فک کنم 6نفری باشیم کسایی که میتونیم فردا بریم؟ بریم؟ میتونیم چند بار بریم!
Printable View
فک کنم 6نفری باشیم کسایی که میتونیم فردا بریم؟ بریم؟ میتونیم چند بار بریم!
من ساعت 10 دم مخابراتم
فردا
فردا لطفا کسی نره چون الان حساب کنید کم کم کاربر های مخابرات 2000 نفر حساب می کنیم بعد از بین این ها 6 نفر بروند مخابرات فقط خودمون خسته کردیم چون اگه تعداد بالا باشه حرفمون ارزش بیشتری داره اونم با شکایتی که تنظیم می کنیم !!
پس واسه هفته بعد باید یک ساعت مناسب تنظیم کنیم !!
من که فردا میرم اونجا خین ریزی راه میندازم
امروز رفتم مخابرات شهرمون داد و بی داد یارو ضعیفه نشسته اون پشت میگه ارزونتر شده میگم بابا حجم کمتر شده بع ازای هر گیگ هم 3360 تومن شده در میاد میگه 3*3=6:18:
دوستان مدیر عاملش رو میگن 4 باغ هست دوست های اصفهانی آیا اینطوریه؟
راستی نرخ گیگ هاش فرق داره:
1 گیگ:3360
2 گیگ:5560
4 گیگ 10200 تومن....
دوستام من 128 رو تمدید کردم
سرعت کم نشده
بین 80 تا 120 ا
اگه منظقی باشید میبینید فعلا که خوبه
ا؟ واقعا؟نقل قول:
انگاری گیگ ها هم بد نشده...1000 تومن رفته روشون....
قبلا 30 هزار تومن میدادیم 12 گیگ ترافیک می گرفتیم با سرعت ثابت 130 و حتی بالاتر ولی الان اگه 30 هزار تومن بدیم 25 هزار تومنش واسه 7.5 گیگ میره و 5 تومن واسه 2 گیگ که سرجمع میشه 9.5 گیگ که نسبت به قبل 2.5 گیگ کمتر دارند بهم سرویس میدندنقل قول:
.............
من يكي قبلا راضي بودم الان اين چه مسخه بازيه . كلي به ضررمون شد
دوستانی که جدیدا سرویس 128 یا 512 گرفتند هنوز نمیشه روی سرعتشون اعتماد کرد.شاید هنوز راه اندازی نکردند به طور کامل.فعلا باید صبر کنیم.
وضعیت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18: :grrr:
کسی 1024 نگرفته ؟
آگه ما خوشبینانه حساب کنیم و بگیم قیمت ها متناسبند و حجم ها هم خوبند که نیست باید صد در صد به دانلود شبانه اعتراض کنیم ..آخه نمیشه که 22600 بابت 1024 بدی و 3 گیگ حجم بهت بدهند تازه شبانت هم 128 واقعی باشه که اصلا نمیشه باش دانلود کرد:13:
اگه اینجوری نباشه اصلا معنی پیدا نمی کنه یکی دو برابر پول بده سرعتش با اونی که 128 داره یکی باشهنقل قول:
تایید میشه....فکر کنم شل گرفتن ماها زده نشیم....نقل قول:
خبر جدید (پاراگ دوم)
شارژ آنلاين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل توجه مشتركين گرامي،
در صورت اتمام زمان سرويس خود، با توجه به اعلام تعرفه جديد قيمتها براي تمديد سرويس با سرعت بالاتر از 128 به صورت حضوري اقدام فرماييد.
و براي تمديد حجم اضافه يا سرويسي با همان سرعت 128، پس از ورود به پروفايل اكانت خود، در قسمت فاكتور مي توانيد به صورت آنلاين شارژ كنيد.
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
چرا قسمت ترافیک اضافه از کار افتاده؟!
میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amount is invalid
پینگ فعلاً بهتر شده نه؟
سرعت شما هم یدفعه پایین اومده؟؟
پینگ در حال حاضر واسه من بالای 2000 هست :19:نقل قول:
من شنبه قراره واسه تمدید سرویس جدید به مخابرات برم برای 1024 اگر شبانه همون 128 بود ارزش نداره دیگه سرویس بگیرم !!
یک سری افراد هم اینجا هستند که خودشون دارند گول می زنند و می گن سرویس ها خوبه شما یک مقایسه با شرکت های دیگه و تعرفه های قبل همین مخابرات انجام بدبد بازم می بینید که ضرره !!
ازمن ٣٠٠ مگ مونده و ٢٢بايد تمديد كنم فكر نكنم شبانه فرقي كرده باشهنقل قول:
دوستان کلاه گشادی سرمون رفته
شبانه رو برداشتند
من دیگه شبانه ندارم :41:
حالا بازم بیا بگو من از سرویس جدید راضی ام. خیالت راحت شد؟؟؟نقل قول:
از منو که فعلا برنداشتند
از کجا میدونی برنداشتند
برو تو پنل ببین night free هست ؟
یه عکس میگیری؟
خدمت شمانقل قول:
کد:http://mohsenjamali.persiangig.com/Untitled2.jpg
من هم night free رو دارم. اما دوستم که تمدید کرده، نداره.
با این قیمت ها، اگر شبانه رو هم بردارن، دیگه نباید ساکت بشینیم.
جالبه که دوستم وقتی خواسته بود تمدید بکنه، در مورد شبانه پرسیده بود، گفته بودن که متنناسب با سرویسی که می گیرین، شبانه ها متفاوته.
نقل قول:
داداش من من تازه با تعرفه جدید که تمدید کردم شبانه برداشته شد در حالی که شما قبلا 3 ماهه تعرفه قبلی شارژ کردی و اگر با تعرفه جدید شارژ کنی شبانه ات میپره
آقا این نمیشه که هم گرونش کنند هم سرعتا بیارند پایین هم شبانه رو بردارند
عجب آدمایی اندا
من شنبه زنگ میزنم ببینم چی میگه و چرا تعرفه جدید شبانه نداره
اینا خیلی پر رو شدند دیگه
برادر شما اول سرویست رو خوب بسنج بعد اقذام به اظهار نظر کن....ممنوننقل قول:
تورو خدا میبینید همه جا روز به روز قیمت ها را میارند پایین و کیفیتو هم می برند بالا اونقت مخابرات میاد قیمتو میبره بالا کیفیتو میاره پایین. دیگه حالم داره از این مملکت بهم میخوره
چرا سرعتها اینقدر اومده پایین .. افتضاح شده :41:
بالاخره چه روزی قرار شد دسته جمعی بریم ؟
پنجشبنه که یه عده می تونستند،رفتند ؟
سرعت افتضاحههههههههههههههههههه ه اه مسخره هااااااا
تف به این مخابرات
دوستان از من سرعت عادیه....
نه نمیشه
دارند ظلم میکنند به ما
شوما که راضی بودی؟!نقل قول:
نقل قول:
میگما بسه دیگه
من یه بار گفتم راضیم ول کنید
اون موقع متوجه نشده بودم شبانه رو برداشتند
حالا پس همانی که من قبلا گفتم شد همانطور که قبلا گفتم این ها یک شبانه لاک پشتی یک مدت گذاشتند که بهانه ای برای افزایش قیمت ها باشه و حالا همان هم برداشتند..!
دیشب پینگ من بالای 2000 بود!
اشتباه ندیدی بالای 2 هزار!
دست گلشون درد نکنه!
تاپیک اعتراض هم توسط میدارن پاک شد!