من فکر می کنم کسی که از صبانت طرفداری می کند لزوما نماینده آنها نیست.اگر مطالب قبلی من را بخوانید من چه در اینجا و چه در سایتها یی که امکانش بود در ده ها تاپیک از سیستم جدید صبانت انتقاد کرده ام . ولی دلیلی هم ندارد که هرکسی هم می گوید صبانت خوب است بگویم جاسوس صبانت است.ممکن است در برخی مناطق مخصوصا برخی از شهرستان ها هنوز کیفیت شبانه افت نکرده باشد. ولی باید این دوستان متوجه باشند که با توجه به گستردگی محدوده پوشش صبانت که شاید بیشترین پراکندگی را نسبت به شرکت های دیگر در کشور دارد.این سیاست ممکن است به تدریج تمامی شهرستان ها را نیز شامل شود و آنها نیز به زودی دچار افت سرعت شوند. چون در مورد تهران تا آنجایی که من سراغ دارم تمامی مناطق دچار افت سرعت شدیدی شده اند.
مسئله دیگر مسئله دزدی است که به صبانت نسبت داده می شود. من شخصا فکر نمی کنم صبانت از میزان شارژکم کند. ولی موضوعی وجود دارد وآن هم این است که متاسفانه بسیاری از شرکت های اینترنتی ما از جمله صبانت اصول امنیتی را رعایت نمی کنند.
طوری که یک فرد عادی هم به راحتی می تواند تعداد زیادی از یوزر نیم و پس وردهای افراد را به سرقت ببرد.بنابراین اگر از شارژتان به یکباره کم می شود به سرعت پسورد خود را تغییر داده و این موضوع را به پشتیبانی اطلاع دهید.