من دیروز ۹ گیگ ۱۲۸ سه ماهه گرفتم نگا کردم تو گزارش کارکرد نوشته اعتبار فعلی ۳ گیگ! ولی اعتبار زمانیش درسته. اشتباهی شده یا سر ۳۰ روز ۳ گیگ شارژ به طور خودکار اضافه میشه؟
با تشکر
Printable View
من دیروز ۹ گیگ ۱۲۸ سه ماهه گرفتم نگا کردم تو گزارش کارکرد نوشته اعتبار فعلی ۳ گیگ! ولی اعتبار زمانیش درسته. اشتباهی شده یا سر ۳۰ روز ۳ گیگ شارژ به طور خودکار اضافه میشه؟
با تشکر
من مخابراتم ! مرکز ولیعصر مشکلی نداره پینگ من نرماله !نقل قول:
حتما مشکل از مرکزتونه
واقعا مسخره ترین مرکز مخابراتی ولیعصره.رفتم نامه جمع آوری مخابرات خاک بر سر رو بگیرم و از همون پارس انلاین اشتراک بگیرم میگن پورت خالی تا ده روز دیگه نداریم :13: زورکی مجبورم از مخابرات استفاده کنم.واقعا فاجعه است.پشتیبانیشون هم به درد بردن گوسفندها برای چرا میخورن :31:
خب مرکز بعثت چشم نخوره وضعیت بهتر شد امروز ...
512 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که از غروب درست شد فردا باید برم شارژ کنم اگه حسابگر 5 تومن رو نمیگرفت میرفتم اونجا ولی خب پول ندارم 20 تومن بدم
الان داشتم کانتر میزدم dc شد یه لحظه خیلی کوچیک اینترنت کل ایران قطع شد از همه پرسیدیم همه قطع شدن تازه به چند تا سرور دیگه هم سر زدم همه اونجا هم قطع شده بودن کل ایران بی اینترنت شد یه لحظه :18:
حتما سرور ها Down شدن . وگرنه اینترنت که واسه من قطع نشد. ولی خب اینجور اتفاق ها بعیدم نیستنقل قول:
آره یه لحظه خیلی کوتاه قطع شد ، فقط کسانی که تو بازی بودند متوجه شدند :31:نقل قول:
پینگ من 235 هست مخابرات ولیعصر 256 . به قول خودمان راضیم ازت:31:
دوستان یک دست صدا نداره
دوستانی که از مخابرات کرمانشاه سرویس گرفتن ، باید بدونن که از این ماه 20 درصدبه قیمت ها اضافه شده .با تحقیقاتی که من کردم این کارشون غیرقانونی بوده وخلاف ضوابط سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی وقیمت هایی که اول ارائه می دادن فقط قانونی بود.
من به خاطر این جریان هم به سازمان بازرسی وهم سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات از مخابرات کرمانشاه شکایت کردم وهردوی این سیستم ها دارای کد رهگیری هستند یعنی شکایت شما پیگیری میشه .حالا از همه ی دوستانی که از این سرویس استفاده می کنند درخواست دارم شما هم به عنوان یک شهروند آگاه نسبت به حقوقش به لینک هایی که در زیر می ذارم مراجعه کنید وحتی تو یه خط هم که شده این وضعیت رو بنویسید تا این شکایت ها جدی تر شه وشاید بتونیم دوباره وضعیت رو به حالت سابق برگردونیم
کد:http://shekayat.bazrasi.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=f0e6f38a-4177-4dff-aabd-7e17bae8416a
قیمت های قدیم : 128:11200 - 256:13200 - 512:22300 - 1024:42200کد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
قیمت های جدید: 128:13400 - 256:16700 - 512:27600 - 1024:48000
قیمت های ارائه شده توسط سازمان تنظیم مقررات : 128:9900 - 256:12500 - 512:20400 - 1024:38300
سرویس های فوق نامحدود بوده ونسبت اشتراک 1به 10 استکد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
منم شکایت رو پر کردم!
حداقل از فحش دادن بهتره
منم شکایت رو پر کردم!
حداقل از فحش دادن بهتره
این قیمت ها برای خط شیر شده بین 10 نفرهنقل قول:
این پولی که مخابرات کرمانشاه می گیره بابت پهنای باند اختصاصی میگیره ! اگه اشتراکی بشه که سرعت از dialup هم کمتر میشه !
بهونه دستشون میدی خط رو بین 10 نفر شیر می کنند اونوقت باید بری 2مگابیت بگیری تازه با نصف سرعت الان دانلود کنی
مراکز فروش اینترنت پر سرعت مخابرات
1-خیابان حاج محمد تقی ساختمان سعادت طبقه 4 اینترنت صبانت
2-خیابان گلستان.خیابان گلسرخ (دفتر گلسرخ)
3-خیابان سید جمال الدین اسد آبادی مقابل مسجد رشیدی (دفتر بهار)
4-شهرک تعاون بین ایستگاه 3و 4 (دفتر تعاون)
5-خیابان شهید اشرفی اصفهانی سه راه برق ( دفتر پاسارگاد)
6-خیابان شریعتی جنب دبیرستان جلال (دفتر محمد )
7-بلوار طاق بستان روبروی بانک رفاه ( دفتر مهر )
8-بلوار کیهان شهر جنب پمپ بنزین ( دفتر رسالت )
9-فرهنگیان فاز 2 ایستگاه 7 (دفتر پارسه )
10-بلوار زن جنب مرکز بعثت (دفتر یاس )
11-شهرک بهداری پایین تر از داروخانه دکتر مرادی (دفتر رضایی)
آدرس سایت adsl مخابرات کرمانشاهکد:www.tcnet.ir
بهنام جان لطفا اینها رو تو پست اول تایپک قرار بده قیمتهای جدید هم تو سایت هست بگیر اونا هم بنویس
سلام.نقل قول:
عــــجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! دوست خوبم اشتباه نميكني ؟؟! ولي فكر كنم سرويسهاي مخابرات اشتراك 1 به 10 باشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
كي به شما گفته كه اختصاصي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!
تغييراتي در قيمت سرويسهاي 64 و 128 ايجاد نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
فقط به قيمت سرويس 256 (هزار تومان) و 512 (دوهزار تومان) و ... اضافه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
البته يك نكته جالب توي سايت جديدشون ،اضافه شدن بخش پشتيباني آنلاين و پرداخت آنلاين هست كه جاي خوشحالي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
موفق و پيروز باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
پرداخت آنلاین که کار نمیکنه ولی به زودی میادنقل قول:
تازه 1000 تومن به 256 اضافه شده 500 تومن عوارض 1000 تومنم آبونمان شده 16700 تومن قبلا 14100 تومن بود
دوست عزیزمن خودم امروز شارژ کردم 128 یازده هزارتومانی شده 13400 چطور میگی تغییری نکردینقل قول:
اون قیمت هایی که تو اون سایت tcnet.ir زده دروغه منم اینجوری فکر می کردم رفتم دفتر خدماتی اون قیمت هایی که تو چند پست قبل نوشتم را بهم نشون داد
به 1899 هم زنگ زدم وقیهانه میگه 4درصد اضافه شده .بعد بهش میگم دو هزار تومان رو 11 هزار تومان کشیدین یعنی 4 درصد؟ هیچی نداشت بگه. و گفت قیمت ها به ما ارتباطی نداره
کلا تمام قسمت های سایتی هم که راه انداختن زده به زودی وبهتر بودعنوان سایتو میزدن به زودی
پشتیبانی انلاین هم که اصلا ان نیست
راستی دفتر خدماتی نور تو شهرک معلم هم به این لیست اضافه کنین
خدا ازشون نگذره من که اگه احتیاج نداشتم 99 سال ازشون نمی گرفتم ولی چه کنیم که.............
دوست عزیز ابونمان جدا رو قبض میاد یعنی با احتساب اون میشه 17600نقل قول:
با توجه به پیشرفت گسترده در کل جهان ما باید شاهد سرعت های بالا با قیمت پایینتر باشیم!!!:13:
اما انگار اینجا برعکسه هر چی اینترنت پیشرفت کنه سرعت کمتر و هزینه ها بیشتر میشه!!!!:41:
خوب اینا هم دارن تو دزدی از مردم پیشرفت می کنند دیگه :31:نقل قول:
هممون اول که راه اندازی شده بود پایین قبض تلفن تبلیغ می کرد : اینترنت پرسرعت با پهنای باند اختصاصی ، یا شاید هم پهنای باند واقعی (کلا یه همچین چیزی نوشته بود درست یادم نیست :31: )نقل قول:
اگه اختصاصی نبود که من 24 ساعته با سرعت 60 نمی تونستم دانلود کنم
بچه هایی که از مخابرات ولیعصر adsl گرفتن آشنایی دارن که من بتونم برای اون یکی خطم adsl بگیرم.میگن پورت خالی نداریم.البته برای خودشون دارن برای شرکتهای دیگه ندارن.در راه رضای پروردگار :31: یه نفر رو معرفی کنید بتونم یه دونه :31: پورت گیر بیارم و از شر مخابرات خلاص شم.جالبه الان همین پورتی رو از مخابرات دارم رو نمیتونم جمع آوری کنم که از پارس آنلاین اشتراک بگیرم... چه خر تو خریه :13:
دلت بسوزه من دارم با 128 حسابگر با 120 دانلود میکنم :31:نقل قول:
کوفتت بشه :31: قبلا از مخابرات داشتی دیگه ؟نقل قول:
خدا وکیلی پینگ خیلی مسخره ای داره.درسته گهگاهی خیلی پینگش پایینه ولی بعضی مواقع کهکشانی میشه.دیشب داشتم فوتبال میدیم یه دفعه یه تایم اوت زد و بعدش پینگ رفت 600 تا و شبکه گیر کرد.شبکه که دوباره باز شد دیدم بازی یک صفر شده :10: :31: :2: خدا وکیلی من با پارس آنلاین بازیهای لیگ انگلیس رو 4 ساعت پشت سر هم نگاه میکردم یه دونه فریز توش نمی افتاد.خاک بر سر مخابرات...
مرسی رامین جان وابت سایت و قیمتهانقل قول:
اما پست اول بسته شده و به مدیریت پیغام دادم گفت که بعد از مدتی میبندن و باید به خود مدیران ارسال کنم تا تغییر بدن
با این اوضاعی که قیمتهای مخابرات داره فعلا به مدیرا چیزی ارسال نکنم بهتره
داشتم اغفال می شدم:31:.بچه های این فروم داشتن می بردنم سمت مخابرات که شانس آوردم نیومدمنقل قول:
مشکل ما میدونین چیه ؟ اینه که تا یه جایی اینترنت بهتر ارائه میده همه میریزن سرش . خوب اگه آی اس پی لس آنجلس هم باشه کم میاره :دی اگه به طور مساوی کاربرا پخش باشن تو شرکت های مختلف بهتره ...
آقا نیاین مخاااااااابرات . بده ، جیزه . خوب نیست
اینم پینگ ، ولی جو گیر نشینااا همه سر آی اس پی های خودتون بمونین :دی
از اون موقع هاست که باید تا خر خره از این اینترنت خوب لحظه ای استفاده کردی
سلام
دوستان کرمانشاه وایمکس نداره؟؟کدوم شرکت؟
هزینه چقدره؟
کدوم سایت ؟نقل قول:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سر به این سایت بزن
نقل قول::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
سلام .
دوستاني كه از پارس آنلاين اشتراك دارن ،اگه ميشه يك تست سرعت بزارن اينجا (+سرويس مورد استفاده)!.
تست الان دیگه فایده نداره.دیدی چطور خودمون رو بدبخت کردیم ؟ :31: به خاطر پر شدین لینکهای کرمانشاه و نبود پورت خالی فعلا تاحدود یک ماه دیگه پارس انلاین - حسابگر و بقیه شرکتها مشترک نمیگیرن.اگه شرکتی هم مشترک بگیره نمیتونه بالاتر از 128 بده.دارن پهنای باند رو ارتقا میدن.نقل قول:
مرگ بر خودم که با دست خودم ؛ خودم رو بدبخت کردم :13::13::13::13:
الان مخابرات خیلی ردیفه باید حسابی زد تو گوشش
دوستان ورژن جدید idm به شماره 6.07 رو دانلود کرده و در قسمت محدودیت سرعت سرعت رو 30 محدود کنید شاهد نتیجه فوق العاده آن خواهید بود داشتم یه فایل میگرفتم این کار رو کردم بدون حتی یه نوسان تا آخر 30 بود تازه زمان دانلود تا وقتی این کار رو کردم 3/1 کاهش یافت :10:
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
اینم از پینگ الان من
یه سوال بی ربط دارم معذرت.
کدوم فروشگاه در کرمانشاه لب تاپ قسطی میفروشه؟؟
ممنون
.................................................. ..................
نه نازم چرا بی ربطه درسته جاش نیست ولی خب داری از همشهریات میپرسی عیبی ندارهنقل قول:
شرکت آدینه تک قسطی داره تو ارگ هست تو میردامادم هستش یه چک میخواد با یک سوم قیمت بقیشم قسطی چکشم باید کارمندی باشه :10:
سلام
یه ده روزی رفتم سفر چه اتفاق هایی افتاده
آخه چرا گرونش کردن
پس با این اوصاف حسابگر هم سرویس های نامحدودش رو گرون تر می کنه چون رقیب اصلیش قیمت ها رو زیاد کرده
من امروز رفتم 1 ماه دیگه 256 از مخابرات گرفتم 16600 . رفتم صبا نت . تا ببینیم چی پیش میاد
سلام
رفتم یه256 یه ماهه شارژ کردم 16600 تومن دفتر خدمات ارتباطی کارمو انجام داد
پینگ بالاس حدود 600
سلام
دوستان من سرعت دانلودم خیلی خوبه، 512 مخابرات دارم سرعت دانلود تا 70 هم میره از 55 هم کمتر نمیشه ولی وقتی میخوام فایلی آپلود کنم یه فایل 3 مگایی رو حدودا 10 دقیقه طول میکشه. چرا؟؟؟