انگار جدیدا تو سایت ایرانسل یک فایل راهنما گذاشتن که با تعییر تنظیمات مودم میشه از شر لاگین در صفحه پورتال راحت شد .این هم آدرس فایل
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/Indoor.pdf
Printable View
انگار جدیدا تو سایت ایرانسل یک فایل راهنما گذاشتن که با تعییر تنظیمات مودم میشه از شر لاگین در صفحه پورتال راحت شد .این هم آدرس فایل
اگر این طور باشه که مشکلی نیست.نقل قول:
امیدوارم انجام شه.
بچه ها من میخوام اینترنت 256 بگیرم اگه میشه مت نامه ای رو که باید براش بنویسم رو بدید ممنون میشم
سلام
وایمکس ایرانسل من دیروز نصب شد :31:
آنتن دهیش هم خوبه
میخواستم اینجا از شرکت ایرانسل تشکر کنم
واقعا برخوردشون با مشتری از همون قدم اول تا آخر عالی بود
از روزی که ثبت نام کردم تا وقتی وصل شد 3 روز طول کشید
دم ایرانسل گرم:11:
نمیخوام ناراحتت کنم
اما بزار یه چند ماهی بگذره بعد اگه ازشون راضی بودی تشکر کن
در اکثر موارد تو ایران اگه کسی کارش درست باشه بیخودی به کسی احترام نمیزاره اما اگه طرف کارش درست نباشه به احترام زیاد از حد به مشتری میخوان که کمبود های خدشونو ماله بکشن
چند صفحه آخر رو میخوندید بهجواتون می رسیدید!نقل قول:
نامه باید از شرکت روی سربرگ و با مهر و امضا باشه.
درخواست خودشون رو برای استفاده از وایمکس با سرعت 256 اعلام کنند و شما رو به عنوان نماینده خودشون معرفی کنند.
نقل قول:این چه حرفیه؟!!نقل قول:
کی گفته اگه یه جا برخورد محترمانه داشتن کارشون خرابه؟!!! اتفاقا برخورد مناسب جزو اصول اولیه هر شرکته.
نمیدونم! شاید شما اگه برخورد خوب ببینید خوشتون نمیاد و بهش مشکوک میشید!!
خیالت راحت دوست عزیز من 2 ماهه وایمکس دارم و کاملا راضی بودم.:46:
اگه به حرفم دقت میکردید گفتم این قضیه در ایران اینجوریه.بله منم میدونم که برخورد خوب از اصول اولیه است اما در بین شرکت های ایرانیو مخصوصا دولتیاشنقل قول:
من خودم بارها دیدم که طرف جنسش بد بوده اما بیا ببین چه تحویلی میگیره.چرا ؟چون جنسشو میخواد بکنه تو پاچت
در ضمن من ادم هایی رو میشناسم که چندین ماهه که وایمکس و بعد چندین ماه از این سیستم بشدت ناراضی بودی.شما که تازه دو ماهه دارید
سلام من هیچجا نتونستم قیمت جدید مودم معمولیشو در بیارم ارزونترین سرویس با مودم چنده
سایت ایرانسل همه چی رو زدهنقل قول:
[PHP]www.wimax.irancell.ir[/PHP]
قیمت ها هم اینجا زده :
[PHP]http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199[/PHP]
مودم ها :
[PHP]http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=149[/PHP]
تا 2 ماه پیش اوضاء فرق میکرد.نقل قول:
2 ماهه وایمکس کیفیتش عالی شده و روز به روز بهتر میشه. اینو دوستای دیگه هم توی صفحات قبل تایید کردن.
خدا کنه
ماکه بخیل نیستیم
اگه خوب باشه شاید منم بعدا مشترک شدم
اما منکه چشم از ایرانسل آب نمیخوره
وقتی وضع موبایلش اینطوری باشه وای به حال وایمکس
تازه میخوان 3G هم بدن.چه شود....
حرف دوستان تایید میشه شدید!!
منم جزو کسانی بودم که نسبت به وایمکس ایرانسل حس خوبی نداشتم.
یک هفته ای هست که دوستم وایمکس ایرانسل گرفته و راضی هست و میگه با اینکه سیستم بی سیم هست خیلی خیلی کم پیش میاد نوسان شدید داشته باشم. خیلی خیل 2 یا 3 کیلو.
درکل ایرانسل خیلی خیلی پیشرفت کرده. اصلا قابل مقایسه با مبین نت تازه وارد نیست.
مبین نت باید یه دو سه سال باید صبر کنه که به یه جاهایی برسه!!
فعلا که دچار مشکل شده!!
خودمم در الویت اول وایمکس ایرانسل رو انتخاب میکن.
فعلا که شرکت بدجور داره میفروشه .سعادت آباد هروی و جردن میرداماد بیشترین USER را دارن.در بعضی از ساعت شبانه روز امکان افت شدید پهنای باند وجود داره.دوستان برای این مناطق این مورد رو در نظر بگیرن
خودمون هم می تونیم مودمش رو در خونه نصب کنیم؟ یا خیلی پیچیده است و نیاز داره که خود ایرانسل کسانی رو برای نصب مودم بفرسته؟
راستی مودم چی خوبه؟ مودم ساده و جمع و جور اکسترنال با پورت USB2 وجود داره؟
نقل قول:
ممنون ولی قیمت سرویس اعتباری با مودم قدیمی معمولی رو نداره !!!
یعنی فقط مودم وای فای 105000 تومانی وجود داره دیگه؟
منم موافقم که تو ایران(خصوصا دولتی) به مشتری اهمیت نمیدننقل قول:
اما ایرانسل ثابت کرده که با بها دادن به مشترکان میشه هم خوب سرویس داد و هم رضایت رو جلب کرد
حتی اگه بعضی سرویس هاش خوب هم نباشه اما همون برخورد مناسب و فضای شیک شرکت و ... باعث جذب مشتری میشه.
(البته ایرانسل یه شرکت کاملا ایرانی نیست و یکی از شعبه های شرکت بین المللی MTN هست ):27:
بله دیگه اون مودم کوچولوی داخلی رو نمیدن فقط وای فای یا مودم خارجینقل قول:
من زنگ زدم نمایندگی ایرانسل، می گه برای کابران خانگی، 128 kb/s بیشتر نمی ده. آیا واقعا اینجوریه و برای مصارف خانگی ، wimax irancell بیشتر از 128 kb/s نمیده؟
گویا ایرانسل قابلیت Routing را توی مودم هاش فعال کرده ( یعنی اینکه شما شناسه تون را داخل مودمش تنظیم میکنید و دیگر لازم نیست برای هر بار وصل شدن به اینترنت برید توی سایتش یوزر / پسورد تون را بزنید یه بار که وارد تنظیمات مودمتون بکنید دیگه همه چی تمومه و هر موقعه مودمتون را روشن کنید اینترنت دارید )
منبع :
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/Outdoor.pdf
همه جا همینه! به کاربران خونگی بیشتر از 128 نمیدن. حتی مبین نت هم که اوایل بیشتر از 128 میداد الان نمیدهنقل قول:
سلام
پینگش چه جوریه ؟؟از 300 کمتره یا یشتر؟
سلام بر بچه های اهواز و ایران! مبین نت دارم راضی نیستم پینگش بعضی مواقع بالای 1500 میشه. میخواستم بدونم وضعیت وایمکس ایرانسل چطوره؟(در اهواز) خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من 64 دارم با مودم داخلی زرد رنگ ( کله قندی )
تست های ایرانسل که قبلاً به نام مخابرات بود آی اس پی را میگم الان شده افرانت :18::18: ؟؟ یعنی با آی پی های خود ایرانسل که به نام خود ایرانسل هست کانکت نمیشه ؟؟نقل قول:
EDGE که با آی پی های خود ایرانسل کانکت میشه بعضی موقع ها !! :18:
قضیش چیه ؟؟
این مطلبی رو که تحت عنوان ماجراي جالب وايمکس ايرانسل نوشته شده حتما بخونید جالبه
یه سرچ تو اینترنت بکنید پره:31:
راستی حتما باید یه فیش تلفن یا برق آدرس دار داشته باشیم آخه چه ربطی داره
بعد اگه شرکتی بخوایبم گیر نمیدن که باید آدرس فیش با آدرس شرکت یکی باشهنقل قول:
متصدی وایمکس آمده بود. مدارکمان را که گرفت این جواب را به ما داد: "فیش تلفنتان آدرس ندارد!
دوست عزیزمیشه بفرمایید که چه سرعتی گرفته بودید که با 32 گیگ دانلود محدودتون کردن:41:نقل قول:
من 256 دارم از داتک فعلاو بعضی ماه ها نزدیک 30گیگ هم میشه دانلودم
(البته با مشاهده جدول تعرفه های صفحه بعد فهمیدم که 512 گرفته بودید واقعا که!!!!!!!!!!!!!)
نصبش از ساده هم ساده تره، فقط کامپیوتر و به مودم وصل می کنی. حالا با کابل یا بی سیم. تموم شد. یه سایت باز می کنی مثلا گوگل، حالا صفحه لاگین ایرانسل میاد شناسه و کلمه عبور اونو وارد می کنی بعدش دیگه وصلینقل قول:
فیش تلفن رو فقط برای صحت آدرس درخواست کننده میخوان نه چیز دیگه! شما آدرس هرجا رو که دادید فیش همون جا رو بدید.نقل قول:
خدایش داستان جالبی بود و کلا آدم رو یاد ضرب المثل آفتابه لگن 7 دست شام چیه ناهار چیه اینجا کجاس یا بقول یارو کیه کیه کیییییییییییییییییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:27:
این هم یه تست دیگه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسینقل قول:
فعلا که این قضیه محدودیت حجمی تو ذوقم زده و دو دلم
تو فروم ایرانسل در مورد نامه اینطور نوشته بودن
یعنی اینکه تو نامه باید شماره ثبت شرکت هم باشه ویا یه معرفی نامه معمولی و روزنامه رسمی؟کد:شما فقط کافیه از یک شرکت رسمی ( شرکتی با شماره ثبت و مهر معتبر ) یک نامه که سربرگ شرکت + شماره
ثبت شرکت + مهر داشته باشه بگیری و توش بنویسی ( البته به صورت رسمی و اداری ) که سرویس سرعت بالا
میخوایی ... و یا یک نامه از دانشگاه بر مبنای نیاز به سرعت بالا بگیری و تحویل تکنسین نصب مودم بدی تا اون بزاره تو پروندت و ...
تو سر برگ معمولی که شماره ثبت نیست اسم شرکت و تلفن و.آدرس وفکس و... مگه اینکه تو متن نانه قید بشه
مرسی خیلی ممنون راستش خوندن جمله زیر منو نگران کردنقل قول:
جواب شما کمی با چیزی که گفته شده فرق میکنهکد:مشتریان شرکتی لازم است که یک کپی از روزنامه رسمی به علاوه یک معرفی نامه برای نماینده شرکت و یکی از قبوض آب، برق،تلفن ثابت و یا گاز شرکت را ارائه نمایند.
بابا ایرانسل مثل چی چی داره سرویس میده... زیاد روی این موضوع حساس نشین.
یه سربرگ با مشخصات شرکت و نامه ای که جهت دریافت سرویس سرعت بالا هست با یه مهر شرکت.
همین/!
نقل قول:
پس من میخوام بدونم اینترنت نامحدود رو میخوایم چی کار اگر دانلود نکنیم 120 تومن بدی که دانلود نکنی لول دانلود بیش از حد من 32 گیگ تو یک ماه دانلود کردم دیگه بهم نامحدود ندادن اخه این هم شد قانون
سلامنقل قول:
این موضوع من رو هم نگران کرده
من میخوام که هفته آینده وایمکس 1 مگ بگیرم و فیلم دانلود کنم حالا اگر قرار باشه که با دانلود حدود 30 مگ در ماه بیان و سرویس رو محدود کنن که دیگه فایده نداره!!
کسی از نحوه برخورد با دانلود خبر دقیقی داره مثلا اینکه چقدر دانلود میشه کرد؟؟ ( خود اپراتورهای ایرانسل هم اطلاع دقیقی ندارن)
نقل قول:درسته.نقل قول:
زیاد گیر نمیدن. من خودم فقط نامه توی سربرگ دادم + قبض تلفن.
سلام
یه سوال داشتم
من یه سرویس 128 دارم
آیا میتونم این سرویسو ارتقا بدم؟!
نامه برای استفاده از سرعت بیشتر از 128 هم دارم
اگه میشه این نامه را باید چی کار کنم؟!
اگه به نمایندگی ارانسل بدم چند روزه سرویس جدید را بهم میدن؟!
ممنون
تا اونجا که من میدونم فعلا امکان نداره طرح تعرفه فعلی رو بالا ببرینقل قول:
نقل قول:
مطمئنی؟!
میشه اشتراک قبلی را باطل کرد و یه اشتراک جدید با سرعت بالا تر گرفت؟!
اگه میشه باید چی کار کنم؟!:دی
آره میتونی دوباره ثبت نام کنی.نقل قول:
فقط زنگ بزن 707 بپرس چیکار کنی. یعنی بگو که مودم داری
دوستان اتفاق مسخره ای برای من افتاده
روز 28 مهر رفتم بانک ملت و هزینه تمدید یکماهه اکانت نامحدود یک مگابیت رو به حساب ایرانسل ریختم . یک ساعت بعد اس ام اس و ایمیل اومد و مبلغ پرداختی منو تایید کرد. اکانتم تا امروز صبح فعال بود و من تا ساعت 7 صبح روز شنبه یعنی در روز اول ماه جمعا 3 گیگ دانلود کردم. ساعت 8 صبح یک اس ام اس برای من اومد که نوشته بود برای تمدید اکانت بایدحدود 32 هزار تومان دیگه (بابت اون 3 گیگ) به حساب ایرانسل واریز کنید وگرنه اینترنتتون قطع میشه.
با خدمات وایمکس تماس گرفتم ، گفتن این اشتباه از سیستم بوده و شما چون نامحدود دارید سیستم نباید برای شما چنین چیزی رو محاسبه میکرده و فرم پیگیری پر کرد و گفت تا یکی دو ساعت دیگه حل میشه.
شب که دوباره وصل شدم دیدم هنوز نمی تونم لاگین شم. دوباره زنگ زدم خدمات، اپراتور گفت اشتباه از سیستم بوده ولی چون اکانت ماه جدید شما هنوز فعال نشده و شما در سیستم بدهکار هستید این 32 هزار تومن رو با کارت شارژ ایرانسل به سیستم وارد کنید و بدهی رو رفع کنید و فعلا استفاده کنین تا در طی 72 ساعت آینده بخش مالی با شما تماس بگیره و مشکل رو حل کنه. من هم همین کارو کردم و ظاهرا مشکل فعلا حل شده اما نمی دونم آیا اون پول رو بهم بر میگردونن یا نه؟ :41:
در بین صحبتاش اپراتوره گفت که شما در اینترنت یک مگابیت، ماهی 120 گیگ مجاز به دانلود هستین و این عدد در اول ماه به سیستم داده میشه و اگر شما قبل از ورود این عدد به سیستم شروع به دانلود کنین این خطا پیش میآد. مشکل من با اون عدد 120 گیگ در ماه هست آیا این حرف اپراتور یعنی محدودیت دانلود ؟
در ضمن آیا شارژ کردن با کارت شارژ بهتره یا پول ریختن به حساب بانک و چرا با اینکه سه روز زودتر از موعد پول ریخته بودم به حساب، اکانت ماه جدید همون موقع فعال نشده بود؟
راستی توی حساب اینترنتی یا همون Ecare توی قسمت اطلاعات حساب وایمکس-->جزئیات حساب های ویژه --> توی ردیف اینترنت همراه ، اون عددی که زیر ستون اعتبار نوشته چیه؟