مرسی.به نظر شما این مدل برای کار های محاسباتی سنگین جواب میده؟نقل قول:
Printable View
مرسی.به نظر شما این مدل برای کار های محاسباتی سنگین جواب میده؟نقل قول:
مثلا ، چی ؟؟؟نقل قول:
اگر منظورتون ، کار با مطلب و... است جواب میده! :11:
موفق باشید ،
امید
ببینید ، مک بوک پرو های ۱۵ و ۱۷ اینچ از دو چیپست گرافیکی هم زمان استفاده میکنند!نقل قول:
چرا گفته میشه ، مک برای کارهای گرافیکی مناسب است ؟؟
چون ، سیستم عامل مک میتونه کل رم سیستم رو به رندر شما اختصاص بده!
کاری که ویندوز تو خواب هم نمیتونه بکنه!
درسته ، چیپست اصلی 512MB هست! اما ، قدرت بی نظیری در کارهای گرافیکی به شما میده!
خیر ، 820QM همانطور که از اسمش مشخصه ، یک پردازنده ی Quad Core هست! (یعنی چهار هسته ای!)نقل قول:
راستي يك چيز ديگه اين سي پي يو هاي Core i7 كه اپل روي مك بوك پرو ميندازه مدلش چيه؟820ًQM؟
در صورتی که ، پردازنده ی استفاده شده در مک بوک پرو 620M هست ، که دو هسته ای ه!
جالبه بدونید ، 620M نسل جدید Core i7 ه ، که برتری های خودش رو نسبت به سری قبل : 720QM و 820QM داره!
موفق باشید ،
امید
سلام به همه دوستان.
یه سوال در مورد کارتای گرافیکی 13" داشتم.
در سایت notebookcheck کارت گرافیکی 320 مورد بررسی قرار داده و خوب و بدش و ... گفته.
در یک قسمت این بررسی که در لینک زیر هست این جملرو نوشته:
It does not feature dedicated graphics memory but uses the systems main memory instead (shared memory, in Mac OS X 256 MB from the main memory).
می خواستم بدونم طبق این جمله آیا 320 دارای 256mb dedicated نیست و این 256mb ام از رم بر میداره و share میکنه و یا 256m dedicat هست؟
من الان واسه کارت گرافیکی یکم مشکل دارم که فکر میکنم 256m کارت 320m سری 13" از 256 کارت 330m سری 15" خیلی ضعیفتره.اگه در مورد این دو کارت یکم راهنماییم کنید ممنون میشم.
و اینکه تو مدل 330m نوع مموری رو GDDR3 نوشته ولی تو 320m DDR3 نوشته.(در مشخصات لپتاپ اپل هم توی سایت خودش ddr3 و gddr3 نوشته) و فرق این دو رو بازم من متوجه نشدم.ممنون.موفق باشید.
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
عرض کنم خدمتتون که ، چیپست گرافیکی 320M دارای 256mb dedicated هست! و در این شکی نیست!
وقتی شما ، به گرافیک بیشتری نیاز داشته باشید ، از رم شما به گرافیک اضافه میشه! (در مک و ویندوز)
خب ، رم های شما بصورت DDR3 هست ، ویدیو مموری تون هم بصورت GDDR3 هست!
وقتی گرافیک با رم شیر میشه ، مثلا تا 1GB ، این 1GB بصورت DDR3 خواهد بود! چون ترکیب دو DDR3 هست!
اما بصورت GDDR3 نیست!
اون مقداری از گرافیک ، که بصورت dedicated است ، رو با GDDRx مشخص می کنیم!
منظور هم این است که این مقدار ، ویدیو مموری خود چیپ ست گرافیکی هست نه مقدار شیر شده!
موفق باشید ،
امید
يعني منظور شما اينه كه علاوه بر اون چيپستي كه براي گرافيك داره(منظورم همون چيپست انويدياست) يك چيپست ديگه هم براي گرافيك داره؟نقل قول:
ميشه دليلش را بگيدنقل قول:
دوستان ، کسی هست که این خنک کننده ی تارگوس (HeatDefence Panel
) رو تو تهران دیده باشه ؟؟؟ :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرید اینترنتی رو به هیچ وجه دوست ندارم! :41:
خواهشا اگ جایی دیدید ، یه یادی هم از من بکنید! :10: :11:
با تشکر ، :11:
امید
بله ، مک بوک پرو های ۱۵ و اینچ سری قبل از دو چیپست انویدیا (GF9400M و GF9600M GT) استفاده می کردند! در سری جدید ، از یک چیپست اینتل و یک چیپ ست انویدیا استفاده شده! که بصورت اتوماتیک بین این دو سوییچ میشه!نقل قول:
( Intel 4500HD و 330M GT )
شما وقتی کار های گرافیکی سنگین میکنید ، در حقیقت از چیپست 512MB استفاده می کنید و در حالت عادی از چیست گرافیکی با ویدیو مموری 256MB استفاده میکنید!
دلیلش ، خوب معلومه ، مصرف پایین تر ، پایداری بالاتر در حالت Turbo Boost و دمای پایین تر !نقل قول:
ميشه دليلش را بگيد
Core i7-920XM است که سرعت سيکل ساعتي برابر با 2 گيگاهرتز دارد، اما بسته به مقدار فشار بار و كار تحميلي بر آن با استفاده از خاصيت تقويت توربيني، سرعت آن تا حد 3/2 گيگاهرتز توربو، افزايش مييابد. مقدار 8مگابايت حافظه نهان L3 افزون بر 256کيلوبايت حافظه نهان L2 در هر هستهاش دارد و TDP آن 55وات بوده و قيمت آن نيز در حدود 1054دلار است. پردازندههاي Core i7-820QM و Core i7-720QM بهترتيب با سرعت سيکل ساعتهاي پايه 1/73 و 1/6 گيگاهرتز و در حالت تقويت توربيني بهترتيب تا سرعتهاي 3/06 و 2/8 گيگاهرتز توربو، در سطوح پايينتر از آن قرار دارند. حافظه نهان L3 پردازنده Core i7-820QM برابر با 8مگابايت بوده و در مورد Core i7-720QM مقدار آن 6مگابايت است و هر دو تراشه موبايل TDP يکسان 45واتي دارند. اخيرا جديدترين نوع اين پردازندهها يعني پردازنده موبايل تازه وارد :
Core i7-620M که داراي مزاياي زيادي نسبت به نسل قبلي خود است، معماري دوهستهاي 32نانومتري داشته و با سرعت سيکل ساعت 2/66 گيگاهرتز و حداکثر TDPبسيار مناسب 35واتي، يکي از کارآمدترين پردازندههاي موبايلي است که تاکنون ساخته و به بازار مصرف عرضه شده است. با اينکه همه اين تراشهها طراحي و معماري خوبي دارند، اما بعيد بهنظر ميرسد که به اين زوديها بتوانند راه خود را به درون دنياي لپتاپهاي خيلي باريک (سوپر اسليم)، باز کنند.
موفق باشید ،
امید
خوب چند تا سوال ديگه؟نقل قول:
مگه شما نميگيد كه بين چيپست ها سوييچ ميشه؟خوب يعني به طور همزمان ازشون استفاده نميشه .خوب مگر اگه به طور مداوم از يك چيشت استفاده بشه چي ميشه؟يعني ديگه چيپست دومي وجود نداشته باشه و هميشه از اون انويديائه استفاده بشه كه قدرتش بالا هست
خوب چرا اپل با اون همه عظمتي كه توي اين لپتاپ ها قرار داده چرا از چيپست هايي قوي تر مثل سري كوادرو استفاده نميكنه يا چيست هاي قوي تره سري رادئون اي تي آي؟
ببخشيد اگر زياد سوال كردم:11:
بفرمایید :نقل قول:
به طور هم زمان ، که امکان نداره!نقل قول:
مگه شما نميگيد كه بين چيپست ها سوييچ ميشه؟خوب يعني به طور همزمان ازشون استفاده نميشه .
هیچی!نقل قول:
خوب مگر اگه به طور مداوم از يك چيشت استفاده بشه چي ميشه؟
بصورت ، پیش فرض مک از چیپست ، اینتل استفاده میکنه! ولی شما می تونی جوری تنظیم کنی ، که فقط از انویدیا استفاده شه!نقل قول:
يعني ديگه چيپست دومي وجود نداشته باشه و هميشه از اون انويديائه استفاده بشه كه قدرتش بالا هست
مشکلی پیش نمیاد ، فقط توجه داشته باشید ، که چیپست انویدیا ولتاژ بیشتری می خواد ، برای همین ، ممکنه به جای ۷ ساعت ، ۴ و یا ۵ یاعت باری داشته باشید!
در ضمن ، شما وقتی در ویندوز هستید ، فقط یک چیپست توسط ویندوز شناسایی میشه و اونم چیپست قویتر یعنی انویدیاست!
قیمت محصولات اپل ، همینطوریش هم سر به فلک کشیده ، استفاده از چیپ ست كوادرو ، قیمت رو تقریبا دو برابر خواهد کرد!نقل قول:
خوب چرا اپل با اون همه عظمتي كه توي اين لپتاپ ها قرار داده چرا از چيپست هايي قوي تر مثل سري كوادرو استفاده نميكنه
در ضمن ، درسته ، بیشتر کاربران مک گرافیستند! اما توجه داشته باشید که در صورت استفاده از كوادرو ، باید بازی رو فراموش کنید! :27:
در حال حاضر ، این امکان نداره!نقل قول:
يا چيست هاي قوي تره سري رادئون اي تي آي؟
چون مین بورد ها ی مک بوک و مک بوک پرو فقط از چیپست های nForce ، شرکت انویدیا پشتیبانی میکنه!
البته ، در سری جدید ، اپل در یک اقدام انقلابی ، اینتل هم درگیر کرد!
بعید نیست در آینده ، به سراغ رادئون بره ، ولی فعلا ممکن نیست!
ضمن اینکه ، دمای کار کرد رادئون بالاست!
خواهش!نقل قول:
ببخشيد اگر زياد سوال كردم:11:
موفق باشید ،
امید
ببخشید بازم خوب واسم مفهوم نشد.ببخشید.نقل قول:
یعنی شما میگید که GDDR3 نوع مموری نیست بلکه مقدار dedicat کارت گرافیکی هست.
اگه این طور باشه در سایت خود اپل تو مدل های 13" 320m-256mb-DDR3 نوشته و تو مدل های 15" 330m-256mb-GDDR3 نوشته. یعنی واسه 330-dedicate هست ولی واسه 320 نه؟!
یا اینکه نوع رم 330 از GDDR3 استفاده شده؟
GDDR3 کلا به چه معناست؟
ببخشید سایت notebookcheck و شما دیدید که چه مطالبی نوشته بود.نظرتونو در مورد مطالبش اگه بهم بگید ممنون میشم و اینکه 330 خیلی از 320 سر تره یا تو یه رده هستند.؟
آره منظورم نرم افزار های مهندسی مثل fluent , AVL Fire,ANSYS هستش.نقل قول:
ببین ، مثل اینکه من بیشتر شما رو گیج کردم ! شرمنده !نقل قول:
خلاصه بهت میگم ، چیپست گرافیکی 330M GT در دو مدل 512MB و 256MB عرضه شده!
و چیپست ، 320M بصورت 256MB عرضه شده!
اما ، مدل 256MB ی 330M با مدل 256MB ی 320M از زمین تا آسمون فرق میکنه!
یکی از فرق ها نوع حافظه است که در 330M بصورت Graphics Double Data Rate 3 ه! (GDDR3)
موفق باشید ،
امید
این پانل خنک کننده از تکنولوژیی با نام HeatShift بهره می برد و مناسب برای لپ تاپ های حداکثر 15 اینچ است. در داخل این پانل ترکیبات بلورین سولفات سدیم خشک قرار دارد که از موادی است که خصوصیت تغییر حالت دارد. دمای این ترکیب تقریبا 50 درجه سانتیگراد پایین تر از دمای محیط اطراف است. این ترکیب جامد با بالا رفتن دمای لپ تاپ قرار داده شده بر آن شروع به ذوب شدن کرده و گرمای لپ تاپ را جذب می کند. پس از برداشتن لپ تاپ این ترکیب دوباره از حالت مایع به حالت جامد تغییر حالت می دهد. از دیگر ویژگی های آن امکان خم شدن و حمل و نقل ساده آن است. شاید یکی از بهترین کاربردهای آن امکان قرار گرفتن بر روی پا باشد که از انتقال حرارت لپ تاپ به ماهیچه های پا و آسیب های ناشی از آن جلوگیری می کند
قیمت : 54000 تومان
فناوری حافظه ی گرافیکی GDDR3 که مخفف Graphics Double Data Rate 3 است با همکاری ATi و JEDEC توسعه پیدا کرده و بر پایه ی DDR2 بنا شده با این تفاوت که کارایی آن در برآورده کردن نیازهای ضروری چیپست گرافیک ارتقا یافته و البته توجه کنید که GDDR3 ارتباطی با مشخصات JEDEC DDR3 ندارد و نیز با توان مصرفی و گرمای پایینتری نسبت به DDR2 کار میکند که طبعاً نیاز به سیستم خنک سازی ساده تری نیز دارد...نقل قول:
در صورتیکه مایلید اطلاعات کاملتری داشته باشید توصیه میکنم صفحه ی زیر را مطالعه کنید
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/GDDR3
یه سوال داشتم در مورد لپ تاپ های اپل ...
من به علت شغلم نیاز به نرم افزار های مهندسیی دارم که فقط روی ویندوز اونم تا ورژن xp (نه ویستا و سون) اجرا میشن ... میدونم که لپ تاپ های اپل مدتیه یه سیستم بوت عالی دارن که باعث میشه همزمان بتونیم هم مک و هم ویندوز رو داشته باشیم ... به خاطر این مسئله و همچنین عمر باتری فوق العاده این لپ تاپ ها تصمیم دارم یه 13 اینچ پرو بخرم ... حالا سوال اساسی اینه که مکبوک پرویی که با سیستم عامل مکش 10 ساعت کار میکنه با ویندوز xp چند ساعت کار می کنه ؟؟؟
با سلام . دوستان من بین دو مدل13 اینچی MC234LL/A و MacBook Air گیر کردم. اول بگم من این دو تا رو بدلیل داشتن وزن کمتر از 1.5kg انتخاب کردم اما چند تا سوال در ذهنم نقش بسته :1- ظرفیت هارد MC234LL/A قابل افزایش نیست؟ اخه 128G که کمه.2- شارژ باتری کدوم یک بیشتر من یک جا خوندم که MacBook Air کلا حدود 3 ساعت شارژ داره و آیا باتری بهتری برایش ساخته شده که بشه تعویض کرد مثل برخی مدل های سونی. 3- میزان cash cpu کدام یک بیشتره و از لحاظ برتری کدام یک cpu قوی تری داره ؟ 4- نرم افزارهای که روی ویندوز عمل می کنند آیا در مکینتاش هم کار میکنند؟ 4- من تا حالا با سیستم عامل مکینتاش کار نکردم آیا کار کردن و فراگیری آن سخته؟ 6- در حالت کلی کیفیت سونی بهتره یا اپل؟(اگر این جواب بدین ممنون میشم آخه از هر کی میپرسم یک چیزی میگه)
اگر شما قصد داشت خرید یک 13 اینچی رو داشتین از بین مدل های موجود اپل کدام یک رو انتخاب میکردین؟
این هارد اس اس دیه سرعت و مقاومتش چندین برابر هارد های معمولیهنقل قول:
1- ظرفیت هارد MC234LL/A قابل افزایش نیست؟ اخه 128G که کمه
سه ساعت ؟؟ چجوریه مال دوست من 5-7 ساعت نگه میداره؟؟نقل قول:
- شارژ باتری کدوم یک بیشتر من یک جا خوندم که MacBook Air کلا حدود 3 ساعت شارژ داره و آیا باتری بهتری برایش ساخته شده که بشه تعویض کرد مثل برخی مدل های سونی.
مک بوک ایر دقیقا مدل رو مشخص نکردی .نقل قول:
3- میزان cash cpu کدام یک بیشتره و از لحاظ برتری کدام یک cpu قوی تری داره ؟
خیرنقل قول:
4- نرم افزارهای که روی ویندوز عمل می کنند آیا در مکینتاش هم کار میکنند؟
ولی تمام برنامه ها نسخه مک دارم مثلا محصصولات Adobe همیشه بیشتر رو نسخه مک مایه میزارن
نبابانقل قول:
4- من تا حالا با سیستم عامل مکینتاش کار نکردم آیا کار کردن و فراگیری آن سخته؟
سخت نیست
تازه میتونی روش ویندوز هم نصب کنی
تو این مقایسه سونی مثل پیکان میمونه و اپل مثل بنزنقل قول:
6- در حالت کلی کیفیت سونی بهتره یا اپل؟(اگر این جواب بدین ممنون میشم آخه از هر کی میپرسم یک چیزی میگه)
کلا من از اصلا از لپ تاپ های سونی خوشم نمیاد
به نظرم سونی بهتره بره تلوزیون بسازه
من این اطلاعات رو از سایت 7laptop.com گرفتم اونجا هم مدل مک ایر رو نزده بود. MC234LL/A فقط یک پورت usb داره؟نقل قول:
مک بوک ایر دقیقا مدل رو مشخص نکردی .
دوست من بهتر بود مشخص میکردی به کدوم نرم آفزارها نیاز داری تا بت بگیم کدوم داره کدوم ندارهنقل قول:
مصرف در وین کمی بیشتر هست ولی مطمئن باش که عمر باتری خوبی داره
مثلا ۹ ساعت
2.13GHz Intel Core 2 Duoنقل قول:
L2 cache 6MB shared
System bus 1066MHz
Memory 2GB of 1066MHz DDR3 SDRAM onboard
ssd 128GB solid-state drive
USB One USB 2.0 port (up to 480 Mbps)
کد:http://www.apple.com/macbookair/specs.html
با سلام و خسته نباشیدمن دنبال یه لپ تاپ بودم اولasus n61jq انتخاب کردم ولی وقتی دیدمش واقعا دلمو زد بعدش چشمم به اپل افتاد و...:40::40:متاسفانه فهمیدم که مدل مشابه اپل 2.700 قیمتشه که بابتش باید یه خرده به خانواده فشار بیاورم ((یه خرده ی زیاد))حالا چندتا سوال:- مک رو میدونم که حرف نداره اما کارایی win چطوره جلو بقیه لپ تاپ ها کم نیاره؟- نرم افزارهایی که من باهاش کار می کنم بغیر از چندتایی همه نسخه مک هم دارن حالا می خوام بدونم کرک شده شون هم راحت گیر می یاد؟- کارایی که من می کنم اینترنت / احتمالا آفیس یا برنامه های مشابه/انواع نرم افزارهای مهندسی / کمی برنامه نویسی / به احتمال کمی بازی (اگه بیکار بشم)حالا می خوام بدون مدل پاینتری هست که کار من رو راه بندازه ؟(حتما 15 اینچ باشه ترجیحا ram بالا)
خروجی برای ویدوپرژکتور و ورودی شبکه هم داره؟ شارژباطیش چقدره؟نقل قول:
بله . با یک تبدیل ساده شما میتونید از تمام پورت های ویدیویی بهره ببرید . شارژ باطری هم فعلا 7 ساعت . البته صبر کنید تا 27 ژوئن ( چیزی هم نمونده ) امکانش زیاده که مک بوک ایر آپگرید بشه :18:نقل قول:
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من دنبال یه لپ تاپ بودم اولasus n61jq انتخاب کردم ولی وقتی دیدمش واقعا دلمو زد بعدش چشمم به اپل افتاد و...:40::40:
متاسفانه فهمیدم که مدل مشابه اپل 2.700 قیمتشه که بابتش باید یه خرده به خانواده فشار بیاورم ((یه خرده ی زیاد))
حالا چندتا سوال:
کارایی در ویندوز هم عالیه . بخصوص ویندوز 7 . از این بابت خیالت راحت :8:نقل قول:
- مک رو میدونم که حرف نداره اما کارایی win چطوره جلو بقیه لپ تاپ ها کم نیاره؟
بله . تو نت بگردی نرم افزارهاش زیاده .نقل قول:
- نرم افزارهایی که من باهاش کار می کنم بغیر از چندتایی همه نسخه مک هم دارن حالا می خوام بدونم کرک شده شون هم راحت گیر می یاد؟
چون بازی هم میکنی فقط به 373 فکر کننقل قول:
- کارایی که من می کنم اینترنت / احتمالا آفیس یا برنامه های مشابه/انواع نرم افزارهای مهندسی / کمی برنامه نویسی / به احتمال کمی بازی (اگه بیکار بشم)
حالا می خوام بدون مدل پاینتری هست که کار من رو راه بندازه ؟
(حتما 15 اینچ باشه ترجیحا ram بالا)
از طرف دیگه هم شیشه ای خوشگل ترهسلام با تشکر :11:فقط یه سوال کوچولو اونم راجع به display می دونم که 3 تا اپشن داره حالا آیا این آپشن ها در ایران وجود دارن؟در صورت موجود بودن کدومشون بهتره ؟در ضمن یه ویدیو هم تو cnet دیدم که انعکاس نور به خوبی نشون میداد و به نظر میومد که یه خرده اذیت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنن anti glaser . این رو شک نکننقل قول:
دوست من هر سه ۱۳ ،۱۵ ، ۱۷ اینچ هستنقل قول:
بستگی به کاربردت داره و اینکه وزن برات مهم یا نه!؟
نگران glossyنباش مشکلی نداره مال خودم glossyهست
نقل قول:
About the high-resolution displayسلام من منظورم این 3 تا بود:
The 1680-by-1050 display gives you more pixels — which is especially useful when you’re working with HD content in pro applications, like Final Cut Studio — because you get a sharper image and more screen space to work with.
About glossy and antiglare
Choose the glossy widescreen display to make your graphics, photos, and videos appear with richer colors and deeper blacks — great for watching DVD movies. If you prefer a display with antiglare coating for a matte rather than glossy viewing experience, choose the antiglare widescreen display.
Important note:
The actual size of the display is the same (15-inch diagonal) on both models. The antiglare display has a silver frame (border) around the display.
Display
- MacBook Pro 15-inch Glossy Widescreen Display
- MacBook Pro 15-inch Hi-Res Glossy Widescreen Display [Add $100.00]
- MacBook Pro 15-inch Hi-Res Antiglare Widescreen Display [Add $150.00]
سلام به همه
من خیلی وقته میخوام لپ تاپ بگیرم و دیگه میخوام یه لپ خوب بگیرم اخه یه 1510 دستمه ولی حال نمیده میخوام یه مک پرو بردارم
یه کمکی بکنید بگین فرق 373 با 665 چیه و قیمتاش چقدره
نقل قول:
میشه منظورتون رو از 665 بگید . چه برندیه ؟؟
نقل قول:
فرقشون در سایزشون هست . 373 بک لپ تاپ قدرتمند 15 اینچی هست ولی 665 یک لپ تاپ 17 اینچی با کانفیگ 373 هست .
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
سلام به همه دوستان.
اگه در مورد Capsule Time یکم توضیح بدین ممنون میشم. آیا یه هارد اکسترنال wireless به حساب میاد یا یه دستگاه بکاپ گیری؟
ممنون.موفق باشید.
ببخشید یه صحبتیم در مورد گیفت کارت اپل کنید که یکم در موردش بفهمم چیه ممنون میشم.
کاربرد این اکانت چیه؟ بدرد میخوره کلا یا خیر؟
ممنون بازم.
عرض کنم خدمتتون که ، تایم کپسول ، تر کیبی از یک روتر بیسیم (با چهار ورودی LAN و یک ورودی USB 2.0) و یک هارد اکسترنال است!
که محوریت کار این دستگاه بر روی روتر بودن ه و بعد هارد اکسترنال! که عمدتا برای بکاپ استفاده میشه! :20:
اما قابل پارتیشن بندی ست! :31:
اگر شما ، در منزل (و یا محل کارتون) ، ۳ و یا ۴ کامپیوتر مک دارید و دنبال یک هارد اکسترنال تحت شبکه میگردید ، که هم پرینتر و هم یک سری از فایل های اجرایی رو در شبکه به اشترک بزاره و بصورت بیسم از همشون بکاپ بگیره ، تایم کپسول ، گزینه ی خوبی می تونه ، برای شما باشه! :46:
مثلا ،من مک بوک پرو ، آی پد ، آیفون و سیستم رومیزی آی مک ام رو با یک تایم کپسول 1TB ، شبکه کرده بودم! :8:
اما ، وقتی آی مک ام رو فروختم ، تایم کپسول رو هم روش دادم! :41:
چون ، استفاده ی این دستگاه ، با یک سیستم مک ، به هیچ دردی نمی خوره! :46:
هر سؤالی درباره ی تایم کپسول بود بفرمایید! :11:
موفق باشید ،
امید
شما که خودتتون جواب خودتتون رو تو پست زیر دادید!
نقل قول:
پس مشکل کجاست ،
تفاوتشون در رزولوشن ، تعداد پیکسل ها ، براق (Glossy) و یا مات (Antiglare) بودن ، صفحه است!
تو ایران هم ، به سختی میشه گیر آورد! (ولی نشدنی نیست!)
خواستید ، بگید بهتون بگم کجا! و چه جوری!
موفق باشید ،
امید
گیفت کارت ، کارت هدیه ی فروشگاه iTunes شرکت اپل هست!نقل قول:
و برای خرید ، موسیقی ، نرم افزار های آیپاد ، آیفون و آی پد میشه ازش استفاده کرد ، به شرطی که اکانت آیتیونز شما و گیفت کارت شما هر دو برای فروشگاه یک کشور باشند!
مثلا، اگر اکانت شما مربوط به آمریکاست ، گیفت کارتتون هم باید آمریکایی باشه! و بر عکس!
موفق باشید ،
امید
حق با شماست ولی من منظورم همون قسمت موجودی در ایران بود.نقل قول:
با این تفاسیر من فکر کنم همون glassy مناسب من باشه.
فقط می خواستم بدونم کجا به نظر شما برای خرید بهتر است؟