فکر کنم این به کارت میاد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم این به کارت میاد:نقل قول:
ببینید توی پروفایل ویواز به غیر از نرمال و سایلنت، یه حالتmeetingداریم یه حالت outdoorsو pager و flight modeحالا منظور شما کدومه؟نقل قول:
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
واو واقعا شگفت زده شدم دوست عزیز!:31:نقل قول:
ممنون از لطفت
فقط یه سوال این که عکسشو گذاشتی اسمش چیه(دقیق چی بگم به فروشنده)
یه مطلب دیگه اینکه چندتاموبایل فروشی رفتم گفتن همچین تبدیلی وجود نداره!!
ببینیدچقدراطلاعاتشون ضعیفه:13:
[QUOTE=burberry;5196508]ببینید توی پروفایل ویواز به غیر از نرمال و سایلنت، یه حالتmeetingداریم یه حالت outdoorsو pager و flight modeحالا منظور شما کدومه؟[COLOR="Silver"]
پس flight mode فکر میکنم برابر همون آفلاین باشه... درسته؟
یعنی منظورم کارکرد بدون سیم کارت هست... طوری که بشه از گوشی استفاده کرد ولی بالا پایین شدن آنتنش تاثیری رو دستگاه های اطراف نذاره و قابل ردیابی نباشه... (به خاطر شرایط کارم اینو لازم دارم)
فکر نکنم این به درد شما بخوره چون این تبدیل پورت قدیمی سونی اریکسون به هدفونهای استاندارد است. نه تبدیل پورت ویواز به پورتهای قدیمی برای استفاده هدفونها و شارژرهای قبلی سونی اریکسون.نقل قول:
اولا در گوشی ویواز به جای یک پورت قدیمی دو پورت مجزا یکی برای هدفون و خروجی تلویوزیون و دیگری به شکل مینی usb برای شارژ و وصل شدن به کامپیوتر است. بسته به اینکه شما بخواهید از کدام پورت ویواز استفاده کنید باید کابل دوسری تهیه کنید که یک سر (نر) به ویواز بخورد و سر دیگر (مادگی) برای پذیرش سیم شارژر یا هدفونهای قدیمی باشد. سیمی که در بالا نشان داده شده هیچکدام از این دو نیست و مشکل شما را حل نخواهد کرد.
1- بالاخره از طریق سایت OPDA فایلهای cer و key را بعد از 4-5 روز معطلی (برای دریافت رایگان) دانولد کردم. این فایلها به صورت متنی هستند و با نوتپد قابل ویرایش هستند. مقداری کدهای زیادی و خطا در فایلها بود که حذف کردم و دست آخر برنامه مسیریاب ovi را نصب کردم. اگر چه اینجایی که ما هستیم در نقشه نیست و می گوید برای شروع راهنمایی به اولین خیابان برو!!
2- راه خاصی برای حذف برنامه های اضافی هست؟ من یک برنامه مفاتیح الجنان نسخه 3 را نصب کردم که ظاهرا با بعضی از گوشی های لمسی مثل ویواز مشکل داره. برای حذف اون همینکه برم به apps>organize>delete کافیه یا اینکه روش uninstall خاصی برای پاک کردن کامل وجود داره؟
3- من دنبال چند تا برنامه بدون اشکال و خوب برای ویواز با ساپورت صفحه کامل و لمسی می گردم که اینها هستند: 1- قران با ترجمه و ترجیحا با صوت (البته یکی از منابع عربی با فایلهای صوتی پیدا کردم که نحوه نصب فایلهای صوتی را نگفته بود. 2- برنامه مفاتیح کامل با پشتیبانی لمسی بدون اشکال (ظاهرا ورژن 2 باید خوب کار کنه ولی هنوز تست نکردم) 3- برنامه جدول تناوبی عناصر 4- ماشین حساب علمی خوب 5- برنامه تبدیل واحدهای کامل (اینی که تو خود ویوازه کار باهاش راحت نیست...یه چیزی با امکان انتخاب واحدهای راحت تر می خوام)
ببخشید نمیتونم 133 صفحه تاپیکو بگردم... اما گرفتن تنظیمات GPRS مشکل دارم... ایرانسل میگه تنظیمات گوشی شما موجود نیست... اگه میشه یه راه حلی پیشنهاد کنین... یا لااقل روش تنظیم دستی شو بگین. :11::mellow:
خب با توضیحاتی که شما دادی متوجه شدم قضیه چیهنقل قول:
حالا شما در جریان هستی که آیا همچین نر و مادگی برای ویواز وجود داره یا نه؟
ممنون میشم اگه بهم بگی:11:
فقط3-من یه توضیح بدم من خیلی وقت قبل هی اینجا داد زدم تقاضای برنامه کردم اما همه گفتن برو به بخش برنامه های کاربردی بعد بخش نرم افزارهای سیمبین 60 ورژن5 برو هرچی برنامه بخوای باید اونجا باشهنقل قول:
یه پیشنهاد هم برات دارم سایت موبایلستان خوب برنامه داره برای s60v5 حالا دقیق نمیدونم اینایی که میخوای هست یا نه ولی یه سری بزن ضرر نمی کنی:46:
حالا چی گیریه بری اون اسپیکر رو بگیری من برا PSP خودم رفتم یه مینی اسپیکر خریدم خدا خودش باطری داره با PC شارژ میشه بعد هر بار شارژ هم 50 ساعت موزیک پخش میکنهتازه جمع هم میشه تا کوچیکتر بشه تهشم مگنتیکه و میشه به همه جا وصلش کرد صداشم خوبه به ویوازم میخوره (3.5میلیمتری) فقط بدیش اینه که گرونه من بالاش 30 تومن دادم اسمشم X-mini هست تو بازار ایرانیان تو ولی عصر بالا تر از بازار رضا میتونی پیداش کنی
سلام بچه ها
چند روزینبودم
صحبت از اسپیکر جانبی شده
الان تو بازار 200 مارک و نوع از این اسپیکر ها وجود داره
که اکثرا باطری قابل شارژ هم دارند
منم یک دارم
با سوکت 3.5 به همه گوشیها وصل میشند
هیچ مشکلی ندارند
سلام.الان آخرین اپدیتی که واسه ویواز اومده چیه؟ماله چه تاریخیه؟کسی اطلاع داره ؟
توی لینک زیر همه وسایل جانبی سونی اریکسون هستش:
هرچی بخواین پیدا میشهکد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories?lc=en&cc=au
با سلام
یه سوال اینکه قضیه این flight mode چیه هی پیغام میده insert sim card سیم کارتم توشه مشکل از چیه؟
موقعی که داره شارژ میشه با یه تماس ورودی دوباره میره رو فلایت مد و پیغام insert sim card میده ؟
ممنون از راهنماییتون
یه مشکل اساسی با برنامه و بازی های جاوا دارم
وقتی بازی یا برنامه جاوا نصب میکنم و اجرا میکنم بعضی وقتا مجبور هستم از اعداد 0 تا 9 استفاده کنم در صورتی که توی شبیه ساز جاوای اون فقط 4 جهت و 4 تا دکمه A تا D گذاشته
حالا من چه طوری میتونم از 0 تا 9 هم استفاده کنم؟
فقط نگید که باید بی خیال اون بشم
تنظیمات اینترنت برای ویواز :
نقل قول:
1- در مورد اون سيم رابطي كه توضيح دادم...نه من اطلاعي از وجود يك چنين سيمي ندارم وفكر هم نكنم لازم باشد. همانطوري كه دوستان توضيح دادند چون فيش هدفون ويواز استاندارد است پس راحت ميتوني براش هر وسيله اي را فراهم كني. در مورد شارژر هم فقط وقتي لازم ميشه كه نخواهي شارژر خودت را همراه داشته باشي كه در آن صورت همراه داشتن سيم رابط مثل همون همراه داشتن خود شارژر است!
2- در مورد برنامه خيلي جاها را گشتم حتي اين جاهايي كه گفتي ولي اون چيزايي را كه گفتم درست و حسابي پيدا نكردم.
يك موضوع ديگه كه در بخش مربوط به OVI map هم گفتم يك مشكليه كه وقتي مسيرياب را فعال مي كنم بعد از مدت كوتاهي از مسيريابي خارج ميشه و فقط موقعيت را نشون ميده! راهي براي حل اين مشكل سراغ داريد؟
و دست آخر: تو موبايل قبليم وقتي صفحه خاموش ميشد به صورت خاكستري ساعت و علامتهاي دريافت پيام كوتاه و تماسهاي بي پاسخ را بدون نياز به دست زدن به مويايل نشون ميداد. ولي تو ويواز صفحه كاملا سايه ميشه و فقط با روشن كردن صفحه ميشه از ساعت و ديگر رويدادها مطلع شد. راهي براي نشون دادن ساعت و رويدادها وقتي صفحه خاموش است هست؟
همون دست آخر: گل گفتی منم با این صفحه ویواز مشکل دارم گاهی متوجه اومدن اس ام اس یا میس کال نمیشم !!اما 5610 که داشتم قشنگ روی صفحش قابل مشاهده بود:13:نقل قول:
تنظیمات جی پی اس منظوره درسته؟نقل قول:
من که اینترنت ایرانسل رو فعال کردم دیگه نیازی به ساختن چیزی که شما گفتی نبود! و وقتی میخواستم برنامه ای رو که نیاز به نت داره رو بازکنم علاوه بر wi fiگزینه ایرانسل رو هم برای انتخاب داشتم و دارم:20:
خب من کامل نمیدونم اما این همون حالت افلاین هست دیگه .یعنی کارکرد گوشی بدون سیم کارت :46:نقل قول:
خب بعد چه کاریه که شما میزاری روی این حالت؟:31:هدف خاصی داری؟:18:
من یه نکته اضافه کنم آقای kourosh08ممنون از لینک جالبت.ببین اونی که من مدنظرم بودsnap-on speaker stand ms410 بود:46:قشنگه مگه نه؟:27:
سلام من امروز برمامه ي پي سي سوئيت رو وصل كردم و گوشيمو به كامپيوتر وصل كردم و گزينه ي پي سي سوييت رو زدم و يه مشت نوشته پايين نوشت و هر چي صبر كردم ديدم وصل نشد لطفا كمكم كنيد بايد وقتي به كامپيوترم وصلش مي كنم برنامه رو باز كنم يا كار خاصي انجام بدم؟
سلام يه سوال ديگه چطوري اهنگ اس ام اس رو عوض كنم؟
يه سوال ديگه توي بقيه ي گوشيها وقتي اس ام اس ارسال ميشه و به دست طرف مي رسه گوشي اعلام ميكنه لطفا بگيد اين چطور اين طور ميشه
متاسفانه مال منم بیرون میادنقل قول:
دیگه وقت و حوصله ای برای سرچ کردن ندارم تا ببینم یکی دیگه پیدا میشه یا نه
این موارد و رویدادها هم وقتی کلیدی میزنی قابل رویت هستند فکر کنم
ولی بصورت کمرنگ
هم جی پی اسنقل قول:
و هم اینترنت
از usb های پشت کیس استفاده کن ببین اوکی میشهنقل قول:
حافظه این گوشی چقدره .........
چند گیگ مموری می خوره ؟
ممنون از رانماییاتون
Menu\settings\personal\profilesنقل قول:
بعد انتخاب پروفایل
بعد انتخاب personalies
اونجا همه چی مشخصه
دلیوری از اینجا فعال میشه :نقل قول:
messaging\options\settings\text message : Resive report
آخریرا yes بزن
نوشته شده توسط 7evil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من امروز برمامه ي پي سي سوئيت رو وصل كردم و گوشيمو به كامپيوتر وصل كردم و گزينه ي پي سي سوييت رو زدم و يه مشت نوشته پايين نوشت و هر چي صبر كردم ديدم وصل نشد لطفا كمكم كنيد بايد وقتي به كامپيوترم وصلش مي كنم برنامه رو باز كنم يا كار خاصي انجام بدم؟
نه متاسفانه از يو اس بي ها نيست چون كه صداي اتصال يو اس بي رو ميده و اولين بار يه مشت چيز هم اومد و. نصبشون كردم ولي هر چي صبر كردم خود مموري وصل نشد و نشون ندادنقل قول:
از usb های پشت کیس استفاده کن ببین اوکی میشه
حافظه داخلی گوشی 77 مگنقل قول:
کارت حافظه ای که روی گوشی هست 8گیگ
خب این صدا از همه usb ها میادش دیگهنقل قول:
نه متاسفانه از يو اس بي ها نيست چون كه صداي اتصال يو اس بي رو ميده و اولين بار يه مشت چيز هم اومد و. نصبشون كردم ولي هر چي صبر كردم خود مموري وصل نشد و نشون نداد
حقیقتش خود منم با پی سی سویت مشکل دارم
و درست کانکت نمیشه
بچه ها اینجا را ببینید
هر فریم از فیلمهای ویواز کیفیتش از عکسهای خیلی از گوشیها بهتره :
متاسفانه چینی ها کلون این گوشی رو زدند و وارد ایران کردنش!!!
ویژگی های کلونی که چینی ها از ویواز زدن:قیافه و ابعاد همان،امکانات و کیفیت ضعیف و قیمت حدود 100 تومن!!!!
حالا چرا متاسفانه ؟
اصلا ربطی به ویواز اصلی نداره
سلام دوستان اگه امکان داره کسی راجع به ضبط صدای این گوشی بگه مثل w910 خوبه یا مثل g900 va w960 صدای حباب داره؟
من گوشی هایی روکه اسم بردی نداشتم و تست نکردم :20:امـــــــا کیفیت ضبط صدای ویواز خیلی خوبه!!!وضوح صدا عالیه همینطور بلندیش هم مناسبه اصلا هم صدای زائدی شنیده نمیشه:8:نقل قول:
چینی ها مشابه خیلی از گوشی ها رو زدن به قول اون دوستمون ربطی به ویواز نداره:31:
میگم این رنگ پینکش چقــــــدر قشنگه:46:کی میشه قاب صورتیش بیاد:27:
جناب گلمحمدی بعد از چند ماه استفاده استحکام گوشی چطوره ؟ رنگ پریدگی نداره ؟ پشت گوشی چون براق هست خش نیفتاده ؟ کلا به نظرتون گوشی هست که بشه 2 سال بدون اینکه بی ریخت بشه ازش استفاده کرد ؟ ( البته اینو بگم من از گوشی بخوبی مراقبت میکنم )
کیفیت ضبط صدای ویواز عالیهنقل قول:
بعد از چند ماه رو صفحه گوشی من خشی نیفتادهنقل قول:
قاب پشتی هم خشی به اونصورت نداره
خش داره ولی خیلی ریز که نمیشه به اونصورت خش گفت
در کل کیفیت بدنه موردی نداره
آخر ما نفهمیدیم ساتیو بگیریم یا ویواز؟
بستگی به نیاز خودت داره :5:نقل قول:
مثلا منم همین حال تورو داشتم نیاز هامو با گوشی تطابق دادم دیدم خیلی از قابلیت های ریز رو ویواز نداره:18:
فیلم خوب می خوای ؟ ویواز
عکس خوب می خوای ؟ ساتیو
برو vivaz pro رو هم ببین فیلم برداریش HD هستش
سلام دوستان
من رو ویوازم ovi maps ریپک شده ای که آقای گل محمدی معرفی کرده بود نصب کردم.ولی نمیتونم نقشه ی بجنورد رو گیر بیارم.کسی نداره؟
اصلا نوکیا نقشه ی بجنوردو بیرون داده؟
ببخشيد خيلي مشكلم سنگينه لطفا كمكم كنيد ديروز يه مشت برنامه ي الكي تو گوشيم بود ديدم سرعت گوشيم خيلي اومده پايين بعد يه مشتشو حذف كردم ديدم درست شد و اكروز هم همونطور شد من رفتم برنامه ي slide unlock رو حذف كردم درست شد شبي هم يه 60 تايي عكس بلوتوث گرفتم بعضياش سنگين بود سرعتمو اساسي اورد پايين وقتي كه عكسارو حذف كردم و يه هفت هشت تاشو سيو كردم درست شد بعد يه نيم ساعت ديگه اومدم سر گوشيم ديدم دوباره سرعتش پايينه و بعد سه چهار دقيقه اي خودش درست شد جان خودتون كمك كنيد حالمو گرفته ازتون خواش مي كنم:41: بگيد كجاي گوشيم سنگينه تا حذفش كنم
نه ندارهنقل قول:
فقط نقشه شهرهای بزرگ را داره
چه خبرهنقل قول:
یه فرمت کن خیالت تخت
بلدی که ؟
با همون کد 7370
نه بلد نيستم فرمت كنم راستي تو فرمت همون فقط مموري پاك ميشه؟يا كل تنظيمات
سلام. دوستان آخرین آپدیت این گوشی کی اومده و لینک رو اگر میشه بفرمایید.
و از کجا میتونم بفهمم که ورژن سیستم عامل گوشیم چیه و آپدیت میخواد یا نه؟
برو صفحه دایلر (شماره گیر)نقل قول:
کد زیر را وارد کن :
*#7370#
ترتیبش از راست هست
سوالی پرسیده میشه yes میزنی
بعد کد گوشی را میپرسه میزنی 0000
گوشی برمیگرده به تنظیمات کارخانه
موقع فرمت گوشی فقط حافظه داخلی پاک میشه و کاری با مموری نداره
پس اگه sms مهمی داری قبلش بکاپ بگیر
و یا اگه شماره هات رو حافظه تلفن هستند کپی کن به سیمکارت
نکته مهم :
بعد از فرمت گوشی باید تمام فایلهای نصبی در مموری را پاک کنی
اگه پاکشون نکنی ممکنه باعث کندی یا مشکلاتی بشند
بهتره تمام پوشه ها و فایلها را پاک کنید به غیر از اونهایی که نیاز دارید
پوشه ایمیج-ویدئوو اونایی که ساختین
بقیه پاک بشند بهتره
چند تا هم فایل مخفی وجود داره اونا را بهتره پاکشون نکنید
که فکر کنم اسمشون MSTK_PRO.IND باشه در ویواز (دقیق یادم نیست)
اما یاده ترین روش اینه که اطلاعات خودتون را از مموری کپی کنید به کامپیوتر
فقط اطلاعات مورد نیاز را
بعد از فرمت گوشی یکبار مموری را با خود گوشی فرمت کنید
بعد اطلاعات خودتون را برگردونید به مموری
بهترین حالت همینه :40:
کد زیر را در گوشی بزن :نقل قول:
*#0000#
اطلاعات فیرمور گوشی را میزنه
R2CA024 آخرین ورژنش هست که 2.5 ماه پیش اومد
و جدیدا اپدیتی نیومده
برای اپدیت کردنش باید برنامه اپدیتر سونی اریکسون را نصب کنید
اسمش دقیقا اینه : (Update_Service_Setup-2.10.4.22)
که شاید ورژنی بالاتر از این بیاد
موفق باشید