اقا من هر وقت ارزو کردن ببازه، برده!
پس ارزو میکنم این بازیشو ببره اونن 3-0
Printable View
اقا من هر وقت ارزو کردن ببازه، برده!
پس ارزو میکنم این بازیشو ببره اونن 3-0
بعید می دونم بچه ها دائم السفر محسوب شن!نقل قول:
نه دائم سفر که نسیتن - اون به کسی گفته میشه که کارش جوری هست که دائم در سفر هست یعنی همه عمرش- یا کار دائمیش - و بایدم روزه بگیره
ولی از این نظر که مجبور بودن به سفر برن این میتونه دلیلی باشه که روزه نگیرن - ( بعدا باید جاش بگیرن)
نمیتونم باور کنم کسی باشه که برد تیم ملی ایران رو نخواد!:n04:نقل قول:
===================
شروع بازی بعد از اذان مغرب هست با تمام وجود وقت اذان از خدای بزرگ میخوام تا پشت و پناه بازیکن های لایق و جوانمرد ایرانی باشه و کاری کنه باعث سربلندی ایران عزیزمون باشند:n12:
نقل قول:
توضیح دادن چرا
ندیدم توضیحشون رو؟!نقل قول:
ارزو میکنن تیم ببره که ببازه!!!! علت؟
به امید یه بازی زیبا از ایران و اگرم ببرن که دیگه دمشون گرم :n02::n12:
داداش دیگه به همشهری ما توهین نکنیا ....:n02:نقل قول:
ادم نرمالی نیست این ...
نمیدونم چطور گذاشتنش وزیر ورزش .
همش باند بازی و... هستش .
رئیس شرکتی که پدرم کار میکرد هم اینقدر بهش خوروند اونم الان وردستشه .
نمیدونم چرا صدا ورزشگاه رو انقدر کم کردن
در هرصورت جهت اطلاع دوستان پلست اسپورت اکسترا اچ دی هم داره پخش میکنه
TAPATALK
اینکه میگم ایران ببازه دلیلش کاملا شخصیه و نیازی هم نمیبینم که بگم ولی میگم جنبه مخالف داشته باشین.
آره خوبه پست های شما جنبه زنگ تفریح جمع رو پیدا میکنه خیلی خوبهنقل قول:
======================
عرضه ندارن یه صدا برداری درست داشته باشن! یکجا دو نفر همزمان داشتن گزارش میکردن بازی رو:n08:
اگه دلایل شما همون هایی باشه که من فکر میکنم باید بهت بگم که این طریقه به جایی نمیرسهنقل قول:
اینکه میگم ایران ببازه دلیلش کاملا شخصیه و نیازی هم نمیبینم که بگم ولی میگم جنبه مخالف داشته باشین.
فکر نکن ظلم زیاد یا انزوای زیاد باعث تغییر میشه ،
شوروی کومونیستی ۶۰ سال خون مردم رو تو شیشه کرد . حتی وقتی مردم از گرسنگی می مردن هم هیچ اتفاقی نیوفتاد ، تا روزی که یه میانه رو بنام گورباچوف اومد و روزنه هایی برای تغییر باز شد و ....
ـــــــــــ
بگذریم
از شدت خوشحالی نمی دونم چی بگم ولی در عین حال غم دارم
چون اطمینان دارم ۶ امتیاز کامل رو میگیریم و میشیم ۱۸
کاشکی فقط یکی از اون ست های ۲۵ - ۲۳ رو .....
:n03::n01::n01::n01:
صدا رو بیخیال نتیجه رو چرا نمیزنند !!!!!نقل قول:
TAPATALK
در بازیهای خارجی با تصویر مشکل دارند، در بازیهای داخلی با صدا:n02:
هه شما ها میگین ما متعصب نیستیم ولی نزدیک بود منو ازین انجمن ورزش بن کنید:دی تنها مخالف اینجا منم
مخالف در ورزش معنیش چیه؟!:n02: منظورته هوادار تیم مقابل هستی؟ OK
آقا انجمن اینترنشناله و شما هم آلمانی...
تا وقتی داریم میبریم بیا مخالفت کن:n02: باختیم هم زنگ آخر وایسا ببینم حرف حسابت چیه:n02:
دم تماشاچیها گرم...
والا دوست عزیز...حرفت برای آدم خیلی سنگینه.....نقل قول:
از صبح تا شب میریم تمرین..کلی خستگی و اینا...با هزار تا زحمت........فقط تنها هدفمون اینه که به یه جایی برسیم و دل مردم رو شاد کنیم
بعد حالا شما حساب کن مردم بیان اینجوری بگن...واقعا خستگی تو تن آدم میمونه.....
خدایی انصاف نیست.........
نمی دونستم اینجا آلمان هم طرفدار داره :دی
اینقدر از آلمان تعریف می کردن این بود؟ :دی
فکر کنم راحت سه بر صفر برنده بازی بشیم
الان میشه حسرت گذشته رو خورد. اگه فرضا ایتالیا رو توی بازی دوم که از اونا بهتر بودیم توی ست پنجم می بردیم الان ما 13 امتیازی بودیم و ایتالیا 18 امتیازی و در صورتی که این توی این دو بازی از آلمان 6 امتیاز می گرفتیم صعود می کردیم!
ولی خب همین نتایج هم خیلی عالی بود و فکر کنم توی رنکینگ از رده 14 حداقل تا رده 10 صعود کنیم...
دوست عزیز پست اخر صفحه اول تاپیک ترول رو مطالعه کنید توضیحات کاملی داده شدهنقل قول:
ضمن این که کیانوش عزیز هم توضیحات مفصلی چند صفحه قبل قرار دادند
TAPATALK
خب با اقتدار بازی رو بردیم
تبریک
این همشهری ما هم بهترین بازیکن زمین بود:دی(غفور):n12:
فقط میتونم بگم حیف بازی روسیه
حیف اون 3-2 یی که به ایتالیا باختیم
به حق تیم ما حق سرگروهی داشت
و البته حیف دوستانی که آرزو به دل موندن:n02:
کوفت همه اونایی که تویه ورزشگاه بودن!:n02:(شوخی)
خدایی چیزی نمیشه گفت...
فقط اینکه باید بهشون افتخار کرد..
:n12:
تبریک به بروبچ با غیرت ایران و ملت شریف و ایران دوست...:11::40:
و البته تسلیت به هوادارای آلمان:n02::n09:
بابا این حرفا چیه اخه طاقت یه مخالف ندارین شما؟:دی
مبارک باشه
تو این سه روز ماه مبارک رمضان امروز تنها روزی بود که بهم سخت نگذشت چون از صبح منتظر امشبم
عالی بود
چه قدر غیرتمنــد...
دوستان جدی تبریک میگم....
در انتظار بُــرد های بیشتـــر و بزرگتـــر....
چقدر دوست داشتم اونجا بودم و از نزدیک تشویق می کردم...
واقعا تماشاچیان کم نذاشتند...
دم همگیشون گــرم... .
تبریک میگم...:n20::n12:
فقط این نابغه های صدا سیما چقدر باحالالن!! امتیاز المان رو در جدول از 14 امتیاز 12 امتیاز نشون دادن:n02::n08:
تصویر ندارم وگر نه نشون میدادم سوتیشون رو.....
منم تبریک میگم. خیلی خوب بازی کردیم و با شایستگی آلمان و طرفدارای ایرانی آلمان رو له کردیم. دمشون گرم و واقعا خسته نباشن دله یه ملتو با این بازیای زیبا شاد کردن. مرسی:n16:
دمشون گرم
واقعا عالی بودن
نقطه ضعفشم صدا برداریش بود که رو مخ بود
فرکانس شبکه هایی رو که بازی فردا رو نشون میده اگه کسی داره بگه لطفا
:n16:
آقا آخه این چه قانون مسخره ایه از یه گروه 6 نفری فقط دوتا تیم صعود میکنن؟ یعنی چی آخه؟؟
پلی آف نداره؟؟:n28:
خداییش حیف بود...
تبریک به همه دوستان
آلمان پدیده که میگفتن این بود:n02: یدونه سرویس پرشی هم نتونستن بزنن اینا
نمیدونم چطور روسیه را بردن
در هر صورت اختلاف دو تیم کاملا مشهود بود و ایران در کلاس دیگری بازی می کرد از همه بچه ها و کادر فنی به خصوص ولاسکو تشکر میکنم:n16:
چرا عزیز ، خیلی خوبه که مخالف و هوادار رقیب وجود داشته باشه کری بخونیم:n02:نقل قول:
زنده باد مخالف من:n02:
اینکه در ناامیدی بسی امید است و تلاش در پایین جدول برای رسیدن به صدر چیزی بود که به جرات میتونم بگم نظیر نداشت در چندین سال اخیر در فرهنگ ورزشی ایران.
دم اونهایی که در والیبال و فوتبال فرهنگ سعی و کوشش در همه لحظات رو در ما زنده کردند گرم.
+جو ورزشگاه فوق العاده بود...بعد روانی تاثیر زیادی داشت، بازم میگم دم سالن رفته ها گرم.
تبریک
تبریک
تبریک
اینم سوتی شبکه 3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش این مجریا فهمیدن امتیاز المان رو اشتباه زدن!!:n09:
من دلم از این مسوزه که این تیم حذف میشه و نمیتونم این بازیهای زیبا رو ببینیم :n03:
واقعا حیف
خواب منم تبریک میگم:n12::n12::n12::n12:
الان چی میشه گفت راجع به این بازی .. ؟ دقت کردید تعداد اسپکهای قدرتی صحیح و جوندار آلمانیها سر جمع در کل بازی به 10 تا نرسید؟ از سرعتی که اصلا خبری نبود ..آلمانیها حتی جرات نکردن یه سرویس پرشی درست حسابی بزنند . کاملا نشون دادند اسیر تماشاچیها و بازی فوق العاده تیم ما شده بودند .
یادمون نره قائمی نبود تا با اسپکهای دست چپ و سرویسهای وحشتانکش کنار این بچه ها بیشتر قدرت تیم رو به رخ جهان بکشه و چقدر خوبه که الان سرویس زنهای پرشی تیم در کلاس یک جهانی کم نیستند: امیر غفور. پوریا فیاضی . محمد موسوی .شهرام محمودی .فرهاد قائمی .. البته فیاضی تو این مسابقات بازی نکرد درست و حسابی
این تیم جوون و بسیار قدرتمنده . اگر روش سرمایه گذاری بیشتری بشه مطمئنم در سالهای آینده جزو 5 تیم برتر دنیا خواهد بود .
بازی قشنگی کردیم خوب بود !! ولی حیف شد کاشکی صعود می کردیم !! :)
واقعا حیف این تیم که حذف شد. کاش بازیهای اولشون هم جدی گرفته بودن
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
اندکی صبر سحر نزدیک استنقل قول:
خوشبختانه والیبال تورنومنتهای زیادی داره و غیر از لیگ جهانی تقریبا هر سال یه تورنومنت دیگه هم داریم (جام جهانی المپیک و ...)
از والیبال ایران خبرهای بیشتری خواهیم شنید
تبریک بچه ها بزرگیشون رو کردن تو ..چشه آلمانیا...:n02:
کسی این عکسه تیم ملی رو که بالای جدول زده بودن با سایز بالا داره؟؟؟