یه ماشاال... و دمتون گرم درست و حسابی به همه دوستان اکتیو.مرسی از همه.:20:
Printable View
یه ماشاال... و دمتون گرم درست و حسابی به همه دوستان اکتیو.مرسی از همه.:20:
برای منم BD-RE هست ولی بعید می دونم رایت کنه چون رایترش 200-300 دلار به بالا باید باشهنقل قول:
ا
بله حق با شماست میشه کلک زد سرش. ولی ریکاوری که با دی وی دی ها میگیریم واسه زمان بعد از انجام اون مراحل هست و برمیگرده همونجا. باید از پارتیشن ریکاوری استفاده کنند که از اول اول برگردهنقل قول:
اما در هر حال از ریکاوری هم که نشه روش زیاد داره واسه کلک زدن سرش...
وستان فرق این cpu
Intel Core i5 430M@2.26GHz (Turbo Boost 2.53GHz), 3MB L3 Cache
با این cpu
Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
در چیه؟ cpu i5 مثل اینکه اول 2.26 هست . اما اون i7 1.6 ! خب میتونید فرقشون رو کلی بگید؟ اگه i7 بهتره میشه بگید چقدر؟
ممنون .
سلام .
دوستان اینقدر به ما نگفتن این درایور گرافیک رو از کجا دانلود کنیم که خودم فهمیدم بالاخره :دی
برید به لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx
مخلصیم .
نقل قول:
لپ تاپ من هم هاردش 640 هست و آک هم تحویل گرفتم، همونطور که دوستمون گفت، موقعی که برای اولین بار روشن کردم تاریخ و زبان و چیزای دیگه رو پرسید و 2 تا پارتیشن هم داشت (البته بجز اون پارتیشن ریکاوری). مال یکی از دوستان هم به همین ترتیب اونهم 2 تا پارتیشن داشت که البته هر دوتا هم برچسباشون کامل بود و مال 2 شرکت (گارانتی) مختلف هم هستند. بنابراین فکر کنم تمامی لپ تاپهای این مدل دارای 2 پارتیشن هستند و احتمالا شاید مال شما دستخورده باشه!!!
رامین :11:
دوست عزیز اصلآ با هم قابل مقایسه نیستند،i7 در حدود 3 برابر قویتره .core i5 430 یه سی پی یو 2 هسته ای با سرعت 2.53 و 3m cache است اما corei7 720 یه سی پی یو 4 هسته ای با سرعت 2.8 و 6m cache .اون اعداد 2.26 و 1.7 هم سرعت پیشفرض سی پی یو است که بخاطر مصرف کمتر انرژی در حالت idle و عدم نیاز سی پی یو کلاکش اونقدر میشه.نقل قول:
کسی از دوستان با kmplayer مشکل داشته تا حالا؟
من نصب کردم 20 ثانیه طول میکشه بیاد بالا
یه سری گفتن با ati مشکل داره
می خواستم ببینممشکل منه یا کلا مشکل داره
سلام .نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی نداره .
من هم PC خونه و هم لپ تاپ ATI دارم و حدود 4 ثانیه طول میکشه تا KM رو باز کنه .
مخلصیم .
درست شدنقل قول:
مشکل از ورژن نرم افزاره بود
قدیمیشو ریختم درست شد
سلام.نقل قول:
شما که گرافیکت را آپ دیت کردی فرق زیادی هم کرده؟آخه من تا حالا باهاش مشکل نداشتم.آپ دیت کنم؟
بایوس راچطور؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
از تمام دوستان به خاطر راهنمایی در مورد پارتیشن ها ممنون.خیالم راحت شد:31:
نمیدونم چرا بعضی ها همینجوری و بدون اطلاعات دقیق حرف میزنند.:27:
سلام من میخواستم این لپ تاپ رو قسطی بخرم اما گارانتیش مادیرانه به نظر شما میشه به این گارانتی اطمینان کرد؟
دوست عزیز من قبلا هم توضیح دادم در چند ورژن جدید برای کارت گرافیک 5730 درایور تغییری نکرده و ورژنش ثابت هست ولی برنامه catalyst control center ورژنش بالاتر رفته من که فرقی ندیدم. اما اینچوری هم نمیشه نظر داد ممکنه خیلی از فرقها جاهای خاصی خودش رو نشون بده که مسلما من تست نکردم!!
اما روی چندا بازی که نصب دارم روی لپ تاپم و همینطور کارهای عادی خیر فرقی ندیدم....
ممکنه من فراموش کردم! شاید از من هم دو تا پارتیشن بوده. آخه واسه مشتریهام زیاد لپ تاپ میارم ذهنم یاری نمیده...نقل قول:
در هر حال اینها رو خود شرکتهای گارنتی پلمپ میکنند. هر کدوم رو میتونند در دوره های مختلف با شرایط مختلف بدن بیرون زیاد مهم نیست. حرفم رو در مورد پارتیشن پس میگیرم
من ورژن 10.7 رو نصب کردم.تفاوت انچنانی نداشت اما تو بازیها حدود 5 فریم بهتر شد.در مورد بایوس هم اگر مشکلی نداری و سیستم خوب کار میکنه آپدیتش نکن.:46:نقل قول:
ممنون بابت کمک ، یکی از خوبی های این نوت بوک اینه که برای خودش یه تاپیک داره که میتونیم اطلاعات خودمون رو به اشتراک بزاریم.نقل قول:
محمد جان یه سوال هم من از شما داشتم. توی عکسی که از درایوهات گذاشتی BD-ROM داشتی. میخواستم مدل دقیق لپتاپتو اگه امکان داره بهمراه کانفیگش بدونم. چون من BD-RE Drive دارم که فکر میکنم قابلیت رایت دیسکهای بلوری رو هم داره.
مدل کامل : N61JQ-JX010V
من با برنامه اورست یه شات از قسمت مربوط به درایور نوری براتون میزارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام!
آقا من هم بازی ! :دی
ماشاالله عجب تاپیک پر رونق و فعالیست و خوشبختانه همه ی مباحث هم مثب و سازنده و آموزنده و حکایت از عملکرد خوب و امکانات عالی N61JQ ASUS هست .
درباره ی هارد و تعداد پارتیشن هاش باید بگم هارد من هم که 640 گیگ هست دو پارتیش داشت بطور پیشفرض.
در مورد درایور ها و آپدیت بایوس نظر شخصی من این هست که برای استفاده از حداکثر کارایی سیستم بهتره این آپدیت ها رو انجام بدید . تجربه ی من نیشون داده که مثلا آپدیت کردن بایوس در کاهش تعداد خطاها در حین کار با نرم افزار های مختلف و عملکرد بهتر قطعات سخت افزاری بسیار موثر هست .
در مورد ورژن درایور گرافیک هم ، من از سایت خود اسوس آخرین ورژن رو دانلود و نصب کردم به این عکس ها توجه کنید:
==============
اما مطلب جالبی درباره ی ضبط صدا ؛ امروز دوباره دقایقی صدای سازم رو ضبط کردم ، با استفاده از میکروفون خارجی و در حالی که فیش اسپیکر هم در جک هدفون بود ، نتیجه ی کار واقعا رضایتبخش بود! نویز اضافه ای شنیده نمی شد و کیفیت ضبط هم قابل قبول بود! من متعجب و بسی خوشحال شدم که از این نظر عملکرد خیلی خوبی داره ، وجود اینکه پردازشگر صدا آنبرد هست اما هیچ نویزی پس زمینه ی ضبط نیست و با کیفیت WAV 16 Bit -96000 Hz امکان ضبط میده که کیفیت قابل قبولیه برای ضبط خانگی.
اگر دوست داشتید از اینجا[HTML] http://www.4shared.com/audio/eQ-WOiYe/Recorded_Audio_Aug-17-2010_04-.html[/HTML]نتیجه ی کار رو بشنوید با این توضیح که من فرمت رو به mp3 pro -56 kbps تغییر دادم که کاهش کیفیت زیادیست اما باز هم نتیجه قابل قبوله!
من هم وقتی اون دو تا گزینه رو غیر فعل کردم کیفیت ضبط رضایت بخش بود. فقط با خود میکروفون دستگاه کمی صدا تیز تر (سوپرانو) ضبط میشه اما با میکروفون خوب و اکسترنال که امتحان کردم کیفیت رضایت بخش بود:-)
سلام
من این عکس رو با دوربین از صفحه گرفتم
احساس میکنم پرش تصویر زیاده،نظرتون چیه ؟
اینم همون صفحه با مانیتور PC (کابل RGB)
به نظرتون مشکل از کجاس ؟
سلام.
درایور XP برای این لپ تاپ نمییاد؟
اگه نمیاد چیکار کنم.برنامه ی مورد نظرم را سون ساپورت نمیکنه.
سلام محمد جان. ممنون عزیز.نقل قول:
جالبه؛ من هم با DVDInfoPro و هم با Everest میبینم قابلیت رایت BD داره. من حتی Hardware ID درایو رو هم سرچ کردم به نتایج BD Writer رسیدم. اصلا اسمش مشکوکه!: "MATSHITA BD-MLT UJ240AS"
ماتشیتا همون پاناسونیکه در جاپونی! مثله اینکه یه مدل مثله همین روی وایوهای FW590 هست.
این "BD-MLT" هم مشکوکه کلا!
حقیقتش باورش یکم سخته. البته من جستجو کردم الان BD Writer تا 150-190 دلار هم پایین اومده.
عزیزانی که BD-RE Drive دارند و احیانا مدل لپتاپشون هم N61Jq-JX061V هست تست کنند. من حقیقتش شهرستانم و اینجا BD خام گیر نمیاد. عزیزانی که تهران هستند و به بازار دسترسی دارند؛ اگر براشون مقدور هست یک BD خام تهیه کنند و جهت رایت تست کنند و نتیجه عملی رو به دوستان اطلاع بدند.
من روی سایتها قیمت حدود 5 هزار تومان برای BD خام دیدم.
تشکر از همه عزیزان.
من قبل از خرید میدونستم این مدل 010 قابلیت رایت رو نداره ، توی این عکس دیده بودم :
برندش هم Hitachi هست.
شما رو چه حسابي ميگي اگه دو تا پارتيشن باشه لپتاپ استفاده شده؟نقل قول:
مال من همون پاناسونیک یا ماتشیتاست که BD-RE مینویسه
دوستان از لحظه ای که دکمه روشن رو می زنند تا وقتی که wallpaper میاد چند ثانیه براشون طول میکشه ؟
من اول که ویندوزو عوض کردم خیلی عالی بود ولی الان که چند تا برنامه و پک direct x ریختم یکم مثل اینکه کند شده دوباره
[HTML]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150407331996&rvr_id=12 6168097471&crlp=1_263602_263622&UA=%3F*O%3F&GUID=8 24d552e12a0a0aad5222662fd9c6033&itemid=15040733199 6&ff4=263602_263622#shId[/HTML]
[HTML]http://www.laptopuniverse.com/product/UJ-240A-Blu-Ray-Drives-For-Laptops-Tray-load-SATA-12-7mm-BLUERAY-uj-240a-bpu-a/LU/228932/productDetails.html[/HTML]
:31: چه چیزا!!
اقای Mohammad_Asus این عکس رو از کجا اوردی؟
دوستان سلام
لپ تاپ من N61JQ-JX061V هست اما دی وی دی درایوش امکان رایت بلو رای نداره . به این عکس توجه کنید:
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟ :19::19::19::19::19:نقل قول:
مارک درایو شما slimtype هست و MATSHITA BD-MLT UJ240AS نیست که !نقل قول:
دوست عزیز از روی عکس که نمیشه فهمید پرش داره یا نه. اما به طور کل نباید پرش داشته باشه به هیچ عنوان....
از من هم 061v هست اما خاصیت رایت نداره.
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
دوست عزیز شما پستهای بعدی رو بخونید!!!! گفتم که من چون لپ تاپ زیاد فروختم فراموش کرده بودم که این لپ تاپ دو تا پارتیشن داره! و گفتم اشتباه کردم... شما این همه پست زده شده فقط یکی رو خوندی سریع نقل قول زدی!نقل قول:
من با Nero InfoTool چک کردم
هر کسم میتونه دانلود کنه بزاره فقط 1.7 مگ هست
[HTML]http://www.softpedia.com/progDownload/Nero-InfoTool-Download-5983.html[/HTML]
فرید جان منم نگفتم ماتشیتا هست مارکش! برای همین عکس گذاشتم که تمام مشخصات معلوم باشه !نقل قول:
ولی مشخصا مدل لپ تاپ من هم N61JQ-JX061V هست :20:
این هم اطلاعات نرو اینفو :
دوستان اين لپ تاپ چند رنگ داره؟
جنس بدنه اش چيه؟
صفحه نمايشش براقه يعني رفلكس داره يانه ؟
زاويه ديدش خوبه؟
كلا من دنبال لپ تاپي هستم كه قبل از كانفيگ صفحه نمايش خوب با زاويه ديد عالي و بدون رفلكس داشته باشه
براي من اين مهمتر از هر كانفيگيه
ممنون ميشم جواب بدين
سلام اره پرش که مشخصه توی تصویر .نقل قول:
نور صفحه پایین هست؟ اگه اره مغمولا اگه زیادش کنی درست میشه.
[QUOTE=nekooee;5290963]دوست عزیز از روی عکس که نمیشه فهمید پرش داره یا نه./QUOTE]
خیلی جالب بود. :31:
منم از دیروزه دارم دنبال میکنم ببینم آخرش کسی چیزی میگه یا نه ... :31:
تا اونجایی که من می دونم این لپ تاپ تک رنگه . در کل مشکی دیده میشه ولی روی بدنه در قسمت بیرونی نقاط قهوه ای رنگ وجود داره (بصورت ریز و فشرده) که در نور جالب دیده میشه .نقل قول:
جنس بدنش پلاستیکه ( تا اونجا که من می دونم).
صفحه نمایش براقه و رفلکس داره.
زاویه ی دید خوبه به نظر (اما عالی نیست)
فکر می کنم با توجه به اونچه می خواهید در محصولات سونی محصول مناسب بیابید .
آقا دستت درد نکنه که ضحمت کشیدینقل قول:
زمان بالا اومدن سیستمتون چند ثانیه است ؟
من فکر کنم آویرا رو که ریختم حسابی سرعتش کم شده پاکشم کردم درست نشد :2:
خواهش می کنم.نقل قول:
الان تست کردم (البته دوبار تست کردم) بار اول 50 ثانیه طول کشید و به نظرم یه کم طولانی تر از همیشه اومد برای اطمینان دوباره خاموش کردم و زمان بالا اومدن سیستم رو چک کردم که اینبار 46.6 ثانیه شد . البته چندی پیش در همین تاپیک من این تسترو انجام داده بودم و نتیجش رو هم ذکر کردم که یادم نیست دقیقا چند ثانیه بود . اون زمان سیستم ام تقریبا آک بود و نرم افزاری روش نصب نشده بود(البته الان هم نرم افزار های زیادی نصب نیست اما خیلی باهاش ور رفتم :دی ) . مال شما چن ثانیه طول میکشه؟
راستی ، این لپ تاپ هایی که بلو رای رایتر هم داره ، نباید قیمتش گرون تر باشه به نظر شما؟ در غیر اینصورت بی عدالتی میشه که :دی
برای تست زمان ریستارت شدن سیستم, اونهم بصورت دقیق لینک زیر رو ببین. ASUS, Sony و بقیه هم شرکت کردند و زمانشون مشخصه.نقل قول:
در ضمن Avira نسخه رایگان و Premium در سرعت بوت سیستم زیاد تاثیر گذار نیست. اما اگر Suite اون رو نصب کرده باشید بوت شدن سیستم رو کمی کند میکنه. اما نه اونقدر که به چشم بیاد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431178
سبک ترین آنتی ویروس از لحاظ بوت شدن سیستم, طبق تست های انجام شده Avast هست. نسخه ی رایگان هم داره و از لحاظ شناسایی و پاک کنندگی با نسخه ی پولی فرقی نداره.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
با مراجعه به لینکی که قرار دادم تست دقیق انجام بدید. اینجوری دستی که نمیشه حساب کرد :46:نقل قول:
برای منم همین 45-47 ثانیه هست
اولش که ویندوز هیچی روش نصب نبود حدود 30 بود (دقیق زمان نگرفتم )