ویندوز شما 32 بیتیه ؟نقل قول:
چون فکر کنم با ون مشکلی نداشته باشه.
Printable View
ویندوز شما 32 بیتیه ؟نقل قول:
چون فکر کنم با ون مشکلی نداشته باشه.
از کجا میشه اینکارو کرد؟نقل قول:
من تونستم تصویر رو فول HD بیارم تو تلویزیون یکی از فامیل ها هم با سامسونگ و هم با LG شد....یادمم نیست چی کار کردم اما قبل از آپدیت کارت گرافیک بود یکمی باید باهاش بازی کنی تا بیاد...
کجاش رو دیدی من حتی درایور اینتل رو تو manage غیر فعال کردم باز به نتیجه نرسیدنقل قول:
به جای این که به برگه Program Settings برید و برنامه ها رو Add کنید، تو برگه ی Global Settings انتخاب Preferred Graphics Processor رو روی گزینه ی High-performance NVIDIA processor تنظیم کنید.نقل قول:
ای بابا خیلی وقته که این کارو کردم ولی نشد!نقل قول:
دوستان این سری قبلی بازی need for speed رو نصب کردم (Need for Speed Hot Pursuit) وسطای بازی همش هر چند دیقه به چند دیقه تیک می ندازه ! عجب داستانی داریما ! گرافیک رو هم شناخته همه چیش رو هم توی کنترل پنل گرافیک رو high گذاشتم ! چه مرگشه؟سری جدیدش رو خوب اجرا میکنه بدون تیک!
(فهمیدم مشکل از باگ بازیه:دی از گرافیک نیست!!!)
نقل قول:نقل قول:
اگه پستهای قبلی منو خونده باشین گفتم من در منزل دوتا lcd داریم یکی سام سونگ 32 ایرانی 700 تومنی
و یک سام سونگ اصلی 1300 تومن مشکل با تلویزون خودم یعنی ساخت مالزی به محضی که کابل وصل کنم از دستگاه روشن باشه صفحه ابی میاد اگر هم دستگاه خاموش باشه بازم صفحه ابی میاد
در ضمن وین من 64 بیت و روی 32 امتحان نکردم
دوستان شما وقتی دارین از لب تاب استفاده میکنین مثلا وقتی دارین بازی میکنین باطریشو چیکار میکنین؟ ایا باطریو میکنین وبعد لب تابو به برق میزنین؟یا همینجوری با باطری لب تابو به برق میزنین؟اگه با باطری لب تابو به برق بزنیم ریشارژ نمیشه و عمر باطری کم نمیشه؟
یکی از دوستام لب تابه دل داره و میگه یه گزینه تو دل هست که باعث میشه لب تابو وقتی که با باطری به برق میزنیم شارژ نشه تو ایسر هم همچین چیزی هست که جلوی ریشارژ شدن باطریو بگیره؟
من هر كاري مي كنم pes 2011 رو لب تابم اجرا نميشه يكي كمكم كنه nvidia رو نميشناسه
لب تابم l502 dell
ولی من با هر بازی ای که مشکل داشتم با این روش حل شده.نقل قول:
من کلا تو خونه باطری رو جدا میکنم. (احتمالا !) رو عمر باتری تاثیر داره و همچنین لپتاپ کمتر داغ میشه (در ناحیه باتری)نقل قول:
منم شنیدم اگه باطری لب تابو در بیاریم نوسان برق مستقیما به لب تاب فشار میاره ولی اگه باطری سر جاش باشه لب تاب اسیب نمیبینه .در مجموع در اوردن باطری اصلا کار درستی نیست.نقل قول:
دوستانه دیگه اگر نظر بدن ممنون میشم.
من هم اتفاقا رشتم برقه و خود شارژر لپتاپ امکانات لازم برای از بین بردن این نوسانات و ... رو در حد لازم داره.نقل قول:
ضمنا میتونید یک surge protector بخرید و شارژر رو از طریق اون به پریز وصل کنید که دیگه مطمئن تر باشید.
هارد دیسک رو defrag کردی؟ به کارکرد هارد در حال اجرای بازی توجه کن. البته من این بازی رو امتحان نکردم.نقل قول:
برای پخش HD روی HDMI بالاخره یه راه حل پیدا کردم!
استفاده از linux mint خیلی خوبه و خیلی روون پخش کرد ویدئو رو.
بچه ها کسی battlefield bad company 2 بازی کرده ؟
برای من وصط بازی تصویر پرش پیدا میکنه...
آقایون ، سی پی یو 480m که ایسر رو این مدل می بنده ، سندی بریجه ؟ 2410m چطور؟
کلاً فرق بین این دو نوع سی پی یو چیه ؟
مدل های چهار رقمی sandybridge هستندنقل قول:
کلا این نوع جدیدتره و بهتر!
NEW BIOS
1.21
ریلیز شد
Updates OEM SLIC table of non-Windows OS to 0xFF.
من تو سایت اینتل با هم مقایسه شون کردم ، ولی نفهمیدم از چه جهت بهتره
میشه شما بگید؟
تعداد ترانزیستورهای 480m 177 میلیون تاست، در حالی که 2410m 624 میلیون تاست.نقل قول:
فکر کنم قابلیت turbo boost بهتر شده.
گرافیک قدرتمندتر
NEW BIOS
1.21
ریلیز شد
Updates OEM SLIC table of non-Windows OS to 0xFF
این مطلب طبق گفته شرکت های سازندخ لپ تاپهنقل قول:
تو دانشگاه که چیزی یادتون نمیدن
با یکی از همین دانشجوهای برق یک ساعت داشتم کل کل میکردم که آقا ماهوار های تلویزیونی ثابت اند!
فرق بین آنتن BTS و satelite dish رو هم نمیدونست میگفت یگین! والا!
سلام
دوستانی که dvdRw شون خراب شده بود چیکار کردن؟ به سازگار فرستادن؟ برخوردشون با شما چجوری بود؟چندوقته عوضش کردن؟
ممنون
ببینید یکی از دوستان من چند وقت پیش ویندوز پیغامی بهش داد مبنی بر این که تاریخ انقضای باتریت عوض شده، برو نوش رو بخر...میگه زیر باتری رو نگاه کردم دیدم دقیقا تاریخ انقضایی که روی باتری نوشته شده رسیده و این پیغام داده شده. درحالی که هنوز 1 ساعت شارژ نگه میداره.نقل قول:
پس حرف فروشنده و تولید کننده رو چنین حساب هاییه!!
اگر منبع حرفت رو که سازنده لپتاپ گفته باتری رو در نیاری بدی نگاهی بندازیم بهتره.
این مطلب رو یکی از کابران انجمن asus نوشته بود که خودش ایمیل زده به شرکت asus و اونها هم این جواب رو بهشون دادننقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:یعنی واقعا هیچ کدوم از دوستانی که از dvd rw ایراد گرفتن و یا به مشکل(خرابی) خوردن یکبارم به گارانتی نفرستادن؟نقل قول:
بابا با این حرفاتون مارو ترسوندین ...جرئت نداریم یه dvd تو لپ تاپ بذاریم:13::19:
سلام
هارد لپ تاپ من توشیبا هستش.
و در حالت پیکربندی(defrag) دماش به 42 وحتی به 45 میرسه
برای شما چنده؟
راهنمایی» میتونید با برنامه اورست دمای قطعاتتونو ببینید.
در حالت عادی دمای مال من رو 40 هست.نقل قول:
البته کول پد رو که روشن میکنم در حد یک درجه تقریبا ختک تر میشه.
بچه من ویندوز ام رو پاک کردم دوباره 7 زدم حالا که میام نرم افزار بلوتوث رو نصب کنم میگه سخت افزار مورد نظر پیدا نمیشه
کمکم کنید
نه نبردم من:31:نقل قول:
اما در کل درایو لپتاپ ها ضعیف هست زیاد کار نکش.
بابا یکی کمکم کنه لب تاپ من 5742G کمکم کنید جون مننقل قول:
بلوتوث رو اول روشن ،بعد درایورش رو نصب کنید.نقل قول:
دویا سه بار دکمه fn+f3 بلوتوث رو روشن می کند.
قربون دستت
حالا یه مشکل اساسی جدید
بچه ها لب تاپ من خود به خود یک هو هنگ میکنه در حد تیم ملی باید دستم رو روی دگمه شات نگه دارم تا خاموش شه
2بار ویندوز عوض کردم خودش هم ویندوز متفاوت 7 باز هم فرقی نکرد برم گارانتی؟
سلام دوستان من یه مودم اکسترنال dell واسه لب تابم گرفتم (معروفترین مودم اکسترنال واسه لب تاب تو بازار)
این مودم درایور همراهش واسه ویندوز 7 نیست.
میشه کمک کنید چجوری باید رو 7 نصبش کنم؟؟؟؟
در حال حاضر این نوت بوک قیمتش چنده ؟/
سلامنقل قول:
اگه همراه با مودم نبوده فکرکنم باید درایورwin7 رو از سایتش دانلود کنید.
موفق باشید.
بستگی به کانفیگ این لپتاپ دارهنقل قول:
از 600تا800متغیره
بهتره شماره نمایندگی فروشش رو از سایت سازگار بگیرید و زنگ بزنید.
موفق باشید
این لپ تاپ واسه بازی خوبه .؟
تو بازی با کیفیت جواب میده؟
چطوریه؟/