سامان قضيه چيه؟ :31:نقل قول:
ا.من فکریدم خوب فروختم.پس نگو تازه به قیمت دادم
راستی از دوستای نزدیکم هرکی میخواد بگیره قبلش یه مشورتی با من بکنه
مشورت واسه چي؟
Printable View
سامان قضيه چيه؟ :31:نقل قول:
ا.من فکریدم خوب فروختم.پس نگو تازه به قیمت دادم
راستی از دوستای نزدیکم هرکی میخواد بگیره قبلش یه مشورتی با من بکنه
مشورت واسه چي؟
سامان:
آره.اصلا خودم رفتم اطلسی قیمت گرفتم.ما اراده کردیم بگیریم یهو کشید بالا:دی..
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
منم سوال تیتان رو دارم.
منم دارم :دی
اینم یه عکس از زیبای مشکی رنگ
خودم با گوشی i8910 انداختم اگر کیفیت نداره دیگه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهکار سونی اریکسون در ساختن ولوم لمسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم.فقط این رو بگم همچین آش دهن سوزی نبود.خوشگلی گوشی,UI و ال سی دی یزرگش بعد 1 هفته عادی میشه واست.من خودم همیشه عاشق ال سی دی بزرگ بودم ولی حالا به جرف علی ریسر رسیدم.ال سی دی 3.5 به بالا استاندارد نیس یه جورایی!!!
اوم.فوکوس دوربینش یه کم بده.که خیلی وقتها همین بهم زد جال می زد.
با آندو اصلا حال نکردم.اولین و آحرین تجربه آندویی من بود :دی
ولی در کل گوشی خوبیه!!!500 تومان می ارزه
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
راستی اون بزنامه که واسه خوندن اس ام اس فارسی بود رو ندارین؟
سامان گوشي كه با آندروئيد 1.6 بياد همينه!
در ضمن... شما مك 4 رو با آندو 1.6 مقايسه نكن
بذار حد اقل آندو 3 رو با مك مقايسه كن.... هرچند كه سليقه اي هم هست.
اين كه اينترفيس عادي بشه كه عاديه :31: مگه اينترفيس اپل بعد از 1 هفته عادي نميشه؟
حداقلش اينه كه آندو هزارتا لانچر داره كه هر كدومش يه خصوصيتي داره و خيلي تنوع ايجاد ميكنه.
بابا شما که اگه تعریفایی که از این گوشی کرده بودیو جمه بزنن از کتاب استاتیک بیر جانسون هم بیشتر میشه! ما رو حساب تعریفات میخواستیم بخریمنقل قول:
حرفت درسته.به نظر منم 70.80 درصدش سلیقه ایه.من مفایسه نکردم ولی اگه یه موقعه مفایسه ای هم کرده باشم آندو 1.6 و x10 ی که 6 ماهه ریلیز شده رو با با مک 3.1.3 و 3gs ی که 15 ماهه تو بازاره مقایسه کردم...نقل قول:
اینکه آره.من اون رو گفتم چون اینترفیس یکی از دلایل اصلی خرید x10 واسه من بود...نقل قول:
اين كه اينترفيس عادي بشه كه عاديه :31: مگه اينترفيس اپل بعد از 1 هفته عادي نميشه؟
نقل قول:
عزیز من که نگفتم گوشی بدیه.اتفاقا یکی از بهترین گوشی هایی که تا جالا داشتم.کمتر گوشی بوده که 5.6 ماه تو دستم دووم بیاره :دی
من چند تا از عیب هاش رو گفتم.چیزهایی که شاید واسه من نقص بود ولی واسه بقیه نیست.گوشی بی عیب و نقص هم مگه داریم؟
سامان باز برگشتی طرز فکرت زشت شده:دی برگرد آمریکا آدم بشی:دی
Mirsal هم توی play now هست دانلودش کن خو. این همه داری میگی برنامه میخوام برنامه میخوام
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelpنقل قول:
گر صبر كني زغوره حلوا سازي داداشنقل قول:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
بنده5-6ماه با هيرو بدون فارسي سر كردم تا اين كه گوشي تمام فارسي شد
شما هم خيالت راحت باشه.
اس ام س فارسي كه حل شدنيه راحت
ولي وب رو بايد كمي صبر كني! مطمئن باش زود حل ميشه.
رفقا،تنها عیب این گوشی،نسخه ی سیستم عاملشه؟!
من واقعا بین لجند اچ تی سی و این ایکس تن گیر کردم و نمیدونم کدوم رو بگیرم! از یه طرف سخت افزار این ایکس 10 و از یه طرف نرم افزار لجند!!!
دوستان این بد ترین گوشی بود که توی عمرم داشتم :2:
من که پیشنهاد می کنم نخرید!! :41:
راستی این گوشی که 2 ماه دستم هست چند می خرن ازم؟ :13:
رد یه گوشی و درج نظر ناخوشایند راجع به اون بدون ذکر دلیل میشه ابراز سلیقه.
لااقل چهار تا دلیل براش میآوردی!
سلام.نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن برای رد یا تایید باید دلیل بیارید و به این سبکی که شما فرمودید میشه کلی گویی و اصلا" دلیلی نداره که دیگران قبول کنن.به چه دلیل این گوشی بدترین بوده ؟ در مقایسه با چه گوشیهایی بدترین بوده؟ قبلا" چه گوشی داشتید که این از اون بدتره؟ چه انتظاراتی رو داشتید و برآورده نشده که بدترین بوده؟ مشکلاتی که شما باهاش برخورد کردید چی بوده؟و....... شما اگر مشکلاتش رو بفرمایید شاید دوستان تو همین تاپیک بتونن کمکتون کنن تا این مشکلات برطرف بشه و مجبور نشید گوشی رو با ضرر بفروشید.:11:
کاملا" موافقم .:11:نقل قول:
سلام
بدترین گوشی عمرم بود
قبلا ان 96 داشتم
مشکلات:
1-صدای گوشی هنگام حرف زدن کمه :41:یعنی خیلی کمه :19: من وقتی میرم بیرون از ان 96 استفاده می کنم چون نمی فهمم طرف چی میگه :13:
2-گوشی هر از گاهی کند می شه می ره روی اعصاب ادم :19:
3-سیستم عامل گوشی خیلی بی شکل هست :41:
4-سیستم عامل که :2:
5-تاچش خیلی خیلی خیلی بده!!! :2:
دیگه دلیل بیشتر از این؟؟؟ :13:
گوشی هم خیلی گرون هست
به نظرم 300 که شد ارزش خرید داره
دوست عزیز مطمئن هستید این گوشی رو دارید یا فقط از بقیه جاها کپی گرفتید؟!
نقل قول:
سلام.
ممنونم از اینکه نظراتتون رو فرمودید .
در مورد صدا , صدای گوشی خیلی زیاد نیست اما اینجوری هم که میفرمایید کم نیست که بیرون نشه ازش استفاده کرد تو محیطهای شلوغ هم میشه ازش استفاده کرد اما یکم نسبت به محیطهای خلوت سخت تره در این مورد دوستان هم نظرشون رو بفرمایند ممنون میشم.
در مورد کند شدن گوشی چند تا مسئله میتونه دخیل باشه اول اینکه برنامه های همزمان باز داشته باشید دوم و مهمتر از اولی اینه که شما برنامه هایی رو همزمان استفاده کنید که با هم سازگاری نداشته باشن و مورد دیگه اینکه برنامه هایی نصب کرده باشید که با استانداردهای سیستم عامل و گوشی هم خوانی نداشته باشن اینارو تست کنید وگرنه از نظر سخت افزاری این گوشی مشکلی نداره که باعث این مسئله بشه فکر نمیکنم دوستان دیگه هم با این مشکل روبرو باشن.
در مورد سیستم عامل 2 تا مطلب رو فرمودید اول اینکه بی شکل است!!!که من اصلا" نمیتونم متوجه بشم یعنی چی دوم اینکه "سیستم عامل که" .که چی؟ اینم باز جسارتا" شد کلی گویی:46:اگر منظورتون اینه که سیستم عامل خوبی نیست که باید عرض کنم یکم باید با انصاف تر برخورد کنیم .آندروید با این مدت زمان کمی که اومده تونسته کاملا" جای خودش رو تو بازار باز کنه و انصافا" سیستم عامل خوبیه و فقط یکم زمان میخواد(هر چند تو همین مدت زمان کم هم نسبت به سیستم عاملهای دیگه اگر بخواهیم تو بازه زمانی در نظر بگیریم جلوتره).
در مورد تاچ هم این اولین باره من میشنوم تاچ گوشی بده. تاپش از چه نظر بده ؟ حساسیت تاچ کمه یا دقتش کمه؟دوستان دیگه هم اگر نظر بدن این مسئله بهتر نمود پیدا میکنه و درستی یا اشتباه بودن نظر بنده معلوم میشه.مخصوصا" اینجوری که شما فرمودید خیلی خیلی خیلی بده.
در کل بازم از توجه شما تشکر میکنم.پیشنهاد من اینه که شما یکبار گوشی رو به حالت کارخونه برگردونید و دوباره منتها اینبار با دقت نظر بیشتر با گوشی کار کنید مخصوصا" در مورد نصب و استفاده برنامه های جانبی انشاا..مشکلاتتون حل میشه.
اما در مورد قیمتش نظری ندارم.:11::10:
بله مطمئن هستم این گوشی رو دارم :27:نقل قول:
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
در مورد تاچ هم حساسیت کمه هم دقتش کمهنقل قول:
سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنید :18: خیلی زیبا هست :20: ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه :13:
حالا من گوشی رو به حالت کارخونه برمی گردونم میگم خوب شده یا نه :11:
عزیزم....سیستم عامل این با htc یکیه.....فقط ورژنش قدیمیه که اوم حل میشه
ایراد های بنی اسرائیلی میگیریدا :دی
داداش تو كه فرق اينترفيس با سيستم عامل رو نميدوني پس اصلا نظر نده
هر گوشي كه فك ميكني سيستم عاملش رو دوست ميداري برو بخر
اين گوشي هم به اندازه كافي طرفدار داره كه تو اينجوري ميايي ضدش حرف ميزني
بنده هم گوشي رو ديدم مشكل تاچ نداره.... شما احتمالا با ناخن كار ميكني فك ميكني بايد عمل كنه! با كوچكترين برخورد پوست بدن با صفحه شما يه عمل كيليك انجام داديد.
دوست عزیز کسی با شما صحبت نکرد!!!نقل قول:
دوست عزيز ناراحت نشو :)
ببخشید خیلی عصبانی شدم :31:نقل قول:
من با اجازه از بقیه دوستان نظر میدمنقل قول:
تمام این مشکلات با آپدیت به ورژن 026 از بین می ره
صدا واقعا عالی می شه
سرعت از این رو به اون رو میشه
مشکل اذیت کردن تاچ هم حل میشه
اما با ید این رو هم در نظر داشت که گوشی به طور پیش فرض 2 تا محافظ داره یکی از محافظ ها زمان خرید با چشم دیده می شه و به راحتی کنده میشه اما دومی اصلا دیده نمیشه و کندنش 10 دقیقه اگه حرفه ای باشی کار داره چون فوق العاده ضخیم و حرفه ای چسبیده شده :10:
نقل قول:
سلام.
قربان انشاا..مشکل حل میشه همه اینجا میایم که اگر بتونیم مشکلی ازدیگران حل کنیم یا مشکلاتمون رو با کمک دیگران حل کنیم.:11:
حساسیت و دقتش کمه؟ مطمئنی؟ والا مال منو فک و فامیل و دوست و آشنا هر کدوم کار کردم هیچ کدوم همچین مشکلی نداشتیم حالا نمیدونم شما چه انتظاری دارید دیگه. نکنه میخوای براش سوت یا شوت:دی بزنی اونم بگه فهمیدم قربان:دینقل قول:
در مورد تاچ هم حساسیت کمه هم دقتش کمه
سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنید خیلی زیبا هست ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه
سیستم عامل x10 چنگی به دل نمیزنه ولی سیستم عامل htc زیباست؟ منظورت اینترفیسه فک کنم. یا حتما از سری ویندوز موبایل بوده اونی که دیدی که در هر 2 صورت بازم اشنباه میکنی. اینترفیس ریچل به این باحالی دلت میاد بگی زشته؟
اقا میگم این x10 hت رو که خیلی بده و این ارو نمی فروشی؟!
باور کن من سه ماهه دنبال یه دسته دوم تمیزشم که هرچی میگردم پیدا نمیشه.....
اصلا رو دست x10 میشه بگی چه گوشیی هست؟!!!
اگه میخوای اهنگ گوش بدی،برو یه پلیر بگیر!!!!به نظر من اصلا مولتی تاچ و صدا مهم نیست.....مهم اینه که سخت افزارش خر زوره و وقتی 2.1 روش نصب بشه،همین نکسوس وان جلوش لنگ میمونه!!بابا طرف مثل ایفون 4 ه!!! من سخت افزاروشن رو هزار بار مقایسه کردم این فقط کوچیک تره!!!
سلام.نقل قول:
قربان این دوستمون گفتن که ریست میکنن ببینن مشکل از چیه.اینکه دقت و حساسیت در یکسری موارد خاص کم بشه بنظر شما غیر طبیعیه؟شما گوشیت رو بده به من, من در عرض 5 دقیقه کاری میکنم که شما با کلنگ هم نتونی تاچ گوشیت رو وادار به عمل کنی.:46:
شما دیگه چرا قا سعید شما که دیگه قدیمی و استخون خورد کرده هستی جای اینکه بفکر حل کردن مشکل باشی موضع میگیری؟در مورد اون اینترفیس هم که دیگه.....:31:بابا اون سلیقه ایه .یکی خوشش میاد یکی نمیاد مثلا" من از بادمجان بدم میاد اگه از نظر شما (شمای نوعی رو عرض میکنم) بهترین غذای دنیا باشه من نمیخورم یعنی اصلا" نمیتونم بخورم.(حالم بد میشه):31::10::40::11:
سلام.نقل قول:
قربان هر کسی با توجه به نیازش و دیدگاه خودش تصمیم به خرید میگیره و گهگاه از خریدش میتونه پشیمون هم بشه.اینکه رو دست X10 گوشی هست یا نیست رو من و شما نمیتونیم بگیم چون X10 (چون بحث در اینمورد هست اینو مثال زدم)میتونه نیاز منو براورده کنه اما شاید نیاز شمارو نه.(یا برعکس) اینکه به نظر شما مولتی تاچ و صدا و شاید خیلی چیزهای دیگه مهم نباشه نمیتونه دلیلی باشه که برای من (من نوعی) هم مهم نباشه .اینک سخت افزار قوی باشه نمیتونه دلیل بر برتری مطلق باشه و این مورد به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره.(اون دوستانی که مدت های زیادیه با این نوع دستگاه ها کار میکنن متوجه عرایض بنده هستن) که یکی از این عوامل که نقش بسزایی داره همون سیستم عاملی هست که شما میفرمایید اگر به 2,1 ارتقاء پیدا کنه نکسوس پیشش لنگ میمونه حالا اگر ارتقاء پیدا نکرد چی؟(البته نمیگم نمیکنه ها و همینطور نمیگم میکنه به هر حل منم مثل خیلی از دوستان اینجا منتظرم این اتفاق بیفته.) اینکه شما سخت افزار اینو با آیفون 4 میسنجی اصلا" منطقی هست بنظر خودتون؟جایی که قراره رو این آندروید نصب بشه و رو اون مک؟ اصلا" این 2 تا سیستم عامل دخلی به هم دارن که سخت افزاراشون باهم مقایسه بشن؟
به هر حال جسارت بنده رو ببخشید اما همه بیایم یکم صبور تر باشیم و اگر واقعا" مشکلی هست(واسه اون دوست عزیزمون) که بصورت نرم افزاری بشه حل کرد , حل کنیم تا اون دوستمون هم که پول دادن و این گوشی رو خریدن بتونن با رضایت و راحتی از گوشیشون استفاده کنن و لذت ببرن.:10::11:
در آخر بازم از همه دوستان بخاطر جسارتی که کردم عذر میخوام.:40::11:
و علیکم سلام:دینقل قول:
سلام.
قربان این دوستمون گفتن که ریست میکنن ببینن مشکل از چیه.اینکه دقت و حساسیت در یکسری موارد خاص کم بشه بنظر شما غیر طبیعیه؟شما گوشیت رو بده به من, من در عرض 5 دقیقه کاری میکنم که شما با کلنگ هم نتونی تاچ گوشیت رو وادار به عمل کنی.
شما دیگه چرا قا سعید شما که دیگه قدیمی و استخون خورد کرده هستی جای اینکه بفکر حل کردن مشکل باشی موضع میگیری؟در مورد اون اینترفیس هم که دیگه.....بابا اون سلیقه ایه .یکی خوشش میاد یکی نمیاد مثلا" من از بادمجان بدم میاد اگه از نظر شما (شمای نوعی رو عرض میکنم) بهترین غذای دنیا باشه من نمیخورم یعنی اصلا" نمیتونم بخورم.(حالم بد میشه)
آخه ریست کردن که مشکلی رو حل نمیکنه که.
حساسیت رو شاید بتونی ناک آوت کنی:دی ولی دقت چی؟ اصلا یعنی چی دقتش کمه؟ یعنی مثلا حرف A رو بزنی L تایپ کنه؟ بیخیال بابا:دی
اینترفیس هم درسته سلیقه ایه ولی قبول کنید که زیباترین اینترفیس بین گوشیهای آندرویدی همینه. درسته سلیقه ایه ولی باید رقیبی وجود داشته باشه که اینو با اون مقایسه کنی یا نه؟ مال ما بهتره باور کن:دی
اینترفیس گوشی حالم رو بهم می زنه :2:
کسی تم ایفون برای این گوشی داره؟؟؟
ببخشید ولی اونایی که گفتم همه از نظر خود بنده بودن....حالا شاید متن رو طوری نوشتم که انگار دارم میگم این گوشی باید واسه همه اینجوری باشه که این حرف از سوی هر کسی و از هر نظری و برای هر کالایی خنده داره!!!نقل قول:
قربان هر کسی با توجه به نیازش و دیدگاه خودش تصمیم به خرید میگیره و گهگاه از خریدش میتونه پشیمون هم بشه.اینکه رو دست X10 گوشی هست یا نیست رو من و شما نمیتونیم بگیم چون X10 (چون بحث در اینمورد هست اینو مثال زدم)میتونه نیاز منو براورده کنه اما شاید نیاز شمارو نه.(یا برعکس) اینکه به نظر شما مولتی تاچ و صدا و شاید خیلی چیزهای دیگه مهم نباشه نمیتونه دلیلی باشه که برای من (من نوعی) هم مهم نباشه .اینک سخت افزار قوی باشه نمیتونه دلیل بر برتری مطلق باشه و این مورد به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره.(اون دوستانی که مدت های زیادیه با این نوع دستگاه ها کار میکنن متوجه عرایض بنده هستن) که یکی از این عوامل که نقش بسزایی داره همون سیستم عاملی هست که شما میفرمایید اگر به 2,1 ارتقاء پیدا کنه نکسوس پیشش لنگ میمونه حالا اگر ارتقاء پیدا نکرد چی؟(البته نمیگم نمیکنه ها و همینطور نمیگم میکنه به هر حل منم مثل خیلی از دوستان اینجا منتظرم این اتفاق بیفته.) اینکه شما سخت افزار اینو با آیفون 4 میسنجی اصلا" منطقی هست بنظر خودتون؟جایی که قراره رو این آندروید نصب بشه و رو اون مک؟ اصلا" این 2 تا سیستم عامل دخلی به هم دارن که سخت افزاراشون باهم مقایسه بشن؟
به هر حال جسارت بنده رو ببخشید اما همه بیایم یکم صبور تر باشیم و اگر واقعا" مشکلی هست(واسه اون دوست عزیزمون) که بصورت نرم افزاری بشه حل کرد , حل کنیم تا اون دوستمون هم که پول دادن و این گوشی رو خریدن بتونن با رضایت و راحتی از گوشیشون استفاده کنن و لذت ببرن
در کل من عاشق این گوشیم،با توجه به قیمت بالاش میخوام دست دومش رو بخرم(اگه سالم باشه....)
من عاشق ایفون بودم...هر گوشیی که میخریدم،یه چیزی از ایفون میدیدم و اون گوشی دیگه فرداش در حال تعویض شدن بود!!!نقل قول:
اینترفیس گوشی حالم رو بهم می زنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تم ایفون برای این گوشی داره؟؟؟
ولی فعلا این ایکس تن چشم رو گرفته و مطمئنم که اگه با یه سری برنامه های مورد نظر من مشکلی نداشته باشه،(سیستم عاملش!) من باهاش مشکلی ندارم....
اگه گوشیتو نرو می فروشین بهم خبر بدین تا درباره ی قیمت صحبت کنیم!!شاید بتونین واسه خودتون یه ایفون 4 یا 3جی اس 3 بگیرین و اپدیتش کنین به سیستم عامل جدید و خلاص!!!
این گوشی تم داره،ولی بهترین تم هاش دارک و اینا هستن ولی تم ایفون رو نمی دونم داره یا نه!!!
راستی یه چیزی:
من یادمه با کلی ذوق،k750 خریدم!!! ولی وقتی دیدم اون چیزی که من فک میکردم نیست،دیگه هیچوقت ازش خوشم نیومد....با وجود اینکه هکش کردم و منو و همه چیزش عوض شد با تمام دستکاری هایی که روش انجام دادم،ولی بازم ازش خوشم نیومد و هر لحظه تو فکر تعویضش بودم!!!چون دیگه دلم رو شیکسته بود!!!!!
همین ماجرا رو باk800 هم داشتم....
به نظرم وقتی یه گوشی ازش دلخور شدی! دیگه واست گوشی بشو نیست که نیست....تازه اندو هنوز تو ایران جا نیوفتاده!!!
قصد جسارتی ندارم ولی حضور بعضی ها که یا گوشی رو ندارن و نظر الکی میدن و کسانی که با X10 مخالف هستند در اینجا باعث بحث میشه این تاپیک بیشتر برای کمک هست نه بحث اگر ممکن هست این بحث ها رو جاهای دیگه کنید اینطوری ارزش تاپیک بالانر میره
یک سوال دارم
خب با آمدن اندروئید 2.1 برای X10 فیلمبرداری به HD تبدیل میشه...خب گوشیهایی که بعد از عرضه این ورژن میخوان عرضه بشن حتما ورژن 2.1 دارن سوالم اینه که آیا پشت باتری HD درج میشه؟!شکل درب باتری عوض میشه؟!یک جا هم دیدم یک باتری قوی تر براش اومده ولی شکل درب باتری عوض میشه!
مگه حتما بايد وقتي اچ دي داره روش درج بشه؟نقل قول:
خب با آمدن اندروئید 2.1 برای X10 فیلمبرداری به HD تبدیل میشه...خب گوشیهایی که بعد از عرضه این ورژن میخوان عرضه بشن حتما ورژن 2.1 دارن سوالم اینه که آیا پشت باتری HD درج میشه؟!شکل درب باتری عوض میشه؟!یک جا هم دیدم یک باتری قوی تر براش اومده ولی شکل درب باتری عوض میشه!
مگه سامسونگه؟:31:
چون ويواز بود دليل نميشه اينم باشه .
ه خبر بد براي دوستان ايكس ده دار
ايكس 10 2.2 نخواهد داشت
منظور از 2.2 فرويوي آفيشيال هست
رام دستي ممكنه داشته باشه
آخرين ساپورت رسمي براي ايكس 10 همين 2.1 هست
البته ممكنه هم حقيقت نداشته باشه :31:
خب عزیز منبع رو بگو الکی توی دل ما رو خالی نکن:31:نقل قول:
کسی speed limit برای X10 داره؟
من هم احتمال میدم که 2.2 براش نیاد.
2.1 رو با این همه تاخیر داره بیرون میره واسه همین.شک نکنید.
شما همین تاخیر رو واسه 2.2 در نظر بگیرید زمانش میشه 2 سال بعد از ورود گوشی به بازار:دی..
خوب معلومه دیگه ساپورتی نداره.
شما 50 50 حساب كننقل قول:
خب عزیز منبع رو بگو الکی توی دل ما رو خالی نکن
کسی speed limit برای X10 داره؟
منبعش خييلي خركيه :31: فعلا دوست داريم خيلي چيزايي كه ميگه رو باور كنيم
زمان حقيقت رو مشخص ميكنه
اینکه خیلی بده....من همین فردا دارم میخرمش اینم ضد حالی که اصلا خوشم نمی اومد بشنومش.....(با این وجود می خرمش!!)نقل قول:
ه خبر بد براي دوستان ايكس ده دار
ايكس 10 2.2 نخواهد داشت
منظور از 2.2 فرويوي آفيشيال هست
رام دستي ممكنه داشته باشه
آخرين ساپورت رسمي براي ايكس 10 همين 2.1 هست
البته ممكنه هم حقيقت نداشته باشه
راستی دوستی که میگن ماهایی که نداریمش اینجا حرف نزنیم....
ببین رفیق،من تقریب اکل این تاپیک رو خندم...تو 70 صفحه ی اول،فقط 3 نفر گوشی رو داشتن و بقیه فقط پرسیدن و دربارش حرف زدن...واسه هیچکدوم از اونها این جرم نبود،واسه ما جرم شد؟!!!
درضمن،گوشی شما وقتی اچ دی فیلم بگیره،اچ دی فیلم میگیره چه تفاوتی داره که روش بنویسن یا نه؟!
آقا سینپس پست بده آقا مشکلی نیست که. قرار نیست که فقط اونایی که دارن بیان پست بدن. پست بده جواب میدیم برادر من
2.2 هم میاد ولی آفیشال ولی میاد:دی