دوستانی که به صورت حرفه ای Skyrim رو بازی میکنن پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما به این Link سر بزنن، مطمئن باشید پشیمون نمیشید:10:
کد:http://www.gamespot.com/features/gamespot-guide-to-modding-skyrim-6346415/?tag=topslot;thumb;1
Printable View
دوستانی که به صورت حرفه ای Skyrim رو بازی میکنن پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما به این Link سر بزنن، مطمئن باشید پشیمون نمیشید:10:
کد:http://www.gamespot.com/features/gamespot-guide-to-modding-skyrim-6346415/?tag=topslot;thumb;1
همیشه مدها برای الدر اسکرولز باعث شده ورژن مافوق این بازی ساخته بشه. از همه جالبتر فکر کنم اون مده باشه برای اونایی که از عنکبوت میترسند. :31: به جاش خرس گذاشتند :31: این مدها هم در صورتی اومده که هنوز بتزدا creation-kit مخصوص ساختن مد رو ریلیز نکرده!نقل قول:
daedra heart توی معابدشون میدهنقل قول:
Ebony هم که برو به این معدن!البته اگر اهل کاری!
Gloombound mine
در جنوب شرقی Windhelm جای یه کمپ ارک(orc)
عجب دنیای داره Cheat ها!ولی به نظر من شوق بازی رو از بین میبره!من تمام چیت های بازی رو دارم ولی واقعا توصیه میکنم به چیت فکر نکنین واردش هم نشین دوستان!:13::2:
بعضی مثل tcl - resurrect- خوبهنقل قول:
حتی چیت اضافه کردن ددرا هارت هم هست:31:
یه راه خیلی آسون برای لول آپ شدن:
برید پیش یه دشمن قوی(ترجیحا سریع ضربه بزنه!)و بعد یه سپر بگیرید دستتون و بزارید اون دشمنه شما رو بزنه و خودتون دفاع کنید!
+
محل دقیق همه معبد های Daedra رو کسی داره؟
Daedra heart که یکیشه! تمام آیتم ها ...کتاب ها ....حتی کشتن تمام موجودات در منطقه ای که هستید!!!!پول و ....!ولی وارد نشی بهتره واقعا شوق بازی رو از بین میبره!:2:نقل قول:
نقل قول:
بچه ها کمک کنید :19:
وای من sneak و archery رو صده! بعد تیر کمون deadra رو برداشتم با تیر های ebony در حالت sneak فقط با یک تیر giant رو از پا در اواردم و با 3 تیر یک ماموت!!!!!!!!!!!حال کردمممممم
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
راهنما نداره j رو بزن تا مراحل برات بیاد یکیشو انتخاب کن بعد برو روی نقشه روی نزدیک ترین مکان نزدیک به مرحله(اگر سفید باشه و قبلا کشفش کرده باشی) کلیک کن تا سریع به اونجا بری بعد هم برو دنباله علامت:46:نقل قول:
خجالت نمیکشی چیت میزنی بد میای پز میدی ؟ :دینقل قول:
نقل قول:
چیت؟؟؟:31: پدرم در اود تا همرو صد کردم چیت نزدم ولی از سوتی های خوده بازی استفاده کردم. مثلا شما توی زندان میتونی از هم سلولیت حتی اگر در حالت sneak ببیندت pickpocket کنی هر چقدر که میخوای اسکیل این کارت میره رو 100. من دائم muffle رو میزدم و illustration من شد 100. من چیت نزدم:41:
تنها باری که زدم 5 تا daedra heart گرفتم تا ست لباس خودم و لیدیا کامل شه:31:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
من چیت زدم(برای امتحانش)تازه با Daedra bow و Daedra arrow در حالت Sneak تونستم با 2 تا تیر بزنم!چطوری کش کردی داداش؟:18::18::18::18::18::18:
deadra bow رو enchanted کردم که هم shock بده و هم طرف رو اتیش بزنه که 15 پوینت از جونشو میگیره. اونوقت طرف از چندجا همزمان ضربه میخوره:31:نقل قول:
daedra arrow از کجا اواردی؟؟؟؟؟؟ کجا میشه ساخت؟؟:20:
در ضمن اسنیک من رو صد هست یعنی هر ضرب رو قدرتش رو 3 برابر میکنه خوده ارچری هم روی 100 هست و هر ضربه رو قدرتش رو 60 برابر میکنه و امکان زدن ضربه های مرگ اور بیشتره
اینم عکس من و همسر گرامی :دی فقط پخشش نکنید لطفا :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همین وضعیت رو داشتم ولی بدون Enchant ....این دفعه امتحان میکنم!Daedra arrow با چیت دیگه!ساختنی نیست!چتیدنیه!:46:نقل قول:
اینم من لیدیا خانم همسرم . بنده خدا فکر نمیکرد از هیچی بشه زنه منو یک جنگجو.تانکیه واسه خودش میره همه رو درو میکنه میاد:31:
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
نقل قول:
کدشو لطف میکنی بدی؟؟؟:31:
این کلاه سر لیدیا رو از کجا اوردی؟:دی بابا همه هم چیت بازنا :31: ما خودمون رو نمودیم تا یه ست ددرا ساختیما :دی شوخی :دی بعد این لیدیا هم که زن نمیشد , همه میگفت سرورم :( اگه میدونسم ....نقل قول:
سلام.بچه ها من این بازیو زیاد وارد نیستم یکم کمکم کنید:31:
اول اینکه من هیچ قفلیو نمیتونم باز کنم.همش اون آهنش میشکنه چطوریه؟بعد اینکه بعضی از دشمنام نمیمیرن یعنی وقتی میزنمشون هی میفتن زمین دوباره بلند میشن.
بالاحره Destruction و enchanting و smithing و speech ام صد شد... لولم هم الان 40 هستش... بازی خیلی آسون شده... مانا هم بی نهایت هست دیگه راحت تر هم شده... البته از لول 40 به بعد دشمنا یکم قوی میشن مواظب باشید...
چطوری با لیدیا عروسی کردین؟
بگردم همتون هم جنگجو هستینا! هیچ کدومتون جادوگر نیستین! حالا منم عکس دواهکینمو می ذارم... یک سری دیگه هم عکس از اولای بازی دارم اونا هم آخر سری می ذارم...
مبینن چجوری اسپیچ رو 100 کردی؟!نقل قول:
بالاحره Destruction و enchanting و smithing و speech ام صد شد... لولم هم الان 40 هستش... بازی خیلی آسون شده... مانا هم بی نهایت هست دیگه راحت تر هم شده... البته از لول 40 به بعد دشمنا یکم قوی میشن مواظب باشید...
چطوری با لیدیا عروسی کردین؟
بگردم همتون هم جنگجو هستینا! هیچ کدومتون جادوگر نیستین! حالا منم عکس دواهکینمو می ذارم... یک سری دیگه هم عکس از اولای بازی دارم اونا هم آخر سری می ذارم...
درجه سختیت رو چیه الان؟
اونایی کهبا لیدیا عروسی کردن احتمالا با چیت و روی پی سی بوده............
باو خفه کردن مارو
یکی لینک این چیت رو بده!
آخه یکی نیست بیاد بگه انگلیسی نداری چرا بازی میکنی:|
اس÷یچ که گلیچ داره دیگه! نمی دونستی؟ همون اولای بازی من ÷ست دادم گفتم چطوری این کارو کنید ! یک سرچی کن ÷یدا میشه... الان هم رفتم تو کار Alchemy اونو هم می خوام 100 کنم... اون سخت تره...نقل قول:
نقل قول:
اه رو کامپیوتر بازی میکنی کنسول رو فعال کن و روی لیدیا کلیک کن و این کد رو بزن:
addfac19809 1
:31:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
نقل قول:
دوتا راه: از هر اهنگری که میبینی سنگ اهنگگگگگگ و چرم بخر و خنجر اهنی بساز و به خودش بفروش.
ب خرید و فروش زیاد هم میشه. از یک مغازه هر چی داره بخر برو یه شهر دیگه به یکی دیگه بفروش:31:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
این کلاه سر لیدیا رو تو مراحل brotherhood میگیرینقل قول:
با چیت زنم شد:31:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
نقل قول:)کد:http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_(Skyrim
اولیه کامل تره:31:کد:http://www.cheatcc.com/pc/elderscrolls5skyrimcheatscodes.html#.Ts6FHmDxq6R
من در آرمر ِ Daedra هیچ خاص بودنی نمیبینم ، چون تن ِ همه ی دائدرا لرد ها هست . برای همین با اینکه درگن آرمر زشته ، ولی تصمیم گرفتم از اون استفاده کنم
من کلی وسیله تو اینونتوریم دارم که اصلا تو لیست فروش نمیره :19: نزدیک 20 30 تا اسلحه فقط که تو هر مرکز فروش شهری (مثل ریوروود و solitude و whiterun ) که میرم نشونشون نمیده مشکل از چیه؟ مثلا 3 تا کمان که یکیش رو نشون میده... کمک کنین که اوضاعم خرابه... راستی اسب های شهر ها با هم فرق داره؟ یه اسب خریدم اون اوایل 1000 تا خیلی کند و ضعیفه و البته بی شعور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر جا پارکش میکنی در میاد میره شیرین 500 600 متر اطراف گم و گور میشه
کد Daedra arrow:نقل قول:
player.additem 000139c0
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
ولی جدا میگم توی کار چیت نرین!خیلی بازی مسخره میشه!:5:
نقل قول:
من بیشتر کوئست های جالب و اصلی بازی رو بی چیت رفتم و همه اسکیل های روی صد یا هر عدیدی هست خودم رفتم تنها چیتیم واسه daedra heart بود اون زمان که من 2 ساعت وقت میزاشتم یک قفل درجه epert رو با اینکه میدونستم تو کدوم جهت باز میشه توی جهت های دیگه امتحان میکردم چیت هم بود ولی نخواستم استافده کنم تا اسکیل لولم بره بالا.
:46:
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
اسلحه و تیر کمون رو بهتره به اهنگری ها بفروشی:46:نقل قول:
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
خوب هم خوشگل تره و هم اینکه قدرتش بیشتره:31:نقل قول:
soul gem full بهتره یا empty?????
نقل قول:
lol
این چه سؤالیه ....!!!
شما Soul Gem های Empty که بدردت نمیخوره ، باید با اسپل Soul Trap روح یک نفر رو توش حبس کنی و بعد تو Enchanting ازش استفاده کنی.
-------------------
دوستان اگه Azura's Star یا Black Star رو گرفتید نفروشیدش
این Gem قابلیت استفاده مجدد داره ، یعنی وقتی تو Enchanting ازش استفاده می کنید از بین نمیره و فقط روح داخلش خالی میشه و میشه دوباره پرش کرد ( از نوع Grand هم هست )
black star رو از کجا اواردی؟؟؟؟؟ من azura رو دارم:31:نقل قول:
زیاد فرقی با هم ندارندنقل قول:
Black Star میشه شبیه Black Soul Gem
َAzura's Star هم میشه شبیه Grand Soul Gem
تو همون کوئستی که Azura's Star رو گرفتی اگه ستاره رو میدادی به اون یارو تو WinterHold بجاش Black Star رو بهت میداد
5-6صفحرو خوندم:دی
چجوری از ومپایر در بیام :(
میشه یه راهنمایی کنید ؟ اینجا گیر کردم :
کد:http://www.uploadbaz.com/te5ef5ju2gks
این یکی از سخت ترین معماهای بازی هست... برو اون طرف این معبد (یک دستگیره داره که اون یکی در باز میشه) اون جا دقیقا همین سه تا رو کشیده که باید چی باشن ، حالا برگرد همین ور و درست اینا رو طوری تنظیم کن که قرینه اون طرف در بیان... حالا از در برو بیرون (همون جایی یک صندلی بود که روش دوتا اسکلت بود) اونجا یک دستگیره هست. اونو بکش... وسط زمین اون در باز میشه و یک پله ای رو به زمین درست میشه...نقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
نقل قول:کد:http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Vampirism_%28Skyrim%29#Curing_Vampirism
مرسی مبین جان
بعد چرا همه میفهمن ومپایر ام!!!
من این بازی رو نگرفتم ولی از صحبت هاتون متوجه شدم یه جورایی شبیه به wow و اون سرزمین بزرگ و quest گرفتن و لول آپ کردن و آیتم گرفتن و ایناس:27:....درسته؟
مرسی از توضیحاتت ولی بازم نتونسم !:41: هر کاری کردم نشد ک نشد ! این سه تا لبه داره نمیدونم باید کدومشونو بزارم کناره هم.....نقل قول:
منظور این از Clear چی؟
Clear 50 dungeons [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسیهم جاهای اینرو میدون بگه:
Standing Stones
Find 13 Standing Stones
50 تا غار رو باید بری توش و اگه کسی هست توش بکشی و به قولی clear کنی.نقل قول:
standing stone هم که اول بازی بهت نشون میدن یارات!
هیچ راهی نداره نشون نده ومپایر ام!؟:دی
خفم کردن اینقدر زدن مارو