نقل قول:
مانستر که میکشیم یه سکه با یه نوع سنگ با یه چیزای دیگه میگیرم اینا به درد چی میخوره؟
اول برو کوئست Increase inventory slots رو بگیر فقط آیتم هایی که واسه اون لازم داری رو نگه دار فعلا.
Printable View
نقل قول:
مانستر که میکشیم یه سکه با یه نوع سنگ با یه چیزای دیگه میگیرم اینا به درد چی میخوره؟
اول برو کوئست Increase inventory slots رو بگیر فقط آیتم هایی که واسه اون لازم داری رو نگه دار فعلا.
کوئست try to leap نمیدونم باید چیکار کنم
ولش کن.ارزشش رو نداره ، exp زیادی نمیده.البته میتونی از یک نفر لول 30 به بالابخوای ببرتت اون بالا ولی حتما باید female باشه.نقل قول:
/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کوئست try to leap نمیدونم باید چیکار کنم
من الان لول 5 هستم کدوم یکی از اون شغلها واسه من که blademaster هستم بهتره؟
شغلها ربطی به کلاس نداره.کلا برای هر کلاسی black smith و tailor بهتره.چون ایتمهای با ارزشتری میشه باهاشون ساخت.نقل قول:
به نظر من اول black smith و بعد tailor .
برای archer کدوم attributess بهتره؟
آرچر 1str/4dex
چرا تاپیک خوابیده؟
وا ویلا بابا جون خودتون برو بچ یه زره فونتتون رو بزرگ کنید یا بویل بنویسید!!!! حالا نمیدونم مشکل از چشم منه؟از این فونته؟
از سایزه؟از چیه نمیدونم ولی خب برو بچ این چیه بازی میکنین؟؟؟؟ماریو پارتی انلاین بزننین جالبتره ها؟؟؟میرفتین metin2 بازی میکردید حالشو میبردید اینکه انگار عکس ؟؟؟؟چشماتون درد نمیگیره با این گرافیک .......بازی میکنید ؟؟
500 صفحه هم که هست این تاپیک فکر ما ادمای تازه وارد پیسی ورد شدیم رو هم بکنید ؟؟؟؟:19:
یه نفر خلاصه بگه چرا این بازی رو انتخاب کردید بقیه که بهتر بودن
یه لینک دانلود معتبر بدید .
از این دانلود میکردم من خنگ . یک گیگ رفت ادامه ندادم الان نمیره .کد:http://download.perfectworld.com/pwi/clients/Perfect_World_International.zip
خود Downloader شون قابلیت Speed Limit نداره . لینک مستقیم
تورنتشو دانلود کن بهتره اصلا مشکلی تو دانلود نداره.
منم به صورت تورنت دانلود کردم
کد:http://pwi.perfectworld.com/download/torrent
از تورنت خوشم نمیاد اگه میخواستم اونطوری خودش دانلود میکردم
قبلا 2.3 گیگ بود ... شده 3 گیگ لول کسی لینک مستقیم داره ؟
لینک مستقیم فقط تو سایت اصلیشه که سالمه بقیه لینک ها اکثرا خرابه
ولی اگه تو شیرازی میتونم بهت بدم
نه تهران هستم
سلام به همگی
عزیزان این بازی در حد wow هست؟ می خوام ببینم اگه خوبه و به وسعت wow هست بیام تو کارش.
اون طور که شما نوشتین حجم بازی خیلی پایین تر از wow هست و فکر نمی کنم به اون برسه
اگه خوبه می خوام از یکی تون این بازی رو بخرم چون اینترنت پر سرعت واسه دانلود مستقیم ندارم
لطفا بی جواب نذارین :40:
من دارم این بازیو دانلود میکنم.
برا بعضی امکاناتش باید پول داد تو بازی چیزی نداره به جای اون پول بدی که مثلا لباس بخری راستی بربرین skill هاشو از کجا میگیره الان level 8 ولی همون پتک سادش تو لیستشه
تو بازی چه طوری مغازه بزنیم که جنسایی که لازم نداریم رو بفروشیم چه جوری silver و gold به دست بیاریم حتما باید پول بریزیم یا جوره دیگه هم میشه به دست اورد؟
توی AH جنسایی رو که بازیکنا با پول واقعی خریدن اکثرا برای فروش هم میذارن که با گلدی که تو بازی به دست میاری میتونی بخری.من خودم اکثر پیزای پولی رو خریده بودم مثل mount خرس یا ست لباس fashion .فقط باید بلد باشی پول در بیاری.نقل قول:
حتی میتونی تو AH گلد بخری و مستقیما از shop بازی خرید کنی.فقط باید تو بازی وقت بذاری و پول در بیاری.
دوستان در این بازی نوار آبی کنار عکس.بین نوار خون و نوار لول مال چه خاصیتی هست؟
1-ایا برای حرکت یا ضربه خاصی هست؟کلا یه توضیحی بدید ممنون میشم؟؟؟(خودش نوشته جادویی؟)
2-نوار طلایی؟
3-ضمنا سنگ و علف توی جنگل رو با چه ابزاری می شه برداشت کرد؟
با یه ابزاری مثل کلنگ که اگه اشتباه نکنم تو merchant میفروشنش
جواب سوال سومتون.
این اگه جواب من بود کدوم سوال؟نقل قول:
1-Mana or stamina bar که باهاش میتونی از جادو هات استفاده کنی. اگه کم بشه دیگه نمیتونی و باید یه مدت واستی یا از مدیتیشیون استفاده کنی.نقل قول:
2-Pike axe بود اسمش فک کنم باید از مرچنت به قیمت 2000 تا بخریش.
شما کوئست هارو مرحله به مرحله انجام بده همه چی رو میگیری.
سلام.
من الان metin 2 بازی میکنم که اونم هم سبکه این بازی هست ولی حجمش 600mb.
حالا چندتا سوال داشتم:
1-آیا این بازی نسبت به حجمش3 gig ارزش بازی کردن و دانلود داره؟
2-چه سرعت و چه پینگی میخواد که روون اجرا شه؟
3-آیات بدون پول واقعی هم میشه توش خوب پیشرفت کرد و موفق شد؟
دنبال یه faction خوب و فعال ایرانی هستم کسی اینجا هست
سرور dreamweaver
کلاس:assassin lvl 27
الان عضو fac هستم ولی زیاد فعال نیستن
اینم برا دوستانی که اطلاعات میخوان
حجم بازی با اخرین اپدیتها 4.09 گیگ هست تا پینگ 540 خوب جواب میده
بدون پول واقعی هم میشه راحت بازی کرد بعضی از بازیکنها ایتم های پولی رو خریدن و با پول تو خوده بازی بهتون میفروشن
مثلا لباس یا سلاح های خاص
من یه ویزا کارت 100$ دارم تو سایتش نوشته صد silver یه gold میشه هر دلار برابر چند gold هست؟
عجب ساپورتی دارن 5 دقیقه ای جواب داد!!!
اینم برا اطلاعات دوستان 1 دلار مساوی یک gold
واقعا ميخواي پول بدي؟
دوستان لینک با نرم افزار خود سایت خوبه یا تورنتش؟ من سرعتم 64 هست با تورنت سرعت دانلود بیشتره یا سایلنت
با گرافیک 5500 fx جواب میده؟ منم میخوام دانلود کنم
تا لینک هست چرا تورنت
اره جیگر میخوام پول بدم مگه چیه D:
اولا سایلنت نه و کلاینت
دوما کلاینت خیلی بهتره .
سوما
ببخشیدها قصد جسارت نباشه
ولی شما چرا میخواید پولتونو صرف یه بازی کارتونی آشغال کنید ؟!
100 تومنو بدید برین WoW بازی کنید . با 60 تومنشم میتونید .
والله من ترجیح میدم پولمو صرف این بازی کنم تا wow
;)
درسته wow خیلی بهتره ولی این بازی یکی از بهترین بازی هایی بود که تا حالا انجام دادم !نقل قول:
جدا از طراحی و ظرافت بازی افرادی که این بازی رو انجام میدن در سطح تیم ملی تیم ورک دارن ...
کلا سطح بازیکنایی که تو این بازی دیدم یه لول از سطح بازیهای دیگه بالاتر بود (از همه لحاظ) .
به دوستانی که از wow خسته شدن به شدت این بازی رو پیشنهاد میکنم .
حیف مشغله کاری دارم وگرنه اینو بازی میکردم . برای پول خرج کردنم هم من wow رو ترجیح میدم . چون اونجا همه در یه سطحن و پول باعث برتری نمیشه .
علت اصلی علاقه من هم به این بازی اینه که گروهی همه با هم خیلی خوب پیش میرن. الان یک از گروه هایی که عضوشم land هم دارن;)
دوستان اتک زدن توی این بازی چطوریه ؟ خودمون حرکات رو انجام میدیم یا مثل اکثر بازی ها فقط 1 حرکت داره؟
و یه سوال دیگه :31: شرمنده من خیلی سوال میکنم موقع دانلود حجم فایل 3300 mb هست این کل بازی با پچ هست یا بدون پچ؟
برا من با اخرین پچ 4.12 گیگ هست
بازی رو که اپدیت کردید اگه DC بشین از ادامش اپدیت میکنه منظورتون از اتک چیه روی هر mob 2 بار کلیک میشه اتک
اگه میخواین یه کارکتر قوی داشته باشین یا venomancer انتخاب کنید یا blademaster
البته خوده من بیشتر با assassin بازی میکنم چون سرعت کشتارش زیاده
من خودم 3 کارکتر دارم
venomancer+assassin+barbarian
مگه wow گروهی نیست ؟
مرد حسابی wow باید تیم ورک باشی وگرنه به هیچ جا نمیرسی.
لول آپت اگه میخوای سریع باشه باید گروهی باشه
دانجن که میری با DF باید گروهی باشه .
Battle Ground که میری یکی باید رهبر باشه و رهبری کنه
راید که میری یکی باید رهبری کنه و بقیه کارشونو درست انجام بدن .
این اصل تیم ورکه .
گرافیکشم قابل مقایسه نیست
گاهی اوقات بعضی از باسا هستند یکی باید فدای یکی دیگه بشه :دی
کلا wow همش تیم ورک هست .
شما بازی نکردی این حرفو میزنی .
همون گیلدی که داری با اون گیلد میری bg raid و ... یکی باید رهبری کنه و بقیه گوش بدن و با اسکیلشون حریفو مغلوب کنند
منظورم مثل بازی dasteny warrior میشه ضربه های متنوع زد یا نه فقط دستتو میزاری روی space اتک میده؟؟
من یا blade master بر میدارم یا cleric
البته انتخاب اولم cleric هست
همون کلیک کافیه اگه خواستی skill هاشو هم استفاده میکنی
تو این بازی همه دنبال cleric هستن چون باقیه رو heal میکنه البته خودش به تنهایی خیلی ضعیفه و اکثر quest ها رو گروهی باید انجام بدی در ضمن اگه عضو گروهی شدی هیچ وقت نگو ایرانی هستی!
چرا مشکلی داره؟؟؟؟:41: بن میکنن؟:13: