کاملاً تایید میشه.نقل قول:
من شدیداً پیشنهاد می کنم هرکی میخواد سیستمی تهیه کنه خودش با گوش های خودش تست کنه.
توقعات افراد متفاوت هستش...
انشاالله همه از خریدشون راضی باشند.
Printable View
کاملاً تایید میشه.نقل قول:
من شدیداً پیشنهاد می کنم هرکی میخواد سیستمی تهیه کنه خودش با گوش های خودش تست کنه.
توقعات افراد متفاوت هستش...
انشاالله همه از خریدشون راضی باشند.
ولی دوست من خر خر کردن چیزی نیست که سلیقه ای باشه و کسی ازش خوشش بیاد. "البته تا اونجایی که من میدونم"
فکر کنم خریداران بعد از خرید به خاطر دل خودشونم که شده از سیستمی که خریدند انتقاد نمیکنند و در واقع دوست ندارند نقاط ضعف سیستمشون رو ببینند.
در مورد تنظیمات کمتر زیر رو بم صدا هم اگه منبع صدا خود این سینماها نباشند تا حد زیادی مشکل حل میشه ولی احتمالا کیفیت کارشون رو پایین تر میاره.
تا وقتی خودم از نزدیک صداشون رو مقایسه نکردم "اینجایی که هستم rs بعیده پیدا بشه" کاملا سردرگم میمونم. اغلب نظرات دوستان کمی تعصب در خودش داره چون تا الان شاید 5 نفر در مورد rs30 صحبت کردند ولی کسی به خرخر در درجه 65 اشاره نکرده که نقطه ضعف خیلی بزرگی هم هست. "البته اگه واقعا وجود داشته باشه"
همیشه بحث این بوده که در ولوم های بالا پایونیر هیچ ضعفی نداره. البته یکی از دوستان اشاره کرده بود که حتی در نمایندگی هم بیس رو منفی میذارند.
در قدرت کمپانی پایونیر شکی نیست ولی شاید این سری محصولات در پروسه ارزان سازی، استانداردهای کمپانی رو نقض کرده باشند. نشون به اون نشون که این سری، عرضه جهانی نداره.
درسته عرضه جهانی نمیشه اما بنظرتون Pioneer با اون همه ابهت که DJ Tiesto بزرگترین DJ از محصولاتش استفاده می کنه به خاطر یه سری RS میاد وجهه خودش رو خراب کنه ؟نقل قول:
من نمیدونم تو نمایندگی BASS رو چند تنظیم بود اما اگر بخوام بخرم می گم تست کامل بکنه.
همونطور که گفتم من اون دفعه خر خری احساس نکردم.
شاید ایراد از جای دیگست من نمیدونم !!!
وجهش خراب نمیشه چون محصولات رده بالاش هنوز هم با کیفیت هستند و کسی به خاطرش از پایونیر دلزده نمیشه. فراموش نکنیم این شرکت ها باید جواب سهامدار هاشون رو بدند و فقط و فقط به پول فکر میکنند.نقل قول:
نظر شخصی من اینه که اگه واقعا برای داشتن خروجی خوب باید بیس منفی تنظیم بشه، قدرت این سیستم متوازن نیست و یه نقطه ضعف براش محسوب میشه. "در برابر محسنات زیادش"
من متوجه منظور اون دوستمون نشدم که میگه خر خر می کنه.باید بیشتر توضیح بده که منظورش از خر خر دقیقا چیه.توی تست هایی که من از این سیستم شنیدم صدا توی هر درجه از ولوم خوب بوده.حتی تو ولوم max.نقل قول:
نمایندگی هم وقتی سیستم رو تست می کنه حالت صدای سیستم flat هستش و تنظیمات رو تغییر نداده.
یه نکته رو باید توجه داشته باشید که شما هر زمان یه ست اسپیکر و یه آمپ به صورت جداگونه خریداری کنید بعضی اوقات نباید level بیس دستگاه رو max بذارید.چون به نوعی صدا خراب میشه.در مورد این سیستم هم همینطوره.
من استدلال اون دوست عزیزمون رو کاملا قبول دارم ، اینکه هر کس از صدای بلند و کیفیت یه برداشت شخصی داره ، حقیقتا هم همینه که من خیلی سالهاست که گوشم به صدای این مدل از سونی عادت کرده و خودمم هم فکر میکنم نود درصد اختلاف سلیقه من واسه همینه .چراکه حتی چند مدل بعد از این سونی هم که با همون پسوندLBT بودن تست کردم اما این صدا رو نگرفتم و اونها رو بیتشر مدلهای تبلیغاتی دیدم . در مورد خرخر کردن هم که برای خیلی از دوستان سوال شده ... ببنید من مطلقا این مورد رو برای موزیک میگم ، چون تو پخش صدای فیلم اونقدر این سیستم قدرت خودش رو به رخ میکشه که واقعا هنوز جرات نکردم صداش رو تا اون حد بالا ببرم ولی برای موزیک این مورد پیش اومده که میگم .نقل قول:
البته هنوزم مشغول زیر رو کردن وجناتش هستم و به همین خاطر تمام کابل هایی که پشتیبانی میکنه (از Optical , HDMI , ... ) خریدم که بیشتر بررسی کنم .
یه نکته : موقع خرید حتما توجه کنید که دستگاه دی وی دی 420 رو به جای 320 بخرید !! فرقش 20 تومنه ولی HDMI چیزی نیست که بشه ازش صرف نظر کرد...
حالا Review های بیشتری ازش بگو !نقل قول:
TnQ
امروز فرصتی شد یرم بیرون و rs70 , rs30 , sony 5500 رو از نزدیک ببینم. البته صداشون رو نشنیدم.
چیزی که فهمیدم اینه که در طراحی و کیفیت ساخت و جنس بدنه پایونیرها در برابر سونی هیچ حرفی برای گفتن ندارند و به هیچ وجه قابل دفاع نیستند.
اگه لوگوی پایونیر رو از روش بردارند و کسی شناخت قبلی ازشون نداشته باشه فکر میکنه که از این جنسهای بنجل چینی هستند. "با احترام به سلیقه همه دوستان این نظر شخصی منه"
ابهت و کیفیت ساختی که سونی داره حتی نصفش رو پایونیرها ندارند. جتس بدنه پایونیرها بدجور تو چشم میزنه.
787 رو هم دیدم که طراحی و مخصوصا جنس بدنه بهتری نسبت به سری rs داره.
البته ناگفته نماند ابهتی که ساب پایونیر داره مثال زدنی هست ولی سونی هم 2 تا داره که قابل توجه هست.
سونی رقیبی برای rs70 هست و با توجه به اختلاف قیمت 200 تومن، حتی خریداران rs30 هم میتونن بهش فکر کنند.
سلام دوستان
من یک سوال داشتم.میخواستم بدونم سینمای خانگی وجود داره که علاوه بر دی وی دی های معمولی، از روی هارد اکسترنال هم بتونه فایل ها رو (حتی full hd) اجرا بکنه؟(مثل این پلیر WD برای مثال)
یه آهنگ تمیز دیگه برای تست ساب و قسمت های دیگه (لرزش هم داره) :
کد:http://beemp3.com/download.php?file=6504943&song=Calling+You+Pulse+Driver
دوستان دیدم بحث در مورد صدا و کیفیت صدا هست گفتم فقط یک نکته رو بگم :
حتما برای تست از سی دی صوتی استفاده کنید، البته اگه فایل با پسوند FLAC هم گیرتون بیاد و بعد اونو به سی دی صوتی تبدیل کنید هم بد نیست. ولی دقت کنید به هیچ وجه به هیچ وجه mp3 یا WMA رو به سی دی صوتی تبدیل نکنین و برای تست هم از این پسوند ها استفاده نکنین که افتضاح هستن.
یک بار که یک موسیقی رو با FLAC گوش بدین دیگه حالتون از این فرمت های فشرده شده هم میخوره.
منم این قضیه رو کاملا قبول دارم که سونی طراحی زیباتری و بروز تری داره و خیلی راحت تر توی خونه با پنل و میز مچ میشه.نقل قول:
توی طراحی بلندگوهای سری rs نقطه ضعیفی که خیلی توی چشم میزنه اینه که باید بلندگوهارو با روکش پارچه توری درست می کرد.که خود فرد با توجه به سلیقش تشخیص بده که چجوری ازش استفاده کنه.ولی به نظر من جنس بدنه و ... یه طراحی حرفه ای داره.
امکان اجرا از روی هارد اکسترنال که وجو داره ولی برای پخش پسوند مورد نظر بر می گرده به مشخصات اینکه پلیرتون چه فرمت هایی رو پشتیبانی می کنه مثلا شما برای پخش فایل های full hd حتما به یک بلوری پلیر نیاز دارید و dvd پلیرها این قابلیت رو ندارند.نقل قول:
من فکر میکنم این جنس بدنه و طراحی یه دلیل خاصی باید داشته باشه. چون 787 که از اینا پایین تر هست خیلی بهتر روی ظاهر و بدنش کار شده.نقل قول:
بازم با احترام به نظرات دوستان، من فکر نمیکنم کسی بدون اینکه متعصبانه حرف بزنه بتونه از جنس بدنه این سری دفاع کنه.
روی طراحیش بحثی ندارم چون خیلی سلیقه ای هست و چیزی که به نظر من زشت میاد شاید برای بقیه زیبا باشه.
شاید با توجه به عدم عرضه جهانی این محصولات و رقابت کمی که در اون شرکت دارند پایونیر خواسته سود زیادی از این سری کسب کنه و زحمت کار بیشتر رو به خودش نداده.
یکی از چیزایی که بهش علاقه دارم تحلیل کارها و سیاستهای شرکتهای بزرگ هست. واقعا مثل یه بازیکن شطرنج کار میکنند.
ممنون.نقل قول:
بلوری پلیری که از رو هاردم بتونه اکثر فرمت ها رو ثاپورت کنه چی داریم؟
قیمتش چنده؟
مدل های بلوری ارزان قیمت توی بازار در حال حاضر خیلی کم هستش فکر نکنم بیشتر از 4 یا 5 تا مدل باشه که قیمتهاشون دور و بر 300 هستش.نقل قول:
اگر شما به دنبال پخش فایل از روی هارد هستید چرا دنبال بلوری پلیر هستید؟مگه همین دستگاه های مدیا چه ایرادی داره؟از همونا استفاده کنید که هم ارزونتر هستش و هم اکثر فرمت هارو پشتیبانی می کنه وگرنه مثلا شما می تونید یه دستگاه بلوری پایونیر مدل 120 رو بگیرید که قیمتش هم 320 تومن هستش ولی بدرد کسی می خوره که دیسک های بلوری خریداری می کنه و از فرمت های رایج استفاده می کنه.
آخه اینطوری باید یک دستگاه جدا هم بگیرم که باهاش dvdهای معمولی رو ببینم!نقل قول:
اما گویا چاره ای نیست!
حالا این پلیر WD فیلم های full hd رو خوب ساپورت میکنه؟
تاپیکش اینجاستنقل قول:
من خودم با این دستگاه کار نکردم ولی میگن که خیلی عالیه.
[HTML] http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=300976 [/HTML]
من قصد خرید یک دستگاه وسترن دیجیتال لایو رو دارم و میخوام اون رو به یه سینما وصل گنم و تا 500 هم میتونم هزینه کنم.سوالم اینه که چه دستگاهی رو پیشنهاد میکنید که برای فیلم عالی باشه و برای موزیک هم در حد معقول باشه.از کدام خروجی وسترن باید به سینما وصل کنم که 5.1 رو ساپورت کنه؟
سلام دوستان
ميدونيد كجا ميتونم اطلاعاتي راجع به بيت ريت و نوع فرمتهاي موجود و كدكها 720p 480p 1080 i.p براي بهتر استفاده كردن از سينما بدست بيارم
دوستان حرفه اي تر لطفا راهنمايي كنن
سلام.نکته مهم سریهایTODOROKIاینه کهAMPLIFIRE توی این سیستمها جدااز PLAYER هست.یعنی شمامیتونیددر آینده سیستمتون رو UPGRADE کنید که با هیچ سیستمی قابل قیاس نیست.ONLY TODOROKI
اگر نیازی به پلیر نداری پیشنهاد می کنم که rs30 پایونیر رو بدون پلیر خریداری کنی و باید بودجت رو 60 تومن دیگه افزایش بدی که توی فیلم می ترکونه.نقل قول:
اگر که به پلیر دستگاه نیاز داری می تونی مدل 3560 فیلیپس رو از فروشگاه هایپراستار با این قیمتی که مد نظرت هست خریداری کنی .
در مورد خروجی بستگی داره که خروجی دستگاهتون چیا باشه.خروجی دیجیتال (اپتیکال،کواکسیال).
دوستان عزیز . برای من یه مشکلی پیش اومد که حسابی حالمو گرفت . چند رو ز پیش داشتم تنظیم خودکار صدارو باهاش کار میکردم البته تو rs70 یک بار تنظیم کردم ولی بعد رفتم تو منو ها و اون چراغ auto mcaccc خاموش شد . گفتم دو باره میکرو فون رو وصل کنم و یه بار دیگه این کار رو بکنم نا گفته نماند که تو تنظیم خودکار صدا من صدای آمپو تا آخر بلند میکردم بعد میذاشتم که تنظیم خودکار کار ش رو بکنه ابته بدون دی وی دی یعنی بدون اینکه موسیقی از باندا پخش شه . تو دفتر چه اش یه هم چین چیزی نوشته بود . البته بعد که دقیقتر خوندم فهمیدم که این طور نیست .وسط های کار یه دفعه برق آمپ قطع شد و دیگه روشن نشد . اول فکر کردم که فیوز دو شاخه سوخته آخه یو دو شاخه داره که خودش فیوز داره . خلاصه اون یکی دو شاخش رو وصل کردم بازم روشن نشد . به آقای محمدی زنگ زدم بهم گفت که تا حالا همچین موردی نداشتن و باید آمپو براش بفرستم . منم پریروز آمپو فرستادم و امروز عصر زنگ زدم تهران و بهم گفت که مشکل درست شده ولی من باید بابت ایاب ذهاب دستگاه 20000 هزار تومن براش واریز کنم تازه من یه 6000 هزار تومن از تبریز بابت کرایه تا تهران دادم و یه مبلغی هم از تهران تا تبریز ازم میگیرن. از گارانتی پایونیر خوشم نیومد . چون معمولا تو یکی دو هفته اول اگه مشکلی برای دستگاه پیش بیاد باید دستگاه رو عوض کنن و لی محمدی میگه که ما فقط تعمیر میکنیم و اصلا تعویض نداریم . نمیدونم اینم از شانس ما بود یا ولوم رو تا آخر زیاد کردم اینطوری شد . خلاصه برا ما که شد . یه نصیحت برای اون دوستان که میخوان یه همچین چیزایی رو بخرن دارم و اونم اینکه هر چی میخرن از شهر خودشون بخرن حتی اگه مجبور بشن یه مارک دیگه بخرن . به ریسکش نمی ارزه من تو این چند روزه اینقدر خودمو خوردم که دیگه هیچ چی از یه شهر دیگه خرید نمی کنم چون ما ایرانی ها هنوز فرهنگش رو نداریم و مطمئن باشید که تو مواقع ضروری حمایت نمی شین این همه پول باید بدم و تازه ناز کردن طرف و معلوم هم نیست که دستگاه چیش بود چون من هر چی از آقای محمدی پرسیدم که آقا مشکل چی بود جواب درست و حسابی بهم نداد . به نظر خودم میاد شاید از فیوز داخلی دستگاه بوده و اینا این طوری کردن که ما رو سر کیسه کنن . به هر حال ...... پاینده باشید عزیزان گل:41:
واقعا ناراحت کنندست.اینم از شانس شماست.نقل قول:
خیلی بی انصافیه اینجوری،اینا تا دیدن که شما مسیرت دور هست و از این حرفا به قول خودتون هر کاری خواستن کردن و هر طوری خواستن رفتار کردن.
دوست من گارانتی ایرانی یعنی کشک. با این همه پولی که ازت میگیرند یا به دردت نمیخوره "چون مدتش نسبت به هزینش خیلی کمه" یا اگه به دردت خورد هم اینجوری باهات برخورد میکنند.نقل قول:
ایشالا که پشت آمپت باز نشده و اگه هم باز شده باشه من اگه جای تو بودم اصلا ناراحت نمیشدم چون وقتی تصمیم به فروش دستگاه نداری پس خیلی توفیر نمیکنه پشتش باز شده باشه یا نه. تعجبی هم نداره که باهات روراست حرف نزده باشند. تا بوده همین بوده.
فکر هم نکن به دوری راه بستگی داشته. اگر نزدیک هم بودی میگفتند بزار اینجا برو 2 روز بعد بیا.
اینکه دستگاهی که هنوز 1 ماهش هم تموم نشده ایراد پیدا کنه انصاف حکم میکنه که تعویض بشه و برخی شرکتها این کار میکنند "البته با ادا و اطوار"
من بالاخره سینما گرفتم اونم 787 پایونیر و واقعا دستگاه خوبیه.اما یه مشکلی که دارم اینه که میخوام بدونم تنظیماتش حالتی داره که تاکید روی موسیقی بشه و باسش کمتر بشه؟
تو کار با mcacc اصلا نباید کاری با ولوم داشته باشید . خودش موقع تست ولوم رو تا حد رفرنس لول یعنی حدود 78 تا 80 دی بی بالا میبره .نقل قول:
مبارکت باشه منم تازه 787 گرفتم در کل سیستم خوبیه ولی من انتظارم بیشتر از اینا بود :5:نقل قول:
درباره تنظیماتش بهتره با auto mcaccc اول سیستم و تنظیم کنی در ضمن اگه اشتباه نگم با کلید surround میتونی حالتهای مختلفی از کانفیگ صدا رو داشته باشی... :10:
دوستان اگه میشه تلگرافی حرف نزنید مارو هم سردرگم تر نکنید.:2:نقل قول:
انتظارت بیشتر بود یعنی چی؟ چی میخواستی که نداره؟
کاش همه یه ریویوو میذاشتن اینجا تا نفرات بعدی راحت تر تصمیم بگیرند.
نقل قول:
پایونیر تو تبریز نمایندگی داره ؟؟؟
قیمت ها با تهران یا ... فرق میکنه ؟؟؟
من سینماهای پایونیر مثل 787 و rs30 و rs50 و rs70 رو فقط در فروشگاه تقی زاده دیدم. آدرسش آبرسان- روبروی دبستان خیابانی هستش.
شما جای دیگه دیدی ؟
فیلیپس رو هم صوتی و تصویری الیاس نرسیده به چهارراه شهناز، چند تا مدل آورده.
با سلام دوست عزیزنقل قول:
آره تو تبریز نمایندگیش توی ولی عصره . نرسیده به خیابان اوحدی فروشگاه امیری . همونیه که نمایندگی توشیبا رو داره ولی قیمتهاش خیلی بیشتر از تهرانه . rs70 رو بهم گفت 1200000 تومن . منم با تهران صحبت کردم و از خودشون خریدم . ولی اگه تو خواستی بگیری بگو تهران برای امیری بفرسته و تو هم از اونجا بگیر به قیمت تهران. تا اگه بعدا مشکلی پیش اومد لازم نباشه با تهران تماس بگیری. در ضمن اون فروشگاه رو هم منم رفتم تو آبرسان . اون 100 هزار تومن گرون تر میگه ولی یه مشکلی که داشت بهم گفت که سیستم اون rs7 نه rs70 و دی وی دی پلیرش هم 410 ومن هم از بچه های اینجا پرسیدم و اونا گفتن که rs7 مدل پارساله و آمپش ضعیفتره ولی آمپش مالزی بود .اونی که من خریدم امپ چینیه . برای خود من هم سوال شده اگه تونستی یه سر به اون تقی زاده بزن و کاتالوگش رو ببین چون رو قوطی باندای rs70 نوشته rs7 . اگه فرقی نداشته باشه برات بهتره که از اون بگیری چون با لاخره آمپش هم مال مالزیه . من فکر میکنم آمپ من چون چینی بود این طوری شد. در مورد فیلیپس هم من اطلاع نداشتم . تو ازشون تست گرفتی؟ کیفیت صدا چه طوره؟ به نظرت از پایونیر سرتره ؟
پاینده باشید
من از بچه هایی که Pioneer 787 و یا سری های RS و یا هر مدل دیگه ای رو خریدند خواهش می کنم عیب ها و مزایا و نظر خودشون رو درباره ی سیستم ها و تجربیاتشون بگن تا بقیه که می خوان بخرن یه اطلاعاتی داشته باشن.
مثل فرمایشات جناب Pemy
اگر کسی حال فارسی نوشتن نداره متن Finglish به من بفرسته من خودم فارسیش می کنم چاکر بچه های P30World هم هستم.
:11:
سلام ؛
مهمترين مساله اي كه من در رابطه با pioneer 787 بهش برخورد كردم پخش فيلم و موزيك از روي ((هارد اكسترنال)) بود.
اول اينو بگم كه وقتي موزيك رو از روي فلش پخش مي كنه ، هيچ مشكلي پيش نمياد و هر تعداد Folder تو در تو هم داشته باشيد مي تونيد اونا رو باز كنيد تا به موزيك مورد نظرتون برسيد . اسم Folderها هم روي صفحه tv نمايش داده مي شه و كار كردن باهاش راحته....
ولي در زماني كه هارد اكسترنال 500 گيگ رو كه تعداد قبل توجهي Folder تو در تو داره رو به 787 وصل كردم ، (البته فرمت هارد بايد FAT باشه چون 787 هارد با فرمت NTFS رو نمي شناسه.) در زماني كه چند تا Folder رو باز مي كنيد تا به آهنگ مورد نظر برسيد ، سيستم كاملا هنگ مي كنه و بايد دستگاه رو خاموش روشن كنيد و هارد رو از اون جدا كنيد . البته يكي دوبار اول كه من به اين مشكل برخورد كردم ، ديگه اين كار رو تكرار نكردم و از اون به بعد هر آهنگي رو كه بخوام پخش كنم روي فلش مي ريزم و بعد فلش رو به 787 وصل مي كنم .
البته به نظر من ، اين ايراد 787 نيست چون ورودي usb جلوي دستگاه براي فلش مموري در نظر گرفته شده نه هارد اكسترنال . (سرعت خواندن اطلاعات در فلش مموري و هارد اكسترنال قابل مقايسه نيستند.)
از نظر كيفيت صدا ، با توجه به توقعي كه من از يه سينماي خانگي اونم با قيمت 470 تومن داشتم ، كاملا من رو ارضا مي كنه . يادتون باشه كه الان يه ست اسپيكر pcلاجيتك (فكر كنم مدل 5500) حدود 450 هزار تومن قيمت داره ...البته مقايسه كردن صداي Pioneer 787 با صداي اسپيكر pc يه كم خنده داره .
فن پشت 787 به ميزان بسيار ناچيزي صدا داره ولي در زمان پخش موزيك يا فيلم ايجاد noise نمي كنه . البته اين فن عملكرد بسيار خوبي داره به طوري كه حتي اگه ساعت ها دستگاه رو روشن بذاريد ، دستگاه خيلي كم گرم مي شه.
مساله بعدي ، صفحه LED جلوي دستگاهه كه به نظر من بهتر بود يه مقدار بزرگتر بود و اطلاعات بيشتري رو نمايش مي داد .
Remote Control دستگاه عملكرد بسيار خوبي داره و لازم نيست كه كنترل رو مستقيما جلوي دستگاه بگيريد . اينو بگم كه عملكرد اين كنترل در مقايسه با عملكرد كنترل تلويزيونم (SONY براويا) خيلي بهتره .
بلندگوها با اينكه از نئوپان ساخته شده ولي كيفيت ساخت مثال زدني داره.
در كل ، به نظر من دستگاه 787 با اين قيمت و كيفيت صدا و با برند حرفه اي Pioneer به صرفه هست .
جناب rayan عزیز سلام.من تازه عضو شدم.این تاپیک رو از اول تا اخر خوندم.واقعا از مطالب مفیدی که در اختیار همه میزارید که یه انتخاب خوب داشته باشن ممنونم.بعد از مطالعه کامل این تاپیک و استفاده از اطلاعات بسیار مفیدی که شما دادین من واقعا ذهنم نسبت به انواع سینما خانگی و انتخاب درست اونها باز شد و مدل rs70 از pioneer رو انتخاب کردم.و با توجه به این موضوع که مطالب مفید شما
واقعا کامل وجامع بود منم توی تصمیمم مصمم هستم و حتما rs70 رو میگیرم.فقط داداش یه زحمتی واست درم.من میخوام از شهرستان
بیام تهران و خرید کنم.از طرفی میخوام حدود 1میلیون هزینه کنم واسه سیست صوتی وتصویریم.اخه میخوام با rs70 یه دستگاه بلوری پلیر هم بخرم.واسه همین میخواستم ببینم میشه ازت خواهش کنم وقتی اومدم تهران با هم بریم سیستم رو بگیریم.اخه به همون دلایلی که گفتم واقعا واسم مهمه که موقع خرید یه حرفه ای مثل شما کنارم باشه.من احتمالا 1 ماه دیگه میام تهران.بازم ازت ممنونم داد
خیلی ممنون ازت علی رضا جان، کامل بود.نقل قول:
ممنون که به حرفم توجه کردی.
--
بر خلاف اون دوستمون که می گفت صدای 787 اصلاً ارضاش نمیکنه شما کاملاً راضی هستی !
امان از این گوش ها که زمین تا آسمون با هم دیگه فرق دارن :31:
سلام دوستان عزیز
اگه مراراهنمایی کنید ممنون میشم
1کدامیک خوبه؟سینمای خانگی سونیfz900یا فیلیپس 5378؟کدامیک صدای صاف داره؟در مورددیدن فیلم کدام بهتره؟usbکدام قادر به نمایش فرمتaviدوربین میباشد؟
2مدلهای جدیدفیلیپس کی میاد؟
لطفا تلفن فروشگاه فیلیپس را بدید جون تلفنی میخام سفارش بدم
سلام دوست عزیز.این نظر شماست.نقل قول:
به تنهایی هم می تونی خرید کنی ولی اگه می خوای خیالت راحت تر باشه هروقت خواستی بیای چند روز قبلش حتما بهم خبر بده تا هماهنگ کنیم.
نقل قول:
ok.مرسی داداش.
دوستان عزیز ... من میخوام یه سینمای خانگی بخرم ...البته چون برند ال سی دی سونی هستش میخوام از همین برند سینمای خانگی هم بخرم ... خواهشن راهنماییم کنیین کدوم مدلا با توجه به قیمت خوبه و انتخاب درستیه .
ممنون .
کلا سونی قیمت سینماهاش با توجه به کاراییشون اکثرا بالاست.شما چقدر می خوای هزینه کنی واسه اینکار؟نقل قول: