آقا پس ما از الان برای دومی رقابت کنیم دیگه .نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
حامد هم گالاتاسرای رو برداشت . چون این تیم ضعیفه من از این تیم 2 واحد کم میکنم .
Printable View
آقا پس ما از الان برای دومی رقابت کنیم دیگه .نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
حامد هم گالاتاسرای رو برداشت . چون این تیم ضعیفه من از این تیم 2 واحد کم میکنم .
با سلام
منم گالاتا رو برداشتم
فقط حسین جان میشه اشخاص و تیمهایی که برداشتن رو تو تایپیک بنویسی
پس کمیکارم برای قهرمانی سخت شد.اشکال نداره....نقل قول:
سلام محمد جان.چلسی رو با رئال عوض میکنی؟با رئال منچستر رو 6تایی میکنی ها...
----------------------------
حسین جان این هم آپشن فایل منچستر با کیتهای دیفالت:
کد:
http://www.multiupload.com/X8L9G16CQ6
با توجه به اینکه نقل و انتقالات 3-4 روزی طول میکشه آیا بنظرتون اینکار رو انجام بدیم یا نه ؟
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
نقل قول:
ممنون محمد جان میدمش به مسعود .
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
نقل قول:
سلام حامد جان که کم توی این تاپیک مطلب مینویسی
آرمین : اینتر
وحید و شهاب : بارسلون
محمد ! : چلسی
مسعود : منچستر
عادل : نامعلوم
محمد : احتمالا رئال
علی : یوونتوس
من : اگه کسی آرسنال رو برنداشت این تیم وگرنه بایرن مونیخ
شما : گالاتاسرای
چند هفته که از لیگ گذشت تیمایی که خیلی ضعیفن رو کمی تقویت میکنیم .
حسین جان از این به بعد تو تایپک زیاد حاظر میشم
موند برادرم از دیروز میخواد عضو سایت بشه ایمیل فعالسازی رو واسش نمیفرستن
اونم میخواست آرسنال رو برداره امکان داره آرسنال رو واسش رزرو کن
به نظر من که نقل و انتقالات باشه بهتره
من جوابم واسه نقل و انتقالات مثبته
خب بچه ها فردا ایشالا بقیه کارا رو میکنیم و اگه نقل و انتقالات نباشه لیگ رو شروع میکنیم .
در ضمن کسانیکه موافق جایزه هستن نهایتا تا 15 برج فرصت دارن مبلغ 3 هزار تومن واریز کنن و کسانیکه موافق نیستن در صورتیکه عنوانی کسب کنن جایزه ای بهشون تعلق نمیگیره .
من تا 10 دقیقه دیگه باید برم .
به نظر من نه.نقل قول:
باشه فقط ایشون باید تا قبل از شروع لیگ خودشو برسونه وگرنه دیگه عملا امکانش وجود نداره .نقل قول:
درمورد نقل و انتقالات من از تک تک بچه ها میپرسم اگه بیشتریا موافق بودن اینکار رو میکنیم وگرنه لیگو شروع میکنیم .
چرا 3-4 روز؟اگه توی ساعات مشخص قرار بذاریم راحت میشه دو روزه تمومش کرد.اگه اینجوری کنیم خوب میشه.
من فردا شب میام.تیمم الان رئال هست.چلسی یا اینتر هم عوض میکنم.نظرهاتون رو بگین تا فردا شب.
من رفتم شب همگی بخیر...
من با نقل و انتقال مخالفم ! چون تاخیر زیاد میشه
چلسی هم فقط با منچستر حاضرم عوض کنم :8:
آره میتونه خودشو برسونه
منم فردا از ساعت 3 به بعد میام تایپک
محمد راست میگه میشه تو 2 روز نهایتن تموم کنیم
شما که تو فصل قبل قیمت بازیکنان خیلی از تیم ها رو مشخص کرده بودین میمونه 1 2 تا تیم که اونم زودی در میارین
در ضمن به نظر من بچه ها بازیکنایی که میخوان بگیرن لیستشونو زود زود به شما بدن تا قیمتشونو بگین و بهتره مثلا" اعلام کنین تا 2 3 روز دیگه لیگ شروع میشه تا همه آماده بشن
منم زیاد با نقل و انتقالات موافق نیستم آخه تیما دیگه اون تیمای واقعی نیستن . مثلا الان ما لیورپولو با تورس و جرارد میشناسیم اگه اینارو بچه ها بگیرن دیگه لیورپولی نمیمونه یا مثلا رم رو با توتی و .....
بازم باید به نظر جمع احترام گذاشت بعد از اینکه من نظر همه رو گرفتم رای گیری میکنیم و نظر جمع تایید میشه .
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
خب بچه ها منم باید برم ایشالا فردا بقیه کارها رو انجام میدیم و اگه نقل و انتقالاتی در کار نبود لیگو به امید خدا استارت میزنیم وگرنه که چند روزی وقت میبره چون من باید قیمت بازیکنا رو محاسبه کنم و تاخیر بچه ها سبب میشه همون 3-4 روز لیگ به تاخیر بیفته .
شب همتون بخیر
منو محمد و برادرم موافقیم تا الان
حالا میمونه بقیه
منم که گفتم؛ با نقل و انتقالات مخالفم.
دوستان بحث موافق بودن و مخالف بودن نیست. من الان دوست دارم نقل و انتقالات باشه ولی مثلا بازیکنی که دارم کم هست ولی ترکیب اصلیم فکر کنم خیلی گرون باشن.با توجه به اینکه نقل و انتقالات فقط به صورت معاوضه بازیکن هست فکر کنم تیمهایی که بازیکنان زیاد دارن بیشتر سود کنن و تیمهای که بازیکنان کم دارن ضرر کنن. مثلا من هیچ وقت بازیکنانی مثل مسی و اینیستا رو نمی فروشم پس کسی نمیمونه که بفروشم.
به نظر من این فصل بی خیال نقل و انتقالات بشیم و مثلا برای فصل بعد براساس رده بندی تیمها و تعداد بردها یه پولی بر هر نفر بدیم تا بازیکن بخره.البته این جا یه مشکل پیش میاد که کسانی که میخوان جدید بیان چی کار کنن.
سلام به همگي !
من ميخواستم يه مسئله ي رسمي رو اعلام كنم ..
من ديشب كلي با خودم فكر كردم ديدم حالا كه پول داريم ميديم براي بازي ها يكمي نامردي هست كه من و وحيد با هم باشيم
چرا ؟
چون من بازيم خيلي بد هست و اصلا شايد توي اين ليگ آخر هم نشم
به همين دليل اينطوري حق وحيد كه بازيش خوب هست ضايع ميشه
من هم هر تيمي مونده ور ميدارم كه فقط و فقط بازي كنم
فقط همين
چون حسين خيلي قوي هست و با ذرت كاران هم ميتونه قهرمان بشه اگه شد بايرن رو بر ميدارم يا اگه هم حسين نخواست ميتونم ميلان رو بردارم فرقي نداره
راستي حسين جان يك سوال اگه توي ليگ مثلا لباس ها مشكلي داشته باشي براي من ، مشكلي هست ؟
ميتونم GDB بريزم ؟
نقل قول:
شهاب من بازیم خیلی خوب نیست تقریبا در حد بقیه بچه ها هستم لیگ قبل با چلسی بودم بازم رتبه خوبی کسب نکردم الان از روی مجبوری دارم یک تیم متوسط انتخاب میکنم چون دیگه تیمی باقی نمونده .
درمورد جایزه فکر میکنم وحید هم با جایزه موافق نیست پس مشکلی وجود نداره هر دو با هم همون بارسلون رو داشته باشین .
درمورد لباس باید بگم من آپشن فایلی که بهم دادیو دیدم مشکل شما خیلی اساسیه مشکلت اینه بازیت آپدیت شده هستش و این مساله سبب میشه اصلا نتونی سیو بازیو لود کنی . باید فایل آپدیت بازیو از روی کامپیوترت پاک کنی و یا اینکه بازیو دوباره نصب کنی .
سلام حسین جا خسته نباشی
من نظرم این بود که با نقل و انتقال حداکثر 3 بازیکن موافقت بشه خوبه
مثلا" بقیه تیمها پر از ستاره هستن ولی تیمهای معمولی اینجوری نیستن
منم بخوام نقل و انتقال بکنم مثلا" نمیام توتی رو بخرم چون پولشو فکر کنم داشته نباشم اما چند تا بازیکن مد نظرم بود که کمی تو تیمم قوی تر بشم
نظرم عوض شد :20:
سلام به همه
اول از محمد تشكر كنم واسه اپشن فايل كه زحمت كشيد همين طور حسين
در ضمن منچستر با اجازه بچه اصلا با هيچ تيمي حتي رئال هم عوضش نميكنم چون با هاش حال ميكنم
در مورد نقل و انتقالات هم اگه بچه همه باشن و سريع تمام بشه من موافقم اگه نه بي خيالش
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
ااوهوهوهوهوهو
كجا اقا شهاب با اين عجله بيا بابا فكر كردي مگه ما بازيمون خوب هست منظور اين هست دور هم باشيم بيا بابا وحيد هم چيزيش حاليش نيست
نقل قول:
ممنون مسعود جان
ولي اگر هم باشم با تيمي غير از بارسلونا و وحيد هستم
اونم ميدونم كه وحيد چيزي حاليش نيست :دي
فقط ميخوام براي خودم تيم داشته باشم كه تمام سود و ضرر براي خودم باشه نه كسه ديگه
حالا حسين جان بگو چه تيم هايي براي ما مونده ما همون رو برداريم
( نظرم زود عوض شد :31:)
راستي حسين فهميدم براي چي بايرن رو ميخواي :27:
هر كي ميخواد بفهمه يه نگاه به كارت بازيكناي بايرن بندازه :21:
در ضمن دوستان عزيز از اين به بعد منو فقط شهاب خالي صدا كنيد ممنون ميشم
--------------------------------
تيمم كه مشخص شد من ميرم بازي رو دوباره نصب كنم
دوباره ميام
فعلا حسين جان بگو ما چه تيمي رو برداريم ؟
حامد جان قیمت گذاری بازیکنان خیلی وقت گیره هر تیم حدود بیست دقیقه وقت میبره حالا اینش مهم نیست مهم اینه که فرایند انتخاب بازیکنان توسط کاربرا خیلی وقت میبره مثلا فرض کن دو نفر از بچه ها رو تورس انگشت میذارن خب طبق قانونی که گذاشتیم اینجا هر کی قیمت بیشترب پیشنهاد بده بازیکن مال اونه اما بدلیل اینکه اون دو نفر همزمان توی تاپیک نیستن اینکار وقت میبره مثلا من الان میگم تورس رو که قیمت پایش 60 میلیون دلاره من میخوام بعد مثلا وحید شب میاد میگه من 61 میلیون میخوامش باز من چند ساعت بعد میام میگم 62 م همینطور تا دو سه روز میبنی طول میکشه که یک نفر از خرید تورس منصرف بشه . این قسمتو بشه درست کار بقیش تقریبا حله .نقل قول:
با این وجود بازم ما همین امشب رای گیری میکنیم هر کسی هم که تا الان در این مورد اظهار نظر نکرده تقصیر خودشه و نظرش اعمال نمیشه .
شهاب بازم اگه دوست داری یک تیم مجزا بهت میدیم قدرت تیمتو هم زیاد کم نمیکنیم چون میگی روی درجه پروفشنال هم به زور از بقیه تیمها میبری فقط مجبوری هر تیمی که موند رو برداری . در ضمن باید تا آخر مسابقات هم باشی وسطش یه دفه منصرف نشی ها .نقل قول:
سلام مسعود جان خوبینقل قول:
چیزی نمونده بود محمد منچستر رو صاحب بشه اینقدر دیر به تاپیک سر میزنی که اینجوری میشه .
درمورد نقل و انتقالات هم که گفتم امشب بحثشو نهایی میکنیم .
ظرم اینه که میتونین یه وقتی بزارین
مثلا بگین فردا روز نقل و انتقالاته و پس فردا شروع لیگ
اونوقتهمه میان واسه نقل و انتقال
حسين اينقدر منو نترسوننقل قول:
باشه من هستم تا آخرم هستم
فرقي هم نداره ميخواي كم هم بكن كه در حق كسي ظلم نشه
هر تيمي هم موند براي من
براي نقل و انتقالات به نظر من يك روز يا دو روز انجام بشه
اون چيزي هم كه شما ميگي درست ولي بايد يه جوري اون دونفر با هم قرار بزارن كه سر يك ساعتي دوتاييشون آنلاين بشن و بازيكن بخرن
حالا حسين بگو چه تيمي مونده
اولويت هاي من
1- بايرن
2-ميلان
3- آرسنال
4- منچستر سيتي
5- ليورپول
در ضمن بازيم رو هم unistal كردم حالا تا برم دوباره نصب كنم شايد يه كم وقت ببره
حسين سريع جواب بده تا من برم سر نصب بازي
ممنون
من یک توضیحاتی در مورد گیم پلی این بازی بدم مطمئنا بدردتون میخوره .
بچه های لیگ قبل با این گیم پلی تا حد زیادی آشنا هستن اما بدلیل اینکه من کمی گیم پلی رو تغییر دادم باید به چند نکته توجه کنن تا نتایج بهتری کسب کنن . قبل از هر چیز بگم من سعی کردم گیم پلی رو از حالت آرکید خارج کنم و به فوتبال واقعی نزدیک تر کنم .
1 - توی گیم پلی پیش فرض بازی که کونامی طراحی کرده با یک بازیکن سرعتی مثل مسی و ... راحت میشد از زمین خودی تا محوطه جریمه حریف پیشروی کرد اما با تغییراتی که من دادم این کار بسیار سخته و فقط گیمرهایی میتونن این کار رو بکنن که تسلط زیادی روی دریبلها و حرکات دارن و از تمام دکمه ها استفاده میکنن بنابراین مثل فوتبال واقعی باید با برنامه و از طریق پاسهای کوتاه و بلند به دروازه نزدیک شد .
2- شوتها در این گیم پلی شدیدا واقعی شده من سعی کردم با تنظیم دقیق قدرت شوتها به این هدف برسم الان دیگه با هر بازیکنی از هر فاصله ای نمیشه دروازه رو باز کرد . قبلا گفته بودم بر اساس آمار تنها 18 درصد گلها از شوتهای خارج از محوطه جریمه بدست میاد اینجا هم تقریبا همینطوریه و هر شوتی خارج از محوطه جریمه گل نمیشه اما اینو در نظر بگیرید که اینطور نیست که اصلا نشه از فواصل دور دروازه رو باز کرد اما دقت زیادی لازم داره مثلا خود من تونستم بارها از فواصل بیشتر از 25 متری با قدرت شوت 65 هم دروازه حریفان رو باز کنم پس نگران نباشید .
3- دروازه بانها توی گیم پلی پیش فرض خیلی از توپها رو فقط دفع میکردن و کمتر قادر بودن شوتهای سنگین رو مهار کنن اما در اینجا با تقویت چند فاکتور این نقص خیلی کمرنگ تر شده . اما باگهای دروازه بانی هنوز وجود دارن که کاریش نمیشه کرد .
4- اینو حتما مد نظر داشته باشین که باید حتما اصول دفاع رو رعایت کنید اگه فقط کمی در برابر مهاجمین سرعتی مثل رونی و مسی و .... کمی عجله کنین و در مصافهای تک به تک یا دو به دو مدافع رو به مهاجم حریف نزدیک کنید احتمال اینکه مهاجم شما رو دریبل کنه و خودشو با دروازه بان تک به تک کنه زیاده ( این مورد توی گیم پلی لیگ قبل نبود )
5- بدلیل اینکه قدرت بدنی بازیکنان حریف کمی بیشتر از تیمهای ماست باید به مراتب بیشتر از پاسها استفاده کنید دقیقا مثل دنیای واقعی که یک بازیکن زمان زیادی نمیتونه حفظ توپ کنه اینجا هم همینطوره ( فیفا 10 نکست جن هم دقیقا به همین شکله ) .
6- نکته آخر برای رسیدن به محوطه جریمه حریف و ایجاد فرصت گلزنی حتما باید برنامه داشته باشین در غیر اینصورت احتمال موفقیت خیلی کم خواهد بود . تاکتیکها و استراتژیها و مهم تر از اینهای کارتهای تخصصی بازیکنان ( کارتهای قهوه ای ) کمک بزرگی میتونه به گیمر بکنه . هر کدوم از بچه ها خواست من دقیقا و بصورت کاملا کاربردی استفاده موثر از این کارتها رو در مورد بازیکنانش میتونم توضیح بدم .
حسینجان گفتی کسی بخواد استفاده موثر از کارتها رو میگم
اگه به بگو
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
حسینجان گفتی کسی بخواد استفاده موثر از کارتها رو میگم
اگه بشه بگو حسین
نقل قول:
خیلی خب شهاب بایرن مونیخ چون انتخاب اولته این تیمو شما بردار . اینم آپشن فایل بایرن مونیخ فقط یک دقیقه صبر کن داره روی سرور آپلود میشه :
کد:http://www.multiupload.com/MQOQL26WU4
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
خب بازیکنای تیموتو بگو تا من بگم هر کدوم چه ویژگی داره و چطوری میتونی ازشون استفاده کنی البته از همه کارتها نمیتونی استفاده کنی چون کنترل بازیکن دست خودته نه کامپیوتر . اما توی بازیهای رو در رو از همه کارتها میتونی استفاده موثر داشته باشی . یادت باشه من کارتهای تخصصی یا همون قهوه ای ها رو گفتم نه کارتهای مهارتی ( کارتهای سبز ) .نقل قول:
ممنون حسين جان
نقل و انتقالات چي شد ؟
داريم يا نه ؟
راستي حسين جان نصب دوم بازي رو فقط uninstall كنم بسه ديگه ؟
بعد از اون كه بازي رو دوباره نصب كردم چي كار بايد بكنم ؟
آره دیگه اول آن اینستال بعدشم نصب بازی .نقل قول:
بعد که بازیو نصب کردی پچ دست ساز نصب نکن منظور همون پچ pes edit رو میگم . فقط کیت سرور رو نصب کن تا بتونی از امکانات کیت سرور استفاده کنی . بعدا به مرور بهت میگم چیکار کنی تا بتونی از امکانات پچت هم استفاده کنی .
حسین جان اگه برات امکان داره تیم هایی که رزرو شده.رو با نام کاربر رزرو کننده بذار تا ببینیم کدوما خالیه والا من هنوز نمی دونم تیمم چیه رئال رو انتخاب کرده بودم اما گویا بازم طلبه داره این تیم!!!
دوستان ما یه دقیقه نبودیم چه قدر پشت سر ما حرف زدین
نقل قول:
كجا اقا شهاب با اين عجله بيا بابا فكر كردي مگه ما بازيمون خوب هست منظور اين هست دور هم باشيم بيا بابا وحيد هم چيزيش حاليش نيست
اینا یعنی چی؟ فکر کنم همه ضد من هستن :31: نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی حاظرم با هر کدوم از بچه ها دو نفره بازی کنم.من با کیبورد بازی می کنم مثلا 5 تا بازی می کنیم هر کی تونست بیشتر منو ببره کلا من دیگه فوتبال بازی نمیکنم:31:نقل قول:
اونم ميدونم كه وحيد چيزي حاليش نيست :دي
راستی حسین این قضیه که میگی 18 درصد گلها شوت خارج از محوطه جریمه هست درسته ولی فکر کنم کونامی قدرت شوت بازیکنان رو دقیق اندازه گیری کرده.اگه دقت کنی توی واقعیت شوتهای خیلی محکمی بعضی بازیکنان میزنن مثلا لمپارد یا جرارد شوتهای ویران کننده ای میزنن که اگه دقت کنی تو این فوتبال شبیه خوشون ساخته شده.من نمیدونم چه جوری اینارو تو اندازه گرفتی:20: اگه دقت کنی دقت شوت بازیکنان توی واقعیت خیلی زیاد نیست.منظورم شوت از راه دور هست مثلا خود لمپارد هم شوتهای زیادی میزنه که بیرون میره .شاید اگر دقت شوت رو کم کرد بهتر بشه . یه سری انتقاد دیگه دارم اگه ناراحت نمیشی بگم.البته فکر کنم در جواب من دوباره می خوای از کلماتی مثل آرکید استفاده کنی:31:
نقل قول:
عادل جان دیر به تاپیک سر میزنی تیمهای خوبو بچه ها برداشتن فقط همین رئال مونده بود که اونم دیشب محمد برداشت . الان فقط میلان مونده و آرسنال و لیورپول همینطور منچستر سیتی .
بقیه تیمها رو بچه ها انتخاب کردن .
وحید دقت کردی در مجموع خیلی حقه بازی شیطون از یه طرف همش آه و ناله میکنی که تیمم ضعیفه بازیها سخته و از این حرفا از یه طرف بنظر میرسه بازیت از همه بهتره .نقل قول:
آفرین وحید خیلی لذت میبرم از اینکه میبینم دقت نظر زیادی توی گیم پلی داری . کونامی محاسبه دقیقی در شوتها و حتی در خیلی چیزای دیگه کرده ( البته نه همه تواناییها مثلا سرعت دریبل اصلا واقعی نیست ) اما ضعف بعضی از چیزها معادلات رو بهم ریخته مثلا اینجا دروازه بانها بیش از حد ضعیفن وگرنه همه چیز درست بود .
هر انتقادی داری بگو تازه من خیلی خوشحال میشم چون چیزای جدید یاد میگیرم و یا اینکه نظراتم پیش خودم تقویت میشه .
وحید نخندی اما من برای اینکه با این گیم پلی آشنا بشم فوتبال واقعیو ضبط کردم و سرعتها و چیزای مختلفو با گیم پلی این بازی مقایسه میکنم مثلا سرعت دقیق توپ از نقطه کرنر تا وسط محوطه جریمه یا سرعت دویدن ها و ...... حقیقتا این موارد رو کونامی خیلی دقیق محاسبه کرده روی همین حساب من اصلا این موارد رو دست نمیزنم اما بعضی از موارد زیاد دقیق نیست نمیدونم کونامی شاید برای اینکه بازیو پر گل کنه بعضی از چیزها رو عمدا دستکاری کرده به هر حال هر چیزی از گیم پلی و فوتبال واقعی به نظرت میرسه بگو چون برای نسخه های بعدی این بازی بدرمون میخوره و لازم نیست دیگه دوباره کاری کنیم . چون توی هر نسخه گیم پلی تغییر چندانی نمیکنه .
جسین جان مهرتهای تخصصی هری کیول و باروش و جیووانی دوس سانتوس رو بهم بگو
حسین جان من الان پس آماده هست و پچ کوکا کولا روش نصبه حالا باید چیکار کنم آپشن فایلمو بفرستم کافیه
وحيد يعني اينايي رو كه من نوشتم جدي گرفتي ؟نقل قول:
اینا یعنی چی؟ فکر کنم همه ضد من هستن نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی حاظرم با هر کدوم از بچه ها دو نفره بازی کنم.من با کیبورد بازی می کنم مثلا 5 تا بازی می کنیم هر کی تونست بیشتر منو ببره کلا من دیگه فوتبال بازی نمیکنم
بابا من كه گفتم بازيم خوب نيست بعد ميگي بيا با هم دو نفره بازي كنيم ببينيم كي بازيش بهتره ؟ :31:
جنبه داشته باش :31:بي جنبه :31::31:
ديگه باهات شوخي نميكنم :29:
راستي حسين نگفتي نقل و انتقالات چي شد ؟
الان كه بچه ها بيشترشون هستن
شروع كنيم ديگه
اول یه چیز بگم من اصلا دوست ندارم از خودم تعریف کنم. من هر سال برای این بازی وقت زیادی میذارم و فکر کنم طبیعی باشه بازیم خوب بشه فکر کنم تو هم همین شرایطی داری. همون طور که میدونی من کلا زیاد خونه هستم و بیرون زیاد نمیرم و به خاطر همین بیشتر وقتم با کامپیوتر و بازی هستش و این pes رو من دیگه بیش از اندازه بازی کردم.شاید هر این قدر بازی کنه بازیش قوی بشه پس این طبیعی هست. حالا بد برداشت نکنید:20:نقل قول:
برای من مسئله ای نیست حتی 100 واحد هم از تیمم کم کنی مهم نیست:31: ولی من دوست دارم بازی یه ذره هیجان داشته باشه یعنی اینجوری نباشه که سرعت بازیکن تیم حریف مثل اسب باشه و سرعت بازیکنان تیم من مثل لاک پشت:31: حالا ناراحت نشی.میدونم با گیم پلی خیلی کار کردی ولی یکمی بازیها هیجانش پایین میاد. من نمیگم مثلا از بارسلونا اصلا کم نکنی چون اونجوری دیگه راحت میشه همه تیمها رو برد ولی میگم یکمی بهتر کم کنی. خلاصه سرتو در نمیارم اصلا من با تیمهای اینجوری سازگاری نیستم :46:من حاظرم با یه تیم ضعیف برم ولی از خصویاتشون زیاد کم نشه.کلا من اینجوری راحتم. مثلا تیمهایی مثل لاتزیو-اودینزه-بوردو-استون ویلا-سویا-والنسیا-لیون-اتلتیکو مادرید-ناپولی-مارسی ازشون چه قدر کم می کنی؟ البته می دونم بعضی از این تیمها ضعیف نیستن
حسین جان نمیشه به محمد بگی این رئال رو بی خیال شه با ما باید با یه تیم غیر از تیم مورد علاقمون بازی کنیم.بابا من که رئال رو قبلا گفته بودم می خوام یهو یه نفر اومد تیمو ورداشت هیمن جوری.......این جوری که نمیشه!!:19:
نقل قول:
حامد جان تا آخر شب همشو میگم الان چند تا کار همزمان سرم ریخته میبخشی .
نقل و انتقالات رو که گفتم امشب تکلیفشو از طریق رای گیری مشخص میکنیم .نقل قول:
آخه محمدم حاضر نیست یه تیم متوسط برداره . امشب موقع بازی اینتر - چلسی بیا به احتمال زیاد محمد هست باهاش صحبت کن احتمالا راضی بشه .نقل قول:
من مگه چی گفتم.راستی این شکلک آخریه خیلی باهال بود:31:نقل قول: