم و کپی خورش کنم
خودم هارد اکسترنال دارم
چه مدلی به نظرتون بخرم؟
دستگاه کپی خور نرم افزاری باشه بهتره یا سخت افزار؟
برای هر مدل کپی خور ورژن فریمور دستگاه باید چند باشه؟
سپاس
سلام بچه ها
من امروز یه ps3 خریدم ورژن 3.6 میشه کپی خورش کرد ؟؟؟
خودم می تونم این کارو بکنم .
لطفا سریع راهنمایی کنین ممنونتون می شم
خودتون نمیتونید باید ببرید بیرون براتون دانگرید کنن.نقل قول:
کاش قبل خرید یکم تحقیق میکردید.ورژن 3.55 به بالا باید دانگرید سخت افزاری بشه.
ممنون از جوابتون .نقل قول:
آموزشی واسه دانگرید نیست ، امروز کسولو بردم جایی گفت 450 تومن می گیرم کپی خورش می کنم (به صورت سخت افزاری) !!!
ای بابا یعنی هیچ راه حلی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راه که هست،اما نیاز به تخصص داره،کنسول باید باز بشه و یک دستگاه بهش متصل میشه و دانگرید میشه............نقل قول:
هزینش هم معمولا بین 40 تا 70 میگیرن توی بازار،بیشتر از این هزینه نکنید............
سلام دوستان
من میخوام PS3 بخرم
1.از یه مغازه داری پرسیدم گفت ps3 های نو کپی خور نمیشن و باید دسته دوم بگیری,این حرف درسته؟
2.و خودش پیشنهاد داد که یه ps3 دست دوم کپی خور با یک سال گارانتی میتونه بهم بده به قیمت 1 میلیون,قیمت خوبی پیشنهاد داده؟
3. یه ps3نو که کپی خور بشه یا کپی خور باشه الان پیدا میشه؟اگه هست به چه قیمتی؟
کپی خور نرم افزاری نمیشه سخت افزای با برد کبری که قیمتش ۲۵۰-۳۰۰ هست میشهنقل قول:
1.از یه مغازه داری پرسیدم گفت ps3 های نو کپی خور نمیشن و باید دسته دوم بگیری,این حرف درسته؟
فت یود یا اسلیم؟؟ چ نوعی کپی خور بود؟؟؟ چند سال کار میکرد؟؟؟ تو گیم نت بوده یا دست مشتری؟؟نقل قول:
2.و خودش پیشنهاد داد که یه ps3 دست دوم کپی خور با یک سال گارانتی میتونه بهم بده به قیمت 1 میلیون,قیمت خوبی پیشنهاد داده؟
شما توی سایت دیجی کالا برو هر مدلی که ps3 هست با برد کبری کپی خور میشه قیمت کمسول رو +۳۰۰ کننقل قول:
3. یه ps3نو که کپی خور بشه یا کپی خور باشه الان پیدا میشه؟اگه هست به چه قیمتی؟
اسلیم 120 GB ,کپی خور نرم افزاری,دست مشتری بوده اما 1 سال گارانتی داره,قیمت خوبی هست 1 تومن؟(الان این رو سفارش دادم و تا جمعه میرسه دستم)نقل قول:
کپی خور های دانگل کبری شنیدم هارد دستگاه میپره و ممکنه مشکل دار بشه و همچنین از گارانتی هم در میاد,درسته؟
۱ تومن بد نیست...ولی اگر پولشو ندادی ازش تخفیف بگیر..
گارانتی واسه لپتاپ ها کاری مفیدی نمکنه چ برسه ب کنسول!!!! ولی داشتنش از نداشتنش بهتره
برد کبری ی پورت usb جدید ایجاد میکنه شما هر بازی رو بصورت ios روی فلش یا هارد میریزی و بهش وصل میکنی..میتونی بازی های پلی ۱ و ۲ رو هم بازی کنی(الیته با نوعی خاص از کپی خور نرم اقزری هم میشه)..هارد دستگاه هم دیگه بی استفاده میشه..
دوستان من میخوام یه PS3 بگیرم . چند سوال دارم اگر ممگنه عزیزان پاسخ بدن چون کلا در این زمینه بوق بوقم.
1- از اونجایی که کلا به جنس دست دوم اونم الکترونیکی اعتقادی ندارم میخواد حتما آک بگیرم تا خیالم راحت باشه . میگن این سری جدیدا رو میشه فقط با کیت کبری کپی خور کرد. حالا این کیت کبری هم گویا چندین ورژن داره. میشه دوستان راهنمایی کنین از کجا و به کی مراجعه کنم تهران تا این کار رو برام انجام بده؟ از کجا بفهمم چه ورژنیه؟ چه فرقایی با هم دارن این ورژنها؟
2- اینی که میگن هارد خود دستگاه بلااستفاده میشه درسته؟اگر اینطوریه بنظرتون بصرفه ترین راه این نیست دستگاهی بگیرم که کمترین هارد داخلی رو داره ؟
3- با کیت کبری میشه آنلاین بازی های کپی رو بازی کرد؟ آپدیت اینا میخواد یا نه؟
4- برای بازی کردن باید یه بازی اورجینال داشت تو دستگاه که کار کنه مثل این کپی خور نرم افزاریا؟
5- تا چه حجمی از هارد رو میشه به دستگاه وصل کرد؟
6- ممکنه مشکلی برای دستگاه مشکلی پیش وقتی با برد کبری کپی خور میشه؟
با درود
چند تا سوال داشتم
1. این DCL و UPDATE برای بازی که میاد چه کاربردی داره؟؟؟؟ و این که متمایز میشن به BLUS30418 و BLES00680 برا چی هست(از کجا بفهیم کدومشو باید نصب کرد)؟
این چیت بازی چیه دیگه؟؟؟؟
2.کاستوم فریمور CFW و CEX و SPOOF فرقشون چیه؟چرا همه کبری رو دارن؟و الان کدوم کاستوم فریمور بهترین و کاملترین و بی نقصترین هست؟ کدوم کاستومر کارش بهتره؟مولنی من جدید هم همون کاستومر میده برای فریمور خودش؟
3.ار کجا بفهمیم که فریمور دستگاه من چنده؟ و کلا چند فریمور روی دستگاه هست؟یعنی باید خود فریمور سونی و کاستوم فریمور باشه؟و اگه به فریمور جدید اپدیت کنیم دستگاه رو ممکنه به ورژن قبل برگردونیم باز و یا از فریمور یه کاستمور دیگه استفاده کنیم؟؟؟؟
4.کلا چند نوع بازی داریم مثلا میگن بازی PSN و ..... ابن که میگن فیکس بازی برای فلان ورژن فریمور هست باز با اومدن فریمورهای جدید مثل 4.66 کاربرد داره؟؟
5.این سیو بازی که میزارن برا چی هست؟؟
6.کلا من دیگه با این که کنسولم کپی نرم افزاری هست نمیتونم از اینترنت دستگاه استفاده کنم چون ممکنه کپیش بپره؟ و کلا از چه کارهایی باید حذر کرد برای این که قابلت کپی خوری دستگاه از بین نره و بیفتی تو دردسر؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم بزرگی از دوستان جواب سوالاتم رو کامل با حوصله جواب بده.چون مبتدی هستم و با دونستن این جوابها خیلی از مشکلاتم رفع میشه؟؟؟
سلام دوستان من p3اسلیم 250 دارم میخواستم ببینم چجوری ورژن مولتی منو می توانم اپدیت کنم.
ورژن دستگاه :4.31
ورژن مولتی من:04.18.00
داخل مولی من ورژن دستگاه و firmware 4.30 زده
ممنوم میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت اساتید
من یه تازه کارم
قصد دارم ورژن مولتی من رو به 4.66.10 آپدیت کنم
در حال حاضر irisman 3.30 نصبه
ورژن سیستم 4.65 هست
ممکنه راهنمایی کنید چیکار کنم؟
فایل مولتی من 4.66.10 رو دانلود کردم
روی هارد هم ریختم