شما برادرت تو منطقه محروم بوده، کسری به خودش تعلق میگیره نه شمانقل قول:
Printable View
شما برادرت تو منطقه محروم بوده، کسری به خودش تعلق میگیره نه شمانقل قول:
والله من منبع رسمی ندارم چرا حرف الکی بزنم ولی تو نت نوشته جزو مناطق محروم هست حالا موردی نداره شما این چیزا رو باید بعد از اینکه رفتی تو یگان اقدام کنی یعنی بعد از اموزشی کسری بسیج و جبهه هم بعد از اموزشی فقط کسایی که برگه سبز دارن تو خوده اموزشی باید اقدام کنن که اموزشیشون کنسل بشه
آقا هیچ کسری به ما نمیخوره پس ؟! خیلی نامردیه که ! :31:
فیکس 17 ماه خدمت با آموزشی ؟
سختی داداشت میکشه تو چرا کسری بگیری:31:
نقل قول:
سلام ببخشدrozbeh85عزیز
من کاردانی هستم بهداشت
دفترچه را تا حالا پست نکردم که شاید بتونم کنکور بدم مرداد امسال کارشناسی ناپیوسته
حالا میخوام دفترچه را پست کنم تا آخر هفته
با این شرایط فکر کنم اعزامم بخوره تیر ماه اونوقت میذارن توی مرداد بیایم کنکور بدیم؟
مرخصی میان دوره بهمون میدن؟
واقعا استرس وحشتناکی دارم
دو ماه آموزشی با کاردانی خیلی بده و بد میگذره؟
ممنون میشم جواب بدین
دوستان پليس +10 روز هاي پنج شنبه هم كار ميكنه ؟
بله ولی فکر کنم تا 12 کار میکنننقل قول:
دوستان پليس +10 روز هاي پنج شنبه هم كار ميكنه ؟
سلامنقل قول:
واسه ما تو آموزشی کنکور ارشد افتاد، 28 بهمن بود فکر کنم، بعد به بچه ها از 5 شنبه ساعت 1.5 مرخصی دادن تا شنبه ساعت 5.5 صبح
البته اونهایی که میخواستند کنکور بدن
نگران نباش، بهت یه روز مرخصی رو میدن
مرخصی میان دوره هم معمولا در کار هست، باز بستگی به محل آموزشیت داره
استرس نداشته باش، عجب شیر هم بیوفتی دو ماه هست، قرار نیست که یه عمر باشه، خیلی ها آمدن و رفتن، تموم میشه و به قول برو بکس چون میگذرد غمی نیست
آموزشی فقط روز اولش سخته، بعدش دیگه عادت میشه و آخراش همش خنده است، اون اوایلش یه کم اذیت میکنند که بشه جمع تان کرد ولی بعدش همش پیچه
تموم میشه.
دوره آموزشی چند ماهست؟
اونم مدتش بستگی به مدرک داره یا برای همه یکیه؟
نقل قول:
سلام مرسی
همکلاسی هام که رفتن افتادن شیراز چجوریه؟
ما کنکورمون روز پنج شنبه است
من ممکن نیست بیفتم عجب شیر میفتم؟
راستی اعزام اگه بخوره تیر مردادش توی ماه رمضان است اذیت میکنن؟
توی آموزشی از صبح تا شب اذیت میکنن یا میشه اونجا درس خوند؟
راستی برگه پذیرش سپاه را کی باید بگیرم حالا یا وقتی برگ سبزم اومد؟
پسر تکی هستم برای این که بیفتم شهر خودمون کی باید اقدام کنم؟
ببخشید
برای همه دو ماه هست...به مدرک بستگی ندارهنقل قول:
دوره آموزشی چند ماهست؟
اونم مدتش بستگی به مدرک داره یا برای همه یکیه؟
نقل قول:
سلام مرسی
کنکور ما پنج شنبه برگزار میشه برای پنجشنبه مرخصی میدن
راستی کارت ورود به جلسه که دو روز قبل از آزمون باید از اینترنت بگیریم چجوری باید بگیریم؟
محل آموزشی همکلاسی ها رفتن شیراز ،شیراز چجوریه؟
من که بعیده عجب شیر بیافتم نه؟
این اذیت میگی چیه چجور اذیتی؟
من پسر تکی هستم برای اینکه بیافتم شهر خودم کی باید اقدام کنم؟
سلام روزبه جان
مرسی
کنکور ما روز پنج شنبه است میذارن بریم؟
کارت ورود به جلسه که سه روز قبل باید از اینترنت بگیریم چجوری اونجا باید بگیریم؟
همکلاسی ها که رفتن افتادن شیراز ، شیراز چجوریه کسی میدونه؟
من که عجب شیر نمیافتم میافتم؟
این اذیت اوایلش که گفتی چجوریه خیلی اذیت میکنن چیکار میکنن برخورد فیزیکی؟
راستی ما تیر میریم مردادش توی ماه رمضان است ماه رمضان خیلی اذیت میکنن؟میتونیم روزه بشیم؟
آره آقا میزارن، نگران نباشنقل قول:
کارت رو بگو خانواده ای، رفیقی بگیره
از شیراز خبر ندارم، عجب شیر هم ممکنه بیوفتی، کلی جا هستش که ممکنه بیوفتی ولی فرقی نداره هرجا افتادی برو خوش باش
برخورد فیزیکی اصلا وجود نداره، بازرسی و عقیدتی اونجا هستند، مانور و بشین پاشو و بدو فلان جا و اینها اوایلش زیاده
اتفاقا ماه رمضان هتل ترین موقع هست، چون روزه هستید مانور و اینها خبری نیست همش کلاس تئوری دارید و فیض باید ببرید.
سلام خدمت دوستان گل
رفتيم ميدون سپاه برگه سفيد رو گرفتن يه برگه آدرس محل آموزشي رو دادن گفتن شنبه 9 صبح بريد. واقعاً حال كردم.
حالا يكي نيست بگه مجبوريد صبح اون همه آدم رو بكشونيد اونجا!؟
يه سوال تو پادگان دستگاه خودپرداز و تلفن عمومي هست ؟
موفق باشيد
بستگی به پادگانش داره ما که تلفن داشتیم ولی atm نداشتیم تو اموزشی
سلام دوستان برادر من تو 03 عجب شیر اموزشش رو تموم کرده حالا دوره کد خورده لشکر 23 تکاور-فرهنگی-تهران-پرندک.کسی اطلاع داره چطوره پرندک سخت میگیرن یا نه؟
کلا جه چور جای هست؟
ممنون میشیم جواب بدین
پرندک+05 کرمان+اکثر پادگانهای شیراز+عجب شیر+اهواز
کلا اینا که اسم بردم سخت گیرن
لشگر 23 پرندک، من رو یه روز ماموریت بردن اونجا، یعنی لشگر هستـــــــا، اون سرش ناپیدانقل قول:
تو خود لشگرش مانور برگزار میکنند
کلا لشگر از همه جا سختره
تشکر که حواب دادین.
ولی این دوره کدهو دوره کد رو هم اذیت میکنن.
داداشت مدرکش چیه؟ الان توی دوره هست؟ احتمالا با من توی آموزشی بوده ولی من شانس آوردم دوره کد نخوردم.نقل قول:
اون دوستی که پرسیده بود که چرا اون آقای متاهل شهر خودش نیفتاده باید بگم که دوره کد ازاین قضیه مستثنی هست و می تونی هر کجا بیفتی.البته دوره کد تکاوری دیگه بدترین جا برای خدمت توی ارتش هست . الان من که کد نخوردم و توی شهرمون دارم خدمت می کنم و هر روز میام خونه هنوز بچه هایی که دوره کد خوردن یکبار هم نیومدن خونه و باز هم یه دوره دو ماهه آموزشی دارن که بعد از 60 روز سخت دیگه خیلی حال گیری و مزخرفه :13:
برای بچه هایی که دارن میرن خدمت بذارین بگم که آموزشی چطور بود که کاملا دستشون بیاد.چون من خودم با فوق دیپلم برج دی همین امسال رفتم عجبشیر و دقیقا اول برج 12 (یعنی بعد از 61 روز ) ترخیص شدیم و بعد از 10 روز مرخصی روز 10 اسفند خودم رو به یگان جدید معرفی کردم.
اول اینکه آموزشی سخت ترین و مزخرفترین دوره زندگی هست . (که خوشبختانه در زندگی 70-80 ساله یه آدم 2 ماه اصلا چیزی نیست و خیلی زود می گذره و فراموش می کنه )یعنی شما دیگه سخت تر از این دوره در هیچ یک از مراحل زندگیت نخواهی دید . همه چیز و همه جا صف هست. برای دستشویی رفتن . برای غذا خوردن . برای تلفن زدن . برای راه رفتن (به خط شدن و از این حرفها ) کلا دوره ای هست که آدم کمترین ارزش رو برای گروهبان ها داره. اونا خودشون می گن که برای بار آوردن یه سرباز کاملا گوش به فرمان این چیز ها واجبه.......
روزهای اول بهتون سخت می گذره . اینجا هیچ کس باهاتون خوب برخورد نمی کنه . هیچ کس نازتون رو نمی کشه . مدام باید برید منطقه نظافت و نظافت کنید . مدام باید به خط بشید برای حضور و غیاب و تمرین رژه و رفتن به سر کلاسها و ..... از همه مهمتر نگهبانی دادن ها و شب بیداری هاست . شما شب ها باید سر ساعت 9 بخوابید و 5 صبح بیدار باشید.کسی هم کاری نداره که شما دیشبش نگهبان بودید یا نه . باید سر 5 صبح بیدار بشید و بعد از خوردن صبحانه و نظافت محل نظافت به خط بشید برای آموزش ها..... نمی خوام بترسونمتون .فقط این رو یادتون باشه که این دو ماه که تموم بشه دیگه تقریبا 90 درصد سختی ها تموم میشه و شما توی یگان که بیفتید هم احترام بهتون میذارن و هم آدم حسابتون می کنن و کلا خیلی بهتر از آموزشی هست. مگر اینکه دوره کد بخورید که البته اون هم راحتتر از دور هآموزش های رزم مقدماتی (همون 2 ماهه آموزشی هست)
به این قضیه ایمان داشته باشیدکه انسان فراموشکاره و این نعمت خیلی بزرگی هست .می تونم به جرات بهتون بگم ما رو توی آموزشی سرویس کردن ولی الان خاطرات خیلی زیادی توی ذهنم باقی نمونده واین خیلی خوبه .مطمئن باشین همه چیز تموم میشه و دوباره بر می گردید به سر خونه و زندگیتون.
بعضی ها می گن که نمرات تیراندازی و اینا اهمیت نداره و کشکه . ولی برای خودم ثابت شد و بعضی از دوستهام رو دیدم که به خاطر نمره بالاشون یه سری اولویت ها برای تعیین شهر بهشون خورد (این قضیه هم سردراز داره و همه شامل این نمیشن .) امریه ها از ستاد نیرو میاد و بر اساس رشته ای که در دانشگاه درس خوندید داره مگر اینکه پارتی بازی کنید توی ستاد نیرو یا توی بعضی از گزینش ها مثل عقیدتی انتخاب بشید.
مرخصی به همه میدن منتهی هر ماه دو روز . میان دوره هم 4-5 روز حتما میدن. این رو شک نداشته باشید.توی خدمت شایعه بسیار زیاد و زود می پیچه به این خاطر که همه اونجا استرس دارن و به شدن منتظر شنیدن خبر های خاص و خوشحال کننده هستن ولی شما همین چیز هایی که من می گم رو باور کن چون خودم اونجا بودم. خودمون همه اش شایعه می شنیدیم که 55 روزه و اینا ترخیص میشیم ولی تا روز آخر نگهمون داشتن.
بعد از خدمت خیلی مهمه که کجا بیفتین . اگه توی شهر خودتون باشید و گروهبان و ستوان بشید (بالای دیپلم ) بعد از ظهر ها به غیر از روز هایی که نگهبان هستید می تونید برید خونه . ولی دیپلم ها به پایین اکثرا بیشتر نگهبانی میدن و خیلی بیشتر توی پادگان شب ها می مونن.
بهترین جا برای خدمت، اداره های ارتش مثل اطلاعات و عقیدتی و بازرسی هست .بدترین جاها هم پادگان های آموزشی ولشگر و تیپ هست.
اگه سوالی بود بپرسید فردا که از پادگان برگشتم جواب میدم.
اولا این بالائیه پسر خدمتیه خودمه.........: دی
دوما الان من هم گروهبانم .......ولی جائی که خدمت میکنم....از بس گروه بان زیاده که زیاد توفیری با سرباز نداره...........در نتیجه اگه می خواید از مدرک استفاده کنید با لیسناس یا بالاتر بیاید خدمت.....
و در کل توی اموزشی من یکی از بهترین دوران زندگیمو گذروندم.....البته سخت بودا ......ولی اگه باهاش حال کنی..........هر ساعتش یه داستانیه و یه خاطره اس..........
پس سخت نگیرید ....تا خدمت سخت نگذره.........: دی
توصیه های یه مت بالا............!:دی
بعضی وقتها به این فکر میکنم که قید درس خوندن برای کنکور و دانشگاه رفتن را بزنم و برم سربازی اما چون بارها شنیدم کسانی که مدرک کارشناسی ارشد به بالا دارند سربازی راحت تری دارند از این کار منصرف شدم
حالا خواستم از کاربران این تاپیک بپرسم راست و حسینی خدایی سربازی کسی که با دیپلم میره با سربازی یه فوق لیسانس یا دکترا خیلی تفاوت داره؟
واقعا سربازی یک فوق لیسانس یا دکترا راحت تره؟
میشه یکی تفاوت های سربازی یک دیپلمه با یک فوق لیسانس را بگه؟غیر از مدت سربازی
منظورم از نظر راحتی و اینکه چه تفاوت هایی از نظر کارهایشان در دوران خدمت داره؟
مدرک اون فوق لیسانس هم طور باشه که بهش جایی امریه تعلق نگیره
متشکرم دوستان
صد در صد تفاوت داره.نقل قول:
ليسانس به بالا سرباز اداري ميشي و اگه تو شهر خودت باشي كه بعد از ظهرا بعد از ساعت 2 خونه اي.
نگهباني هم كه اصلاً نميدي. حقوقتم بالاتره. :27:
ولي خوب بعضي از سربازاي ديپلمه هم شانس دارن و جاي خوب ميفتن و همين شرايط رو دارن.
ولي خوب اگه با مدرك تحصيلي بالا بري خدمت خيلي خيلي بهتر هستش.
متشکرم از شمانقل قول:
سربازی اداری یعنی چی؟:31:کارش در پادگانه؟
بعد اگه مثلا شهر خودش نیفته چی؟باز هم ساعت 2 مرخصه؟:31:
یکم بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
بعضی ها می گن که نمرات تیراندازی و اینا اهمیت نداره و کشکه . ولی برای خودم ثابت شد و بعضی از دوستهام رو دیدم که به خاطر نمره بالاشون یه سری اولویت ها برای تعیین شهر بهشون خورد (این قضیه هم سردراز داره و همه شامل این نمیشن .) امریه ها از ستاد نیرو میاد و بر اساس رشته ای که در دانشگاه درس خوندید داره مگر اینکه پارتی بازی کنید توی ستاد نیرو یا توی بعضی از گزینش ها مثل عقیدتی انتخاب بشید.
نمره تیراندازی بالا باشه بهتره یا پایین باشه؟!
اونایی که تک پسرن تو شهر خودشون میافتن دیگه؟
چرا بعضیا میگن دوره کد خوبه ؟!!!
مرسی
سلام
ببخشید اگر یک نفر برود پذیرش سپاه بگیره بعد از آموزشی میفته همون جایی که پذیرش گرفته؟
چند درصد احتمال داره اونجا نیفته؟
میندازنش همون شهری که توش پذیرش گرفته؟
اصلا صرف میکنه برم دنبال پذیرش سپاه با مدرک فوق دیپلم؟
میتونیم با مدرک فوق دیپلم با پذیرش سپاه سرباز اداری بشیم؟
يعني تايم اداري. هر جا كه باشي تا آخر وقت اداري همونجا خدمت داري.نقل قول:
شهر خودش نيفته هم كار ِ دفتري ميكنه و از نگهباني معاف هستش و كارش تو همون تايم اداري هستش و بعدش بيكار. ولي خوب چه فايده كه تو شهر خودت نباشي و مجبور باشي بري آْسايشگاه.
متشکرم :11:نقل قول:
یعنی از صبح تا ساعت 2 این حدودا بیشتر سرباز به حساب نمیاد درسته؟
بقیش در اختیار خودشه که هرجا خواست بره درسته؟
میتونه آسایشگاه نره و بره بیرون شب بیاد؟
یه چیز دیگه برنامه صبحگاه و اینها چی؟شاملش میشه؟
ساعت بیدار شدنش باید مثل بقیه باشه دیگه درسته؟
این سوال آخرمه::31:
8 صبح میره سر کار دیگه درسته؟
:11:
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
می خواستم بدونم برای گرفتن کسری خدمت باید چه کار کنم؟
پدرم چند ما جبهه داشته.هنوز مدارکم رو ارسال نکردم.
اول مدارکم رو ارسال کنم بعد برم دنبال کسری خدمت یا...؟
البته من امسال می خوام کنکور بدم و قصد سربازی رفتن هم ندارم برای این که غیبت نخورم دارم اقدام می کنم.
سلامنقل قول:
به ازاي هر ماه چقدر كسري مي گيري؟؟؟؟
نمی دونم والا از یکی پرسیدم گفت حدود چند ماه در کل کسر میشه.
به ازای هر ماه جبهه پدر 18 روز کسری مییدن:46:نقل قول:
به ازاي هر ماه چقدر كسري مي گيري؟؟؟؟
شما باید بری خدمت و از پادگان گواهی اشتغال به خدمت بگیری ببری محل خدمت پدرت و کسریت رو بگیرینقل قول:
میگن قبل خدمت رفتنم میشه کسری رو گرفت ولی من که نتونستم یعنی ندادن
بعد اینکه قرار بود سال 90 قانون کسری برداشته شه حالا نمی دونم میشه یا نه
سلام
نه، اگه تا الان اعزام نشديد قبلش بايد برگه تاييديه اين كه پدرتون در جبهه بوده رو از يگان محل خدمتتون بگيريد. البته ما از مركزي كه تو ميني سيتي تهران بود گرفتيم. اين نامه رو كه يه مهر برجسته هم روي عكسش مي زنن رونقل قول:
پليس 10+ اسكن ميكنه و همراه مداركتون ثبت ميشه. اينطوري تو برگه سبزتون مقدار كسريتون هم درج ميشه. شايد شما هم از ميني سيتي اقدام كني نتيجه بگيري!
درسته به ازاي هر ما جبهه پدر 18 روز. البته اگه جانباز هم باشن يه مقدار هم از اون طريق كسر ميشه.نقل قول:
موفق باشيد.
خوب من صبح رفتم پلیس +10 و کل مدارک رو تحویل دادم
کلا بچاپ بچاپه
اینجا هم 5500 گرفت یارو
این همه فرم پر کردن و برگه واکسن و غیره رو هم فقط کپی هاشون رو خواست و اصل همه رو تحویل خودم داد
نامه دانشگاه رو هم فقط محتوی داخلش رو ثبت کرد و به خودم داد
ازش پرسیدم جدودا اعزامم کی میشه خیلی سرع و قبل از تمام شدن سوالم گفت میخوره 1/4 به بعد
اولا راجب به فرق داشتن سربازی با مدرک دیپلم و پایینتر با فوق دیپلم به بالا بهتون بگم که صد در صد فرق می کنه. توی کل ارتش که سیستم سرباز گیری اش تقریبا مشابه هم هست (یعنی همه پادگان ها کما بیش از یک دستور العمل مثل ساعت ورود و خروج و نحوه بر خورد با سربازان مختلف پیروی می کنه و فقط محل سربازه که متفاوته ) سربازهای دیپلم یا زیر دیپلم همه یا راننده میشن یا نظافت چی و آبدارچی میشن که توی ادارات و اینا هست. سربازان دیپلم یا زیر دیپلمی که توی لشگر ها و تیپ ها تقسیم میشن یا نگهبان سر برجک و دژبان میشن یا میرن توی گروه تفنگ دار و مسئولیت های توپخانه و تعمیرگاه و اینجور چیزها رو به عهده میگیرن. بعضی ها می گن کار دیپلم به پایین راحتتر از دیپلم به بالاست .ولی من این نظر رو ندارم . چون اینجایی که هستم کارهای اداری و نامه نگاری و اینا که سبکتر هست برای فوق دیپلم به بالاست و ما منطقه نظافت و اینا نداریم. وتعداد نگهبانی مون هم کمتره و راحتتره . چون ما گروهبان نگهبان هستیم . اونها خود نگهبان میشن با اسلحه یا بدون اسلحه. ما اعم از فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس کار هامون و تعداد نگهبانیمون و محل نگهبانی و ساعت ورود و خروج و امتیازات مشابه خلاصه همه چیزمون صد در صد شبیه به همه . یعنی اونی که فوق لیسانس داره با من کاملا مسئولیتش مشابه فقط اون 2 ماه کسر خدمت داره من ندارم.آها حقوقشون هم یه 10 هزار تومنی بیشتره:18:
ضمنا یکی گفته بود بالای لیسانس نگهبانی نمیده درست نیست . توی سربازی همه نگهبانی دارن . بعضی ها با توجه به شرایط و محل خدمت و تعداد سربازان اون یگان ممکنه 10 بار در ماه باشه . بعضی ها مثل ما 3-4 بار. چند جایی هم شنیدم که هست ماهی یه بار.
اون تک پسر و اینها هم امتیاز داره برای این که توی شهر بیفتی البته اگه دوره کد نخوری. چون اگه دوره کد بخوری باید دو ماه هم خارج از شهرت خدمت کنی و بعد از اون اولویت بهت می خوره .اگر شهری که در اون زندگی می کنی پادگان و یگان داشته باشه.
تا اینجا بیشتر دوستان من دوره کد خوردن و با اینکه شرایط دار بودن (متاهل ، تک فرزند، سرپرست خانوار ) ولی دوره کد رو در شهر دیگه ای گذروندن.
ضمنا اگه دوره کد نخوری خیلی بهتره (که البته دست شما نیست ، بیشتر افرادی که رشته حسابداری و کامپیوتر خونده باشن دوره کد نمی خوردن. که البته این هم قطعی نیست چون همین دوره ما بچه های برق هم دوره کد نخوردن و مستقیم وارد یگان شدن)
نمره هم سعی کنید بالاترین نمره رو بیارید. هم نمره فرماندهی که به عملکردتون در دوره بستگی داره و هم نمره کتبی و نمره تیراندازی که در نهایت معدلشون میشه نمره شما . این رو زمانی که وارد دوره کد شدید می فهمید . کسانی که نمرات بالاتری دارن اولویت دارن در انتخاب محل شهر خدمتی. دوست های خود من 20 نفر بچه تهران بودن که فقط 3 نفرشون که نمرات بالاتری گرفته بود اولویت تهران رو انتخاب کردن و بقیه همه افتادن شهرستان.
توی سپاه هم می تونید پذیرش بگیرید به شرط اینکه بسیجی فعال باشید و یه پارتی هم داشته باشید و غیبت هم نداشته باشید و زود اقدام کنید.
ساعت خدمتی توی ارتش هم از 6.30 صبح هست تا 2 بعد از ظهر بدون صبحانه و ناهار (مگر روزهایی که نگهبان باشید ) یا بچه اون شهر نباشید. پنج شنبه ها هم تا ساعت 12 . جمعه و روزهای تعطیل هم تعطیل مگر روزهای نگهبانی .
سوالی بود در خدمتم.
من که گفتم 1 اردیبهشت پر شده ، ماها که قبل سال فرستادیم میفتیم 1 تیر ماه ، خیلی بده تو اوج گرما باید بریم آموزشی !نقل قول:
ازش پرسیدم جدودا اعزامم کی میشه خیلی سرع و قبل از تمام شدن سوالم گفت میخوره 1/4 به بعد
تايم اداري معمولاً 7 شروع ميشه و قبل از 7 بايد محل خدمت باشي. ميگم كه بستگي به جايي داره كه هستي.نقل قول:
اون جايي كه من هستم و سربازاي غير بومي و تايم اداري داره اونجا بعد از ساعت ِ 2 ميتونن هر جا كه دلشون خواست برن و زياد كسي كاريشون نداره. البته چون آمارشون رو رد كردن براي قرارگاه صد در صد بايد براي خروج از محل خدمت مرخصي ساعتي بگيرن و موقع ِ شامگاه حتماً حضور داشته باشن. (اونجايي كه من خدمت ميكنم اينجوريه)
ساعت بيدار شدنشم هر طوري باشه فقط بايد قبل از 7 محل خدمت باشه.
---------------
اين دوست بالاييمون كه ميگه ليسانس و اينا هم نگهباني دارن بايد ازش پرسيد آيا ماهي 1 بار هم شد نگهباني؟؟ :31:
منظور من اين بود كه چيزي به اسم نگهباني كه جزء وظايف ثابتشون باشه ندارن. تازه خيلي جاها همون ماهي يه بار رو هم نداره.
نقل قول:
تو رو 14 فروردین میبرن ، میرم نامه میگیرم برات استثنا" تورو وسط فروردین ببرن پوستتو بکنن!!
طوری که تو آیینه خودتو ببینی نشناسی .