در قسمت دیوایس منیجر سیستم اول نگاه کنید گزینه network adaptor وجود داره و نصب هست ؟؟ اگر نیست باید درایور شبکه نصب بشه
Printable View
در قسمت دیوایس منیجر سیستم اول نگاه کنید گزینه network adaptor وجود داره و نصب هست ؟؟ اگر نیست باید درایور شبکه نصب بشه
چه جوری میتونم مودمم رو به دوربین مدار بسته وصل کنم؟؟؟
سلام
من دو مودم 8901g و 8901n رو به صورت wds به وصل كردم و اينترنت شير ميكنه ولي بعد از مدتي يدفه قطع ميشه وقتي وارد تنظيمات ميشم ميبينم كانفيگ به هم خورده مشكل از چي ميتونه باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان منم همیم مشکلو دارم مودمم TP-LINKهستش با LANکانکت میشه ولی با وای فای گوشیم نه یعنی کانکت میشه اما تو مرورگر و کلا توی برنامه های اینترنتیش چیزی رو نمیاره و قطه تو تنظیمات مودم هم رفتم و اکسس پوینت رو اکتیو کردم ولی بازم نشد کسی میتونه کمکم کنه؟
تنظیمات رو دست نزدید؟نقل قول:
سلام دوستان چطور میشه ذر حالت BRIDGE از وایرلس استفاده کرد مودم TP LINK
چون دو تا یوزر و پسورد دارم در حالت BRIDGE راحت میشه کلنکشن ساخت ولی وایرلس وصل نمیشه ممنون میشم راهنمای کیند:n12::n12::n12:
با هر خط تلفن میشه با یه یوزر نیم وصل شدنقل قول:
اگر بخواید با هر 2 تا به صورت دلخواه وصل شید باید بریج استفاده کنید ولی در این صورت وای فای قابل استفاده نیس
ولی من خودم هم 2 تا اینترنت دارم و از pppoe ایتفاده میکنم (باید برید و مودم رو تنظیم کنید)
من مودم رو كانفيگ ميكنم فردا صبح كه ميبينم اينترنت قطه تو تنظيمات كانفيگ به هم خورده
pvc1ميشه pvc0
دوستان من مودم tp link 8901 n دارم . خواهشا به صورت مبتدی بفرمایید چطور میشه هم با کابل و هم وایرلس وصل شد؟
بعضي اوقات اينترنت مودم قط ميشه و چراغ اينترنت خاموش ميشه و با يه خاموش روشن كردن درست ميشه آيا مودم خرابه
یه عکس از status مودمت بذارنقل قول:
بعضي موقع هم مثل الان با زدن192.168.1.1 وارد تنظيمات نميشهنقل قول:
با خاموش و روشن كردن درست شد و اينم ذكر كنم كه من دو مودم 8901g و 8901n رو به صورت wds به هم وصل كردم كه 8901 g مودم اصلي هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوال من هم هست دوستان لطفا کمک کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من توی تنظیمات مودم، حالت Bridge Mode رو به PPPoA/PPPoE تغییر دادم ولی هنوزم برای وصل شدن به اینترنت نیازه با کانکشنی که ساختم وصل بشم!به صورت اتوماتیک وصل نمیشه!
من میخوام که همزمان چند نفر بتونن به اینترنت وصل بشن،یک با کابل لن و بقیه با وای فای!
تنظیمات رو توی یک سایت خودندم و انجام دادم ولی فعلا که مشکل دارم!
دوستان من مودمم تی پی لینک مدل 8968 هستش.
میشه راهنمایی بفرمایید که من از کدوم بخش میتونم سرعت وای فای رو پایین بیارم ؟ مثلا سرعت استفاده از اینترنت رو با وای فای بیارم روی 5 کیلوبایت بر ثانیه . (دهن اینترنت رو این مهمونا صاف کردن )
مثلا میشه با کم کردن قدرت وایرلس محدودیتی ایجاد کرد ؟
ممنون
آخرین ورژن فریمور 8901g کدومه؟
v6
سلام.
من 2 تا مودم دارم
هر دو مودم هم آک و کاملا نو و جدید هستن.
یکی اسوس مدل n12 دو آنتنه سری الماس سیاه (به قول خودشون)
و یکی دیگه TPLINK مدل 8980
ابتدا سرویسم رو از آسیاتک میگیرم و مودمم رو که اسوس بود رو داشتم و کانفینگ کردن واسم و نصب شد و بدون هیچ مشکلی کار میکرد
اما به دلیل برد کم وای فای مودمم تصمیم گرفتم همون تی پی لینک 8980 سه آنتنه رو خریداری کنم.
ولی الان متوجه شدم لینک adsl من یا همون چراغ adsl من روی مودم اسوس روشن میشه و ثابت میمونه و هیچ مشکلی نداره
اما روی مودم تی پی لینک 8980 که جدید ترین نوع از برند تی پی لینک هستش چراغ دی اس ال به طور متناوب هر 6 یا 7 ثانیه یک بار خاموش میشه و مجددا کانکنت میشه از توی صفحه ی مودمم هم همینطوره نشون میده توی قسمت استاتوس مودم هزمان با چراغ مودم چند ثانیه یک بار کانکت و دیسکانکت میشم vpi و vci هم درست وارد کردم 0 و 35 هستش
جالبیش اینجاست که وقتی روی حالت Bridge مود مودم رو کانفینگ میکنم و از کانکشن ویندوز هم کانکت میشم به مودم و فقط توی همون چند ثانیه ای که چراغش روشنه کانکت میشم و پیج اینترنت هم بارگزاری میشه اما بلافصله قطع میشه
تمام این مشکلات فقط با مودم تی پی لینکم هست و مودم اسوس هیچ مشکلی نداره
حالا بلافاصله شما میخواید بگید مشکل از مودم تی پی لینک هست اما باید بگم من مودم رو بردم 4 5 جای دیگه کانفینگ کردم و تست کردم و هیچ مشکلی هم نداشت و فقط و فقط توی خونمون اینجوریه
بدون اسپیلیتر با اسپیلیتر و حتی با یک اسپیلیتر دیگه هم حتی تست کردم و وضعیت همچنان مشابه هست الانم با مودم اسوسم کانکتم :(
لطفا راهنمایی بفرمایید اساتید بزرگوار
عذرخواهی دو چندان بابت طولانی بودن پستم و توضیحاتم.
علیک سلامنقل قول:
ابتدا بهتره خواهش کنم تا فونتتون رو اندازش رو بذارید روی دیفالت باشه :n16:
در مورد مشکلتون هم میشه یه عکس از استاتوس مودم تی پی لینک بذارید ( روی حالتی که مودم خط تلفن رو آپ کرده )(از میزان نویز )
تشکر بابت توجهتون به پست بندهنقل قول:
به روی چشم فونتش رو اصلاح میکنم گفتم چون متنم طولانیه بزرگ و Bold بنویسمش که چشم خواننده ی پست اذیت نشه.
مودمم هر 5 ثانیه یک بار کانکت و دیسکانکت میشه
من از هر دو حالت اسکرین شات گرفتم و میزارم.
با سلام
من تو کدوم بخش از مودم Tplink می تونم کاری کنم که فقط یک سیستم بتونه به اینترنت وصل بشه؟؟
تو قسمت Access manegement رفتم و بعد روی قسمت Filter کلیک کردم و رفتم interface خودم انتخاب کردم و بعد حالت MAC رو انتخاب کردم و بعد MAC Address سیستم که میخوام فقط اون به اینترنت وصل بشه رو زدم و ذخیره کردم ولی باز هم همه سیستم ها به اینترنت وصل میشن!!!
میشه راهنمایی کنید
سلام بامبایل به وایرلس کانک میشود داخل انتنرنت نمی رود مودم رارست کردم تنظیمات راانجام دادم ویندوز عوض کردم فایده نداشت لطفا راهنمائی کنید ممنون
سلام نوع مودمتون چیه
سلام دوستان
مودم تی پی لینک8901n گرفتم بالب تاپ وصل میشم اما با گوشی وصل نمیشه.گوشی سامسونگ ریست فکتوری کردم بازم نشد.یک بار هم مودم ریست کردم بازم نشد لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان
مودم تی پی لینک8901n گرفتم بالب تاپ وصل میشم اما با گوشی وصل نمیشه.گوشی سامسونگ ریست فکتوری کردم بازم نشد.یک بار هم مودم ریست کردم بازم نشد لطفا راهنمایی کنید.
توی تنظیمات وایرلس کشور رو بذار روی USنقل قول:
برای من به این شکل مشکل حل شد
سلام دوستان
من ی مودم 8980 دارم و میخوام رمز ورود مودم را که در حالت پیش فرضadmin است را عوض کنم لطفا کمکم کنید
و ی سوال دیگه چطور میشه مودم را تنظیم کنم که فقط برای سیستم های خود سرعت دانلود بالا باشه و برای افراد متفرقه سرعت و حجم دانلود کم باشه و بعضی ip سیستم ها را هم غیر قابل استفاده از مودم کرد
با تشکر
سلام دوستان کسی نبود جواب ما را بدهنقل قول:
سلاممن نمیتونم وارد تنظیمات مودم tp link بشم از اینترنت وایرلس استفاده میکنم اینترنت دارم ولی وقتی تو ادرس بار ای پی 192.168.1.1 میزنم هیچی باز نمیشه ممنون میشم کمک کنید
با cmd مودم رو پینگ کنین ببینین پینگ داره یا نه.نقل قول:
فیل.تر.شکن نباید وصل باشه.
اگه نشد، یکبار مودم رو دستی خاموش و روشن کنین بعد ببینین وارد تنظیمات میشه یا نه.
اگه بازم نشد باید با نگه داشتن دکمه ی کوچک پشت مودم برای ۵ ثانیه، مودم رو ریست کنین که تمام تنظیماتتون هم از بین میره
میخواستم از تنظیمات مودمم بکاپ بگیرم رمز وای فای رو عوض کنم نشد :n28: یعنی هیچ راهی نیست بفهمم ip مودم چیه :sq_10:
بعد از اینکه مطمئن شدین به مودم وصلین، cmd رو باز کنین و دستور زیر رو اجرا کنیننقل قول:
ipconfig
بعد لیستی نشون داده میشه و جلوی عبارت gateway آی پی مودم نوشته میشه
خدا رو شکر مشکلم حل شد :n02:
کسانیکه نمیتونن به تنظیمات مودمشون برن مثل من که اینترنت وایرلس دارم ولی نمیتونستم به مودم وای فای برای تغییر رمز یا بکاپ حالا هرچی برم میتونن این روشو امتحان کنن :
به Control Panel رفته بعد روی Network and Sharing Center کلیک کرده در سمت چپ بالای صفحه گزینه دوم Change adapter settings را انتخاب کنید روی ایکن کارت شبکه راست کلیک کنید از پنجره باز شده گزینه Internet Protocol Version 4 را انتخاب و بروی Properties کلیک کنید حالا گزینه Use the following IP address را انتخاب و در کادر IP address ای پی 192.168.1.100 عدد 100 متغیره میتونه 50 یا 70 یا 8 هم باشه بعد روی کادر پایینی فقط کلیک کنید مقدار تعریف شده وارد میشه و در پایان Ok را کلیک کنید حالا میتونید در ادرس مرورگرتون IP مودمتون رو وارد کنید که همون 192.168.1.1 میباشد و وارد تنظیمات مودمتون بشید بعد از ورود و اتمام کارتون همون مراحل گفته شده رو برید و مقادیر رو پاک کنید غیر فعال کنید تا بتونید از اینترنت استفاده کنید امیدوارم تونستم کمکی کرده باشم چاکریم
دوستان من مودمم وایلرس روشن میشه و از طریق گوشی سرچ که میکنم پیدا میشه پسورد هم میزنم ولی مینویسه در حال آی پی گرفتن از مودم ولی اصلا هیچی به هیچی هست
مشکل چیه؟
ریست هم کردم
با سلام خدمت تمامی اساتید
دوستان امروز یه مشکلی واسم پیش اومده این هست که موقعی که سر راه wifi رمز میزارم گوشیم به wifi وصل نمیشه ولی در حالت بدون رمز وصل میشه !!
روی هیچکدوم از حالت wp2...وصل نمیشه فقط موقعی که روی حالت disable هست مشکلی نداره...
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود
دوستان میخوام یه مودم وایرلس دار تک پورت بخرم بنظرتون چه مارکی بخرم؟
ممنون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
[QUOTE=rasoul2005;8521136]درود
دوستان میخوام یه مودم وایرلس دار تک پورت بخرم بنظرتون چه مارکی بخرم؟
ممنون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk[/QUOT
سلام از من میپرسی مودم دی لینک بخر که از لحاظ انتن دهی عالیه من خودم TP-Link خریدم پشیمونم.یا نه هواوی بخرین عالیه تک پورتم هست هم جم و جوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HUAWEI / MT882a
سلام
من يه مودم واي فاي TP-Link W8901N خريداري كرده ام و زماني كه مودم رو روشن ميكنم چراغ adsl و اينترنتش دائم روشنه حتي اگه سيم تلفن هم بهش وصل نباشه بازم روشن ميمونه و ريست هم نميشه و وارد سايت 192.168.1.1 iهم نميشود.
و چراغ كابل شبكه دائم چشمك ميزند.
بنظرتون مورد از مودمه؟؟؟
راه حلي داره؟؟؟
:n05::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02::n05:
سلام
من اینترنت وایرلسم اصلا وصل نمی شه هرکاری می کنم ولی کامپیوترهام وصل هستند فقط وایرلس وصل نمی شه همه تنظیمات درست انجام دادم.لطفاراهنمائی کنید.