بگو RM و پروداکت کد و ورژن گوشیت چنده؟ گارانتی داره یا بدون گارانتی چه رنگیه؟ تا بگم چه باید کرد:10:نقل قول:
Printable View
بگو RM و پروداکت کد و ورژن گوشیت چنده؟ گارانتی داره یا بدون گارانتی چه رنگیه؟ تا بگم چه باید کرد:10:نقل قول:
rm-559نقل قول:
پروداکت کد رو کجا نوشته؟
ورژن : v 20.0.005
گارانتی نوکیا
مشکی
اتفاقا در مورد جی پس اس این گوشی باید بگم. اصلا نیازی به باز کردن برنامه لوکیشن هم نیست (فقط در حالاتی که خیلی تعویق میوفته برای باز شدن مپ)نقل قول:
من دیشب گوشیمو داخل اتاق فضای سربسته گذاشتم 5 دقیقه نشده فورا خود برنامه مپ کانکت شد به ماهواره ها و موقعیتم رو نشون داد. جی پی اس این گوشی توپ توپ کار می کنه. از مال من هیچ مشکل جی پی اسی نداره. وقتی میگم با گارانتی اصلی بگیرید معمولمه یه چیزایی می دونم میگم
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
پروداکت کدت زیر باتری رو برچسبهنقل قول:
ورژن گوشیتم از ستاره مربع چارتاصفر مربع بخون بگو
گارانتی داره یا بدون گارانتی
رنگش رو هم بگو
عزيزم من از نمايندگيه اصليه نوکيا گرفتم ...
مریضم بقیه اطلاعات رو بگو دیگه هر چی پرسیدم جواب بده. نوکیا هم به آدم گوشی بندازه واویلا:41:نقل قول:
اینم اطلاعات:
rm-559
گارانتی نوکیا
مشکی
پروداکت کد : 0589448
اطلاعات چيرو ؟؟؟ اونا رو که قبلا گفتم rm-559 , Code: 0589448. ورژنشم 21
یک سوالی پرسیدین که چند وقتیه تو صدو خورده ای صفحه روشون داریم بحث می کنیم یک شبه میخوای همشو یادبگیری ناقلا:31:نقل قول:
صفحه ال سی دیش زیر نور آفتاب مث سایر گوشی ها خونده نمیشه پس عیب خاصی نیست چون اکثریت اینطوره
دوربینش آنقدر قدر نیست از گشادگی دهانه لنز میشه فهمید. گرچه گشادگی دهان لنز نسبت به 5800 برتره و 2.8 به 5.2 هستش ولی زیاد با حال نیست (در مقایسه با ابرقتدرتهای 5 مگاپیکسلی می گما وگرنه دوربینش آنقدر هم بد نیست). نوشته بودند که دوربین ان97 کمی بهتره ولی من میگم همان خاکه که هستش فرقی ندارند.. اسمارت فون و دوربین کنار هم جور نمی شند مگر در ان8
کاور پشتش یه اپسیلون لقه
خداييش عکاسي تو روزش معرکست ... من با 5800 تو روز خيلي عکسايه شاخي گرفتم با اين هم همينطور ...
نرم افزار هم واسش زياده ..
می تونم بپرسم حذف آواتار شما چه ربطی به بنده داشت که از بنده انتقاد می فرمایید؟ :41::18:نقل قول:
بچه ها من اصلا نمی فهمم منظور این دوست عزیزمون از مورد خطاب قرار دادن بنده نسبت به حذف آواتارشون چیه؟ مگه من اینجا سر پیازم یا ته پیاز یعنی چی آقا؟نقل قول:
+یکمی هم پلاستیک جوییش لقه وقتی قشارش میدی....نقل قول:
خودت آپ دیتش کرده بودی؟ چون ورژن 21 که تازه اومده تو اینترنتنقل قول:
باید بگم که همه چیت درسته و مثل من و من پیشنهاد می کنم یا پروداکت کدتو عوض کن دوباره فریم ویر کن
یا اینکه با همون پروداکت کدت ری اینستال کن فریم ویرتو
دیگه هیچی واسه گفتن ندارم چون محالات رو با چشم می بینم:41:
آره ديروز آپ کردم .. باشه اينکارايي که گقتيو انجام ميدم ببينم چي ميشه مرسي
بیخیال نوکیا جون احتمالا دچار سو تفاهم شدن....نقل قول:
شما این OPERA MINI 5 رو نصب کردی؟
چرا مگه من چی گفتم؟ دوس داری زیپ دهنمو بکشم؟:27:نقل قول:
میخوای دیگه ساندیس نخرم؟
دوس داری ایکس شیشمو بفروشم؟
اصلا هی چی تو بگی
یکی به من کمک کنه
اصلا لینکی واسه دانلودش پیدا نکردم. لینک آخرین ورژنشو داری بدهنقل قول:
من تو mobile9.com دیدم نوشته بود اپرا10 این دیگه چیه؟!!!!!!
دردت چیه عزیز دلم؟! بگو تا مرهمی باشمنقل قول:
نقل قول:rm-559نقل قول:
پروداکت کد رو کجا نوشته؟
گارانتی نوکیا
مشکی
من خودم اينو ديروز دان کردم Opera mini 5.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پلیر مشت واسه این گوشی سراغ ندارین؟ این smart movie که افتضاح نشون میده
هی میگین فط و فراوون برنامه داره کوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو و:19:
بفرما عزیز دل:نقل قول:
کد:http://www.opera.com/mobile/download/versions/
هر چی می دونستم رو بهت گفتم و نوشتم دیگه کاری از دستم بر نمیاد گفتم که پروداکت کدتو عوض کن به اسم کشور دیگه و دوباره فریم ویرش کننقل قول:
و یا اینکه دوباره ری اینستالش کن فریم ویرتو
دیگه را ه حل دیگه ای نمی دونم
در رابطه با حرف این جناب T2DOWNLOAD گفتم تو عزیزی:10:نقل قول:
قربون داداش گل و گلابمنقل قول:
یادم رفته بود که من همراه اولی هستم و جی پی آر اس هم تو شهر ما نیست
بجای این لطف کن یه پلیر مشت معرفی کن که دایویکس ها رو مثل تلویزیون ببینیم :31:
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
اپرا جاوا هستش مگه سیمبیان نیستش؟ درضمن نوشته ورژن 10 برای سری 60 من کدوم یکی رو بردارم؟
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
پیدا کردم رفتم ویزاردش اسم گوشی رو زدم خودش داره 10 رو دانلود می کنه
لینک رو اصلاح کردم....نقل قول:
بابا opera mini با opera mobile فرق فکوله..... شما اپرا مینی رو که لینک صفحش رو بالا گذاشتم دانلود کن....
]
مگه چه فرقی داره اتفاقا 10 رو دانلود و نصبش کردم چه فرقی داره؟
در ضضمن اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم پره دایویکس پلیره کدوم یکیش کاملترین و بهترینه که همه چی فیلم رو تمیز نشون میده منظورچ اپتر و زیر نویس و هر کوفت و زهر ماره دیگشو؟ و فیلم رو قطعه قطع ه و فریم فریم نشون نده
فریم مربوط میشه به cpu گوشی که توان پرذازشش رو داشته باشه یا نه....شما نصب کن ببین چی میشه.نقل قول:
opera mini هم فیاتر شک**ن هست خودش....:21:
آقا پس جواب ما چی شد؟!نقل قول:
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
دوستان در این مورد چه توضیحی دارن؟!!!نقل قول:
باید بدون گارانتی و با زبان عربی بخریم دیگه...
من به این نتیجه رسیدم که:
اونهایی که فارسی دارن و جدیدن وارد کشور میشن (قبلی ها نه) این مشکل رو داره و به ورژن ربطی نداره.
جوابتون رو دادم دوست عزیز....میتونی با فروشنده شرط کنی که توی منو همچین چیزی بوده باشه الان که فرق بدون گارانتی و با گارانتی 2000 تومن ناقابله پس با گارانتی توصیه میشود....نقل قول:
عزیز من یعنی انقدر من حالیم نمیشه که سیمبیان ها اول میره تو اینباکس بعد سیو میشه.این تو اینباکس میره ولی توی مسیر زیر ذخیره میشه.e:recived files و دیگه نمیشه تو گالری ذخیره کرد.نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز...
دوستان من هم مشکلات شما رو داشتم.... ولی حل شد فقط با آپدیت اما طریقه ی آپدیت و نکات قابل توجه ...!!!
من اینا رو تو یک فروم ایتالیایی راهنماییم کردن ... حتا فروم نوکیا هم جواب ندادن ولی فروم ایتالیا جواب داد...
----
نکته : قبل از همه چیز گوشی نوکیا X6 محافظت شدس و سیستم عاملش غیر قابل هکه ... یعنی هرکی گوشیشو -- کرد دیگه بی خیال درست کارکردن گوشیش بشه ...
----
من گوشیم 16 گیگ فارسی و اون آهنگ باحالای فارسی هم داشت ...
اول از همه صبر کردم تا نسخه ی جدید اومد ...
دوم با نرم افزار NOKIA SOFTWARE UPDATER و با اتصال کابلی به سیستم گوشیمو آپدیت کردم کانکشن من 128 وایرلسه و 20 دقیقه برای فایل 130 مگابایتی بعید بود زود تموم شد . OVI هم به 3.04 تبدیل کرد و گوشیمو به 21 تبدیل کرد ...
سوم گوشیم ریستارت شد و کل تنظیماتم پیشفرض شد و من به هیچی دست نزدم حتس فایلهامو حذف نکرد ...و نقشه ی جدید رو هم بهش داده بود .
---------
من قبل آپدیت فقط GPS BLUETOOTH رو داشتم ولی الانه همش اومده و براحتی استفاده می کنم .
---
آرزوی موفقیت
یک سوال اگر گوشی آپدیت بشه شرایط گارانتی بهم نمی خوره؟
همچنین کسی می تونه فیلمی چیزی از آموزش آپیدت گوشی رو بذاره؟
آهان پس بايد با NSU آپ کنيم آره؟؟ اگه اينجوريه که يه حرکتي يزنم:8:نقل قول:
133 مگ دان کردم با NSU الان داره نصب ميکنه دعا کنين درست شه :11:
آاااااااااااااااااااااااا ااااااا بچه ها درست شدددددد
بابا زودتر ميگفتي ديگه در ضمن گوشيه من -- شده بود اما باز درست شد
همه نرم افزارامم هست الان در کناره GPS bluetooth , سه چهارتا گزينه ديگه هم اومده ايوووووول
حرفتون متین ولی اینجا نه! میدونی چرا برای اینکه یه کلیپی که فابریک کارخونه بود رو هم با اسمارت مووی پخش کردم هم با پلیر آک خود گوشی . اسمارت مویی گند زد به پخش:41:نقل قول:
من یه ماهی میشه خریدم شاید کمتر با گارانتی اصلی و وفریم ویر 20 روش بود همچی مشکل جی پی اس نداشتم و ندارم.نقل قول:
تازه بگم تو محیط سربسته تو اتاق هم جی پی اس من کار کرد. اونم به طرز شگفت انگیز با سرعت زیاد! و بگم حتی برنامه لوکیشن رو هم باز نکردم خود ovi map رو باز کرده بودم!!!!
از مال من که پک کامل و اسپشیال با گارانتی اصلی بود که همراهش مپ نوکیا رایگان اومده بود هیچ مشکلی بوجود نیامد
این راه رو گفتند با آپ دیت فریم ویر باید حل بشه اگه نشد پروداکت کدتو عوض کن فریم ویر منطقه دیگه ای رو روش نصب کن دیگه راه حلای نمی دونم
من شدیدا معذرت میخوام :10:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بگم که اول بهم بگو فایل دریافتیت عکسه یا صداست یا فیلم؟