سلام برای ورود به منوی مخفی ال سی دی شهاب مدل LCD32V68N باید چکار کنم لینک فایل آپدیت را هم نیاز دارم
Printable View
سلام برای ورود به منوی مخفی ال سی دی شهاب مدل LCD32V68N باید چکار کنم لینک فایل آپدیت را هم نیاز دارم
اینجا واسه محصولات سامسونگ هست ولی واسه چی میخواین وارد منومخفی بشین.؟ ضمنا از تلویزیون راضی هستید ؟ تلویزیون کی و چند گرفتید؟نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اینطور که دیدم شما تو بقیه فروم ها رو هم رفتی ایا تا حالا با اون نرم افزار ru samsung کارکردی؟
نه متاسفانهنقل قول:
مشکلم اینه ک توی منوی سرویس ایرن تنظیمه ولی وقتی تیونر رو روی auto میزارم و تی وی رو خاموش و روشن میکنم تا دیجیتالی شه میبینم هنوز آنالوگه و وقتی دوباره میرم توی منوی سرویس تیونر باز ب حالت اولیه برگشته و auto نیست
فکر کنم اگه auto بمونه دیجیتالش فعال بشه (این طور ک دوستان تست کردن)
این نرم افزار چطوریه؟
نکنه مشکلی برای تی وی ایجاد کنه؟
آخه نمایندگی گفت اگه حتی توی منوی مخفی بری دیگه از گارانتی میاد بیرون و منم دست بهش نمیزنم (منظور نمایندگی مجاز) یه خورده ترسیدم
حالا چی کار کنم؟ کار با این نرم افزار چطوریه و چی کار میکنه؟
لینکش رو هم بدید ممنون میشم
نمیدونم چرا کسی جواب منو نمیده!نقل قول:
خکخ گ میگن تست شده و کار میکنه پس چرا کسی جواب منو درست و حسابی نمیده ک باید چی کار کنم؟
اقا یه نگاه به پیغام های خصوصیت بنداز!!!نقل قول:
باید با همون برنامه ru samsung طبق راهنمایی هایی که تو فروم گذاشته شده بری تو منوی مخفی و اونو Unlock کنی و لوکال ست رو روی ED_IRAN بذاری. البته بعید می دونم سری C تیونر دیجیتال داشته باشه.نقل قول:
سلام
من اشتباها منوی مخفی ال ای دی ua46d5500rrxzn به منظور فعال کردن گیرنده دیجیتال دست کاری کردم متاسفانه پس از اون ورودی hdmi غیر فعال شده و وقتی وصلش می کنی میگه « بدون سیگنال » این در صورتی که قبلش با همین تجهیزات کار می کرد من با دو فرستنده ( لپ تاپ و پلیر ) و دو کابل hdmi متفاوت چک کردم ولی تغییری مشاهده نکردم .
از دوستان ممنونم اگه راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنون
ببین حالا دیجیتالت فعال شد؟نقل قول:
حالا دوتا راه داری یکی این که ریست فکتوریش کنی یا این که دقت کنی و بگی تو منو مخفی چیو دست کاری کردی؟
آخه خود سام سرویس میگه سخت افزاری داره و باید نمایندگی بیاد فعالش کنه !!نقل قول:
اگر واقعا چنین چیزی صحت داشته باشه ارزش داره که از نمایندگی بخواید بیاد فعالش کنه چون دستکاری منوی مخفی ممکنه پشیمونی به بار بیاره.نقل قول:
ممنون از دوستان
متاسفانه نمیدونم چیو تغییر دادم که برگردونم
نه دیجیتال فعال نشد
اگه ریست فکتوری کنم دقیقا چه چیزایی از دست میره ؟
شنیدم باید دوباره حتی برای بقیه فعالیت ها هم دوباره تنظیمات انجام بشه ؟
ببین مثل اندرویده میره رو تنظیم کارخونه برای اینکار بایدکلید exit رو به مدت 10 ثانیه یا بیتر یا کمتر نگه دارید بعدشروع میشهنقل قول:
بنده ریست فکتوری کردم ولی باز هم مشکل پا برجاست !
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
اقا کلید ریست فکتوری تو سری 2011 همون exit بود ایا کسی میدونه این کلید تو سری 2012 چیه؟
سلام بچه ها
من یه تلویزیون smart sumsung 5500 از بانه گرفتم برای فعال کردن گیرنده دیجیتالش بدون این گیرنده هایی که همه می خرند آیا می شه کاری کرد باید به قیمت منوی مخفیش برم
اگر کسی بلده می تونه بگه ممنون میشم
سلام خواهش میکنم مقادیر تو قسمت ADC/WB رو واسم بنویسید..خیلی اظطراریه... مدل:ua40D5500 تنظیماتش بهم خورده و تصویر رو سیاه نشون میده
از اینجا ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای 5550 است که میشه مدل 5000.نقل قول:
سلام.من adsl دارم و نيز سامسونگ ال اي دي c6900 كه از بانه خريدم كه البته قبلا زبان فارسي و تيونر ديجيتالش رو با منوي مخفي فعال كردم.لطف كنيد بگيد چجوري با ADSL وارد اينترنت اين تلويزيون بشم. آيا قطعه سخت افزاري بايد بخرم يا با LAN ميشن كانكت شد و البته تنظيمات اينترنتش رو هم نميدونم . ممنون اگه راهنمايي كنين دوستان
تلویزیونم زیرنویس فرمت srt رو نمایش میده و من رمزگذاری رو عربی گذاشتم ولی حرف "ک" رو نشون نمیده. کسی میدونه این مشکل چه جوری برطرف میشه؟
من led مدل 40c5550 دارم که میگن با 40c5000 مدلش یکی هست و آپدیتش کردم.
سلام ببخشید ک اینجا سوالمو میپرسم
من توی تی وی موقعی ک فوتبال یا فیلم اکشن میبینم بعضی موقع ها احساس میکنم صحنه ک روونه در حد ثانیه سرعت صفحه کند میشه و روونیش رو از دست میده و بعد درست میشه
مخصوصا توی تماشای فوتبال خیلی اذیت میکنه
حتی توی منوش رفتم و motion picture رو روی smooth گذاشتم ولی بازم درست نشد
بنظرتون مشکل چیه؟
samsung led ua55c6900
با تشکر
مشکلم حل شد. رمزگذاری رو تو tv ،عربی باید بزاری. زیرنویس srt رو با note pad باز کنی و save as بزنی.قسمت encode به جای ansi ، باید unicode رو انتخاب کنینقل قول:
سلام
کسی می تونه کمک کنه که تلویزیون سامسونگ مدل UA46D5500 گیرنده دیجیتال خودش داره یا نه.
اگه داره باید چیکار کنم
نقل قول:اقا دستون درد نکنه کارم را افتاد...حرف ندارین.نقل قول:
این برای 5550 است که میشه مدل 5000.
اقا میشه یکی لینک توضیحات ورود به منو مخفی به وسیله اون فایل صوتی رو بده من هرچه قدر گشتم پیداش نکردم
ممنون
سلام بر دوستان
اگه ریست فکتوری بکنم حتی لوکال ست هم عوض میشه چون لوکال ست رو تغییر دادم و چجوری ریست فکتوریش کنم تلوزیونم d7000هستش
با ریست فکتوری لوکال ست عوض نمیشه.نقل قول:
سلام
اساتید محترم اگه میشه ما رو اهنمایی کنید :
lcd c530 40 اینچ هست پارسال راحت اپدیت شد حالا یه اپدیت جدید اومده میخوام اپدیت کنم پیغام میده فایل اپدیت درون فلش پیدا نکردم فرمت فلش هم تغییر دادم بازم نشد
ممنون میشم راهمایی کنید؟؟
یه سوال دیگه : شبکه های دیجیتال رو میشه با این مدل گرفت از طریق همون منو مخفی یا شایدم سیستم دیجیتال نداره (بخاطر قدیمی بودنش)
ممنون
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لوکال ست تغییر نمیکنه ایا اپدیت جدید که کردم به حالت اول بر این میگردد
نه با آپدیت هم بر نمی گرده.نقل قول:
اقا یکی به ما کمک کنه میخوام lcd اپدیت کنم فایل اپدیت هم داخل فلشه ولی نمیشه (fat32) فرمت فلش
فایل اپدیت پیدا نمیکنه لطفا راهنمایی کنید:sq_3::sq_3:
سلامنقل قول:
فایلو به چه صورت انتقال میدید منظورم پسوندشه
در ضمن اپدیا نکنید بهتره چون تغییر گرافیکی نداره و معمولا از امکانات منو سرویستون کم میشه
موفق باشید
sent from ST25i
(silverbios)
فایل exe رو داخل فلش instal کردمنقل قول:
که دو فولدر فایل شده یه اسم : T-TDT5DAAC و T-MSX5DAAC پیدا نمیکنه ؟؟؟؟
منظورتون از امکانات منو چیه ؟؟؟
سلام
اساتید و دوستان و همکاران عزیز لطفن کمک کنید فوری
تیره و تار شدن تصویر و از کار افتادن برخی از کلیدهای ریموت کنترل مانند کلید ویدیو و کلیدهایی 0 و1 و ... 9 بعد از کالیبره کردن تصویر در سرویس منو مخفی سامسونگ c530
این مشکل وقتی پیش اومد که روی av calibration failure در سرویس منو مخفی سامسونگ c530گیر کرده بود و دوشاخه رو از پریز کشیدم
از اساتید محترم تقاضا دارم که تجربیات خودشون رو در این مورد ارایه بدن
با احترام و شما قدر دانی از رحمات شما
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود خدمت اساتید گرامی
بنده یه 2 روز پیش یه سامسونگ 46es8000 گرفتم . که ساخت مالزی هست حالا میخوام منو فارسی کنم ولی وقتی info+menu+mute+power میزنم جایی که بشه تغییر کشور داد نبود و برای استفاده از تیونر دیجیتال باید رو چه گذینه ای انتخاب کنم .لطفا کمک کنید .
با سپاس
باید از قسمت Option منوی مخفی، Local Set رو به ED_Iran تغییر بدید که در حالت عادی این گزینه خاکستری هست و برای فعال کردن آن باید از روشی که توی تاپیک زیر توضیح داده شده استفاده کنید:نقل قول:
امروز توسط برنامه Serviio تونستم فایلهای کامپیوتر را روی led 40d6960 شیر کنم فقط مشکلی که هست اینه که این led فرمتهای avi و بعضی فرمتهای دیگه
را نمیتونه پخش کنه
روشی هست که بشه تصویر پخش شده از مانیتور را روی led دریافت کرد (مثلا از طریق شبکه بیسیم یا lan ) ؟؟؟ ( به غیر از استفاده از کابل hdmi , av, component به خاطر فاصله طولانی تلویزیون و کامپیوتر )