اميدوارم نسبت به نسخه كنسولي بهتر باشه اگه يه چند مرحله فرعي اضافي هم داشته باشه خوبه البته معلوم
نيست 18 نوامبر بياد احتمالا براي فروش بيشتر نسخه كنسولي تاخير ميخوره.
Printable View
اميدوارم نسبت به نسخه كنسولي بهتر باشه اگه يه چند مرحله فرعي اضافي هم داشته باشه خوبه البته معلوم
نيست 18 نوامبر بياد احتمالا براي فروش بيشتر نسخه كنسولي تاخير ميخوره.
هنوز هیچ چیز معلوم نیست ولی طبق گفته مسولان راک ستار گرافیک این بازی بروی PC فوق العاده خواهد بود ....نقل قول:
منم اين بازي رو امروز تمام كردم روي Xbox 360
بازي روي 73.58 درصد به پايان ميرسه
و 5 نفر فقط كار motion Capture نقش اول بازي يعني nb رو بر عهده داشتن
تو سازنده هاي بازي 2 يا 3 تا ايراني هم حضور داشتن
اميدوارم اين انتظار چند ماه براي Pc دارها هم تمام بشه تا اونها هم اين شاهكار رو تجربه كنن :10:
البته اميدوارم مسايل سخت افزاري اذيت نكنه
می تونی دوباره مرحله ی اخر رو بری اسم اون ایرانی ها رو بدی؟؟نقل قول:
برای sa که نوید خانساری اسمش بود.
اينم نويد خانساري توش هست دمش گرم از gta3 تو تا الان تو همشون بوده :X
دوسته عزيز vegas جان شما منظوره من رو متوجه نشدين كه چي گفتم من نگفتم كه از كنسول مياد پايين تر عزيز دقت بفرماييد شما بعد اينجوري بگين ....
دقيق يادم نيستنقل قول:
اسم يكيشون امير اسدي بود
اون يكيهم يك زن بود به اسم پروانه مريمي يا همچين چيز هاي
اخه خيلي سريع CREDITS ميرفت و بعدش هم كه AUTOSAVE شد
چرا بازی 61% بود ؟؟؟؟!!!
دوسته عزيز ماموريت هايه اصلي تو 73% تموم ميشن نه 61%نقل قول:
چرا بازی 61% بود ؟؟؟؟!!!
تاييد ميشهنقل قول:
دقيقا 73.58 درصد تموم ميشه بازي
اگه بازی تموم کامل شد بازم میشه تو شهرش دور زد
پس بقیه درصد ها برای چه هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :13:نقل قول:
اره ميشهنقل قول:
خيلي هم بزرگ و جالبه
مخصوصا با اين گرافيكش :10:
تو شماره هاي قبلي براي ماموريت هاي اضافي بودنقل قول:
كه خارج از STORY LINE بود اما تو اين نسخه جالب اينجاست كه هيچ ماموريت اضافي نداره :13:
میشه یه اموزش بدی چیکارش کنم کجا بریزمش تاپیک خودشم گشتم فایل شما را پیدا نکردم اگه بود اونجا می پرسیدمنقل قول:
توی دایرکتوریه اصلیه بازینقل قول:
آخرش چی شد ؟
اومدنش واسه پی سی قطعی شد ؟
کی میاد ؟
بله دوست عزیز قطعی شده تاریخ ریلیز این بازی 18 November هستنقل قول:
اگر به صفحه های قبلی نگاه کنی میبینی که 3 صفحه در مورد قطعی شدن و انتشار برای pc پست داده شده :13: :19: من نمی دونم چرا دوست دارین بی هوده پست بدین این تاپیک فقط در مورد بازی gta و بحث ها در مورد مراحل و به طور کلی خود بازی نه اینکهنقل قول:
1 ) کی منتشر می شود
2 ) از حال رفتم وقتی شنیدم gta برای pc ریلیز می شود و از این حرف ها
3 ) گرافیک بازی برای pc چه طور خواهد بود ؟ و ازاین حرف ها که در مورد آینده است
4 ) بحث های بی ربط به تاپیک gta iv که مابین بعضی از کاربران می افتد
به طور کلی باید در مورد بازی صحبت گردد
مثلا یکی از کاربران اطلاعاتی در مورد بازی می داد که آنهایی که بازی نکرده بودند بیشتر با بازی آشنا می شدند
که این حرف ها باید در تاپیک زده بشود نه موارد بالا
در ضمن اظهار نظر کردن در مورد این پست ممنوع است در غیر این صورت به مدیران اطلاع داده می شود
کاری نکنید که تاپیک دوباره بسته بشود
تاریخ عرضه این بازی را برای چندمین بار گفته می شود دیگر در مورد این مورد ها بحث نگردد
Release Date: Nov 18, 2008
اینی که گفتی مال هزاره 5 که تو اینجا اسپم دیگه معنی نداره پس زیاد خودتو ناراحت نکن ....نقل قول:
تا الان اسپم میدادن که کی میاد حالا هم اسپم میدن که خوشحالن
خدایا این اسپم رو از P30دور بفرما....آمین
مورد دوم اینکه من راجع به بازی یه چیزی شنیدم میخواستم بدونم حقیقت داره میگن دیگه غذا خوردن و چاق شدن و عضلانی
شدن بدنش این چیزا نیست و ماموریت هارو از رو لب تاب میخونه و انجام میده اینکه شد هیتمن :دی
این عکس الکی هست یه سایت امریکایی اونو به عنوان نمونه درست کرده.فعلاهم چون عکسی از کاور اون نیست همین توی نت پخش شده.:11::10:نقل قول:
غذا كه ميخورهنقل قول:
ساندويچ همبرگر و هات داگ و اينا ... :31:
چاق نميشه ديگه
خبري از باشگاه و عضلاني شدن هم نيست
ماموريت ها رو اكثرا از روي موبايلش با sms بهش ميگن
و بعضي هاش هم از روي laptop كه تو يكي از خونه هاش هست بهش ابلاغ ميشه
ماشینها چه فرقی کردند؟ آیا هنوز وقتی به دیوار میخورن مثل کاغذ در و پنجرشون از بین می ره؟
نه مثل يه ماشينه واقعي ميشن شيشه ميريزه پايين كاپوت وقتي از بين ميره موتوره ماشين معلومه چراغ ها خورد ميشننقل قول:
ماشینها چه فرقی کردند؟ آیا هنوز وقتی به دیوار میخورن مثل کاغذ در و پنجرشون از بین می ره؟
يا وقتي با سرعت ميخوري به 1 جايي از شيشه جلو پرت ميشي بيرون.......
خيلي تعغير كرده نسبت به san anreas
عجب حالا بیاد بینیم چی میشه !!! سیستم میستم چی می خواد ؟!!! Dx10 هست یا نه ؟>!!!
با يه سيستمه فول اپشن ميتوني به بهترين نحو بازيرو اجرا كني ....
صفحات قبل هم سيستمش گفته شده فكر كنم ؟؟؟؟!!
به احتمال زياد سيستم خيلي بالايي براي اجرا نميخواد ولي اگه بخواي از كيفيت بالا لذت ببري بايد ي سيستم خيلي
قوي داشته باشي چون گرافيك نسخه هاي كنسولي هم خيلي خوبه.
این بازی رو ی گرافیک geforce 9600gt جواب میده؟
کم کم دارم فکر می کنم بعضی از کاربران خودشان را به اون راه زدند
آقایون و خانوم ها gta iv هنوز منتشر نشده و اطلاعات رسمی در مورد سیستم مورد نیاز نیست پس کاربران در مورد گرافیک و اینکه با کدوم گرافیک می شود بازی کرد یا نه تاپیک را به بیراهه نکشند
از مدیران خواهش می گردد رسیدگی گردد
فکر نکم سیستم بالایی بخواد چون این بازی خیلی طرفدار داره و طوری ساخته میشه که همه بتونن بازی کنن .
تاپيك بر گشته به رواله قبليش كه فقط ميان در مورده ورژن pc ميپرسن !! تاپيكه مخصوص تا تاريخ انتشاره نسخه pc تو قسمته اخبار هست خواهشا اگه سوالي دارين اونجا مطرح كنين !!!
الان یکی از اصلی ترین نکته از بازی گرافیک بازی هاست، اون شرکتی که بازی رو می سازه به دستگاه منو شما که نگاه نمیکنه ... بازیش رو تا میتونه گرافیک بالا میسازه.
دوستان خواهش می کنم تا 18 نوامبر صبر کنین فعلا ارک استار هیچ چیزی در مورد سیستمش نگفته خواهش میکنم صفحات تاپیک رو بی خودی با این جور پست ها پر نکنین.هر وقت 18 نوامبر یا قبل از اون بود مطمعن باشین راکاستار سیستم مورد نیازش رو هم میگه پس خواهشا رعایت کنین.
منم موافقم باید تا 18 نوامبر صبر کرد و دید راک استار چی میکنه ما هم اکنون منتظره این بازی هستیم.
GC 2008: تصاویر جدید GTA IV نسخه ی pc
-------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:http://i38.tinypic.com/30cvod3.jpg
کد:http://i36.tinypic.com/2u6coy1.jpg
کد:http://i37.tinypic.com/oizk9g.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i35.tinypic.com/s3pxeq.jpg
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:http://i38.tinypic.com/vqsacm.jpg
کد:http://i38.tinypic.com/a3cson.jpg
کد:http://i37.tinypic.com/et5g28.jpg
کد:http://i36.tinypic.com/2r38kmx.jpg
توضیحاتی در مورد نسخه PC بازی داده شده :
- اضافه شدن یک montage editor و Replay Editor . شما توسط این قابلیت می توانید تا 30 ثانیه قبل را ببینید و یا Save کنید و چندین کلیپ 30 ثانیه ای به هم بچسبانید و ویرایش کنید ( تغییر زاویه دوربین و نوع دوربین قطع کردن و... ) و ذخیره کنید.
- قابلیت چند بازیکن بسیار بهبود یافته نسبت به نسخه های کنسولی.
- گرافیک بسیار بهبود یافته. شخصیت ها و محیط اطراف دارای جزییات بیشتر و نورپردازی قویتر و نرمتر خواهد بود.
ممنون.:46:نقل قول:
توضیحاتی در مورد نسخه PC بازی داده شده :
- اضافه شدن یک montage editor و Replay Editor . شما توسط این قابلیت می توانید تا 30 ثانیه قبل را ببینید و یا Save کنید و چندین کلیپ 30 ثانیه ای به هم بچسبانید و ویرایش کنید ( تغییر زاویه دوربین و نوع دوربین قطع کردن و... ) و ذخیره کنید.
- قابلیت چند بازیکن بسیار بهبود یافته نسبت به نسخه های کنسولی.
- گرافیک بسیار بهبود یافته. شخصیت ها و محیط اطراف دارای جزییات بیشتر و نورپردازی قویتر و نرمتر خواهد بود.
من قبلآ چی گفته بودم ؟ گفته بودم که اگه بازی برای PC بیاد احتمالآ امکانات بیشتر از نسخه های کنسولی داره... حالا تایید شده.:27:
امیدوارم یه چیزش رو درست کنن که من وقتی تو بازی ها میبینم حرصم میگیره ... اونم اینه که وقتی میری کنار دیوار و دستت رو w هست، راه نره.
سیستم مورد نیاز بازی چیه ؟
مال من اینه :
CPU 3.0GHz
Ram 2GB
VGA 512MB 8600GT
اگر بالاتر نیاز داره بگید که تا بیاد ، آپگرید کنم ؟؟
سیستم مورد نیاز بازی هنوز مشخص نشده!نقل قول:
سیستم شما که حتما باید واسش کافی باشه. (فقط اگه کارت گرافیکتون به جای 8800GT ، 8600GT بود بهتر میشد)
فعلا باید صبر کنیم تا اعلام بشه...
تو union یکی از کاربرای game spot سیستم مورد نیاز رو نوشته بود ... و فضای مورد نیاز برای بازی رو 70 gb نوشته بود.
70 gb???!?!?!?!?!
عجب!!!!!