بچه ها من از تایپیک x10 اومدم اینطرف..یه سوال دارم..شما ویدجتهای لانچر پیش فرض ارک که تایم اسکیپ و مدیا پلیر و .. هست روی بقیه لانچرهاتون اجرا میشه؟روشی برای اجراشون ندارین؟
Printable View
بچه ها من از تایپیک x10 اومدم اینطرف..یه سوال دارم..شما ویدجتهای لانچر پیش فرض ارک که تایم اسکیپ و مدیا پلیر و .. هست روی بقیه لانچرهاتون اجرا میشه؟روشی برای اجراشون ندارین؟
عزیزم رام اشتباهی رو میریختی!! یه رامی من ریخته بودم(رام نه درایور!!) باهاش شاخ یه ان 73 رو شیکوندم!!(البته اعتراف میکنم از اینایی بود که ظاهرا اسپیکرش یه طرفه بود یا یه همچین چیزی!!نقل قول:
صدای کا750 رو زیاد می کردیم بعد بچه ها میرفتم کل میزاشتن با صدای ان 73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد ضایع میشدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستی فرمودن که قبرا 750،نوکیا ان 73 رو داد و بازار رو گرفت!! تا جایی که یادم میاد،73 فقط تو عروسی برگذار کردن حرف میزد چون دوربینش رو با کا 800 شاخش رو شیکستیم!!
البته تقصیر نوکیا بود!! میخواست شاخ دربیاره برا ما!! خوشبختانه طراحان گمنام سونی،گوششون رو بریدن!!
حالا سامسونگ داره سعی میکنه شاخ در بیاره! با فرستادن محصول بی کاربرد سال اینده به بازار!!!
من حق میدم به دوستان که گلکسی اس 2 رو دوست داشته باشن و بهش افتخار بکنن....اخه باهاش یه کارایی انجام میدن که خوب،از حد دانش ماها خارجه!!!
امروز،موبایل عرفان تو ایلام،ارک رو گذاشته بود ور دل گلکسی 2!! واقعا مثل زن و مرد تو عروسی می موندن!!! ارک،سک سی و جذاب و همه حسرتش رو میخوردن!!و گلکسی اس 2،زمخت،ترسناک و سیبیلو!!
به عکس مربوطه توجه کنین:
!! دی!!کد:http://www.shafaaq.com/sh2/images/new2010/arts/1/waisi.jpg
نکته ی جالب اینجاست که هر کی می اومد تو مغازه ی عرفان،تا نیگا میکردن،میگفتن اقا این چنده؟!(ارک!) جواب میگرفتن 620 تومن و بعدش با کلی ناراحتی و بغض می پرسیدن که این یکی چنده پس؟!!!(عمق فاجعه رو اینجا میشه درک کرد!!)
از اون ور،من که هر چی فکر میکنم،می بینم دلیلی نداره که امسال،پول بدم یه گوشی با سیبیل و بدون هیچ کاربردی بخرم!! بنابراین،تصمیم براینه که یه گوشی،با این لباس های طرح یونانی!(عکس مربوطه رو لطفا در صورت وجود جنبه ببینید!!)
بخرم که لااقل هر کی دیدش،لب و لوچه اش اب بیوفته!! خوشبختانه اندروید هنوز کاربرد مشخصی برای یه پردازنده ی دو هسته ای نداره و گوشیی نیست که شاخ تر از مال من باشه!! مخصوصا وقتی عوام،قدرت گوشی رو در دوربین،و خوشکلیش می بینن!!کد:http://1.bp.blogspot.com/_7OG1qcrb6B4/TTBs-eZF8nI/AAAAAAAAEfU/TOEJ3rIle4A/s1600/Greek+Roman+Style+Draped+Knit+Sleeveless+Dress+Color+Cannes+by+Express.JPG
خواص هم که با بحث کردن،میشه روشون رو کم کرد!!
در نهایت، قیمت ایلام این گوشی خیلی گرونه ولی این نمونه سیاه/ابی اسمانی/قهوه ای؟!! یا هر چیزی که هستش بود که اورده بودن!! واقعا خوشکله!! هرچند به پای اون یکی برنزه هه نمی رسه!!
سلام دوستان
تازه تو شهرمون قيمتش شكسته شده و تقريبا مثل شهر هاي ديگه ايران شده احتمالا تا چند روز ديگه مي خرم.
فقط يه سوال داشتم اين برنامه هاي جاوا رو ميشه رو آرك و يا x10 اجرا كرد يا خير و اگه ميشه چجوري اينكارو انجام بدم؟ضمنا يكي از دوستان تازگي x10 خريده و هر چي برنامه جاوا نصب مي كنه كار نمي كنه و تا جايي كه تحقيق كردم اين دو گوشي جاوا ساپورت مي كنه ولي چرا اجرا نمي كنه نمي دونم! يه راه حل هم بود اينكه از طريق يه سايت اونو تبديل به فرمت اندرويد كنيم كه بازم با اين كار حل نشد و يه راه حل ديگه نصب برنامه java_j2me_runner.apk بود كه بازم نفهميدم چجوري كار مي كنه. لطفا راهنمايي بفرماييد
اگه تا اون موقع با این روند نزول قیمت سونی اریکسون یه گوشی 2 هسته ای و یا بهتر از آرک رو رونمایی کنه و به بازار عرضه کنه مسلماً قیمت آرک پایین میکشه (شاید 400 و یا کمتر:21:) . اما اگه نه ،نهایتاً قیمتش بین 400 تا 450 خواهد بود:27:نقل قول:
با تشکر
البته که میشه باش موزیک گوش کنی.باهمون x10هم میشد گوش کنی اما بستگی به این داره که هدف از موزیک گوش دادن چی باشه.اگه قدم زدن لب دریا و موزیک گوشیدن باشه به اطلاع برسونم هنوز گوشی ای با این توانایی نیمده الا گوشیهای چینی.اما در کل بهبود کیفیت صدا نسبت به x10قابل درکهنقل قول:
عزیز کور نیستم که:31: برای شما رو دیدم...منتها صفحه قبل شما یکی دیگه همین قیمت زده بود اون سوال کردم:20:نقل قول:
دوستدار شما یاشار
دارم شاخ در میارم :18::18::18::18:نقل قول:
یعنی اینقدر باید بیاد پایین
NEO که تازه اومده که :18::18:
یعنی من فردا ARC رو نخرم اسممو میزارم خر
عزیز جوگیر نشو نمیخواد اسمتم عوض کنی اینا قیمت ایران نیست :31:نقل قول:
اينم خبر خوش
اس ئي واقعا آپديتاش به موقع و سريع شده
بازم بايد بهتر بشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه ! ایول :دی لنداسکیپ واسه هوم اسکرین ! واقعاً جاش خالی بود :دی
صداش هم که واسه پخش بلند شد :دی
سلام به همگی ^^
من 2سال منتظرم سونی یه گوشی خوب بزنه قبل این نظرم روی ستیو بود اما الان اینو دوس دارم هم خوش دسته هم سونی. آخه من قبلن w700i داشتم که چون کارم ساخت کلیپ بود اون گوشی برام عالی بود اما چون عشق tv بودم این شیطونه گولم زد و بتعویضش کردم... بعدم که با خبر شدم ای دل غافل tv ها از دور افتادن و تقلبی شدن :19:
شانسو میبینی :2: من یه گوشی میخوام که اول از همه از اونw700 که داشتم کمتر نباشه ... دومم این که علاوه بر ظاهر و خوش دست بودنش همه ی امکانات رو داشته باشه و بتونه همه نوع فرمتی از موسیقی و فیلم رو پخش کنه :8:
نظرم روی ستیو بود از سونی که گفتن اشعه داره :18: نظر دیگمم نوکیاn8 بود که چون تا حالا نوکیا نداشتم صبر کردم ببینم چی میشه :31:
حالا راهنماییم با خودتون ... قیمت هم زیر 1 تومن:11:
این گوشی در تهران قیمتش چند هست؟!
قیمت این گوشی خوشمله چنده؟
نقل قول:
حالا راهنماییم با خودتون ... قیمت هم زیر 1 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اریکسون بازها فقط اریکسون رو میخرن!!! مطمین باش که ارک،برات مثل خر!! کار میکنه!!! البته اگه خیلی خیلی خیلی میخوای قوی باشه،باید بری طرف گلکسی اس 2!!!! ولی من بین ارک و گلکسی اس 2! ارک رو میگیرم حتی اگه ارک گرون تر باشه!!
البته،میشه صبر کرد و دید که واکمن بعدی سونی از جنس اندروید چی میتونه باشه؟!!
میتونم بپرسم برای چی؟؟!!نقل قول:
ولی من بین ارک و گلکسی اس 2! ارک رو میگیرم حتی اگه ارک گرون تر باشه!!
دوستدار شما یاشار
نه بابا تنهایی فکر کردی گفتی:31:نقل قول:
عزیز من قیمت کالا تو ایران تقریبا 10 تا 20 درصد گرون تر از قیمت جهانیه
پس در نتیجه هرچی قیمت جهانی بیاد پایین 100% قیمت تو ایرانم میاد پایین.
گوشی بازار بدون گارانتی میده 530ت
الان قیمتش تو بازار تهران چنده؟ با گارانتی.
از تلتکس دیدم 630 ت بوده درسته؟
اساسن خیلی خوشم اومده:5:
دیروز رفیقم تو علاالدین 595 بهش قیمت دادن بدون گارانتی...
دوستدار شما یاشار
باید صبرکنم تا بعد ماه رمضون برم سراغ خریدنش بنظرتون ارزونتر میشه؟
قیمت کالا یا گوشی ؟ چون قیمت بعضی کالاها تقریبا بیشتر از 2 برابر قیمت جهانیشه نمونش قیمت های ماشین رو مثال میزنمنقل قول:
پس شما سریعا برو یکی بخر تا تموم نشده
با کابل hdmi و کیف و رم 8 گیگ و محافظ بدون گارانتی در علا الدین ط 6 به قیمت 580 تومن .
الان قیمتش زیاد بد نیست البته تا 500 جا داره فکر کنم تا مهر به 500 و تا دی به 450 برسه و متوقف بشه
خداکنه... واقعن جای حرص داره که بعدن ببینی شده 500 و تو بیشتر خریده باشی :21:نقل قول:
شیراز قیمت روز 545 تمن با کابل
ماشین چه ربطی به گوشی داره؟؟؟ ماشین قیمتش به خاطر مجوز تردد و گمرک خیلی زیادشه...نقل قول:
حالا تو این تاپیک کسی نیست که این گوشی خوشمله رو خریده باشه بگه معایبش چیه؟:20:
dj کالا که زده 663000 با گارانتي 12 ماهه شرکت پارس کامتل حالا نمیدونم کلی گفته تهران یا شهرستانی که میفروشه(رشت) هم گفته؟! :18:
:40: راستی یه بارکدی هست که میگن واردش کنی میفهمی گوشی کجاییه؟
کسی نداره بگه؟
گارانتی صرفه نداره ، دارین 140 تومن یا بیشتر بالای قیمت میدین...
از سایت آل دیجیتال میتونین بخرین که 545 تومن میده... توی بازار پایین تر از این قیمت هم هست...
موافقم درمورد گارانتی ولی خب یه تضمینیه دیگه... اینقدر که تقلبی ریختن بیرون.
سایتی که خرید نمیکنم فقط حضوری :5:
کدها رو کسی نمیدونه؟
کرمانشاه با گارانتی کامتل فقط و فقط 515 تومن:8:(دوستان به نظر شما پایین تر میاد؟ قبلاً تو یه هفته 50 تومن و یا بیشتر از قیمتش کم میشد اما حالا چند هفتس که تو رنج 500 تا 550 توقف کرده)نقل قول:
با تشکر
نمیدونم چقدر میشه به جی اس ام اطمینان کرد اما گفته با گارانتی اصلی 635000 تومان
و گفته Sony Ericsson Xperia Duoهم بزودی وارد بازار میشه با دوربین 12 :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بعضی سایتها نوشتن arc خروجی tv داره ولی بعضیا نوشتن نداره... حالا کی راست میگه و کی دروغ؟
خروجی HDMI داره . پس به تمام تلوزیون هایی که این پرت را دارند میتونی وصل کنی .نقل قول:
دیگه الان قیمتش فقط مشکل ایجاد میکنه میمونم بعد این ماه حتما میگیرمش........ هر عیبی هم داشت عیبی نداره:5:
فقط لپ تاب سونی وایو مدل F136 FX/B رنگ مشکی قیمت 1.6 میلیون تومان
SONY VAIO
F136 FX/B
:40: :11::10::20: :46::40:
میشه یکی بهم بگه بهترین رامی که برای این گوشی اومده چیه که بخوام بریزم روی این گوشی و لینکش رو بهم بدید؟
براي اين گوشي هنوز رام كاستوم نيومده!
فقط يه آپديت مثل اين كه اومده! ميتوني چك كني با pc companion
@ فرهوده
ميگم به جاي اين اسپم ها يه بار ديگه قيمت اعلام كن ! قيمتت پايين باشه بي زحمت :31:
همون 545 تومن هستش منتظر قیمت هفته آینده باشید
فقط لپ تاب سونی وایو مدل F136 FX/B رنگ مشکی قیمت 1.6 میلیون تومان
SONY VAIO
F136 FX/B
هفته آینده پول جمع کنیم سونی بخریم 1.6 میلیون تومان
اینجا که تاپیک لپ تاپ نیس!نقل قول:
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
خدا کنه هفته به هفته قیمتش کمتر شه:31:نقل قول:
من میخوام لپ تاپ سونی اف227 اف ایکس بگیرم نزدیکای 1900 :8:
یه سری به اینجا بزنین:نقل قول:
نوشته خروجی تی وی نداره!!!کد:http://www.alldigitall.ir/specs.aspx?pid=1253
خیلی سایتهای دیگه هم همینطور نوشته اما توی کلیپش من دیدم که وصلش کرد به تلویزیون و تصویر رو نشون داد!
سایت گوشی بازار بدون گارانتی 530 تومن
با تشکر
کسی در مورد باطری این گوشی اطلاع نداره که چجوریاست؟چقدر شارژ نگه میداره؟
خروجی تلوزیون که نوشته نداره منظورش Av هست . وقتی HDMI وجود داره دیگه کی میره با Av به تلوزیون وصل کنه ؟ .نقل قول:
مثل این میمونه بگید چرا این گوشی اینفررد نداره .