ایمان عزیز نمیخوای بقیه تایپیک ها رو هم از این کشف بزرگ بهره مند کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دباره بگین شهر نیست البته بازم سر حرفم حستم شهر رفتم فقط عکس میزارم نه سیو
Printable View
ایمان عزیز نمیخوای بقیه تایپیک ها رو هم از این کشف بزرگ بهره مند کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دباره بگین شهر نیست البته بازم سر حرفم حستم شهر رفتم فقط عکس میزارم نه سیو
مرسی بهنام جان دستتم درد نکنه
اینا نمونی از اینه که شهر هست تا به خودش برسیم
در باره شهر فقط تو انجمن خودم عکسشو میزارم
Harvet Moon Iman
من میخوام تو انجمنت مدیر بشم قبول میکنی
نظرت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عالییه خیلی خوشحلم کردی
ببینم کسDirect10 را داره یا نه؟؟؟
HARVEST MOON_HASAN
Harvest_Moon_Iman
اینجا چت روم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
این 10 هزار بار.
نقل قول:
تا صبح از این عکس ها بزار ولی تا وقتی عکسی از خود شهر نبینیم باور نمی کنیم.
حسن اگه توانستی این 300 غذا رو بذار در ضمن سوال منو بهش بده
این بازی تمامی نداره
با کمال معذرت تمام سعیم را میکنم که دیگه تکرار نشه.نقل قول:
HARVEST MOON_HASAN
Harvest_Moon_Iman
اینجا چت روم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
این 10 هزار بار
راستی مدیریت تو را تبریک می گم
ممنون .منم مدیریت تو را تبریک میگم.نقل قول:
راستی مدیریت تو را تبریک می گم
از 300 غذا من بچه هرو دیدم یادم رفت بهش بگم حالا قرار داریم امروز بیاد فکر کنم که تا 2 روز دیگه حاظر باشه چون باید اسکن بشه.
خیلی خوبه حسن جان
درزمن من از چترمی پیمدادن معزرت می خوا حواسم نبود
اسم انجمن شما چی بود harvest moon iman جان
راستی گفته بودید من دروغ میگم که پسر خالم شهر رفته بود
ما که شامس نداریم
سایت ایمان جان هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما یه سری بزنید.....
ممنون حسن جان
می گم کسی تا به حال این کیسه ی برنج را گرفته در ضمن اگه گرفته توضیح بده
من زیاد شنیدم و خوندم میگن هم تو شهر و هم تو مسابقه برداشت محصول میشه گرفت اما من تا حالا سعی نکردم بگیرم.نقل قول:
می گم کسی تا به حال این کیسه ی برنج را گرفته در ضمن اگه گرفته توضیح بده
می گم حسن بچه ات چقدر بزگ شده رو 2 پا راه می ره بچه من ازم یه چیزی می خواد منم نمی دانم چیکار کنم
نقل قول:
می گم حسن بچه ات چقدر بزگ شده رو 2 پا راه می ره بچه من ازم یه چیزی می خواد منم نمی دانم چیکار کنم
متنش رو اینجا بزار تا بهت بگم.
تو یه سایت خارجی نوشته که بچت تا سال 25 بزرگ میشه و اون موقع زن میخواهد اگه به شهر بری تا اون موقع خودش ازت هدیه که همسرت بت میگه و باید جور کنی
هر کی آنلاین اد کنه
بابا من که دیگه دارم جدی بازی میکنم همون سال اول فعلا همه ی هدیه ها دمو های دختر ها از اول تا آخر مخصوصا دموی مریض شدن دوک که آب مسموم خورده و غیره همه مسابقاتشم برنده شدم حالا شک دارم که
توی مسابقه اسب دوانی که سال اول حتما باید اسبت باشه یا همون برنده شدن تو شرط بندی بسه؟
یکی جواب بده به نظر من همین درسته
برا گرفتن برنجم حتما باید قبل از خوردن شیرینی یا بعد از خوردن شیرینی باید گرفتش
در اول سال سومم باید بگیریش انگار؟
محمد عزیز اگه نظر منو بخای بهتر عکسش را بزاری اگه نمیتونی با متن هم میشه البته بازم میگم با عکس بهتر میشه حلش کرد.نقل قول:
شاید هم فقط هدیه بخواد از سور مارکت بگیر و بهش بده امتحانش ضرر نداره.
من دارم بچه دار میشم اما هنوز وقت هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماکه نگیفتیم راست نمیگی چون همه اینا درسته و از این که در باه بچه اطلاعاطی دادی خیلی ممنون
من با پلی 2 بازی می کنم می گم عکسشو چطوری بذارم
تا 25 سال!!!!!!!!!!!نقل قول:
تو یه سایت خارجی نوشته که بچت تا سال 25 بزرگ میشه و اون موقع زن میخواهد اگه به شهر بری تا اون موقع خودش ازت هدیه که همسرت بت میگه و باید جور کنی
من که میگم دروغه.البته من تا 15 سال هم بازی کرده بودم ها.خیلی طول کشیده بود.
اگه دوربین دیجیتال یا موبایل داری یه عکس بگیر و با فیش بده تو کامپیوتر و آپلودش کن اگه نداری یا سخته متنش خارجی اونو بده من سریع جوابت را میدم.نقل قول:
من با پلی 2 بازی می کنم می گم عکسشو چطوری بذارم
SANR جان شما آیدیه یاهوتو بده یسری اطلاعات برات بفرستم
در زمن این بازی 30 سالس پس خالی از زهن نیست که بچه 25 سال بزرگ شه
محمد جان من برای تنظیکات مبدل پیسی 1 یه جارو پیدا کردم اینم آدرسشپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز باشین
چرا این همه پیچوندی خوب تو صفحه کلیک کلید prtsc sysrq بزن بعد در پتوشاپ پیست کن .نقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه بذار عکس بگیرم می ذارم البته زنم یه حرفی می زنه نمی دانم می برای بچه چی کار کنم من پس عکسشو امروز می ذرم:40:نقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمان عزیز محمد جان گفت که ps2داره یعنی با کامپیوتر بازی نمیکنه چهجوری رو صفحه کلید بزنهنقل قول:
چرا این همه پیچوندی خوب تو صفحه کلیک کلید prtsc sysrq بزن بعد در پتوشاپ پیست کن
با سلام
همانطور كه مي دانيد شايعات بسيار زيادي در باره اين بازي است و يكي از مهمترين انها در كشور ما رفتن به شهر يا روستا يا هر جاي ديگر به غير از محيط اصلي بازي است؟
در واقع هدف نهايي از بازي ماندن در روستا پس از پايان سه سال و ادامه فعاليت در سال هاي يعدي است نه در اين هاروست مون نه در نسخه ديگر ان به هيج عنوان به شهر يا محيط خارج از ان نمي توان رفت
1. عكسي را كه دوست مان به عنوان مدرك براي رفتن به شهر قرار داده عكسي است كه پليس هريس در مورد عشق خود يعني دختر دوك است قرار داده و هيچ ربطي به شهر ندارد و شما مي توانيد به راحتي دموي اين عكس را ببينيد. به او - پليس هريس -مقادير زيادي هديه يا گل يا غذا بدهيد بعد در راس ساعت 6 بعد از ظهر از خانه بيرون ايد واين دموي را ببيند . پس از ديدن دمو گزينه اول را انتخاب كنيد تا او به خانه شما ايد. او در مورد نامه هاي زيادي كه به دختر شربت فروش يعني Aja نوشته صحبت مي كند . بعد از پيش شما مي رود.در روز بعد به خانه شربت فروش رفته و با زن دوك صحبت كنيد. او مي فهمد كه هريس دختر اش را دوست دارد و براي او نامه مي فرستد.پس از پايان مكالمه . در روز ديگر هريس باز به ديدن شما مي ايد . در همين موقع زاك ZACKسر ميرسد و مي گويد كه باري هريس نامهاي از Aja دارد و هريس از شما تشكر مي كند و ميرود. پس اين عكس به هيچ عنوان ربطي به شهر ندارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. اگر كارن KAREN را به همسري بر گزينيد به شهر مي رويد تا او را درمان كنيد: اين نيز دروغ و يك شايعه است .در واقه كارن مريض مي شود ولي به شهر براي درمان او نمي رويد بلكه هنگامي كه مريض مي شود به كلينيك ميرود وشما او را در انجا مي بينيد
3.بزاي گرفتن سگ شكاري به شهر مي رويد: شايعه است و اممكان نگهداري از سگي اين چنيني نيست . زيرا هنگامي كه سگتان بچه دار مي شود بچه هاي ان را نگهداري نمي كنيد چه برسد به سگ شكاري؟ اصلن به چه كار مي ايد.در كل بازي يك بار گرگ هنگامي كه سگتان بزرگ شده به مزرعه شما حمله مي كند كه سگتان با كمك شما او را بيرون ميراند.
4.داري دو همسر و دو مزرعه يا فرزندان دختر يا پسر ديگر مي شويد ...به هيج عنوان امكان ندارد نه در اين هاروست مون نه در نسخه ديگر ان
5.دختري كه در ابتدا مي بينم دختر مرغ فروش است: به هيچ عنوان...بلكه اين دختر همان كسي است كه با او ازدواج نموده ايد و اگر كارن يا ين يا الي يا هر كس ديگر را به همسري برگزيند در پايان بازي او به شما خاطره ان روز را بازگو مي كند.و
اگر مثلن با دختر مرغ فروش ازدواج كني به شهر مي ري؟ اين چنين نيست . درسته كه ژدر او در خانه نيست و به شهر رفته ولي او را هر گز در بازي نمي بيند..در ضمن دختر كه در كتابخانه است تازه به دهكده امده و اگر هم بنا به شهر رفتن _ كه شايعه و دروغ است را قبول كنيم- به وسيله بهتر مي توان رفت. شايد به خواهد برگرد؟؟؟
6.بقيه افراد دهكده بجه دار مي شون: در نسخه هاروسن مون 64 اين امكان است و در هاروست مون سوني نيست
7.پيرزن يه علت پيري در سال هاي بعد مي ميرد: اين نيز در هارويت مون سوني غير ممكن است و در هاروست مون 64 كه براي نيتندرو است يكي از اهالي مي ميرد
8.با پوكت استيشن هر كاري مي توانيد بكنيد: شركت Natsume اين امكان را از دو نسخه اروپايي و امريكايي برداشته است و فقط در نسخه ژاپني قادر به استفاده از ان هستيد
9. نسخه امركايي و اروپايي دارا باگ - مشكل - است: بله نسخه انگليسي ان داراي چند اشتباه و خطا است . مثلن وقتي با كارن ازدواج مي كني
حالا اگر شما اطلاعاتی از این بازی دارید جز یه جز بگذار
باتشکر
در ست میگی
الان عکسشو می ذارم صبر کنید
سلام دوستان این بازی را من در ps1 خیلی بازی کردم انقدر بازی کردم که سوخت و دیگه سراغش نرفتم می خواستم بدون ایا می شه این بازی را در کامپیوتر توسط شبیه سازها انجام داد اگه می شه با چه برنامه و اگه ممکنه لینکش را هم بزارید چون من عاشق این بازی بودم . یک دنیا ممنون می شم
به بد بختی عکس گرفتم تازه اینقدر پاراظیت می زد هی می خواستم عکس بگیرم تلویزیون رارایی نشان می داد بخاطر دوربینه بالخره گرفتم الان هم دارم بافتو شاپ کوچیکش می کنم تا بتوانت بذارمش داخل تایپک
بله میشه برای اطلاعات بیشتر برو اینجانقل قول:
برای نصب و تنظیکات مبدل پیسی 1 یه جارو پیدا کردم اینم آدرسشپ
پیروز باشین
بزار محمد جان تا مشکلت حل بشه.
بالخره ردیفش کردم
این اولی
این هم دومی
اقا من هاروست مون ps2 دارم.........ولی بازیش سیاه و سفیده اسمش a wonderful life هست ..ببینم مشکل از من یا اواسط بازی رنگی میشه؟؟؟مثلا شاید با ازدواج بازی رنگی بشه نه؟؟؟؟