مبارکه دوست عزیز. این سرعت ها به هیچکی وفا نکرده، امیدوارم به شما وفا کنه! :31:نقل قول:
چطوری سرعت دانلودت 20 هست ولی تستت اینطوریه؟ حال کامپیوترت خوبه؟ تب مب نداره که؟! :31:
Printable View
مبارکه دوست عزیز. این سرعت ها به هیچکی وفا نکرده، امیدوارم به شما وفا کنه! :31:نقل قول:
چطوری سرعت دانلودت 20 هست ولی تستت اینطوریه؟ حال کامپیوترت خوبه؟ تب مب نداره که؟! :31:
نقل قول:
20 کیلو....؟؟
من دیروز که روز اول بود روی 50 کیلو دانلود داشتم امروز سرعتم یک سوم شده
در ضمن صفحه قبل تست سرعتم با چیز پی ان گذاشتم ....
همچنین درباره همون 12 mb که چند پست قبل پرسیدم عکسم گذاشتم جواب میدی ؟ ممنون
اون فکر می کنم سرعت ارتباطت با سرور مرکز مخابرات باشه (سرعت اینترنتت نیست.)نقل قول:
البته حتماً دوستان بهتر از من می دونن؛ بهتره از بقیه هم سؤال بفرمایید.
راستی میشه سؤال Downstream و Upstream تون هم بگید یا اینکه یه عکس ازش بذارید.
20 kbps ؟!!
می بخشید شما از چه مودم و سرعتی استفاده میکنید ؟
برای من از 14 به زور بالا میره
ها؟ :18:نقل قول:
راستی میشه سؤال Downstream و Upstream تون هم بگید یا اینکه یه عکس ازش بذارید.
من نمیدونم دقیقا چی رو میگی بگو من ازش عکس میذارم...
توی صفحه Browserت مثلاً (Internet Explorer) تایپ کن 192.168.1.1 بعد Username و Passwordی که روی جعبه مودم یا روی خود مودمت نوشته رو بنویس. یه صفحه میاد یه جاش نوشته Upstream و Downstream. این دو تا سرعت نشون میده که مخابرات سرعت کانال های دانلود و آپلود خط شما رو چند بسته. از اون صفحه یه عکس بنداز یا فقط اعدادشو بنویس ببینیم خط شمارو رو چه سرعتی بستن.نقل قول:
نقل قول:
Line Rate - Upstream (Kbps): 75
Line Rate - Downstream (Kbps): 158
با این حساب سرعت خطت هم که طبیعی بسته شده. عجیبه که سرعتت افسانه ای هست.نقل قول:
البته خودت گفتی که امروز اومده پایین. احتمالاً تا دیروز این اعداد فرق می کرده (باید خیلی بالاتر بوده باشن.)
برادرا سرعت شما چه جوری اینقدر بالاست ولی واسه من همش 14 هست ؟
فقط سرعت دوست گلمون ali_agha1981 بالاست. سرعت بقیه که عادیه.نقل قول:
نه عزیز من مثل اینکه سرعت بالای اینترنت به ایرانی جماعت نیومدهنقل قول:
فقط سرعت دوست گلمون ali_agha1981 بالاست. سرعت بقیه که عادیه.
دیروز من حتی 70 کیلو هم دان داشتم ...:5:
امروز خیلی زور میزنه دارم 20 دانلود میکنم ...:13:
فردا ....را خدا داند...؟:19:
مثل اینکه چشم خوردم....:46:
بله دیگه. وقتی میای تو P30World میگی باید انتظار چشم خوردن هم داشته باشی.نقل قول:
الان میشه یه تست بذاری؟
تست امروز من 11 شب ::2:
مقایسه کنید با تست دیروز من دو صفحه قبل : :2:
واقعا چرا اینجوری شد ؟ :2: .........
همه چی آرومه ...من چقدر خوشحالم...:whistle::whistle::2:
محسن شما هم مخابرات ADSL داری ؟ کجای تهران ؟ سرعت ؟
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله، از مخابرات سرویس می گیرم. من کرج هستم (مرکز مخابراتی شهید کریم زاده). سرویسم 256kbps هست.نقل قول:
اینم یه تست سرعت خدمت شما:
اینم حاصل دسترنجم (:31:) از هفته ی پیش که از مخابرات سرویس گرفتم تا حالا:
البته اینم بگم که من دانلود باز نیستم؛ چیزهایی هم که دانلود کردم فایلهایی بوده که توی این مدت لازم داشتم ولی به دلیل هزینه ی بالای سرویس قبلیم دانلود نکرده بودم.
یه سوال :
ما مالک خونه هستیم ولی مالک خط نه! آیا میتونیم از مخابرات سرویس بگیریم؟
+ 256Kbps با کارت دانشجویی میدن؟
نه...حتما باید مالک خط حضورا بیاد ثبت نام کنه..نقل قول:
یه سوال :
ما مالک خونه هستیم ولی مالک خط نه! آیا میتونیم از مخابرات سرویس بگیریم؟
+ 256Kbps با کارت دانشجویی میدن؟
میتونید یه خط دیگه بخرید بهش adsl وصل کنید
256 با کارت دانشجویی فکر کنم بدن کجای تهرانی ؟
نقل قول:خوب اگر به مالک خط دسترسی دارید میتونید ازشون بخواید تشریف ببرن درخواست بدن اگر نه که همون کاری که دوست عزیزمون ali_agha1981 فرمودن باید انجام بدید.نقل قول:
من که با کارت دانشجویی گرفتم (حتی کارت دانشجوییم موقت بود). امیدوارم شما هم بتونید بگیرید.
موفق باشید. :11:
الان میدونم پورتای منطقه ما پرشده!نقل قول:
من که با کارت دانشجویی گرفتم (حتی کارت دانشجوییم موقت بود). امیدوارم شما هم بتونید بگیرید.
اگه بر فرض محال با کارت دانشجوییم خواستن 128 امو تبدیل کنن به 256 باید برم تو صف:دی؟!
128 ام که قطع نمیشه تو این مدت:دی!؟
من فکر نمی کنم اینطوری باشه. چون تا جایی که من اطلاع دارم این پورت در اختیار شماست و سرعت های بالاتر هم میتونن روی همون پورت بهتون بدن. مگر اینکه پورت ها بسته به سرعت فرق کنن.نقل قول:
حالا چرا فرض محال؟! یعنی انقدر نا امیدی؟
(با این پست به جمع پروفشنال ها پیوستم. خوشحالم که بدون دادن پست اسپم به این موفقیت رسیدم! :26: :42:)
آخه بچه ها میگفتن به دانشجوی ارشد به بالا میدن یا مجازی...نقل قول:
حالا چرا فرض محال؟! یعنی انقدر نا امیدی؟
من کارشناسیم:دی
تبریک :دی تا چشم بزنی میشی آخرش فروم باز:46:نقل قول:
(با این پست به جمع پروفشنال ها پیوستم. خوشحالم که بدون دادن پست اسپم به این موفقیت رسیدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من خودمم دانشجوی کارشناسی ام (تازه ترم اول! :31:) ولی می بینی که گرفتم.نقل قول:
چند تا از دوستان دیگه هم دانشجوی کارشناسی هستند و تونستند بگیرند.
من کم کم دارم از سرویسم راضی میشم. انصافاً برای وبگردی خوبه (مخصوصاً سایت هایی مثل P30World). خواهشاً تا اینو گفتم دوستان نیان جبهه گیری کنن که: شما ایترنت پر سرعت ندیدی که به این میگی واسه وبگردی خوبه.
ولی فکر نمی کنم 128kbps حتی برای وبگردی هم خوب باشه.
من نیز:دینقل قول:
من خودمم دانشجوی کارشناسی ام (تازه ترم اول! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نسبت به قیمتش انصافا عالیه بابا:دینقل قول:
من کم کم دارم از سرویسم راضی میشم
واسه وب گردی من از همین 128 ام هم راضیم!
حالا واسه دانلود یکم اذیت میکنه ! که اگه 256 بگیرم تا حدودی رفع میشه ...:46:
راستی بر درخواست 256 فقط کارت دانشجویی کفایت میکنه یا گواهی اشتغال به تحصیلی چیزی باید از دانشگاه هم بگیریم!؟
من فقط کپی کارت دانشجویی موقت بردم. تازه اندازه کپی با اندازه اصلی کارت یکی نبود.نقل قول:
فقط کپی کارت کفایت می کنه.
شما برو ببین رات میدن تو دهات بعد سراغ خونه کدخدا رو بگیر! :31: :31: :31:
میخوام با تجهیزات کامل برم که اگه تنور داغ بود سریع بچسبونم نونو:دی!!نقل قول:
شما برو ببین رات میدن تو دهات بعد سراغ خونه کدخدا رو بگیر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی فرداش که با مدارک بیام گفتن تموم شد دادا :20:
512 میده . .................
بابا جومونگ خان ملت تو همین 256 موندن سراغه 512 میگیری خیلی شانس بیاری 256 بگیری .نقل قول:
البته این نکته رو هم بگم که تو اون تایپیک قبلی یکی گفت که که سرویس 1 مگ گرفته حالا چیجوری گرفته نمیدونم ونگفته .راست ودروغش گردن خودش.
انشالله که شما هم بتونی 512 بگیری ما که بیش از 128 نتونستیم بگیریم با کارت دانشجویی و...
موفق باشید.:10:
تو منطقه مخابراتی چمران کسی از مخابرات ADSL گرفته؟
یکی از دوستام تو این منطقه از فن آوا میگیره ولی قیمت هاش بالاست
طبق بررسی های خودم تو این منطقه فقط فن آوا و مخابرات فعلا ADSL میدن
می خواستم ببینم اگر مخابرات تو این منطقه خوب جواب میده بهش بگم که از اونجا بگیره
راستی پشتیبانی مخابرات چجوریه؟ اصلا تلفن جواب میدن؟
راستی تو این منطقه وایمکس ایرانسل یا مبین نت رو پیشنهاد میکنید؟
طرف خیلی اهل دانلود نیست فقط در حد وبگردی میخواد
با توجه به اینکه الان فکر کنم ماهی حدود 20 تومن میده ترجیحا اگر هزینه ماهیانش کمتر از این باشه بهتره
چهارشنبه :thumbsup::thumbsup:
پنجشنبه :18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
جمعه :2::2:
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
یعنی شما چهارشنبه 500kb/sec سرعت دانلود داشتی ؟؟؟ :18: چه سرویسی از مخابرات گرفتی ؟؟؟نقل قول:
نه...نقل قول:
عنی شما چهارشنبه 500kb/sec سرعت دانلود داشتی ؟؟؟ چه سرویسی از مخابرات گرفتی ؟؟؟
من روز اول حدود 50 تا 70 کیلو دانلود داشتم ولی روزای بعد شد همون 15...تا 20 کیلو...
128 گرفتم...نمیدونم چرا روز اول اینقدر سرعتم بالا بود ..
دوستان، من چند وقتیه که می خوام از سایت های شیرینگ مثل hotfile یا fileserve دانلود کنم سرعت دانلود خیلی نوسان داره. حداکثر سرعت دانلود هم به زور به 14 میرسه. سرویسم 256-مرکز تندگویان هست. شما هم همچین مشکلی رو دارید ؟
من اصلا همچین مشکلی ندارم. نوسان سرعتم کلا خیلی کمه. یعنی تقریباً نوسان ندارم.نقل قول:
سرویسم مثل شما 256kbps هست.
نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم میگه به زودی اینترنت مخابرات دارای محدودیت ترافیکی میشه! :31: امیدوارم اینطوری نباشه.
با یه ویژگی اینترنت مخابرات خیلی حال می کنم اونم نوسان نداشتن سرعتشه. وقتی دانلود می کنم و سرعت رو از BW Monitor نگاه می کنم تقریباً همیشه 227.1kbps رو می بینم.
سرویس 256 به بالا رو آزاد نکردن ؟ هنوز مدرک میخواد ؟؟
نه بابا. همینطوری که نیست، باید مجلس تصویب کنه. با مدرک هم هفت خان رستم رو باید طی کنی تا بتونی بگیری چه برسه به بدون مدرک! :31:نقل قول:
سلام
من برای مغازم از مخابرات 256 گرفتم..برای خونم هم 128 اما نمیتونم یوزره 256 مغازمو توی خونه استفاده کنم.
ارورره 691 میده...نمیشه کاریش کرد؟
طبق نوشته دفترچه راهنمای ADSL مخابرات، Username و Password هر خط، فقط روی همون خط کار می کنه.نقل قول:
این که فکر میکنی با اکانت 256 میونی سرعت اینترنت خونه رو که 128 هست دوبرابر بکنی اشتباهه چون دان استریم واسه هر کدوم مقدار ثابتی هست که به اون خط منحصر شده یعنی شما قبل از کانکت کردن اگه دان استریم 128 رو نگاه کنی میبینی که 159 بیشتر نیست پس حد اکثر سرعت همون خواهد بود حالا اگه با یوزر و پسورد 2 مگ هم وارد بشی سرعت عمرا از 16 کیلوبایت بیشتر نخواهد شد.نقل قول:
کاملاً درسته. این Username و Password فقط ارتباط دهنده شما با DSLAM مخابرات هست. وقتی Downstream و Upstream شما رو، روی مقدار مشخصی بستن شما با هر Username و Passwordی که وارد بشید همون سرعت بسته شده روی خط رو خواهید داشت.نقل قول:
راستی اون دوستمون که روزای اول سرعتشون زیاد بود 2 تا سوال دارم
1.فاصله دیدیتون تا مخابرات چند متره(بعضی مخابرات امور مشترکینشون جداست من منظورم مرکز MDF مخابراته یا بهتره اینطوری بگم اونجایی که کابلا توشن
2. آیا خط شما فیبرنوریه؟
منم حالم از 256 بهم میخوره برم رو 512 چطوره --صحبت ها انحام شده!!!! چون 16 مگ ماه واره ای داشتم که اکانتم تموم شد و پول ندارم بدم بخرم
نتیجه اگه میخوای بازی انلاین کنی سعی کن سرور بازی تو امریکا باشه!!!!
البته این چند روزه خیلی نوسام داره یک ساعت سرعت پایین 60 نمیاد!!! یک ساعت بالای 10 نمیره اما کلا میانگین دانلود همون 2.3 گیگ تو روزه البته وبگردی و چت هم 24 ساعته میکنم!!!