دوستان ایا امکان اپدیت گوشی بدون مراجعه به نمایندگی هست و اینکه چطور یعنی چه ابزاری می خواد و اصلا" اپدیت جدید با ساپورت فارسی امده داخل نت؟؟
دوستان ایا امکان اپدیت گوشی بدون مراجعه به نمایندگی هست و اینکه چطور یعنی چه ابزاری می خواد و اصلا" اپدیت جدید با ساپورت فارسی امده داخل نت؟؟
همون کد رو دوباره وارد کن تنظیم عوض میشهنقل قول:
بله امکانش هست برا این کار نیاز به firmware داری ( برای شما ورژن jpjg2 full ) برنامه multiloader گوشی موبایل با کابل usb و pdf اموزش فلش گوشی ( البته اگه مشکلی در هنگام فلش پیش بیاد مسولیتش با خودشماست )نقل قول:
firmware download link
اموزش فلش گوشی :کد:http://ibs.vpnsave.com/S8500JPJG2_FULL.rar
MultiLoader_V5.62 download linkکد:http://samsung-firmware.webs.com/How_to_download_S8500.pdf
کد:http://www.multiupload.com/G1J735MVZT
با هر بار وارد کردن کد #8740#* گوشی بین حالت CP UART و AP UART سوئیچ میکنه.نقل قول:
من تازه 8500 خریدم فریمورش اینه: xxjee
میخام یکی برادری کنه دقیق راهنماییم کنه برای فلش کردن و فارسی کردنش چیکار باید بکنم؟
بهترین و مطمئن ترین کار اینه که بری یکی از نمایندگی های مایکروتل و اونا برای شما فلش کنندنقل قول:
یعنی هزینه ای که می کنی بهتر از اینه که ریسک فلش کردن را خودت بپذیری و معلوم نباشه چی رو گوشیت میریزی
در ضمن اونا فریمور با ساپورت کامل فارسی دارند
دوست من اگه فقط 2 پست بالاتر از پستتو میخوندی جواب سوالتو میگرفتی تازه آموزشش هم هست البته به زبان انگلیسی است که امیدوارم مشکلی نداشته باشی ولی اگه زبان بلد نیستی بازم بگیر چون حجم صفحاتش خیلی کمه و با توجه به تصاویر یه چیزایی میفهمی:46:نقل قول:
موفق باشی
از دوستانی که آخرین آپدیت فیرمور فارسی رو بطور کامل و بدون اشکال انجام دادن خواهش میکنم، یه راهنمای قدم به قدم بصورت فایل pdf با اسکرین شات از مراحل کار آپلود کنن تا بقیه هم استفاده کنن
من با استفاده از فریمور jpjg2full تونستم فلش کنمکاملا فارسی شد و بسیار عالی تاکنون که حدود 5 روز میشه داره کار میکنه بدون مشکل و بسیار عالی
دوستان فایلpdfاصلا" نمیشه ازش سر در اورد من لودر اجرا میکنم erorعجیبی میده قبلش باید چیز خاصی نصب کرد
کسی تنضیمات منوی مخفی s8500 wave رو میتونه توضیح بده؟
کد منو مخفی:
#197328640#*
دوستاني كه اين گوشي رو دارن آيا gps كار مي كنه يا نه؟
جی پی اس این گوشی هیچ مشکلی نداره. من با برنامه TrekBuddy کار میکنم. منتها برای اتصال سریع به ماهواره, حتما باید تو فضای باز باشین. البته شنیدم که مایکروتل بزودی یه برنامه خوب همراه نقشه دقیق تهران و ایران رو ارائه میده. برنامه TrekBuddy رو میتونین از سایتهای مختلف همراه نقشه تهران و چندین شهر دیگه دانلود کنین.نقل قول:
جالب بود...از کجا میشه تهیه کرد این گوشی رو؟
دوستان لطف کنند بگند فرق S8500JPJG2 با S8500JPJH1 چیه چون من چیز محسوسی ندیدم
ثانیا این دوربین تو فیلم برداری فکوس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1. احتمالا با یه ماده شوینده تمیزش کردین من خودم همیشه مجبورم گوشیمو با الکل تمیز کنم این مشکلو دارم احتمالا یه ماده ای روی شیشه وجود داره که باعث می شیه اثر انگشت روش نمونه و انگشت راحت تر رو شیشه بلغزهنقل قول:
2. باید از اپرا مینی استفاده کنید صفحه های قبل لینکش هست آقا سهند اگه بیاد حتما صفحشو بهتون می گه
من میخوام این گوشی رو بخرم کسی میدونه اصلی رو تو مشهد کجا میفروشن و قیمتش چنده کلآ چقدر در میاد کیفو رم هم باید براش بخریم دیگه
یک سوال دیگه این که کیفیت هدستش چی جوریه؟
با تشکر
خوب چون مشهدیم بعضی سوالاتو میتونم جواب بدم با گارانتی که چند وقتی عرضه نشده ولی یکی از نمایندگی های توی قصر موبایل میگفت اگه خدا بخواد تا آخر هفته بعد میادنقل قول:
ظاهرا 1 کیف و 1 رم 1گیگ تو جعبش هست که با اینا قیمت با گارانتی که دوره ی قبل پارس مایکروتل عرضه کرد 445 بود خودم کیفیت هدستسش رو نشنیدم ولی با توجه به گفته های gsm بهترین بعد n91 هست حالا بچه ها جواب قطعی کیفیت هدستو بدن بهتره.
سلام دوستان و اساتید و همکاران عزیز: :31:
من 1 مشکلی دارم تو نصب این برنامه kies
دوستان لطف کنن حتما منو راهنمایی کنن چون هرچی فکر کردم مغزم دیگه کار نداد!:
این برنامه برای من اجرا نمیشه یعنی همون ارور معروف don't sent رو میده
ویندوزم اکسپی سرویس پک 3 هست
موقع نصب این نرم افزار در مرحله 4 ( همون که به اینترنت نیاز داره) یه چند تا اخطار میده که نوشته یکی از فایلای سیستمی پیدا نشد! که اتفاقا اسم فایلش هم kies هست ولی تو بخش windows هست ولی با چند بار ok و close زدن کاره خودشو ادامه میده
یعنی 1 دفعه میپره به 90 درصد!:18: بعد که نصب تموم شد تو برنامه نمیره!:41:
اون اخطارها رو نمیشد کپی کرد ولی اگه میخواین بگین بنویسمشون بعد بدم بهتون
دیگه بس که فکر کردم سرم درد گرفت دوستان لطف کنن 1 راهنمایی ما رو بکنن که دارم دیوونه میشم:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42:
ویندوزت تو عوض کن یه سرویس پک2 بریز کار میکنه ویروس کش هم نصب نکننقل قول:
سلام
می خواستم بدونم برنامه های موبایل بانک روی این گوشی نصب می شه؟
الان این گوشی قیمتش چنده تو تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
قیمت بدون گارانتی 380 تومن .. با گارانتی رو نمیدونم.
درضمن قیمت رو اینجا مطرح کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=379407&page=34
آقا یعنی راه حلی واسه سرویس پک 3 نداریم! چون من اگه این ویندوز رو پاک کنم خیلی باید وقت بزارمنقل قول:
نمیشه یکی 1 راه حلی به ما بده
خداییش کم لطفی نکنید
دوستانی که سرویس پک 3 دارن نتونستن نصب کنن!!!
ممنون
چند تا سوال درباره این گوشی :
1- ارتباطش با اینترنت چطوره ؟ چون مجله راهنمای خرید موبایل عصر ارتباط کمترین امتیاز رو بین 4 تا سیستم عامل بهش داده بود ! (برنامه ها و امکانات ارتباط با اینترنت )
2- صداش چطوره ؟
3- برنامه هاش چطوره یاده یا کمه ؟
4- ارتباطش با کامپیوتر ؟ میشه از اینترنت موبایل با وصل کردنش به کامپیوتر استفاده کرد ؟
5- باطری چقدر نگه میداره ؟
6- در مقابل اندروید حرفی برای گفتن داره ؟
7- به نظرتون هنوز که گوشی های زیادی از این سیستم عامل نیومده و اینکه در مرحله تکامله خرید این گوشی درسته ؟
:20:
نرم افزار مسیریاب همراه با نقشه شهرهای ایران خصوصا مشهد و طریقه نصب و استفاده انرا روی گوشی wave رو میخواستم اگه کسی استفاده کرده توضیح بده ممنون
دوربین تو فیلم برداری فکوس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
دوربین S8500 تو فیلم برداری فکوس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- من با Gprs وصل شدم تا حالا هم مشکلی نداشتمنقل قول:
2- وضوح صداش خوبه ولی بلندی صداش عالی نیست ولی در کل راضی کنندس
3- تا الان بالای 500 برنامه و بازی براش اومده بازی های با گرافیک بالا و راضی کننده هم چندتایی داره برنامه های
جاوا را هم به راحتی نصب می کنه (تو گوشی های سامسونگ کاملترین تو نصب جاوا)
4- در ارتباطش با کامپیوتر مشکلی نیست با برنامه Kies می تونید گوشی را مدیریت کنید و با اون برنامه ها را نصب کنید
6- با این روندی که داره و هر روز بازی و برنامه های کاربردی داره واسش میاد قطعا میتونه رقابت کنه (نظر شخصی)
7- با اینکه اولین گوشی با این سیستم عامله، نقص های کمی داره و ارزش خریدن را داره من که در کل راضیم
:20:به زودی هم برنامه های فارسی و اسلامی کاملی هم میاد منتظر باشید:20:
خیر قربان ندارد در فیلمبرداری به اصطلاح به صورت pan عمل می کندنقل قول:
ببینید در دوربینهای فیلمبرداری معمولا فوکوس به صورت continues یا ادامه دار عمل می کند یعنی اگر شما دوربین را به شئی نزدیک کنید تصویر روی شئی واضح می شود و اگر یک مرتبه دوربین را به سمت منظره ای در دور دست بگردانید بازهم پس از مدت کوتاهی تاری در تصویر منظره را این بار واضح می بینید
ولی در دوربینهای موبایل این حالت تقریبا وجود ندارد یعنی در حقیقت فوکوس ثابت است و ادامه دار نیست
البته استثناهایی هم در این زمینه مثل گوشی vivaz از سونی اریکسون و یکی دو مدل دیگر که الان یادم نیست هم وجود دارد که در فیلمبردای به صورت ادامه دار فوکوس می کنند
آپدیت جدید این گوشی از طریق برنامه Kies قابل دسترسه :
S8500JPJH1/S8500JPG1
دوستانی که دسترسی به اینترنت پر سرعت دارند به راحتی و با خیال راحت می تونند آپدیت کنند
من خودم آخر شب آپدیت می کنم که مشکل قطع برق نباشه
قضیه این چینی بودن چیه
یعنی سامسونگم اومده مثل نوکیا یه سری اول گوشی هاشو کره ای میزنه بعد که جاافتاد چین میزنه؟؟؟؟؟
بعد گوشیهای پارس ماکروتل همشون کره ای اند؟؟
یه سوال:
روی این میشه آندرویید نصب کرد؟
تا حالا تونستن؟
نقل قول:کسی نیست کمک کنه
بعد از اپدیت ورژن بادا هنوز 1.0 هست یا به 1.02 تغییر کرده ؟نقل قول:
برای دریافت نرم افزار Trek Buddy به :نقل قول:
و برای دریافت نقشه ها به :کد:http://www.-----------/archives/software/java/trekbuddy_gps_java/
مراجعه کنیدکد:http://www.-----------/archives/software/trekbuddy_gps_maps/
تمام فایل ها را به داخل گوشی انتقال دهید و بعد از نصب از داخل برنامه نقشه ها را لود کنید
فعلا تا اومدن برنامه ی خوب برای جی پی اس رایگان یا کرک شده کارسازه
ورژن اصلی همون 1.0 است ولی شماره ای که بعد از اون نوشته : 1005251 به شماره ی 1008091 تغییر پیدا کردهنقل قول:
البته چند تا تغییراتی را که پیدا کرده و من متوجه شدم براتون میگم :
1- بعضی جاها گوشی هنگ می کرد و چند باری هم ریست می شد که تا حالا تو اون حالات مشکلی دیگه نبوده
2-برنامه منشی تلفنی و قرآن اضافه شده
3-چند تایی فیلم با فرمت ها و حجم های مختلف را امتحان کرده بودم که قبلا پخش نمی شد ولی الان اکثر اونا را پخش می کنه
و ...
نقل قول:آقا یکی به من بدبخت کمک نمیکنه؟!!!!نقل قول:
آقا یعنی راه حلی واسه سرویس پک 3 نداریم! چون من اگه این ویندوز رو پاک کنم خیلی باید وقت بزارم
نمیشه یکی 1 راه حلی به ما بده
خداییش کم لطفی نکنید
دوستانی که سرویس پک 3 دارن نتونستن نصب کنن!!!
ممنون
یعنی من چون این نرم افزار نصب نمیشه باید از خیر خرید این گوشی بگذرم!!!
راهنمایی کنید لطفا
اول یه یوزر جدید بسازید و در اون یوزر جاوا را نصب کنید (با یه جستجوی ساده می تونید تو سایت های ایرانی هم پیدا کنید)نقل قول:
بعد برنامه Kies را نصب کنید (در صورتی که قبلا نصب شده اول حذف کنید و بعد سیستم را ریست و بعد یوزر جدید را بسازید)
در صورتی که بازم مشکل حل نشد فقط باید ویندوز جدید نصب کنید چون مشکل از ویندوز است (بهتر است ویندوز سون نصب کنید)
دوستان من هم بلاخره خریدم.....چطوری با گوشی می تونم به اینترنت وصل بشم ؟؟
ادیت
بلاخره وصل شد
اما خیلی طول میکشه یه سایت باز کنه ....بیشتر موقعه ها هم باز نمی کنه...آنتن هم پر هست
خداوکیلی شانسم ندارم حالا که میخوام این گوشیو بخرم تو اصفهان نایاب شده ! از پنج شنبه تا حالا دنبال این گوشی هستم! حتی گوشی شاپ هم زده موجود نیست !
گفتن تا دو روز دیگه میاریم ...
شانسو می بینین تو رو خدا ؟!!!:31:
سلام دوست من.نقل قول:
اخه توی اصفهان کدوم نمایندگی تا حالا درست کار کرده که این بار دوم باشه:13:
واقعا جای تاسف داره:42: