موافقم .. مگه اینکه گوشیها رو زیر 300 تومن بده...نقل قول:
Printable View
موافقم .. مگه اینکه گوشیها رو زیر 300 تومن بده...نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم نصب کردم ولی دکمه دوربین کار نمیکنه
سلام
نرم افزار سمانه بانك تجارت رو واسه --- از دوستان ميخواستم
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام ببخشید من میخواستم یه بازی 100 مگابایتی رو نصب کنم میگه حافظه گوشی جا نداره میشه یه کاری کرد بازی و برنامه ها روی رم نصب بشه؟؟؟
دوستان يكي كمكم كنه من گيچ شدم آيا بلوتوث شما بعضي فايلهاي غير قابل پشتيباني مثل
, exe , so , jar
و چيزهاي ديگه دريافت مي كنه اگه دريافت مي كنه مشكل من كجاست كه اين فايلها دريافت نميكنه
گوشي من آپديت هست يعني دو عدد آخرش 15 است آيا دوباره آپديت كنم بهتر ميشه
گمونم این سوال ر وقبلا هم پرسیدیدنقل قول:
تو پست های قبل زیاد راجبش بحث شده (app2sd)
خواهشا برای هر موضوعی که به ذهنتون میرسه(کلی میگم منظورم شخص شما نیست) پست الکی ندید اول 1 سرچ بزنید بعد اگه نبود بپرسید
امیدوارم ناراحت نشده باشید
ممنون
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
سلامنقل قول:
شما بازم اموزش رو کامل نخوندی
گمونم فایل hw-config ر وویرایش نکردید
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
والا گوشی ما که همه چی میگیره به اخرین کرنل و بیس باند هم اپدیت هستنقل قول:
رام فلویو یه کم ایراد داره ... مثلاً نور صفحه کم و زیاد میشه ...
یه پلیر خوب واسه پخش فایلهای mp4 چی هست؟؟؟...
یه جا یکی پیدا کردم نوشته بود حتی میتونه زیر نویس ها رو نمایش بده .. دانلود نشد .. یادم هم نمیاد اسمش چی بود !!!
حتی زیر 300 هم نمی ارزن تا اون موقعنقل قول:
چون که در اون برهه ی زمانی قیمت گالاکسی اس هم تو همین حدودا باید باشه
2 گوشی مذکور ارزش خرید پیدا نمیکنن
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
ایراد نداره شما اگه می خوای نور ثابت باشه توی تنظیمات اون رو از حالت اتوماتیک در بیاریدنقل قول:
اون پلیر هم اسمش گمونم mplayer باشه و توی تاپیک اپتیموس وان لینکش رو داده بودن اونجا رو 1 سری بزن
دوست عزیز پیشنهاد میکنم برای دریافت و ارسال بلوتوث از برنامه blue tooth file transfer استفاده کنی.نقل قول:
به احتمال بسیار زیاد مشکلت حل میشه!
دوست عزيز ويزگي آخرين آپديت گوشي به غير از دو عدد آخر 15 چه چيزهايي هست
ویرایش کردم اونو , فایل رو هم ریختم. توی سو*ر یوزر هم بهش اجازه دادم. اما ...نقل قول:
توی device selection هم autodetect speeds recommended رو انتخاب کردم
من همچین چیزی رو نپرسیدمنقل قول:
گمونم این سوال ر وقبلا هم پرسیدید
تو پست های قبل زیاد راجبش بحث شده (app2sd)
خواهشا برای هر موضوعی که به ذهنتون میرسه(کلی میگم منظورم شخص شما نیست) پست الکی ندید اول 1 سرچ بزنید بعد اگه نبود بپرسید
امیدوارم ناراحت نشده باشید
ممنون
بعد مگه اسم هست که سرچ کنم یه جمله هستش
سلام ببخشید من میخواستم یه بازی 100 مگابایتی رو نصب کنم میگه حافظه گوشی جا نداره میشه یه کاری کرد بازی و برنامه ها روی رم نصب بشه؟؟؟
اقا یکی توضیح بده من چجوری باید برنامه بریزم؟؟ مثلا الان یه بازی گرفتم فایل apk هستش. بازی dead runner . نمیدونم چیکار کنم. یاد بدید بهم :31: ایشالا 100 در دنیا و 100 در اخرت نصیبتون شه.
کافیه یه نگاه به صفحه اول ،پست شماره 2 بندازیدنقل قول:
در پست شماره 2 سعی شده تمامی لبنک های مفید ارائه بشه که دوستان سردرگم نشن و راحت به تمام موضوعات دسترسی داشته باشند
2 راه وجود داره
1- ارتقاع رام به رام های کاستوم بالاتر 2.1
2 - استفاده از روش App to sd
که هر دو اونجا هست
راه اولم که تا حالا چندین رام و روش نصبش گفته شده و بازم تو پست 2 موجوده
این لینک مربوط به گزینه دومه که جناب فرشید زحمتشو کشیدیندو بازم تو پست 2 موجوده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6014787&postcount=757
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
مراجعه شود به پست 2نقل قول:
نحوه نصب فایل منیجر و سایر برنامه ها
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5658031&postcount=2
یه بار setcpu رو پاک کردم دوباره نصب کردم درست شد.نقل قول:
مرسی
سلامنقل قول:
پیشنهاد میکنم رام floyo 2.2 رو نصب کنید. هم سرعتش بالاتره , هم امکان انتقال نرم افزار به رم رو خودش داره.
آموزش ها هم که توی صفحه اول AMIRHJ زحتمتش رو کشیده
من تست کردم رامه خوبیه ولی باز دوربین نداره فعلا بهترین floyo2 هست رامنقل قول:
سلام
ی سوال داشتم.
آپدیت کردن به 2.1 آسونه؟
من گوشی X3 خونه آپدیت کردم خاموش شد دیگه روشن نشد بردم بیرون درست کردن.سرعت اینترنتم عالی بود.میترسم واسه اینم این مشکل پیش بیاد.
سلام
دوستان به راهنمایی نیاز دارم
آپدیت کردن آسونه؟
من گوشی x3 وخونه با سرعت اینترنت بالا آپدیت کردم چند ثانیه مونده بود تمو بشه ارور داد گوشی و ریست کردو دیگه بالا نیومد
مجبور شدم ببرم بیرون درست کنه.
الان میترسم واسه اینم این مشکل پیش بیاد.به نظرتون اگه بیرون ببرن هم آپدیت کنم هم روت هزینه اش چقدره؟
اگه خونه این کار و بکنم مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دوستان.من یه بک آپ گرفته بودم با Xrecovery زمانی که میخوام رستور کنم مراحلش کامل انجام میشه و پیغام complete میده.ولی reboot اش میکنم رو آرم sony Ericson میرسه ری استارت میشه.factory reset هم میکنم تاثیری نداره.ولی یه بک آپ دیگه هستش که رستور میشه. مشکل چی میتونه باشه؟
اقا گوشيم روت نميشه.
من طبق اموزشي كه تو پست دوم گذاشتين عمل كردم ولي اصلا گوشي هيچ عكس العملي نشون نميده.
اپديت 2.1 هست. برنامه pccompanion هم رو مموري هست و نصب كردم و هروقت گوشي رو به كامپوتر ميزنم به اسم phone card ميشناسه و يه سري محتويات مياد.
رو برنامه one klick وقتي روت رو ميزنم ، درحالي كه گوشي وصله رو wating for device ميمونه و هيچ اتفاقي نميفته. چيكار كنم؟
سلام شما باید وقتی گوشی به کامپیوتر وصل هست به نت متصل شی و آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنینقل قول:
تا مشکل شناسایی گوشی و روت کردن حل بشه
[QUOTE=mehdi_halla;6086702]یه سوال دوستان.من یه بک آپ گرفته بودم با Xrecovery زمانی که میخوام رستور کنم مراحلش کامل انجام میشه و پیغام complete میده.ولی reboot اش میکنم رو آرم sony Ericson میرسه ری استارت میشه.factory reset هم میکنم تاثیری نداره.ولی یه بک آپ دیگه هستش که رستور میشه. مشکل چی میتونه باشه؟[/QUOTE
وقتی پک آپ می گرفتید گوشی رو اور مگرده بودید؟بنده این مشکل رو با تمام بک آپ های اور شده دارم و تا حالا نتونستم کاری کنم
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟نقل قول:
الان گوشي رو با usb زدم كامپيوتر. حالا اخرين ورژن چي رو بايد دانلود كنم؟:41:
احتمالائ مشکا آپدیت x3 از بدشانسیت بودهنقل قول:
هزینه اپدیت و اینا هم بستگی به انصاف طرف داره اما به طور معمول حدود بیشتر از 10 تومن نیست
اما اگه خودت خواستی آپدیت کنی گوشی فول شارژ باشه
اینترنتت پرسرعت باشه (با کم سرعت هم میشه اما زمانش بیشتره)
ترجیحا زمانی آپدیت کن که احتمال زنگ خوردن گوشی کم باشه(تو اپدیت گئشی های سیمبین نوکیا زنگ خوردن گوشی وسط آپدیت حداقل مشکلی که ایجاد می کرد این بود که دانلود رو باید بود از اول شروع کنی حالا x8 رو نمیدونمم)
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
وقتی گوشی ر وزدی به کامپیوتر توی منویی که تو گوشی میاد زده install pc compension یا 1 چنین چیزی اون رو بزننقل قول:
و نصب کن و بعد هم از توی کامپیوتر اداهی کار دانلود و نصب رو پیگیری کن تا تموم بشه
اگر هم pc compension روی pc تون نصب هست به نظرم با آپدیت اون به نصخه ی بالاتر مشکل حل میشه
والا رو گوشي install pc companion رو ميزنم بعدش محتويات رم مياد.
ولي رو كامپيوتر همچين برنامه اي ندارم.
اگه براي كامپيوتر هم همچين برنامه اي لازمه ميشه لطف كنين لينكش رو بدين دانلود كنم؟
اینم لینک دانلودنقل قول:
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pccompanion/xperiax8?cc=ae&lc=en
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
ارائه آپدیتری جدید از سونی اریکسون
Update_Service_Setup-2.11.5.6
لینک دانلود
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1304321491/Update_Service_Setup-2.11.5.6.exe
بالاخره روت شد.
حالا يه جا ديگه گير كردم.
ببخشيد اينقدر اذيت ميكنما. (مبتديم ديگه):20::46:
الان چند تا apk دارم كه بازي و برنامه هستن. منتها با روشي كه تو پست اموزشي و او برنامه چينيه كه گذاشته شده نميتونم نصب كنم.
به نظر مياد كه برنامه گوشي رو ميشناسه ولي وقتي كه مثلا contacts رو ميزنم loading مياد و همينجوري ميمونه.
الان چجورياست؟؟ :31:
شما اگه گوشیتون تو صفحه اولیه برنامه panda pc suite بیاد،روی فایل های apk که دابل کلیک کنین تو کامپیوتر ،پنجره نصب تو pc ظاهر میشه و کلیک کنین برنامه نصب میشه و اون تیک سبز رنگ تو همین پنجره که اومد یعنی نصب به اتمام رسیده.
برنامه mms و gprs رو چطوری می تونم از گوشی پاک کنم ؟
ببخشید من چند تا چیز رو متوجه نشدمنقل قول:
واسه این کار باید چه کار کنم؟؟؟نقل قول:
برای شروع اول باید اول به اخرین فریمور رسمی اپدیت کنید تا کرنل و بیس باند به اخرین ورژن اپدیت پیدا کنه .:
باید کابل به گوشی وصل باشه این کار رو انجام بدیم؟؟نقل قول:
اونایی که به این صورت هست رو از طریق ریکاوری backup and restor نصب میشه و بابد رام به : sdcard/xrecovery/backup/custoname انتقال و نصب..
کجا هست این؟؟؟نقل قول:
توجه: قبل از نصب رام کاستوم از ریکاوری باید factory reset کنید... تاکید میکنم قبل از نصب...
بعد این گوشی سی دی نداره وقتی گوشی رو وصل میکنم گزینه install pc companion رو میزنم از اینترنت دانلود میکنه
تو نصب رام لازم هست نصب اش کنم؟؟
سلامنقل قول:
شما از توی بخش نرم اقزار انجمن فایل منیجری به نام root explorer بگیر و بریز رو گوشی(اول میری به این مسیر
setting>application>uknown resource و تیکش رو بزن و بعد فایل روت اکسپلورر رو بریز روی 1 گوشی دیگه بعد بلوتوثش کن به x8 وقتی اون رو گرفتی در جا نصبش کن)
حالا دیگه هر برنامه ای داشتی میتونی گوشی رو به pc وصل کنی و فایلش رو 1 جایی از مموری بریزی و بعد گوشی رو از pc بکشی و بعد بری تو روت اکسپلورر و اون برنامه رو نصب کنی
امیدوارم کامل مطلبو رسونده باشم
1.برای آپدیت به آخرین کرنل و بیس باند شما میتونید با برنامه ی خود سونی(pc compension) و یا با برنامه ای که امیر جان تو صفحه ی قبل لینک دادن آپدیت کنیدنقل قول:
2.اول شما پست آموزش نصب رام رو کامل مطالعه کن(لینکش تو پست دوم تاپیک هست) .برای اینکه رام رو بریزی توی اون مسیر باید به کامپیوتر وصل بشی, اما وقتی خواستی با xrecovery (توی آموزش نصب رام توضیح داده شده راجبش که چیه و لینکش هم همون حاست) ری استور کنی لزومی نداره.
3.factory reset یکی از گزینه های برنامه ی xrecovery هست و کارش هم از اسمش معلومه دیگه.
4.شما pc compension رو به طور مستقیم در نصب رام کاستوم احتیاج ندارید اما برای روت کردن(برای اینکه گوشی به طور کامل توسط pc شناخته بشه و موقع روت ارور نده) لازم هست , پس باید دانلود و نصب بشه
نقل قول:برنامش اينه؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467573&highlight=root+explorer
آره همینه البته 1 فایل منیجر دیگخ هم به نام ASTro file manager هم هستنقل قول:
اما من روت اکسپلورر رو بیشتر می پسندم
ولی این فایل منیجر به نظر بعضی ها (و البته خود من)بهترین گزینه است.شما نیاز به انتقال سورس برنامه به گوشی رو نداری، در جا نصب میشه از روی سیستم.قابلیت های بسیار زیادی داره:کپی پیست سریع(به همون سرغتی که شما داخل سیستم انجا میدین)،بک آپ گیری از کنتاکت ها و اس ام اس ها، انتقال پیامک ها به گوشی از روی سیستم(کپی پیست سریع متنی)uninstall کردن برنامه های نصب شده و...نقل قول:
به نظرمن که حیفه..
اینا درسته و از این نظر خوبهنقل قول:
اما انگار که باید هر چند وقت آپدیتش کنی تا بتونی استفاده کنی(البته من این رو جایی شنیدم,شما تایید میکنی یانه؟)
منم از این طور برنامه ها زیاد خوشم نمیاد(اخه چیز جدیدی که ارائه نمیدن و فکر میکنم دارن گروگانگیری میکنن,میرن رواعصابم)
نمی دونم این قضیه آپدیت بودنش رو .من الان 2 ماهی میشه استفاده میکنم.نقل قول:
اونجوري كه فرشيد جان گفتن كار من راه افتاد.نقل قول:
ولي اين برنامه چينيه ، وقتي گوشي رو ميزنم ميشناسه ولي كاري ميخوام بكنم ، مثلا contact رو انتخاب ميكنم مياد رو loading همينجوري ميمونه. ميدونيد مشكلش چيه؟؟
اصلا مزخرف نیست!!نقل قول:
زبانش انگلیسی هم میشه اگه کسی با چینی بودنش ایرادی داره
بعدم یکی از بزرگترین پی سی سوئیت ها و اولین و کاملترین هاست
زمان خودش خیلی نرم افزار مهم و کاربردی بوده الانم هست
امکانات بسیار زیادی داره که یکیش مربوط به نصب برنامه هاست
خودش مارکت داره که عالیه
و 1001 کار دیگه
کسی بلد نیست باهاش کار کنه ایراد نگیره!!!!مزخرفم خطابش نکنه!!
کسی ام میخواد فایل منیجر بریزه ،روش بلوتوثی آسانترین و سریع ترینه!!اضافه شد به پست2
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
منظورتون باید تنظیماتش باشهنقل قول:
settings-->wireless&network-->mobile network--->access point names