یه عکس از مرحله بزارنقل قول:
من خودمم دارم با همین میرم که گزاشتم
Printable View
یه عکس از مرحله بزارنقل قول:
من خودمم دارم با همین میرم که گزاشتم
سلام دوستان..مرحله اخر که همه تو یه اتاقیم و یه دیوار بزرگ با 30 تا تابلو هست رو چطور باید رد کنیم//////کمک سریع میخام....
نقل قول:
مشکل از value عوضش کن
در اين مرحله كه براي بدست اوردن ماسك طلايي چند مرحله رو بايد انجام بديم در مسابقه اي كه بايد بجنگيم بعد از
2 نفر كشتن نفر سومي نمياد چرا بازي هم همينطور ميمونه و فقط در محيط جنگ دور مي زنيم از value 1800
استفاده ميكنم همون كه همه سكانس ها رو داره و سرور 3.1
لطفا سريع تر بگين اگه value داره در ضمن به غير از اون هيچ مرحله اي نيست.
آقا پیشنهاد میکنم بیخیال این بازی شی!!!!!!!!:31::31::31:نقل قول:
آقا کل بازیه...:5::5:
واسه بار دوم دارم تمومش میکنم!!!!!!:27::27::5::5:
سری اول تا 98 درسد رفتم save هام مشکل پیدا کرد ولی الان واسه بار دوم به 92 درصد رسیدم که چند ساعت بیشتر وقت نمیخواد!!!!
بعدش save رو واستون میزارم که 100 درصد تمام شده باشه!!!!!!
از الان هم میگم که اسم save به اسم خودم هست "milad" که بعدا نگید از جایی کش رفته!!!!!!:21::21:
عزیز 4 مرحله باید برای ماسک برینقل قول:
از value 1902 که چند صفحه پیش است استفاده کن
30 تابلو رو باید بچرخونی با نقشه یه کشور درست بشهنقل قول:
اول کناره ها رو درست کن که باید یک خط ریز درست بشه
از کناره ها به وسط بیا ok میشه
دوستان خواهشن کمک ...مردم:41: مرحله ای که 30 تا قاب کنار هم که توش نامه های قدیمیه و جمع همه جمع و همه تو یه اتاقیم رو باید چیکار کنم .......
سلام به جمیع حشاشین عزیز :دی
سوال داشتم.من الان نسخه ی pc رو بخرم باید چند تا DVD باشه و برای نصب به چه مشکلاتی بر میخورم؟؟؟ نصبش که ادم پیرکن نیست؟؟؟
نقل قول:عزیز e رو میگیری eagle vision که شد خیلی راحت میتونی قابهارو با کلیک راست بچرخونی تا تنظیم بشند و نقشه جغرافیایی کل زمین رو درست میکنی همین!!!!!!:8::8:نقل قول:
2 تا dvdنقل قول:
نصبش که معمولیه و کاره خاصی هم تداره
فقط برا کرک اگه کرک سالم داخل dvd نبود از پست اول استفاده کن
نقل قول:
...چطور یه نقشه درست کنم ؟؟؟؟ اونجا فقط متنه ....هرچی میچرخونم تغییری نمیکنه میشه یکم بیشتر توضیح بدی داداش...ممنونت میشم ....ایشالا جبران کنم:41:
با متن کاری نداشته باش دوستمون که گفتنقل قول:
e رو میگیری یه سری خطوط قرمز میشن اینا رو بچرخون تا اتصال بین خطوط برقرار بشه
همطور که گفتم از دور شروع کن و به وسط بیا
سلام دوستان
من توی سکانس 12 فکر کنم هستم
اونجا که باید 9 نفر رو بکشم
یکیشون روی کشتی هستش باید بدون فهمیدن افرادش بکشمش
هرکار میکنم بازم میفهمن
چطوری برم ؟
ممنون
بچه ها واقعا دستتون دارد نکنه اگه با کمک شما نبود هیچ وقت نمیتونستم بازی رو تمام کنم قول میدم هر فایلی که ÷یدا کردم برای شما هم بذارمش:20::20::31::46::46::11::10:
دوستان منم بازی رو نصبیدم . بازی توسط شرکت click pc game تکثیر شده بود . نصب آسان داشت و هیچ کرکی نکردم و به راحتی دارم بازی می کنم و داخل پوشه کرک فقط یک vlue بود که حتی اونم خودش کپی کرد . دیگه از بحث کرک میایم بیرون و مرسیم به داستان و گیم پلی بازی و ... .
امیدوارم یوبی سافت دیگه از این فکرا به کلش نزنه . چون 2 ماهه ما رو حسرت به دل گذاشته بود .
از همه دوستان هم که اینجا رو آپدیت نگه داشتن ممنونم .
نقل قول:
اتفاقا مال من هم مال همین شرکته. فقط من سرور و value رو ارتقا دادم.
سلام ...منم اجرا کردم...:31:
اونجام که لئوناردو شمشیر میده بهمون قفل میکنه...چه کنم ؟؟ کدوم ولیو رو بریزم ؟؟
خواهشا ولیویی بدید که تا مرحه آخر نیاز به عوض کردن نباشه ...خیلی ممنونم :11:
دوستان عزیز من باید چیکار کنم اینجا ؟؟
سلام بچهها
ما هم شروع کردیم
در ابتدا یه سوال :
من حین گیم سیستمم کم نمیاره
اما تو دموها صدا و تصویر اختلاف دارند
به تنظیمات گرافیکی هم دت نزدم
رزولیشنش تو اخرین بود
یه چیزی جالب بود برام
میشه حین راه رفتن و براحتی پولای مردم را دزدید .. ..
در ضمن دموها فرق کرده اند
چون در نسخه قبل دمو هم جزئی از بازی بود و البته میشد تا یه حدی دوربین را تغییر داد
اما در این نمیشه دوربینو دستکاری کرد .
اگه منظورت hidden blade هست که قفل نمیکنهنقل قول:
باید شماره 2 رو بزنی
نقل قول:
دوست عزیز آخرین ولیو رو قرار میدی واسم ؟؟
ممنونم
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
راستش من تو همون مرحله اول گیر کردم و دوتا مشکل دارم : 1. حدود 5 تا ویو پوینت(همون برج) وجود داره که من بالای همش رفتم ولی بیشتر از دوتا برام ثبت نمیشه 2.هربار که وارد بازی میشم ازم میخواد که برم پیش اون یارو تا یه نامه رو براش جا به جا کنم ولی وقتی از اتاق میام بیرون هیچ جای خاصی روی نقشه مشخص نشده که برم اونجا . در واقع دیگه هیچ کاری ندارم که انجام بدم. اینم بگم که همه پولایی که میگیرم سیو میشه
ببخشید اگه طولانی شد ممنون میشم اگه سریع جواب بدید
ببین من خودم از این استفاده میکنمنقل قول:
نصب کن با آخرین value هم هست
http://www.multiupload.com/RNE7NSGJIG
سلام دوستان اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
من اونجا گیر کردم که با عمویست و میگه تو باید مبارزه یاد بگیری.و بعد با یه مرده تو میدونه جنگه که میگه button1رو بزن ولی هرچی میزنم کاری نمیکنه .به نظر شما مشکل از چیه؟ ؟
value؟
ولی فکر نکنم چون وقتی دانلود کردم نوشته بود آخرینه؟
مسخره نکنید ولی من دوتا سوال دارم:نقل قول:
یکی که اصلا این value چیه؟:31: و منم باید نصب کنم؟؟ من بازیو راحت نصب و بازی کردم.
دو اینکه من نسخه یک بازی رو بازی کردم تا وسطاش رفتم (فکر کنم سه تا شهر رو هم آزاد کردم)
بازی بسیار زیایی بود ولی چون خیلی مراحل تکراری بود دیگه حصلم نیومد بیخیال شدم حالا
اصلا ماجرای بازیو نمیدونم اصلا اون آقای آلتایر چرا میرفت به گذشته؟؟ این پسره چرا میره ؟؟
و اونایی رو که این پسره و دختره اول بازی میزنن و فرار میکنن کین؟؟
value رو درست نمیدونم ولی فکر کنم رابطه بازی با اینترنت مجازی است که اگر داخل یه مرحله مشکل داشتی و ایراد از بازی بود با نسخه آخر ok میشهنقل قول:
داخله پکی که شما خریدی crack به صورت اتوماتیک نصب شده به خاطره همین دیگه نیاز به دانلود crack نداشتی اما به نظر من آخرین value رو بگیر و جایگزین کن
[/COLOR]یچه ها این پیغام ربطی به 64bit بودن ویندوزنداره.من xp 32 نصب می کنم بازم میگه اینو تو نت سرچ کردم میگن برا اینه که .Net framework 3 بایدنصب باشه گرفتم نصب کردم بازم همینو میگه این چیه قضیش؟داره روانیم می کنه :19:کسی نمی دونه::41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::8::8:نقل قول:
تبریک خوشحال شدم مشکلت حل شد فقط کلید 2 رو که پایین F2 هست بزن
اینم آخرین value 1902
کد:http://www.multiupload.com/NYT8LNG24G
مشکل از سروره از اینجا کمک بگیر حلهنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399007
یه عکس بگیر تا بفهمم کجای کارینقل قول:
قسمت اول سوالمو جواب گرفتم اینم یکی جواب بده خیلی خوب میشه:46:نقل قول:
دو اینکه من نسخه یک بازی رو بازی کردم تا وسطاش رفتم (فکر کنم سه تا شهر رو هم آزاد کردم)
بازی بسیار زیایی بود ولی چون خیلی مراحل تکراری بود دیگه حصلم نیومد بیخیال شدم حالا
اصلا ماجرای بازیو نمیدونم اصلا اون آقای آلتایر چرا میرفت به گذشته؟؟ این پسره چرا میره ؟؟
و اونایی رو که این پسره و دختره اول بازی میزنن و فرار میکنن کین؟؟
من تو سکانس 3 وقتی در قلعه رو باز می کنم و افرادم میان داخل بعدش اون پسره که میره بالای در دروازه اون رو که می کشم از بازی میاد بیرون و داخل پنجره سرور این ارور رو میده
error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host
values من 200 کیلو بایته اخرین ورژنه تا حالا سه بار بازی رو عوض کردم کسی هست بتونه کمک کنه
نقل قول:
حرف شما درست بود اواسط بازی مشکل پیدا کرد از server شما استفاده کردم حل شد ممنونم!
من assassinو نصب کردم به خوبی و خوشی اجرا میشه ولی وقتی میرم روی view point هاش و eagle vision رو می زنم عین شماره ی یک دوربین می چرخه و بعدش می نویسه Map Updated ولی Update،Map نمیشه و فقط اون اولیه ی که با داداشش رفتن روش نقشه رو باز می کنه!
بقیه شون بعد از syncoronize شدن حتی علامت view point هم از رو نقشه حذف نمیشه!
تازه وقتی به اون ماموریت که باباش بهش یه document میده که به lorenzo de medici بدم میرسم تو نقشه نشون نمیده که این یارو در کدام گوری جای دارد که نقشه رو بهش اسنادو بهش برسونم!
دوستان یاری کنید، من دارم از بی assassin ی می میرم!!!:41::41::41:
آقا من شنیده بودم 2 تا سیکوئنس نداره ، واسه من هم 12 رو کامپلیت نوشت هم 13 رو ، یعنی نسخه ی پی سی Sequence ها کامله ؟
نقل قول:
شما باید فایل values رو عوض کنی. یه سری به پست اول همین تایپیک بزن اون جا می تونی value های جدید پیدا کنی.
دوستان اواخر بازی اونجا که باید 30 تا codax page رو جمع کنیم
میخوام بدونم که همه این 30 تا تو یه شهره یا پراکنده است
چون من 28 تا حالا پیدا کردم
در طول بازی
ولی نمیدونم اون 2 تا کجاست؟
باید حتما اول از eagle point ها فهمید؟
کمک
ممنون
سلام دوستان من اینجا گیر کردم که تو سکانس 3 هست همون اولش و میگه باید button1 رو بزنی.آخرین value رو هم دان کردم ولی درست نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
توی همه شهر ها است باید بگردی توی نقشه جاشون مشخصه . البته من هم مثل شما این مشکل را داشتم 28 تاشو پیدا کرده بودم و ان 2 را هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم تا اینکه یک از دوستان سیوش را برام گذاشت و من از سیو ان رفتم