تا لوله شدن هلند و جشن قهرمانی اسپانیا چیزی نمانده
Printable View
تا لوله شدن هلند و جشن قهرمانی اسپانیا چیزی نمانده
لطفا اين كلمه رو برا من تلفظ كنين!! (با حرف لاتين!)نقل قول:
لوله
از این بهتر نمیشه.................:40:نقل قول:
متاسفانه هلندیا نامرد بازی دراوردن و بازی ما رو خراب کردن!!
امیدوارم دل بوسکه Plan B رو تو نیمه دوم رو کنه !:31:
اسپانیا 1 - هلند 0
نتیجه پایانی بازی
آره بازی رو بستن .نقل قول:
ما 1000 تا نقشه داریم a نشد b نشد c نشد d .......:31:
تازه بعدش A1 , A2 , AB , cx , 4Ax + 2h و ... : دینقل قول:
چه شانسی اوردیم!!:31:
ایول کاسیاس!
دلم واسه آلونسو سوخت، اون جفتکی که بازیکن هلند زد فکر کنم کلیه های آلونسو گره خورد.
بچه ها تبریک
ایول....:10:
:31: هشت پا بودم خودم خبر نداشتمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5172953&postcount=1325
تبریک:40::40::40:
این اشک شوقه:37:
تريك!تبريك!:46:
ماتادور ها پيروز شدند!
تبریک به هواداران تیم اسپانیا از جمله خودم.
تبریک دوستان....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخی ...اشکهای کاسیاس منو تحت تاثیر قرار داد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوووووووووووووووووووووررر ررررررررررررااااااااااااا اااااااااااا
هللللللللللللللللللیییییی ییییییییییییییییییییی
قهرمان شدییییییییییییییییییییم
من از همون اول هم میگفتم اسپانیا قهرمانه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی خوشحالم چون بالاخره تموم شد این قوتبال داشت دعوا درست میکرد کم کم
این دومین بازی بود که از این جام دیدم و البته چقدرم لوس بود یه چند تا گل میزدن حوصلمون سر نمیرفت
قهرمانی برای اولین بار مبارککککککککککککککککککککک کککککککککککککک !
آقا بهتون تبریک میگم . هلند خوب بازی کرد ولی باختیم :37::37:
حالا اینورش کن ... اونورش کن ... این کمره یا فنره ... این اینیستا که خیلی دلبره از روبن و اشنایدر هم بهتره نیناش ناشم بلده ؟ :x
یکی به بابای من بفهمونه وقتی جام رو دادن هرچی به داور فحش بدی نتیجه عوض نمیشه : دی
اسپانیا به حقش رسید:40:
این نسل طلایی اسپانیا بودش:40:
آقایون .::تبریک::.
قهرمانی اسپانیا رو تبریک میگم به همه هواداران....:37:
تبریک میگم این قهرمانی رو به طرفدارهای اسپانیا
به طرفدارای اسپانیا تبریک میگم ... باید گفت تیم اسپانیا در وقت اضافه بهتر بود و نتیجش رو بدست اورد .
only Netherlands
تبریک به هوادارن اسپانیا.قهرمانی مبارکتون باشه.
منم تبریک میگم به دوستان طرفدار اسپانیا!:11:
تبریک میگم.
تبریک میگم به اسپانیایی ها
چند تا مورد از این قهرمانی خیلی لذت بخش بود
1- پیروزی دل بوسکه و کاسیاس عزیز
2- خوابوندن کل رفیقای هلندیم : دی
سومی به بعد رو یادم رفت ولی تبریک در هر صورت D:
تبریک میگم.ولی کاش هلند قهرمان میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپانيا توي دو تا بازي آخرش در حد قهرمان ظاهر شد و قهرماني حقش بود!(يا لا اقل ناحق نبود!!)
منم تبريك مي گم به هر كي كه از اين قهرماني خوشحال شده!!!
تبریک میگم به اسپانیا و طرفداراش :دی
به اسپانیایی های عزیز تبریک میگم برد خوبی بود.
مبارکتون باشه.
ولی چی میشد هلند قهرمان میشد و اروگوئه هم سوم :13:
مرسی بابت تبریـــک ولی اگه میخوای کاش تو حرفات بکار ببری برو تو تایپک تیم هلنـــد :46:نقل قول:
تبــــریک به همه اسپانیایی های عزیــــز از جملــــه خـــودم :40::40::40:
قهرمانی حـــق ما بــــود :10:
موفق باشید!:40:
تبریییییییییییییک
منم به طرفدارهای اسپانیا تبریک میگم هرچند خیلی دوست داشتم هلند ببره و قهرمان شه ولی خوب قسمت نبود
بالاخره اسپانیا هم قهرمان جهان شد خدا رو شکر که امسال یه قهرمان جدید داشتیم