دوست عزیز سوپاپ کارتریج شما مشکل داره ببینید مشکل از کدوم کارتریجهنقل قول:
بعد اونو عوض کنید
Printable View
دوست عزیز سوپاپ کارتریج شما مشکل داره ببینید مشکل از کدوم کارتریجهنقل قول:
بعد اونو عوض کنید
من پیشنهاد می کنم هد رو دربیارید و بذارید روی یه مجموعه دستمال کاغذی. البته اگر بتونید فقط یک رنگ رو روی دستمال کاغذی بذارید و سایر رنگ ها تماس نداشته باشن بهتره.نقل قول:
بعد روی اون قسمت که سرکارتریج میره روش، قطره قطره آب مقطر بریزید تا جوهرش شسته بشه.
بعدشم اینقدر هدکلین کنید که تمیز تمیز بشه.
یا می تونید یه چیزی درست کنید که کیپ اون قسمت بشه و با سرنگ توش آب مقطر تزریق کنید.
موفق باشید
سلام
من کاتریج cl-211 دارم (رنگی) چند بار هم شارژ کردم ولی ایندفعه نازل جک رو افتضاح میگیره(فقط رنگی) چند بار کلین کردم ولی نشد 3بار هم به مدت 20 دقیقه در آب جوش گذاشتم و هوا گیری کردم (رنگی) و خطوت روی دستمال سالم سالم هست ولی باز رنگی را بد میگیره جوهرم هم wwm هست..
کمکم کنید لطفا!!!!
سلام دوستان،من میخوام پرینتر سه کاره canon Pixma mg 5340 رو بخرم،میشه نظرتون رو راجع بهش بگین؟
در مورد کیفیت چاپ (عکس و متن) و نگهداری و ...
ممنون
ممنون..الان مشکلی که دارم اینه که هد پرینترم مشکل پیدا کرده...یکی گفت نیمه خشک شده..نمیدونم چرا...استفاده کردم و چندبار هم هدکلین کردمنقل قول:
من پیشنهاد می کنم هد رو دربیارید و بذارید روی یه مجموعه دستمال کاغذی. البته اگر بتونید فقط یک رنگ رو روی دستمال کاغذی بذارید و سایر رنگ ها تماس نداشته باشن بهتره.
بعد روی اون قسمت که سرکارتریج میره روش، قطره قطره آب مقطر بریزید تا جوهرش شسته بشه.
بعدشم اینقدر هدکلین کنید که تمیز تمیز بشه.
یا می تونید یه چیزی درست کنید که کیپ اون قسمت بشه و با سرنگ توش آب مقطر تزریق کنید.
موفق باشید
اینم یه عکس از پرینت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن باید هد رو عوض کرد...راه دیگه نداره؟
لطفا جواب بدید :(نقل قول:
دوست عزیز دقیق نمی تونم بگم چه مشکلی داره باید از نزدیک دیده بشه.نقل قول:
بهتره به تعمیرگاه مراجعه کنید.
ممنونم
سلام
کسی نرم افزار ریست کاتریج برای پرینتر hp داره ؟ ( مدلش مهم نیست)
تا اونجا که من می دونم چیپاشو می خرن
یه مدلهای هم بود که پروگرم می شد. البته بیشترشون درام کیت هستن که پروگرم می شن
با سلام چند روزه دنبال سرویس منوال اپسون cx4700 می گردم . می خوام هدش رو باز کنم چون خشک شده شاید بتونم بازش کنم. کسی سراغ داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
احتمالا از این طریق جواب بگیرید:
کارتریج ها رو دربیارید، هد رو می بینید که با سه تا پیچ متصل شده، اون سه تاپیچ رو باز کنید و هد رو دربیارید.
موقع بستن اول جلو سمت چپ، بعد در جهت خلاف عقربه های ساعت (ترتیب پیچ ها) ببندید.
موفق باشید
با سلام خدمت اساتید محترم.اگر ممکنه لطف و بزرگواری بفرمایید من رو راهنمایی بفرمایید.من یک چاپگر جوهر افشان دارم.مدل آفیس جت 7000.کد کارتریجش هم 920.الان کارتریج های فابریکش تموم شدن.و قبلا هم حدودا 5 تا 6 بار شارژ شدن.الان من یه ست کارتریج قابل شارژ خریدم.فردا به دستم میرسه.و از اونجایی که خریدم گفته که بدون چیپست هستند و باید چیپست رو از روی کارتریج فابریک با دقت بکنم و بچسبونم روی این ریشارژابل ها!و نکته اینجاست که دستگاه من کارتریج ها رو نمیشناسه!الان من باید چیکار کنم!یعنی چیپست کارتریج های من سوخته!واسه همین دستگاه نمیشناستشون!؟!؟!؟!؟گفته میشه اینا قابل ریست کردن هستن.خوب چه جوری باید این کار رو انجام بدم !؟!؟!؟!در صورت نیاز!؟!؟و اگه چیپ بخوام از کجا باید تهیه کنم و چه قیمتی هستش!؟اونجایی که ازش کارتریج قابل شارژ و جوهر خریدم گفت دونه ای 20 تومن!درست بوده آیا!!؟؟؟یا قیمت چیز دیگه ایه!و آخرین سوال من برای پر کردن کارتریج قابل شارژ هام احتیاج به وسیله ی خاصی دارم!؟مثلا همین کیت شارژ!؟!؟!یا خیر!؟اساتید از این که وقت گذاشتید و متن طولانی و پر از سوال ما رو خوندید متشکرم.یه دنیا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:n18:
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- معمولا کارتریج های قابل شارژ به همراه چیپ ست اتو ریست فروخته میشن.
2- در غیر این صورت باید چیپ ها رو جدا گانه بخرید که گرون تر درمیاد.
3- نیاز به هواگیری نیست، با سرنگ داخلش جوهر بریزید.
موفق باشید
من یک Epson CX5900 دارم که یک هفته ای هست هرچی میخوام پرینت بگیرم نمیشه و ارور paper jam میده و باید کاغذ رو eject کنم و باز هم بخوام پرینت بگیرم همین اتفاق میفته
با blower هم توی پرینتر رو گرفتم ولی تاثیری نداشت
چه کار باید کنم ؟
ممنون
داخل پرینتر رو به دقت بررسی کنید ببینید چیزی توش گیر نکرده؟نقل قول:
یعنی اصلا پرینتر نمی گیره یا اینکه وسط پرینت ارور میده؟
تشکر.تشکر.تشکر فراوان.الان کارتریج های قابل شارژ من چیپ ندارن.من از کجا یا از چه کسی میتونم تهیه کنم!؟یه جا فقط داشت که میگه دونه ای 20 تومن خوب خیلی گرونه فکر کنم!اگه میشه جایی یا سایتی رو معرفی کنید من از اونجا چیپ ست های مورد نیازم رو تهیه کنم.بازم مرسی بابت وقتی که برای ما صرف کردید.نقل قول:
ممنون بابت پاسخ. اصلا پرینت نمیگیره و از همون اول ارور میده و باید eject رو بزنم تا کاغذ رو بده بیرون (کاغذ کاملا سالم میاد بیرون)نقل قول:
باسلام دوستان من پرینترم canon pixma 280 است جوهرش شبیه به hp اول صفحه ای من چند بار شارژ کردم کارتریج ها را بخوبی خوب کار می کردند هد هاشان هم سالم است من هفته ای یک عکس چاب میکردم تا خشک نشن جوهرشون inktek است ولی یه روز کارتریج سیاه رو دیگه تشخیص نمیده و میگه کارتریج نداره چه کار کنم دوباره انداختم رو پرینتر تشخیص نداد هد ها رو چک کردم نشد اطفا کمک کنید ایا مشکل از کارتریج است یا پرینتر:n29::n30:
با سلام پرینتر من برای کاتریج مشکی نوشته هم 901 میخوره هم 901xl ...حالا کسی میدونه این دو چه فرقی با هم دارند اون xl اخر به چه معناست؟
با سلام ،جوهر مشکی پرینتر من به علت استفاده کم خشک شده لطفا راهنمایی کنید.چکار کنم وروش شارژ کردن رو برام آموزش دهید ضمنا پرینتر من HP J4500 هستش . با تشکر:n16:
خواهش می کنم دوست عزیز.نقل قول:
سایت محاشاپ احتمالا داشته باشه.
حالت کلی گوگل حتما داره!!!
موفق باشید
پرینتر تون باید بازبینی و سرویس بشه.نقل قول:
ممکنه قطعات مکانیکیش گیر کرده باشن
یا سوئیچ ورود کاغذش گیر کرده باشه.
با چراغ قوه داخل پرینتر رو و مسیر عبور کاغذ رو به دقت بررسی کنید ببینید چیز غیر عادی ای نمی بینید؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این کارتریج ها در واقع یک بار مصرف هستن و اینکه ما اونا رو شارژ می کنیم اضافه کاری هست براشون!!!
بالاخره یه روزی برای این کارتریج های این اتفاق می اوفته و می سوزن.
(البته به احتمال قوی)
قبلش اتصالات فلزی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید و اگر درست نشد بابید کارتریج نو بخرید.
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
ایک ال در انتهای شماره به معنای ظرفیت بیشتر هست. یعنی مقدار بیشتری چاپ میشه کرد.
البته اگر می خواید شارژ کنید،خیلی این قضیه مهم نیست.
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- کارتریج رو دربیارد و شارژ کنید، سپس با کیت هواگیری، هواگیری کنید.
2- کارتریج روداخل دستگاه بذارید و هدکلین و هد الاین کنید. اگر نتیجه مطلوب بود که کار تمومه و اگر مطلوب نبود به مرحله 3 برید.
3- کارتریج رو دربیارید و نیم سانت پایین کارتریج رو داخل آب جوش به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدید و بعد از اینکه با دستمال نرم خشک کردید، داخل دستگاه بذارید و به مرحله 2 برید.
موفق باشید
ضمن تشکر از پاسختوننقل قول:
یله من شارز میکنم ولی کاتریج مشکی بعد از 15 تا 20 برگ با کیفین نرمال خالی میشه اول فکر میکردم جوهر ریزی داره ولی چک که کردم دیدم نه اشکال از جای دیگس و اون اینه که اسفنج موجود در این کاتریج تا یک سوم کاتریج هست و بقیه کاتریج خالیه ( البته همه ی 901 ها اینطورین نه فقط مال من) بنابراین تا حدی که اسفنج جوهر بگیره میریزم توش و اگه قسمت های فاقد اسفنج جوهر بریزم مثل ابشار از هد میزنه بیرون اون اسفنج هم خیلی کوچیکه سر همین حساب گفتم از XL استفاده کنم که احتمالا اسفنج داخلش به اندازه ی تمام کاتریج هست و نیاز نباشه این قدر زود شارژ کنم .حالا این کاتریج 901 ایکس الش تو بازار هست و اگر نبود میشه از مشکی شماره ای دیگه که شبیهه اینه استفاده کرد؟
بله همینطوره که می فرمایید.نقل قول:
فکر نکنم بشه از شماره دیگری استفاده کرد.
من جای شما بودم از همون کارتریج معمولی استفاده می کردم. اونقدر تفاوتی با هم ندارن.
نقل قول:
با تشکر
امروز یه عملیات خوبی روی کاتریج انجام دادم . سر اون رو برداشتم و دیواره های اضافه رو از داخل بریدم و یک اسفنج بزرگ به اندازه ی تمام کاتریج توی اون قرار دادم و مجددا اونو با چسب قطره ای چسبوندم و با چسب شیشه درزگیری کردم خلاصه تا جایی که راه داشت جوهر ریختم پر تا پر و دیگه جوهر ریزی نداره 10 تا باهاش چاپ کردم مشکلی نداشت حالا باید منتظر بمونم ببینم چند تا میشه باهاش زد..ولی به هر حال کار خطرناکی بود و میتونست باعث سوختن کاتریج بشه..
یا حق
سلام دوست عزیزنقل قول:
کار جالبی کردید.
سوختن کارتریج در واقع سوختن هدش یا چیپ هست که به کاری که شما کردید مربوط نمیشه.
مگر اینکه آشغالی وارد هد بشه یا اینکه فشار جوهر پشت هد خیلی تغییر کنه.
اما فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
موفق باشید
با سلام به اساتید محترم ، یه سوالی داشتم ؟؟ من یه پرینتر اپسون t50 دارم که تانکر داره ، خیلی هم برام خوب کار میکنه . اما دیروز بر حسب اتفاق وقتی که 10 برگ باهاش پرینت رنگی گرفتم . دقت کردم دیدم که چراغ مرکبش روشن شده و دیگه به من اجازه پرینت نمیده . هر چی اون دکمه ای که روی بُرد روی کارتریج هست رو فشار دادم و دکمه مرکب روی پرینتر را زدم افاقه نکرد . فکر کردم شاید از ریسِت باشه ( یعنی نیاز به ریسِت داشته باشه ) اما وقتی با برنامه adjustment program ریسِتش کردم . بازم چراغش روشن مونده بود و پرینترم رفته بود تو کما ..... من برای کارم نیاز فوری به کمک شما اساتید دارم ، محبت کنید و کمکم کنید . پیشاپیش سپاس فراوان :n03:
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو کامپیوتر چه اروری میده؟
کلا کارتریجا رو ارور میده؟
کارتریجا رو دربیارید و دوباره جا بزنید.
مرسی از اینکه توجه کردی ... حقیقتاَ مثلاً وقتی میخوام از طریقه برنامه کرل یا فتوشاپ با پرینتر مذکور پرینتی بگیرم ، قبل از پرینت روی properties میرم برای یکسری تنظیمات مثل : کیفیت ، اندازه کاغذ ، افقی یا عمودی و ..... اونجا روی کارتریج هام می بینم که عکس ضربدر انداخته . اما تا حالا کارتریجمو در نیاوردم و دوباره جا بندازم ... امروز امتحان میکنم جواب میدم ، سپاس از توجه شما دوست خوبم :n18:
من کارتریج و در آوردم و دوباره جا زدم اما مشکلم حل نشد ، توی ویندوز به کارتریج yellow , light cyan , magenta ارور میده . یعنی بُرد CSIC باطل شده ؟؟؟ . یه تعمیرکار خوب تو تهرون سراغ دارید که قطعات t50 داشته باشه . راستی میشه مشکل از adjpro من باشه ، منظورم اینه که مثلاً ورژنش ( version ) قدیمی باشه ؟؟ ... بعد دوست من به عنوان آخرین سوال ، اساساً چرا پرینترهای تانکر دار یه وقتایی به همچین مشکلاتی میخورن ؟ من با دستگاه خوب تا نکردم یا طبیعی هستش ؟ تقریباً الان 3 ساله که این دستگاه داره کار میکنه . واقعاً از شما ممنونم بابت اطلاع رسانی و کمکتون
دوست عزیز احتمال داره مشکل از چیپ باشه.نقل قول:
راحت ترین کار تعویض اون و تست با یک چیپ سالم هست.
مرکز این جور قطعات هم خیابون ایرانشهر هست.
مطمئت بشید که کارتریج ها و چیپ درست جا خوردن.
ببینید همیشه همون سه تا رو ارور میده جاش عوض نمیشه؟
کسی طرز تعویض کاغذکش اپسون r800 رو بلده . کاغذ رو خوب نمی کشه
با سلام من دو کارتریج 510 و 511 کانن روی پرینترم دارم که میخواهم برای انها جوهر بگیرم میخواسم بدانم ایا این کاتریجها در حین شارژ نیاز به هوا گیری هم دارند یا نه و اگر نیاز دارند ایا اینکار مشکل است یا ساده با تشکر
اگر به قسمت خروجی پرینتر های رنگی دقت کرده باشید 100 درصد تا به حال متوجه چرخدنده های کوچیک فلزی شدید ..... حالا یه سوال دارم ؟ من میخوام با پرینتر برای فاکتور ها شماره سریال بزنم ولی چون فاکتورهامو با ریسو چاپ میکنم بعد از چند سری شماره زدن ، چرخدنده هایی که در ابتدا گفتم سیاه میشن و روی کارم اثرشون میمونه ، حالا شما میتونید پرینتری به من معذفی کنید که این چرخ دنده هارو نداشته باشه ؟ ( فقط میخوام رنگی باشه اصلاً مدل ، امکانات و ... برام مهم نیست ) اگر کسی داره ، من دست دوم ازش خریدارم:n19:
یه پرینتر قدیمیHP گیر بیار. من همین کار تو رو کردم
با دستگاه HP 840 یا HP 930 یا HP 950CXI و حتی می تونی با 1220 هم این کار رو بکنی
ولی امیدوارم گیر بیاری.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر کیت شارژ تهیه کنید و بعد از شارژ هواگیری کنید بهتره اما اگر پید ا نکردید،مشکلی نیست. ولی حتما قبل از اتمام کامل جوهر شارژ کنید و بعد از شارژ حدود نیم ساعت کارتریج رو به حالت عادی (هد در زیر باشه) قرار بدید تا جوهر نشست کنه.
جوهر هم پارت تکنیک بگیرید.
موفق باشید
ببخشید چند روز دسترسی نداشتم پاسخ شما را دیر دیدم ضمن تشکر جوهر را با توجه به تجارب قبلی شما همان پارت تکنیک گرفتم برای مرتبه های بعد از شارژ اول که پرینتر سطح جوهر را نشان نمیدهد ایا می شود به نوعی رو به اتمام بودن جوهر را حدس زد؟ضمنا تشخیص مخزن هر رنگ از روی جای خط رنگهای هد در همه کاتریج ها درست است؟اگر نکته دیگری جهت شارژ درست و بالا بردن امکان دفعات بیشتر شارژ لازم می دانید ممنون می شومنقل قول: