ممنون هوس جان ردش کردم
الان رسیدم به مرحله هفتم که اسمش Core میباشد کم کم بازی میره تو تریپ تخیلی نه؟
کلا این بازی چند قسمت هستش؟
ممنون
Printable View
ممنون هوس جان ردش کردم
الان رسیدم به مرحله هفتم که اسمش Core میباشد کم کم بازی میره تو تریپ تخیلی نه؟
کلا این بازی چند قسمت هستش؟
ممنون
جدا این بازی یکی از زیباترین بازی هایی بود که بازی کردم حتما امتحانش کنید خیلی جالبه مخصوصا داستانش!!!!!!!!!!!!!!!!1
اگه دقت میکردید در پست قبل عنوان کردم Crysis در ژانر Sci-Fi First-Person Shooter (شوتر اول شخص علمی-تخیلی) جای میگیره... ;)نقل قول:
این بازی شامل 11 مرحله هست... به این ترتیب:
Contact
Recovery
Relic
Assault
Onslaught
Awakening
Core
Paradise Lost
Exodus
Ascension
Reckoning
سخت ترین و گیج کننده ترین قسمت بازی همین مرحله Core هست که شما به اونجا رسیدید!
سلامنقل قول:
آقا بیچارمون کرد این مرحله
یک ساعت وقت مبارکمون رو گرفت تا تمومش کردم خیلی این مرحله مزخرف بود کاری به سختیش ندارما ولی اصلا هیچ جذابیتی نداشت
دیگه بقیه مراحل که اینطور مزخرف نیست؟
ممنون
اقا من تو اوون مرحله كه بي وزن شده يا تو ابه گير كردم يكي پري دريايي يا تو اين مايه ها هم ديدم نقشه هم راهنما نداره فكر كنم اسم مرحلش coreباشه. لطفا راهنمايي كنييد.
ممنون.
این مرحله یکی از سخت ترین مراحل این بازی هست .... باید خودت راه پیدا کنی من خودم با کلی دردسر این مرحله رو رد کردم البته عکس بذاری بیشتر میشه راهنماییت کردنقل قول:
خسته نباشيد، من داخل يه مرحله گير كردم توي اين مرحله من داخل يه اتاقم و موجودات فضايي حمله كردن يكي از افراد روي زمين افتاده كه يه خانوم بهش كمك ميكنه يك كاپيتان خونسرد هم وايستاده، يه در هست كه كنارش خم شده و من هر كاري مي كنم باز نميشه ميشه بگين بايد چيكار كنم؟
مرحله Reckoningنقل قول:
خودتون رو در حالت Maximum Strength (قدرت ماکسیمم) قرار بدید.
تنها راه خروجی یه در داغون شده هستش. با مشت بهش ضربه بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
آقا من هم تو این مرحله Reckoning گیر کردم
البته آخراشم یعنی تو کشتن اون قوله که از آب میاد بیرون مشکل دارم
این چهار تا چیز که علامت زده بود رو منفجر کردم حالا یه علامت مونده که سمت چپش هست این رو چطوری باید نابود کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه با چه سلاحی باید نابود بشه؟ اون سلاحه که از تو ساختمون برداشتم شلیک نمیکنه چرا؟
ممنون
دوست عزیز بعد از اینکه 4 تا Turret را نابود کردی باید صبر کنی تا دوستانت سوار بر هواپیمای VTOL بال سمت راست سفینه را ضعیف کنند. در این مدت تو باید با موجودات دیگر درگیر بشی و حملات سفینه مخصوصا اشعه فریز کننده را جا خالی بدی. وقتی مقداری از این موجوداتو کشتی و زمان گذشت بال سمت راست تضعیف شده و تو می تونی با TAC Cannon همون اسلحه که شلیک نمی کرد شلیک کنی بدین صورت که توسط اسلحه بال را نشانه بگیر تا روی هدف قفل کند ( چند ثانیه نگه دار) بعد شلیک کن.نقل قول:
همین پروسه را برای بال چپ انجام بده و بعد که هر دو قسمت نابود شد سفینه حرکت کرده و تو باید با موشک انداز صفحه پایینی و زیرین سفینه را نابود کنی و توسط TAC Cannon یک شلیک به داخل سفینه انجام بدی.
ممنون از راهنماییتون ولی دیگه هیچ موجودی نیست که من بکشم اون هواپیما دوستام هم همونطوری وایسادند و اون نور رو انداختند روی سمت راست غوله یا همون سفینه
فکر کنم یه جای کار عیب داره
ممنون
دوستان من يك زماني كرايسيس رو ريخته بودم ولي مي دونيد رفتم توي يك مرحله اعصابم خورد شد پاكش كردم ، حالا اگه بگيد اون مرحله رو چجوري رد كنم كرايسس رو دو باره مي ريزيم ، خيلي حال ميده .
يك مرحله بود توي يك محفظه ي عجيب بوديم ف توش موجودات عجيب و غريب بود و تاريك و تو در تو بود ، اونجا موندم
دوست عزیز عزیز خوب با اسلحه که برداشتی همون TAC Cannon مثل تصویر گرفتی روی بالی که نور انداخته روش ببینی قفل می کنه یا نه؟نقل قول:
واقعا انتقاد خوبي از اين بازي شده كه گفتن موقعي كه بازي به اوج هيجان و حساسيت مي رسه بازي تموم ميشه. من هم فكرشو نمي كردم كه بازي همينجا تموم بشه. بعد هم مي خواستم از راهنمايي كه كردين تشكر كنم. موفق باشين.
سلام دوستان من ميخوام اين سيستمو بخرم آيا ميشه اين بازي رو روون اجرا كرد؟
cpu:intel core2 duo e8400
ram:2*1gb bus 800 ddr2
vga:foxconn 9600gt 512mb
با high اونم تو xp با رزولوشن 1024*768 میتونی روون اجراش کنی .... 40 فریم ...:8:نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا تموم شد
اون مرحله قاط زده بود از یه سیو قبلش رفتم درست شد
بازی قشنگی بود ولی خوب خیلی باهاش حال نکردم البته منظورم این نیست که بد بودا خیلی هم خوب بود ولی من Gears Of War رو بیشتر دوست داشتم. (نظر شخصی)
با تشکر از شما
:11:
میتونی با تنظیمات معمولی باهاش حال کنی.نقل قول:
سلام دوستان من ميخوام اين سيستمو بخرم آيا ميشه اين بازي رو روون اجرا كرد؟
cpu:intel core2 duo e8400
ram:2*1gb bus 800 ddr2
حتما می دونید 2 روز پیش 20 تا مپ جدید حالت تک نفره برای کریسس اومد.
کسی اگه لینک دانلود سالم پیدا کرد بزاره.
اگه 20 مپ برای تک نفره اومده ، پس باید مرحله هم اضاف شده باشه. شاید منظورتون برای چند نفره هست ، نه؟:46:نقل قول:
پس بايد گرافيك خيلي بالايي داشته باشهنقل قول:
سلام
این بازی با سیستم من اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
amd dual core 4000
vga 7300gt asus
در ضمن من الان نسخه nanosuit heroes رو دارم ولی چون رمم 512 هست اجرا نمیشه می خوام برم یه رم 1GB بخرم
سلام.من شنیده بودم این بازی cpu 2.2 core میخواد(رو ویستا)من الان دارم با cpu core 1.8 راحت و بدون مشکل بازیش میکنم.ولی فقط یکم روون نیست که اون واسه دوستم کهه core 2.2 داره هم همینه.
راستی یه پچی شنیده بودم هست که مشکل روون نبودن بازی رو برطرف میکنه.میشه یه لینک بدید؟
ممنون.
حتما برو رمت رو ارتقا بده چون بعید میدونم با رم 512 اجرا بشه . البته کارت گرافیک و سی پیوت اشکالی ندارند و برای اجرای بازی مناسب اند.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
می دونم که دوستان دیگه جواب شما رو داده اند اما بد ندیدم که به نکته ای اشاره کنم.
من دقیقا همین سیستم رو دارم با این تفاوت که به جای Foxconn از کارت Asus استفاده می کنم .
من کرایسیس رو در ویستا با رزولیشن 1280*1024 و با تنظیمات اکثرا های (به جز چند تا که روی مدیوم هستش) دارم بازی می کنم و متوسط فریمم 34 هستش . البته مواقعی پایینتر می ره و مواقعی بالاتر .
منم همین طور با این تفاوت که همچین کارت خفنگی ندارم!نقل قول:
دوست عزیز
می دونم که دوستان دیگه جواب شما رو داده اند اما بد ندیدم که به نکته ای اشاره کنم.
من دقیقا همین سیستم رو دارم با این تفاوت که به جای Foxconn از کارت Asus استفاده می کنم .
من کرایسیس رو در ویستا با رزولیشن 1280*1024 و با تنظیمات اکثرا های (به جز چند تا که روی مدیوم هستش) دارم بازی می کنم و متوسط فریمم 34 هستش . البته مواقعی پایینتر می ره و مواقعی بالاتر .
کارت من یه گیگ رم داخلی داره اما مدلش 8400gtنقل قول:
با سلام
من 2 تا سوال دارم
1-این بازی باگ داره فکر کنم!اون مرحله ای هست که باید توش یه کشتی غرق کنیم من کشتی رو غرق می کنم بعدش 1 ماموریت میده که Secure the harbor و توی توضیحش هم مینویشه که هلیکوپتر هایی که میاد رو بترک.نید ولی هیچ هلی کوپتری نمیاد!!و توی نقشه هم 1 نقطه ی سبز وجود داره که همون کشتی غرق شدهه هست و وسط آبه 3 تا سفینه از آسمون میاد که ماله نیروهای خودی هستش یکیشون فرود میاد ولی 2 تای دیگه فرود نمیان من اینجاش گیر کردم نافرم هرچی آدم هم بوده +قایق+ماشین رو زدم
اعصابم خورده
2-آقا چه جوری میره توی حالت strenght mode?
فک کنم بازیت یه ایرادی داشته باشهنقل قول:
با سلام
من 2 تا سوال دارم
1-این بازی باگ داره فکر کنم!اون مرحله ای هست که باید توش یه کشتی غرق کنیم من کشتی رو غرق می کنم بعدش 1 ماموریت میده که Secure the harbor و توی توضیحش هم مینویشه که هلیکوپتر هایی که میاد رو بترک.نید ولی هیچ هلی کوپتری نمیاد!!و توی نقشه هم 1 نقطه ی سبز وجود داره که همون کشتی غرق شدهه هست و وسط آبه 3 تا سفینه از آسمون میاد که ماله نیروهای خودی هستش یکیشون فرود میاد ولی 2 تای دیگه فرود نمیان من اینجاش گیر کردم نافرم هرچی آدم هم بوده +قایق+ماشین رو زدم
اعصابم خورده
2-آقا چه جوری میره توی حالت ?
بعد از اون یه نقطه سبز دیگه اون طرف آب ظاهر می شه(سمت راست کشتی)
strenght mode هم که نداری پس همون بازیت ایراد داره!
strenght mode چی هست؟شاید دارمو خبر ندارم!!
یعنی کرکم خرابه؟
نه دوست عزیز.........
مال من هم همینطور بود
شما هلیکوپتر را باید نابود کنید
خیلی ارتفاعش از شما زیاده
یا توی نقشه نگاه کن میبینیش باید با اون اسلحه ها که شبیه بازوکاست بزنیش
strenght mode رو تازه کشف کردم!!!!
ممنون الان میرم ببینم این بالگرد لعنتی کجاست!!
گرافیکش از black کنسول ps2 بالاتره ؟
سپــــــــاس ...
خیلی بالاتر
خیلی از سیستمای الان از پسش بر نمیان چه برسه به پی اس2
شما black رو بازی کردید ؟نقل قول:
خیلی بالاتر
سلام.دوست عزیز آره من بازی کردم.شما crysis رو بازی کردید؟پایینترین سطح گرافیک crysis از حالت عادی black خیلی بالاتره.
بازی کن خودت میبینی.
نه متاسفانه بازی نکردمو نمی تونمم بازی کنم !نقل قول:
سلام.دوست عزیز آره من بازی کردم.شما crysis رو بازی کردید؟پایینترین سطح گرافیک crysis از حالت عادی black خیلی بالاتره.
بازی کن خودت میبینی.
آخه کامپولوترم خیلی خیلی ضعیفه ... خیلی (اسمایل تاسف)
این بازیه گیر کرده تو گلوم نمی دونم چجوری قورتش بدم ...
سپـــــــــــاس ...
نقل قول:
چقدر مسخره بود!!!
پس از کلی جان کندن دیدم 1 عدد هلی کوپتر داخل آب افتاده ولی منفجر نشده!!!!!!
با 2 تا تیر اسنایپر ترکوندمش، تازه بعدش اون هلی کوپتر اومد و ادامه ی بازی..
آره اکشن اول شخص بود و دو سال پیش اومدنقل قول:
شما black رو بازی کردید ؟
چه جوری میشه fps رو توی این بازی نشون داد؟
میخوام قدرت گرافیک رو تست کنم.
ممنون
سلام.با این رمز میتونید: r_displayinfo=1نقل قول: