نچ واسه من نمیاد :13:نقل قول:
Printable View
نچ واسه من نمیاد :13:نقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
پست اول رو كامل مطالعه كنيد:46: :
برای مشاهده این سرور در لیست خودتون باید ابتدا تیک های Standard Game Types و Standard Maps رو غیرفعال کنید تا سرور ایرانی با نام Magical DDrace براتون نماش داده بشه.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
آقای شهاب دستت درد نکنه عجب آموزشهایی!!!
فقط دو تا ایراد داشت
1- بدون توضیح و خیلی بلند بود :31: البته در مورد بلند بودن شوخی بود دوستان. و همچنین نیازی هم به توضیح نبود اگه iq تون مثل من پایین نباشه :31:
2- روی همه ورژن ها نمیاد فقط روی 4.2 میاد
یه بار هم که رفتیم تو سرور همه گفتن noob بهمون
ولی خوب بود :دی
بچه ها بالاخره با کمک دوست خوبم mjavad (البته از کلن gb :2: )تونستم برای teeworlds 6.0 سرور با نام magical ddrace ران کنم
اینم نامش در بین 13 تا سرور ddrace
بازم mjavad ممنونتم .
عزیز دل این چیز عادی هست به قول دوست خوبمون همه که از اول پرو نبودن و یکروزی نوب بودن و تو سری خور دیگران! حالا از بخت خوبمون این روزا نوبت تو هست :31: یادش بخیر اون زمان اولا که چه کتکها خوردیم :31: البته هنوزم میخوریم ولی دیگه درد احساس نمیکنیم:31: البته این چیزایی که گفتم رو به دل نگیر:31: به زبون بگیری مشکلی نیست:31:نقل قول:
سلام دمت گرم... خیلی خوب بود..
سرور رو دو نفر به گند کشیدن!!
دیگه نمیشد بازی کرد!
برای اینکه اسپم نشه همین پسو ادیت میکنم :دی
اینو ببینید!!
کد:http://www.youtube.com/watch?v=rgZdLPAai98&feature=related
آقای soha لطف کن آدرس سایتهای هیلتر رو اینجا قرار نده :31:
من دیدم زیبا بود برای بقیه دوستان آپلود کردم تا راحت دانود کنن و ببینن :31:
کد:http://up.--------.com/images/zl2coo4f8e9y95yw5k.rar
خیلی حرفه ای @!!!!!نقل قول:
من اول فکر کردم ادمین هست و داره با cheat می چرخه رو هوا :31:
سلام .دوستان این ورژن آخری چرا رو وینوز 7 کند اجرا میشه؟ لطفا کمک کنین.
سلام دوست من.نقل قول:
1. هرگونه آنتي ويروس و يا برنامه هاي اسكن كامپيوتر رو ببند!
2. آخرين آپديت كارت گرافيكت رو بگير و نصب كن.
3. برنامه هاي غير ضروري و گجت ها رو هنگام بازي غير فعال كن.
اميدوارم كه تونسته باشم كمكت كنم:46:.
نخیر فقط کارت گرافیکت رو نصب کن!
بچه ها چطوی میتونم فایروال رو واسه تی کلا!!! انبلاک کنم؟
همش ارور میده :(
بیستگی به ویندوزت داره اگه ویندوزت 7 هست اول برو استارت بزن Firewall بعد برو تو Windows firewall بعد برو Turn on or off firewall اوجا Firewall رو قطع کن و از دستش راحت شو!:10:نقل قول:
magical ddrace برای teeworlds 0.6.0 الان رانه :31:
نمیشهنقل قول:
اصلا نمیاد تو لیسته سرور ها!!!!!!!!!!!!!
البته ای پی رو هم که زدم کانکت نشد!!!
این اولین پست منه اومدم که یه سری اسکین بزارم که تو teeworlds شکل با حال تری داشته باشیم اسکین ها شم خیلی باحاله حتما دانلود کنید بعد وقتی اسکین رو خواستید انتخاب کنید (توبازی) گزینه ی coustom color رو بر دارید
اینم لینک
شرمنده مستقیم نشد
کد:http://www.4shared.com/file/l6pls3bS/teeworlds_skin.html
لطفا فایل رو در
up.--------.com
آپلود کن که مستقیم بشه !
مشکلی پیش نماد با اف کردنه فایر وال؟:20:نقل قول:
ادیت:
حتی در موقعی که فایر وال اف بود بازم ارور میده و سرور درست نمیشه!
چی کار کنم؟
آقای yuri عزیز به عنوان اولین پستت تشکر میکنم مطلب خوبی بود.
برای آپلود هم توی سایت up.--------.com یا به اسم ساده ترشآپلود کنی خوبه! حداقل مطمئن میشی به راه کج نمیره و مستقیم شده :31: البته اینجا نمیخوام تبلیغ کنم ولی گفتم بگم تا بقیه بتونن راحتتر دانلود کنن:31:کد:www.333.ir
منم اینجا باز دوباره یک چیز جدید میگذارم به نام ضد پینگ! آره درسته اسمش هست ضد پینگ!:31:
کارش اینکه وقتی پینگت بالا هست بیشتر از 80 به دردت میخوره! البته بگم معمولا توی این سرور ایرانی چون پینگ خوب هست نیازی بهش نیست ولی برای سرورهای خارجی یا مواقعی که پینگتون بالای 80 هست از این تی ورد بجای تی ورد اصلی اجرا کنین!
برای اجرا کردن هم باید وقتی بازی رو با همینی که آپلود کردم اجرا کردین و توی بازی f1 رو بزنین و بنویسین cl_antiping 1 و برای قطع کردن هم cl_antiping 0 حتما این ها روی دکمه ها بیند کنین و با دکمه قطع و وصل کنین! آخه خیلی مواقع باید قطع باشه! این رو بگم که از این زمانی استفاده کنین که تعداد افرادی که کنارتون هستن کم باشن مثل زمان بلوک کردن یا مواقعی که نیاز به هوک دقیق هست! توی جاهایی که کنارتون شلوغ هست استفاده نکنین چون سردرگم میشین! وقتی هم روشن باشه هم خود طرف رو میبینین و هم یکی دیگه بجز خودش!یعنی هر کسی رو دو تا میبینین:31: شاید عمووووووو باشه :31: بگذریم :31:
یکم توضیح بدم اونی که رنگی هست همونی هست که همیشه میدیدین و اونی که سیاه سفید میاد جای واقعی اونی هست که بازیکن بازی میکنه و این تفاوت هم به خاطر پینگ بالا هست که اتفاق میافته! البته این رو خود بازی حدس میزنه پس انتظار نداشته باشین که حتما حتما همون باشه ولی 90 در صد مواقع بجای اون رنگیه با اون سیاه سفیده بازی کنین.یعنی موقع هوک کردن اون سایه سفیدو هوک کنین نه اون رنگی رو!
جالب هست و با کمی بازی کردن به اون عادت میکنین و میفهمین چقدر خوب هست بعضی مواقع!
امیدوارم خوب توضیح داده باشم و از اینکه زیاد حرف زدم معذرت میخوام فقط میخواستم برای دوستان توضیح کامل داده باشم.
به امید روزهای پر آموزشتر و مطالب و برنامه های جدیدتر :31:
کد:http://up.--------.com/images/l0fesqbqt7d05zlwiv.rar
باید بری داخل تنظیمات مودم و قسمت nat و پورت لازم برای سرور را باز کنی.اگه بلدی انجام بده اگه نه فکر کنم احمد برات انجام بده.نقل قول:
دیشب ساعت 3.5 !! سرور no admin داشتیم با یک عده حال می کردیم :31: چند تا عکس از دیشب بزارم ! فکر کنم خواب زده بود به سرمون :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز الکس رو دیدم با این که میشناختمش گفتم نمیشناسمت و یک مقدار به حرفش گرفتم
در کل پسره بدی نیست
بچه هست عقده کلن و قدرت داره
در ضمن هی از من نپرسید الکسی یا نه من خودمم
ادیت :
با ارزش پوزش
من اشتباه کرده بودم ببخشید
سما چی چیه کی حرف از سما زد ؟
چند نفرم بودن امروز الکس رو دیدن چند 3بارم کیک کردن میتونی توی سرور بپرسی
سومن مرض ندارم دروغ بگم بیکارم نیستم میگفت بیا توی کلن gg قدرتمون بیشتر شه اسم کلن رو درست یادم نمونده
سیاه هم بود کاراکترش امروز هم برای اولین بار بود بازی میکردم
یک بارم تنها بودم با یک دوستش به اسم جوجو اومدن من رو از سرور انداختن بیرون
من چند نفر رو بیارم بگن اومده چیکار میکنی ؟
خواهش میکنمنقل قول:
آقای شهاب عزیز نمیخواستم این رو بگم ولی برای بار آخر هست که راجب alex حرف میزنم و از همه عذر میخوام:31:
چند روز پیش نصفه شبی اومده بود با یک اسم دیگه بعد به من گفت goob هست هنوز نیم ساعت نشده بود که یک چیز خیلی زشتی به من گفت و رفت! من اونقدر ناراحت بودم که چرا goob این حرفو به من زد! اون شب اصلا خواب نداشتم! تا اینکه بعدا داداش goob رو دیدم و بهش گفتم واقعا از goob معذرت میخوام! اصلا من منظوری نداشتم و نمیدونم که چی شده داداشت این رو به من گفت ولی ازت میخوام که بهش بگی من رو ببخشه! اون موقع بود که داداشه goob به من گفت که اون اصلا خود goob نبود! تازه دارم میفهمم واقعا این دوستان چی میگن!! به قول دوست خوبمون مگه این alex کی هست که این همه حرفش رو میزنید! کیکش کنید بره! آقای شهاب عزیز، درسته که فامیلت هست ولی خدا رو شکر بازی هم زیاده بره این کارها رو با یک نفر دیگه بکنه! تموم شد رفت!
من طبق اموزش چاقال پیش رفتم!نقل قول:
پورت 8303 هم باز کردم!
فایر وال هم اف کردم
اما سرور درست نمیشه
من هم همین مشکل را دارم پورت را باز میکنم ولی سرور روی نت هیچ کاری نمیکنه و کسی نمیتونه سرور را در لیست ببینه ولی با ای پی فقط شهاب میتونست وارد بشه.فکر کنم مشکل از isp باشه یه زنگ بزن ببین چی میگن.نقل قول:
نقل قول:
دستتون درد نکنه شما که سرور میسازین نمیدونین هنوز کسی به آی پی لوکال شما دسترسی نداره !
برای اینکه کسی بتونه به سرور شما دسترسی داشته باشه شما نیاز به یک آی پی ریموت یا ولید دارین که اون رو میتونین از سایت ping.eu ببینین ولی نمیتونین در اختیار همه قرار بدین چون آی پی شما موقتی و داینامیک هست و شما برای اینکار نیاز به یک آی پی استاتیک دارین. امیدوارم کمکی کرده باشم.
در ضمن تا الان دوستان هر درخواستی داشتن من رد نکردم. اگر با مپ ها مشکلی دارین مپ هایی که خودتون دوست دارین هینجا قرار بدین(البته بدون باگ و تست شده به همراه وت کانفیگ و با فرمت zip در صورت امکان) تا من هم در اسرع وقت جایگزین کنم.
یک خواهش دیگه هم دارم از دوستان که لطفاً از وت کیک سوءاستفاده نکنین و الا مجبور میشم کیک رو بردارم چون یکی از دوستانم که با اسم ناشناخته وارد سرور شده بوده همه با هم اون رو کیک کردین. استفاده از سرور برای همه آزاده پس نیاز نیست شما حتماً اون طرف رو بشناسین و الا کیک اون رو کنین. خواهشاً این کار دیگه تکرار نشه. هر گونه سوءاستفاده رو به همون ایمیل که توی سرور گفته شده گزارش بدین تا من رسیدگی کنم.
سلام دوستان.
Black جون مپها + وت کانفیگ رو واست پيغام خصوصي كردم تا زودتر ببيني و مارو از دست اين مپهاي تكراري نجات بدي :31:!
البته تعداد Mapهاي من كم هست ! دوستان ديگه كه مپهاي جديد دارن بيان و به Black بدن:31:.
اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
ویرایش
این الکس فکر کرده بازی چت رومه ؟
من رو تنها دیدنی با یکی دیگه میاد من رو میندازه بیرون بتونه حرف بزنه
دی
سلام دوستان.
narotu جون راست ميگه !
الان رفتم تو سرور سري منو كيك كردن !
واسه آقا امير و Mool و ... عكس ميذارم ، كه وقتي ميگم كيكش كنيد ميگن گناه داره و ...:13:.
اين الكس يه آدم رواني و بشدت عقده اي و بدبخت هست (بخدا ديگه ازش خسته شديم ... :19:).
اينم عكس :
لينك عكس با سايز بزرگتر :
ديگه قضاوت با شماست ...کد:http://up.--------.com/images/v9kyhdfypgexlgog3dfy.jpg
میخوای چت کنی برو توی چت مسخره بازی ها چیه ملت کار دارن دو ساعت بیکار میشن میخوان بازی کنن واسه چت که ادم رو کیک نمیکنن
بچه پر رو تلبکارم هست مارو انداخته بیرون چهار تا هم چیز بهمون میگه
دی
black جان ممنون که سر میزنی اینجا من مپ ندارم ولی فایل سرور برای teeworlds 0.6.0 دارم اگه کسی مشتاق این نسخه هست تشکر کنید از این پست اگه از 5 نفر بیشتر بود فایلو تقدیم استاد بزرگ black جان میکنم
تذکر : اسپم ندید چون خلاف قوانین تاپیکه (همچین گفتم انگار مدیره p30 هستم :31:)
در ضمن black این چت روم TeeHome.Co.Cc هیتلره
سلام دوستان.
امروز با يك پست داغ داغ در خدمتتون هستم:31:.
ديروز Soha بهم گفت آموزش ساخت سرور رو آماده كن و من هم همين كارو كردم . تا دوستاني كه قصد ساخت سرور رو دارن ولي بلد نيستند ،اونا هم ياد بگيرن:31: ...
آموزش ساخت پورت و سرور (قدم به قدم همراه با تصوير)
لينك دانلود با فرمت PDF :
همچنين از دوستان عزيزم (Smkh) و (ps3amir) بسيار ممنونم كه من رو توي اين راه ياري كردند:40:.کد:http://uploadfa.com/g9t64lszx5u2
-----------------------------
اينم فايل ساخت سرور براي TeeWorlds نسخه 6 :
لينك دانلود براي ويندوز :
لينك منبع :کد:http://ddrace.info/builds/DDRace-b2-r95408a8f-win32.zip
کد:http://ddrace.info/forum/content.php?r=169-fresh-downloads
اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
ایول خیلی مرسی :دینقل قول:
این فقط رو 32 بیتی کار میکنه؟
نوشته win32 یعنی 32 بیتی هست و روی 32 کار میکنهنقل قول:
سجاد با این تیکت خیلی حال کردم :
"هر گونه کپی برداری از این اثر پیگرد قانونی دارد":27:
Black رو هم که زدین عصبانیش کردین بماند و الکس توی سرور بماند که بماند!
و بیچاره کوروش کبیر که دعایش برآورده نمی شود!:13:
واقعا که!؟!:27: