دوستان در کاراکتر های مخفی که باز میشن فقت نوب است مثل شنگ سونگ را فالسش کنی باز هم نوب است؟
Printable View
دوستان در کاراکتر های مخفی که باز میشن فقت نوب است مثل شنگ سونگ را فالسش کنی باز هم نوب است؟
باحاله مورتال کمبت 9
آقا یه سوال
برای PC میادش یا نه ؟
ممنون
آقا این بازی واسه PCهم هست؟؟؟؟
نقل قول:I'm so sorryنقل قول:
فعلا که خبری نشده:41:
نمیشه تبدیل کردش با نرم افزار واسه pc؟؟؟
امولاتورهایی هست که بازیهای 360تو اجرا کنه.ولی اصلا پیشنهاد نمیشه.چون باید یه سیستم غولی داشته باشی تا بدون لگ بکشه که از نظر اقتصادی آدم میره یه 360 میخره.در ضمن این امولاتورها کلی آدمو اذیت میکنه،تمام لگ و کیفیت پایینی به آدم میدهنقل قول:
در کل اصلا پیشنهاد نمیشه
لینکی که دادی دان کردم حالا چجوری استفادش کنک دمت گرم راه نماییم کننقل قول:
EVO :
مسابقات 8 نفر فینالیست :
مسابقه فینال :کد:http://www.youtube.com/watch?v=bm7xuF5jP94
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Qq6Qp6p2Pes&feature=related
مسابقات شرطی که توی EVO انجام شده رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید :
کد:http://testyourmight.com/forum/content.php?1569-Evo-Money-Matches-Bone-Marvaz-Pig-L0rd-of-the-Fly-and-More!
مسابقه Morty vs Detroit top 64 Evo
Detroit از شانگ سونگ بازای خفنه .
کد:http://www.youtube.com/watch?v=tmRearqYrRg&feature=player_embedded
مسابقه Morty vs JOP top 32 Winners Evo
JOP هم از جانی کیج های خفنه که حتما باید تاپ 8 رو ببینین. واقعا قشنگ بازی میکنه . اما اینجا فکر کنم ریدن پیک میکنه.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=JIFOonKRS7E&feature=player_embedded
من یه نکته رو اضافه کنم . دوستانی که لینک اول رو دانلود میکنن نیازی نیست لینک دوم رو دانلود کنن . چون فینال رو هم شامل میشه + اهدای مدال و تندیس به نفر اول .نقل قول:
راستی از طرف NetherRealm Stuidos به نفر اول یه کمر بند مورتال کمبت داده شد :31:
حیف که من اونجا نبودم وگرنه..............:31:
کلا جام خالی بود:31:
ووو عجب بازیـــــــــــــ !!عجب بازی کنایی!!
ولی به نظر من حق REO بود که ببره ! تو این بازی چنتا سوتی داد که همونا باعث باختش شد..
حالا جوایز این مسابقه چی بود ؟فقط نفر اول میدن جایزه رو یا اول دوم سوم داشت ؟
واقعا حق ریو بود . میتونست کانگ لائو یا جانی کیج پیک کنه مسابقه آخر . من تاحالا ندیده بودم سایرکس بازی کنه .نقل قول:
همون 3 بازی که قبل از ریسیت برد هم شاهکار کرد چون به قول تام بریدی ملینا در مقابل کانگ لائو اصلا به حساب نمیاد .
راستی ریو با پولی که طرفداراش کمک کرده بودن تونسته بود به مسابقات بره . اما الان اسپانسر داره :D
واسه پولشم اعلام نشده فکر کنم . از روالش اینجوریه که 70% پول جمع شده رو نفر اول و 20% نفر دوم و 10% نفر سوم میگیره . امسال میگن بالای 500 نفر شرکت کردن . گروه های مقدماتی 32 گروه 5تیمی بوده .که از هر گروه دو بازیکن به صورت برنده و بازنده میومدن بالا .
توی انجمن های مورتال کمبت من دیدم میگن یه جکس پلیر خیلی خفن هم بوده :31: من هنوز ندیدم باید دانلود کنم .
عشق من تام بریدی هم حذف شده بود و به تاپ 8 نرسیده بود :41: از اریس همون آقای گزارشگر که ریش داره باخته بود توی گروهش و به عنوان بازنده اومده بود بالا ، اخر سرم به ارتور سانچز باخته بود . تام بریدی قهرمان مسابقات PowerUp 2011 ، اولین مسابقات بزرگ مورتال کمبت شده بود که اونجا هم ریو رو شکست میده هم PerfectLegent قهرمان حال حاضر دنیا :31:
یه Smoke باز نبود توی این جمع کع با سطح بازی خودمون مقایسش کنیم ببینیم چند چندیم !
Aris همون گزارشگر ریشیه SMoke بازی میکنه . یه سرچ کن یوتیوب ببین پیدا میکنی ویدئویی ازش .نقل قول:
از REO و PerfectLegend باخته :31: بازیش اینقدرا قبلا خوب نبود . اما مثله اینکه الان ترکونده :31:
بچه ها یه سوال
من سیو بازی رو از یه سایت گرفتم ولی ریختمش یه پیغام میده اول بازی ( Press start ) میگه که نمیتونه trophey هارو بهم بده
باید چیکار کنم؟
بلاخره دو لباس دیگه ای که همراه فردی عرضه میشه معرفی شد :
لینک دانلود تریلر :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Xy5bTKwGUA0&feature=player_embedded
اینم ویدئو بازی Tom Brady vs Aris
که تام کانگ لائو بازی میکنه و اریس هم اسموک . اما کیفیتش خوب نیست با مبایل فیلم برداری شده.میشه دید :D
کد:http://www.youtube.com/watch?v=8kgs5Yjfy2U
کیفیت در سطح تیم ملی ! :31:نقل قول:
ولی بازم دستت درد نکنه خودمم بهتر از این گیر نیاوردم :10:
نقل قول:
cain جون شما لایوشو امتحان کردی چطوریه ؟ چون من دستگام اپدیت نیست و برای اینکه بخوام برم لایو بارم بدم اپدیت کنم...فقطم به خاطر این بازی!چون هیچ کی هم نیست بازی کنیم مجبوریم همش با bot بازی کنیم هیچ مزه ای نمیده..کلا چطوریه ؟میرزه برم اپدیت کنم؟
لایوش که نگو! دو روز فری می تونی بازی کنی بقیش باید یک 10 تومنی بدی فک کنم 800 مایکروسافت پوینت بدی...
اینقدر سرور ها هم بده که ماشالا من توی دو روز صدبار وصل شم ، ولی نتوسنستم یک بازی کامل بازی کنم! آنلاینش نمی ارزه! اصلا بازی فایتینگ باید بدون هیچ Delay باشه ، چه برسه این طوری!
من تست نکردم لایوشو اخه منم ایکس باکسم آپدیت نیست . فقط واسه دی ال سی ها شاید بعدا که وضیعت مالی خوب شد برم آپدیت کنم .نقل قول:
اما همینطور که مبین گفت منم شنیدم از افتضاح ترین سرورها هستن کلا .
بازی افلاین با انلاین هم فرق میکنه یکم . بعضی کمبوها هستن که نمیشه توی حالت آنلاین زد.
توی شهر ما هم من تونستم چنتا از بچه هارو بکشونم که بازی کنن . اما خوب تمرین نمیکردن ضعیف موندن.
حیف واقعا یه بازی مثله مورتال کمبت اینقدر طرفدار کم داشته باشه اینجا . بچه های فروم میتونن با هم قرار بزارن اونایی که همشهری هستن برن یه گیم نت با هم بازی کنن خوب :31:
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
من قبلا دیده بودم بازیشو . هنوز همونجوریه چیزه خاصی اضاف نشده بود . به نظر من قشنگترین بازی رو JOP میکرد . با جانی کیج . واقعا عالی بود :31: دارم سعی میکنم بازی با جانی کیجمو بهتر کنم . ریسیت هاشو یاد بگیرم مخصوصا . :5:نقل قول:
راستی یه ویدئو تازه از اسموک هست که یجورایی تایم نرپ هستش فکر کنم . هنوز خودم دانلود نکردم . ببین شاید بدردت بخوره :D یه چیز جدید ادم یاد گرفت :::
کد:http://www.youtube.com/watch?v=cVhZ0s2HGfo&feature=player_embedded
سلام بر برو بچ کمبات باز...
دوستانی که با اسموک حرفه ای کار میکنن:31:
یه حرکت که داره پایین عقب +B رو که میزنی از کنارها میاد ضربه میزنه ولی وقتی تو این حرکت R رو هم چاشنی کارش میکنیم
اون موقع سریع وقتی از کناره ها ضربه میزنه از بالا میادش میکوبه تو سر یارو اینجا این حرکت سومش دفاع داره.؟
من نتونستم با هر مدل روشی مقابل اون بالا اومدنش دفاع کنم..؟ راهی هستش..؟
متاسفم حامد.نه راهی نداره.:41:
در ضمن دفاع چیه.بچه بازیه دفاع:31:من هر موقع بازی میکنم دفاعو off میکنم
دو نوع دفاع که بیشتر نداریم :31: نشسته و وایساده که بعضی ضربات هستن دفاع های نشسته رو میشکونن بعضی ها هستن که وایسادرو میشکونن .نقل قول:
به اون نوع ضربه هایی که دفاع نشسته رو میشکونه بهش میگن Overhead و اونی که وایسادرو میشکونه میگن Low
اون حرکت که شما میگین Overhead هستش و باید وایساده دفاع بشه . :31: اینجوری به کمبو فری به تو داده میشه :31:
اینا هم مسابقات CEO هستش حالا دیگه توضیحش بمونه با اساتید بزرگ...(پون خودم نمیدونم :31:)کد:http://www.youtube.com/watch?v=k8f6SI7ePJk
بچه ها یه سوال.این لباسه دومه کاراکترارو توps3با چه دکمه ای باید اورد.من لباسارو باز کردم ولی هر کاری میکنم با لباسای اصلیه خودشوون باز می یان.:13:
startو بزن بعد لباساتو عوض کننقل قول:
اسموک خب .قتی غیب میشه در اصل حرکت cancellation انجام میده ، پس مشخصه که نمیشه دفاعش کرد!!نقل قول:
من نمیدونم چرا شما میگین دفاع نداره . در صورتی که میشه راحت وایساده فقط دکمه بلاک رو نگه داشت اون موقع راحت میتونین کمبو بزنین بهش .نقل قول:
Teleport/Smokeport حرکتش هم عقب ، پایین + B + RT هستش که واسه PS3 فقط B میشه دایره .
تنها حرکت اسموک که دفاع نداره Shake/Vibration هستش که عقب ، جلو + X که توی PS3 میشه مربع .
ارمک میخ:31::31:نقل قول:
والا من همه جوره امتحان کردم هم ایستاده هم نشسته کلا تو اون کمبو میشه هم به صورت ایستاده و نشسته در مقابل ضربه چپ و راستی اسموک واستاد ولی ضر به سومیه واقعا باید شانس بیاری بعضی وقتها بلوک بشهنقل قول:
من با سایرکس امتحان کردم..اون گاهی اوقات میتونه دفاع کنه...
+
دفاع خیلی خوبه واقعا بعضی وقتها مبارزات من با دوستان خیلی طول میکشه انقدر نفس گیر میشه
+
تو tag ها واقعا سوب زیرو خوب عمل میکنه واقعا وقتی که تو تگها سوب زیرو رو دارم خیالم راحته...
حرف شما درسته بلاک کردن از الزامات بازی هستش . اگه بلد باشی خوب دفاع کنی میتونی بازی رو راحت ببری . مهمترین مسئله دونستن اینه که کی نشسته بلاک کنی و کی وایساده . شما میتونین همین جوری که دارین دفاع میکنین بین وایساده و نشسته سویچ کنین ممکنه این حرکت اینقدر سریع باشه که در حالت نشسته باقی بمونین اما بلاک بالا رو گرفته باشین . اون حرکت اسموکم در حالت تمرینی با یه نفر دیگه تست کنید و فقط دکمه بلاک رو نگه دارین . مطمعن باشین نمیخورین .نقل قول:
اگه بازم متوجه نمیشین بگین یه ویدئو بزارم واستون.
ساب زیرو هم که از عشق های منه . نمیزاره حریف بهش نزدیک بشه .من تگ بازی کنم ساب زیرو و کیتانا رو ور میدارم . کیتانا خیلی وحشیه . ولی من از تگ استفاده نمیکنم . نفر اول که مرد خود به خود نفر دوم میاد تو بازی :D
اگه دفاع رو نگه داری هر سه تاش دفاع میشه .نقل قول:
ولی یه رمز عقب جلو x داره که اونم از بالا میاد ، اون تحت هیچ شرایطی دفاع نمیشه .
-----------
پ.ن :
با اسموک که دیگه حرفه ای شدم رفتم سراغ Kung lao ، عجب ترکیب خفنی هستن این دوتا :31:
نه بابا احتمالا میشه یخمک :31:نقل قول:
حامد فهمیدم باید چیکار کنی... امتحان کردم درست بود....
نگاه کن وقتی اولین و دومین ضربه ی اسموک بهت خورد دفاع کن راحت دفاع میشه ، ولی واسه حرکت ای که از بالا میاد باید dodge کنی ... تا ضربه آخری رو دفاع کردی ، و اسموک رفت غیب بشه و بره بالا ، دوتا عقب یا دوتا جلو بزن( عقب بهتره) ، اونوقت اسموک رو تو پایین نمیاد ( زود بزنین اشتباه میشه ، دیر هم بزنین نمی تونین در برید) ، بعدش اسموک اومد پایین ، داشت پایین میرسید یک لگد بزن ، بعدش روش کمبو برو... اگه موقع dodge بری جلو نمی تونی حرکتشو تبدیل به کمبو خودت بکنی ولی از دست اون ضربه جون سالم بدر می بری...
فقط باید حواست جمع باشه که قاطی نکنی و سر موقع دکمه هارو بزنی به این صورت :
بلاک - بلاک - بلاک - داج به عقب - لگد جلو و ادامه کمبوی کرکترت ....
چقدر شما موضوع رو پیچیده میکنی . کافیه سرجاتون وایسین دکمه بلاک رو نگه دارین . بخدا این همه دردسر لازم نیست. همون کمبوهای مفتی رو هم میده به شما . هر بلایی خواستین سر اسموک دربیارین .نقل قول:
نمیخواد 3بار بلاک بزنین . نگه دارین . بزارین اسموک واسه خودش بری اینور اونور بیاد از بالا .
نه دوست عزیز نزدیک شدی ها اگه باز هم سعی کنی پیدا می کنی .:10:نقل قول:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
نقل قول:
افرین به تو فردا یک عکس میزارم حال کنی دوست عزیز:8::8::8::27::21:
راستی دوستان من این پنجشنبه میرم لایو و میخوام رین ساب زیرو ادم اسکارلت و کنشی رو بخرم من 1200 پوینت رو دارم ولی می خوام به این سئوالم رو جواب بدین باشه. مگه اسکارلت و کنشی رو مجانی نمیده ؟ خوب اگه میگین اره بس می توانم رین و سلب زیرو ی ادم همون مال سگا رو بگیرم پوینتم میرسه؟:31:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
ببخشید بالا ساب زیرو رو نوشتم سلب زیرو ل رو اشتباهی نوشتن ببخشید
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
دوستان عزیز xbox 360 من اپدیت این سال رو داره چون وقتی می خریدم گوفتن داره. حالا باید برای وصل به لایو باید دوباره اپتدیت بکنم یا نه ؟:10:
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
دوستان ببخشید اینقدر سئوال کردم . شما چجوری میرین youtube این که فیلتر هست اگه میشه بمن هم یاد بدین باشه.