گوشی توپییه....ولی از امکانات دیگه اش هم بنویسید مثلا میزان سرعت وتوانایی آن در جستجوی اینترنتی:10::12:نقل قول:
Printable View
گوشی توپییه....ولی از امکانات دیگه اش هم بنویسید مثلا میزان سرعت وتوانایی آن در جستجوی اینترنتی:10::12:نقل قول:
موبایلستان باز نمیشه گفتم پستم رو اینجا بدم و بعد هم اونجا ارسال کنم!!
بزرگترین اشکال N8 رو پیدا کردم
این واقعا یه مشکل عظیم هست و تنها دو راه برای حلش هست
خوب به نظرتون چیه؟
موقع مکالمه وقتی گوشی به صورتت چسبیده و داری صحبت میکنی اگه گوشی رو روی صورت جابجا کنی گوشی شروع میکنه به کندن ریشهات!
واقعا هم دردناک هست!
حالا راه حلش هم میگم که بی راه حل باقی نمونه
1- اول اینکه شما باید ریشتون رو همیشه 6 تیغ نگه دارید
2-برای صحبت از هنزفری استفاده کنید
اگه دوست داشتید امتحان کند!
دقیقا!علمیترش میشه صحبته شما..نقل قول:
ممنون..
من آخرین ورژن ovi را گرفتم ریجستر کردم ولی هیچیک از برنامه ها را نمی توانم دانلود کنم. و گوشی آپدیت هم نمی شه. علت چیست؟
نقل قول:حسن جک میگه شما هم تائید می کنی؟:31:نقل قول:
چه ربطی به رزولوشن داره؟ آیفون 3g و 3gs که رزولوشن پایین تری نصبت به ان8 دارن اونا هم ال سی دیشون همین اندازه هست.
بی خیال بابا ادامه ندین
اوه اوه عجب سوتی خفنی!من اصلن متوجه نشدم ایشون نوشته رزولوشن!اصن تو باغ نبودم!من فک کردم طولو عرضه گوشیهارو داره از لحاظه فیزیکی مقایسه میکنه!آخه اپل مربعی تره اما ان8 کشیده و دراز و باعثه خطا دید میشه!من فکر کردم داره اینو میگه!دقت کنی من قبلا گفتم مربوط به خطا چشمه!حتی ان8 و سی7 رو مقایسه کردم که رزولوشنه هردو یکی هستش!من عذر میخام و حرفمو پس میگیرم..نقل قول:
1-من در حال صحبت امتحان نکردم ولی در بقیه مواقع وقتی گوشی رو میگیرم کنار وش صفحه خاموش نمیشه:23:
---------------------------------------------------------------------
2- وقتی هندزفری رو میزنم به گوشی صدا میاد ولی کار کردن کنترلرهاش شانسیه ؛ یعنی یه بار کار میکنه یه بار کار نمیکنه
کسی این مشکل رو داره؟ ممکن با آپدیت حل بشه؟؟؟
---------------------------------------------------------------------
-و یه پیشنهاد برای دوستانی که ان 8 دارن:
بهتره با کاور hdmi گوشی با آرامش تمام برخورد کنین چون وقتی این عبارت رو تو جستجو کنین
N8 cracked hdmi cover
میبینین که موارد بیشماری :31: دارای مشکل ترک خوردن پوشش HDMI در موقع بستن این پوشش هستند که خودم هم یکی از اون ها هستم (البته ترک خیلی کوچیکی هست و اگه در زاویه درستی به سمت نور نگیرین اصلا دیده نمیشه ولی خوب به هر حال هست):41:
دوستان كسي ميدونه واسه وصل كردن گوشي به تلوزيون(سه فيش) چه كابلي لازمه البته من هرچي گشتم كابل hdmi to av پيدا نكردم.
اگه كسي از راه ديگه وصل كرده به ما هم بگه و نوع كابلش رو هم ذكر كنه.مرسي:11:
کابلی که تو ان95 و ان82 بود یادته؟ همون باید جواب بدهنقل قول:
ناعوذ بااله ! عجب آواتار هایی !:31:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
طول هر دو گوشی تقریبا برابر هستن ولی عرض آیفون تقریبا نیم بند انگشت بزرگ تره !
در مورد اول باید بگم که این قابلیت فقط در مواقعی هست که داری صحبت میکنینقل قول:
دلیلش هم اینه که موقع صحبت کردن گوشی با صورت تماس داره و این قابلیت دیگه اجازه نمیده که تماس صورت و گوشی عمل کنه و دکمه های بیخودی زده نمیشه!
2- این سوراخ هندزفری یه خوره تنگه و باید با فشار بیشتری فیش هندزفری رو داخلش کنی
وقتی دکمه هاش کار نمیکنه 100% فیشش تا آخر نرفته داخلش!
سلامنقل قول:
متعاسفانه درست میگه مهدی جون:31:
آیفون همیشه نسبت 1.5رو تو صفحه گوشیاش بکار مبره!
آیفون های قدیمی 480در320 بودن که اونم میشه 1.5
بالاخره دیشب موفق شدم گوشی رو آپدیت کنم :دی
میخواید مطمئن بشید که گوشی مشکل نداره موقعی که دارید با گوشی صحبت می کنید دستتون بگیرید روی سنسور نور (بقل دوربین دوم) اگر خاموش شد که هیچ (درسته) اگه نه که سنسور مشکل داره ....نقل قول:
اقا باتریه این گوشی تموم نمشیه،3روزه دارم استفاده میکنم تموم نمیشه اهنگ وب عکس......
خبر تازه اینکه از این به بعد نوکیا رو ویندوز فون7 کار میکنه یعنی مایکروسافت و نوکیا یه همکاریه گسترده رو شروع میکنن .......
بقیه اش رو حال ندارم تایپ کنم شرمنده........
درسته
واقعا باطری قوی داره
من شب زدم شارژ وقتی فول شد شروع کردم به ور رفتن
کلی برنامه نصب کردم و ... بعد هم سه ساعت یه کله بازی کردم و أر آخر ش تموم شد
دوستان یه سایتی یا جایی سراغ دارین که من بتونم برنامه های ان 8 رو ازش دانلود کنم.ممنون میشم :10:
مهدی جون دستت درد نکنه دیگه ما جک میگیم :دینقل قول:
رزولوشن پایینتر مهم نیست مهم نسبت رزولوشن طول به عرضه
مثلاً 240x320 میشه مثله ان95 مثلاً که اندازه صفحش دستته
240x400 مثلاً میشه i900 که صفحه کشیده تری داره یا به اصطلاح وایده
متاسفانه یا خوشبختانه امروز با اعتصابه کارمندان نوکیا به نشانه اعتراض احتماله قوی منتفیه همه چی!نقل قول:
پس قضیه ان8 و سی7 چی؟اونا که رزولوشنه یکسان دارن!چرا ان8 پهنتره صفحش؟!نقل قول:
اصلاً اینطور نیست ... من خودم سی7 دارم و دوستم ان8 و دقیقاً صفحه هاشون مثله همه ... البته کیفیت صفحه سی7 یکم بهترهنقل قول:
اره منم سی 7 دارم تصویرش برقه خاصی داره!اما یه جوارای پشته ویترین ان8 بزرگتر به چشمم میومد!نمیدونم والا شاید واسه اینه که مثه سی 7 دکمه نداره!راستی ما تست کردیم ان8 کندتر بود اره؟شما تست نکردین؟سی 7 تو کارایه پردازشی سریعتر عمل میکرد!لود گیم و ...نقل قول:
شاید واسه این باشه که رامه سی7 دوبرابره!نه؟؟
عزیزان توی قسمتفmapsگزینه ای به نام walkهست که خیلی کارایی های جالبی داره مثل محاسبه متراژ و مساحت یه زمین.ولی واسه گوشی من وقتی بازش میکنم و روی گزینه walk home کلیک میکنم پیغام میده(شورتر ایز لانگ و یه چیزی تو این مایه ها)اگه کسی با این قسمت آشنایی داره واسه تنظیماتش ما رو هم راهنمایی کنه.از جی پی آر اس ایرانسل طرح یک ماهه استفاده میکنم.
......................................نقل قول:
دوست عزیز مشکل کندی سرعتو منم داشتم به خصوص توی وب ولی از روزی که گوشی رو آپدیت کردم مشکلم به کلی رفع شده:11:.
دوستان سلام: تازهN8خریدم رفتم سایت همراه اول تنظیمات GPRS رو بگیرم مدل گوشی رو نداشت بفرمائید که اولا این تنظیمات رو ازکجا بدست بیارم ؟وچطور وارد گوشی کنم ؟و دوما" واسه آپدیت کردن گوشیم چکارهایی باید انجام بدم؟ ممنون همه دوستان هستم.
بهتره از ایرانسل استفاده کنید ... ولی خب همون تنظیمات 5800 جواب میدهنقل قول:
میتونید با PC و با نرم افزار NSU آپدیت کنید و یا از تو خود گوشی از قسمت SW Update
دوستان قضیه ویندوزفون 7 چی شد؟حتمیه یا نه؟کسی خبر نداره؟
راستی سیوه بازی gt racing motor academy واسه من یهویی پریده!نمیدونم چرا!کسی اگه سیوش داره واسم بیزحمت آپلود کنه!کی حوصله داره دوباره از اول ...
جهت اطلاع : مجله کلیک ، روزنامه جام جم !نقل قول:
حبابهاي آزمايشي نوكيا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزمايشگاه نرمافزاري نوكيا رابط كاربري جديد به نام حبابها (Bubbles) را معرفي كرده است. اين يكي از جديدترين پروژههاي تحقيقاتي نوكيا به شمار ميرود.
به گزارش بلاگ اين آزمايشگاه، اين رابط كاربري درست همانند نام آن، تركيبي از حبابهاست كه در صفحه نمايشگر گوشي نشان داده ميشود و در واقع ميانبرهايي هستند براي انجام كارهاي خاص از جمله باز كردن قفل گوشي، مشاهده تماسهاي از دست رفته، دسترسي به ايميل يا مشاهده پيامكها.
آزمايشگاه نرمافزاري نوكيا يكي از بهترين منابع اين شركت براي نه فقط براي تحقيقات و توسعه، بلكه براي بازاريابي نيز به شمار ميرود.
پاولي آسيكاينن، مخترع اين رابط كاربري اعلام كرد: «هنگامي كه مفهوم حبابها را اختراع كردم، اين ايده راه جالبي براي باز كردن قفل گوشي بود. بعد از طوفان فكري به اين نتيجه رسيدم كه از حبابها ميتوان براي اهداف ديگري نيز استفاده كرد و همزمان از كاركردن با گوشي نيز لذت برد. انداختن حبابها به اطراف نخستين چيزي بود كه در اين رابط كاربري پياده كرديم و دغدغه بعدي ما، سرعت پاسخگويي به عمليات ارسال شده از سوي انگشت كاربر است.»
در حالي كه بلاگرها و جريانات آمريكايي از آيفون به شدت طرفداري ميكنند و حركت نوكيا را رو به زوال ميدانند، واقعيت چيزي ديگري است. نوكيا با عرضه بيش از 123 ميليون گوشي تلفن همراه در فصل چهارم سال 2010 ميلادي، 8 برابر بيشتر از اپل فروش داشته است و نسبت به اپل، فرهنگ بازتري دارد. آزمايشگاههاي نرمافزاري اپل هيچ نتيجهاي را براي عموم منتشر نميكنند و كمتر كسي از برنامههاي آينده اين شركت خبر دارد و همه چيز تحت تدابير شديد امنيتي انجام ميشود. نوكيا اما با نشان دادن پيشرفت اين شركت به مشتريان خود، تلاش ميكند اشتياق مخاطبان خود را همواره حفظ كند.
سایت دانلود برنامه های مخصوص N8 :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من یه مشکل پیدا کردم
اونم اینه که قبلا میتونستم گوشیم رو براش آلارمش رو فعال کنم تا یه ساعتی منو از خواب بیدار کنه
ولی الان دیگه هر کاری میکنم نمیتونه وارد برنامه اش بشه و هیچ واکنشی نشون نمیده
دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟
سلام
یه مشکل دیگه هم دارم
وقتی وارد فایل منیجر میشم هر فولدری رو میخوام انتخاب کنم گوشیم ریست میشه
کمک کنید و دلیلش رو بهم بگید ممنون میشم
با سلام . ببر به Nokia Care تا ببینند سخت افزاری است یا نرم افزاری .نقل قول:
دوستان Web TV توی ایران کاربرد داره ؟
درست منظورتو نفهمیدم!ینی چی؟همین وب تی وی که رو گوشی هسترو میگی شما؟آره دیگه چرا نشه؟فقط باید با اینترنته پرسرعت اینکارو انجام بدی!وایرلس 128 به بالا..نقل قول:
دوستان من هم بالاخره این گوشی رو خریدم. حالا دو تا سوال دارم.
1) اگه آپدیتش کنم ، زبان فارسیش از بین میره ؟
2) لطف کنید بگید چه جوری باید گوشی رو آپدیت کرد .(با موبایل و با کامپیوتر)
ممنون
سلام دوستان/گوشی رو آپدیت کردم فارسیش رفته حالا باید چیکار کنم؟
مرسی
مبارکهنقل قول:
1) اگه کد پروداکتش عوض نشه نــــه !!!
2) با گوشی از طریق قسمت SW Update و PC با نرم افزار Nokia Software Updater که باید تو dvd ــیش باشه ...
اگه یه ریست کلی کنم برنمیگرده حالت اولش؟:11:نقل قول:
سلام
دوستان اون شماره ای که سریال گوشی رو sms میکنی ،اصل بودن یا غیر بودنش مشخص میشه چی هست؟
#06#* ( ستاره - مربع - 06 - مربع )نقل قول:
با چی آپدیت کردی ؟نقل قول: