نه بابا !! قبول دارم که یه وقتایی این کارشون حال به هم زن میشه:2: اما تو این چند قسمت که خبری از نسترن نیست!نقل قول:
ولی کاش تکرارشو میزاشتن...! رقص فرخ....!:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه بابا !! قبول دارم که یه وقتایی این کارشون حال به هم زن میشه:2: اما تو این چند قسمت که خبری از نسترن نیست!نقل قول:
ولی کاش تکرارشو میزاشتن...! رقص فرخ....!:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كنايه بهرام به بانك پارسيان براي عدم رعايت حق مولف جالب بود !
اما پیام هاشون به همه چیز می ارزه
خونسردی بهرام منو کشته... :دی
واقعا بازیش خیلی خوبه
من که فقط به خاطر اون این سریالو نگا میکنم
امشب میده ؟
باید بده !!!
عجب گزارش خفنی امشب ارائه کرد...
فکر کنم از فردا سریال مسافران فرت!!!!!
کلا دو قسمتیه باحالی بود...!:27:
گزارش بهرام هم که حرف نداشت..!:33:
به نظر شما عمدا لحظه نشون دادن نمودارها توسط فرخ یا اون آمارگیر رو نشون ندادن...؟:18:
امشب آخر نقد بود به خدا ! همه فهمیدین حتما که ماجرای نمودارها و آمارها چی بود ؟!!! :دی
دمش گرم رامبد جوان به خدا ... اون گزارش بهرام دیگه آخرش بود ... یعنی اینا اینقدر خنگن که نمیفهمن منظور این سریال چیه؟
تایید میشه!نقل قول:
فکر کنم از فردا سریال مسافران فرت!!!!!
بده یه ذره آزادی بهشون دادن؟نقل قول:
یعنی اینا اینقدر خنگن که نمیفهمن منظور این سریال چیه؟
به نظر من که دو طرف جریان انتخابات رو نقد کرد...:20:
عشقم.........بیا جلوی چشمم.........:31:
قضیه نقاشی هم ترکوند...........:27:
مگه ما گفتیم یه طرف رو نقد کرد ؟! ... :دینقل قول:
به نظر من که دو طرف جریان انتخابات رو نقد کرد...:20:
نه عزیزنقل قول:
منظورم اینه که دلیله اینکه اجازه پخش بهش دادن، نقد دوجانبش بوده...:10: ضمنا چون بچه ها بیشتر از انتقاد بهرام نسبت به نمودار ها لذت برده بودن (درست مثل خودم:31:) اینو گفتم...:27:
یاعلی
اولا که ، امشبش خیلی سیاسی بود.
دوما، من گزارشش رو نرسیدم ببینم. چی گفت؟
البته اگه کم دقت کنید به هر دو طرف تیکه انداخت
اون کسی که اوضاع رو خیلی ایده ال میدید و به قولی مدارکشم در وزارت خانه موجود بود
و اون کسانی که اوضاع رو خیلی افتضاح میدیدن و.....
به نظرم یه جورایی سعی کرد اعتدال رو تو انتقادش رعایت کنه
وای ی
من ندیدم
یکی میتونه گزارش رو فقط بزاره
مرسی
تکرار کی پخش میشه 13:55 یا 14:10؟
امشب از بقيه خبري نبود . رامبد چقدر بي نمك بازي درميـــاره .
«مسافران» اول محرم تمام میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینمای ما - پخش مجموعه تلویزیونی "مسافران" به کارگردانی رامبد جوان 27 آذرماه به پایان میرسد.محسن چگینی تهیهکننده این مجموعه گفت: تصویربرداری در لوکیشن اصلی ادامه دارد، به دلیل فشردگی و حجم بالای کار نمیتوانیم بیش از چهار روز در هفته روی آنتن برویم، "مسافران" در شرایطی روی آنتن رفت که تلویزیون چند مجموعه جذاب و پرمخاطب داشت و این کار را برای برنامهسازان سخت میکرد.
وی ادامه داد: با این همه "مسافران" در جذب مخاطب موفق بوده، هر چند میشد برنامه در ساعتهای بهتر و منظم روی آنتن برود، در هفتههای آینده بازیگر تازه به گروه اضافه نمیشود و به سبکی که تماشاگر به آن خو گرفته تا پایان پیش میرویم. تصویربرداری یک روز قبل از ماه محرم به پایان میرسد و از روز اول محرم پخش "مسافران" تمام میشود.
"مسافران" دومین مجموعه رامبد جوان بعد از "گمگشته" با بازی حمید لولایی، حسن معجونی، شقایق دهقان، سحر دولتشاهی و رامبد جوان از شبکه سه پخش میشود.
حتما آخرش اینا رو زمین میمونن اونور رو بیخیال میشن! :27:
منم یاد قدیما افتادم با این قسمت:( چقد مشق می نوشتیم :|
*فربد وقتی فرخ داشت بهش املا می گفت هیچی نمی نوشت فقط الکی مدادو تکو نیم داد:31:
امشب فیلمش خیلی پیامد داشت ... واقعا کیف کردم.
ولی خداییش حالم دیگه داره از فرید به هم میخوره، واقعا مثل زنا شده، خیلی بچه مثبته :2:
تست گفتن شهاب، خیلی باحال بود... کلی سرش خندیدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:شما هر دو حرف دل منو زدین،نقل قول:
منم امشب دلم میخواست فریدو بزنم:31:
تازه امشب مثل خانم معلمای ابتدایی شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست گفتن شهاب ته خنده بود، حیف که همه ش یادم نموند:13:: د)گزینه الف صحیح است:20:
یکی هم سر کار گذاشته شدن فر ید توسط فربد و مظلوم نماییش خیلی قشنگ بود، صحنه بعدی که کتابای کمک آموزشی رو خرید گذاشتشون مثلا دو طرف دروازه:27:
تازه من فکر کنم یه ده دقیقه ای از آخرشو نتونستم ببینم چی شد بالاخره؟
گفت:نقل قول:
تست گفتن شهاب ته خنده بود، حیف که همه ش یادم نموند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : د)گزینه الف صحیح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ج) گزینه ی دال
د)هیچکدام :31:
هم فربد هم ستاره امتحانشونو افتادن!نقل قول:
تازه من فکر کنم یه ده دقیقه ای از آخرشو نتونستم ببینم چی شد بالاخره؟
ستاره هم نزدیک بود تقلب کردنش لو بره که مراقب رو تجزیه کرد خاکسترشو ریخته بود تو شیشه :27:
چرا 10 دقیقه قبل از فیلم برداری نمیشینن دیالوگای این فربدو باهاش کار کنن حداقل بتونه دوتا کلمرو پشت سرهم درست بگه یکی در میون ریپ میزنه
اون قسمتی که دوست ستاره باهاش حرف می زد لب خونیش با جمله هایی که می گفت فرق نداشت ؟
نه فقط صداش جلوتر بود
بابا 8 سالشه! درک کن:31:نقل قول:
ولی دیشب فوق العاده بود اون تست ها! pcforlife جان ، کلیپ اون قسمتشو بذار بی زحمت...
در شعر "اگر گیری برآیند دو بردار ، ببینی جواب منفی است هر بار!" (یه چیزی تو همین مایه ها)
مصراع دوم به چه چیزی اشاره دارد؟
الف) مصراع اول!
ب) گزینه د!
پ) هیچ کدام!
ت) گزینه ی الف!
:دی
اون یکی تست ادبیاتش هم خیلی توپ بود که گزینه ها همه از تاریخ بود!
راستی گزارش آخر بهرام رو گوش دادید؟:18: ، شاهکار بود! بی نظیر...هر چی از دهنش در اومد به مسئولین گفت! (اینم کلیپشو بذارین خیلی خوب میشه) دو تا تیکه ای که یادم میاد:
(نقل به مضمون)
خانواده ها از کودکی فرزندشان را از غولی به نام کنکور می ترسانند ، به طوری که اگر بچه زیرش را خیس کند ، به او می گویند که الان کنکور می آید و تو را می خورد! بچه از کودکی حساب کار دستش می آید و برای مبارزه با این غول آماده می شود...
کسی که وارد دانشگاه می شود ، عاشق مدرک است ، مدرکش را که گرفت ، مثلاً اگر لیسانس فیزیک بگیرد ، او را در اداره ی دارایی استخدام می کنند! اگر کسی مدرک اقتصاد داشته باشد ، در تربیت بدنی مشغول به کار می شود و ...
کلاً خیلی باحال بود ، حتماً کلیپش رو ببینید...
درسا تو بزنگاه(ماه رمضون)نصف این بود اینقدر ریپ نمیزد که این میزنهنقل قول:
انصافا راست میگه ... تست های کنکور ادبیاتش اصلا تو گزینه ها جواب درستش نبود :31:نقل قول:
الف) مصراع اول!
ب) گزینه د!
پ) هیچ کدام!
ت) گزینه ی الف!
وای من که مردم از خنده از دست این تقلب کردن ستاره خیلی با حال بود تا حالا اینقدر نخندیده بود:31:
بابا اینا ترکوندن
نقد های خفن ، تیکه های خفن و ... !!
کلا جامعه رو زیر سوال بردن :دی
ولی دمشون گرم
من بیشتر سر سوال کدوم قانون زمان مظفرالدین شاه تصویب شد خندیدم!!:دی
یکی از گزینه ها قانون نسبیت بود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر گزارش بهرام دیدید شعر معین رو گفت :
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیری :31:
البته یه کم تغییرش داده بودن ...
اصلش اینه :
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیشه
کاشکی بقیه شم میگفت :13:
می شه بقیشو بگی اصلا یادم نمی یاد ..
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیشهنقل قول:
می شه بقیشو بگی اصلا یادم نمی یاد ..
آخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمیشه
من شدیدا عاشق این بیتم ... خیلی معنی و مفهوم قشنگی داره :40:
اگه بقیه شم خواستی :31: :