نقل قول:
همش تطبی نمیخوره
کلا سیلابس درسی علمی کاربردی با آزاد و سراسری متفاوت هست ولی اکثرا تطبیق میخوره
من خودم برای تطبیق رفتم 51 واحد از 72 واحد رو تطبیق زدن
Printable View
نقل قول:
همش تطبی نمیخوره
کلا سیلابس درسی علمی کاربردی با آزاد و سراسری متفاوت هست ولی اکثرا تطبیق میخوره
من خودم برای تطبیق رفتم 51 واحد از 72 واحد رو تطبیق زدن
با سلام
سوالی داشتم:
آیا سوالات دروس عمومی آزمون کاردانی به کارشناسی پیوسته ترمی دانشگاه علمی - کاربردی فرق داره با دانشگاه آزاد و یا سراسری؟؟؟
مثل ادبیات فارسی یا فرهنگ و اندیشه اسلامی...
من میخوام ادبیات یا معارف یا زبان انگلیسی میخوام بخونم برای آزمون چیا رو بخونم همون ادبیات و دروس عمومی رو بخونم اشکالی نداره؟؟؟
:20:
خاک بر سر این دانشگاه...نقل قول:
از 20 شهریور نتایج رو هنوز اعلام نکرده...
خوبه حالا از کنکور و تصحیح برگه هم خبری نبوده
سلام دوستان
من یه ترم دیگه بجز این ترم دارم تا کاردانیم تموم بشه میتونم تو این آزمون کاردانی به کارشناسی شرکت کنم و ترم اول کارشناسی را مرخصی بگیرم یا ترم بعدش ثبت نام کنم؟!
نقل قول:
سلام
نه متاسفانه مرخصی نمی دن.من از استادم پرسیدم
استادمون گفت فقط اونایی که ترم آخر هستن می تونن شرکت کنن.بقیه هم اگه بخوان به صورت آزمایشی براشون هست.چون مرخصی نمی دن
پودمانی کاردانی سخت افزار قبول شدم.
بچه ها به نظرتون رشته خوبیه؟
با توجه به اینکه رشتم کامپیوتر نبوده از پس درساش بر میام؟ ترم اول بهم چه واحدهایی میدن؟
اصلا ترمش از کی شروع میشه؟
سلام آقا اس ام اس اومده که قبول شدم گفته برو تو سایت سنجش که رفتم اما خبری نیست از چیزی من میخوام بدونم چی قبول شدم؟
سلام آقا من رشته جوش كار در مركز جوش ايران پذيرفته شدم اما اصلا دوست ندارم نميشه رشته ام رو به روابط عمومي تغيير بدم؟؟ راهي داره خواهشاً اگه راهي داره بهم اطلاع بدين
رشته فناوری اطلاعات پودمانی کاردانی تو مرکز آموزش و پژوهش وزارت صنایع و معادن تهران خوبه؟
رشته خوبیه و باید علاقمند به دروسش باشینقل قول:
اکثر دروس در زمینه الکترونیک کامپیوتر هست
مدارها ، پردازش ها و ......
ترم اول معمولا دروس عمومی ارائه میشه + یک واحد ریاضی پیش + ریاضی 1 و ریاضی 2 و زبان عمومی و یکی دو تا درس ساده تخصصی
از پسش بر میای به شرطی که علاقمند باشی و مباحثش رو با جدیت دنبال کنی چون دروسش اکثرا محاسباتی هست و فرمول و روش های محاسبه زیاد داره
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
نقل قول:
بستگی داره شما خوب بودن رو تو چی بدونی
رشته فناوری اطلاعات که رشته خیلی خوب و بروزی هست و دانشگاه هم که شهر تهران باشه و محل سکونتتون هم تهران باشه چرا که بد باشه
نمیدونید ترم پودمانی واسه ما که تازه قبول شدیم از کی شروع میشه؟ از بهمن دیگه؟
بعد واسه که رشتمون سخت افزار نبوده، توی دروس تخصصی از اول توضیح میدن یا نه؟
نقل قول:
سلام
بله به احتمال زیاد ترم از بهمن شروع میشه
شما حتما به سایت اون واحدی که قبول شدی سر بزن.اونجا اطلاعیه واسه روزه ثبت نام،مبلغ شهریه،شروع کلاسا و... میذارن
به سایت uast.ac.ir سر بزنین و آدرس سایت واحدی که توش قبول شدین رو پیدا کنین.
در مورد سوال دومتون کاملا مطمئن نیستم.اما خودم رشته م تجربی بود و نرم افزار قبول شدم.اما مشکلی نداشتیم.
چون قبول شدن توو رشته های این دانشگاه حتما در ارتباط با رشته ی دیپلمتون نیست فکر نمی کنم مشکلی باشه
من الان یادم افتاد که ما هم قبول شدیم از 16 آبان کلاسامونو شروع کردن.منم دو سال پیش آخرای شهریور دفترچه گرفته بودم
دفترچه هاي كارشناسي ناپيوسته علمي كاربردي چرا هنوز در سايت سنجش قرار نگرفته؟
برای یکی از دوستان اس ام اس اومده قبول شده ولی وارد سایت میشم اسم رشته رو ننوشته فقط زیر کد رشته متمرکز با قرمز یک کد 4 رقمی نوشته و زیر کد رشته متمرکز 1 تا 3 هم خط فاصله هست. این یعنی چی؟
تو دفترچه تو جدول شماره 14 ببین کجا قبول شده.نقل قول:
دفترچه که دیروز هم موجود بودنقل قول:
البته لینکش صفحه اول نبود دیروز ولی امروز که صفحه اول اومده لینکش
سلام
یه سوال دارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
من موقع ثبت نام سهمیه شاغل نزدم و خودمو آزاد معرفی کردم.الانم رشته تعمیر و نگهداری خودرو قبول شدم.راهی نیست سهمیمو به شاغل تغییر بدم؟
الو کسی چیزی نمیدونه میتونم عوض کنم رشته ام رو؟نقل قول:
ممنون میشم یکی از دوستان دفترچه کاردانی پودمانی 90 رو آپلود کنه...
سپاس
کسی نیست این دفترچه رو داشته باشه ؟/////
دفترچه علمی کاربردی کاردانی پودمانی 90
سپاس
بچه ها نوبت بعدی ثبت نام پودمانی کی میشه
بعد یکی هم اینکه معدل باید چند باشه تا قبول بشیم مثلا من برای آی تی دفترچه رو که پر کردم دیپلمم تجربی بوده با معدل 13 حالا بنظرتون تطبیق بزنم به کارو دانش کامپیوتر بهتر نیست چون برام زده بود مردود...
منم این دفترچه رو میخوام تا ببینم فامیلمون کجا قبول شده. (کد رشته 7224 هست)نقل قول:
راستی جواب ترمی کی میاد؟
سلام آقا کسی میدونه من میتونم رشه ام رو عوض کنم الان یا دیگه نمیشه؟نقل قول:
نه دیگه اگه قبول شده باشید نمیشه عوضش کنید.نقل قول:
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
7224: معماری گروه بین الملل ره شهر (کوبیک بیلد)نقل قول:
سلام دوستان ثبت نام ترمی کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تا کیه
راستی منابع ازمون رو اگه دارید بزارید سایتی معرفی کنید با تشکر
یه سوال دارم کسی هست کمک کنه:
میخام کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی رو اسم بنویسم.
ازونجایی که توی شهر ما رشته دلخواه خودم رو نداره مجبورم برم اصفهان
رشته ترافیک و راه آهن و راه سازی مدنظر منه. اما چون باید حتما یه چیزی قوبل شم میخام روابط عمومی بزنم که احتمال بیشتری ست قبول شم
حالا سوال من اینه که آیا میتونم چندتا رشته رو انتخخاب کنم؟
مثلا
1ترافیک
2راه آهن
3روابط عمومی
4و
5.
6.
دانشگاه علمی کاربری تفکیک جنسیتی شده
منبع :
کد:http://karshenasi.com/
میشه یه مسلمون دفترچه رو آپ کنه؟
منظورتون دفترچه کاردانی به کارشناسی جامع علمی کاربردی سال 90 هست ؟؟؟؟نقل قول:
این لینک دانلود دفترچه کاردانی به کارشناسی جامع علمی کاربردی سال 90
کد:http://www6.sanjesh.org/Download/zip/Jamekrsht.zip
سلام
9648 کدام دانشگاه است ؟
با تشکر
نه دوست مننقل قول:
همین دفترچه ی پودمانی کاردانی که نتایجش اومد
فیلم سازی گرایش عکاسی و فیلم برداری - فرهنگ و هنر واحد 11 تهراننقل قول:
سلام
يه سوال دارم
براي ثبت نام کارشناسي نا پيوسته
انتخاب اولو هرجا بزني همونجا بايد امتحان بدي ؟
نخیر فکر نمیکنم اینطور باشه چون بر اساس کد پستی و محل سکونت حوزه شما تعیین میشهنقل قول:
این قانون فکر کنم حدود 4 سال پیش حذف شد
سلام
دوستان مدرک دانشگاه علمی کاربردی معتبره؟یعنی من می تونم با مدرک کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی واسه ادامه تحصیل به یه دانشگاه خارجی برم؟
بعد من می خوام الکترونیک بخونم تو عنوان مرکز نوشته:مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت کارخانه جات پارس الکتریک یا نیرو محرکه
این کارخانه جات پارس الکتریک یا نیرو محرکه یا....چی هستن؟چه ربطی به دانشگاه دارن؟
شما برای ادامه تحصیل در خارج از کشور باید قوانین دانشگاه مورد نظرتون رو مطالعه کنید بعضی از دانشگاههای جهان هستند که دانشگاهی جزء دانشگاه دولتی رو قبول ندارندنقل قول:
اون نیرو محرکه سازمانی است که این دانشگاه ( علمی کاربردی ) رو ساپورت مالی و ........ میکنه بعضی مواقع هم از همین دانشجوها در کارخانه جات خودشون استخدام میکند
سلام . كسي نميدونه نتايج كارداني ترمي علمي كاربردي كي اعلام ميشه ؟! الان 1 ماهه كه ميگذره از آزمون ولي از نتايج خبري نيســــــت !!:13:
من برای ثبت نام رفتم گفتن کلاسها پنجشنبه ها و جمعه هاست آیا اساتید با ما راه میان که همین 2 روز رو هم یکیش رو بریم یا راه نداره(پودمانی...کاردانی)
سلام
من برای ثبت نام رفتم دانشگاه واحد گردشگران بنیاد
رشته فناوری اطلاعات بعد از اینکه شهریه رو ریختم اومدم دانشگاه میگن قراره جای دانشگاه عوض بشه از شریعتی حسینیه ارشاد بره سمت نیاوران,کسی خبر داره؟ چطوری میشه شهریه رو پس گرفت؟
سلام دوستان
من میخواستم بدونم برای مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کی دفترچه میاد.....
آیا نیمه ی دوم سال 90 هم دفترچش میاد.....
متاسفانه من چون ملاک رو این گونه قرار داده بودم که مثل پارسال دوباره دفترچه 23 آبان میاد دنبالشو نگرفتم و العان میبینم اصلا خبری نیست!!!!!! :18:و مثل اینکه شهریور ثبت نامش بوده و من قافل شدم ازش:41:
لطفا راهنمایی کنید......یعنی باید یک سال دیگه صبر کنم :19: