فرم برای n900اومده؟
Printable View
فرم برای n900اومده؟
سلام
من امروز یا فردا می خوام برم یه N900 بگیرم .
1.الان قیمتش چنده ؟؟؟
2. الان این گوشی کجاییه ؟؟ کره؟ چین ؟ مجار ؟
3. خداییش چطوره ؟؟
4.فکر میکنید با این پول یعنی حد.د 500 تومن این خوبه یا چیز دیگه بگیرم ؟
نقل قول:
468000 تومان
بدون گارانتی
گوشی کار چینه تحت لیسانس نوکیا
خدائیش بی نظیره همچیش یه طرف سیستم عاملش یه طرف من 8 ماه این گوشیو دارم خیلی راضیم
بهترین گوشی نوکیا فعلا همینه مگه صبر کنی e7 یا n8 وارد بازار بشه
Sony Ericsson XPERIA X10
550000 تومان
دوستان چند تا سوال داشتم این اپدیت جدید یعنی RX-51_2009SE_2.2009.51-1_PR_COMBINED_MR0_ARM
هست؟ یا جدید تر هم اومده؟
من نمیتونم اینو نصب کنم وایرلسم هم فعلا در دسترس نیست
فایل رو روی هارد دارم راهی میخوام که اپدیت کنم گوشیو؟
هنوز اپدیتی نیومده برای رابط کاربری عمودی؟
برای امنیت گوشی از لحاظ ویروس و بد افزار لازمه برنامه ای نصب کنم؟
[QUOTE=Arashmartini;5431164]468000 تومان
بدون گارانتی
گوشی کار چینه تحت لیسانس نوکیا
خدائیش بی نظیره همچیش یه طرف سیستم عاملش یه طرف من 8 ماه این گوشیو دارم خیلی راضیم
بهترین گوشی نوکیا فعلا همینه مگه صبر کنی e7 یا n8 وارد بازار بشه
Sony Ericsson XPERIA X10
550000 تومان
ممنون
الان یه سوال دارم
شما که 8 ماهه این گوشی رو دارین مال شما کره ایه اما الان چینیه آیا فرقی بین اینا هست ؟؟؟
چون یکی میگفت مال منم چینی بود ولی آپیدیت نتونستم کنم ارور میداد یا نمی دونم عکس میگرفت save نمی شد و از این چرت و پرتا . نظر شما چیه ؟؟؟
خط آخر یعنی ارزش داره X10 بگیرم ؟؟؟
حالا یه سوال دیگه
از آنجایی که یه سری آدم از خدا بی خبر N900 چینی رو با عوض کردن لبیل به کره ای تبدیل می کنن . اگه من کره ای پیدا کردم از کجا بدونم کره ایه یا چینیه ؟؟؟
آیا راهی برای تشخیصش هست ؟؟؟
دوست عزیز این گوشی اصلا کره ای نداره من هم نگفتم گوشیم کره ایهنقل قول:
این گوشی از روز اول چینی وارد شد و جواب سوال دومتون اینه که اگر دیدی نوکیا n900 رو با لیبل کره میفروشن شک نکن که اون گوشی موجودیت خارجی نداره n900 فقط و فقط و فقط چینی اصله و بس و واقعآ هم از هر لحاظ که فکر کنی خوب کار شده متاسفانه این ذهنیت غلط ایجاد شده که هر جنس چینی تقلبیه اما نوکیا بعضی از محصولاتش رو به علت ارزون بودن کارگر در چین تولید میکنه مانند خیلی از شرکتهای ابر قدرت تجاری دنیا
در پایاین هم بگم اگر بین ایکس بریا و نوکیا دودل هستی تصمیم با خودته باید ببینی چی از گوشیت میخوای عکسبرداری خوب یا سیستم قوی
شما اگر n900 بگیری نمیتونی رو دوربین5 مگاپیکسلیش زیاد حساب کنی اما یه لپ تاپ داری با یه سیستم عامل منبع باز لینوکسی اینو باور کن که در حد یک لپ تاپه
والا نمی دونم چی بگمنقل قول:
من از هر 10 نا N900 که دیدم 9 تاش کره ای بوده ویکیش چینی یعنی همه اون 9 تا تقلبیه اون چینیه درسته ؟؟؟:18:
چی بگم حالا اگه من خواستم بخرم بگم کره ای نمی خوام دنبا چینی بگردم ؟؟؟
حالا اگه کل بازار کره ای بود چی ؟؟؟ نگیرم ؟؟؟
دوست عزیز میشه اول پست های 406 و 407 و بعد هم پست های 1277 و 1279 و 1280 رو بخونینقل قول:
این پستها گفته های شما رو نفی می کنن میگن که اطلش کره ایه نه چینی !!!
یه نگاه هم به این سایت بنداز
کد:http://tablets-dev.nokia.com/nokia_N900.php
من معذرت میخوام حق با شماست تو این مورد اشتباه کردم به خاطر یه مشغله فکری زمانی که داشتم پست میزدم بوده که این با یک گوشی دیگه اشتباه گرفتم
جنس اصل کره ای بدون شک حق با شماست
یه سوال فنی :31:
روی صفحات اصلی میشه برای هرکدوم یه والپیپر گذاشت؟
والپیپر میشه گذاشت اما تم نمیشه
این حرفا چیه ما مخلص شما هم هستیم .نقل قول:
حالا یه سوال دیروز رفتم علاءالدین داشتن کره ای هم داشتن اما جایی تو سایت نوکیا نیست که بشه IMEI گوشی رو وارد کرد بعد فهمید کجاییه ؟؟؟
به نظر من گوشیتو از علاءالدین نخر خیلی گرگ صفتن اگر هم جای ارزون پیدا کردی اگر گفت باید گوشیتو اپدیت کنم بگو نمیخوام چون داره زیرقیمت میده اگر براش نصرفه میگه نمیشه حتمآ باید اپدیت کنم اونجاست که معلوم میشه این اپدیت و اینا همش داستانه خلاصه حواست جمع باشه اونجا خرید میکنی سرت کلاه نزارن
تو همون سایتی که معرفی کردی صفحه قبل یه کد میخواد که پشت باطری گوشی زده همون که دورش خط کشیده
اون کد رو که وارد کنی جدیدترین اپدیت گوشی و بهت میده اگر اپدیت رو داد بدون که کد مورد تائید نوکیاست
من تو چند روز آینده میخوام این گوشیو بخرم
از دوستایی که این گوشیو مدتیه دارن کمک میخوام و چندتا سوال ذارم
1.اگر الان بخواید گوشی بخرید بازم اینو میخرید؟
2.کار باهاش خسته کننده نمیشه؟
3.لوازم مورد نیازش راحت گیر میاد؟ مثلآ محافظ lcd
4.کیفیت lcd در استفاده طولانی مدت با توجه به 65000رنگ بودن چطوره؟
ممنون از کمکتون
سلام دوستان
می شه بگین تو کدوم قسمت گوشی می شه password شبکه وایرلس رو بهش داد؟ بعد از دادن password خود به خود کانکت می شه؟اگه نه چجوری باید کانکتش کنم؟
خواهشا انقدر واضح توضیح بدید که من بتونم تلفنی به یه نفر دیگه توضیح بدم.چون تابه حال قسمت نشده با مایمو کار کنم اطلاعاتم راجع بهش صفره.
ممنون
اره داداش اگر میخوای برو تو سایت موبایلستان اونجا اموزشش هست موفق باشینقل قول:
مگه والپیپر عوض کردن آموزش میخواد؟؟ :18:نقل قول:
یعنی نمیشه براحتی بکگراند یه صفحه رو عوض کرد؟
یه سوال دیگه
دوست عزیز شما که n900 داری راحت تونستی واسش محافظ lcd پیدا کنی؟
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
محافظ فابریک منظورمه
نه اینکه یه محافظ دیگه رو ببرن و رو گوشی نصف گوشیو بگیره
[QUOTE=kamy_R;5443262]من تو چند روز آینده میخوام این گوشیو بخرم
از دوستایی که این گوشیو مدتیه دارن کمک میخوام و چندتا سوال ذارم
1.اگر الان بخواید گوشی بخرید بازم اینو میخرید؟
2.کار باهاش خسته کننده نمیشه؟
3.لوازم مورد نیازش راحت گیر میاد؟ مثلآ محافظ lcd
4.کیفیت lcd در استفاده طولانی مدت با توجه به 65000رنگ بودن چطوره؟
ببین عزیز جان من این گوشی 2 هفته دستم بود الانم x10دارم الان این رو بفروشم خوب میرم یه مدل بالاتر میخرم مثلا اگه n8بیاد شما گوشی رو میفروشی که یه مدل جدید بخری در موردn900واقعا گوشیه عالی هستش من نظر شخصیم این هست که کیفیت ال سی دیش حتما شمارو راضی میکنه حتی از n97هم به نظر من بهتره درمورد محافظ که تو همه جا ریخته و از همه مهتر برای داشتن این گوشی حتما باید به اینترنت وایرلس دسترسی داشته باشی اونوقت تمام کارایی گوشی برات معنا پیدا میکنه فقط یه مقدار بزرگه یعنی گوشی نیست که بخای بزاری تو جیب شلوار .
من یکی دیگه از گزینه های خریدم x10
کدومو راضی ترید؟
کسی قیمت هدست nokia bluetooth-bh-905 رو میدونه؟?
والا دوسته عزیز من محافظ صفحه براش نگرفتمنقل قول:
عکس برایه بکگراند که اسونه ولی قسمتهای منو و وقتی که دکمه کی رو میزنی اونارو میگم که عکسهای جداگانه براشون میذاری
میدونی چی کار کنی تا گوشی مورد نظرتو بگیری دوستات ان900 و ایکس 10 رو ندارن ؟؟ اگر دارند باهش کار کن ببین باب میلته یا نه
شما از گوشیت چه امکاناتی میخوای؟؟ بگو شاید بتونم کمکتون کنم:20:
سلام بچه ها
ببینین دنبال یه برنامه میگشتم که در عین حال بشه از وایرلس و جی پی ار اس استفاده کرد. اومده براش؟
ضمنا برنامه tor عالی بود مرسی.
اگر کسی از قیمت صفحه برای این گوشی خبر داره لطفا اطلاع بده. ممنون:20:
نقل قول:
1- 100% میخرمش
2-واسه من که نه
3-تو زنجان که هست:11:
4-توپ
سلام من یه مودم وایرلس دار خریدم بعد میخوام با گوشی ازش استفاده کنم گوشی وایرلس شناسایی میکنه ولی سایتی باز نمیکنه میشه کسانی که ای دی اس ال روی گوشی فرستادن مارم راهنمایی بکنن اگه با عکس باشه خیلی عالی میشه با تشکر فراوان
امکانات n900 :31:نقل قول:
اولش با یه لپ تاپ تست کن ببین مودمت درست نصب شده و اینترنت رو بصورت وایرلس ارسال میکنه یا نهنقل قول:
بعد اگه اوکی بود برنامه connectify رو نصب و اجرا کن.
سلام دوستان :41:
من دوباره گوشیم دچار مشکل شده!!!
اینبار گوشیم بوت میشه و سیستم بالا میاد ولی بلافاصله REBOOT انجام میده و همه این مراحل دوباره تکرار میشه!!!:13:
از اونجایی که بچه ها تو پست های قبل به مشکلی مثل این برخورده بودن میخواستم راهنماییم کنن و بگن که چجوری گوشیشون رو درست کردن!!
امیدوارم که مثل دفعه های قبل نباید فلش کنم گوشی رو اونم با قیمت های عجیب: 40 یا 50 تمن!!!!:18:
مطفا کمک کنین دیگه دارم خسته میشم!!!:19:
tNxx:11:
سلامنقل قول:
شما صد در صد از مخازن اکسترا تستینگ برنامه نصب کردین .. همونطور که از اسم این مخازن پیداست برنامه هاش برای تست هستند و مشکلاتی در بر دارند.
تنها راهش فلشه .. شما اگه زودتر مشکلتون رو مطرح می کردید 40-50 تومن دست آدمای بی ... نمی دادید برای یه فلش 2 دقیقه ای.
برای فلش به این تاپیک مراجعه کنید:
مشکلی بود پست های بعد رو مطالعه کنید اگه جوابتون در اون پست ها نبود بپرسید تا بچه ها جواب بدن:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
سلام من اين گوشي رو دارم مي خواستم بدونم كه از كجا ميتونم نقشه هاشو دانلود كنم و همچنين اگه ميشه لطف كنيد اموزششو هم بزاريد
سلام به همگی
الان 1ماه میشه که خریدم n900 رو اوایل زیاد بد بود
من هیجی رو ازش نمی دونستم
مشکل اصلی من و خیلی های دیگه این بود که اهنگ ها رو نمیشه ارسال کرد
اما الان حسابی دارم باهاش حال میکنم
چیزای هم که کم داشت از اینجا Download کردم
کد:http://maemo.tv/downloads/
سلام.نقل قول:
یه برنامه تو مخازن هست به اسم GpxView اگه اشتباه نکنم.
اونو دانلود و نصب کن بعد بوسله اینترنت هر جای دنیا زوم کنی نقشه اونجا رو واست دانلود می کنه.
سلام
امکانش هست که اینترنت کامپیوتر رو به این گوشی وصل کنیم؟!
منظورم ای دی اس ال هستش
با تشکر!
اقا مهدی یک نفر رو دیدم دنبال برنامه می گشت تا بتونه یاهو رو با گوشی اجرا کنه من یک برنامه سراغ دارم
Palringo
برنامه باحالیهکد:www.Palringo.com
منم میخوام زود بشم از این کاربرها که اگه نباشن جاشون خالیه
باید چیکار کنم؟
صبر کنم؟ :41:
:31:نقل قول:
دستت درد نکنه.
البته Pidgin Internet Messanger هم هست.
باید پستاتون زیاد شه :10:
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
می تونی با مودم وایرلس شیر کنی رو گوشینقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429696
[QUOTE=mehdi_brg;5482924]:31:
دستت درد نکنه.
البته Pidgin Internet Messanger هم هست.
باید پستاتون زیاد شه :10:
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
دست شما درد نکنه که اینهمه زحمت می کشید
پس باید حالا حالاها صبر کنم
راستی اقا مهدی شما رو فقط اینجا میشه پیدا کرد؟:20:
سلام بچه ها کسی ویس میلو راه انداخته کسی میدونه چطور باید راه بندازیم ؟ یا منشی تلفنی ؟
سلام دوستان یه چنتایی سوال داشتم در مورد غول نوکیا
1- حساسیت به لمس اون در چه حدی هست ؟ من لجند رو دستم گرفتم و باش کار کردم لمسش از 20 17 بود یعنی عالی حالا این ان 900 با توجه به مقاومتی بودن چطوره باید خیلی فشار بدی؟
2- اگه محافظ بندازی حساسیت تاچ پایین نمیاد؟ حالا اگه ننداختیم صفحش خش میوفته؟
3- سرعت گوشی چطوره ؟ لجند با اون سی پی یو دروپیت که خیلی خوب بود اصلا مکث نداشت اگه هم داشت در حد 1 یا 2 ثانیه
4- سی پی یو را تا چند میشه اور کرد البته بدون مشکل گرم شدن یا صدمه دیدن گوشی
5- با ان900 هم میشه لذتی رو که از یک گوشی آندرویدی میبری (منظورم تنوع برنامه های کاربردی و سرگرمی و بازی ) برد یا نه؟
6- آیا هنوزم عمودی نمیشه تو همه جای گوشی ؟ اخه تو حرکت کار کردن با گوشی فکر کنم تو حالت افقی خیلی سخت باشه
7- فیلم برداری و عکسبرداری گوشی تو روز خوبه یا عالی؟ میتونه اچ دی رو پخش کنه یا نه؟
8 - و آخری اینکه این سیستم عامل های جدید نوکیا سیمباین 3 و میگو برنامه هاش رو ان 900 اجرا میشه یا نه ؟ و اینکه آیا ان 900 به میگو آپدیت میشه یا نه ؟
دوست عزیز n900 تاچ مقاومتیه و این یعنی قابل مقایسه با گوشی هایی مثل iphone , x10, galaxy s,... وبقیه گوشی های خازنی نیست و باید یکم به انگشت مبارک فشار بیاری اما در مقایسه با گوشی های مقاومتی جزء بهترینهاست
صفحه هم چون روش طلقه طبیعتا اگه خشگیر نندازی خط میفته