والا نه ولی timed out دارن همه ip ها البته الان درسته...نقل قول:
Printable View
والا نه ولی timed out دارن همه ip ها البته الان درسته...نقل قول:
اسیاتک در رفسنجان شعبه زده کار بروبچ خودمونه ...دوستان تست کردن؟ مخابرات بهتره یا اسیاتک ...خصوصا برای سی سی کم !!!
بروبچ خودتون ؟نقل قول:
من 2 هفته پیش رفتم قیمت بگیرم. همون قیمت های سایتشه. سرعتشم طبق گفته خودشون از اول تیر بالا میرفت. الان که پورت هاش خالیه و حتما سرعتش خوبه. البته خودش گفت که سرعت دانلود 512 نامحدود 150 است . این حرف اوناس. من تست نکردم
برای سی سی کم الان تمام ISP ها پینگ خوبی دارند و مشکلی نیست. باید سرور سی سی کم خوب باشه.
من آسیا دارم
سرعت یک مگ با 30گیگ ترافیک
سرعت دانلود 150کیلو
شبانه ش هم حدود 100کیلو
ولی پینگش اصلا خوب نیست
حدود 500 با سرور اروپا
من الان خودم رفتم مخابرات گرفتم .خوب می شناسمشون کامل ولی کارشون ربطی به من نداره ....برای سی سی کم الان پارس انلاین جواب نمیده و برای من مشکل ساز بود ..نقل قول:
مخابرات هم 2 مگ نامحدود گرفتم سرعت رو 250 تا 270 می چرخه و فیکسه ولی شبا بدجور پایین میاد سرعت البته بین پیک تایم 1 تا 2.5 و از اون به بد روی 130 140 میاد دوباره .از نظر سی سی کم هم برای من خوب داره الان جواب می ده ....نرفتم اسیاتک بگیرم تا اگه بد بود تو رودرواسی نیوفتم براشون ...
در ضمن مخابرات هیچ نامه ای نمی خواد از سایت ثبت نام کردم و فردا صبحش وصل شد.
پینگت چنده؟
از اروپا
داداش شما کرمانی یا رفسنجان ؟ اگه کرمانی کدوم منطقه میشینی و اول شمارت چنده ؟:n12:نقل قول:
من الان خودم رفتم مخابرات گرفتم .خوب می شناسمشون کامل ولی کارشون ربطی به من نداره ....برای سی سی کم الان پارس انلاین جواب نمیده و برای من مشکل ساز بود ..
مخابرات هم 2 مگ نامحدود گرفتم سرعت رو 250 تا 270 می چرخه و فیکسه ولی شبا بدجور پایین میاد سرعت البته بین پیک تایم 1 تا 2.5 و از اون به بد روی 130 140 میاد دوباره .از نظر سی سی کم هم برای من خوب داره الان جواب می ده ....نرفتم اسیاتک بگیرم تا اگه بد بود تو رودرواسی نیوفتم براشون ...
در ضمن مخابرات هیچ نامه ای نمی خواد از سایت ثبت نام کردم و فردا صبحش وصل شد.
پینگ بگیر از 4.2.2.4 , google خواهشا بزار..نقل قول:
کدوم منطقه؟
من رفسنجانم پینگ با 4.2.2.4 روی 240 ثابت ولی خب همزمان با من تو خونه 2 تا یوزر دیگه هم به شدت کار می کنند ولی خب فکر نمی کنم پینگ از این مورد کمتر بشه .من پسر عمم دوتا بازی می کنه خب منم همزمان باهاش دانلود می کنم پینگش تو دوتا تو روم ایران مثل اینکه از 80 90 داره تا 110 130.....
با سلام!
1.میخواستم بدونم سرویس اینترنت مخابرات در هر شهر فرق میکنه یا نه؟!
2. سرعت چقدر هست مثلا سرعت 1 مگابایت چقدره؟! (سرعت دانلود با IDm)
3. امکانا چطوری یعنی قطعی دایم و مشکلات از این قبیل!!
خواهشا جواب بدید!!
:n16::n16::n16::n16:
ظاهر فرق میکنه و کرمان از همه کمترهنقل قول:
1.میخواستم بدونم سرویس اینترنت مخابرات در هر شهر فرق میکنه یا نه؟!
2. سرعت چقدر هست مثلا سرعت 1 مگابایت چقدره؟! (سرعت دانلود با IDm)
3. امکانا چطوری یعنی قطعی دایم و مشکلات از این قبیل!!
من سیرجانم مخابرات با ضریب 4 میده یعنی 1 مگ میشه حدود 250کیلو البته من 512 دارم میشه 128 از رو اون گفتم
بعضی وقتا سرعت میاد رو 20 البته هر 3-4 روزی اونم 1-2 ساعت
یعنی سرعت دانلود با تعرفه یک مگابایت ! 250 است؟!!
یعنی تو IDM نوش میده 250؟؟!! :n27:
برا من که ۵۱۲ مخابرات گرفتم میزن ۱۳۰ حالا یک مگ باید بزنه ۲۵۶ دیگه.... البته بازم میگم شهر ها با هم فرق میکنه .. شما کدوم شهری؟؟؟
من خود کرمانم!! :n16:
دوستان کرمانی میگن سرعت مخابرات خلیلی کمه ..صفحه های قبلی همین تاپیکو بخون
واقعا اگر 2 مگ بگیریم چی بازهم؟!
اقا شرکت های وب چطوره خوبه؟!
من دارم از 512 DIDI استفاده میکنم!
اقا سرعت 2 مگابایت دانلودش چقدره!؟!
دوما: صبح ساعت 10 زنگ بزنی مخابرات کی وصل میشه!!
خواهشا زود جواب بدید خیلی لازم دارم!
دیروز عصر تا اخرای شب دیده بانت قطع بود ....سرویس های دیگه هم همنجور بودن؟
کلا یه وضعی! من الان رفتم جمع کردم بعد برم مخابرات برای اینترنتش انشاالله خوب باشه!
پارس آنلاین رو جمع کردم رفتم صبانت الان مثل سگ پشیمونم آشغالتر شد و بهتر نشد!
تو کرمون فکر کنم همون پیشگامان (دیده بان نت) از همه از لحاظ کیفیت بهتره!
فعلا که didi قطعی زیاد داره پارس هم که اشغاله...نقل قول:
اوضاع نامحدود مخابرات چطوره ؟
نقل قول:
هم خوبه هم بد .....من 2 مگ نامحدود دارم 60% بهت 2 مگ رو میده و باقی 40% رو روی سرعت پایین تر از 1 مگ می چرخه البته این موضوع برای سایت های داخلی اصلا صادق نیست (تو سایت ها و سرور های داخلی شما 2 مگ رو دارین و به جرات می گم کمترین پینگ در کشور رو دارین ....پینگ با سرور اصفهان روی 5ms از این حرفا...ولی این موضوع برای سرور خارجی اصلا برقرار نیست خیلی محدود می کنن ..البته با سی سی کم اصلا مشکلی نخواهید داشت .)
خواهشا یک پینگ از خارج از google.com و 4.2.2.4 بگیر.نقل قول:
منطقه ای که هستی رو هم بگو.
چون من می خوام برم مخابرات امار دستم بیاد
صفحه های قبلی جواب دادم ...پینگ با 4.2.2.4 روی 240 ms بود ....البته من سرویسم نا محدوده ..مثل اینکه سرویس های حجمی پینگشون خیلی بهتره .....!!!! (رفسنجان)نقل قول:
اگه از من می شنوی تا اونجا که می تونی طرف مخابرات نیا مگه اینکه خیلی دیگه مجبور بشی.....
یا ایهالذین امنو ...
ای کسانی که ایمان اورده اید یدانید که پارس کرمان سرابی بیش از اینترنت ندارد.یدین سان که جدیدا بعضی سایت ها مثل gsmarena !!!!هم ارور میده : no data sent from server !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
سلام دوستان
من از پارس آنلاین 512 محدود دارم قطعی هاش زیاد شده سرعتشم کم شده
مرکز مفتح کرمان سرویس میگیرم
به نظرتون از کدوم isp بگیرم سرعت وپینگش بهتره
ممنون از راهنمایی دوستان
سلام . من بعد از 1سال میخوام اینترنت بگیرم برای خیابون سجادیه (مدیریت) الان اصلا نمیدونم کدوم شرکت خوبه!!!! اگه میشه راهنماییم کنید و سرعت مخابرات چطوره اینور؟؟؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
دوستان عزیز ،بهترین کار مطالعه ی صفحات آخر تاپیکه که شامل نظرات بچه ها در مورد isp هاشونه .
و البته پیشنهاد من دیده بان نته .
ببینید همچین سوالی هم می خواین بپرسین حداقل اسم منطقه رو بگید... اینترنت رو از روی isp خالی نمیشه تشخیص داد.نقل قول:
فعلا در کل ولی چیزی که می شه گفت طرف pars کسی نره...
به هیچ عنوان.
1 2 تا از دوستای من didi دارند پینگشون خوبه ولی از بقیه خبر ندارم.هیچ علاقه ای برای تبلیغ از isp ها ندارم همه اشغالن... من خودم didi رو گذاشتم کنار ولی باید ببینید فورم رو بخونید تا دستتون بیاد.
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
منطقه مخابراتی رو گفتم مرکز مفتح خیابان جهاد باز هم ممنون
من didi دارم چند روز قطعی داشت و سرعت پایین اومده بود الان دوباره سرعت شده مثه همیشه
واسه 512 سرعتم 225 هست
---------------------------------------
در ضمن بین بچه های کرمان اگر کسی کانتر بازی میکنه خوشحال میشیم به سرور ما سر بزنه
آیپی ما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس دارم همش time out! خسته ام کرده :| :n28:
اینجا کسی کرمان مخابرات نداره؟ یک پینگ بگیره ممنون می شم ببینم اوضاع از چه حاله..
از google.
من کانتر رو تو استیم دارم می شه join بشم؟نقل قول:
کانتر 1.6 میخوادنقل قول:
داداش یه از این آموزشی که گذاشتم استفاده کن
دانلود بازی کانتر استرایک ۱٫۶ و طریقه آنلاین بازی کردن
*ابتدا شما باید بازی Counter Strike 1.6 را بر روی کامیپوتر خود نصب کنید .(ترجیها Non-Steam)
طریقه تهیه Counter Strike 1.6:
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲٫تهیه سی دی Game از گیم نت ها.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
*پس از نصب Counter Strike 1.6 بر روی کامپیوتر خود حالا موقع نصب پچ بر روی Counter Strike است.
طریقه تهیه Patch Cs 1.6 :
*نکته: در صورت دریافت اخطار از آنتی ویروس خود ،اخطار را Ignore کرده و به پچ امکان اجرا شدن را بدید ، این اخطار به دلیل فایل های .exe موجود در پچ می باشد.
*نکته:باید Patch رو دقیقا همون جایی که کانترو نصب کردید ,نصب کنید.
مثال : “C:\Program Files\Valve”
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
.حالا باید Sxe-Injected رو نصب کنید, Sxe-Injected یک آنتی چیت هست و برای ورود به بیشتر سرور ها باید اینو داشته باشید.
طریقه تهیه Sxe-Injected :
پس از انجام این سه مرحله شما برای بازی کردن آماده اید ولی باید به نکات زیر توجه کنید:
* پس از نصب CounterStrike 1.6 و Patch و Sxe-Injected شما باید Pc خود را Restart کنید.
*به اینترنت وصل شوید.
*برنامه ی Sxe-Injected رو اجرا کنید و Minimize کنید.
*بر روی Shortcut کانتر کلیک کنید و وارد بازی شوید.
*برای اتصال به سرور از منوی بازی روی Find Server بروید و سپس Favorits رو انتخاب کنید و بعد روی Add Server کلیک کنید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید.
*بر روی سرور کلیک کنید و وارد بازی شوید.
سلام!
امن برم طرح برنزی 1 مگابایت اسیا تگ بگیرم خوب یا نه!؟
پینگ مخابرات که از پارس فعلا بهتر بوده ولی بازم متغیر هست...
امیدوارم درست بشه.
سلام
من از مخابرات چند روز پیش اینترنت 2mb گرفتم اما سرعت دانلودم روزا و شبا رو 100 :|
زنگ زدم گفتن نویزگیر وصل کنید درست میشه !!!
میخواستم بدونم اصلا تاثیر داره ؟ اگه داره چقدر؟
هیچ راه دگه ای نیست برای بالا بردن سرعتم >> ؟؟:n28: