اگه بخواهین گوشی بدون باطری روشن بمونه و با شارژرش
یه شرط داره
باید شارژر آمپر بالایی داشته باشه
و فکر نکنم هر گوشی شارژرش آمپرش زیاد باشه
در غیر اینصورت حتی اگه روشن بمونه واسه گوشی ضرر داره
اگه بخواهین گوشی بدون باطری روشن بمونه و با شارژرش
یه شرط داره
باید شارژر آمپر بالایی داشته باشه
و فکر نکنم هر گوشی شارژرش آمپرش زیاد باشه
در غیر اینصورت حتی اگه روشن بمونه واسه گوشی ضرر داره
امیدوارم وقتی برمیگردم مشکل دوربین حل شده باشه:46:
آخ گفتی وایسادم تا حل بشه البته سخت افزاری بعد بگیرم .:8:نقل قول:
پرشین قرار بود امروز گوشی پخش کنه ... زنگ زدم گفت ایشالاه از شنبه پخش میشه !!!!!!!!!!! منم گفتم بابا جون شنبه و یکشنبه که تعطیله :27: طرف فهمید خر خودشه گفت وسطای هفته دیگه :31:نقل قول:
ضمنا" گفت رامش جدیده
صبر کنیم اوایل بهمن بگیریم بهتره ! به نظرم مشکل دوربینش کمپلت حل بشه تا اون موقع :20:
این قضیه چیه که یه مدته کم یابش کردن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اچ تی سی رام جدیدش رو بیرون داده که مشکل دوربینش رو حل کرده
میتونید از انجمن "آی آر-تی سی آی" پیداش کنید پیدا کنید
ممنون
اون رامها رسمی نیستن....فقط چند تا آپدیت واسه تقویم و دوربین و اس ام اس و ....ارائه کرده:نقل قول:
کد:http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all
آقا مهدی هم که آمار هرچیو که به HD2 مربوط میشه آنلاین داره ، دمت گرم:7:نقل قول:
حالا یه سوال .... رام 1.6 هم که اومد ... پس اون فیکس دوربین دیگه روش جواب نمیهده !!! اگه رام جدید رو زدین یه آمار از وضعیت دوربینش برای دوستان بیان کنین .... ممنون :biggrin:
درسته آپدیت دوربین روش نصب نمیشه ولی آپدیت تقویم و اس ام اس نصب می شن.نقل قول:
اینم وضعیت دوربین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی:
کد:http://www.freezpic.com/pics/f8a508e47f08b06246a0ec78fd8ab968.jpg
هنوز یه خرده صورتی داره . درسته؟
تو فیلم برداری هم این لکه صورتی هست ؟ و با هات فیکس درست میشه ؟
به نظر من که کاملاً قابل چشم پوشیه.اصلا به چشم نمیاد.واسه ما چون سابقه ذهنی ازش داریم به صورت وسواس در اومده وگرنه اگه بدون سابقه ذهنی به یکی نشون بدی متوجه نمیشه.نقل قول:
به نظر من که کاملا" فیکس شده . من که نتونستم اون هاله صورتی رو تشخیص بدم ... به قول شما چون زمینه فکری داشتیم الآن مثل وسواس شده برای بعضی بچه هانقل قول:
منم كاملا موافقم يه خورده وسواس شديم
باورتون نميشه من با p1 از يه صفحه سفيد عكس گرفتم دقيقا وسط عكس همون حالت صورتي رنگ را به صورت خيلي كمرنگ مشاهده كردم
بد نيست شما هم با گوشيتون يه تستي انجام بدين
سلام بر همه
-حدود 5 روزه گرفتم
-حدود 10 بار هنگ کرده و وقتی هنگ میکنه شدید داغ میشه و بوی سوختگی شدیدی ازش بلند میشه
-زدن دکمه ریست قرمز هم بدون داشتن قلم مصیبت دیگر
-هیچ نرم افزاری هم نسب نکردم
-...
خوب چی میگید.؟
لینک مربوط به صفحه کلید قطع شده لطفا یک لینک جدید بذارین
خوب دوست عزیز نقل قول می کردید...ما از کجا بدونیم کدوم لینک منظورتونه:46:نقل قول:
نتیجه ی اخلاقی: گوشی بسیار بدیه. اه اه اه....نقل قول:
شما تا حالا از یک کیلومتری این گوشی رد شدی که اینا رو مینقل قول:
ی؟
تاچ پرو 2 با CPU نصف این رو داداشم داره با یه مموری 8 که تا ته پره یه بار هم هنگ نکرده. حالا این با این قدرتش 10بار تو 5 روز هنگ کنه؟ :18:
نوع جمله رو با اسمایل مشخص کن ...زود:31:نقل قول:
تائید میشه....والا ما که نزدیک یک ماه و خورده ای این گوشی دستمونه 2 یا سه بار هنگ کرده که به نظرم طبیعیه.نقل قول:
این دوستمون هم احتمالا مشکل سخت افزاری داره که میگه داغ میشه و بوی سوختگی میده... تا دیر نشده سریع با شرکت گارانتی کننده در میون بذار.
با عقل من که جور در نمیاد !!!نقل قول:
فکر کنم چین از روی اینم یه کپی زده !!! شما هم حواست نبوده بهت انداختن :27:
نقل قول:
سلام.
من میگم اگر راست بگی ایراد از خودته نه از گوشی (با توجه به این اصل که در مورد پاکت پی سی نحوه کار کردن کاربر خیلی مهمه.)
سلام .
ببخشید دوستان auto totate این گوشی در همه ی منوها و home screen کار میکنه؟ یا فقط تو بعضی جاها.
دوستان من در حال حاضر کمی از شهر دورم (اطراف اصفهان) از طریق یکی از دوستان خبر دار شدم فردا یا پس فردا hd2 های پرشین تلکام در اصفهان توزیع میشه تماس گرفتم تهران گفتند بله صحت داره فردا به دستشون میرسه و با قیمت ثابت 760 در سراسر ایران توزیع میشه و در سایت هم قیمت را تغییر می دند به 760 در صورتی که یاس کلاه بردار داره اصفهان 830 میفروشه
حالا با توجه به اینکه یاس 750 در تهران گاها به 740 هم پیدا میشه به نظر شما کدوم یکی از این دو گارانتی ارزش خرید داره من فقط و فقط واسه بیمه دارم پول میدم والا قبلش کامتل خریده بودم فروختم دلیل فروش قبلی هم نداشتن بیمه بود
حالا از شما مشورت می خوام به نظر دوستان کدومش بهتره برای خرید پرشین تلکام یا یاس؟؟؟؟
در صورت خرید یاس باید مزاحم یکی از دوستام در تهران بشم که با ارسال تقریبا هم قیمت هم برام تموم میشه با اینکه خودم بیام تهران بخرم برگردم
سلام ...نقل قول:
اینترنتی خرید کن همون قیمت سایت برات در میاد ... البته پرشین رو میدونم اینجوریه :46:
نه گفت از امروز یکیه چه اینترنتی چه خرید از نمایندگی 760 گفت هنوز سایت را اصلاح نکردیمنقل قول:
از سایتشم نمیشه خرید کرد در آخرین مرحله خرید مشکل داره به صفحه بعد نمیره
شما اگه بهشون زنگ بزنین(بخصوص شرکت یاس) میتونین از طریق تلفن هم سفارش بدین و گوشی رو براتون بفرستن(البته بعد از حواله کردن پول به حسابشون:31:)نقل قول:
اگه تلفنی هم نتونستی بخری میتونی از سایتی مثل gooshishop.com خرید کنی که گوشی های گارانتی دار رو آکبند میفرسته که هیچ مشکلی نداره.
در ضمن هم یاس و هم پرشین تله کام هر دو تا هم خدمات مشابهی میدن که زیاد با هم تفاوت ندارن .
یاس که شدیدا پشت نفیس کلاه برداره میگه حق داره 830 میده قیمتش اینه والا خیلی وقت پیش ازش خریده بودمنقل قول:
گوشی شاپ هم گرون زده
در مورد این دو گارانتی
پرشین تلکام اولین شرکتی بود که در طی مشکل آنتن صادق بود و حتی توی سایتش هم از کاربر ها عذر خواهی کرد
پرشین تلکام در تمام نقاط کشور قیمت هاش یکیه و بازار سیاه راه ننداخته
پرشین تلکام برخوردش با مشتری 80% بهتره یاس
پرشین تلکام هم نمایندگی رسمی htc
پرشین تلکام اولین شرکتی بود که بیمه را بر روی گوشی ها اجرا کرد
پرشین تلکام اولین شرکتی بود که نرم افزار جی پی اس رایگان در اختیار خریدارن قرار داد (تا الان 3 تا کارت جایزه یاس با پست پیشتاز ارسال کردم برای یاس هیچی برام نیومده حتی حافظه 2 گیگ 4 تومنی که پول پست ها در بیاد )
پرشین تلکام اقلیم 30 تومنی را بدون منت مدت هاست به کاربران میده در صورتی که یاس جدیدا یاد گرفته کاربران را مجبور به خرید 2 تا نرم افزار کنی که اولی براش نصرفید حالا داره یک نرم افزار آشغال را تحمیل میکنه
اون زمانی که یاس مشکل آنتن را میگفت همینه که هست ........... پرشین تلکام همواره به کاربران حتی اون هایی که نخریدند امید میداد
گفتم من فقط برای بیمه این دستگاه را با گارانتی میخرم در اینکه یاس آشغال ترین شرکت بعد از پارس کامتل که اونم حتی بلد نیست ppc چیه شکی ندارم
لطفا از نظر بیمه بگید تفاوتشون چیه شرایط بیمه نامه هارو اگر دوستان میتونند اسکن کنند قرار بدند
نقل قول:
به نظر میرسه خودت بیشتر پرشین رو قبول داری :5: پس از همین خرید کن دیگه .
شرایط بیمه هم زیاد فرق نمیکنه به نظر من ... چون هر دوتاشون گارانتی رسمی هستن حتما" بیمه هاشونم خوب جواب میده:20:
من از هیچ کدومشون طرف داری نمی کنم ولی از نظر سطح شعور و احترام به مشتری با اینکه تا حالا یه دستگاه هم از پرشین تلکام نخریدم و همه خرید هام یا بدون گارانتی بوده یا با گارانتی یاسنقل قول:
100% مشتری مداری یاس را رد میکنم چون از ابتدای ورود HD2 پیگیر هر سه گارانتی یاس پرشین تلکام و کامتل بودم تا الانم فقط در محصولا قبلی یاس برام یه گارانتی بود که 1 بارم کارم بهش گیر نکرده بود البته از اون جریان کارت های الکی هدیه که بگذریم
فعلا تنها دلیل مردد بودن من شرایط بیمه است والا هیچ کدومشون را قبول ندارم که بخوام اینهمه پول بابت یه گارانتی بدم
نقل قول:
سلام.
والا من از یکی از نماینده های پرشین شنیدم که بیمه پرشین تا سه بار جواب میده ولی یاس که همیشه خریم از این شرکت بود صراحتا" تو بیمه نامه اش نوشته یکبار غرامت کلی .حالا اگر این صحبت واقعیت داشته باشه خوب طبعا" پرشین بهتره .منم منتظرم پرشین بیاد ببینم که این گفته صحت داره یا نه.اگر صحت داشته باشه قطعا" از این به بعد از پرشین خرید میکنم.(البته بخاطر بیمه اش.):11:
ممنون از پاسختون... :41:نقل قول:
تو محیط sense فقط تو Music Player و Photos & Videos .نقل قول:
تو بعضی از برنامه ها هم کار می کنه مثل Resco Photo Manager .
حالا چرا این سوال رو می پرسی؟؟؟ اگه گوشی رو داری می تونی تست کنی:46:
ممنون مهدی جان. :11:
نه گوشی رو ندارم.
پارسال امنیا داشتم. خیلی افکت های قشنگی داشت تو Rotate کردن صفحه.
همه جا هم کار میکرد.
خواستم ببینم این گوشی هم اینجوریه یا نه.
به احتمال زیاد تا آخر هفته ی دیگه میخرمش.
نکاتی هست که قبل از خرید بهش توجه کنم یا نه؟
ممنون. :11:
سلام بر همگی
آقا یک کلام ختم کلام :
هر کسی این گوشی رو بخره سرش کلاه رفته
:41:
و بدبختی اینه که خودم هم یکیشون هستم !!!!!
خودم کردم که لعنت بر اچ تی سی باد
دیروز خریدم تا امروز 10 بار هنگ گرده .!!!!!
:13:
کیبوردش هم بیشتر وقتها نصفه /اهر میشه و هیچ راهی جز ریست نداره
من 3 سال جاس جم داشتم با ویندوز 5 اما امکاناتش از این بیشتر بود !!!!!
امکاناتِ مرورگرِ موبایلهای سه چهار سال پیش هم از مرور گر این بیشتره
موقع استفاده از نت و بلوتوث به شدت داغ میشه !!!!!!
اصلا خوش دست نیست البته شاید برای اونهایی که سایزِ دستشون XXXXXXL باشه قابل تحمل باشه
چراغهای چکمه هاش تو تاریکی خاموش میشه و تا رو فشار ندین روشن نمیشه !!!!!!!!
رنگ تمام دکمه ها سفیده حتی دکمه ارسال و قطع مکالمه !!!!!!
میدونین چرا فقط از عیبهاش حرف میزنم ؟؟؟؟؟
چون کلی پول دادیم اما الحق سرمون کلاه رفته
اگر با اپدیت به دادش نرسند واقعا خریدنش بیخوده
نخریییییییییییییییییییییی یییید که پشیمون میشد البته اگر خدا بی حد و حساب بهتون پول داده که غصه ای ندارید چون راحت میرید یه موبایلِ دیگه میخرید
برای ریست باید در پوش باطری رو بردارین و اگه قلم یا خلال دندون !!!!! یا سنجاق همراتون نباشه باید رو زمین بگردین دنبال یه چیزی که بشه باهاش ریست کنین .
لکه صورتی هم که فقط شیخ حافظ ازش بیخبره
================================================
دوستان میشه بگین چطور میشه علامتِ شارژِ باطری رو در نوار بالای صفحه قرار داد ؟؟؟؟؟
من ساعت و علامت بلندگو و علامت انتن رو دارم اما برای دیدن وضع باتری باید برم تو TOOLS !!!!!!!! یا انکه رو نوار بالای صفحه کلیک کنم
آیا میشه کاری کرد که کلید ها با صفحه روشن بشه ؟؟؟؟؟
من تو موبایل جاس جم که مال 3 سال و نیم پیشه AUTO COMPLETE داشتم مثلا اگه میخواستم بنویسم اینترنت کفای بود بنویسم " ا ی ن " تا خودش کلمه لینترنت رو پیشنهاد کنه و با یک کلیک نوشته میشد اما این لعنتی هیچی نداره
آیا برنامۀ یاهو مسنجر مجانی سراغ دارین براش ؟؟؟
ممنون میشم اگه به این سوالها پاسخ بدین
البته هزار تا بدبختیِ دیگه هم داره
دیگه کم لطفی نکنید من این گوشی را داشتم فروختم چون بیمه نداشت و کامتل بود فردا هم اگر اوکی بشه یه پرشین تلکامش را سفارش میدم اگه اونقدر ها هم بد بود 2 بار تو چاه نمیرفتمنقل قول:
به نظر من بزرگ ترین مشکلش کیفیت رنگ ال سی دیشه که بسیار رنگ هارو سرد نشون میده مثلا رنگ سبز پسته ای را سبز بی حال نشون میده
دوربینم 100% مطمئن باشید مشکل سخت افزاری و با الگوریتم های پردازش تصویر درصد بالایی حلش کردند البته کسی PPC را واسه دوربین نمیخره حتی اگر دوربینشم خراب بود مهم نبود
تو مدتی که داشتمش این بیچاره نه داغ میکرد نه هنگ میکرد روز اولی که دستم بود نزدیک 5 ساعت مداوم باهاش کلی تست مختلف انجام دادم تست سرعت پردازش انجام محاسبات و ..... مشکلی نداشتم اصلا نه هنگ کرد نه داغ کرد در صورتی که روزی که پرو2 گرفتم همون اول کار بعد 10 دقیقه یک هنگی ازش دیدم
به نظر من با توجه به اینکه این دستگاه رویای صفحات خازنی را در ویندوز موبایل به واقعیت تبدیل کرده با هر عیبیش میشه ساخت
ضمنا دوستان کلاک پردازندش روی 1 گیگاهرتز نیست در برخی برنامه ها یادمه 500 بود در برخی تست ها 700 ولی حتما راهی هست که به 1000 رسوندش
ای بابا محمد جان شما که منو ترسوندی !!!!
یعنی باید تو انتخابتجدید نظر کنم؟
این مشکلاتی که شما میگی تا حالا جایی ندیده بودما !!!
من نمی دونم این همه مشکلی که شما و چندتا دیگه از دوستان برشمردند چرا یک کدومش برای من پیش نمیاد؟!!!!نقل قول:
من نه مشکل هنگی دارم نه گوشی داغ می کنه و نه دوربینم لکه صورتی میندازه. مشکل آنتن دهی هم تا حالا برام پیش نیومده.
ضمنا" سایز بزرگ گوشی و قرار داشتن دکمه ریست در زیر درپوش باطری هم موارد پنهانی نیستند که شما بعدا" بهشون پی ببرید و از خریدتون پشیمون بشید. می تونستید موقع خرید به این مسائل توجه کنید
Asterix & Obelix_wvga_480x800 For HD2
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4534372&postcount=313
داداش اینجوری نگوووووو ، من کلی برنامه ریزی کردم هفته دیگه بیام تهران بخرم !نقل قول:
با کدوم گارانتی خرید کردی ؟ ( بگو تا ما ازش خرید نکنیم :31: )
یه نفر دیگه هم از مشکلات داشت ... نکنه جدی باشه ؟
کاملا حق با mehr1095 جان هستش.این همه review تو سایتهای معتبر خارجی دربارش منتشر شده هیچ کدومشون به این موارد اشاره نکردند.سایز و دکمه ریست هم همونطور که دوستمون گفتند از قبل خرید واضح بود.نقل قول:
مثل اینه که یه هامر H2 بخری بعد بگی چرا اینقدر گنده اس.....:31: