اون که تقریبا الکیه....ولی اگه خواستی مودم بگیری خودت از بیرون بخر.نقل قول:
Printable View
اون که تقریبا الکیه....ولی اگه خواستی مودم بگیری خودت از بیرون بخر.نقل قول:
این سرعت 1MB پارس انلاین میخواستم بگیرم
کسی داره؟
سرعت شبانش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینکه پینگم تو کامپیوتر اینه
محتوای مخفی: عکس پینگم
من اصلا قطعی نداشتم ولی امروز که خیلی به اینترنت نیاز داشتم 3 ساعت قطع بود آبروم رفت خدا ازت نگذره پارس آنلاین...
نقل قول:
تاييد ميشه.. امروز صبح هم يك ساعت قطعي داشتيم...
بلی بنده هم تایید میکنم صبح قطع میبود ... :41:نقل قول:
ولی دیشب بزنم به تخته خیلی خوب بود ... از وقتی دارن مودمو چپ چپ نیگا میکنم آدم شده! دیشب 2.1GB دانلود نمود که یک رکورد برای ماه مبارک رمضون من بود ... امشب چه میکنیا برو که دارمت ... :46:
مظمئنی من میتونم با این مودمم از پارس سرویس بگیرم؟مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
پارس آنلاین وضع شباش در اصفهان چه جوریه ؟من فقط و فقط و فقط واسه دانلود میخوام
این طرح یکسال آرامش که 47 تومن واسه یکساله شبانه داره ؟الان که ماهه رمضان حدودا چه قدر دانلود میکنید شبا ؟قبلا واقعا همه 2.5 گیگ میگرفتند ؟؟؟
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟فکر کنم فراموش شد
امروز قطعی های مکرر حسابی اذیتمون کرده و همچنان ادامه داره ...
الان چند ساعتی هست که گوگل را برای من باز نمیکند .
تهران
نه...باید از یکی که تخصص داره تو این کار بپرسی.نقل قول:
من 256 ماهی 20 گیگ گرفتم ، همیشه سرعت دانلودم 180 یا 190 هست ! خیلی کم پیش اومده بیاد پایین .نقل قول:
اینطور که همه میگن فکر کنم حسابی باید قدر بدونم .
"تهران"
دوستان من از همتون کمک میخوام
یکی به من بگه مودم planet تک usb با اینترنت پارس آنلاین سازگار هست؟؟؟
کلا چه قدر احتمالش هست که اذیت کنه؟
سلام . من داشتم و چهار روزه با کلی دعوا:3:پسش دادم . با هشت تومن ضرر . افتتتتتتتتتتتتتضضضضضضضضضض اع.نقل قول:
اصلا این پکیجش مشکل داره sr1024 . تا شب میشد سرعت 13 کیلوبایت میشد و اصلا یه وضعی بود .
اما حالا 256 گرفتم 20 گیگ چشم شیطون کر با 170 تا دانلود میکنم:27:.(البته 6 روزه این اکانت 256 رو گرفتم تا ببینیم چه شود؟)
اقا هر مودمی دوست دارین استفاده کنین اینا همش چرته که میگن باید از خودمون بگیرین و ...
هیچ مشکلی هم از طرف شما پیش نمیاد مگر اینکه مودمتون زبونم لال بترکه!!
آره دوستان
این حرف چرت و پرتیه که از خودمون مودم بگیرید. من خودم که هیچی همه دوستام هم مودمشون غیر از مودم های پارس هست ولی به خوبی حتی بهتر از مودم های خودشون کار میکنه قیمت هم از نصف کمتره
پارس آنلاین هر روز و شب بدتر از روز و شب قبل. سندش موجوده، نششششششون بدددددمم.
رشت - منطقه 4 - 128 - 5گیگ
علاوه بر قطعی ها (هر 2-3 دقیقه دیسکانکت میشه) ، خیلی از سایت ها از جمله Gmail باز نمیشه.
سلام داشتم تعرفه های پارس آنلاین رو نگاه میکردم دیدم که 128 کیلوبایت یک سرویسش 3 ماه 20 تومنه ولی یکی دیگه اش ماهی 14 هزار تومن هست می خواستم بدونم به جز ترافیک دوره ای چه نوع فرقی با هم دارن(امکان داره سرعت فرقی کنه)؟ ممنون
این سوال منم هست.نقل قول:
این 128 که جدید ارائه شده با این 256 که حجمش 8 گیگ هست چه فرقی میکنه؟آیا 128 تو مدلهای مختف هم با هم فرق داره؟
اگه میشه سرعت دانلود جفتش رو تو تهران بگید.
دوستان من قبلا که از شاتل سرویس داشتم با وی ی ان ها مشکلی نداشتم ولی مدتیه که اومدم روی پارس انلاین تا قبل از روز قدس راحت با وی پی ان کانکت میشدم ولی از روز قدس به بعد دیگه از کار افتاده و تا الان هم کار نمیکنه میخواستم بدونم برای همه همینه یا اینکه فقط برای من اینطوریه؟
سلام دوستان
من اوایلی که اینترنتم رو از پارس آنلاین گرفتم شب ها حدود 500 الی 1500مگابایت رو دانلود می کردم ولی نمی دونم چرا سرعت یه 50 روزیه شب ها افت کرده و خیلی کم شد.
آیا بنظر شما دلیلش تابستونه و تعطیلی مدرسه ها؟
فردای قدس واسه من درست شد .نقل قول:
تابستون + تعطیلی مدارس و دانشگاه ها + ماه رمضوننقل قول:
رفیقم شبا حدود یک گیگ دانلود داره ولی من نهایتا 100 مگابایت :41: مشکل از چیه؟
دوستان من وقتی اینترنتم دیسکانکت میشه باید مودم رو یه بار خاموش روشن کنم که این برای شبها خیلی بده !!!! راهی نیست که خودش دوباره وصل بشه...
تنظیماتت رو بذار روی Bridgeنقل قول:
سلام
سحر که از خواب بیدار شدم دیدم داره شل و ول دانلود می کنه بعد یه دیسکانکت کردم و دوباره کانکت شدم یهو سرعت پرید روی 230KB و پایین هم نمیومد:18:
1 ساعته 800 مگی حدودا دانلود شد....
چی میشد همیشه همین جوری میموند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
بچه ها یک سوال کلی از کسانی که 128 گرفتند می خواستم ببینم سرعت معمول دانلود چقدر هست
سلامنقل قول:
به شهر و منطقه مخابراتی بستگی داره
برا من که 140 هست تقریبا
میشه کامل توضیح بدی ... من مودم TP-Link دارم ... مرسی ... :11:نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون من الان از صبانت خدمات میگیرم و سرعتش معمولا برای دانلود حدود 60 هست
اما چون پارس آنلاین از صبانت ارزان تر هست می خواستم ببینم که سرعتش چطور هست آیا می صرفه تغییر بدم isp رو یا نه
در ضمن من کرمانشاه هستم
اینجوری که باید یه کانکشن بسازم ... دیگه مثل قبل خودش وصل نمیشه...نقل قول:
128 نامحدود یکساله دارم که سرعتش توی تابستون 32 کیلوبایت بود اما دوسه روزیه که سرعتم حداکثر 8 کیلوبایت شده و شبانه هم اصلا نمیتونم دانلود کنم. زیر 1 کیلوبایت:18: تازه با قطعی های زیاد... نامردا
سرعت خيلي پايينه.. صفحات به سختي باز ميشه..!
128 نامحدود من:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با ویندوز وصل میشی یا خودت مودم وصل میشه ؟نقل قول:
اگه با ویندوزی ، کانکشنت Bridge هست .
اگه با مودمی ، کانکشنت PPPoE هست .
در هر دو حالت برای اتصال مجدد نیازی به خاموش-روشن کردن مودم نیست . (مخصوصا در نوع Bridge) . اگه با مودم هست ، ممکنه Dial on Demand فعال باشه .
شما بفرمایید دقیقا چطوری کانکت میشید تا بیشتر توضیح بدم (+مدل مودم)
نه دیگه قبلا که خود مودم کانکت میشد ولی وقتی دیسکانکت میشد باید یه بار خاموش روشن میکردم توی تنظیمات روی Routing بود تا وصل بشه بعدش که شما گفتی بزارم رو Bridge منم گذاشتم از موقعی که بردم روی Bridge خودم باید کانکت کنم....نقل قول:
و از وقتی بردم روی Bridge چراغ کره زمین روی مودم روشن نمیشه...
مدل مودمم هم ZyXel - P660HW هست....
والا تنظیمات مودم زایکسل رو دقیقا یادم نیست . اما عموما اینطوری باید باشه :نقل قول:
تنظیمات رو داخل مودم وارد کنید ، LLC/SNAP-Bridging و در حالت PPPoE . احتمالا یه گزینه به اسم Stay Connected یا Dial on Demand یا یه چیزی همسان با این عبارات باید باشه که مربوط به کانکت بودن شماست . مثلا اگر Dial on Demand بود ، تیکش رو بردارید یا اگه Stay Connected بود ، تیک بزنید. احتمالا یه Time-Out تایمر هم باشه که مربوط به وقفه ی زمانی بین دو اتصال شما باشه (ویا مدت زمان عدم استفاده جهت ورود به حالت Idle) . اگه وقفه ی زمانی دو اتصال بود ، اونو در کمترین زمان ممکن مثل 5 ثانیه قرار بدید .
یه اسکرین شات از تنظیمات مودمتون بهتر میتونه کمک کنه.
توی قسمت Bridge گزینه PPPoE نداره بجاش PPPoA داره که یوزر و پسورد رو گذاشتم ولی بازم کار نکرد!!!نقل قول:
ولی توی Routing گزینه PPPoE داره و کار میکنه از اولشم روی همین بود...
در مورد اون یکی مورد Nailed Up Connection و Connect on Demand داره و دومی گزینه Idle Time داره روی کدوم بزارم؟