بازی های ار پی جی به خاطر داستانش بیخودی گندش می کنن . اخه این چه گرافیکی داره خیلی ضایع هست .
حالا یه عده فیلسوف نما میان میگن تو عقده گرافیک داری . مهم گیم پلیه ولی برای من گیم پلی دو زار اهمیت نداره!
Printable View
بازی های ار پی جی به خاطر داستانش بیخودی گندش می کنن . اخه این چه گرافیکی داره خیلی ضایع هست .
حالا یه عده فیلسوف نما میان میگن تو عقده گرافیک داری . مهم گیم پلیه ولی برای من گیم پلی دو زار اهمیت نداره!
این بازی که گرافیکش خیلی خوبه :18:نقل قول:
منم مث خودت به گرافیک اهمیت میدم.
مطمئنی گرافیکش پایینه ؟ :18:
البته قبول دارم حرکات لب و انیمیشن های صورت کاراکتر ها زیاد جالب نیس ولی در کل گرافیک بازی خوبه :18:
1 ازفیلسوف به دریم چون گیمریم. 2 فیلسوف نداریم اینجا که بخواد نما باشه! کجا همچین ادعای کردیم. یه جورای داری مسخره میکنی.توهین نکن لطفا!نقل قول:
نه داستان اهمیت داره برات نه گیم پلی نه اهنگ نه .... فقط گرافیک سلیقه و نظر خودته و محترمه.
من تازه اولاشم.خیلی تفریحی بازی میکنم :27:
فک کنم مرحله اول رو رد کردم، تا اونجایی رفتم که طرف میزنه آشلی رو داغون میکنه (همون دختره نمیدونم اسمشو درست میگم یا نه) :27:
الان توی اون سازمانه علافم باید چی کار کنم ؟ :31:
روی نقشه که جای خاصی رو نشون نمیده.
فقط گفته مثلا تو ناحیه ی دو دکتر فلان هست باید چی کار کنم حتما برم ببینمشون ؟ :31:
کلا یکی بگه این قسمت علافی توی سازمان رو باید چی کار کنم من ندیدم جایی هدفی چیزی بنویسه :10:
نفهمیدم کجایی یه عکس کوچیک بذار تا بگم.نقل قول:
بابا همون اول اول :31:نقل قول:
که یه دختره دشمنته میاد رفیقت رو میکشه.
آشلی دختره رو میگم.
بعد از اون میری دنبال دکتر واسش
نفهمیدی ؟ :41:
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
فک کنم قلق بازی دستم اومد :31:
فهمیدم :27:
این قضیه جنفیج چیه ؟ خوب متوجه نشدم .....
یه سئوال دیگه : واسم میل اومد گفته u have upgrades wating ....
کدوم آپگریدارو میگه ؟
توی اتاق لیارا که بری یه قسمت هست میتونی آپگرید انتخاب کنی. البته باید پیداشون کنی بعد آپگرید کنی. الان یه آپگیرد داری که میتونی انتخاب کنینقل قول:
سلام دوستان.
یک سوال عجیب داشتم . ، من بازی رو گرفتم . اوایل بازی دیدم که نوشته لول 30 هستم و می تونم 59 تا قابلیت ارتقا بدم!!! این طبیعیه؟! سیو ME2 رو هم import کرده بودم...
اگر از یه بازی خوشت نمیاد دلیل نمیشه بیای به هواداراش توهین کنی. در ضمن این بازی به عقیده خیلی افراد بهترین بازی تاریخ هست.نقل قول:
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
اگر سیو رو ایمپورت کنید از لول 30 شروع می کنید.نقل قول:
.................................................. ...
دور دوم بازی رو دارم پیش میرم. به نظرتون سختی بازی توی میزان war asset تاثیر داره؟ چون
محتوای مخفی: .
سلام
جریان این اشلی چیه ؟ و زخمی شدنش ؟ من بازی رو تموم کردم ولی اصلا کاراکتری به نام اشلی نبود !!!!
چجوری میشه پایان های مختلف بازی رو دید ؟ میگن 3 تا داره
ای بابا این اشلیم داستانی شده :16::16::16:نقل قول:
احتمالا من اشتباه گفتم اسمشو چون اصلا دقت نکردم به اسمش :31:
همون اول بازی یه دختره همراهته که لباسش بنفشه، همون اولاشم زخمی میشه :20:
من بش میگم اشلی :31::31::31::31::31:
:18:
اشلی رو اصن ندیدم ...
اول بازی که با اندرسون میریم ....
عجب چیزی شده این جک !!!!!!!!!
پشیمون شدم کاش با جک رومنس میکردم!:31:
با عرض معذرت!نقل قول:
کسی اینا رو از سرور های دیگه نداره؟ این سرور خیلی منو اذیت کرد
اگر فقط /Art-of-Mass-Effect هم باشه خیلی خوبه
مرحله virmire مس افکت 1 مجبور میشید بین جون اشلی و کیدن یکیو انتخاب کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یک رو بازی نکردین اول مس افکت 3 به بازیکن حق انتخاب میده که کی در اون ماموریت زنده مونده
شما حتما مرگ اشلی رو انتخاب کردی
یه عکس می ذاری مام فیض ببریم :31:نقل قول:
عجب چیزی شده این جک !!!!!!!!!
پشیمون شدم کاش با جک رومنس میکردم
نقل قول:
:31: این یارو pimp my ride ه که.:31:
سومیش باید وار است بالای 3000 باشه:46:
طبق نظرات مختلف اقای کیسی هادسون این پایان پایان اصلیه بازیه و تغییری نمیکنه و اصلا ذهن شپرد کنترل نشده. و قصه شپرد همینجا تموم میشه و در آینده dlc هایی میاد که فقط داستان بازی رو قبل از مرحله پایانی کامل میکنه.
من موندم با این 3 پایانی که هر کدوم تاثیر متفاوتی توی دنیا دارن چطوری میخوان نسخه بعدی بازی رو بسازند؟
جنفیج یه بیماری هست که Salarian ها درست کردن و به Turian ها دادن تا در جنگ علیه Krogan ها استفاده کنن. چون جمعیت Krogan ها داشت خیلی زیاد میشد و داشتن بر کهکشان غلبه میکردن.با این بیماری دیگه نمیتونستن بچه های زیادی به دنیا بیارن.اکثرا بدون ضربان قلب به دنیا میومدن و مرده.نقل قول:
اولا کیسی هادسون مرده؟:31:من همیشه فکر می کردم زن هستش.اخه کیسی اسم زنه.نقل قول:
دوما
مگه نگفتن هر تصمیمی از دو نسخه قبل رو پایان تاثیر داره؟پس چی شد؟
مگه نگفتن هر بازیکن تجربه خاص خودش رو خواهد داشت؟پس چی شد؟
یه سری بازی عالی داشتن که نمیدونستن چجور تمومش کنن اومدن هرچی داستان بود سرشو ته اوردن.
کلا تموم کردن هر شاهکاری خیلی سخته. شما در طول تاریخ هم اگر دقت کرده باشی هر داستان یا بازی یا فیلم بزرگی که بوده تموم نشده.نقل قول:
برای مثال بتمن: برای یک مدت بروس وین رو پیر کردن و بعد بوسیله بین کمرش رو شکستند و بتمن مرد و نسخه های دیگه بتمن ساختن که بروس وین کارکتر بتمن نبود. ولی بعدش فهمیدن نمیشه دوباره زندش کردن یا حتی سوپر من رو هم کشتن ولی بعد زندش کردن.
یک شاهکار رو اینقدر ادامه میدن تا یا کاملا بی معنی و ارزش بشه یا تا اونجایی که میشه ادامه داره. یا اگه بخوان تمومش کنند اینقدر داستان رو مسخره میکنند که هوادار خودش نخواد بخره و ارزوی تموم شدن داستان رو دشاته باشه مثل داستان اتزیو در اساسین.
الان مس افکت هم واقعا تموم کردنش سخت بود و از عهده بایو ور بر نمیومد. هر پایان دیگه ای هم بود یک سری افراد ناراضی داشت ولی این دیگه افتضاحه افتضاحه.
تمام تصمیمات شما تاثیر داره ولی اخر بازی یک تصمیم جدید باید بگیری.و از 7 پایان به یکیش میرسی بر طبق تصمیمات.
البته اقای کیسی هادسون گفته که در اینده dlc های مختلف میاد که روی پایان بازی تاثیر داره ولی من فکر کنم فقط وار است رو زیاد کنه همین. ولی امیدوارم یک پایان درست حسابی براش بسازند. بر اساس پایان فعلی ساختن بازی در دنیای مس افکت بعد از اتفاقات نسخه 3 غیر ممکنه. مگر یا تاریخ بازی رو 100 سال جلو ببرند یا داستانی قبل از نسخه 1 بنویسند..:46:
محتوای مخفی: ...
نمیشه که . اونوقت باید مس افکت 4 رو بسازند که بازم شپرد همه کارش باشه.نقل قول:
محتوای مخفی: ...
من الان حمله کردم به زمین ولی متاسفانه یادم رفت نرماندی رو ابگرید کنم به نظر شما مشکلی پیش میاد؟
(راستی اون قسمتی که زنه ( اسمشو نمی دونم همونی که کنار galexy مپ هست )میاد تو اتاقت با هم بازی می کنین بهش نگفتم که بیا بریم تو تخت خواب و اینا....:21::31: اگه می گفتم چی می شد؟:21:)
ممنون:20:
لامصب ....: :31:نقل قول:
یه عکس می ذاری مام فیض ببریم
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
وای بچه ها میدونید من کیو دیدم؟؟؟؟!!!!!!!!!
کلی رو دیدم ...:37: همونی که باش رومنس کرده بودم تو 2 ....
همدیگرو بغل کردیم ....چه صحنه ی رومانتیکی ....:37:
بعد دیگه رفت ....از نقشه محو شد ...چرا؟ ینی دیگه نمیتونم ببینمش؟ :37:
بدون شرح:
چقد باحالن !
اگه پول داشتم حتما میخریدم!
وای عکس یه شهیدم بینشون هس...ooops spoiler!
کلا Bioware یک حرکت مسخره داره و توی همه بازی هاش هم ازش استفاده می کنه... اونی که باهاش رومنس داشتی میاد پیشت و بعد از یک صحنه رومانتیک و تراژیک میره... یعنی دقیقا تنها خاصیت رومنس اینه که توی یک نسخه حال می کنی ، نسخه ی بعدیش هم این صحنه رو می بینی... توی همه ی بازی های باوور هم این مسئله وجود داره... چیز جدیدی نیست...نقل قول:
نوشته شده توسط mjorh;6910290[COLOR=Silver
دوستان روشی نیست که بشه بخش مولتی رو مفتی بازی کنیم؟:31:
سلام دوستان
منظور از نسخه بلک باکس چیه؟
چرا انقدر حجمش کمه؟
فکر کنم باید یک بار دیگه بازی رو اجرا کنم ، اصلا این چیزایی که شماها میگید رو نداشتم ، شاید مربوط به تنظیماتی هست که در ابتدای شروع بازی جدید می پرسه ؟ اونا رو همینجوری زدم رفت !!!!نقل قول:
چند تا دیالوگ جالب از بازی میزارم چیز خاصی مشخص نمیشه ولی خوب برای اطمینان میزارم تو اسپویلر
محتوای مخفی: ..
موفق باشید.
خیلی جالب بودن ...
تو این بحث دیالوگا به نظر من 3 بهتر از 2 هسش...
خیلی دیالوگای جالبی دارن ....
همین چن تایی که دوسمون گزاشتن ،ثابت میکنه ..
یه دونه هم ما بگیم ،دقیقا یادم نیس جمله ی دقیقشو!
Wrex: i cant kiss like liara!
سلام دوستان...
من تازه میخوام این بازی رو بگیرم و اتفاقا هم تازه این تایپک رو دیدم...! :31:
یه سوال...چه اتفاقی می افته اگه سیو مس افکت 2 رو نداشته باشی...؟ عجب اشتباهی کردم پارسال پاکش کردم...!!:19:
محتوای مخفی: کسی که تموم نکرده نخونه
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
نه عزیزم اتفاق خاصی نمیفته برو حالشو ببر بجای منم با هر کی دوس داری رومنس کن:31:نقل قول:
نقل قول:
محتوای مخفی: .
نقل قول:
داداش راستشو بخوای نگرفتم منظورتو:11:
اینجا الویت زده واسه ماموریت اصلی...
من الان میخوام چن تا ساید میخوام برم ...مشکلی پیش نمیاد که؟ ( یه موقع مثه 2 نشه ،نشستیم سایدارو رفتیم بعد ماموریت اصلی رو ،که همه خدمه مردن!)
نقل قول:محتوای مخفی: .
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
نه نمیشه اولویت زمین هم اخرین مرحلستنقل قول:
سلام دوباره به دوستان! :دی
ME3 سبب خیر شد که من دوباره به p30world بیام! :دی
یک سوال دیگه داشتم ، ظاهرأ برای بالا بردن readines باید مالتی پلیر بازی کنیم و اه نکنیم ، نمی تونیم بهترین پایان بازی رو داشته باشیم ، می خواستم بدونم راه دیگه ای هست برای بالا بردن قدرت ارتش ، بدون بازی مالتی پلیر؟!
پیشاپیش خیلی ممنون .
سلام. دانلود کن مسیر نصب تو خودش هستنقل قول: