سلام خوبین؟
من شنا که میزنم بعدش احساس کمر درد میکنم.احساس میکنم به مهره هام فشار میاد.مشکل از کجا میتونه باشه؟
قبل از شنا هم باید گرم کنم؟/من گرم میکنم ولی نه زیاد میتونه آسیب به کمر دلیلش این باشه؟
میشه راهنماییم کنین؟مرسی
Printable View
سلام خوبین؟
من شنا که میزنم بعدش احساس کمر درد میکنم.احساس میکنم به مهره هام فشار میاد.مشکل از کجا میتونه باشه؟
قبل از شنا هم باید گرم کنم؟/من گرم میکنم ولی نه زیاد میتونه آسیب به کمر دلیلش این باشه؟
میشه راهنماییم کنین؟مرسی
سلام/یبار این شنا رو تست کن البته اگه رو زمین میری!یپا رو او یکی پا قرار بگیره و سر رو به رو یعنی جلوتونو نگاه کنین شنا سوئدی همه که میری زانوها کاملا شکستهنقل قول:
از بین این ها به نظر من ماسل فارم و vpx خوبه.نقل قول:
صاحب این سایت رو تا حدودی میشناسم, محصولاتش ظاهرا خوب هست(منظورم اینه که قبلا خوب بود الان رو نمیدونم)
سلام
دوستان برای گودی کمر و همچنین قوز کمر چه حرکتهایی روتو باشگاه پیشنهاد میکنید
برای تقویت فیله چه حرکتی خوبه؟
خوب خودت جواب خودتو دادینقل قول:
حرکت فیله ای برووو
چه ورزش های واسه شش تکه کردم شکم خوبه ؟
برای گودی کمر حتی خونه هم بودی کاملا دراز بکشین و یک پاتونو از زانو شکسته و دست زیر زانو به سمت خودتون بکشین و 10 ثاینه نگه دارین و پای بعدی هم به همین منوال/سعی کنید موقع خواب زیر زانوهاتون یه بالشت یا پتو بزارین تا گودی کمرتون به زمین بچسبه و فشار بش نیاد.از دمر خوابیدن کاملا اجتناب کنید.برای غوز کمر هم به خودتون عادت بدین که سر سینه هارو بالا به کشین چه موقع راه رفتن و چه نشستن/حرکت شراگ هم برای این هدف مفیده.برای تقویت فیله هم از دستگاهی که در باشگاه هست استفاده کنید و در روزهای بعد این حرکت رو با وزنه انجام بدین.موفق باشیننقل قول:
حرکتهای زیادی برای شکم هست که باید با برنامه ریزی انجام بدین/عضلات جزء عضلاتیس که دیر در میاد و نیاز به حوصبه زیاد داره/برنامه ریزی تو حرکات شکم و اینکه به قول معروف ست هارو نپیچونی خیلی تاثیر داره.موقع رفتن حرکت شکم از دراز نشست کامل خود داری کنید چون اینکار علاوه بر فشار اوردن به کمر فشار رو از رو عضلات بر میداره.سعی کنید شکم رو با وزنه انجام بدین تا فشار بیشتری بیاره.جسارت نباشه/خودتون استادین ولی مداوت تو حرکات شکم و تمرکز رو انجام حرکات و به قول معرروف نپیچوندن تعداد خیلی تاثیر داره حالا شما هزار تا حرکت رو انجام بده ولی اگه درست انجام ندی و تعداد رو کاملا نری هیچ تاثیری نداره.یا علینقل قول:
کسی جوابی برای این سوالات نداره ؟؟؟؟!!!!نقل قول:
سلام یک برنامه ای دارید دوستان برای وزنه زدن ( هم تعداد هم ست هاش هم وزن وزنه ها ) و کار با تردمیل ( مدتش - سرعتش - شیب اش ) برای تازه کاری مثل من ؟ ( قد 186 وزن 86 )
از اون جهت میگم که هم این دو تا رو در منزل دارم
یا اگر باشگاه رفتم مربیه یک برنامه داد لا اقل بدونم برنامه پرتی بهم نداده
ممنون از کمکتون
سلامنقل قول:
1-مربیگری فقط به مدرک نیست/دنبال مربی ای باشین که تجربه دار باشه
2-بهتره پیش همون مربی باشگاه برین تا تیپ بدنیتونو ببینه و بر اساس اون بتون برنامه بده
3-مکملها تقسیم بندی میشه بر اساس هدف شخص که ایا نیاز به اوردن وزن داره یا فقط برای تامین انرژی و پروتئین بدن و جلوگیری از سوختن عضلات در هنگام فشار
4-باشگاه شهید شیخی تازگی از دستگاه های جدید استفاده میکنه و تقریبا خوبه و قسمتی هم برای ورزش هوازی داره که لازمهی سن شماست
5-باشگاهی که وسعت خوبی داشته باشه.تعداد نفرات زیاد نباشه(شلوغ نباشه که بخای برای زدن برنامت منتظر خالی شدن دستگاه باشی)،استفاده از دستگاه هاس مفید و کارامد
6-تعداد جلسات بر مبنای برنامه ایس که مربی بتون میده و تایم مفید تمرین نباید کمتر از یک ساعت باشه
نقل قول:معمولا برای شروع بدنسازی شما باید ماه اول برنامه خود باشگاه رو بزنین تا درد بدنتون بیفته و عضلات اماده بشن و بعد سراغ برنامه های حرفه ای تر برید
من برای اولین باز کراتین خریدم
حالا الان موقع مصرف یه سوالی برام پیش اومد وقتی که با آب قاطی میکنم تو اب حل میشه یا نمیشه تا حالا مصرف نکردم اینو میپرسم ؟(من الان با آب قاطی کردم همش ته نشین میشه )
مشکلی نداره باید ته نشین بشه و تو اب حل نمیشه کراتین...البته بعضی از کراتینهای میکرونایز شده که 10 برابر کوچکتر از کراتین معمولی هستن در اب حل میشن..نقل قول:
خیالم راحت شد :31:نقل قول:
این کراتینی که گرفتم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر چطوریاس البته Super creatine نوشته
هیچ حرکتی از بدنسازی رشد قد رو متوقف نمیکنه،مگز اینکه خودمون اشتباه بریم.مثلا تو سن رشد،بچه ها نباید موقع اجرای حرکت هایی مثل اسکوات و لگ پرس و ... ، زانوهاشونو تا آخر باز کنن.زمانی که مفاصلی مثل زانو و آرنج زیر فشار تا آخر باز شه و به قول خودمون قفل شه اونوقت صفحات رشد آسیب میبینن.نقل قول:
سلام .
من 174 قدمه و 74 وزنم هست . حدودا 2 ساله بدنسازی کار میکنم اما رشد زیادی نمی کنم از مکملهام استفاده نکردم چون می ترسم که وزنمو از نظر چربی بالا ببره .
سینه هام به طور ژنتیکی بزرگ وشل هستن و هر چقد کار میکنم شکل نمیگیرن.
میخواستم مکملی رو بهم معرفی کنید که حجم عضله ای بهم بده نه حجم چربی .
و اینکه من چطور میتونم سینه هامو شکل بدم.
ممنون.
به نظر من از آمینو اسید استفاده کنید میتونه بتون کمک کنه.با این حال از مربی باشگاه کمک بگیرین.نقل قول:
به نظرم مکمل استفاده نکن وزنت خوبه میتونی باتمرینهای مناسب چربیهای بدنتو اب کنی!نقل قول:
شما حرکت پرس سینه باتر فلای و کراس اور انجام بده واسه فرم دادنه سینه هست!قفسه سینه دمبلم حرکت خوبیه
تنها راه شما اینه که اول کل چربی های بدنت رو اب کنی..برای اینکار باید 30 تا چهل دقیقه و سه تا چهار بار در هفته هوازی کار کنی...ورزشهای هوازی مثل دوچرخه، تردمیل و...نقل قول:
سلام دوستان
راستشو بخواید من توی باشگاه حوصله حرکات شکم رو ندارم!
میخواستم چند تا حرکت برای شکم و تو خونه برم با تصویر اگه ممکنه بزارید تا تو خونه حرکتهای شکم رو برم
سلام.دوست خوبم بهترین زمان برای تمرین شکم بعد از تمرین در خود باشگاس چون بدن شروع به فعالیت و سوزوندن کالری میکنه و به قول معروف گرم شده و بهترین موقع برای فشار اوردن به شکم و سوزوندن چربیهاس/سعی کنید به خودتون عادت بدین تو باشگاه شکم برین/لازم نی یدفه تعداد زیاد کار کنید.ستهای شکم رو از 10 ست هر ست 5 حرکت انجام بدین بعد هر ست 5 ثانیه استراحت دوباره ست بعدی به همین منوال و روزهای بعدی تعداد رو بالا ببرین بجای 5تا 6 تا برین تا به بالا فکر نکنین کمه و فایده ای نداره اینجور تمرین بتعث میشه هم عادت کنید هم تمرین زده نشین و مهمتر ازینا اینه که برای خودتون هدف ایجاد کنید مثلا بگین من تلاش میکنم شیکمی داشته باشم که بشه توش دسته بیل شکوند!نقل قول:
اینم یه لینک برای بعضی از تمرینهای شکم و پهلو.موفق باشین
دوستان کارشناس ببخشید یک سوال دارم
خواستم بدونم تمرینات وزنه برداری با رشته های قدرتی مثل مردان آهنین فرق داره؟
این و برای این پرسیدم که در مسابقات المپیک امسال این الیای قراق که بهترین وزنه بردار شد به گمانم پاور لفیت لینگ کار میکرد چون پشت بازوی حجیمی داشت اما وزنه بردارای ما دستاشون اصلا عضله ای نیست...چرا؟
از بچه های ورزشکار عزیز یه سوال داشتم سن مناسب برا بدنسازی کیه؟ و اینکه من قد متوسطی دارم ولی خیلی از این میترسم که با بدنسازی قدم کوتاه بشه یا ثابت بمونه چون فعلا حالا حالا ها قدم رشد میکنه دوستام از من بلند ترن وبدنسازی کار میکنن ومنم تشویق میکنن که بدنسازی کار کنم چون شکل بدنیم یه طور خاصیه و میگن که واسه بدنسازی مناسبه در ضمن یه سالیم هست که چاق شدم حدودا رو 25 درصد چربیم و سنم 14 و قدم 172 وزن62 خواهشا راهنمایی کنین نه نصیحت فدای هر چی ورزشکارو پی سی وردی که هست
زوده..به نظرم از 16 سالگی شروع کن اونم با مربی ..نقل قول:
سلام دوستان .
یه سوال :
به نظرتون چرا اکثریتِ قریب به اتفاق قهرمانانِ پرورشِ اندام , دیگه در هیچ ورزش دیگه ای قهرمان نیستند و حتی شرکت هم نمیکنند ؟؟
مثلا وزنه برداری یا کشتی یا پرتابِ دیسک , چکش , وزنه و ی نیزه یا پرش طول یا پرش سه گام یا قایقرانی و شنا غیره .
خب شاید به خاطر اینه که بدنسازی ورزش خیلی سنگینیه و با ورزشهای دیگه نمیشه انجام داد..مثلا کسی که تو حجم باشه میتونه بره دوندگی کنه؟ البته یه بدنساز معروفی بود که قبل بدنسازی دونده بود دقیقا اسمش یادم نیست..نقل قول:
سلام دوستان
برای حرکات پا چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید ؟
میخوام سریع پاهام رشد کنه
اقا واسه كم كردن وزن بادوچرخه
بايد ليول پايين كار كرد يا لول بالا
بعد در روز چند دقيقه كافيه با دوچرخه كار كرد؟
-
سلامنقل قول:
.
در پرورش اندام دوپینگ آزاد هست و در واقع قهرمان پرورش اندام بدون دوپینگ اصلاً قهرمان نمیشه در حالیکه در همه ی ورزشهای دنیا دوپینگ ممنوع هست .
حتی کسی که خونِ خودش رو در طی ماهها ذخیره میکنه و قبل از مسابقه اون خون رو به خودش تزریق میکنه(برای افزایش گلبولهای قرمز) باز هم دوپینگ محسوب میشه و از مسابقه محروم میشه.
حتما شما هم توی اخبار ورزشی دو روز پیش شنیدید که قهرمان ملی دوچرخه سواریِ فرانسه بعد از سالها یدک کشیدن عنوان قهرمانی , از همه ی لقبهاش عزل شد و حتی ازش خواستند که جایزه های مادی رو هم پس بده .
این آقا یه جوری دوپینگ میکرده که توی آزمایشها گیر نیافته اما آفتاب همیشه پشت ابر نمیمونه .
سلام , کسی به اینجا سر میزنه ؟
دوستان من قدم 177 و وزنم 76 ـه ... بدنم هم چربی نداره ...
فقط یه مشکل دارم اونم سینه هام هست ... کلا ماهیچه هاش خیلی ضعیفه ...
خواستم بدونم برای حجم + عضله سازی در اون قسمت چه توصیه هایی میکنید ؟
در یک کلام بهت بگم پرس سینه هالتر و بالاسینه هالتر رو برای یه مدت 3 ماهه بزار کنار..سعی کن از حرکات دمبل بیشتر استفاده کنی...مثل بالا سینه دمبل و پرس سینه دمبل..حرکات بالاسینه رو اول بزن..البته یه جوری بزن که انرژیت برای حرکات دیگه ای که میخوای بزنی بمونه.نقل قول:
از قفسه سینه دمبل هم استفاده کن به اینصورت که هر ست رو تو یه زاویه ای بزن ...ست اول بدون زاویه ست بعدی 15 درجه بیا بالا دوباره ست بعدی 15 درجه تا 4 ست همینجور ادامه بده..از اورکراس هم استفاده کن البته به صورت صحیح نه با تقلب ..اون وقت ببین چه دمی میکنه سینه هات..
من از نظر سینه به حد بالایی رسیدم اینم مدیون ژنتیک خوبم تو این قسمت هستم..اینه که چم و خم اجرای حرکات سینه رو خیلی خوب میدونم..
..
برنامه پیشنهادیم اینه:
بالاسینه دمبل 4 ست 8 تا 10 تا
پرس سینه دمبل یا پرس سینه نشسته دستگاه 4 ست 8 تا 10 تا
اورکراس 4 تا ست 8 تا 10 تا ( اگه سابقه تمرینت زیاده میتونی با پارائل سوپر ست اجرا کنی )
قفسه سینه دمبل با زوایای مختلف همینطور که بالا گفتم 4 ست 8 تا 10 تایی ( دستات رو کاملا باز کن تا کشش رو احساس کنی سعی کن از وزنه ای استفاده کنی که کنترل داشته باشی )
.
در کنار اینها به تغذیت هم برس تغذیه از تمرین به مراتب مهمتره..سعی کن پروتئین کافی برسونی به بدنت به همراه کربوهیدرات که افزایش وزن و حجم بهت بده..ریکاوری هم خیلی مهمه سعی کن بعد از تمرین سینه سه روز استراحت بدی..
اين چربي سوزا داستانش چيه؟
چه مارك خوبي تو بازار هست ؟
در در كل يه توضيح كوتاه و روش استفاده اش
ممنون...
مجید جان ممکنه کمی درباره حرکت قفسه سینه توضیح بدی؟
ممنون میشم با شکل توضیح بدی
حتما حمید جان..قفسه سینه دمبل یکی از بهترین حرکات برای وسیع کردن عضلات سینه ست...
نحوه ی اجرای حرکت به صورت زیر هست:
نکاتی که باید رعایت بشه در این حرکت ایناست:
1.دستها رو باید به حالت کمی خم نگه دارید..و در حالتی شبیه اینکه میخواید یه تنه ی درخت رو بغل کنید دمبلها رو بالا بیارید ( نقل قول از ارنولد )
.
2.در طول اجرای حرکت به هیچ وجه عضلات سینه رو از حالت انقباض خارج نکنید و سعی کنید سینه رو به سمت بیرون و شونه رو به سمت پایین بدید تا بیشترین فشار به عضلات سینه وارد بشه.
.
3.هنگام بالا اوردن دمبل دمبلها رو به هم نزنید اینکار از شدت حرکت فوق العاده کم میکنه...دمبلها رو اندازه ای بالا بیارید که عضلات سینه در انقباض باقی بمونن..
4.از وزنه ای استفاده کنید که بتونید با تمرکز کافی حرکت و کامل انجام بدید چون انجام نیمه کاره ی این حرکت فقط هدر دادن انرژیه.
لینک زیر رو مطالعه کنید:نقل قول:
از بین چربی سوزها هم هیدروکسی کات گزینه مناسبیه..
بعد از مدت ها وقفه یه هفته اس تمرین رو شروع کردم حالا میخوام یه Gainer خوب استفاده کنم پیشنهادتون چیه ؟
دوستام دو برند PhD , optimum nutrition رو بهم معرفی کردن بین این دو چی ؟ کدومش تو گینر ها خوب عمل کرده ؟
دوستانم درباره Gainer اطلاعات میخواستم.فرقش با پروتئین چیه؟قیمتها چه جوریاس؟
دوستان برای اینکه هیکلم رو فرم بیاد چی پیشنهاد میکنید؟کراتین؟پروتئین؟کرب و؟آمینو؟
کدوم بهتره؟
کسی نیست؟نقل قول:
جواب لازم دارم