خشتک همایونی جرر خوردد:دی:دی
عالی بودن این 3قسمت
مخصوصا قسمت رقصش رو اجرای فشن لباسشون
چه مثلث عشقی بشن این برزو و مستشار و نازی:دی
قسمت عربده زدن دایی جان هم بسی خنده دار بود...
Printable View
خشتک همایونی جرر خوردد:دی:دی
عالی بودن این 3قسمت
مخصوصا قسمت رقصش رو اجرای فشن لباسشون
چه مثلث عشقی بشن این برزو و مستشار و نازی:دی
قسمت عربده زدن دایی جان هم بسی خنده دار بود...
بابای اتی اسمش چیه؟؟؟لغبش منظورمه...
اونجاش که به بیخود می گفت خاک تو سرت خیلی با حال بود
ببین خاک تو سرت
نه ببین خاک تو سرت
سایت قهوه ی تلخ و پخش الوند برای شما هم دیر لود میشه؟
باباشاه تو پک دوم بعد از اومدن زلزله به بابای اتی گفت اسمال خان! (یه همچین چیزی!) تو این پک اخیر هم بهش اشاره کرده بود! حالا نمیدونم واسه ترسوندن گفتش یا چیز دیگه...:20:
راستی این تیکش هم خیلی باحال بود!:
بابای اتی: تو اصلا میتونی پدربزرگت کی بوده؟! کیه!!!:31:
بیخودی: آری! میدانیم!
بابای اتی: اهههه! تو اصلا میدونی پدر اعتماد الملک ک بوده؟! کییه!!!:biggrin:
بیخودی: آری!
بابای اتی: اههه! اینم گفتن بهت؟! بابا عجب دهن لق هایی هستید! سعی کن مثل ما نشی!!!:27:
امیدوارم وقتی این سریال کاملا تموم شد ، یه مجموعه هم برای پشت صحنه این سریال بیاد.
سلیم :31:نقل قول:
امیدوارم وقتی این سریال کاملا تموم شد ، یه مجموعه هم برای پشت صحنه این سریال بیاد.
مطمئنا میاد!
قبلا که مهران همیشه کارش و عقیدش همین بود که بعد هر قسمت پشت صحنه نشون می دااد
الان که پخش نکرده حتما می خواد مثل اخراجی ها همش رو با هم بده بیرون :31:
کییییه؟؟!؟! :31:
به نظر من جدا منتشر بشه خیلی بهتره!:20:نقل قول:
اگه یادتون باشه تو مرد 2000 چهره وجود همین پشت صحنه ها عاملی شده بود برای مخالفان مهران که بگن طنز سریال رو پشت صحنش می چرخه! (هر چند در بعضی مقاطع انصافا پشت صحنه های خنده دار تر از خود سریال بودش)
منم مشتاقم پشت صحنه ها رو ببینم، اما تو یه پک جدا!:31:
آخر قسمت 15 رو خیلی قشنگ کار کرده بودن..بازتاب تاسف آوری از وضع جامعه بود
راستی موزیک آخر این قسمتو اگه یافتید بذارید بدانلودیم :31:
آره موزیکش آشنا بود ولی من هر چی گشتم اسمش رو نیافتم
یه ایمیلی چیزی هم بدین به این پخش الوند این پشت صحنه هارو پیشنهاد بدین شاید اثری کرد و دادن بیرون..
(از رعیت پول بگیریم ،بعد بزنیمشون،بعد پولشون بدیم)
اینقدر از این جمله حال کردم که میخوام بزارمش واسه امضام.
به نظر شما جواد عزتی و هادی کاظمی بهترین نقشها رو تو این سریال بازی نکردن؟
من که میگم فوق العادن.
این سریال تیکه های ناب زیاد داره اگه دقت کنیم میفهمیم.
آقا کلی خندیدیم
علاوه بر کنایه جالب و هوشمندانه ای که مدیری و نویسنده اش به کار بردن (به حاکمیت و جامعه و...) طنز این پک سومی عالی بود ... حتما این پکشو میخرم... طنز به این میگن ... ولی احساس میکنم مدیری یکــم قربانی کمبود امکانات شده کارگردانیش ... یکم کم کیفیتی حس کردم تو کارگردانیش ... حالا نمیدونم شاید اینطوری هم نباشه
اونجاش که میگه این که سه تا نیکلاس زاییده که اولی پدر دوتای دیگه بوده :دی مردم از خنده :دی جاهای دیگه ـش هم عالی بود
یا اونجاش که زنه میگه حرف دهنتو بفهم اونم همچین میمونه با دهن باز ... مردم از خنده :دی
گرچه بروبکرس میگن که قسمت 15 خنده دار بود ولی من میگم 13 . 14 بهتر بودن...
یه نکته که تو این قهوه تلخ مدیری توجهمو جلب کرده توجه خاص به آذری و فرهنگ و موسیقیشه
از مکان ساختش بگیر(اطراف سلماس ، آذربایجان غربی) تا موزیک آخر متن ... البته نمیشه زیاد رو این قضیه مانور داد ولی جالب قضیه ای شد برا من و چرایی اینکه چرا موزیکای اینطرفا رو زدن رو یه فیلم فارسی !! تقریبا همچین کاری بعید بوده تو یه فیلم فول فارسی
آقا این نقش مهران خودش کی میرسه؟
فک نمیکنین جای شفیعی جم شـــدیدا خالیه؟
درسته کاراکترهای جدیدم جالبن ... ولی زوج چاق و لاغر شفیعی جم و رضویان یه چیز دیگه بود ...
لوکیشنش تا اونجایی که من میدونم تهرانه...نقل قول:
از مکان ساختش بگیر(اطراف سلماس ، آذربایجان غربی)
رضویان فقط توی پاورچین خوب بود ولی بعدش دیگه توی جایزه بزرگ تکراری بود و فکر کنم یه سری مشکلات هم دارن با مدیری با هم و بهتر که حل هم نشه چون واقعا بار طنز فیلم هایی که جواب رضویان بازی میکنه خیلی پایینه و بیشتر شبیه لوده بازیهنقل قول:
درسته کاراکترهای جدیدم جالبن ... ولی زوج چاق و لاغر شفیعی جم و رضویان یه چیز دیگه بود ...
بابا فکراتون رو اسپویلر کنین. یه عامل نفوذی میاد و اینا رو به دل میگیره. بعد هم یهو دیدی دیگه سریال منتشر نشد!!!:25:
زبونتون رو گاز بگیرین. گوشه کنایه کدومه. همش ظنزه:whistle:
:31:
کاراکترهای سریال های مهران مدیری همیشه جذاب بودن ! این دفعه از همه جذاب تر ! همین عامل باعث محبوبیت شد چون همیشه ایده های نو و متفاوت توی کاراکتر ها دارن ! انصافاً بازیگراش هم خوب کاراکترها رو اجرا میکنن !
ولی انتخاب موسیقیش همیشه کپی برداریه ! مثلاً توی مرد هزار چهره از موسیقی فیلم "پدرخونده" کپی کردن یا تو همین سریال از موسیقی های معروف غیر ایرانی کپی برداشتن ! بهتره که این کار انجام نشه !!!!
بازیگر نیستن اینا فقط بلدن مسخره بازی دربیارن ! همون خوب شد تو کار با مهران مدیری همکاری نکرد شفیعی جم !نقل قول:
خشتک همایونی جرر خوردد. کیه؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت رقصش که دیگه حسن ختامش بود
قسمت عربده زدن دایی جان هم باحال بود
والا من دوستم اهل سلماسه میگفت اونجا ساختنش ... کلی ماکت اینام ساختن ... عکس یادگاری اینام انداختن با عوامل سازنده اونجا ... شاید قسمتهای اول و کاخ نیاوران رو تهران گرفتن ...نقل قول:
لوکیشنش تا اونجایی که من میدونم تهرانه...
انصافا آره ... به نظر من همه بازیگراش عالی بازی کردن مخصوصا مخصوصا اون شاهه :دی عجب بازی کرده :دی اصلا گویا خود شاهه :دینقل قول:
کاراکترهای سریال های مهران مدیری همیشه جذاب بودن ! این دفعه از همه جذاب تر ! همین عامل باعث محبوبیت شد چون همیشه ایده های نو و متفاوت توی کاراکتر ها دارن ! انصافاً بازیگراش هم خوب کاراکترها رو اجرا میکنن !
اره از بابت موسیقی یکم ضعف داره ... حالا خوب یا بد بودن استفاده از موسیقیهای غیرایرانی (آذری مثلا، صرف نظر از کیفیت خود اینا یه جور تقلید و کپیه...) بماند ... اما بهتر میبود که یکم بیشتر کار بشن ... موزیک گذاریش ضعیفه به نظرم ... چندین تا از صحنه هایی که به موزیک نیاز دارن تا تاثیر فول بذارن موزیکی ندارن...نقل قول:
ولی انتخاب موسیقیش همیشه کپی برداریه ! مثلاً توی مرد هزار چهره از موسیقی فیلم "پدرخونده" کپی کردن یا تو همین سریال از موسیقی های معروف غیر ایرانی کپی برداشتن ! بهتره که این کار انجام نشه !!!!
برعکسشم هست جایی که نیاز نداره موزیک داره البته این نقص ها در برابر شاهکارهای دیگه این سریال و مهران مدیری به چشم نمیادنقل قول:
چندین تا از صحنه هایی که به موزیک نیاز دارن تا تاثیر فول بذارن موزیکی ندارن...
ولی اهنگی که برای رقص چاقوشون گذاشته بودن به شدت میخورد به فضا :دی
اره همینطوره ... بعضی صحنه هام زیادی شدن ... گویا موزیک فیلم قربانی روابط فرهاد با مهران شده ...نقل قول:
برعکسشم هست جایی که نیاز نداره موزیک داره البته این نقص ها در برابر شاهکارهای دیگه این سریال و مهران مدیری به چشم نمیاد
ولی اهنگی که برای رقص چاقوشون گذاشته بودن به شدت میخورد به فضا
خلاصه شدیدا منتظر پارت جدید هستیم ..
بهشون بفرمایید خیالتون تخت:
فرنچ السلطنه: چطوری اینو بهش بگم؟
خودم میگم : مستر : Your Dream is bed
اوکی؟
:31:
من یه قسمت عقبم .تازه میخوام 5 رو ببینم!!
من تازه امروز تونستم سريال رو بخرم و ببينم.
واي خيلي خنديدم.هر وقتم ميگيرم 3 قسمتو ييهو ميبينم.
تو اين 3 قسمت به نظرم از همه باحالتر برزو خان سپه سالار بود.خيلي خنده بود مخصوصا اونجا كه مي خواست نامه بنويسه واسه دختر اعتماد! به مستشار گفت بيا تو بنويس:31: چه بدبخت اين مستشار.
برزو ارجمند داره شبيه استاد پرويز صياد بازي ميكنه.نقش صمد!
در مورد موسیقی اتفاقاً بد نیست از موسیقی های معروف برای بیشتر شدن طنز استفاده شه میشه یه جور ارجاع بامزه . این انتخابها معولاً به عمد هست برای بالا بردن بار طنز البته تعدادش کم باشه بهتره . این انتخاب از موسیقی فرق میکنه با مثلاً یادم نیست دقیقاً کدوم سریال بود که از موسیقی بازیهای معروف استفاده کرده بود.
سری 5 واقعا" زیبا بود.........:27:
پس مهران مدیری کی میخواد بیاد......؟؟؟
قسمت 20....نقل قول:
فقط میتونم بگم بی نظیره...:40::40:
به نظر من سکانس رقص چاقو!! جای کار خیلی خیلی بیشتری داشت . فقط رقص برزو ارجمند به نسبت بامزه بود. میتونستن از رقص قدیمی ایرانی تا هیپ هاپ رو ترکیب کنن!! البته به احتمال زیاد به خاطر محدودیتها بوده وگرنه صد در صد بیشتر روی این سکانس مانور میدادن.
فشن تی وی منو واقعاً خندوند خیلی غافلگیر کننده بود :D
پس این مهران ورپریده کی میاد تو سریال :31:
چند تا پست بالا تر دوستان گفتن!قسمت 20نقل قول:
پس این مهران ورپریده کی میاد تو سریال
با با مردیم از بس گفتیم قسمت 20نقل قول:
برای بار هزارمه میپرسن :دی
یه چیزی رو دقت کردین تا حالا هیچ کدوم از روزنامه های دولتی و حتی خود صدا و سیما از این سریال چیزی نگفتند نه ایرادی ، نه نقدی ، نه حرفی ، نه حدیثی !!!!!!!!!!!!!!!!!! جالبه ............. یه چیزه دیگه که توی این 15 قسمت به چشم خورد تنوع بازیگر ها و این که به هر کدومشون در طول فیلم یه چند دقیقه وقت طنز می رسه تا خود نمایی بکنن. واین که درست وقتی که می فهمی فیلم دیگه داره خسته کننده میشه و بازیگر ها تکراری شدن یه بازیگر جدید رو وارد فیلم می کنن تا فیلم از یه نواختی در بیاد و هم باعث به وجود اومدن موقعیت ها و موضوعات طنز بشه........................این کارشون خیلی جالبه.!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
پس مهران مدیری کی میخواد بیاد......؟؟؟
نقل قول:
قسمت 20....
نقل قول:
پس این مهران ورپریده کی میاد تو سریال
نقل قول:
چند تا پست بالا تر دوستان گفتن!قسمت 20
نقل قول:
با با مردیم از بس گفتیم قسمت 20
فکر کنم توی پست اول باید اینو بنویسید :31: یا اینکه اصلا توی تگ تاپیک بنویسید که مهران مدیری قسمت 20 وارد سریال می شود! :31:نقل قول:
برای بار هزارمه میپرسن
عجله نداشته باشید یکی از دوستان توی تاپیک اخبار مربوط به مدیری مطلبی گذاشته بودن منبی بر اینکه:نقل قول:
از روزنامه های دولتی و حتی خود صدا و سیما از این سریال چیزی نگفتند
نقل قول:
«حامیان و دیدهبانان حقوق حیوانات» با انتشار مطلبی نسبت به پوشش بازیگران سریال «قهوه تلخ» که بیشتر از پوست حیوانات تشکیل شده، واکنش نشان دادند
مطلب کامل:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5535240&postcount=168
درسته. صحیح می فرمایید احتمالا یه مشکلی با این سریال دارند...نقل قول:
یه چیزی رو دقت کردین تا حالا هیچ کدوم از روزنامه های دولتی و حتی خود صدا و سیما از این سریال چیزی نگفتند نه ایرادی ، نه نقدی ، نه حرفی ، نه حدیثی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی تبلیغهای سریال سرتاسر تهران رو رنگ زرشکی کرده!
از پایه های تله سیژ دربند تا پل هوایی جاده بهشت زهرا همه و همه تبلیغ قهوه تلخ
خیلی خرج کردن برای تبلیغ
دوست عزیز اگر چیزی بگن که یه عده همینجا بدو بدو میان میگن : دیدید ! دیدید :31:نقل قول:
ما قبلا می گفتیم این سریال خیلی حرفا توشه و مهران یه تنه به جنگشون رفته
اگر هم نگن که باز یعنی یه آره ....
شما یه حالتی رو مشخص کن که بیانگر اون تفکرات نباشه . من بهشون میگم همین شیوه رو در پیش بگیرن :5:
لازم نیست دو هفته دیگه که این سوال نمپرسن :دینقل قول:
با سلام خدمت دوستان .
تو سایت قهوه تلخ اعلام کرده که 2 دوره قرعه کشی شده و جوایز اعلام شده .
من الان 4 تا مجموعه رو هرهفته خریدم و شماره های کارت رو SMS کردم .
الانم که اعلام جوایز کرده نمیدونم چطوری باید بفهمم که برنده شدم یا نه .
تو قسمت برندگان قرعه کشی که میرم و میگه شماره کارت رو وارد کنید ،
شماره کارت باید به چه صورت وارد بشه ؟ با فاصله بین اعداد یا سر هم ؟
برای مثال کدوم از این سریال ها درسته ؟
این :
1234 5678 9123 4567
یا این :
1234567891234567
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
راستی کسی برنده شده ؟!
بدون فاصله باید بزنینقل قول:
+اگه برنده شده بودی برات یه sms میومد که برنده شدی و این حرف ها ولی حالا ضرر نداره اعداد رو بدون فاصله وارد کن شاید برنده شده باشی
یه سری از دوستان هم گفتن که دوست و فامیلشون برنده شده ولی کسی شخصا تاحالا نیومده بگه که برنده شده
قسمت 14 خیلی باحال بود !! فشن لباسشون خیلی خنده دار بود!!
مهران مديري هم از قسمت 20 بعد وارد سريال مي شه